Jon och Janni bygger svenskt sommarhus i skärgården

Jon och Janni utvidgar sina domäner ytterligare och avslöjar att de ska bygga ytterligare hus i Sverige, närmare bestämt ute i skärgården av bilden att döma.
Paret har sedan innan en lägenhet i Monaco, ett stort hus i Marbella och påbörjade planer för ett hus i Lombok, där de dock fått tänka om en smula efter att ha fått sina två barn.
Här nedan har ni några av parets olika bostäder som de bott eller fortfarande bor i.

Det sålda huset ”Casa Camo”, som ersattes av det här fantastiska huset.


Parets lägenhet i Monaco, som inte verkar användas allt för frekvent av deras sociala medier att döma.

Gudars skymning, så många hus.
Hur i hela fridens dar ska de hinna bo i alla?


Bonusmaterial.
Så här såg Casa Camo ut innan Jon köpte det och satte igång med helrenoveringen.

166 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Pengar kan verkligen inte köpa god smak…

      Men å andra sidan så kan man FÅ SIN EGEN SMAK och göra det på sitt sätt som bidrar till att man trivs i sitt EGET hem.

      Fast varför skulle de bygga sitt hus utifrån vad andra tycker är god smak? Man ska väl passa på att göra det så som man själv vill ha det ☺️ och finns inga rätt eller fel. Smaken är ju som baken, som man brukar säga.

        Still tho.

      Såklart öppna med en negativ kommentar ? inte fan kan man läsa något positivt här. Ja, du bor nog fantastiskt i din hyresetta i hökarängen med 50 tals kök och trasmattor

    Är väl kul att de hat möjlighet till det, eller? 🙂

      Har*

    Var kommer alla pengarna ifrån?

      Jobb?

        ”Jobb”.

          Nej, jobb.

      Dom är skrivna i Monaco för att slippa betala skatt. Därför dom har lägenheten där som dom aldrig är i och därför dom är så sällan i Sverige(dom får bara vara ex antal dagar i Sverige/år) och därför barnen inte föds i Sverige

        Du kan ju iofs inte ens stava ordentligt så dig ska man nog inte ta på så stort allvar.

          Stavkontroll eller inte; L 23.49 skriver facts.

          Swedish passive aggressive arrogance in its essence ??

    Vad är dom kända för och vad har gjort dom så rika??

    Är för lat för att googla runt, så om någon vill sammanfatta skulle det uppskattas ?

      Youtube, skidor, entreprenör och reser över hela världen enligt hans instagram

      Han är känd på youtube och hennes pappa är en svinrik jävel

      Janni har 1,3 miljoner följare på Instagram och gör samarbeten både på Youtube och Insta. Jon har mer än 1,5 miljoner följare på YouTube men är framförallt gammal freestyleåkare och har nog en del prispengar sedan dess. Han var länge sponsrad av RedBull (även efter skidkarriären) vilket nog genererat en del pengar. Efter sin skidkarriär startade han flera företag. Det som går bäst är nog Douchebags. Har inga färska siffror men 2018 var omsättningen 120 mkr. Jon & Janni har ett gemensamt klädföretag C’est Normal.

        Tack för bra sammanfattning! ?

    Härligt när folk använder pengarna istället för att ruva på dem.

    Kul för dom

    Hus är investeringar, inte bara för att bo i.

    Nå så lycklig han ser ut där med sin fru o barn. O alla husen

    Hoppas bara de inte de vräker upp ett fult schabrak a la Wingårdh.

      Svar till: Anonym / 2021-07-14 18:31

      Tyvärr befarar jag m.fl. att Jon Olsson kommer att bygga någon ful, men svindyr och modern byggnad, som inte alls kommer passa in med de vackrare klassiska gamla byggnaderna inom Vikingshill/Kummelnäs- området. Hans felaktiga val av arkitekt Andreas Martin-Löf visar på det.
      Varför deras Marbella hus ”Casa Castel” blev så vackert är ju inte främst Jons förtjänst eftersom den arkitekten var det Rickard Delér som först anlitade för sitt vackra hus, och som Janni & Jon sedan tog över. Om Jon hade fått välja helt själv hade sannolikt nya huset blivit lika smaklöst & modernt renoverat som hans gamla ”Casa Camo”. Ritningarna beträffande deras andra kommande husbygge i Lombok, Indonesien var ju inte heller särdeles imponerande. Visade återigen att ” Money can’t buy you taste”, såtillvida man inte har självinsikt nog att ödmjukt lyssna på samt anlita någon med säkrare smak, som väljer arkitekter som kan rita vackrare klassiska byggnader, som står sig i generationer.
      Vi får i varje fall hoppas att deras nu valde arkitekt inte är lika usel som dito överreklamerade arkitekt Gert Wingårdh, som statsteven dessutom envisas med att fortsätta vilja framhäva, trots att han bara är en simpel provokatör som fått alldeles för hög status, med tanke på alla hans groteska skapelser som förstört så mycket i vårt land. Det är förfärligt att våra städer (och numera även Stockholms skärgård), förstörs alltmer av fler och fler anskrämliga byggnader som kostar enormt mycket pengar.

      Ett hån mot alla medborgare med sinne för skönhet, vi som njuter av vackra byggnader och mår dåligt av fula!

    Tror de var i Monaco hela förra hösten fram till våren. Vet att de satt i lockdown där.

    Ska bli så kul att se vad de kommer bygga.

      Jag gillar deras vloggar men de är inte lika bra i Monaco och det är för de filmar så lite i sin lägenhet. Förstår inte varför men de är precis som de inte tycker det är fint nog. Ja de är skitdyrt i Monaco men om man nu måste befinna sig där ett visst antal månader om året för att få inkomstskatta där så vill man ju nästan ha de som mest hemtrevligast där. Man vill ju följa folks vardagsliv och då vill man ju se allt i den lägenheten med oavsett hur de ser ut är stort litet har pool saknar pool och vice versa

        Lägenheten i Monaco är väl pytteliten. Typ en etta? De har den väl bara för att Jon ska kunna vara skriven där och slippa skatta. Han lär inte skatta i Sverige sedan heller nu när de bygger sommarhus här. Sjukt att man får bo och tjäna pengar här men vara skattskriven någon helt annanstans ? rich people… They really Dont like wellfare

          Lägenheten är på 100kvadrat enligt flera artiklar så då är det ju ett väldigt stort rum?

            då har de bytt lägenhet sedan jag såg deras Monaco vlog för den lägenheten var seriöst en mini-etta på kanske 40 kvm. Dock behöver man vistas i Monaco ett visst antal veckor/månad per år för att få vara skattskriven där, så det blev nog lite tradigt att sitta i den där lilla.. låter rimligt att de skaffat en större, även om de ju BOR i Spanien enligt min mening. Och snart i Sverige, då.

              Det var flera år sedan de sålde den lilla lägenheten och köpte den dom bor i nu.

                De hyr den. En sådan lägenhet i Monaco kostar 50 miljoner kr.
                De flesta utlänningar som har uppehållstillstånd i Monaco hyr en ofta symbolisk bostad eftersom de sällan tillbringar särskilt lång tid varje år i furstendömet. Många rika utlänningar som är skrivna i Monaco har sin egentliga bostad i grannländerna t ex Frankrike, Italien eller Schweiz.
                Egentligen ska man vistas i Monaco ”sex månader och en dag” varje år för att ha kvar uppehållstillståndet men det verkar det inte vara så noga med när man väl fått sitt ”carte de résident”.

            Den är pytteliten men 2 våningar. Fattar inte hur de ska få plats med två barn där sen

              De har inte tänkt bo där, de vill bara smita svensk och spansk skattetabell. Helt sjukt att man kan göra så helt skamlöst, är man sådär jävla rik borde man dra sitt strå till stacken. Jag tjänar 25 k i månaden och en femtedel går till skatt, men miljonärer ska inte skatta? Oki

                Folk på högerkanten är livrädda för bidragsfuskare som ska roffa åt sig deras hårt intjänade skattepengar… När de största fuskarna är och alltid har varit de rika. Ironiskt.

    Majoriteten av befolkningen har väl minst två hus? Tex ett hus som man bor i där barnen går skolan ett sommar/ fira jul vinterstövel i Sverige skärgården , Gotland , Åre och ett i Spanien, Portugal, Cannes , Italien Nä man kan inte bo i alla samtidigt men då hyr man ut eller lånar ut till andra i ens ungängeskrets. Förstår inte det orimliga med att de har flera bostäder det känns väldigt rimligt. Det är väl ingen som frivilligt har endast en bostad. Tro mig man tröttnar på att bo på hotell man vill ha sitt eget ställe på sina semesterställe både o Sverige och utomlands. Tror inte jag känner någon som ”bara” äger en bostad som är i en parrelation och har barn. Jag förstår om man är arbetslös eller sjuk att man då har ett ställe pga ekonomi eller ork alternativt är väldigt gammal

      ?? Majoriteten? ??
      Vinterstövel har däremot de flesta ?

        HAHA tänkte samma sak! Kanske de som bor i typ storstan pga rika ?

        Äh vet inte. Bor i min hyresrätt precis som alla vänner, hus eller lägenhet. Ingen har två hus. Förvisso bor vi i Skåne nära hav. Sååå.. Vet inte om det är därför ?

          Poängen med att ha flera bostäder är för att det är nyttigt för barnen samt oss vuxna med miljöombyte. Man får mer erfarenheter och se mer av både sitt eget land och andra och kan ta med sig det bästa från allt. Tror det är väldigt svårt. Barnen lär sig mer språkförståelse och dialekter. Mycket kulturella skillnader. Fler bostäder = barn utan fördomar, som inte slåss samt väldigt sociala barn som tar för sig. Våra barn vet redan exakt vilket av länderna de vill bo i och varför. Det är en fördel att de knyter kontakter i de länder de vill bo i utomlands i ung ålder så flyter det på sen bara.

            Inte alla som har flera miljoner på banken och kan köpa hus, och beroende på inkomst kan inte alla få lån. Att köpa hus utomlands kn vara väldigt komplicerat rent juridiskt särskilt om man inte talar språket och inte hr erfarenhet.

              Precis inte alla men majoriteten.

                Ännu än gång så nej majoriteten har inte den ekonomin

                Majoriteten?! Av vad?? Av Sveriges befolkning på 10 miljoner? Du tror på allvar att ”majoriteten” har fler än en bostad..? Vilken läskig världsbild.

                Vilken värld lever du i? Snacka om verklighetsfrånkopplad!

                Kaddi, jag hoppas att du skämtar! Jag och mina vänner har växt upp hyfsat privilegierade och alla har föräldrar med sommarhus eller en bostad utomlands men om de är nått jag insett med åldern är det att det är LYX att man har ett sommarhus vid havet, båt osv osv. Jag är extremt tacksam att jag och min sambo har kunnat köpa oss en lägenhet i Stockholm som vi trivs i och att vi på sommaren kan nyttja mina föräldrars sommarhus och båt. Att vi har råd att resa ibland osv men det är absolut inget man ska ta för givet i livet!

              Jo- fast då får man ju räkna med asociala barn som slåss?

            ”Fler bostäder = barn utan fördomar, som inte slåss samt väldigt sociala barn som tar för sig.”

            Så enkelt är det. Skit i pedagogik, psykologi och uppfostran. Köp ett till hus bara! Plättlätt.

              Barnen lär snarare va rätt bortskämda och världsfrånvända om de växer upp med den där synen…

              Jag blir ursäkt jag är invandring. Jag menade mest att jag tyckte allt ska va som det va i mitt hemland. Jag var missförstår det jag mena inte såna snälla. Jag berättar hur det är för mig och min ungängeskrets. Vi älskar vårt hus i Stockholms skärgård och på Gotland. Vår lägenhet Strandvägen bästa men ibland man måste ha många hus och lägenheter i olika delar av världen ❤️❤️

                Hahahah otrolig kommentar

                Man måste ha flera bostäder i olika delar av välden, så du skaffade två i samma stad?

                Du vet att det går alldeles utmärkt att bo på hotell eller hyra hus/lägenhet va?

                  This! ?

                  Det är inte så populärt att ha massa vattenpipa på balkongen och sena kvällar med vänner och familj på Strandvägen. ❤️

                    Haha, DET kan jag tänka mig.

                    Det är det inte nånstans…

                Man ”måste”. De flesta har inte det valet men men.

                Ok, förstår att det kan bli fel, med språket och så, vi kanske varit hårda mot dig.
                Men nu vet du iaf att majoriteten i Sverige eller världen inte har två hus eller fler. Kul för de som kan ha det, men hoppas man inser att man har det väldigt bra (ekonomiskt) då.

                oj tappade du bort din svenska…läs vad du skrivit i dina andra inlägg, bra svenska o nu…schvungar du till det med dålig svenska. Pajas

                Helt plötsligt skriver du sämre, Kaddi? Kände du mest att det blev pinsamt?

                Måste skriva igen….. Kaddi, du skriver i stort sett korrekt svenska precis nedanför dessa kommentarerna. Du kan inte mena allvar att du tänker låtsas att du inte verkar förstå svenska helt plötsligt. Come on

            Du är antingen

            A) ett troll
            Eller B) rik som ett troll och din familj har varit det i generationer.

            Vilken är det?

              Jag gillar inte att prata pengar men eftersom allt jag skrivit är sant så blir svaret B.

              100 % troll. Skriver helt olika historier i alla kommentarsfält. Samt att trollning från överklassperpektiv är sjukt effektivt.

      Haha någon är här för att provocera ☺️ Me like

      Majoriteten av befolkningen? Haha. Vi lever helt klart i olika världar, du och jag.

        Det ser såklart olika ut. Jag blir inte golvad över att det fanns en person här som inte kände igen sig, det finns säkert fler men jag sa Majoriteten

          Majoritet betyder ju ”de flesta”. Tror verkligen du har fel 🙂

          ??? du tror på allvar att MERPARTEN av Sveriges befolkning äger två boenden/fastigheter

          Jag känner igen mig, mina föräldrar är skilda och hos mamma hade vi 3 boenden och hos pappa hade vi 2 boenden, så du är inte ensam om det. Men det är ingen majoritet i Sverige som har det så xD

            Hej Skatteverket! De va kul att du dela med dig.

          Majoriteten har inte det, nej.

      Du behöver nog fundera lite på om din befolkningskrets är representativ för det svenska folket, Kaddi. Min gissning är; Inte så värst.

        Du menar för att jag har ett utländskt namn?

          Jag tror personen menar för att du tror att majoriteten i Sverige har fler än en bostad.

            Förlåt jag blir missförstånd.

              Fan vad sorgligt det är att så många går på ditt uppenbara trollande

          ???

      Jag förutsätter att du trollar. Om inte, ta dig en snabb googling så ser du att ditt påstående inte stämmer.

        Google är nog en bra start. Folk med den typen av verklighetsuppfattning brukar inte vara så bildade. ?

      Majoriteten av DINA vänner- ja.

      Men INTE större delen av Sveriges befolkning, vilket du påstår dig veta.

      Skulle säga att det är relativt få som har två boenden, mest för att det är tidskrävande och dessutom tråkigt att alltid åka till samma plats år ut och år in.

        Det är ju därför du inte har två boende utan fler..

          Ok, det är bekräftat att du trollar.

          Den som har råd och intresse av mer än två boenden har också intelligens och insikt att förstå att inte alla har det.

          (Om du inte är nyrik dvs.. inte alltid intellektet hakar på en utökad kassa)

            Jag sa att majoriteten det betyder inte att alla har det men kanske 7 av 10

              Men du har fel. Kolla statistik.

              Tror du alltså att 7 miljoner invånare i Sverige äger flera boenden?

            Ja men eller hur? Hur lyckades denna person få råd med detta, och ha så dålig koll??

              Säljer kanske droger, alkohol, äger någon frissörsalong,butik osv mm men skattar inte för all inkomst.

              Kanske lever på bidrag..?

              Jag ångrar denna kommentar lit (19.51), lite taskig. Verkar va familjepengar och inte komma från Sverige (inte så insatt då kanske tänker jag).

        Nä asså de är inte bara mina vänner det är även min släkt och min mans släkt och de jag för konversationer med emellanåt om semestrar osv.

          Så ser även min familj, släkt, kollegor och min bekantskapskrets ut, här är det snarare undantag att inte ha någon form av semesterbostad eller hus. Dock inser jag att min umgängeskrets inte är representativ för resten av Sverige, det är väl bara att läsa tidningar eller kolla på nyheter för att förstå att att vi tillhör de lyckligt lottade som både har tid och pengar att lägga på mer än vad vi egentligen behöver.

            Jag vill tacka livet, som gett mig så mycket!

              ”Jag vill tacka livet, som gett mig så mycket!”, hade aldrig en invandrad turk skrivit…någonsin…

        Troligen mest pga ekonomi… Men ja, inge majoritete , långt ifrån.

          So what ? Jag är arab min släkt har mycket olja mycket pengar. Sluta vara så avundsjuka geeezz

      Majoriteten har INTE 2 hus xD
      Däremot är det endel som har 1 vardags boende och 1 stuga/semesterboende/lantställe eller liknande. Men det är inge majoritet som har det så xD

        I mitt hemland förenade arabemiraten är det så och jag känner att det borde va så här med ❤️

          Din känsla är inte fakta

          Men bara för att du känner att det borde vara så betyder ju inte att det är det! ?
          Jag känner att alla borde ha frihet och rättighet angående sin sexualitet t.ex., så är det här… ?

            Alla borde få allt och alla borde måla bra. Alla får känna de

          Majoriteten i Sverige hyr ett boende. Sedan äger en stor del EN lägenhet/ett hus. De som har två bostäder har det väldigt gott ställt, men du tror att alla har det så? Oki doki

            Jag dömer ingen om man hyr flera olika hus och lägenheter eller köper eller både och. Jag har ingen erfarenhet av hyreslägenheter. Men mitt hjärta känner bra den.

          Ja för att de utnyttjar andra, t.ex. gästarbetare?

            ”Befolkningstillväxten i Förenade arabemiraten är mycket hög, främst på grund av invandring. Mellan 2005 och 2015 mer än fördubblades antalet invånare, till runt 10 miljoner. Endast en dryg tiondel av befolkningen är medborgare i landet. Resterande invånare är utländska gästarbetare, framför allt från Indien, Pakistan och Bangladesh. I hamnstäderna finns därutöver sedan gammalt flera minoritetsgrupper, främst iranier.” Så som Kaddi påpekat i denna tråd så känns det för hen som att majoriteten av invånarna där hon kanske kommer ifrån äger flera boenden. Baserat på informationen jag hittar verkar det inte vara fallet.

              invånare är inte detsamma som ursprung. Kollar man pass i Förenade arab emiraten så har nästan ingen pass ifrån landet som jag har. Jag pratar inte om de som är invandrare i mitt hemland utan för oss som är födda och uppväxta där. majoriteten av oss har fler boenden

                Så du pratar bara om 1/10 av själva befolkningen

                  Ja fast jag pratar mer om mitt hjärta vad mitt hjärta känner. Mitt hjärta känner alla borde ha det som jag.

                    ???

                    Ja det var ju fint. Så kommer det dock aldrig bli. Det går ju inte, finns inte resurser. Om all ska ha det någorlunda bra måste man snarare äga mindre och dela mer rättvist.

                      We got a commi over here ??

                      Hahaha nädå. Men rent krasst så om man vill att alla ska ha det bra så som Kaddi skriver så kan inte alla äga tre-fyra olika boenden. Enkel logik. 1 procent äger 99 procent av tillgångarna eller hur var det? Sen förstår jag att många inte vill leva ”sämre”, det vill ju inte jag heller. Men det är ju inte hållbart eller möjligt att alla ska leva sånt lyxliv.

          Majoriteten i ditt hemland har inte heller flera boenden. De du omgett dig av har det.
          10% av emiraternas befolkning är medborgare, resten är gästarbetare från andra länder och de lever under slavliknande förhållanden.

          De 10% som är medborgare lever ett liv i lyx.

          Hur blind är du? Varför bor du i Sverige? Strandvägen är ingen gata du kan jämföra med resten av Sverige.

          Och sluta börja stava dåligt när du plötsligt är ”missförstådd” för att sedan skriva helt korrekt. Du är bara ett töntigt troll.

            Jag skriver bra men jag tänker inte så bra. Lyssna jag kan stava väldigt bra men jag förstår inte alltid vad jag skriver eller i vilket sammanhang.

              Hahahahahhahahah oh lord. Så busted

            Varför vi bland annat har en lägenhet på Strandvägen får du fråga min man. Min man jobbar bland annat i Sverige. Våra barn gick i skolan här för att det var tryggt. I dagsläget spenderar vi inte så mycket tid längre i Sverige men vi känner fortfarande att det är vårt land nu eller ett av våra länder.

      Kom ner på jorden.

      What? Var lever du?

      En del av befolkningen har sommarstuga/lantställe/hus utomlands men absolut intern majoritet!

      Du vet hur befolkningen i Sverige lever i förorter od?

      Men har ni alla noll känsla för troll?

      Hej igen en liten uppdatering ❤️
      Det visade sig att jag eventuellt kan ha haft fel känsla eftersom många hävdade motsatsen. Jag är tacksam för att ni delade era erfarenheter för det innebär att jag lärt mig något nytt. Jag blir ursäkt om jag fortsatt mala på om att jag skulle ha rätt men det var min erfarenhet och vad jag upplevt. Insett idag att det finns många som inte är som mig mina vänner min familj min mans familj och vänner osv. Tack!

        Men nu blev det jättebra svenska?

      ”Kaddi” lever i en egen hemmasnickrad bubbla?

    Lägenheten i Monaco äger dom förmodligen bara av skatteskäl. Så att dom slipper betala Svensk skatt på alla pengarna som dom tjänar.

      Fast de bor ju inte i Sverige

        Nej men dom är Svenska medborgare. Dom bor väl dessutom i Spanien så borde rimligtvis betala sin skatt där om dom nu inte vill betala tillbaka till den svenska välfärden…

        Test

      Då får man hoppas att de inte tycker det är ok att använda sig av de skattepengar vi andra betalar. Typ tandläkare, värd eller skola..

        Ja, så jävla fult att hålla på sådär…

        Men de har ju sagt flera gånger att de går alltid till privata ställen och BETALAR just för att de inte betalar skatt i Sverige o får därför inte sånt eller vill inte använda det

          Använder de privata vägar, privat polis och privat brandkår också?

        Fast det funkar inte så. Du kan inte bara gå till folktandvården om du inte är inskriven i Sverige och ”lura systemet”. Om avtal finns på plats betalar antingen landet de är skrivna i alt deras försäkring. Eller så får de hosta upp själva som de väljer att göra med privata alternativ. Sen får Sverige aldrig neka dem vård som medborgare men det är något annat.

        / Själv utvandrad.

      Den hyr dom för 60.000kr/månaden

        Så dom pröjsar alltså 60k för att slippa betala skatt 🙁

        Jisses, hade det inte varit billigare med skatten då?

          nej de sparar garanterat på de

            De sparar inte, de smiter undan. Himla stor skillnad.

    Jag kollade upp tomten som dom köpt. Köptes i mars (av vad jag förmodar Jon och Janni) för dryga 42 mille 🙂

      Eh, WTF!? ?? Inte dåligt och sen ett hus på det….

      Nej 39 miljoner

    Jag kan känna mig lite avundsjuk på sådant här. Tänk att ha möjligheten att kunna köpa ett hus. Vilket hus man vill och var man vill.

    Jag har ett yrke jag älskar men som tyvärr inte betalar bra. Kanske bör skola om mig men jag vet inte till vad?!

      Finns massa roliga yrken, vad intresserar dig? ?

        Hmm, matlagning, inredning, läsa, språk, Netflix ?

          Kock, inredningsarkitekt, home Edit och Marie kondo är ju stort så kanske starta en svensk variant?, språkgranskare eller översättare, min kompis pluggar till regissör och kollar mycket Netflix haha

            Översättare är inte så bra betalt dock…

              Nä, inget av det där
              lär leda till ett stort hus i skärgården…

                Om man har en stabil inkomst, investerar och försöker ha låga utgifter så är det inte omöjligt

                  Om 200 år.

      Extremsportare eller youtuber, så klart!

      Inom de flesta yrken får man jobba rätt länge för att ha råd att köpa vilket hus man vill var man vill, i alla fall om huset ska vara någorlunda nära Stockholm. Dock förstår jag såklart att drömhuset kan finnas på en liten ort där det inte är så dyrt och då är det en dröm som kan gå i uppfyllelse för många. Vi är två jurister som haft välbetalda jobb i närmare 10 år, men vi hade inte fått lån för att köpa drömhuset.

      De flesta som har råd att köpa så dyrt är antingen företagare som lyckats sälja företaget för en bra slant eller byggt upp sitt företag till något stort, har ärvda pengar eller har haft tur på aktiemarkanden.

    Vet man något om hur de (Jon/Janni) resonerar framåt, när barnen kommer upp i skolåldern? Med tanke på att de just nu, är mån om att inte betala skatt i Sverige.. Vet att det blev snack när Anja Pärsson flyttade hem pga barn/barnet skulle börja skolan..

    Aldrig i Monaco?! Dom har ju varit där hur länge som helst och åkte till spaningen när andra barnet skulle komma. Tycker det varit en hel del slarv på slutet. Du skriver saker som inte stämmer.

    Jag tycker att det är synd att alla äldre hus som inte är typ grosshandlarvillor ska rivas för att ersättas av skrytbyggen ute i Stockholms skärgård. Visst, att många hus är rätt små och att de därför inte fungerar som ett andra hem även om man rustar upp dem, men en del av skärgårdens charm försvinner när folk ska bygga så stora glaslådor med enorma terrasser som de bara får bygglov till.

      Verkligen!
      Ok om de är helt förfallna och inte går att rädda. Men allt ska va nytt och vräkigt…

    Åh nej! Synd att förstöra sådana fina hus. :/

    Från varmt och vackert till stelt och kallt.

      Precis vad jag tyckte! Före-bilden var ju jättemysig.

    Vad månne Vanessa säger nu, de som letat så länge efter tomt i Stockholms skärgård ?

    Jag undrar genuint om man blir lyckligare av stora hus och massa pengar man spenderar exempelvis på en tomt för 24 miljoner, eller är det för syns skull?

      Jag skulle bli lyckligare av det, eftersom just boende är något jag tycker är väldigt viktigt. Däremot tror jag inte att jag skulle bli lyckligare av att köpa en tomt för 24 miljoner jämfört med en för 14 miljoner.

        ??????

    Nu kan Bianca Ingrosso återigen stalka dem.?

    Alltså ursäkta men de två tar helt klart första priset i tävlingen “the most worthless b-celebrity in the world”. Gäsp så totalt intetsägande

    Ok att man kan överdriva men kummelnäs/vikingshill (där jag gissar att det ligger) är inte 20 min från city center i Sthlm och inte direkt skärgården. ?

    Fast deras hus i Marbella har dom redan sålt för 4 miljoner euro.

      Därför pappa Deler också sålt sitt hus I samma område, för att Jon och Janni sålt? Eller tvärtom? ?

    Vilka är dessa personer? Är det någon dokusåpa det handlar om? Jag försökte googla men hittade bara något om en utförsåkare.

      Nej men det du hittade stämmer nog, Jon är/var skidåkare ☺️

    Jon är gammal skidåkare i grunden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.