Romantik i kubik av Eric Saade

Bildkälla: Hanna Schönberg Instastory

Enligt Expressen så har nykära Eric Saade slagit på den stora trumman vad gäller presenter till sin nuvarande flickvän Hanna Schönberg.
Han ska ha letat med ljus och lykta efter ett badlakan från Jacquemus som hans flickvän länge suktat över men inte själv kunnat hitta.
Vad gör Saade? Han både hittar och köper det här badlakanet till Hanna, som nu glatt visar upp det på Instagram.
Hon verkar vara supernöjd med sin present, vilket ju är tur med tanke på att hans ex-flickvän sågade alla hans presenter till henne.
Och Inte nog med det, hon hon filmade nämligen det hela – där hon beklagar sig över pojkvännens val av presenter bland annat – och la sen ut klippet på sina sociala medier för alla att ta del av.

Riktigt oskönt gjort av henne måste jag säga. 
Jag tyckte presenterna var supergulliga eftersom det låg så mycket tanke bakom dem, men eftersom de inte innehöll en enda diamant till Nicole så beter hon sig som att hon inte ens vill ha Erics presenter i slutet av videon.
Oskönt. Riktigt oskönt.
Förhoppningsvis så har Eric nu träffat en kvinna som uppskattar hans genomtänkta presenter, och att Nicole i sin tur träffat någon som går runt med lyxiga presenter i varje bakficka.

Vad skulle ni välja?
1. En svindyr och opersonlig gåva, eller 2. en lite billigare men ack så personlig och noga utvald?
Jag hade valt nummer två, alla dagar i veckan. 🙂

71 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Känns lite onödigt att dra upp exet ?

    Men ja, priset kvittar absolut! Hellre att min partner ger mig present vald med hjärtat än nåt som inte är jag. Mitt ex hade alltid Loka hemma (ist för Ramlösa, till mig), köpte den yoghurt jag tyckte om, lakrits tex. Väldigt liten grej, men väldigt fint tyckte jag. Det värmer mer för mig. Diamanter hade jag aldrig vågat använda. Å andra sidan så är jag inte en sån tjej heller haha

    Kommentar som inte har ett dugg med inlägget att göra – förlåt för det – men vad är det med Booken? Jättedramatiska texter och selfies på insta

      Kollade, känns som att något allvarligt hänt ?

        Ja men det är ju det man aldrig vet med henne.. kan va det men också att nån sagt att hon har en ful klänning.

          Precis. Så ni som skrattar åt henne innan ni vet, vad är ni för typ av människor ?

            Vi har varit med förr, kan man säga. Anna har en mycket lång historik av drama, t ex då hennes hårsnodd fastnade i håret och liknande.

            Ingen här har skrattat?

        Om någon vågar fråga aldrig så snällt blir det block direkt ⛔️

      Vill veta meeeeer xD

      Den grå hårutväxten gör sig påmind och frisören har semester och hon
      kan inte bekosta besök hos någon annan frisör annat än han som hon gör
      reklam för, eller någon annan Anna-liknande katastrof.

      Hon la ju ut ett screenshot från 06:01 imorse på ett samtal på 1 min… funderar på vad som är så världsomvälvande som går att avhandla på 1 minut? Tänker om det är något tråkigt besked hänger väl den andra personen kvar ett tag och ser till att Anna är ok. Men vad vet jag, kan ju vara vad som helst!

        Kan vara polisen som ringde innan för att säga att de går in i byggnaden. Har en bekant som var med om det. Hans brott var ekonomisk samt narkotika.

        Kan säga att det inte alltid går. Dödsbesked eller sjukdomsbesked kan behövas ringas runt. Tycker det är vidrigt att folk spekulerar i detta

          Tror du hon skulle sitta och hålla en live på Instagram om hon fått ett dödsbesked? Hon är live nu… som sagt, det Anna Book vi talar om. Hon satt bredvid sin mors grav och grät och sjöng sånger live på Instagram, hon ringde Expressen och grät ut om ”traumat” när hennes hårsnodd fastnade i hennes extensions… Slå up ”mjölka” i en ordbok och du kommer se en bild av Anna Book….

    Rimlig inlägg: 0% 🙂

      Gör något annat då.

    Vill helst ha dyra och personliga gåvor haha ? älskar diamanter och blir extremt glad när jag får ett nytt smycke från serien jag snöat in mig på. Men blev lika glad och rörd när maken smög ut på morgonen och kom hem med en bukett i mitt hemlands färger eftersom det var landets nationaldag.

      Älskar denna kommentaren ♥️ det är kärlek!

    Test

    Jag blir alltid glad för presenter – förutom då mitt ex ofta ville ”överraska” mig med nya underkläder. Gulligt absolut, men det var ju saker HAN ville att jag skulle ha. Alltså bara tunna trådar och typ genomskinliga fram. Använde dom ibland men har med åldern börjat tycka att de inte är sköna eller snygga på mig – köper aldrig såna till mig själv. De var inga billiga saker heller så kände väl kanske att pengarna kunde använas på något jag faktiskt ville ha eller behövde. Hade nog mer uppskattat en hemlagad middag med tända ljus och mitt favoritvin ?

      Min kollegas man hade köpt massor snygga underkläder till henne när hon fyllde år. Jag fattade verkligen inte varför man gör något sånt. haha..

        Om kvinnan ifråga gillar sånt så är det ju en bra present.

      Kan sååå relatera! Mitt ex gjorde sånt hela tiden, sen var jag en ”otacksam egoist” när jag inte uppskattade dem och blev överlycklig, när han defacto köpte en present till sig själv ?

        Exakt! ”Du har aldrig på dig dom” neej för jag gillar inte att att gå runt eller sova med trådar upp i röva ? älskar fina, sexiga underkläder och korsetter osv men då ska det ju vara saker JAG vill ha och känner mig bekväm och snygg i. Hade han tagit reda på vad jag gillade och köpt det så hade jag blivit glad.

    Håller med om det är onödigt och märkligt att prata om Nicole mer än 50% av texten. Utöver det, ”vintage site” – second hand site med andra ord. Svårt att föreställa mig att en vara är vintage från ett företag som funnits sen 2009 bara och en produkt som är från 2018. Tycker bara det blir så himla fånigt när folk måste omnämna ”second hand/recycled” som ”vintage” för att de tror det är mer creddigt.

      Kidsen kallar allt second hand för vintage…

        Naej, många ”kids” som pratar om just second hand då det fått ett rejält uppsving för det är klimatsmart.
        Det är ängliga personer i alla åldrar som kör med ”vintage” där det inte passar snarare sulle jag säga.

    Jag blir gladast för en parfym och blommor.

    Alltså hur välutvecklat ha-begär krävs för att förstå hypen över ett badlakan. Yay en handduk. med text . Vilket must have för strandcontent..?

      Haha, tänkte samma. Wow, vilket fynd! Obs! Tycker att det var gulligt att hon fick vad hon önskat men det var bara lite..otippat 🙂

    Personliga små saker i vardagen gör livet lite roligare ??

    Jag blir nöjd med vilket som. 😉 Min man är själv väldigt förtjust i teknikprylar, så han blir glad av att få ge mig högkvalitativa grejer inom det området. När jag fyllde år fick jag en jättefin rosa macbook air, och jag har inget intresse direkt för sådana prylar men jag hade ändå tänkt köpa mig en ny laptop (något billigt från hp duger för mig) så det var gulligt att få en riktigt bra laptop istället och han gick igång på att få lära mig hur en mac fungerar.

      Det låter ju mer som att han ger dig något som HAN är intresserad, än något som du är intresserad av. 🙂

        Nej han har sin egen laptop och använder inte min. 😉 Jag hade själv inte lagt så mycket pengar på en dator, men är glad jag slapp lägga ut något för det nu hehe. Ändå trevligare att han köper något till mig som han vet är bra/användbart/hållbart än att han köper en ful ögonskuggepalett (min hobby!) för han inte vet vad som är snyggt och för den delen inte vet vad jag redan äger. 😉

        Min man brukar också ge mig presenter inom sitt intresseområde, saker som jag kanske inte hade köpt själv men som visar sig vara jättebra. Till exempel köpte han ett gamingheadset som jag aldrig i livet hade köpt till mig själv men som jag använder dagligen till både gaming och jobb. Är superglad att han är bra på att köpa sådant, det berikar och kompletterar mitt liv. ❤️ Det är inte fel att han ger saker som representerar honom samtidigt som de passar mig.

          Ja, men eller hur! 🙂 Alltså om han hade gett mig en bok om programmering så hade jag blivit lite grinig – för det är jag TOTALT ointresserad av, men någonting som jag faktiskt har användning för är ju superbra att få.

        Haha, avundsjukan lyser verkligen igenom.

          Avundsjuka? Lite bitterhet också kanske?

            Hon lät inte så bitter tbh.
            Bara avundsjuk.

              Nej, varken eller.

          Va? Det är väl inget avundsjukt eller bittert i den kommentaren? 😮 Kan inte folk tagga ner lite här med att hoppa på alla i tid och otid? Blivit så otrevlig stämning här på sistone.

    Min pojkvän fyller år idag och jag har inte så mycket pengar att lägga på presenten. Men är så nöjd med det jag köpt, har verkligen hittat det jag tror passar honom. Och är även nöjd med det lilla födelsedagskortet eftersom jag hittade ett med ett motiv han gillar ? längtar tills jag ska ge det till honom. Jag hoppas han blir glad.

    Det var tjyvsmällstisdag idag ja ??

    Men vad taskigt skrivet om Nicole…

      Verkligen

      Mer taskigt av Nicole att ditcha hans presenter inför offentligheten.

    Jag tycker att det är fint när min man köper min favoritchoklad för att han vet att det snart är mensdags, när han ser ett spel på steam han tror att jag kommer tycka om och köper det åt mig och såna mindre gester. Men vi har å andra sidan ganska lite pengar att röra oss med just nu, så några extravaganta gåvor finns det inte pengar till. Senare i livet kanske jag tycker att en spaweekend är en futtig present, haha.

      Dejtade en snubbe som la märke till EXAKT vilken lakrits jag tyckte om. Dejt två hade han köpt en påse till vår filmkväll ? Sånt uppskattar jag till 2000% haha ?

        Omtänksamhet är så hett! När min man köper med typ en Dubbel Nougat från macken påvägen hem då gör det min dag. Visst, blommor är också kul men att få något som han bara vet att jag sitter och tänker /sugen på är något helt annat.

          Men exakt! Jag kräver absolut inget stort eller dyrt. Men att bli lyssnad på och att de lägger märke till saker – tex mitt ex som (skrev detta i första kommentaren högst upp) köpte loka för att han vet att jag helst dricker det. Eller min favorityoghyrt. Finns ju 700 olika yoghurtar men han köpte rätt. Att alltid ha den lilla kollen, DET gillar jag starkt ? Kräver inte mycket haha

            Håller med, småsaker är viktigare då det ger glädje i vardagen. Hellre en miniöveraskning i form av pizza, choklad, massage, rosor etc än en megasak på Alla hjärtans/födelsedag.
            Men självklart ska man inte skippa de stora sakerna för det haha.

        så det var dig jag dejtade! som åt upp allt mitt godis 😉

          Näää, för han gillade inte lakrits ? Haha! Synd. Meeen… Är du singel? Kille? Ålder? ?

        Dejtade en kille som bjöd hem mig på middag där han hade köpt ALLT jag nämnt att jag tyckte om. Var en sån himla fin och lyhörd gest.

          Jaaa visst är det ? Lyhörda killar är det fan inte lätt att hitta ? (har jag märkt bland vännerna haha)

          Eller stalker-varning

    Jag och min man bestämde förra julen att vi fick gå in på valfri second hand butik med en budget på 50 kronor var. Tanken var att hitta något i julklapp till den andre som det skulle ligga en tanke bakom. Jag fick ett par stickade vantar med igelkottar på ”eftersom du alltid fryser om händerna” och han fick en kokbok med recept skriven av Leif Mannerström eftersom min man älskar honom. Det var verkligen både roligt och utmanande för en själv att få tänka ut något personligt med tanke på det varierande utbudet. Med det sagt så bryr jag mig mer om tanken bakom än värdet ?

    Varför måste du pika Nicole hela tiden? Eric har säkert gått vidare, kanske dags att vi gör det också.

      Det är fluns-moments vi minns. Nicoles filtshaming. Gabjossans ”tjuvringning” till någon snubbe hon var kåt på. Lady Dahmers monstera.

        Haha, älskade monstera-gate

    Vilket bittert inlägg! Jättelöjligt att kasta skit på någon för att personen inte tyckte om sin present. Ja, prisa Hanna för att hon blev glad för en present hon verkligen ville ha. Tror inte det hade varit samma reaktion om det var en present hon inte ville ha. Influenser får skit för att de inte visar den verkliga bilden men när de väl gör de så ska det dras upp 100ggr om och klagas på. Ja, jag har för lite i livet att klaga på???

    Min man lyckas sällan överraska med något, antingen så fattar jag vad jag ska få eftersom jag pratat om det (senast en specifik kokbok) eller så köper han inget alls. Men en gång gav han mig en värmefilt eftersom jag fryser ofta, den är välanvänd.

    När jag nyligen fyllde jämnt så fick jag något som passar honom själv mkt bättre, det gjorde mig ledsen att han inte kunde hitta på något som jag skulle uppskatta. När han fyllde jämnt för ett par år sedan fick han en present som jag vet blev klockren för honom. Jag vill ha något med en tanke bakom…

    Min kille ger mig inte presenter så jätteofta men när han gör det så gör han det bra. T ex igår hade han varit och plockat jasminblommor eftersom jag är sjuk och inte har möjlighet att gå ut och dofta på dem. En gång överraskade han mig med att bygga ett växthus i smyg. När jag tog examen köpte han ett par örhängen till mig, första smycket jag får av honom på 8 år!! Dvs när han gör det så gör han det riktigt bra. Spelar ingen större roll vad det är utan det är tanken bakom som räknas.

      Wow ?

    Jag vill ha personligt och svindyrt (om man ändå får välja)?

      Vart tionde år håller jag med. Någon dyr jubileumspresent vore roligt. I övrigt är jag nöjd med något litet och personligt och uppskattning i vardagen.

    För mig är tanken viktigast, om en kille lägger märke till de där små sakerna (vad jag gillar för godis, mat eller något annat) värderar jag mycket högre än dyra presenter! ?

    Min man köper alltid böcker i födelsedagspresent till mig som han noggrant har valt ut och tror att jag kommer att gilla. Det är inte alltid jag gillar dem, men jag blir alltid jätteglad, för det märks att han har lagt tid på att hitta något som han tror ska passa mig. Jag brukar hitta på en hemlig utflykt till honom och laga god mat. Av någon anledning blir han alltid extra rörd när jag lagar mat till honom, så har det varit sedan första gången han var hemma hos mig och jag hade fixat käk till honom. Jag är inte en särskilt bra matlagerska, men det är något som gör att han känner sig älskad av att jag lagar mat och ordnar med dukning etc.

    Nr 2. Bra att Eric hittat en mer varmhjärtad tjej nu.

    Påminner mig om när jag sent åttital höll på att få en minkpäls från dåvarande pojkvän.
    Han hade jobbat lite extra kvällar och helger hela hösten och frågade mig, som tur var, innan jul om jag skulle vilja ha en minkpäls i julklapp.
    Jag svarade tack men nej tack, minkpäls, varför ens komma på en sån idé?
    Det visade sig att han som ersättning för sitt extraknäck blivit erbjuden x antal tusenlappar eller en minkpäls värd dubbelt så många tuss.
    Jag sa åt honom att ta pengarna och att jag önskade mig ett par vinterkängor istället, och det fick jag.

    Herregud… att man fortfarande tar upp hela Nicole-present grejen.
    Hon fick en superful (sån där billig och plastig) filt, som till och med jag som bara följt Nicoles blogg sporadiskt såg inte var hennes stil alls (Nicole har ju ganska modern och lite cool inredningsstil, inte alls så där fånigt tjejig stil som filten var). Han kan alltså inte ha ansträngt sig mycket för att hitta den utan har typ gått in på Hemtex och tagit första bästa.

    Enda anledningen att folk blir sura på Nicole är för att vi har så otroligt låg standard för hur mycket killar behöver anstränga sig, så vi ska vara glada att vi ens få något alls typ.

    Hade min sambo köpt något som passade mig så dåligt, när jag anstränger mig för att i god tid beställa saker till både honom och mina vänner som passar dem, är deras smak och något de vill ha… Ja då hade jag också skrattat åt hur dåligt det var.
    Det är inte svårt att lägga lite tid på en bra present, det behöver absolut inte kosta massor heller.

    Här får Hanna ett snyggt badlakan, som hon specifikt har önskat sig. Klart hon blir glad? Men Nicole måste väl få skratta lite åt den fula filten som säkert kostade max 300 kr utan att vi ska måla upp henne som någon slags bitch? Kanske var det det som gjorde att Eric faktiskt lärde sig att anstränga sig lite mer och är därför en bättre partner för hans nya tjej? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.