Semester-Bella 1 och 2

Isabella Löwengrip är i Idre tillsammans med sina barn och pojkvän, där de bland annat fiskar och hittar små egna badplatser att plaska i.
När jag ser dessa uppdateringar så påminner det mig om vilka kontraster det är mellan den här semestern och den hon hade förförra sommaren då hon betalade hela en miljon kronor för att hyra ett hus i San Tropez till sig själv, barnen och sitt hemmateam.

Efter Almedalsveckan flyttar jag, barnen, Lovisa och Ida (mitt hemmateam) ner hit.
Odd kommer också ner senare.
Jag har hyrt ett riktigt drömhus där vi har gott om utrymme. // Isabella Löwengrip om förra årets semester

Vilken Isabella föredrar ni? 
Idre-Isabella eller San Tropez-Isabella?

Jag väljer nummer 1 om någon undrar. 🙂

47 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    nr 1! superfina bilder från idre faktiskt, skönt att hon verkar må bra igen 🙂

    ot, men vet någon var therese lindgren tagit vägen? blir lite orolig efter hennes story för några dagar sen och ingen mer update eller youtubevideo efter det.

      Undrar också var hon är, har inte sett storyn, vad sa den?

        att hon hade väldigt svåra panikattacker, som satt kvar dagen efter och hon visste inte vad hon skulle göra. hon bad om hjälp 🙁

      Om en offentlig figur inte uppdaterat på ett par dagar lär ju ingen annan heller veta vad hon gör..? Vi känner dem ju enbart via stories. Hon har väl bara tagit lite semester, ingen idé att oroa sig.

      Ja hon var onekligen på ett dåligt ställe på senaste storyn. Jag tror hon behövde logga ut, men ja lite orolig blir man ändå. Tänk att man är så engagerad i nån man inte känner.

      Hoppas hon mår bättre och kan njuta av sommaren, att det inte är något utdraget.

      Jag känner mig också orolig över henne. Förhoppningsvis har hon fått hjälp och är därför inte aktiv. Relaterar så mycket till hennes psykiska mående så jag kände verkligen för henne på hennes senaste storys. Hoppas hon mår bättre. ?

      Frågan var vilken Isabella man föredrar. Själv har jag slutat läsa hennes blogg i juni 2020. Så ingen.

    Är ju bara för att hon inte har samma möjligheter längre. Den ”gamla” Bella har inte ändras och nån tror det..

      Nej, hon har inget bolag längre som kan plocka upp fakturorna för lägenhetshyra i New York och St Tropez, chartrade business-flyg och svindyra supébiljetter i Cannes och London.

    Va jobbigt att vara så otrygg i sig själv att man inte vet vem man själv är och att ens identitet formas av andra personer. Först leka hemmafru med Odd där hemgjorda köttbullar var livet, sen glamourliv med hajen och Erik. Och nu ska hon återigen spela den jordnära tjejen med Paul.

      Känner att det får vara ok att vara sökande. Försök hitta sin grej, sina preferenser och det som får en att känna lycka. Vi kan ju bara hoppas att det här känns mest rätt för henne.

        Jag tycker hon verkar lycklig på riktigt inte lika mycket fejk som tidigare och mindre jakt på ”status” semester m.m.

      Varför skulle man vara otrygg för det? Klart man kan få nya intressenten/livet kan se annorlunda ut beroende var man befinner sig i livet och med vem. Det betyder inte att man har en helt ny identitet. Det är nog bara nyttigt att testa nya saker/förändra ibland och inte låta livet se exakt likadant ut hela tiden (även om det såklart finns folk som föredrar det också)

      Hon har ju glamourlivet med Paul också. Är väl underbart att inte bara tycka om lyxhus och lyxbåtar, utan även kunna uppskatta vår vackra natur.

        Fast Hon har ju barn. Och barn ser inget kul med glamourliv.

          Ja och i år gjorde hon det jättebra med en segling i medelhavet (?) med Paul när det var pappans vecka och fjällen med barnen när det var hennes vecka.

      Otrygg? Leka hemmafru? Spela jordnära? Inget konstigt att anpassa sig efter personer i ens närhet, men det är fel på allt hon gör enligt somliga, men andra får ändra sig och göra olika saker. Varför skulle hon vara otrygg man kan väl uppskatta olika saker både lyxigare semestrar och natursköna semestrar, det är ju härligt med kontraster i livet och kul att göra olika saker. Så nedlåtande skrivet inlägg i vanlig ordning när det handlar om Isabella, och varför påstå att hon betalat en miljon för ett semesterhus det där vet du ju inte det är påhitt.

      Var sak har sin tid, man provar på och utvecklas! Snarare du som står till i ditt tänk. Suck.

      Jag känner igen min mamma i det där, och såklart är det inget fel (tvärtom!) med att pröva nya saker. Det som stör mig med både Bella och min mamma är dock att när de är i en ny fas är alltid allt med den gamla fasen fel och de kritiserar det som var. Det för mig är inte en person som växer och upplever, utan någon som försöker leva efter ett koncept av vem den vill vara.

        Ja, just det där att allt annat är ’fel’ och det nya är det ’enda rätta’ är väl inte så hälsosamt att leva efter. Tror dock att Bella överdriver för att få mycket kommentarer i sin blogg.

        Jag tycker om att verkligen gå ’all in’ för något nytt ibland, men det innebär inte att jag typ ’hatar’ det jag gillade innan. 🙂 haha… allt kan väl ha sin charm. Och många intressen hänger med i flera år.

      Nu är jag äldre än Isabella och de flesta här inne, men ni kommer upptäcka att det är helt normalt att vara på olika platser genom hela livet. Att bara vara på en och samma kommer bli enformigt

        Nej, jag tror verkligen inte det är hälsosamt att byta personlighet, stil, intressen etc efter kille. Tråkigt att allt hänger samman med hennes män.

      Jag håller med de andra som kommenterat här. Vi förändras ständigt i livet och att söka efter sig själv och sina värderingar gör flera av oss många gånger om i livet. Saker sker som förändrar en och det är naturligt.

      Jag fick höra av en vän en gång att jag inte var som jag brukade, och hon syftade då på typ 8 är tillbaka i tiden då vi först träffades.
      Hon tyckte inte om vem jag blivit och jag kände bara att det kanske är lite naivt att tro att alla människor ska vara likadana hela tiden. Tro fasen att jag inte var ”jag” som den dagen hon träffade mig, då jag ju hunnit gifta mig, skaffa flera barn, skilja mig och den komma ut som lesbisk. Jag är varken otrygg eller olycklig för det.

    Hahaha tyckte de va lite gulligt i hennes senaste story när hon ska säga att de ska paddla kanot och Sally säger kanot samtidigt som hon säger de, hennes lite stela ”oj” efter ? barnen och Paul är spralliga och han verkar inte bry sig så mycket om ”de ska se perfekt ut” tror han är jätte bra för henne ?

    Nån som tror att resan beror på ett genuint intresse för fjällvärlden? Det strösslas lovord över orten och företagen.

    Vissa är på en evig korstur runt globusen, alltefter vart sponsen tar dem.

      Tror absolut hon uppskattar resan. Vem skulle inte det liksom? ?

      Jag tycker synd om den lokala fiskaren och företagaren Viktor som snart får en faktura på 100 000 kr för reklam i Bellas sociala medier.
      För inte jobbar väl Bella gratis nu för tiden? Fisken kan knappast ha varit tillräcklig betalning. Den fanns ju i sjön.

      Självklart är det spons. Hon har alltid varit tydlig med att hon inte betalar för sig.

        Nej det har hon inte alls varit tydlig med, inget jag någonsin hört henne säga. Vem skulle inte ta emot spons för övrigt om man fick det.

          Nån med lite integritet kanske?

      Allt vi gör behöver kanske inte grundas i genuina intressen tänker jag. Man måste ju få prova på fjällvärlden på sommaren, annars är det svårt att veta vad man tycker om det ?

      Vi har åkt till Lolo och Bernie med all inclusive med barnen, men vi är inte genuint intresserade av den typen av semester?

    Måste det ens utesluta de andra? Båda låter najs?

      Exakt, det är väl just kontrasterna däremellan som gör att man uppskattar resorna! 98% av tiden vill jag spendera mina helger med stormkök och tält längs Sörmlandsleden men 2% av mina helger vill jag faktiskt klä upp mig, plocka fram klackarna och få käka riktigt god middag hos nån av innerstans krögare med mina tjejkompisar. Jag uppskattar restaurangbesöket desto mer eftersom det är få, speciella tillfällen?

      Är väl samma med Bella: 98% av tiden vill hon klä upp sig, fixa naglarna, åka till dyra hotell men 2% av tiden vill hon skrota runt i fjällen med sin familj, och den kontrasten lär ju vara helt magisk ??

    Som norrbottning uppvuxen i fjällen verkar st tropez som drömmen

    Oj då
    Vad Camilla måste älska Bella
    … hon kan inte låta bli känns det som

      Ok

    St Tropez!
    Inte för att jag inte gillar svenska fjällvärlden utan bara art få uppleva någonting annat.

    Pizzan på benjamin ingrossos insta story.. ser ut som en hög med gräs

      Var tvungen att gå in och kolla, det är ju från cafe mandeltårtan <3 Följt dem jättelänge på instagram pga deras ständigt spännande menyer! Bor typ 100 mil bort men skulle så gärna vilja dit och äta gräspizza 😀

    Vad hon gör påverkar inte mig såpass mycket att jag föredrar det ena eller andra. Vissa år är jag också mer för en lyxigare (inte i hennes mått mätt) tur till någon sydeuropeisk stad och andra vandrar jag.

    Trillade in på Mimi Höglins instagram och upptäckte att hon sätter emojis och texter framför bröstvårtorna på sin bebis. Är inte det jävligt märkligt? (OBS inte så att jag känner att jag behöver se dem, haha, mer att hon sexualiserar sin dotter)

      Instagram har väl väldigt hårda regler kring bröstvårtor, tror jag.

      Instagram tar bort bilder på små barn där bröstvårtor syns

    Härligt med en flunsa som åker till fjällen en annan årstid än vintern! Bra för hyn med mygg- och knottbett också!

    Men asså va? Ska man FÖREDRA en offentlig person på ett sätt eller ett annat?

    ”Jag föredrar Idre Bella”.

    Ok?

    Jag föredrar den Bella som är lycklig, vilken plats hon än är på. Är det så att hon hyr ett lyxhus nästa vecka i Frankrike så är det helt okej så länge hon är lycklig.

    Själv skulle jag valt förra veckans båtresa, fasiken vilken dröm

    Ny man, nytt liv….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.