Dagens Instagramtips

Jag tänkte avsluta fredagen med lite postivt dansande.
Jag fick nämligen ett tips om det här kontot, och blev bara SÅ glad när jag tittade på hennes reels.
Intressant det där, hon gör egentligen exakt samma sak som många yngre influencers…men ändå inte.
Den dansande glädjespridaren heter Margareta Lunde Martinson och ni hittar hennes Instagramkonto HÄR.

Och HALLÅ!??! Den randiga kostymen?
Finns den fortfarande att köpa? Frågar INTE åt en kompis!

40 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kul för henne. Hon ser härlig ut. Inget konto som lockar mig dock.

    Påminner om en pantertant i leopard som är ett annat konto som jag tycker förgyller flödet.

      Camilla Läckberg?

    Har folk slutat ”hoppa i skor” när de ska byta kläder i en reel nu?

    Aajo, dubbelmoral skulle jag nog kalla de

      Vad menar du?

        Se kommentar längre ner

    Snygga kläder!

    Just dansadet är inget jag gillar men hon har en del snygga outfits. Jag tror hon skulle kunna få ett stort konto som bara modebloggare utan dansbandet.

    Varför är det härligt osv när det är en kvinna på 50+ som dansar men när det är en tjej på 28-25 är hon världens tönt? Så sjuk dubbelmoral på denna blogg…

    Sen på tal om den randiga kostymen, det är tydligen skit snyggt när man är en äldre kvinna men när det är en yngre så hade du garanterat totalt sågat den o skrivit en massa mindre positiva saker om den…

      True

      Men hon skriver ju typ själv det i inlägget? Att det är intressant att hon sprider glädje när hon gör samma sak som andra influensers, men ändå inte ? känns lite som att sparka in öppna dörrar att kalla det dubbelmoral.

      Är det inte för att hon gör det för det är genuint roligt? Och inte för att visa upp pattarna eller baken? Eller sponsrade kläder? Blir mer charmigt och äkta såhär.

        Men lägg av, få svenska influencers som bara visar pattarna eller röven

          Verkligen? Tror inte det, va…

          Tycker också att hon är härlig!

    Nej bara nej, cringe-fest!

    Kostymen är från Mos Mosh. Förra året, tror jag, men kolla runt, har sett att den reas ut här och där.

      Tack för tipset!

    Jag blev glad av hennes instagram!

      Kostymen e taggad med Mosmosh_official på insta ?

    Så fin och härlig! ❤️ Vill vara hon när jag är äldre ☺️

    Instagrambrudar är illa nog när de är unga och snygga. Det här blir enbart plågsamt.

    Bloggbevakning har blivit såååå boring? gick in och läste varje dag förut, nu går jag knappt in två ggr i veckan och varje gång jag går in blir jag besviken. Ingen bryr sig om reklammarkeringar och feel good konton.

      Smaken är olika. Det finns ju annat för dig.

    Gäspa på du och ha kul i Pingstkyrkan ?

    Så roligt att se även mer mogna kvinnor våga dansa loss.

    Jag följer henne redan för hon har sån positiv energi men jag trodde att hon sålde kläder och visade upp på ett kul sätt men tror att jag visst hade fel.

    Så.. 50+ = härliga, 20+ = töntiga?

    Men gud vad roligt att du har blivit tipsad om mitt Instagramkonto, och tusen tack för att du ville skriva om mig här!
    Jag gör ju dessa ’kläddanser’ för att jag dels vill tipsa om kläder men också för att det är så himla kul att göra dessa Reels till musik! ????
    Ha det gött!
    Margareta

      Du gör ett superbra jobb!

        Tack Linda, så glad jag blir!
        Och ja det som också är skönt med min ålder är att man inte bryr sig om vad andra tycker. För det inser jag att man inte kan bli omtyckt av alla…
        Ha en skön helg!
        Maggan

          Du har ett väldigt charmig konto och gör din grej vilket är toppen! Däremot tror jag att den här bloggen vänder sig till en yngre publik, eller åtminstone drar till sig en yngre publik, och de har nog svårt att se tjusningen eftersom du troligtvis är jämnårig med deras föräldrar ?

            Tack! Ja så kan det absolut vara, att just den här bloggen vänder sig till en yngre publik, men då kanske de kan tipsa sina föräldrar om mitt konto!
            Det vore ju superbra! Men jag är så himla glad att just den här bloggen tipsade om mitt konto- trots att jag är så gammal…?
            Ha en härlig helg!’

    Är det nån mer än jag som tycker gruppen säker stil är så trist när alla bara verkar tipsa om sina Instagramkonton? Som Mrs Lind och allt vad de heter. Det är som deras privata reklamsida där …

    Folk vars konton som består till 99% av bilder på sig själva är sjukt tråkiga.
    Här har vi en typ positivitetskonsult i femtioårsåldern som gillar peppiga djupa fraser liknande Carpe Diem och Älska dig själv.
    Hennes konto ser exakt lika tråkigt ut som de flesta yngre vanliga flunsornas. Det som saknas är avklätt,putläppar,immiga roséglas och matbilder från diverse restauranger. En och annan kaffekopp förekommer men ingen fikafrossa med sju sorters kakor.
    Kontot får tio ZZZZZZZZZZ av tio möjliga.

      Du måste verkligen gilla livet…

    Det är klart att det är svårt för småkidzen härinne att uppskatta en dansande 50-åring. Ingenting konstigt alls. Kvinnan är förmodligen i deras mammas ålder och då känns sådant bara pinsamt. Men själv blir jag glad när det finns något för alla och alla åldrar på sociala medier. Tycker det vore konstigare om 50-åringarna bara följer 20-åringar som visar upp röv i tajta träningskläder på instagram.

      Det var jag som råkade hitta detta konto och tipsade om det och jag är ’bara’ 33år, tyckte bara det har härlig energi i flödet från den här kvinnan ?

        Åh tack så mycket Jennifer! Så glad jag blir! Skriv ett DM sen till mig! ?

    Som 40-plussare tycker jag hon är awesome! Jag tänker aldrig sluta leva bara för att jag åldras. Visst, tuppkammen och skinnpajen har sedan länge fått ge vika, men inse att vi bär på alla åldrar inom oss genom hela livet. Varför ska vi följa något konstigt åldrandets normer? Jag vill fortsätta vara mitt barnsliga fjantiga jag vid sidan av mitt djupa allvarliga, och det kan ta sig uttryck precis hur som helst. Sedan vet man nog med sig att man blir dömd, i alla lägen, men vill gärna påminna alla er ungdomar om att vi kvinnor fortsätter bära det där 17-åriga jaget inombords genom livet, vi minns känslan av den första kyssen eller det sårade hjärtat, vi minns vilda konserter och fester, och vi minns det dåliga och bra sexet som hunnits med. Det är ju inte så att vi kliver in i en ny ålder och helt magiskt bara förändras…så låt oss dansa, dricka lite vin, klä oss galet och färgglatt, vara glada i livet….tycker inte alls det känns patetiskt, det är att hylla livet. <3

      Men såååå bra du beskriver det Paula! Precis så är det. Man behöver inte bli på ett visst sätt ’bara’ för att man blir äldre, jag tror det är väldigt bra att behålla sin nyfikenhet och sitt ’barnsliga jag’ livet ut. Och våga bjuda på sig själv! ???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.