Bästa platsen på Internet?

Bildkälla: Sandra Beijer blogg

Sandra Beijer och hennes pojkvän Björn är i Frankrike och spenderar några avundsvärda dagar i hennes familjs hus i Antibes.
Under inlägget kallar läsarna hennes blogg för ”den bästa platsen på internet just nu”, någonting som är värt att lyfta upp, med tanke på att det annars råder en ganska så negativt vibe på sociala medier just nu generellt.
Vi behöver fler positiva oaser, så har du någon på lager – lämna den gärna i en kommentar.

Själv blev jag glad av TikTok-klippen i det förra inlägget, så jag är säker på att vi kan få ihop ett helt gäng guldkorn om vi gör en gemensam ansträngning. 
Vad tror ni?

288 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Sandra får ett hyllningsinlägg, när hon mitt i en pandemi åker till Frankrike, Isabella blir lynchad för att hon rör sig i Sthlm…!

      Haha exakt!!

        Camillas gullgris kommer undan med allt.

          Fast lite skillnad ändå. Sandra är bara i huset och följer alla lokala restriktioner. Hon bor inte på hotell, springer på barer eller äter på restaurang. Tycker det är rätt stor skillnad.

            Fast du? Hon åkte flygplan till Frankrike vilket inte är rekommenderat hon hade inget livsviktigt uppdrag i Frankrike just nu, Isabella blir uthängd i denna bloggen för det minsta även om det är ok enligt restriktionerna.

              På vilket sätt är det inte rekommenderat? Det finns ingen reseavrådan inom EU.

              Isabella umgås ju med olika personer och springer på möten eller i butiker var och varannan dag. Så inte följer hon väl restriktionerna? Hon skulle mycket väl kunna arbeta hemifrån i större utsträckning än vad hon gör, ta möten via Zoom och beställa kläder online?

              Fast man får ju resa. Man testar innan med pcr test. Sen ska man följa regler lokalt. SEN ska du sitta 1 v i karantän när du kommer hem och testa två ggr igen. Många tycker nog helt enkelt inte att det är värt mecket. Plus att det nog inte är 100% kul på plats iom alla restriktioner. Men resa får man.

            Du följer henne 24/7 alltså?

            Fast du har väl inte rätt hon har ändå flugit till frankrike mitt i en pandemi snäppet värre än vad vissa influensers gör eller lika dåligt !!

              Men vad är faran att åka till ett annat land om man gör ett test innan som är negativt, bara umgås med sitt resesällskap, är i ett privat hus och följer alla lokala restriktioner? Så tankar jag göra i sommar, och tycker det är helt okej.

            Och hon borde kunnat vänta ett tag det var väl inte akut?

              Fast du kanske inte vet vad som hänt i Sandras familj, som gör att hon behövde åka dit?

                Inget allvarligt antar jag då hon kan gå på stan och ta selfies i speglar??‍♀️

            Hur många traktorer ser du?

            ???????????????
            ???☀️☀️???????????????????????????????????????♥️???????????????????♥️??????????????️??️

              2!!

              Inte en enda. Men å andra sidan såg jag inga vilda djur i den där natt-filmen man tittade på i körskolan.

            Nej ingen skillnad alls tycker jag. Hon reser under pandemin. Vet att man får men BÖR man? Är det en (livs)nödvändig resa?

              Nej? Rekommendationen är inte heller att bara resa om det är livsnödvändigt? Fattar inte er alltså ?. Bella får skit för att hon _bryter_ mot rekommendationer. Det gör inte Sandra, hon följer alla restriktioner. Fattar ni nu då? ?

            Hur vet du det? ?

          Tänk att Camilla har olika gullgrisar i varenda inlägg.

      Och Underbara Clara åker till stan och jobbar samtidigt som hon är genomförkyld, vilket inte nämns med ett ord nånstans….

        Näe?!!

        Hon åker HEM till en person som bor i stan, som vet om att hon är förkyld. Sluta (seriöst, SLUTA!) vrida på fakta för att få saker att låta mycket värre än vad de är!

          Nejdu. Hon visade ju upp stories där det kom fler än bara en jobbkompis. Dessutom ska man inte träffa nån utanför hushållet om man är förkyld just nu.

            Hon kanske har testat sig och det var negativt?

              Det spelar ju egentligen ingen roll. Om man smittar någon med en vanlig förkylning måste ju den personen i sin tur isolera sig och testa sig för att vara säker på att det bara är en förkylning. Onödigt att slösa på labb-resurser.

              Ja det spelar ingen roll om du är negativ. Hemma ska du vara tills du är frisk. Trodde verkligen att alla fattat det vid det här laget ??‍♀️??‍♀️??‍♀️

        UC flyger under radarn med allt pga sin helylle-image. Hon är lika mycket konsumtionsdrivande flunsa som de som bor i stan, fast hon använder sina barn för att sälja halvfabrikat och solceller istället för enbart kläder… Tveksamma Natural Cycles har hon haft som sponsor vilket jag själv blir mycket provocerad av eftersom jag inte tycker influensers ska ge råd om preventivmedel/hormoner/inte hormoner när de helt saknar utbildning i frågan.

        Nämns med ett ord? Menar du att det ska gå någon typ av larm, när en Clara är snorig och åker till stan?
        Idiotiskt så klart, men var menar du att det ska utannonseras?

      Inte att förglömma för att hon hade mage att införskaffa snygga träningskläder anpassade efter sporten

      Dom har väl olika följare helt enkelt ??‍♀️

      Det där är faktiskt sjukt. Enda skillnaden jag kan se är att Sandra, några dagar innan, skrev typ ”Jag kommer åka till Frankrike. Jag behöver ingen uppläsning om det, utan jag kommer åka och vi följer restriktionerna” Alltså typ stod upp för det. Då var det ett jävla gullande i kommentarerna. ”Du är så VÄRD det” (som att nån är värd mer än nån annan att resa runt i pandemi..men, men.)
      Sen säger jag ingenting om innehållet i bloggarna, Sandra är en av mina favoritbloggare och jag gillar hennes sätt att ”inte ta nån skit” men det är intressant att typ Paula får skit i veckor för en Sälen-resa, medan Sandra är värd en resa till Frankrike. Vill diskutera skillnaden i smågrupper, taaack.

        Vi har ju dock restriktioner som gäller när man reser. Så man kan resa OCH följa restriktioner. Obs jag tycker inte att man ska resa alls.

          Fast Camilla har vart anti alla som rest helt plötsligt ett undantag. Märkligt t

            Eller så vill C själv i nte kritisera Sandra, men lägger upp detta bad baktanke att kritik (och andra spekulationer, nämner inte vilka..) ska ske i kommentarsfältet istället. Det är en metod jag sett mer än en gång i den här bloggen…

              Oj vad du har listat ut minsann….

          Ja men varför ska alla andra få ta skit när dom rör sig runt sitt eget hem, medans Sandra blir hyllad? Har ingenting med restriktioner att göra.

        Sandra är ju helt öppen med att hon modererar sitt kommentarsfält hårt nu mer och tar bort alla neggiga kommentarer. Tror du har hela svaret där.

        När hon släpper förbi något neggigt ibland brukar hon kommentera specifikt att hon släppte igenom det ”ändå”.

          Hon tar inte bort alla ”neggiga” kommentarer. Hon skrev nyligen om att saklig, konstruktiv kritik och inlägg i debatt raderas aldrig, rena trollkommentarer raderas däremot.

        Några som är värda det är vårdpersonalen.

      Hon åker till sin familjs hus…

        Spelar väl ingen roll jag har inte kunnat se pappan till mitt barn som bor utanför Sverige på jättelånge pga pandemin , folk gör jättejobbiga uppoffringar just nu men hon hade kanske kunnat åka utan att posta om det eller vänta vi är mitt i en pandemi!

          Men vi får resa!!! Sen att folk väljer att inte göra det får stå får dom men sluta klanka ner på folk som följer rekommendationerna bara för att man själv kanske inte tycker rekommendationerna är rätt.

            Vi får gå på restaurang också….

              Ja vi får! Men bör man?

                Det är väl upp till var och en att avgöra. Om du tycker att man inte bör så avstå. Jag tycker det är helt ok att gå på restaurang men undviker ställen där det är trångt.

                  Ja jag avstår. Absolut att man får avgöra själv. Jag väljer att i möjligaste månen att inte bli smittad/sprida smitta.

                Nej alltså det är en separat fråga som man får ställa sig hur man vill till.

                Skrev bara kommentaren eftersom att folk ställer resandet mot restaurangbesök för att på något sätt rättfärdiga att Isabella får en mycket hårdare ton än t.ex. Sandra (inte just kommentaren ovan dock).

                Poängen är iaf att staten säger ju även att det är ok för oss att besöka restaurang vilket vi vet är riskfyllt så betyder verkligen att vi FÅR resa att det är riskfritt?

          ”Har inte kunnat”? Bor han utanför EU? Annars går det väl utmärkt att åka, sen om ni själv väljer att inte träffas är en helt annan sak än att inte kunna ses.

      Känner samma. Så fel. Det var någon som kommenterade det på Sandras blogg men hon tog bort kommentaren.

        Sandra måste godkänna alla kommentarer så det där stämmer inte. Varför skulle hon godkänna den för att sen ta bort den?

        Det har nog varit en massa som kommenterat det, bara att de int släppts igenom.

      Jag håller med! Dubbelmoral så det skriker om det.

      Fast Isabella träffar många olika personer när varje dag vilket ökat risken för smittspridning väldigt mycket. Att Sandra och Björn hänger med varandra i ett hus i Frankrike istället för i Sverige ökar inte smittspridningen alls på samma sätt

        Nej, inte i sverige iallafall

      Haha Camilla är så jävla slug. Skriver först att hon är i Frankrike = alla blir galna för att sen skriva om positivitet. Vilket bullshit

      Ja, försöker du vara ironisk Camilla?? Alla ska undvika onödiga resor! Att dra på semester ”för att hon är värd det” är för tusan ingen nödvändig resa!! ??‍♀️

      Att Isabella Löwengrip tillsammans med en alldeles för stor del av det svenska folket beter sig synnerligen ointelligent med avseende på smittspridning är odiskutabelt men bara en konsekvens just av den låga begåvningen (myndigheterna borde ha stängt ner samhället eftersom vi vet att den stora massan människor ligger kring 100 i IQ). Men förutsatt att denna Sandra inte bara satt sig i en bil, kört nonstop till huset i Frankrike (inga kisspauser där andra människor finns, alltså) och sedan inte går längre utanför dörren än till trädgården, om nu sådan finns, så är hennes beteende lika klandervärt som någon annan smittspridares. Den som följer den här bloggen, altså inte jag, vet väl om det är så det går till.

        Alla IQ-skalor har medelvärdet 100… Vad nu IQ har att göra med saken.

          Jag tycker de låter som att 17:36 försöker framstå som ”bättre medelmåttig”. Liksom dumförklarar oss andra

    PT-Fia är mysig!

      Särskilt hennes ögonbryn. ?

    Funderar mest på varför det är OK för vissa influensers att resa och det då är bästa platsen på internet medan när andra influensers reser är dom idioter ??‍♀️

      Det beror på om du gillar vederbörande eller inte.

      Tänkte exakt samma sak! Ser heller verkligen inte tjusningen med att resa under pandemin, bara att behöva gå runt i ett fult munskydd hela tiden är skäl nog att stanna hemma imo.

        Kan ju vara så att man reser för att träffa någon. Då spelar ju munskyddet på offentliga platser mindre roll.

          (Syftar alltså inte på någon specifik influencer som gjort det utan ett generellt svar på att inte se tjusningen med att resa nu.)

      Hon släpper ju inte igenom nån form av kritik, självklart blir det bra stämning om alla stryker medhårs.

        Jo då, kritik och olika åsikter släpper hon igenom. Däremot inte coronapoliser och övriga rent bithiga kommentarer.

        Inlägget här handlar dock om härliga oaser på internet, du kanske kan bidra med det istället för att sprida osanningar?

          Men det är ingen ”osanning”! Och har du sett vad som händer i hennes kommentarsfält om någon är lite ifrågasättande – den får alla andra emot sig, och stämningen blir allt annat än härlig. Och självklart är detta genomtänkt av Sandra eftersom hon vet hur hennes följare beter sig.

            Du menar till skillnad från den härliga och positiva stämning som råder i det här kommentarsfältet?

              Vi vet alla att stämningen här är annat än härlig. Men nu var det Sandras kommentarsfält som diskuterades.

            Jag kan hålla med dig om att det var så för typ ett hakvår sen på Sandras blogg. Jag började då och då skriva kommentarer (Inte kritiska, utan allmänna) men det slutade ofta med att jag raderade dom för jag fick typ ont i magen av vad det skulle vara för svar skrivet nästa gång jag gick in. Sjukt oklar stämning där inne då. På senaste tiden tycker jag det blivit bättre.
            Var bara det. Haj!

            Jo, det du skriver är inte sant. Kunde du bidra med tips på en trevlig plats på internet eller vill du bara fortsätta gnälla och sprida osanningar?

          Vadå osanning? Hon säger själv att hon slutat släppa igenom kommentarer som har en ”tråkig attityd” även om den är inlindad, och att det är ett aktivt val.

          Hon släpper undantagsvis igenom kritik. Dj kan väl fråga henne själv hur hon modererar istället för att kalla det osanning, det är ingen hemlighet.

          Tycker btw inte det är fel heller. Folk som vill läsa kritik av influenser kan surfa in här.

            Ja precis, det är som du skriver. Hon modererar sitt kommentarsfält och släpper inte igenom inlindat gnäll. Men att hon bara släpper igenom kommentarer som stryker medhårs är helt enkelt inte sant.

      Ja i mina ögon är det inte ok alls resa utomlands/överhuvudtaget i denna pandemi.

      Nu har vi reseavrådan i länet men de flesta som reser hade säkert rest ändå.

    Dag Tolstoy instagram. Folk som är…..

      Folk som skriver kommentarer på bloggbevakning. ??

      Folk som är matlagning är min favvo för jag kan relatera så jävla mycket till den. ? ”Behöver lite mer väta!” https://www.instagram.com/p/CKMW8xin_6M/?igshid=l9xiut4g1l2j

    OT Kenza:
    Är så trött på henne nu… Det enda hon visar är hennes lunch, hennes bebis eller hennes kropp.
    Jaaaa, vi har sett hur smal du blivit och hur snabbt du kom i form, sluta låtsas som att det är normen för en postpartum-kropp. Det blir så när man inte äter något under graviditeten. Vet inte om jag är arg över att hon triggar andra gravida eller om det är sorgligt att hon har den pressen på sig…

      Om hon inte åt något under graviditeten skulle hon vara död.
      Att du sen triggas av att hon håller sig i form är inte hennes problem ?‍♀️

      Men va fan. Missade du helt vad som stod i Camillas inlägg? Låt mig gissa; du skiter i vilket så länge du får sagt vad du vill. POSITIVA VIBBAR! Hur svårt kan det vara? Men eftersom jag nu ändå rantar så har jag ett tips: skaffa dig ett innehållsrikt liv så att du slipper hänga upp dig på vad influencer gör eller inte gör.

        Ja, du verkar ju väldigt positiv. Tillbakakaka då, så kanske du slipper hänga upp dig på andras åsikter om influencers.

      Hur låtsas hon att hennes kropp är normen?? Läs nåt annat om du stör dig på henne då.

        Är inte normen att va lite osmal

          De går fram och tillbaka, man vet aldrig riktigt vad som är inne när de gäller kroppen.

            Exakt! Känslan när man noppade sönder ögonenbrynen. Det är bara att sitta å vänta å vänta men snart. ?

              Hahahahava i feel you! ?

      Tappade alla mina gravidkilon på 8 veckor genom att sitta i soffan och käka semlor. Ska jag behöva dölja min kropp för att inte trampa någon på tårna? Min kropp har också genomgått en graviditet och det var såhär den fungerade efteråt, är det fel? Ska jag behöva må dåligt för att jag inte har en riktig postpartum-kropp?

        Har jag sagt att man måste må dåligt och dölja sin kropp?
        Uppenbarligen förstår du inte det problematiska i att tjäna pengar på att normalisera ett sjukt ideal. Samma med typ Bring och de andra som gör likadant.

          Så Kenza förespråkar ett sjukt ideal för att hennes kropp råkar återhämta sig bra efter en förlossning?

            Mm, precis som alla andra stora influensermorsor bara ”råkar” ha den turen att kroppen återhämtar sig så snabbt?

          Men, normalisera ett sjukt ideal? Vissa går ner snabbt, vissa går ned långsamt, vissa går ned mycket, vissa kanske ingenting. Vissa får bristningar, andra inte. Vissa får jättestora bröst, andra inte lika stora.. alla är väl olika, precis som människor i övrigt? Hur stor mage och hur länge efter förlossningen ska man ha den för att få visa upp den utan att de triggar någon? Kom igen.

            Ja, varumärket Kenza med 1,8 miljoner följare som tjänar väldigt mycket på att göra reklam med hjälp av sitt utseende normliserar att se ut i princip som innan graviditeten efter bara några veckor. Hon är inte ensam om det, många andra mamma-influensers gör samma. Det är väl därför många följer sådana konton, för att se det perfekta, det vackra och det man vill vara?

              Inte vet jag, jag följer henne inte. Personligen följer jag väldigt få sånna konton då jag inte får ut någonting av det, tycker det är…platt och ointressant.

      Så om man är smal efter förlossning så får man inte visa upp sig för att du blir arg? Blir ganska svårt när man jobbar som influencer.

      Mitt tips till dig är att avfölja!

        Är man smal efter förlossning beror det ofta på att man tycker det är väldigt viktigt och därför inte äter så mycket utan har fokus på att få bort gravidkilona. Inget bra fokus och förmodligen detta som folk blir irriterade på. Att nån flunsa skulle kunna vara lite mer avslappnad i förhållande till sin kropp nån gång och inte ideligen posta bilder och hysteriskt försöka komma i form när man precis fått en nyfödd. Och därtill låtsas som att man kommit i form ”naturligt”. Äkthet är inte flunsors starka sida, snarare falskhet.

          Känns dumt att gå runt och vara arg för att du tror att hon äter för lite. Hon kanske är smal av andra anledningar, gener tex.

          Fast det stämmer inte riktigt, jag och många av mina vänner i min mammagrupp rasade i vikt medan vi ammade, framförallt i början. Min bebis åt för glatta livet och jag med men jag tror han lyckades ta den mesta av den energin… Så amningen (Kenza ammar exempelvis) utgör för många en stor del i snabb viktnedgång. Märktes tydligt när jag slutade amma då jag väldigt snabbt gick upp 5 kg.

            Enda anledningen till att du går ner när du ammar är för att du äter mindre än du förbrukar. Helamning bränner mellan 500-700kcal per dag.

              700kcal är ju ändå ganska bra förbränning, ett stort träningspass typ. Och det varje dag.

            Jag gick knappt ned alls av att amma, men efter jag slutat så gick det snabbt. Du är inget bevis på hur andras kroppar fungerar.

              Nej okej, jag är säkert inget bevis för hur kroppar funkar.. Men vad finns det för bevis som säger att folk som går ner i vikt snabbt efter förlossning ofta är måna om att bli av med gravidkilona och inte äter så mycket? Skulle snarare säga att det isåfall handlar om att du inte riktigt hinner äta så mycket som du kanske borde. Tror att de allra flesta har fullt fokus på sin bebis och allt som hör till, snarare än gravidkilon.

          Kenza var smal innan hon blev gravid och då känns det naturligt att hon går tillbaka till det efter graviditeten också. Så är det inte för alla men många.

          Vad menar du, får man inte posta bilder på sig själv efter en förlossning om man råkar vara naturligt smal? ”Hysteriskt” hade väl varit om hon typ postade bantningstips, träningshetsade och skrev om hur smal hon blivit. Jag kikade in på hennes insta och såg exakt 0 träningsbilder och bantningstips efter förlossningen, däremot flera olika bilder på mat och fika. Säkert låtsas många influencers leva mer onyttigt än vad de egentligen gör, men man kan ju inte utgå ifrån att alla gör det. Jag känner iaf många som är naturligt smala och blivit smala snabbt efter förlossningen, jag tycker de har lika mycket rätt att lägga upp bilder på sig själva som andra som inte gått ner i vikt snabbt efter sin förlossning.

            Det är väl ändå lite skillnad på privatpersoner och influensers?
            O. Du på ditt lilla privata konto skulle lägga upp bilder tre veckor efter förlossningen där du suger in magen och åmar dig hade jag tyckt du var pinsam som uppenbarligen hade sånt bekräftelsebehov. Men när varumärket Kenza gör det inför sina 1,8 miljoner följare i syfte att sälja träningskläder eller nåt setfrån Gina tricot, då tycker jag att det ör problematiskt.

          Jag spydde halva mina graviditeter och gick därmed av naturliga skäl inte upp mer i vikt än vad barn mm väger. Ammade sedan och käkade en halv liter vaniljglass varje kväll framför tv:n. Åt som en häst. Blev ändå smal som en sticka redan efter någon månad post partum. Ville bara säga att alla är olika, har olika förutsättningar och allt är bra. Ingen ska behöva skämmas eller inte få visa sig själv, oavsett vad. Blir man så provocerad av detta då borde man faktiskt logga ut, avfölja och jobba med sig själv.

            Jag hade också hyperemesis hela graviditeten och kastade upp kring 10 ggr per dag fram till vecka 35. Jag gick alltså inte hemskt mycket upp i vikt, var 59 kg som tyngst. I och med amningen har jag istället går ner så att jag nu är under min pre-graviditetsvikt. Addera alla långa vagnpromenader och jag har aldrig varit i så bra skick som jag är nu 🙂

          Men alltså, nej. Det beror inte alls på att man nog inte äter så mycket. Amningen kan göra att du går ner massor. Jag fick barn för 13 veckor sedan, gick upp 12 kg under graviditeten och tappade 10 på en vecka. Kom då ihåg att magen + bebis + fostervatten etc väger mycket och försvinner av bara farten när bebisen kommer ut. Om Kenza liksom mig inte gick upp då mycket så förlorar man lätt kilona riktigt fort, speciellt vid amning.
          Dessutom tycker jag hon visar vad hon äter hela tiden, finns absolut noll som stödjer att hon inte skulle äta

            Så att ta en bild på en pizza betyder automatiskt att man äter den?

              Men vad är problemet? Vissa är mer naturligt smala, vissa större. Jag väger 51 kilo och äter skräpmat flera gånger i veckan. Ingenting händer! Släpp detta!!

      Jag tror du skulle må bättre av att acceptera faktumet att alla är olika.

      Men vad ska hon göra? Gömma sin kropp? Och vadå inte åt något under graviditeten, klart hon gjorde det. Du låter bara sjukt bitter

        Jag är bara inne sporadiskt hos Kenza men har sett massa hamburgare, pommes, gräddiga pastarätter osv. Om du är missnöjd med din kropp så är det nog mer effektfullt att försöka jobba med det på något sätt än att brusa upp för att random personer tappar sina graviditetskilon lätt.

          Man måste faktiskt inte posta bilder på sin kropp, det är inte samma som att ”gömma den”. Att ta foto på sin kropp och lägga ut är ett medvetet val. Finns massor av annat man kan fota, speciellt nu på våren med all grönska.

          Att du sett burgare på bilder betyder inte att flunsan ätit dem. Har du helt missat pastagate och otaliga andra exempel på att flunsor strategiskt placerar ut onyttig mat, eller livsmedel de fått spons för, för att lura folk att tro att de äter detta. Vilket de i många fall naturligtvis inte gör. Massor är fejk i flunsvärlden.

            Jag förstår verkligen inte problemet, gillar du inte att se hennes kropp får du väl läsa andra konton.

            Hon har inte skrivit om bantning etc. Hon visar upp kroppen som hon alltid gjort, före, efter och under graviditeterna. Hennes utseende är vad hon byggt sin karriär på.

            Man måste inte heller störa sig på bilder av kroppar. Om du vill se bilder på knoppsprickningar och natursköna hav kanske du inte ska gå in på Kenzas konto? Då behöver du inte heller fundera på om hon äter maten hon köper.

            ? hur fan kan man ha så mycket åsikter om vad en annan person lägger upp på dennes instagramkonto. ”Nu kräver jag att du Kenza inte lägger upp bilder på din kropp!”. Du kanske ska skicka en lista till henne med vad som är godkänt enligt Anonym?

            Nej jag har inte missat pastagate, men det är väl skillnad på att strategiskt placera en snygg maträtt på en takrestaurang i Paris för att få till en snygg bild och att lägga upp en story med maten från uber eats i knät i soffan hemma. ?

            Ja för folk som följer henne gör det nog för att se bilder på vårens grönska!

      Kenza är ju inte ens nära normen som gäller idag. Hennes kropp är normen 2010. Tycker inte att hon skriver särskilt mycket om sin kropp heller för den delen. Och under graviditeten la hon upp bilder på mat konstant. Du ska nog avfölja bara.

      Ok så bara för att du är tjock ska smaka inte visa sig? Herre

        Vem är tjock?

        Så om man kritiserar någon för att smalhetsa så måste det bero på att man själv är tjock? Ska du inte skrika lite aaaavundsjuk också?
        Hellre tjock än korkad som du verkar vara.

          Hur FAN smalhetsar hon din idiot? Om hon ser ut så ska hon alltså skyla sig för att du anser att hon smalhetsar? Herregud!!!

            Du förstår ju uppenbarligen inte vad en influencer jobbar med.
            Du behöver ju inte ta kritik mot ett varumärke personligt.

      Sin.

    Aldrig att jag delar mina mysiga platser på nätet. Vill inte ha dit några toxiska människor från Bloggbevakning. ?

      Vad gör du här då?

        Hen kanske inte är här inne när hen vill ha positivitet.

          Hen, hen, hen…. ?

            gud vad jobbigt det måste vara för folk i din närhet att berätta att dom ska få barn när du inte kan skilja på ord på olika språk.

            Ja, hen betyder höna på engelska. Men inte på svenska. Så vad vill du säga med din dumma emoji? Ska vi rada upp alla ord på något språk som betyder något annat på något annat språk?

              ?????????
              Nöjda nu? ✌?

            Kiss, kiss, kiss… ? Dog, dog, dog… ?
            Måste vara sjukt jobbigt för dig att läsa texter på svenska.

            Jadu, de finns inget hon eller han längre, hen, hin och det

            Fart ??

      Håller med dig 12.12, då blir det ju inte så mysigt längre.

    Den här bloggen och dess kommentarsfält är en positiv oas.

      ? Ja, eller hur?

    HAHA det här är en supernegativ sida där du hackar på saker som blondinbellas träningskläder. Driver du eller???

      Så skriv någonting annat då, en annan sida? 😉

        Ja, givetvis kan jag tipsa om andra sidor. Men ser du inte alls hur konstigt det det blir när du uppmanar till detta, med tanke på hur mycket skit du sprider? Du pratar om negativitet på nätet som att det gäller andra men ser inte att du själv har en del i det här? Det blir absurt. Du har fått mycket kritik för dina ”kritiska” (=mobbande) inlägg om vissa specifika personer, många välformulerade och sansade, men det verkar vara som vatten på en gås? Ta till dig det och sluta låtsas som ingenting. ÄG att du har nåt att jobba med istället. Särskilt som du alltid sågar influencers som du tycker är dåliga på att bemöta kritik.

          ????????

    Blir så väldigt provocerad av att se när folk reser (JA jag vet att det är tillåtet, men är det verkligen moraliskt försvarbart i en pandemi?), när en själv och många andra inte rest sedan länge. Kan inte alla influencers åtminstone hålla käften och inte posta nåt om det på sociala medier? Känner hur jag till och med blir missunnsam och det är en äcklig känsla. Jag vill också kunna resa och träffa mina föräldrar som jag inte träffat sedan julen 2019. Men jag kan inte eftersom jag absolut inte vill sprida eventuell smitta vidare. Mina föräldrar är äldre och jag vet inte hur länge de kommer finnas kvar. Tacksam att vaccineringen kommit igång nu iallafall, snart kanske det är möjligt för oss ”dödliga” att också kunna åka iväg.
    Vill bara kunna träffa mina föräldrar. <3

    Obs bor ej i Sverige. Hade jag rest dit nu så blir jag tvingad till strikt karantän i 2 veckor eftersom Sverige är så hårt drabbat av covid.
    Jag känner bara: fan ta er och era resor.
    Förlåt för en mycket bitter kommentar.

      Exakt samma situation här! :*

      Det var alltså ditt bidrag till den gemensamma prestationen under ett positivt inlägg.

      Men herregud, hur tänker du? Res. Du har inte träffat dina föräldrar på ett och ett halvt år? Träffa dem. Men var inte korkad i sättet du gör det på. Sitt i karantän innan, var försiktig, ha mask. Sitt utanför deras hem och prata genom fönstret.

      Det är inte omöjligt att träffa folk, det är inte omöjligt att resa: Man får bara vara beredd på att det kostar mer, tar längre tid och att man får vara försiktigare. Att du ger upp är ditt val: du är inte mer dödlig än någon av oss andra så sluta leka offer.

        Jag är i precis samma situation som ovan och problemet är inte enbart smittan för oss som lever i länder med stränga karantänsregler. Det kan också vara att du inte kan ta en 14 dagars karantän vid hemkomst pga av arbete, barn i skolålder med mera. Dessutom så har vissa regioner i andra läner strikta regler om att röra sig mellan regioner inom landet och har du då inte en flygplats i din region kanske det inte ens är en möjlighet. Så tyvärr inte så enkelt att bara resa, annars hade jag själv också gjort det för länge sedan.

          Jag är mycket väl medveten om det. Men vad gör man då? Man skaffar iPads, försöker kommunicera via syskon eller släkt. Man hittar nya sätt: Precis som resten av oss. Just som jag satt och delade Disney Filmer och hade video samtal med folk i andra länder.
          Vad man inte gör är att sitta bitcha om hur synd det är om en, vilket offer man är.

        Känns som att vissa älskar att dra på sig offerkoftan och utmåla alla andra som onda smittohärdar. ”JAAAAAG har minsann suttit ensam och stirrat in i en vägg i 1,5 år för att rädda alla mina medmänniskor!” – Eh ja, vill man göra det valet så får man väl stå sitt kast?

        Jag valde att vara ”duktig” och inte åka till mina föräldrar som vanligt i julas. När min ena förälder sedan var en hårsmån från döden p.g.a. hjärtattack i januari kände jag så mycket ånger över att vi inte träffats en sista dag! Som tur är klarade hen sig och 2 veckor senare åkte jag raka vägen dit för att kunna ses. Är så lycklig över att vi har fått skratta och prata igen. Så ja, precis, att offra ALLT för denna pandemi behöver inte heller vara det rätta… Man kan ses och ta hand om sin familj samt sina sociala kontakter bara man gör det smart. Munskydd, avstånd, utomhus, handsprit är absolut ett bra sätt att ses på.

          Jag:
          Vet även en som besökte sina föräldrar i julas, både mamman och pappan fick covid och hamnade på iva. Pappan överlevde inte. Hon ångrar sig nog rejält att hon reste hem till föräldrarna som inte hade umgåtts med nån det senaste året.

          Så håna på du. Jag hyllar allihop som tagit ansvar denna pandemi. Som inte bara sett till sig själv.

            Troligtvis umgicks de inte särskilt safe då? Höll ej avstånd osv? Man kan umgås mer eller mindre smart.

      Du kan träffa dina föräldrar om du vill. Men fin snyfthistoria.

        Elak kommentar tycker jag.

        Eller hur…snyfthistorier hit och dit och så alla folk som hyllar sig själva för att de minsann inte ens varit på Ica på ett helt år…

          ”Jag har suttit hemma sedan januari 1992 på hög dos lugnande och SSRI så jag inte ska smitta ner er andra!! TACKA MIG! KNÄBÖJ!”

      Så fort corona är över kommer vi börja hänvisa till klimatförändringarna igen. Ingen av oss ska resa någonsin, inte du heller!

    Jag tycker Elsa Billgrens insta är mysig.

    Åh vill ha Sandras covid-pass. Skönt att kunna åka utan dåligt samvete eller kritik.

      Vem skulle kritisera dig om du reste?

        Min familj hade kritiserat mig. Även mina vänner förmodligen. De i min omgivning är högst medvetna om att det pågår en pandemi och med tanke på mutationerna är det högst olämpligt att resa. Hoppas du också har folk omkring dig som vill ditt och andras bästa!

          Min familj ger mig råd. De kritiserar mig däremot inte. Jag reste senast förra månaden för att jag inte träffat min pojkvän på nästan ett år. Varken familj eller vänner kritiserade mig, de gav mig däremot råd om att resa så säkert jag kunde osv, vara orolig är inte att kritisera.

          Min familj är rädd om mig och oroliga nu under pandemin, men de kritiserar mig inte. Det är två olika saker.

            Min mamma skulle fan ge mig en käftsmäll om jag sa att jag tänkte åka ut och resa nu ?

              Okej. Min mamma skulle inte göra det. Däremot skulle hon ha en föreläsning om hur rädd jag ska vara om mig och ta det så försiktigt jag kan.

                Min mamma bryr sig om mig men även om min omgivning och skulle inte tycka det var okej att jag utsatte folk för onödiga risker ??‍♀️ Hon förstår att även om jag är hennes dotter och hon älskar mig så är inte allt jag gör rätt och hon har lärt mig att världen inte kretsar helt kring mig.

                  Finns ju dock olika sätt att resa på, och olika anledningar till resan. Varken min familj eller mina vänner kritiserade mig när jag reste, för de visste varför jag gjorde det och att jag var så försiktig jag kunde.

                  Min mamma påstår inte att jag har rätt i allt jag gör eller att världen kretsar kring mig, vi har haft många diskussioner både före och under pandemin. Och jag tror inte heller att världen kretsar kring mig. Jag tror inte att allt är så svart eller vitt.

                    (Men jag förstår att vi inte kommer längre här, så jag tackar för mig och ska jobba lite nu. Lunchen är slut)

                  Min mamma är bäst!
                  Nej min mamma är bäst!
                  Nej min mamma!!!

                    Min pappa är starkare än din pappa!!

                Handlar ju inte bara om DIG dock…

            Från original-anonym: Okej! Då funkar våra familjer olika. Min familj hade kritiserat mitt val att åka utomlands under en pandemi med de risker som finns.

          Jag reser inte. Min bästa vän reste hem till Tyskland över jul. Hon satt i karantän en vecka innan, tog test på Arlanda (negativt), tog test på flygplatsen på vägen hem sen igen (negativt), satt i karantän 7 dagar när hon kom hem till Sverige. Var bara hemma med sina föräldrar i Tyskland. Varför skulle jag kritisera henne för det?

            Att du inte ger kritik till henne får väl stå för dig? Jag vet bara hur min familj och mina vänner fungerar. Därför jag skrev i mitt inlägg att det hade varit skönt att åka utan kritik eller dåligt samvete.

              Jag tycker inte att det finns något att kritisera i ett fall som ovan.

              Men du kanske hade rest helt omdömeslöst och det är väl iofs rimligt att kritisera.

          12:30
          ?

      Varför vill man ens ut och resa mitt i en pandemi? Ser ni inte hur det har gått i Indien, de trodde att de klarat covid – nu öppnar de extra krematorium som har öppet dygnet runt. Det ÄR inte dags att slappna av än, hur svårt kan det vara att förstå.

        Jag vill resa för att det påminner mig om det normala. Sen skulle jag aldrig göra det, även fast jag vill!

    Big Merla! Särskilt hennes Dong songs och Ruining Italian classics for my Sicilian mother ?

    https://www.tiktok.com/@bigmerla
    https://instagram.com/bigmerla

    Var det verkligen så att vi skulle resa under pandemin? Har jag bommat senaste uppdateringen från FoHM där de ber oss att resa?
    Antingen är Bloggbevakningen FÖR eller EMOT resande under pandemi. Bestäm dig för en håll ing och kör sen på den. Vill gärna se en hyllning av alla influänsers som reser.

    Minsta lilla IL gör och Cam ska fästa henne vid korset men en annan influenser som reser under en pandemi hyllas?? Det är lite som hela det där underbara Clara köret när hon aldrig tas upp som ett exempel fastän hon exponerar sina barn. Denna bloggen börjar nästan bli pinsam måste sluta läsa mitt guilty pleasure ?

    Hallå!! Vem är det Pernilla W dejtar?

      VILL OCKSÅ VETA!!!! ?

    Asså börjar undra vad som pågår i CAMs huvud haha, hon har totalt trashat alla som rest och vart något emot vaccin och nu ett hyllningsinlägg till en resande person? ? dags att ta en paus? ?

      Kanske vill få igång dessa kommentarer?

        Ja annars är hon lite dum om det inte är med mening

        Helt klart ett inlägg från excel arket.

    Tycker det är positivt att Camilla är konsekvent med vilka som har fripass och vilka som inte har det ?☺

    Vissa gulligullas det väldigt mycket med här, och vissa inte……. nä detta var ett kasst inlägg.

    Vilket skämt. Sandra fräser och skäller i kommentarsfältet åt minsta lilla, kallar folk missunnsamma för att de inte är lika rika som hon, reser, flänger, går på restauranger dagligen. Men absolut! En oas från solidaritet. Det är gött att vara rik, då får man göra som man vill.

    Jag och mina vänner har råd och lust att resa – vi avstår av solidaritet. Världens största kris pågår, kan man inte skippa en resa till Frankrike förtjänar man inte ett hyllningsinlägg. Du kan bättre än detta Camilla.

      Hon har inte kallat någon missunsam för att de inte är lika rika. Hon klagade på missunsamma kommentarer som hon fått. Du låter som att du ligger bakom en hel del av dessa.

        Lol. Någon frågade om hennes lgh kostade 3 miljoner och hon fick ett utbrott om att folk är missunnsamma? Det är normalt enligt dig?

          Hon fick inget utbrott. Varför ljuger du? Blev du kränkt över att Sandra inte svarade på din oförskämda fråga? Hon förklarade att hon inte kommer att svara på fler frågor om sin ekonomi, vilket är både rimligt och normalt.

            1. Jag har inte ställt nån fråga.
            2. Frågan jag menar var trevligt formulerad och gällde inte hennes ekonomi. Den var nog från en i er fan club. Men hon brände av direkt ändå, läste väl knappt.

              Håller med. Frågan var inte otrevligt ställd. Det var Sandra som missuppfattade den.

              Tycker inte heller man behöver resa nu men du beskriver hennes svar helt fel och väldigt vinklade. Hon har inte fräst, skällt eller fått utbrott? ? Ser inget sånt.

      Fan vilken orättvis kommentar ändå. Och bitter.

        Vad är orättvist? Ja jag är bitter över bristen på solidaritet till och med i den största krisen i modern tid.

          Det finns inget förbud och faktiskt inte ens någon avrådan mot resor från Sverige inom Europa. Sandra verkar följa befintliga lokala restriktioner till punkt och pricka. Hon gör alltså inget fel. Vad du tycker är korrekt är inte facit.

            Tror folk är mest provocerade över att Cam som vart extremt tydlig med att hon tycker alla som rest vart avskyvärda plötsligt gullar med någon

            Vi är i en global pandemi. Det står för fan på skyltarna i tunnelbanan att man bara ska resa om man MÅSTE.

            Saker och ting måste inte vara olagliga för att man ska låta bli dem. Vissa saker avstår man av empatiska skäl, av solidaritet, av logik. T ex: om vi låter bli att flänga runt låter vi även bli att sprida smitta. 🙂 har man som YRKE att influera andra har man dessutom ännu mer ansvar. Det kortet kan man inte bara plocka fram när det själv passar.

              Åkte hon tunnelbana till Nice? Jämför du ofta äpplen med päron?

                Behöver du ofta hjälp att tänka? Man ska hålla sig hemma med sin familj. Det är grundförutsättningen. Man ska inte resa runt, vare sig i tunnelbana eller flygplan. Så? Förstår du nu eller behövs en pekbok också?

                  Kan du visa var det står i de officiella restriktionerna att man inte ska flyga?

                  FHM gör dock skillnad på just tunnelbana (ska helst undvikas när det är risk för trängsel) och färdmedel där det går att boka plats, såsom tåg eller flyg, vilket enligt FHM är att föredra vid resor. Du kanske ska avstå från att läxa upp andra när du uppenbarligen inte har koll på rekommendationer och restriktioner.

                    Man ska inte göra några onödiga resor alls.

                      Det stämmer inte alls.

                14:40
                Löjligt.

                  Nej, det är inte löjligt. Enligt FHM är flyg att föredra framför tunnelbana när det gäller resor. Läs vad det står på deras hemsida, det är faktiskt din skyldighet som medborgare.

                    Löjligt att fråga om hon åkte tunnelbana till Nice! Fattar att det var ironi men i mina ögon löjlig kommentar. Punkt.

                      Jag vet också om mina skyldigheter som medborgare så var inte orolig.

                Fast hon reser ju rätt ofta inom Sverige och Sthlm också såväl som äter ute ofta. Det finns ett hyckleri runt vilka som hängs ut. Helt klart.

            Precis! Och sen kan man ha olika åsikter om Sveriges strategi men det är en annan diskussion. Man ska inte klandra folk som följer rekommendationerna även om man tycker att rekommendationerna är fel.

            Jodå tänk igenom resan noga. Står det på fhm.

            Dessutom har vi län/regioner med reseavrådan i Sverige. Bland annat mitt län. Så det finns visst en avrådan. Att vi inte ens ska resa inom länet. Så du har fel!

              Fel
              ?

    Alltså, nu tänker jag definitivt inte på just denna flunsan detta inlägg handlar om, men kan det vara så, allmänt, att vissa flunsor agerar enligt någon slags fjäsk/hot/transaktions-mall när det kommer till sidor där de annars riskerar att få kritik? Alltså, att de strategiskt ser till att antingen bli ”vän” med eller på annat sätt försöka styra vad som skrivs om dem, så att de inte får negativ kritik utan istället försöker forma det till nån sorts reklam för sig själva och sina produkter, ett sätt och nå ut? Och om så är fallet, vad använder de för metoder?

    Vad har hon på gång? Var ska hon bo? Tycker väldigt mycket om hennes blogg faktiskt. Men jag tycker den har varit lite mystisk den senaste tiden? Vet att hon inte alltid berättar allt, vilket jag tycker är sunt o rimligt. Men jag blir nyfiken. Är rädd att hon ska sluta blogga.

      Jag tror hon flyttar till gebegeeee.

        Det tror inte jag. Men who knows.

        Nej hon ska bo kvar i Sthlm.

      Men det vore kanske dags att sluta..? Hon skriver knappt nåt personligt alls längre. ”Detta har jag ätit, detta har jag haft på mig”. Tror hon håller ut för att få göra reklam för tv-serien, sen tror jag det blir tack och hej

        Åh detta tror jag också på. 🙁 Älskar Sandras blogg, har följt den sedan… Jag vet inte ens? 2009? Men det känns som om hon är redo att satsa allt på böcker + serier/filmmanus nu. Många försöker rota i hennes privatliv och jag tror inte hon tycker det är så roligt som 35-åring att dela med sig av typ dagens outfit eller tips på hur man kommer över sin första kärlek…

      Jag tror att dom köper nått tillsammans och bildar familj, båda kan jobba mycket på distans

        Hopps inga barn… En gullig hund dock! Som Märta ?❤️

      [Borttagen kommentar]

      Hon har ju sagt att hon ska jobba på ett nytt manus för tv.

      och hon har helt slutat festa…någo är på g

        Slutat festa är väl inte så konstigt – det är pandemi? Vem festar?

          Personer som inte bryr sig och ex reser brukar festa.
          Men de är smart att inte ta upp de i bloggen/insta.

        Eller hur! Något är på g. Jag uppfattar Sandra som väldigt distanserad till sin blogg/sina läsare, och att det pågått under lång tid. Kan inte låta bli att sörja det, har följt den bloggen i typ 12 år och all kärlek och gemenskap jag förut kunde finna i hennes blogg är som bortblåst. Känns som att hon inte vill blogga längre och struntar fullständigt i hennes läsare.

          Hon struntar väl i SINA läsare

        Gissa varför. Börjar på G

          Det syns tydligt på bilden i det här inlägget!

            Sluta spekulera.

              Men varför då???? Sluta vara så sekundärkränkt! Vi spekulerar allt vi vill!

                Men man gör inte så, vad är så svårt att förstå?! Så fort en kvinna går upp minsta lilla i vikt, har partner eller når en viss ålder, såå tröttsamt.

                  Ja, vidriga typer…

            Enig!

          Du menar pojkvännen? Men hans namn börjar ju på B?

          Det är så extremt larvigt att hålla på sådär! En del verkar va så besatta att all ska va på smällen. Blä, sluta, hoppas ni har fel. S är för intressant och kul för sånt där hoppas jag.

        Det är pandemi och hon är typ nykär fortfarande – inte så konstigt att det inte är mkt festande just nu… Plus att ibland trött ar man på det när man blir äldre (nä inte alla).

    Nej det gör hon inte. Hon säger att hon gör det men det stämmer inte.

    Viktoria-Matplatsen. Alltid fin ton och inga sura kommentarer. Har läst henne i 10 år och hon är genuint snäll och vettig.

      Hahahaha åh då har vi helt olika uppfattningar! Har alltid tyckt att hon känns tillgjord och lite falsk.

    En annan influencer som är ute och reser är Vanessasdesign. De är och renoverar sin lägenhet och flänger runt i Spanien. Ska hem på söndag/måndag och på måndag ska hon få nycklarna till sitt nya kontor och renovera. Vad hände med fem dagar isolerad efter utomlandsresa?

    Härligt!! Jag är också ute och reser just nu. ❤️ underbart.

      Va härligt för dig gumman! Det var du värd! Unna dig! ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

        Ironi? Varför då?

          Det är min coping mechanism för egoism.

        Jag är vaccinerad.

          Ironi? Hoppas det. Trots vaccin kan du bli sjuk och smitta andra.

          Roligt för dig men de flesta i världen är inte det serru

          Du är ganska gammal då, eller?

            Nej jag är 31

    Nja kanske näst bästa, bästa är ju bloggbevakning.

    Att resa under pandemi kan man – det beror såklart på hur man gör det och det kräver negativa tester samt karantän, följa restriktioner och såklart att bära munskydd. Saken är den att i Sverige har ni rekommendationer och i större delen av världen har vi varit tvungna att följa restriktioner; munskydd, stängda restauranger och butiker etc. Man/vi kan inte välja fritt vad vi vill eller kan göra.
    Jag bor i DK och vi har just öppnat samhället mer efter 4 långa månader av nerstängnkng. Det funkar, men allt typ av service upplevelse kräver negativ test (också att sitta inomhus på ett kafé) och bokning, och församlingsförbud såklart. Galet tråkigt men vi går den rätta vägen.

    Linn Ahlborgs vloggar och mukbangs är det bästa just nu.

      Inget hat; men gud, jag fattar verkligen inte grejen?????

        Inget hat: men då är det ju inte för dig helt enkelt. Jag fattar inte grejen med de flesta andra influencers och har därför valt att inte följa dem??

    Kan du inte skriva om det som pågår mellan Daniel Nyhlén, Patrick Ekwall och Julia Frantzén (nya bachelorette)? Stoppapressarna är ju helt sjuka, har dessutom lagt upp fler artiklar…

      Så sjukt omoraliskt att publicera lösa rykten i och med att hans fru nyss gick bort.

    Alltså det råder lockdown i Frankrike och man får inte resa utanför sin region (10 km, 30 om man har särskilda skäl). Respektlöst att resa, hon kunde väntat till reglerna lättats.

    Har två tankar samtidigt. Tycker inte om att hon reser just nu men älskar hennes blogg och stämningen där. Så mysigt och härligt!

    Camilla, kan du göra ett inlägg om hur många influensers börjar göra samarbeten med NA-KD igen, helt utan kommentar om arbetsvillkorsskandalen?

    [Borttagen kommentar]

      Lägg av.

      Camilla radera detta. Gud så töntigt att spekulera i sånt här, har du ingen egen livmoder att grotta i bitterbritta?

        Varför får man inte spekulera??

          Varför skulle man? Alla vill eller kan inte bli gravida, varför sitta och hitta på sån skit om folk då??

        Spekulera? Jag trodde helt ärligt att det var bekräftat. My bad. Äsch, och oroa dig inte för min livmoder. Den känner jag väl till och faktum är att inte jag själv grävt i den, men min gynekolog när jag höll på att förblöda vid första förlossningen. Tackar som frågar! Och om du är orolig, så har jag varit väl medveten om när det funnits bebisar eller inte i min livmoder. Blev också ganska uppenbart för andra efter ett tag också. Jävligt bortskämt med att kunna få barn. I know. Tacksam varje dag för avkommorna. Nähepp, vad får man diskutera i postmodernistiska Sverige då? Frågar åt en vän som tydligen sprungit ur led pga utlandsvistelse.

          Du kan inte ha läst hennes blogg då, hon har aldrig nämnt det.

          Man spekulerar inte för att det kan vara känsligt. Det kan finnas bakomliggande orsaker som vi inte vet. Vissa får rejäla gravidmagar av endo t ex. Kombinera det med ofrivillig barnlöshet så är dessa spekulationer oerhört sårande. Sen att jag tycker ni hallucinerar fram detta på Sandra är en annan femma.

          Tack för oombedd info om dina förlossningar?

      Det har ni barnbesatta hävdat i typ ett år nu… Borde inte ungen födas snart??

        Men man ser ju på bilden??

          Finns jättemånga bilder på mig där det ser ut som min mage putar ut, kan bero på allt i från dagarna innan mens (ser på riktigt ut att vara i 5 månaden då), vinkel, en vindpust som gör att kläderna landar konstigt osv.

            Alltså när jag har PMS-magen ser det inte ut som att den putar ut – det gör den. Mycket.

          Nej. Det gör ”man” inte.

        Haha exakt! Världens längsta graviditet

      Ja precis hon är ju det. Enkelt att lista ut.

        Eh nej. Varför skulle det va det?

        Vore väl ganska konstigt? Det har ju bara varit ETT ÅR och känt varandra bara lite lämgre.. Inte smart att skaffa barn nykärsfasen, tror hon är vettigare än så? ?

        Löwengrip har lagt ut ett klipp idag med henne. I slutet ser man henne framifrån och det SER konstigt ut.. tycker jag. Hennes outfits på instastories för 2021 ser lösare och lösare ut. Det finns även något där det buktar ut vid en knapp på magen och en jacka som inte längre knäpps längst ner. Men visst, tycker att hon borde dölja smartare och mer diskret om det vore så, då alla märker att hon plötsligt bytt bort sin typiska Sandra-stil… ja jag tycker att detta är lite för spännande 😀

    Misstänker att det här är ett så kallat provokationsinlägg. Allt annat vore lite knasigt. Excelark öhöm ööhööm ?

      Har trott ett par månader att hon är gravid, och senaste veckorna har hon uteslutande valt bilder som är tagna ur sådan vinkel att man inte kan avgöra det. Men sen började jag fundera på om inte en eventuell graviditet skulle kunna vara en anledning för henne att ställa in en sådan resa/vistelse under pandemin. Personligen skulle jag tycka det kändes otryggt att utsätta mig för risken att hamna på sjukhus i Frankrike med covid som gravid (enbart pga att jag skulle känna mig mer orolig än om jag var hemma i mitt hemland, inte att jag tror att sjukvården är sämre i Frankrike än i Sverige). Men Sandra är coolare än vad jag är i och för sig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.