God bless Onlyfans

Paradise Hotel riskerar att gå i graven efter den senaste skandalen och Ex on the beach ställer in inspelningen av den planerade säsongen.
Det är tur för Paow att Onlyfans fortfarande tuffar på, för annars hade det blivit till att suga på ramarna för Sveriges okrönkta dokusåpadrottning. 😉

Kanske kan Big Brother vara någonting för henne, eller varför inte Robinson? 
Hand upp, alla som vill se Paow, antingen, inlåst i ett hus eller utslängd i vildmarken. 🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️

145 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Skulle däremot gärna se dig inlåst i ett hus eller utslängd i vildmarken. 🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️

   Asså fatta flunsa edition av Robinson, och Camilla inslängd i det hela. Helst med ett antal immuniteter så hon inte ryker på en gång. Eller i vanliga Robinson med.

   Och annars mår du bra?

    Frågan är snarare hur Camilla mår…

     Låsa in Camilla i ett hus.

     Bara bra, tackar som frågar. 🙂

      Haha men ååh! Det vore faktiskt ett himla spännande koncept, med dumpa 14 flunsor och Camilla på en öde ö någonstans. Men under förhållandevis ordnade förhållanden då, vill ju inte se allas vår favorit-Camilla bli uppäten av ilskna flunsor! Camilla skulle kunna vara lekledare a la Jocke i Puppet master!

   Charmigt…

    Lika charmig som Camilla.

     Så om någon skriver att Camilla är elak eller whatever så är man likadan? Haha vilket skämt. Applicera samma sak på mobbare.

   Det skulle vara föga annorlunda mot hur jag lever mitt liv idag. Hemma för det mesta eller ute i skogen med Selma. Underbart! 🙂

   hahaha så bitter!!

   Mellanstadienivån, utpekningen och den bitchiga tonen får mig att må illa.
   Är det här där alla ”coola” tjejer som snackar skit om allt och alla hänger?

  Du tycker alltså att det är bra att Paow använder sig av onlyfans för att få pengar? Du kunde ha skrivit ett vettigt inlägg både om onlyfans och om att de slutar sända de här programmen, istället tar du tillfället att dra ner Paow, som inte har något med det här att göra.

   ”Drar ner Paow” säger allt om du dig kära du! 😂

    Ja man drar ner Paow och gottar sig i hennes olycka när man skriver om henne och onlyfans på det här sättet. Ingen tjej som mår bra skulle ta till onlyfans för att tjäna pengar.

     Tycker hon verkar jävligt lycklig och fri så sluta lägg dina egna trångsynta värderingar i detta.

      Hon skriver ju ofta om hennes Depp perioder och hur hon försover sig till allt. Sen blir hon kär, lycklig korta stunder. Sen händer ngt och hon hänger ut männen som väldigt ofta behandlar henne dåligt. :/ jag tror inte hon är lycklig alls

      Nej Paow mår inte bra. Gissar att du inte följer henne = lyssnar inte på henne.

       Så länge du inte är Paow själv så har du ingen aning om hur hon mår nu.

     Nu drar du verkligen alla över en kant. Det är 2021 och folk är så jäkla pryda. Vafan onlyfans är ju super bra om man känner sig bekväm med det. Förstår inte folks problem? Avundsjuka på att ni inte kan tjäna mer pengar på 1 timma än vad man gör på Ica efter ett 8 timmars pass?

     Det kanske inte är nått för alla absolut, men det är inget fel med det heller. Sluta se ner på porrbranschen. Många som håller på med live stream, onlyfans och pornhub och mår super bra för det!

      Dra alla ÖVER EN KAM. KAM!!!

       Ja precis, Tack 🙂

       Borste?

      OnlyFans och liknande är också en väg in i prostitution för unga tjejer där gränserna förflyttas. De börjar med att lägga ut bikinibilder men eftersom deras konkurrenter lägger ut mer vågade bilder och videos måste även de göra det för att fortsätta få följare och prenumeranter. Sedan känns det helt plötsligt inte så avlägset att sälja sex till främlingar och riskera att utsätta sig själv för rätt jobbiga situationer och trauman.
      Finns ingen anledning att sälja bilder och videos på sig själv där man har en buttplugg i rumpan, särar på skinkorna eller visar bröst/fitta. Dessa tjejer har ofta något jobbigt i bagaget och det blir knappast bättre genom att göra porr eller sälja sin kropp. Det finns INGET positivt med OnlyFans enligt mig men du får gärna upplysa mig om jag har missat något.
      Om jag som man förstår detta mycket väl borde väl du som kvinna med kunna göra det?
      Sen heter det ”dra alla över en kam”, inte ”dra alla över en kant”. Så svårt är det inte att hålla reda på.

       Det är en helt annan grej än sälja sig själv och jag kan tala för många som varit på onlyfans och liknande sidor att det aldrig skulle gå över till att sälja sig själv irl. Det är något helt annat. Om du pratar själv med tjejer som gör detta så kommer de förklara för dig att det aldrig skulle kunna tänka sig att sälja irl och att detta är faktiskt någonting som inte alls har någon koppling med onlyfans etc.

       Ja absolut har gjort det också och ser inget dåligt med det alls. Prostitution och sälja sig irl är INTE alls samma sak vilket kan irritera många som är på tex onlyfans då det faktiskt är någonting de aldrig skulle göra.
       Sära på skinkorna med buttplugg gärna för mig, förstår inte vart detta stör dig? Så länge man själv bestämmer vad man vill göra med sin kropp så ska inte någon ha nån talan i det alls.
       Absolut är det hemskt med trafficking och folk som blir tvingade men majoriteten är faktiskt de som väljer själva att göra det och mår bra av det (Jag vet de kanske kommer som en chock för dig men man kan må så mycket bättre av att lägga upp en video på sig själv där man njuter och få betalt för den som motsvarar ett 8 timmars pass på ICA)

       Problemen ligger inte på onlyfans utan någon helt annanstans om det är trafficking du fokuserar på.
       Om onlyfans är ett problem är ju pornhub det också och all porr.

       Helt ärligt, jag håller inte med. Det är en grej i fattiga länder, en helt annan i Sverige där tjejerna har alla möjligheter i världen men ändå väljer att göra det de gör. Ja, många av dem har haft hemska uppväxter, men det tar inte ifrån att det finns de som gör det för att de vill

      Förlåt men nej, vi bör inte sluta granska och kritisera porrbranchen. Det är så jävla världsfrånvänt att tro att kritiken handlar om prydhet eller avundsjuka, och att backa en industri som profiterar på människohandel och övergrepp baserat på att det faktiskt också finns de som gör det därför att de tycker att det är roligt och inte mår dåligt av det är helt vrickat.

      Kan ni försöka ta in att det inte handlar om att man tycker att tjejerna som gör det här är trashiga utan att industrin är vidrig och förgör människor. Hur fan kan man titta på porr när du inte kan veta med säkerhet att det du tittar på inte är en filmad våldtäkt?

       1. Alla gör inte porr med andra. Många amatör tjejer som gör porr gör det faktiskt själva (alltså spelar bara in med sig själva). Nu snackar vi amatörporr för att onlyfans är en super stor bas för det. Professionell är en annan femma och den har jag helt andra åsikter om.

       2. Visste ni att de finns utbildade svenska tjejer som faktiskt väljer att sluta sina jobb för att göra detta. Haha de kunde ni inte ana va??? Ja folk mår faktiskt bra av att göra detta och känner en frihet i det och NEJ alla är inte trasiga outbildade tjejer. de flera mår super bra och har utbildning och kanske till och med familj.

        Du sa ”sluta se ned på porrbranschen”, vilket är vad jag svarar på. Det är klart jag förstår att alla som säljer sig inte mår skit? Men det förändrar faktiskt ingenting. Det är industrin som är problemet, inte individerna i den som råkar vara så pass lyckligt lottade att de inte far illa. Tror du verkligen att någon ska bli golvad av att ”det finns utbildade tjejer som gör detta”, det var ju exakt det argumentet jag bemötte i mitt första svar? Det är fullkomligt irrelevant.

        Med allt det sagt vill jag avsluta med att jag har extremt svårt att tro på ditt påstående att ”de flesta som gör det mår superbra och har utbildning”. Vad baserar du det på?

         Och tillägg; Att någon är ensam i bild och att porren är på amatörnivå är absolut inte en garanti för att det inte är tvång involverat?

          Jag baserat det på kunskap och egen erfarenhet. Pratat med många i branschen av amatörporr och känner många som gör/har gjort det och ser det som något super bra som det har kunnat tjäna pengar på. Alla tjejer har varit från olika delar i världen (även många i Sverige). Som med alla branscher så finns det bra och dåliga sidor. Det är inte rätt att någon ska behöva göra någonting i tvång men det är inte en majoritet i amatörporren.

          Jag får en känsla av att du inte känner någon som gör detta eller har gjort det och grundat ditt tankesätt på någonting du läst eller hört någonstans.

          Som sagt, absolut finns det hemskheter men det finns överallt. Varför klanka på en hel bransch för något som några skitstövlar gör. Det är inte porrens fel.

   Håller med.. camcam man mår inte bra om man använder only fans.. Deras självkänsla är på botten. Ignorera henne istället för att uppmuntra andra wanna be PH deltagare att sälja sig där

    Det vet du inget om, tror verkligen inte alls det är så utan folk har olika moral och syn på saker och ting! Sluta se kvinnor som offer!! Det är som som drar in degen här, det är män som är KORKADE som betalar för saker som finns gratis överallt på nätet! 😂

     Se gärna på uppdrag granskning om detta. De börjar oskyldigt sen blir många utpressade till väldigt hemska saker

      Suck, jag kan tänka själv utan ett program!! Behandla vuxna som VUXNA!!

       Tydligen kan du inte tänka själv eftersom du tror att någon som använder sig av onlyfans gör det av någon annan anledning att de behöver pengar. Du kanske tror att tjejer strippar eller prostituerar sig för att de tycker det är kul också?

        Ja eller de kanske gör de för att de är kåta?

         Nu börjar du låta som en sexköpare.

          Jag var sarkastisk men ser nu att de inte framgick.. Jag är mkt väl medveten om att det inte sker frivilligt..

         Ja, det är verkligen en jätte-jättevanlig anledning. Det är därför så många mår så bra av att ha arbetat i denna industri under många år. Så konstigt att det är så många fd arbetare i denna industri som går ut och berättar hur dåligt de mått och hur utnyttjade de blivit. De har nog bara otur när de tänker?

          Fast hur många berättar av ALLA? sen så handlar majoriteten av onlyfans om amatörer. vilket betyder att dom helt själva väljer vad dom vill göra. Vet många många många som mår super bra över att göra amatörporr

      Ja som med väldigt mycket annat kan vissa saker vara inkörsport till tyngre grejer. I detta fall verkar det ju dessutom vara en väldigt rak linje mellan steg 1, 2, 3 osv. Det verkar vara otroligt lätt att tjäna mer pengar på att gå ett steg längre.

    Alla som har Onlyfans använder det varken till naket eller sex. Just saying, att sidan kan användas till mkt annat också.

   Varför ska vi tycker någonting om vad Paow gör med sin kropp?! Skärp dig nu!!

    Varför vi ska bry oss om att män köper kvinnors kroppar? Jaaaaaduuuuuuu.

     Man säljer bilder via OF, inte kroppar.

      Det är samma sak. Att köpa nakenbilder är att köpa någons kropp. Är du en kränkt man rädd att bli av med runkmaterial eller bara blåst?

       Nej verkligen inte 😂 jisses!!

        Jo det är det. Hoppas verkligen att du trollar.

       Det är inte ens i närheten samma sak. Exempelvis, du får köpa porrbilder och portfölj men det är olagligt att köpa sex.

        *porrfilm

         Finns jätte mkt problem med det. Även ngt som Simon skriver om. Man kan tortera en tjej under samlag för pengar, och så länge kameran är på är det ok för då är det lagligt.

          Är du dum på riktigt? Klart det inte är lagligt med våldtäkt bara för att kameran är på. Våldtäkt är inte lagligt på OF heller. Snacka om att vrida diskussionen till en agenda som passar dig… det handlar om att tjejer som VILL får sälja BILDER på sig själv på OF utan att någon som Camilla ska slänga ut Paow som någon man kan håna för att hon inte lever villaliv på Värmdö.

           Skamma? Jag skojar om att hon varit med i galet många dokusåpor där två av dem blir cancelled ungefär samtidigt. Det är ganska välkänt att Paow levt på att vara med i dessa tv-program de senaste åren, så jag vet inte riktigt vad du gapar om?

           Varför slänger du då in den här meningen Camilla? ”Det är tur för Paow att Onlyfans fortfarande tuffar på”.

           För att Paows tidigare inkomster till stor del har varit från dokusåpor. Nu tjänar hon dock pengar på Only fans istället.

          HAHAHA, det är INTE alls samma sak. Varför är folk så jävla trångsynta OCH NEJ jag är inte en man.

        Så för att vi har en skev lagstiftning så innebär det att det är okej att köpa kvinnors kroppar online? 👌🏻 #hittamannenikommentarsfältet

       Haha samma sak. 🙂
       Ceci n’est pas une pipe.

     Är dom så korkade att du vill betala för något som finns gratis överallt på nötey. Hon är myndig och gör vad hon vill med sin kropp!! Hoppas du aldrig någonsin kollat på en prulle, för då är du en hycklare av rang!!

      Om du visste hur mkt som är riktiga våldtäkter på porren.. Riktigt smutsig industri.

      Fast vänta, bara för att du kollar på porr trots att du vet att det är fel så är du för att tjejer ska utnyttjas på onlyfans? Du kanske skiter i hur tjejer behandlas, jag gör det inte.

       Som sagt sluta se kvinnor som offer!

        Vissa är dock offer vännen. Tror du att de som står på red Light district också är fria entreprenörer? Eller i Tyskland där du kan köpa gang bang med höggravida? (dock under corona så får man inte kramas, så den delen i ”samlaget” försvann iallafall). Simon häggström skriver bra på Instagram både om only fans och grövre saker

         ”Vännen”, lägg ner! Man måste vara 18 år så då kan man själv fatta beslut om sin egen kropp!

          Så det är en slump att det främst är flyktingar eller kvinnor från extrem fattigdom som är där? Är det en slump att de plötsligt dör eller blir misshandlade när de vill lämna?

          Japp, alla 18-åringar har exakt samma förutsättningar att fatta vettiga beslut. Undrar varför inte arbetsförmedlingen tipsar alla arbetslösa ungdomar om denna fantastiska jobbmöjlighet? Det verkar ju finnas massor av pengar att tjäna i denna bransch?

         De i red light district ÄR dock fria entreprenörer. Det är där den holländska modellen sticker ut.

          ”Fria entreprenörer”, du vet väl att de flesta där har en hallick? Antingen där eller i sitt hemland. Har du inte en hallick så kommer du att få det rätt så omgående eller råka väldigt illa ut.

           Nej, de är statligt anställda. Snacka inte skit.

           Nej de är inte anställda av staten. Däremot kan prostituerade registrera sig för motsvarande f-skatt vilket ger dem rätt till kontroller, pension och samma förmåner som vanliga knegare. Sedan är det lagligt att bedriva bordellverksamhet som vilket bolag. Du skickar in din CV går på anställningsintervju och får lön och eller provis om du blir anställd. Dock är det inte många fria prostituerade som betalar skatt de kör svart som på den gamla goda tiden.

          Sluta vara så naiv.

           Sluta vara så korkad.

        Fast de är ju offer? Är du såhär dum på riktigt eller låtsas du?

        Sluta förneka att kvinnor är offer för trafficking och prostitution. Det är extremt få kvinnor som med en trygg uppväxt i bagaget, socialt nätverk och kapital som säljer sin kropp. Alla kvinnor som har ett annat alternativ väljer det.

         Det är extremt får kvinnor som är på onlyfans eller andra liknande sidor som är offer för trafficking eller håller på med prostitution. Är helt emot trafficking men det är någonting HELT annat än porr.

          Porr och trafficking är tätare sammanlänkade än folk vill tro.

           men problemet ligger inte i porren pga av trafficking. Lägg ner porren och trafficking kommer fortfarande ske. Problemet där är fattigdom. Finns mycket mer porr som inte är kopplat till trafficking än de som finns. Om du inte är medveten om det så upprepar du bara något du hört…

   Du kanske ska googla satir och ironi

    Att uttrycka satir och ironi i textform är en konst få behärskar.

  Osmakligt… Vad har Paow gjort för att du ska hoppa på henne nu och skamma hur hon lever sitt liv?

   Skamma? Camilla skämtar väl om att Paow har varit med i dokusåpor OTROLIGT många gånger. Hur känsliga är ni som tolkar det där som att ”skamma”?

    Nej, hon tar upp att Paow tjänar pengar via onlyfans. Det är att skamma. ”Hahahaha Paow har ingen dokusåpa att vara med i nu, hon får hålla sig till att sälja nakenbilder”.

     Fast Paow är ju öppen med att hon gör det? Med din logik så får man inte prata om hur Paow tjänar pengar för då skammar man?

      Det är fortfarande väldigt tragiskt. Men Camillas moral är ganska flexibel. När det gäller vissa personer kan hon skriva vad som helst.

       Vad har Camillas moral med att paow använder onlyfans att göra? Paow är som sagt öppen med det.

        Jag tycker att det år omoraliskt att skämta om hur en ung kvinna hamnat i porrsvängen. Det är inget roligt med det, det är tragiskt.

        Det sticker speciellt i ögonen när Camilla låtsas vara så god och snäll.

        Och nej, jag struntar i att Paow är myndig och att porr är lagligt. Ingen skulle vilja att deras syster började med only fans, så uppenbarligen fattar alla att det är dåligt.

      Hon skryter med hur mycket hon tjänar OF och tycker det är lättförtjänta pengar. Tror dock det är en fasad hon har för att skydda sig mot angrepp.

  Hoppas alla såna där skitserier ställs in.

   Ja! Jag hoppas The Circle kommer till Sverige och att det blir det nya sättet att göra dokusåpor på. Att hjärnan blir verktyget och inte fylla och sex.

    JA! Otippat ÄLSKAR det programmet! 😍😂

     The circle är mitt guilty pleasure!

     Jag också, men det är ju för att upplägget är så bra och man slipper allt trash. Helt konceptet är 👌🏻

  Varför så nedlåtande mot Paow? Säga vad man vill om henne men den här gången drogs hon fan helt oförtjänt med i ditt försök att vara roligt raljant.

   Hon va ju inte ens med i programmet 😳 Håller med dig!

  Jag kanske inte har full koll , men är det inte samma sköningar som deltar i alla? Eller ser dom bara jäkligt lika ut?

  Snarare helt fruktansvärt att det existerar en sida där kvinnor kan sälja sina kroppar (om än på bild) och riskera att gå längre och längre för att tjäna pengar. Paow är ett bra exempel då hon la ut nakenbilder till början men nu gått vidare till grövre bilder med diverse sexleksaker (obs endast läst detta, ej sett bilderna själv).

  Jag tycker det är bra att dokusåporna där män fått behandla kvinnor som skit läggs ner – men sidor som onlyfans måste också stänga ner. Vi måste sluta acceptera att kvinnor väljer att sälja sina kroppar, sin värdighet och integritet till män – för pengar.

   Onlyfans är inte bara till för naket osv. Det är många andra som har sidor där, t.ex PTs, kockar och andra personer som bedriver någon sorts hobbyverksamhet. Det är lite som patreon.

    Yeah..

  Paow lider nog inte av att det inte blir fler säsonger av ex on the beach, hon klarar sig nog ändå. Finns andra däremot som nog tycker det är väldigt jobbigt, som har det programmet som sin försörjning och sätt att bli kända och få synas i media. Kul för Paow att hon hittat kärleken. Men alltså Viktor Frisk, hur genomskinligt… Han har en pr-strateg i sin närhet just saying. Så falskt.

   Vad har VF med något att göra? 🤪

    Har han inte med något att göra? Jo då, han har inget med inlägget att göra men han är ledsen idag… Herregud så genomskinligt, efter inlägget som skrevs här häromdagen, det såg man ju liksom komma haha känns fejkat, pr-strategi.

     Du verkar rätt obehaglig som kommenterat detta under alla inlägg. Låt han vara ledsen, vem fan går på någon som är ledsen? 🤔

      Alla inlägg? Hur vet du att det är en och samma som kommenterat det? Kan vara flera olika. Chilla Viktor.

     Nu uppmanar han till att sprida kärlek efter att han sett härinne att han inte riktigt blir betrodd hehe. Alla vet ju att han läser härinne, och skriver.

  Hej alla! Jag är en onlyfans tjej som gör det frivilligt , jag säljer främst bilder . Och det säger jag till alla som frågor om onlyfans . Jag pratar för mig själv nu och ingen annan . Jag tjänar rätt bra och bry faktiskt inte vad folk tycker och tänker om onlyfans . Onlyfans är inte helt enbart porr , allt från fitness människor som säljer träningstips till artister , skådisar , folk som säljer bilder på fötter etc etc . Låt alla göra vad dom vill så länge dom själva känner sig bekväma med det . Det är som alla sidor som kommer , finns alltid en baksida . Snackas om tjejer och killar som bli utnyttjad och tvingad till saker . Snapchat , tiktok , insta , Facebook alla desss appar är det alltid nån som blir utnyttjad . Ska man stänga ner hela nätet då ?

   Vad kul! Betalar du skatt?

    Det undrar jag med! Skatt, egenavgifter och moms?

     Många som håller på med amatörporr som skattar. Man skapar eget företag tex och betalar moms och skatt precis som vilken annan egenföretagare som helst. Dra inte alla över en kant. De märks att du vet 0.

    Ja ”orkar inte” och även andra som jobbar med detta och liknande, betalar ni skatt eller är ni skattesmitare? Förstår att man tjänar mycket pengar om man fuskar med skatten.Men det kanske ni inte gör? Berätta gärna hur det är med det, man får ju ofta uppfattningen att folk som jobbar med dylikt fuskar med skatten, men om det inte är så får ni gärna korrigera den fördomen!

     Jag tror det är svårt att smita genom just Onlyfans. Det beror nog på hur mycket man tjänar iofs. I och med att man registerar sig med ID kort och kopplar till typ ett bankkonto så reggas allt när man får lönespec osv.

    Hahaha 😜 ni är för roliga känner jag . Jag försvarar inget folk får tycka vad dom vill om sidan. Är ju sånt med allt , alla gillar inte allt punkt . Onlyfans är inte enda sidan på marknad med innehållet finns hur många som helst . Onlyfans vart stort bara för att många kändisar är med etc . Och när det gäller skatt , är inget man kommer undan . Innan pengarna ens kommer in på kontot dras skatten av . Onlyfans räknas som jobb . Dom har åldergräns på sidan man måste skicka in id kort och massa annat skit för att ens bli godkänd så jag förstår inte ens hur mindre åringar hamnar där . Kanske dags för föräldrar att ha bättre koll på va deras barn gör på nätet . Och vad gällande mina bilder så är det inte ens porr utan är lättklädda men jag täcker mig . Visar inte ens bröstvårtorna. Jag har satt en gräns för mig själv hur långt jag kan tänka mig gå .

    Ni vänstergalningar är helt besatta av hur mycket skatt andra betalar. Ingen ska behöva betala mer än 30 skatt i det här äckliga landet så jag hoppas hen inte gör det

   Om du ni verkligen inte bryr dig vad andra tycker, varför känner du ett behov att försvara konceptet?

    Det är väl bra att andra sidan också får höras?

   Nu är ju problemet med onlyfans att de tillåter den sortens innehåll som öppnar och möjliggör för 1) människohandel och tvång, och 2) en normaliseringsprocess mot grövre och grövre ”content” för att tjäna mer pengar (eftersom marknaden blir mättad).

   Det är ju inte et argument att det också säljs innehåll om fitness eftersom det inte är det som är problemet. Det går inte heller att jämföra med andra sociala medier eftersom de inte tillåter den sortens innehåll och alltså inte blir en marknad för människohandel. Onlyfans ÄR inte bara en marknadsplats för ”exklusivt innehåll”, rakt av pga den sortens innehåll de tillåter.

    Marknaden blir aldrig mättad. Det är många som aldrig kommer tända på tex Strypsex, spya, slag eller något enkelt som analt.

   Haha hej man 👋🏻

    Haha så det finns inga kvinnor som kanske gillar vad de gör, trots att de flesta på onlyfans är kvinnor? Vilken idiot du är

   Men är du inte rädd att även fast bilderna köps så kan de ju hamna var som helst på nätet?

  fusket i robinson är ju så dumt, låna bil för att åka till ica maxi. Låter så väldigt idiotiskt

   Men va? Har det kommit fram att det går till så eller har det visats i programmet?

    Spana in vad Sophia skriver om det på sin instagram, tovasophia heter hon där.

   Helt sjukt, men fattar ej om det bara skett i gränslandet eller när Alex var i lag nord också?

    Fusket skedde bara i Gränslandet som är på fastlandet

  Asså Jocke Lundell, han skryter om att deras podd ”slagit alla rekord” MEN inte så konstigt då de släppt två avsnitt på en gång då blir det ju fler lyssningar såklart, inte svårt att slå rekord då haha är ju såklart uttänkt av honom. Många nya poddar går upp på första plats det gjorde även Isabella Löwengrips när den var ny och Margaux och T Lindgrens men om de lyckas stanna i toppen är en annan sak, om de lyckas ligga etta i flera veckor är liksom en annan femma. Tveksamt, vem orkar lyssna på när Jocke gapar.

   Tydligen du eftersom du tar dig tiden att skriva ett inlägg om det.

   Vem orkar lyssna på din älskade IL är den största frågan!

  Hmm… skulle en såpa med bara tjejer vara något? Eller måste killarna vara med?

   Funkar alldeles utmärkt att ha med killar i dokusåpor. Det är enstaka personer som betett sig som svin, majoriteten har varit bra. Den där influencer dokusåpan typ djungelns drottning eller vad den hette som Pisha var med i var ur tråkig. Det var bara tjejer.

  Dags för lite nya koncept. Varför inte köra igång naked and afraid i Sverige? Droppa ett gäng influencers nakna i norrländska skogarna och se vem som överlever längst.

   Kanske kan slås ihop med ”Den stora älgvandringen”.

  Är inte så jättesugen på att se paow i något format alls faktiskt känner inte något behov av det

  Det här inlägget hade vi nog kunnat klara oss utan, va?

   Jo exakt…enda anledningen var ju så att Camilla kan pika Paow en gång till. Hon kunde verkligen rapporterat om att serierna läggs ner utan att slänga Paow. Men Camilla har ju inga skrupler…

    Paow har ju själv skämtat om att hon varit ständigt återkommande i PH. Hur är det en pik?

     Inte det, utan sättet C skriver om Paows ”alternativa” inkomstkälla på. Kändes väldigt unket faktiskt.

      Är det unket att skriva att det är tur att OF inte lagt ner så att Paow fortfarande kan tjäna pengar? 😅

  Årets Robinson hade aldrig lockat Paow. Tänk att inte få strutta runt i bikini för att det blåser kallt. Vem ska då beundra de opererade attributen? Ingen alkohol och ingen inoljad broiler att sexa med. Samt att det krävs lite kompetens för att klara tävlingarna.

  Mnä camcam här är de nog läge att ta till sig av kritiken. De va inte kul, du kan bättre

  Ni tjejer och killar som håller på med onlyfans, eller andra liknande sidor /amatörporr, YOU ROCK!!!
  KÖR ER GREJ OCH SKIT I VAD ALLA TRÅNGSYNTA MÄNNISKOR SÄGER. Du äger din kropp och du är grym på det du gör 🙂
  Respekt!!!
  /en kvinna

  Skandalsåpornas död!
  Hört att det är en granskning på gång av den här bloggen också. Känns inte fräscht år 2021. Tror det är en tid nu när det görs upp med mycket. Sexism, kvinnohat, mobbing.

   Kvinnohat och mobbning finns fan mest på den här skitbloggen. Oavsett vad Camilla och hennes trotjänare vill paketera det som

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *