Är Isabella Löwengrips äckliga vykort verkligen nytt?

Bildkälla: Isabella Löwengrip

Eftersom historien visat att Isabella Löwengrip har en viss förkärlek för att återanvända tidigare mottagna ”skrivelser” för att gynna hennes syften så kan jag inte låta bli att reagera på en sak.
På sin blogg visar hon upp ett vykort som hon menar låg i brevlådan när hon tömde posten den 3/5. 
Vid en närmare anblick så ser man att gatunamnet på vykortet startar på bokstäverna ”Sjö”. Det är hennes gamla adress som hon flyttade ifrån för drygt ett år sedan.
Hennes nuvarande adress börjar på tre helt andra bokstäver.
Skribenten kan absolut ha varit dålig på att uppdatera sin adressbok under bostaven ”L” och skrivit hennes gamla adress på sin försändelse, och att vykortet kommit till Isabella med eftersändning från den gamla adressen, men borde man inte i så fall skymta en sådan där klisterlapp med den nya adressen som alltid sätts över den gamla?

Den kan så klart vara utanför bild, men med tanke på vad Isabella ljugit om tidigare så känner i alla fall jag att frågan väcks, om huruvida det här är ett nytt vykort som Isabella påstår eller om hon sin vana trogen återanvänder någonting hon hittat i gömmorna?

154 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Haha luska fram hans mail, säljer gärna mina tamponger och urin ?

      Lägg ut på blocket. Finns säkert fler rika direktörer som betalar bra.

        Men hur många ”rika direktörer” kan det finnas i Jönköping?

      ?

      Isabella språkföring är alltid märklig. Detta är ett vykort. Hon kallar det för brev. Det kan förstås ha lagts i ett skyddande kuvert så att ingen ska kunna se det osmakliga innehållet men då skriver avsändaren troligen inte hennes adress på vykortet.
      Hon skriver mycket öppet om mycket men nu först efter det att hon varit i hetluften i decennier anger hon att hon får denna typ av post.
      Varför så tyst om det tidigare?
      Varför nu när hon anger att hon ska bli influenser igen?
      Varför står det Jönköping på kortet = Isabella och pojkvän har varit i de trakterna under helgen. Djävulen ligger i detaljerna.
      Tror säkerligen hon får sådan post. Det är många som får det om man är aktiv på nätet. En skillnad är att hon får det att verka som det är enbart hon och ingen annan.

        Nä, hon har skrivit om trakasserier tidigare. Minns att Odd fick öppna hennes post, eller om det var Nils.

        Spelar det någon roll egentligen om kortet är äkta eller ej? Det är ointressanta Bella liksom, som försöker hålla sig aktuell. Med vad? Ingen vet.

          Ointressant lögnerska som är totalt passé.

    Det är den gamla adressen som dyker upp om man söker på Isabella.
    Har kollat de vanligaste sidorna man kan söka på och endas Mrkoll har den aktuella. Varför kan man undra för alla dessa söktjänster får sina uppgifter från Skatteverket.
    Den som har skrivit kortet kan alltså ha använt någon sida för att hitta postadressen.
    Så kortet kan ha vidarebefordrats – det finns möjlighet till sk särskild postadress i folkbokföringen vilket gör att posten skickas till en annan adress.
    Varför Isabella fortfarande står folkbokförd på en adress där hon inte bor kan man undra. Det är faktiskt olagligt. Har man skyddad folkbokföring står ingen adress alls om man söker efter någons adress.

      Du hann före, men det var min reflektion när jag läste inlägget. Men att ha skyddad adress innebär inte att man har sin gamla adress.

        Varför har hon kvar den gamla adressen? Någon som vet hur det går till?

      Hur fan orkar man?

      mrkoll har rätt adress. oklart varför inte ratsit är uppdaterat.

        dvs att hon inte är folkbokförd på fel adress, utan det är ratsit och merinfo osv som inte blivit uppdaterade av nån anledning. alla sidorna får info direkt från skatteverket så dom borde vara det.. precis som du säger. kanske maila dom och fråga? vet att dom är sega med andras adresser också ibland.

          Ratsit är väl absolut inte sega, brukar ju uppdateras bara på någon dag efter att man adressändrat

            Har Mr Mentor fixat att de sidorna inte uppdaterar hennes adress? Kanske han äger de här sidorna Nya ägaren har huset som ateljé.

          Mrkoll har haft rätt adress länge – vill minnas jag kollade redan i höstas och då var den uppdaterad. Det är de övriga sidorna som fortf har den gamla.

            Mrkoll har koll på sambons hennes ändrade namn som skedde i juni-20. Juni 20 ändrade Il sin adress.
            2019 deklarerade IL för 12, miljoner i årsinkomst men sambon hade 0 kr i årsinkomst. IL hade reavinst på aktier mm för de tvångssålda när bolaget höll på att gå i konkurs på ca 2,2 miljoner medan pojkvännen hade överskott av kapital på 12 miljoner- vad hade han sålt? Hans fotobolag där han säljer sin fotoklubbsamatörbilder har knappt någon omsättning alls.
            Pojkvännens yngre bror är också nolltaxerare och har knappt något överskott alls av kapital ca 12000.
            Rika dagdrivare?

    Vidarebefordrad post brukar väl samlas i ett stort kuvert. Det är i så fall förklaringen till att ingen adresslapp syns.

      Nej, eftersändning samlas inte i ettt stort kuvert. Jag har precis flyttat och får en sån där eftersändningslapp på alla enskilda brev där den gamla adressen står.

        Jo ibland gör samlas det i ett stort kuvert, jag har fått båda ”sorterna” dvs både enskilda brev separat m klisterlapp och flera brev i ett större kuvert.

        Jo dom kommer fortfarande i stora kuvert, flyttade nyligen.

        Jag får min eftersökta post i ett kuvert med adresslapp på, även om det bara är ett enda adresserat reklamutskick eller flera brev.

      Man kan få båda. Beror lite på vem som sorterar breven och hur mycket post kunden får till sin gamla adress. Får personen mycket eftersändningar (mer än ett brev i veckan typ till gamla address) brukar man lägga det åt sidan och sedan samla allt i ett kuvert efter någon dag. Då behöver man inte lappar till varje individuellt brev.

      Det är förmodligen det som hänt här. Dock brukar man väl bara ha eftersändningar i några månader? Tror inte jag har sett nån som haft det över ett år? Men jag kan ha fel såklart.

        När man beställer eftersändning på adressändring.se gäller det i ett år ja, inte mer.

        Du väljer tid när du beställer eftersändning. Det är väl gratis nån månad. Jag fick betala en viss summa för jag valde 1 år, men man kan välja ännu längre tid

    Ett helt vidrigt vykort och du hänger upp dig på när hon fått det och inte att hon fått det. ?

      Det är ju någon som trollar bara.

        Hur gör det det okej?

          Ja det är ju ett skämt, om än osmakligt. Det är ju inte på riktigt. Det ligger väl en skillnad i det.

            Hur vet du att det inte är på riktigt?

              Som alltid.

              Även om det är fake så är det ändå för djävligt!!

                Fast det där citatet funkar väl inte riktigt här? Det här vykortet har uppenbarligen skrivits och man kan bara spekulera i sanningshalten, det finns många sjuka människor där ute. Det är skillnad på att ha en källa på att det inte finns någon substans i det som står, än gissa att en handskriven text inte har den betydelse som står.

                Och skulle inte skribenten mena det han skrivit, så är det fortfarande tillräckligt jävligt att köpa ett vykort, författa detta med sin eminenta handstil, söka upp en adress, sätta på ett frimärke och lämna i närmsta brevlåda.

            Skulle du uppskatta att få ett sådant ”skämt” skickat till din hemadress?

              ?

        Nej det är ingen som trollar!

        Sånt är vanligt.
        Testa sälja ett par träningstights på Tradera så ska du se… har fått förfrågan om jag kan använda tightsen utan trosor innan leverans… ?

          ?

          Va?! ? är det sant? ? herregud ? vilka äckliga män det finns…

            En kompis till mig har sålt använda underkläder till random män på internet. Hon går runt i dem ett par dagar och sen får hon 50 EURO styck. Rätt bra avkastning ändå, att ingen gjort en business av det här?

              Urk. Men hur gör hon med betalningen för att säkra anonymiteten? Antar att hon inte vill ge ut sin Swish eller kontouppgifter till ett antal märkliga snuskgubbar på nätet?

                Bitcoin kanske

              låt oss säga att man har dem två dagar, då är det 15 par på en månad, det är bara 7500 kr, det blir inte mycket business av det tyvärr, möjligtvis extra fickpengar.

            hahaha du skulle bara veta

      Absolut vidrigt vykort, ja. Men hotlappen som var på bilen var också vidrig och egengjord och återanvänd. Det är ju pga sådant man blir lite misstänksam.

        NEJ den var INTE egengjord!

          Eh – jo det var den.

            Nej det var den faktiskt inte, den visades däremot inte när hon fick den utan i ett senare skede.

              Men snälla ???

          nä gjord av simon iofs…

      Precis ?

    Tänker rent krasst att hon behöver:

    1. Få klick
    2. Något som bryter normen på excelarket
    3. Lite spännande content
    4. Kanske lite sympatier
    5. Visa att hon fortfarande är en snackis

    De är ju inte första gången hon fabulerar ihop ett inlägg.

      Och nu skriver hon i gårdagens inlägg att Influencer jobbet är tillbaka samt att många samarbeten trillar in. Klart att hon gör allt för att öka följare antalet så att hon kan ta mer brtalt. Vem vill förknippas med henne längre? ?

    Brukar väl vara en stämpel på längst med hela översta kanten när man skickar post?
    Med tanke på hennes record av sanningshalten i något som hänt i hennes liv känns detta fake. Patetiskt att hon gör om det för miljonte gången…?
    Är ju sjukt enkelt att skicka post till sig själv. Säkert Paul som skrivit! Iofs har inte Isabella världens vackraste handstil så kan lika gärna vara hon själv som gjort det.

      https://anaytrxdzo.cloudimg.io/v7/_tailsweep_/028/2013/05/IMG_3897.jpg?org_if_sml=1&w=1920

      Mja, det är nog inte hon som skrivit vykortet…eller finns det en likhet som jag inte ser???

        Lika slarvigt skrivet i alla fall ?

        Hon kan ju ha skrivit vissa bokstäver på annat sätt än hon brukar göra själv för att få det framstå som äkta.

        Sedan, är det någon annan än jag som märkt att det stå både ”Får inte säljas” samt att det står ”A massage from Christian.andre@libergthompson.se” längst med ena kortsidan av kortet? ?
        Vad betyder det?

          Att du inte får sälja vidare trycket på vykortet. Libergthompson jobbar bland annat med grafisk design. En kontaktperson på företaget som står bakom kortet.

            Personen vars e-post står på kortet jobbade på Liberg Thompson JWT i slutet på 90-talet. Nu förtiden jobbar han på Universum enligt LinkedIn. Undrar hur hans vykort hamnade hos Isabella?

              Han har väl haft det liggande hemma. Har säkert 20 år gamla kort liggandes, både grattiskort, ”vanliga” kort och julkort. Förr när man skickade mer vykort än idag så var det inte helt ovanligt att man köpte buntvis.

                Det är knappast personen med e-post adressen som skrivit vykortet. Men någon har haft ett oanvänt gamalt vykort liggande från Liber Thompson. Liberg Thompson tror jag inte existerar längre, de köptes av JWT, en av världens största reklambyråer när de försökte etablera sig i Stockholm på 90-talet. Personen som hade kvar ett gammalt vykort från den tiden har troligen jobbat i reklambranschen i slutet på 90-talet i Stockholm.

          Osmakligt att hon visar det. Varför då. ??

    Fokus borde vara det som står på vykortet, inte när hon har fått det!

      Nja. Min fösta tanke när jag såg det var: Vad har hon nu totat ihop?
      Skrivelsen känns något barnslig. Vem presenterar sig som ”rik direktör”?
      Om detta är sant är det givetvis obehagligt att få men när publikens första tanke är misstro kanske man skrikit varg en gång för mycket, ne c’est pas?

        Alltså… att använda ”skrivelse” om ett kluddat vykort. ”Om detta är sant är det givetvis obehagligt” jag vet inte om du har läst inläggets innehåll, att vykortet i sig är autentiskt är nog inte osannolikt, hela inlägget och kommentarer utgår oaktat från det och det som ifrågasätts är När kortet skickades. Du undrar vem som presenterar sig som ”rik direktör”, och inte vem som ber om att få köpa avföring?
        Läsförståelsen inte på topp, men ändå så mycket märkligt dömande att kasta runt sig. Lite knäppt ändå, ne c’est pas?

          Hahaha tror tyvärr det är vanligare idag att se såna förslag (kanske t.o.m få dem för en del) än vad det är att kalla sig ”rik direktör”. Kallar sig någon ens för ”direktör” idag? Tycker aldrig man hör det ordet längre, folk verkar använda andra som inte låter så gammaldags.

            Säkert en halvfet gubbe i någon liten håla som är ”direktör” över sin enskilda firma. ”Rik” för att han helt enkelt inte har några utgifter eftersom han är isolerad från samhället, har sina döda föräldrars gamla möbler i sin stökiga stuga och går igång på att kontakta (offentliga) unga kvinnor eftersom det är något han aldrig fått uppleva i sitt ensamma liv.

              Usch!

              Ja så är det säkert,,, inte.

              Om nu Isabella är seriös så vet hon att hon tidigare skrivit om sådant som alla gånger inte är helt sant.
              Att lägga ut detta oavsett vad. Ger inget annat än lite uppmärksamhet.

              Att ropa på vargen för många gånger har sina baksidor

                Men vadå allt bottnar ju i att få uppmärksamhet, hon är ju en influencer. Jag antar att du syftar på att du tycker att det är manipulativt, men det är i någon mening allt influenceriskt – de ”säljer ju sig själva, sitt brand. Men när det då är autentiskt så kan inte jag se varför informationen inte skall delges överhuvudtaget. Att tänka på att akta sig för det är larv – om det är för den sakens skull.
                Ut med skiten.

    När vi fått vidarebefordrad post så sitter det en gul klisterlapp med nya adressen långt till höger på kuvertet. Det ser vi ju inte om det gör här. Oavsett när hon fick brevet så måste det vara jobbigt att få sånt här i sin brevlåda.

    Eftersänd post läggs i separat kuvert med fler post samlat.

      Neeeeej
      Det gör den inte.
      Däremot om du vill ”samla” post om du skall vara bortrest så tänker jag att så sker.
      Har flyttat tre gånger under senaste fyra åren och NEJ NEJ NEJ, breven samlas INTE utan kommer lite hopp som happ.
      Så D så

      (sen såklart, kanske på landet eller gud vet var kan så ske, men inte i en medelstor ort i Skåne)

        De samlas visst om man får mycket post på en gång. Bara för att du får din post ”hopp som happ” innebär det inte att det är så för alla.

        Joooooo
        Det kan den visst göra.
        Sist jag flyttade fick jag ett stort kuvert samlat med massa olika post vid ett par tillfälle.

          Jag har precis flyttat och får alla brev för sig med enskild lapp på, och jag får rätt mycket post. Kanske är olika för olika regioner?

            Jobbat som brevbärare för längesen och då använde vi de stora kuverten om det var fler än ett brev, annars klistrade vi bara på den gula lappen över den gamla adressen. För att inte slösa på dom etiketterna.

            Men… jag har själv flyttat mycket i mitt liv och faktiskt sällan själv fått några stora kuvert alls. Utan även om det varit flera brev så har det klistrats på en etikett på varje.

            Sen är det inte längre bara själva Postnord, gamla Posten, som hanterar vår post utan det finns lite olika aktörer vilket gör att tex eftersändningar kan hanteras lite olika till och med på samma gata.

    Det har varit mer trovärdigt om hon gömt adressen och visat hela kortet. Där poststämpeln synts.
    Det där är lika äkta som hotlappen.

      Eller hur, hon är så klantig…litar inte ett skit på hennes lappar.

      Jag får ofta brev där frimärkena inte är stämplade.

    Det verkar som om hon är kvarskriven på gamla adressen, det är ett sätt att sekretessmarkera sin adress. Det är väl inte så konstigt om hon ansökt om detta med tanke på tidigare stalkning.

      Kvarskrivning på gla adressen är borta sedan några år. Nu finns det skyddad folkbokföring och då finns ingen postadress angiven i offentlig folkbokföring.

      Jag tror du har rätt i detta. Vet inte om Isabella ljuger eller inte, men man kan vara kvarskriven på sin gamla adress för att man har skyddad folkbokföringen.
      Har själv haft det en period i livet, då kommer all post till Skatteverket, sedan så får man all post samlad i ett kuvert som är från Skatteverket till nya adressen. Bara för att det inte ska gå att spåra din adress.

      varför har då mrkoll nya adressen?

        Ja, det kan man undra.
        Mrkoll anger att Isabella flyttade till den nya adressen 20 juli 2020.
        Även hennes tidigare adress finns angiven på Mrkoll.
        Kanske uppdaterar man inte enbart från Skatteverket utan även genom egna spaningar?
        Gäller att hålla koll 🙂

          Den information som syns i Mrkoll har sitt ursprung hos myndigheterna. Den är tillgänglig för vem som helst via offentlighetsprincipen. Det innebär att vem som helst har rätt att ta del av informationen.

            Till skillnad från Ratsit, Upplysning, Hitta, Merinfo osv?
            Eller hur menar du?
            Frågan gällde varför endast Mrkoll anger en avvikande (och korrekt) adress.

        Ingen aning?! Kanske har hennes skyddade folkbokföring upphört? Jag fick i alla fall visa regler att följa, som tex att jag inte fick lägga ut saker på sociala medier som kunde avslöja min adress, inte ge ut adressen till vem som helst (tänker på att hon ofta får bud). Så hon har kanske missbrukat det, vad vet jag. Eller så ljuger hon (igen)?!
        Men innan jag fick skyddad folkbokföringen (har inte det nu), så plockade jag bort mig på eniro, hitta.se, birthday.se (efter att jag var i kontakt med dem) vilket gick bra. Däremot så det enda Ratsit kunde göra vara att ta bort mig från publika sidan (men man syns för inloggade/betalda medlemmar ), på MrKoll så kan man inte få bort sina uppgifter om man inte har skyddad folkbokföring eller identitet.
        Det man inte tänker på att det ställer till det i vardagen med skyddad folkbokföring och identitet. Det blir krångligt om du ska bredband, elavtal etc. Hon har kanske själv valt att ta bort det och detta är något gammalt.

          Hon har aldrig haft skyddad adress!

            Det är svårt att ha skyddad folkbokföring om man samtidigt är aktiv i sociala medier som influencer.
            Är man hotad och behöver ha skydd för sina personuppgifter kan man inte dagligen rapportera om vad man gör, var man befinner sig och hur man bor. Det brukar vara ett krav för att Polisen ska medverka till att man får skyddad folkbokföring.

      Skulle kännas hemskt om någon skulle stå kvar på min nya adress. Om någon galning är ute efter den som bodde där innan kanske det riktas mot mig. Var ju ett bomddåd tidigare som var riktat mot en advokatbyrå som nyligen bytt adress, de nya oskyldiga hyresgästerna fick smällen.

        Man ska då och då kolla om någon främmande person skrivit sig på den adress man själv bor (t ex lägenhetsnummer).
        Lätt att det blir fel av misstag t ex om någon anger fel lägenhet.
        Kan också vara folkbokföring i syfte att dölja för myndigheterna var man bor.
        Svårt att få rättelse om man upptäcker. Tyvärr.

    Är inte första gången hon skriver lappar till sig själv och leker utsatt.

    Lite sorgligt att jag tänker så, för det kan ju vara sanning, men tyvärr blir det så när man ljuger och hittar på konstant.

      Fast hon har Inte skrivit lappar till sig själv, inget som du vet om i alla fall.

        Har inte hon erkänt de själv? Kan ha fel

    Min tanke när jag såg det där var att hon vill styra bort fokuset från all kritik hon får kring sin träning, resor etc. Jag tycker dock det är lite sorgligt att det är första tanken.

    Jag är mer inne på Anna Book-spåret:

    1) Passerat bäst före-datum.
    2) Vill ha uppmärksamhet.
    3) Ljuger konstant.

    Jeanette Svedberg berättar på story att riksdagen äntligen spikat lagen som ska reglera vem som får utföra fillers- och botoxinjektioner: ssk, läkare och tandläkare.

    Jag undrar: vad händer med alla tjejer som betalar/betalat för en dagsutbildning för att kunna bli ”ceritiferad”, denna utbildning blir värdelös eller?

      ?????

        Men snark på dig med din tönt.

          Hej Janette Svedberg kul att du hittat hit 😛

      Ja, så borde det ju bli. Trist för dem men kanske kan ge en kick i arslet så de går och utbildar sig till något riktigt? Eller så arbetar de svart och fortsätter med denna farliga skit :/

    Jag tänker även på hennes senaste inlägg. – ”Jag pausade alla sammarbeten”- .
    Men vänta här nu.. Alla drog sig väll ur pga uppblåsta siffror och köpta konton och kommentarer?!?

      ja i dokumentären flipside säger hon att hon förlorade 80% av samarbeten pga ”expressens artikel”

        Kallas väl förskönande omskrivning. Undrar om Bella tror på vad hon skriver eller det är kanske riktad till följare som inte har så bra koll som vi som är här inne på denna blogg och har hela historiken klar för oss.
        Fast det norska kollagenet har väl varit med även i motgångens tid?
        I nöden prövas vännerna 🙂

      Men har det inte hela tiden visats upp vandringsutrustning, kläder, hotell, restaranger, nagellack…?

    Det är skrivet med olika sorters a:n (i början på ordet ”här” har personen även skrivit fel först och sen ändrat a:et) men det kan ju lika väl vara nån som bara skriver dåligt, vad vet jag. Sen undrar jag även hur personen vill att Isabella hör av sig om det nu skulle vara ett seriöst erbjudande och hon skulle vilja sälja nåt? Så känns ju som ett troll oavsett, vem det än är som skrivit kortet.

      Jag har aldrig hört talas om någon som använder olika a:n när de skriver. Är det ens möjligt, om man är äldre än 5?

        Jag brukar faktiskt skriva olika a, gör nog flera ibland. Tror inte personen menar allvar för då hade han ju skickat med sin adress, det är ju nån som driver och vi har sett ett antal sådana ju så kortet/brevet har hon säkert fått.

        Jag gör det! ? Det bara blir så när jag ska skriva fort.

      Jag skriver med olika handstil beroende på om jag skriver nått som jag ska läsa själv, typ en handlarlista, eller om någon annan ska läsa, typ en lapp åt någon på jobbet. Jag har en ganska krånglig handstil som det visat sig att alla inte kan läsa så skriver jag till någon annan så använder jag mig av en mer ”korrekt” handstil. Ibland när jag hastar ihop något glömmer jag mig och blandar båda.

    Nu blir det några kappor och sommarsemester, tack vare Bloggbevakning.?

      Varför skulle Bella få mer trafik för att det skrivs om henne här?
      Många läser väl denna blogg för att slippa ge Bella klick?

        Isabella har skrivit att det är så.?‍♀️

          Men ska man lita på Bella?

    Detta är säkert ett av hennes egna påhitt. Det är väl Paul som skickat det på hennes uppmaning.

      Och postade det i Jönköping när de passerade där på väg till Hooks herrgård, eller? Haha, vilka konspirationsteorier! Det finns gott om äckelgubbar på riktigt. Jag har ett svagt minne av nån Peter som kommenterade på hennes blogg, inget snusk utan mer affärstips.

    Tycker att du ibland väljer att fokusera på helt fel saker Camilla. Vad spelar det för roll när hon fick brevet?! Så onödigt att hålla på och spinna vidare på att hon är en sk ”lögnerska”. Hon var fått brevet och det är problematiskt.

      Jag tycker det är mer problematiskt att man inte kan vara säker på att hon fått brevet. Med hennes historia av lögner och påhitt, vad ska få mig att tro att det här är genuint? Men å andra sidan, det är inte omöjligt att hon får brev av den här sorten. Hon har haft en stalker som dömts för brottet. Hon var också inblandad i den där hemska historien där en västsvensk politiker skickade vidriga brev om styckning till diverse kända kvinnor. Hon drar helt klart till sig knäppisar av värsta sorten.

    Bella är fortfarande folkbokförd på sin gamla adress. Det är väl olagligt att vara folkbokförd på fel adress?

      Det är väl bara att skicka grejorna till:
      Snuskpeter
      JÖNKÖPING
      så kommer nog försändelsen fram.
      Han måste vara känd av Postnord i staden för sina bisarra böjelser 🙂

        Jag tryckte visst på fel svarsknapp…

      Nej det är hon inte.

    Hon kanske hade kvar det ifall hennes ”influencer-jobb” inte tog fart igen och hon behövde en liten extra inkomst. Jag stör mig mest på att Peter i Jönköping inte skriver hur man kontaktar honom tillbaka.

      Det är väl bara att skicka grejorna till:
      Snuskpeter
      JÖNKÖPING
      så kommer nog försändelsen fram.
      Han måste vara känd av Postnord i staden för sina bisarra böjelser ?

        Hooks herrgård där paret var är ett spahotell utanför Jönköping i Småland. Som någon skrev här djävulen ligger i detaljerna.

    Det första jag tänkte när jag läste det var att -Ja,ja nu fiskar hon efter rubriker i pressen igen.
    Hennes image är just nu familjeliv, nya vänner,träning, sympatifiske, matlagning samt psykisk ohälsa.
    Men nu ska hon visst bli influenser igen. Så roligt.

      Exact så 09:05. För att få tidningarna att kontakta henne för extra publicitet när hon nu börjar ”jobba” igen. Excel!
      Läste att hon nu erkänner att hennes sjukskrivning var egendefinierad. Märkligt att hon inte angett den perioden typ som jag har förstått att jag måste ta det lugnt och ligga lågt tills stormen är över för ingen vill samarbeta med mig.

        Är pengarna slut?

    Kan det vara Pauls handstil 😀

      Påminner starkt om hans hansstil.
      Verkar som paul har någon affärs ök med henne, som 24/24 livvakt/protege/sällskapsman.

      Bella skulle starta ny business med hennes f d anställda tjejen från New York hon som talar med finlandsvensk brytning. Tyst om det. Är det det sveket som Sheila talar om i ett av de sista poddavsnitten?

        Finlandssvensk dialekt, inte brytning ☝️

          Beror väl på om hon är finsktalande som lärt sig att prata svenska och därmed fått en brytning eller om hon talar finlandssvenska.

            Finlandssvenska är ett eget språk och ingen ”dialekt” eller ”brytning”.
            Det finns dialekter inom finlandssvenskan t ex i Nyland, Åboland, Åland och Österbotten.

        Det var väl Charlotte Mikander?

    Vore väl ännu mer intressant ifall samma typ av vykort finns på hooks herrgård där dem precis tillbringade helgen… men vad vet jag ??‍♀️

      Knappast, eftersom e-post adressen som är tryckt i kanten på vykortet går till ett företag som aktuellt i slutet på 90-talet i Stockholm. Det företaget var i reklambranschen.

        Ja vad har det med saken att göra? Det är bara att ta en titt i receptionen på Hooks så ser du vilket märke där, otroligt nog, också finns. Vilket sammanträffande när hon precis tillbringade en helg där.

          Är det sant? Eller missförstår jag? Finns det såna vykort där?
          (Jag kunde för övrigt inte hjälpa att jag hakade upp mig på att ”direktören” inte skriver ut sin adress när han efterlyser saker att köpa. Visst – han kan ha skrivit 30 gånger tidigare och tagit för givet att hon sparat adressen sen dess. Men rent logiskt borde även en knäppis kunna misstänka att adressen inte finns kvar. Och är man angelägen så skulle man kanske skriva ut den en gång för mycket än en gång för lite. Fast vad vet jag. Syftet är kanske inte köp på riktigt. Syftet för knäppisen var kanske bara själva skrivandet och att få skicka iväg det.) Jädrar vilken lång parentes det blev. ?

    Betr Griploow; Ett par dagar innan hans blogg försvann, skrev Andra Farhad, Isabellas” kompis” i en kommentar på Griploows inlägg , att hon hade skickat ett DM till honom?. Konspirationsteori? Vad ville hon?.

      Ja, varför försvann mobbaren Griploowkontot?

        Men det var väl på tiden att det kontot försvann. Vilken frisk person orkar hålla på så där?

          Hajen

            Nä, det tror inte jag. Har en helt annan gissning. Fast jag vet ju inte. Så jag fortsätter att undra tyst för mig själv. Man lär väl aldrig få veta.

      Jag tror också att det var Andra som anmälde kontot.

        Eller att hon sa till Bella att det var dags. Helt förståerligt, ibland gick kontot för långt med sina skämt.

    Spelar det egentligen någon roll?.
    Det är ett jävligt kinky, osmakligt vykort skickat till henne (oavsett när) PUNKT

    Ska hon behöva bli ifrågasatt, ”när kom detdär egentligen”?
    Har du inget vettigare content, skriv inget!!!!

      Håller verkligen med. Osmakligt skrivet av Camilla.

    Måste man verkligen lägga upp på allt hela tiden, Kan man inte behålla något för sig själv??

    Trollet gillar troll och är uppenbart beroende av trolls trollande för att hålla sig flytande.

    Men asså, hur jävla intressant kan det va att ”återrapportera” ett kort som en person har fått? Oavsett vem som fått det o till vilken adress, dessutom ere rätt oskönt att ge avsändaren uppmärksamhet.
    Lågvatten på detta inlägg. Åxå.

    Känns som ett litet trick att få läsare att känna empati inför nästa inlägg som då troligtvis kommer innehålla något upprörande.

      Eller så är det ännu ett samarbete kring något onödigt som hon vill pracka på följarna.

    Jag undrar mest vem som börjar med att skriva ”Hi!” och sedan fortsätter på svenska? Rik direktör I think not.

      Vem skriver en kommentar på svenska och avslutar med i think not på engelska? Ungefär lika konstigt. Eller okonstigt.

        Ironi maybe?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.