Joakim Lundells nya program ”The ring”

Joakim Lundell är i full gång med att spela in sitt nya lekprogram – The Ring – som ser ut som en blandning mellan Gladiatorerna och Labyrint – en inplastad lokal och mängder med slime.

Det är snabba kast mellan dokusåpa och lekprogram för paret Lundell.
Tidigare har de stått bakom lek och plaskprogrammet ”Splash” och kurragömmaprogrammet ”Hide and Seek” som kort och gott gick ut på att gömma sig i ett stort hus med inslag av läskiga saker och nu är det alltså slimelek på agendan.

Något ni är sugna att kolla på?

68 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Nej.

      Är det denna produktion Booken fick nobben till som hon rasade över? Någon hade kallar henne talanglös och Märstamorsan gick fullkomligt i taket. Fast det är kanske sådana här program som är hennes talang vid närmare eftertanke. Hm, glöm det jag nyss skrev…

        Enligt Flashback var det tydligen Talang eller något liknande program som hon fick nobben av.

          Flashbackgänget i just Anna Book tråden är dock den värsta sortens FB folk. De skvallrar och drar helt vansinniga slutsatser utifrån minsta lilla för att passa deras egna väldigt elaka tankar om Anna.

            Nej, det är den mest underhållande tråden i hela forumet! Hon är ju heltossig märstatanten och det är toppen att kunna se skärmdumpar på alla stolligheter där, så att man slipper gynna henne med klick.

              Ja att hon är helt tossig håller jag med om. Men folket i den tråden skriver helt orimligt elaka saker om alla i den familjen och gottar sig i minsta lilla, senaste var det någon som drog stora växlar på hur vidrigt det var att Anna hade några millimeters grå utväxt i håret. Då ligger problemet snarare hos en själv än hos Anna Book….

            Ja jag instämmer. Visst att man kan störa sig lite ibland. Men de där sakerna som skrivs och hittas på där.
            Precis, grå utväxt vad hemskt.
            Och att ta de mest osmickrande bilder de kan för att håna och skratta åt. Visst att hon använder filter och liknande, men det är ofta riktigt otrevliga kommentarer.

            Märks ju dock att flera av de som skriver/läser där också är här inne och kommenterar. Så man kanske inte ska kasta sten i glashus.

    Hans tidigare program känns ju som lite av ett fiasko. Har inte sett kurragömmaleken men tänker främst på splash och puppet master som kändes otroligt b och tråkigt, eller är det bara jag?

      Jag gav puppet master en ärlig chans men satan så tråkigt. ”Alla val har en konsekvens!” Har de ens behövt göra något val annat än att rösta ut någon och välja slumpmässiga flaskor med ”gift”? Vem tittar på det där? Två tomtar till programledare som inte har något manus och ett gäng tomtar till deltagare som snarare ger sken av att någon filmar en hemmafest med lite lekar inblandat.

        Puppet master var sämst.

      Jag klarade inte av att kolla klart avsnitt 1 av Puppet Master, det var såå dåligt!

        Håller med, trodde verkligen det skulle kunna vara något med tanke på hur Jocke pratade om det. Kurragömman tyckte jag ändå var lite charmigt program.

      Jag har sett ett avsnitt av Kurragömma i huset, ett av kurragömma på spökslott, ett Spökjakt, ett Splash, ett Puppet Master och ett Lundellhuset. Men det har liksom bara blivit ett avsnitt av varje serie för att det varit så jävla dåligt. Men jag har i alla fall försökt se storheten med Joakims tv-program, det får ni ge mig. Men jag har liksom lite krav på bra programidé, produktion och handling för att jag ska orka följa en serie.

    Nej, men jag vill gärna höra vad som hände med inlägget om von chadaux och deras fejkade marmormöbler?

      Sluta inte fråga om detta !! Cam har gjort exakt såhär förr bara sopat något under mattan, har man sagt A får man säga B

        Jag var precis i kontakt med deras advokat igen för att få svar på min allra sista fråga, sen kommer inlägget.
        Ni behöver inte tjata.

        Åh Y nu har jag aldrig mött dig men den där kommentaren.. Jisses vad just den kommentaren går mig på nerverna.

      Men vilket hävla tjat

        Camilla får sluta lägga upp saker impulsivt som hon senare inte kan stå för då, företaget har fortfarande inte visat några bevis och Camilla har inte uppdaterat ingen kommer glömma detta eller sopa det undan mattan

          Jag hade glömt det om det inte vore för att du tjatar om det under varje inlägg.

            Ja sluta vara tjatmoster. ?

              Jag skrev det här inlägget men det verkligen inte bara jag som frågar regelbundet.

                Hehe brukar låta så..

                  Min första kommentar har i nuläget 35 ”likes”. Så det är tydligen flera som håller med.

                    Och ändå har du missat hur många gånger Camilla förmodligen svarat dig att det är på gång.

                      Hur kopplar du antalet likes till antalet gånger Camilla har svarat? Vad har det ena med det andra att göra?
                      (Två har jag sett, ”Det kommer” och sen ett svar om att hon skulle kontakta deras juridiska ombud).

                Stämmer, fler som frågat.

                  Till 19.32

    Verkar vara ett pajasprogram….. ser fram emot att inte se det.

      Verkligen. Familjen pajas som producerar pajasprogram och annat skit. Efter så många år i rampljuset så kunde dom ha steppat upp lite och blivit mer seriösa, men det verkar inte vara ett alternativ.

        Det är ju underhållning, tanken är väll att det ska vara ”pajas” och roligt. Att göra komedi och underhållning är ju faktiskt också seriöst och något man kan göra karriär av.

        Haha, shit vad bitter. Hur många miljoner har du själv dragit in på dina kreativa idéer?

    Ickebinära då?

      De är uppenbarligen inte välkomna överallt. Tex inte som språkrör hos miljöpartiet, där är det ju också tydligen väldigt viktigt att det är just en kvinna och en man. Alla övriga partier har åtminstone inte inskrivet att det ska vara just kvinna och man, där kanske ickebinära är mer välkomna som partiledare. Men ickebinära är tydligen inte välkomna överallt. Tråkig inställning.

        Vad kallas då de som varken identifierar sig som män eller kvinnor?

          Förvirrade

          De är fortfarande biologiskt man eller kvinna. Man kan känna sig vad man vill.

    Ytterligare ett skitprogram att locka småungar med. De tjänar ju bara pengar på småkidsen som följer allt som är nytt.
    Istället för att satsa tiden och pengarna på ett Program med kvalitet så pumpar de ut skit. Kvantitet före kvalitet.

    Absolut inte.

    Trampar hellre på Lego

      Det gör verkligen ONT!!!

    är sp fruktansvärt less på joakim lundell

    Eeeh, aj dånt tink soo!

    Är neutral till Jocke men nej kommer inte titta avskydde det där programmet med vattenbanor minns ej namn, kurragömma var nog mest lyckat. Tror när konceptet blir föör likt sånt man kan se på gammaldags tv att folk blir mindre intresserade iaf deras publik

    Jag undviker aktivt att se deras produktioner. Det räcker med det jag träffar på här och jag vill inte bidra med så mycket som ett enda klick eller ett rött öre till fler hiskeligt fula utstyrslar han visar upp sig i.
    Jag har egentligen ingenting emot märkeskläder, men den vansinniga röra han har på sig får mig att vilja tvätta ögonen med stålull.

      ? I feel you

    Ser hellre på Ica reklam, den har i alla fall bra handling

      *ASG*

      Handlingen är att man skall gå till ICA…

      Hade. Nu är den skitkass.

    Peg + flera från hennes familj har avföljt filip på Instagram?

      Old news. Men Peg och Filip är väl precis som Bianca och Philippe, varför kan man liksom inte bestämma sig en gång för alla? ??‍♀️ Sådär höll man på i typ högstadiet.

        Högstadiet? Komvux, folkhögskola och Universitetets sommarkurser.
        Det håller på tills man är på PRO kurs.

      Funderade på en sak innan när både p o f tydligt sa ifrån på socmed, att folk skulle sluta spekulera, att det var respektlöst, både p o f satte ner foten och var bestämda. Men den där l sa inte ett knyst? Inte ett ljud, skrev ingenting, sa inte ifrån, skrev inte att folk skulle respektera hennes förhållande? För hon verkar ju också vara i ett seriöst förhållande, men det verkar inte vara så viktigt för henne att folk respekterar det? Eller har jag missat något? Har hon också sagt ifrån? Mycket märkligt annars. Är inte hennes kille värd respekt?

        Handlar nog snarare om att dom inte är lika osäkra på sitt förhållande som Peg är.

          Så om man är säker på sitt förhållande behöver inte andra människor eller media respektera det, utan kan skriva vad som helst utan att någon av parterna reagerar?

        Hon kanske lever i verkliga livet och inte på insta? Därav inget behov att kommunicera där?

    Nä. Puppet master är verkligen pinsamt värdelöst. Skulle det inte vara bättre än ph?
    Är ju ett lekprogram för mellanstadiebarn. Släcka varandrss ljus, hålla andan, svara på frågan ”Vad heter usas president?” ”Hur många centimeter går det på en meter?”, ha handen inne i ett terrarium osv. Snälla nån.

    Nej. Vill absolut inte se eller stötta något som Joakim Lundell producerar och speciellt INTE när hans rasse-bror ska delta.

      Vad har hans bror gjort?

        Kolla bara på hans youtubekanal. Extremt problematisk människa.

          Vet inte vad han heter, kan googla förstås men skulle gå snabbare att bara läsa det här. Visste inte att han hade en känd bror, har inte koll på alla flunsor.

    Nån som kommer ihåg Rallyplanten? 90-talet, Soffipropp (Sofia Wistam) och slaaaajm! Drömmen var ju att få vara med.

    Du skämtar.

    För mig låter det väldigt ointressant.

    Vad gäller när man snor programidéer från andra?
    Det här är minst andra gången han snor en idé av MrBeast på youtube. Kurragömma och cirkeln är program han producerat sedan länge.
    Lite pinsamt av Jocke att säga att det är hans ”otroliga” hjärna bakom allt.

    Näpp, inte intresserad. Fast nu är jag ju definitivt inte del av deras ev målgrupp heller så en ska väl inte gnälla kanske 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.