Vem var Natacha Peyre?

Elena Belle släpper en bok med titeln ”Vem var Natacha Peyre” – någonting som jag faktiskt undrat över.
Eller kanske inte så mycket VEM hon var, utan VAD som hände som fick henne att byta både för och efternamn.

Jag kommer läsa den här boken, oavsett om jag recenserar den här inne eller inte, för min bild av henne förändrades helt när hon var med i Svenska Hollywoodfruar. 
Hon var inte alls så som jag föreställt mig, vilken nog baserades på en och annan av mina fördomar, utan mycket mer jordnära och ödmjuk, någonting som kontrasterades rejält när Anna Anka kom tillbaka in i serien och betedde sig helt vidrigt, framför allt mot Elena, som aldrig la sig på samma nivå som henne, trots provokationerna.

Skulle ni vilja ha en recension av boken här inne?

62 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ja!

      Mäh!! Skaffa eget nick!

        Så tröttsamma ni är som känner att ni måste skriva såhär…

        Jaha, igår blev jag anklagad för att vara Bingo och nu ska ngn annan vilja ha emojin. Får byta imorgon, om jag skulle ha ngt att säga.
        ?

          SLAGGE, SLAGGE, SLAGGE

    Jag vill läsa både en recension och läsa själva boken!

    Jag kommer läsa boken, alltid tyckt att hon verkar intressant.

      Ja, så mycket spekulationer om bem hon är och hur hennes liv varot. Ni som hängt med sedan ph-tiden vet att en vissa skrev mycket om henne och hennes liv.

    Jag håller med om att hon inte var elak i Svenska Hollywoodfruar som vissa andra, men jordnära? Nja hon verkar sjukt utseendefixerad och prioriterar helkonstiga saker. Gillar inte hur hon för över sina egna osäkerheter till sin unga dotter.

    Vore instressant med en recension av boken!

      Jo , inte så käckt när hon sa till sin dotter : ”du förstörde mammas mage” Hon syftade alltså på graviditeten.. ??‍♀️

        Barnet var så liten så hon förstod inget av det.

    Samma medförfattare som till systrarna Graafs bok. Betar de av alla c-kändisar?

      Men vad hände med Graafs bok?

    [Borttagen kommentar]

      Tänker att boken kanske reder ut frågetecken om det stämmer eller ej.

        Det tvivlar jag på

    [Borttagen kommentar]

      Apropå det. Vad hände med hon den andra snygga bloggerskan som flyttade til LA ”Its me your Dani”?

        Hon målar glittriga döskallar…och lever älv-liv typ

        disturbed.fairy på undra, men kontot är låst

          Danimal.kingdom på tiktok

        Den vackraste av alla de gamla bloggerskorna enligt mig. Sjukt lik Angelina Jolie.

          Jag tycker mer hon liknar Jessica Alba. Mycket söt. Alltid varit fascinerad av hennes utseende. Men när jag träffat henne (i Sthlm) så har det alltid varit ganska ointressant. Man kunde aldrig ha en djup eller mer intellektuell konversation med henne.
          Dock är hon mycket snäll.

            Det säger ju dock inget om henne utan hon kanske inte kände sig tillräckligt bekväm i situationen för något annat än småprat ?

          Ja innan hon åkte ner till Libanon med Rebecca Stella och fixade näsan och käken. Hon e botched nu.

        Apropå dani, vad hände egentligen med classekinzakenza? Eller vad hette hen? Fick man någonsin reda på vem det var?

          Var det inte Dani?

      Och ?! Hennes val i så fall och du kanske inte skall komma med påståenden om vad hon kommer och inte skriva om innan boken har blivit läst!!

      Varför togs min kommentar bort för? Natacha valde själv sin väg i livet hur hon ville försörja sig, varför är det förbjudet att prata om det?

        För att kvinnors handlande alltid är gott, starkt och fint. Utom när dumma män tvingar dom att göra dumma saker. Nu vet du.

        Kanske för att du spekulerade. Du har ingen aning.

    Natacha verkade vara en gullig och trevlig tjej när hon var med i Paradise Hotel. Visst, att hon inte framställdes som den vassaste kniven i lådan, men hon hade en väldigt behaglig personlighet, till skillnad från majoriteten av de tjejer som varit med under senare år. Hennes Paradise hotel-personlighet var ganska lik den prinsessan Sofia visade en(?) säsong tidigare – snäll, omtänksam och ointelligent på ett charmigt sätt.

    [Borttagen kommentar]

      Hon är väl ändå värd att tituleras lite mer än en mans ”bröstbrud”. Så trött på att den här bloggens kommentarsfält ofta är så nedvärderande mot kvinnor.

        Så man får inte ha en åsikt? Man behöver ju inte hylla allt folk gör. Och skriver man en bok om sig själv/ gör utvik osv så kommer människor ha åsikter.
        Det var man om män också..

          *har man om män

          Det är helt fritt fram att uttrycka sig men du får också räkna med att folk har åsikter om hur du uttrycker dig. Skriver man kommentarer på nätet som är både nedtryckande och lite elaka osv så kommer folk ha åsikter.

          ”Man måste få ha en åsikt”!!! Standardsvaret från alla som skriver genomvidriga saker här inne. Ja du får tycka vad du vill men man kan faktiskt försöka vara en hygglig medmänniska också..

    Jag vill läsa den boken men vore kul med en recension också.

    Jordnära? Intressant? En konstant fixering på utseeende och ett liv i lyx till vilket pris som helst. Plastikoperarad till oigenkännlig (hängde med henne innan finast.se tiden). Nej tack inte intresserad av fakemänniskor

      Haha olika syn på jordnära. Ja inte är en helt utseendefixerad människa jordnära. Låååångt ifrån.

    Intressant! Vill veta vem som betalade för alla PJ-resor och vad hennes relation till dom va, samt vilken inkomst hon levde på. Vill läsa boken!

      Vad är PJ?

        Privatjet

    Var hon tillsammans med Bingo Rimer?

      Ja

    Sådana här böcker ska egentligen snarare skrivas av någon annan (alltså inte av personen själv plus hjälpskrivare), kändisars självbiografier tenderar att vara ganska dåliga tycker jag. Speciellt om hen är relativt ung, då har man inte distansen till sitt eget liv. Zlatans är väl bästa exemplet på en bok som skrevs många år för tidigt.

    Jag läste förresten Elaf Alis bok nyligen, sååå viktigt ämne men besvikelsen var stor efter att jag avslutat. Det var stora luckor i den som gjorde att berättelsen inte riktigt höll.

    Jag följde henne när hon var ”Natacha Peyre”, jag tyckte hon var intressant och nej, jag påverkades inte av hennes utvik.

    Men det är ju inte ovanligt att andra kvinnor kommenterar andra kvinnor här inne på ett nedvärderade eller negativ sätt.

    Hur mycket tjänar egentligen företagen idag på att en flunsa talar gott om en produkt och flashar en rabattkod? Ser att Bella gör reklam för några solglas t ex. Hennes trovärdighet är väl rätt låg… Leder det till många köp mån tro eller nöjer man sig med att företagsnamnet syns?

    OnT: Jag läser gärna en recension då jag inte är tillräckligt intresserad av att läsa boken på egen hand. Man har ju på håll följt Elena genom åren, men jag tvivlar på att allt kommer fram.

      [Borttagen kommentar]

        Något som är unikt med just denna sidenblusen/varumärket är att man kan anpassa längden efter sin egen storlek. Plagget finns nämligen i tre olika längder till varje enskild storlek. Lång, standard och kort. Så himla smart med tanke på att alla våras kroppar är unika.

        Så här beskriver hon sin smygreklam för blusen.

        Anmäl henne till konsumentverket. Hon tar emot dyra blusar i prisklassen 2000-3000 spänn och gör smygreklam gång på gång.

          Hahaha lät som du sålde in blusen också. Den unika blusen.

          Ingen visste att de behövde en blus för över tretusen spänn. Men nu när det går att justera längden så vill alla ha den. Folket jublar av glädje för den osannolika upptäckten de inte visste behövdes!

            Precis jag ville visa att hon har smygreklam gång på gång och hoppas att hon åker dit för nonchalans mot marknadsföringlagen.
            Hon gör det medvetet gång på gång. Hoppas att ni är fler som kan anmäla henne. ??‍♀️

    För mig är hon en grymt snygg tjej som brukade vara med i olika herrmagasin.

    Hon och Elita var många ung mäns drömtjej på den tiden.

    Jag skulle vilja läsa den! Hoppas verkligen på att den är brutalt ärlig och rå, tror att hon har varit med om både extrema höjder och extrema sorger. Är även fascinerad av esko*tverksamhet, oavsett om den innehåller det gemene man tänker på – eller om det bara är rent sällskapsdam. Älskar serier som ”call girl” och Christina Wahldéns bok med samma namn. Hoppas att Elena skriver om det!

    Varje gång jag ser henne tänker jag på classes blogg! Saknar den!

    Jag skull vilja läsa om allt som inte kommer stå i boken.

    Hon är bara ytterligare en i raden utav alla fd ”glamourmodeller” = utvikningstjejer som opererat sönder sig oigenkännlig. Inte intressant öht. Hon ser mer och mer ut som en mus ? runt munnen och hela ansiktet. Eller som de där människorna i filmen Grinchen!

      Åsa Ingrosso visade för ett tag sedan hur hon var tvungen att ta bort gamla fillers som flutit ut och hamnat under näsan så att leendet fick en rynka mellan överläpp och näsa. Undrar hur många som konstant måste hålla på så och bara inte visar upp det som hon gjorde.

      Men varför skriver du sånt här om folks utseenden? Hur ser du ut själv och hur känns det att vi skulle kommentera det på samma sätt? Varför känner du att du måste skriva nedlåtande om andra människor på internet? Att hon vikt ut sig eller opererat sig ger ingen ursäkt för dig att vara elak.

      Har du inget snällt att säga håll det för dig själv snälla?

      Ok? Personligen tycker jag hon är väldigt vacker dock, fejk eller ej

    Det intressanta lär väl dock utlämnas…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.