Amilia Stapelfeldt avslöjar hur det var att ha Isabella Löwengrip som chef

I podden ”Två meter dumheter” så avslöjar nu Big Brother-profilen och influencern Amilia Stapelfeldt hur det var att jobba på Löwengrip Invest med Isabella Löwengrip som chef. 
Ord som ”vidrigt”, ”lögner” och ”utfrysning” är bara några av orden som används i podden.

Jag är inte ett dugg förvånad över det som sägs här.
Är ni?

143 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Är Isabella och sheila fortfarande vänner?

   Varför skulle de inte vara det?

    Varför skulle de vara det?

   Oj inte tänkt på det men nu när du säger det, var väl väldigt länge sedan de umgicks?

    De har ju varit på olika håll så inte så konstigt om du tänker efter.

     Bella har såpass få vänner (enligt henne själv) att det känns högst osannolikt hon skulle träffa sheila och _inte_lägga upp det…

      Pauls vänner verkar vara Bellas vänner nu.

    Jag har inte lagt upp nåt om att jag träffat min kompis. Ooooh undrar om vi inte är vänner längre 😱😅 Äh man måste väl inte lägga upp allt 😁

     Arbetar du också som influencer och lever på dina sociala medier?

      Vem vet 😏😏😏

  Jag vet inte vad som hänt tidigare men nu verkar det ju vara mobbning mot Isabella iallafall.

   Mobbning? Jag säger ÄNTLIGEN får dom prata öppet om hur det var!!! Vi har bara fått höra en påhittad historia som velat tysta sina arbetare förut.

  Vill veta hur det gått för Dashaaa! Varför uppdaterar hon inte, hoppas allt gått bra!

   Samma här!

   Jag med! Gått så långt tid nu sen operationen. 😱😕

    Vad för operation?

     Hon fick stora komplikationer under graviditeten och behövde sövas ner och antagligen operera bort livmodern igår morse. Hon pratar lite om det i sin senaste vlogg.

    Det har väl inte gått lång tid sen operationen? Om jag hade opererat ut ett helt organ hade jag inte slängt mig på telefonen direkt efter uppvak. Är ju en stor operation.

     Jag håller med. Särskilt när det rör sig om livmodern. Måste ju va en hel del sorg inblandat i det… aldrig mer få barn etc. Plus att bebisen säkert behöver väldigt mycket uppmärksamhet. Inte konstigt alls !

      Jag fattar inte folk. Att ha fått två barn och ändå ska man känna sorg för att ens livmoder opereras bort? Varför är man inte bara tacksam att man ens kunnat få två?

       Kanske kan du förstå att någon kan känna sorg över att bli tvungen till operation och förlora något på kuppen? Och bara för att någon har två barn och kanske ändå inte hade velat ha fler behöver inte det betyda att den personen inte kan känna sig sorgsen över det. Det är ju i mångt och mycket rätten att välja själv som tas ifrån en.

   Och om NÅN här vet så är det väl rätt BULL att hen går in o skriver det här? Låt henne återhämta sig, hon går ut med allt/nåt när hon orkar och kan.

    Va!?? Fattar inte kommentarer likt dina. Jag frågade inte ens om någon vet, jag skrev att jag VILL veta, vilket bara är mänskligt?? ”Låt henne återhämta sig”, jaa hon blev säkert sjukt stressad av min kommentar ovan.

  Tror inte på nån i detta fall ! Sätt dom i en diskussion, tillsammans!

   Ingen mening.
   Blir IL konfronterade med händelse/beteende så:

   – förnekar hon att det någonsin hänt
   – för att sen skifta fokus till att det är honom är ett offer som blir påhoppad.

   Och vips, det blir synd om IL och den som konfronterar framstår småaktig och elak

    honom = hon som

  Amilia Stapenfeldt har jobbat på Löwengrip sex månader, bara kolla Linkedin så har ni cv.

   Ja det säger väl allt, att man säger upp sig efter några månader.

    Men om man vantrivs säger man väl upp sig?

    Säger något om hur dålig arbetsmiljön verkligen var, antar jag att du menar?

  Skulle aldrig vilja ha IL som chef, usch!

  Såg Amilia på BB (förra säsongen).
  Shit vilken missunnsam människa.
  Noll empati, noll ödmjukhet, noll trevlig.
  Skulle ta hennes ord med en nypa salt.

   Well, även om jag skulle vara en missunnsam, oemptisk, otrevlig och oödmjuk person – så kan jag ju fortfarande ha varit med om det jag berättar om i podden, eller hur? Varför skulle det påverka sanningshalten i det jag säger menar du? Finns ju gott om underlag som pekar i samma riktning som jag gör, just sayin.

   Ps, är ändå helt okej trevlig, tror jag? DS.

  Hej då….vink vink!!

   Skulle vara till Therese som försvann.

    18:46 – vilken Therese???

  Blev någon förvånad?! Hon är en pajas.

  Hur använder de Löwengrip som ”click bait”? De nämner henne inte någonstans i presentationen av avsnittet..
  Vem är ”C” och hur vet du att Amilia är polare med henne?
  Vilka andra anställda har pratat bra om henne offentligt?

  Och föresten, du avslöjar dig själv i andra meningen…

   Sant, hon avslöjade sig när hon sa att de anställda skickade hjärtan till varandra och Bella fick aldrig nåt hjärta. 💕

  Är det inte ILs största försvarare som är igång?

   Till svar 19:30

  OT: Maja NL verkar ha släppt eget klädmärke. Blir kul att se vad för plagg det är 😊 Hoppas på bra kvalitet!

   säker samma polyster-krafs som allt annat influencigt 🙁

    Hoppas inte. Vet inte varför jag har högre förhoppningar gällande henne än andra influencers. Utgår väl mest från hennes egen stil som jag tycker är cool 😊

     Maja har väldigt mycket pengar och kan därför köpa det mesta som är trendigt och dyrt i klädväg, men jag har ärligt talat sett folk som klär sig mycket snyggare på en liten budget. Det tycker jag är att ha stil på riktigt, när man har ett öga för att sätta ihop snygga outfits och kul detaljer. Vem som helst som har pengar kan ju knata in på LV och Balenziaga och köpa dom senaste grejerna.

      *balenciaga

   Blev så besviken på videon. Ser så tråkigt ut!!

  Fast herregud vad dumt. Nej, jag tror absolut inte att Isabella är någon helylle super människa; men jag sätter oerhört lite respekt och tilltro till ett gäng på en podd som denna. Det pratas i mun, de klarar inte av att behärska språket, de kastar in engelska och Inger överlag inget vidare förtroende.

  Dessutom kommer jag alltid tycka det är super konstigt när en individ väljer att söka anställning hos en influenser och sedan går vidare och försöker sig på en karriär i yrket själv. Det kanske finns undantag som jag inte kommer på just nu men överlag ger det mig en dålig känsla, som att de gick in i arbetet med andra avsikter än att göra ett bra jobb.

   Hon Biancas assistent, Lovisa?

    Vad har hänt med Biancas assistent Julia, har hon slutat? Kanske var klimatet inget som passade henne eller var Bianca vidrig? En del lögner och fuffens på andra företag ju om man säger så. Även B och mamma P har ju suttit och snackat skit om folk offentligt och om saker de inte förstår, så fel att snacka om saker utan att ha koll och sprida osanningar. Usch så lågt. Skäms.

     Såg henne på promenad med Biancas hundar för mindre än en månad sen så tror hon är kvar. Men en grej va väl lite att hon inte skulle synas mycket på sociala medier eftersom Lovisa gjorde det och då själv blev influenser och inte hade lika stort fokus på sitt jobb som assistent till Bianca? Eller har jag fattat fel?

   De flesga går väl in i sin bransch med förhoppning om att avancera/göra karriär där? Infuencerbranschen är väl inte unik i det?

   Håller med. Ingen aning om vilka poddarna är som medverkar, men de låter som ett gäng barnsliga wannabes som snackar skit om alla som inte är närvarande.

   Till alla: Jag har absolut inget till övers för IL, så inga påhopp om det, tack. Hon är fejk rakt igenom med en grandios självbild. Finns inget att hylla hos henne. Det finns massor av starka, smarta, drivna kvinnor som är betydligt bättre entreprenörer än henne. De har dock inte mycket tid över för att svassa framför kameran på insta. De jobbar nämligen stenhårt.

   Och vad är så konstigt med det? Låter som du inte riktigt vet hur entreprenörskap och arbetslivet fungerar. De flesta av oss vill ju avancera på sin karriär, lära sig något nytt och ev starta företag inom samma område där man redan jobbat inom. Om Amelia gjorde så så är det ju bara klokt av henne.

   Fast hon bekräftar bara vad som redan är känt, googla Löwengrip och arbetsmiljö och det kommer upp horder av artiklar med folk som varit anställda hos Isabella som vittnar om en fruktansvärd arbetsmiljö i tidningar som DI, Svd Näringsliv och Resumè. Isabella har själv bekräftat att det fanns stora problem med arbetsmiljön till bland annat Svd.

    Isabella bekräftade vissa stories men sa också att det var andra (bland annat Pingis) som skapade den hemska arbetsmiljön med utfrysningar osv. Amilia bekräftade i denna intervju att Isabella var skyldig som själv mobbade anställda genom att bl.a. ignorera dem när de sa upp sig.

  Intressant! Dock stördes jag av två saker:

  – killarna som bara gapade och skrek och lät inte tjejen att prata till punkt/utveckla sina svar

  – tjejen som slängde ur sig en massa engelska fraser när hon pratade svenska.

   Det är det nya nu, massa bossladys födda efter -99 och vi närmre 50 än 30 begriper ingenting.

   Exakt, hon fick ju inte prata till punkt. Jobbiga killar ( kille?)

  Lite OT men vad har hänt med Paula? Hennes blogg är inte uppdaterad på ca en vecka och jag hittar henne inte på Instagram längre.

   Tror hon har semester från bloggen men insta har hon ju uppdaterat.. Tycker hon kunde ha skrivit ett inlägg om att hon inte kommer uppdatera på ett tag. Unnar henne verkligen semester men önskar att fler influencer la ut info om paus

   Dom är i Spanien nu, har firat Paulas 30 års dag nyligen med massa folk. Bla katrine z var med. Och innan detta var de på Cypern. Så flänger och far så klart som vanligt med influencers. Inte mkt till övers för dom. Satte sig säkert inte i karantän efter cypern resan heller när de nu är väldig ökning av covid där och i Spanien…. usch.

  Proffesionellt att snacka skit i en podd 👍

   Professionellt av IL att snacka ner arbetstagare på sin stora plattform 👍🏻

    Håller med. hon plockade bort sin kommentar när jag påpekade att det är olagligt. Sedan har hon skrivit långa rants med olika namn där hon försöker försvara sig. ”Vrider och förvränger” osv 😂

  Men skärp dig Camilla… sättet du raderar kommentarer på är ju fånigt. Vad är du rädd för?

   C har raderat EN persons överflöd av kommentarer. Och då följer alla svar till dessa kommentarer med.

   Kanske är det du….
   Vinklar och vrider???

   EN persons kommentarer raderas och vederbörande har inte varit välkommen här på LÄNGE!!

    Absolut men versaler jisses, kanske lite semester snart?

    Jisses vilken reaktion. Ursäkta om jag inte har koll på alla som inte är välkomna här. Allt jag ser är hur en person som inte håller med ditt inlägg får alla sina kommentarer raderade. Hur tror du det ser ut?

     Haha men skriver du ”men skärp dig” och ”vad är du rädd för” så är det väl du som sätter den aggressiva tonen? Man kan fråga på ett neutralt sätt också. Tex: ”varför raderas så många kommenterar?”

      Tonen kom av att jag skrev två eller tre kommentarer innan om varför den här personens inlägg togs bort som i sin tur också bara togs bort av Camilla innan hon nu kom med en förklaring. Jag blev lite irriterad helt enkelt när jag inte fick svar på min fråga.

     Sättet du formulerar dig på sätter givetvis tonen. Vem visar egentligen på en ”reaktion”?

      Du kommer in flera timmar senare och har inte hela bilden så du bör egentligen inte uttala dig. Min första tre kommentarer, som togs bort, var neutralt formulerade frågor.

       Förmodligen i en tråd som försvann, med tanke på att alla dina andra kommentarer släpps igenom utan problem.

     Vilket trams, handlar om ett maniskt nättroll som kräver utrymme för sin deliriska världsbild 😝

      Är övertygad om att det är Trh med ett annat nick. Vpn-queen

  Jag gillade inte amilia alls i bb. Men nu, när jag följt henne på insta. Och den texten hon skrev om annie. Hon är brightare än vad hon visar skulle jag säga. Team Amilia!

  Kanske inte; om man är öppen med att det är just detta man vill bli själv, känd.
  Jag har full förståelse för att det finns många influenser i hela världen som givit gamla vänner arbeten tillexempel, och med tiden har de blivit kända själva och det har jag förståelse för att detta sker. Jag inser också att det finns många som är helt ärliga med att det är en dröm man har när man söker jobbet och då är det ju inget konstigt egentligen.

  Men söker man arbete hos någon under falska förespeglingar så tycker jag att det är fel, oavsett yrke. Och för mig känns det långsökt att en karaktär som deltar i Big Brother för att sedan bli en micro influenser bara råkade söka arbete på ett företag som drivs av en av Sveriges ”ursprungs bloggare”. Det känns lite för uträknat helt enkelt.
  Dessutom tycker jag inte att det ökar trovärdigheten när man sedan kikar in på hennes linked och inser att hon hoppat en hel del mellan jobb och dessutom flertalet gånger kastat beskyllningar om sig så mjaa… om det aldrig funkar kanske det är ens eget fel

   Hon kanske ville testa något nytt? Vad det har med saken att göra förstår jag inte.

  Jag var i Sydney när IL var där och lanserade Löwengrip. Besökte det aktuella varuhuset som hade en liten hylla med hennes produkter och det var inte på en framträdande plats på deras skönhetsavdelning. Har för mig att jag mejlade CamCam en bild av det t o m. Så, nagelsalong var det inte, men inte heller bästa skyltläge.

   Hahaha ja så lät det inte på IL på den tiden…

  En helt annan sak, undra hur det har gått för Dasha med förlossning och operation?!

  Jag skrev en kommentar om att det kanske inte betyder så mycket att en Big brother-brud snackar med en snubbe som ba ”eller hur” hela tiden och min kommentar togs tydligen bort. Fattar ingenting.

  Cam cam, du borde be den här tjejen om en riktig intervju med mer riktade frågor. Hon har uppenbarligen mycket spännande att berätta som inte riktigt kom fram i den här poddcasten.

  Isabella, vilken pinsam amatör hon är och har varit!
  Ett osunt uppblåst ego och en snorkig arrogant översittare. Ingen har väl förtjänat hennes magplask 💦 bättre än hon. Pingis kommer på en god andra plats, men sin bakgrund som en plagierande klåpare.
  Så obehagligt obekväm hela deras företagshistoria är. Två riktiga amatörer som fuskade sig fram utan de minsta skrupler. Tycker synd om alla som kom i deras väg, inkl Hajen.

  Går ju inte att lyssna på den podden… Hon blir ju avbruten stup i kvarten, vilket pladder.

  Intervjua henne du, Camcam!

  Inte förvånad ett dugg, vet inte vem tjejen överhuvudtaget är. 🙂
  Men vem vill ha en neurotisk narcissist som chef oavsett. 😳🥺

  Löwengrip är så sjukt inaktuell. Läser folk ens hennes blogg eller lyssnar på hennes podd längre?

  Tycker att det bara kan slutas skriva om henne så att hon får 0 publicitet

   Fast hon verkar inte alls inaktuell så som det alltid ska skrivas om henne här och pratas om henne i poddar, hon är ett clickbait. Om hon nu är så inaktuell och dålig så förstår jag faktiskt inte varför vissa ständigt måste smutskasta henne. Är inte det märkligt. Vissa har ju en osund hangup på henne, det har ingen missat.

    Att vara omtalad är inte samma som att vara omtyckt. Med den typen av kändisskap bygger man oftast luftslott som kan hålla i ett par år men inte så mycket mer.

     Hon har ju varit både aktuell och omtalad i över 10 år nu så någonting mer har hon uppenbarligen

      Nej, hon har varit omtalad men de flesta andra influencers har varit omtalade+omtyckta. Hon byggdd ett luftslott med sitt sköra kändisskap och lufslottet rasade på bara 1-2 månader. Med 10 år bakom sig borde hon ha kunnat bygga något stabilt men hon trodde att det räckte med att vara en omtalad flunsa.

  Jaha, nu har IL´s största vapendragare och dessinformatör landat en ny bibba IP-adresser, eller hur det nu fungerar.

  Det käkar verkligen upp kommentarsfältet på ett negativt sätt, men mest sprider hen en lite sorglig och ensam känsla.

  Visst, jag har raljerat över hen eftersom jag blir frustrerad och irriterad över hens faktaresistens och plumpa formuleringar, jag läser liksom hens texter utan att andas och med en frenetisk röst i huvudet, men på något vis är det bara tragiskt trots allt.

   Det kanske är mer än en person som har liknande åsikter? Det gör väl inget, de är ju här och kommenterar på samma premisser som du är.

   Nu vet jag inte heller vilken positivism och glädje du brukar sprida men för att vara någon som kommenterar om hur andra ”verkligen käkar upp kommetarsfältet på ett negativts sätt” så kan det ju vara värt att fundera över vad du själv sprider.

    Jo absolut funderar jag över min egen plats i tillvaron. Men det är inget som jag ligger vaken över nätterna över.
    Tycker jag sprider ömsom ros ömsom tistel här på denna bloggen.

    Jag tror att du missat alla inläggen från hen eftersom C tagit bort dem, och nej, det är inte olika personer, det är samma malande från en skribent. Att många tycker lika har jag inget problem med, men att en person utger sig för att vara olika personer men skriver exakt samma sak i alla kommentarer tycker jag blir lite, ja, tjatigt liksom.

     Så vad är problemet om de raderas? Scrolla förbi hens kommentarer. Anmäl om du vill att C ska se de snabbare. Och nästa gång du är här inne så är de antagligen raderade och du kan gå vidare från frustrationen.

     Kanske behöver vi andra också lite distans. Varför låta dessa kommentarer irritera så mycket…?

      Nej jag är inte irriterad, jag tyckte mest hen var/är lite sorglig

  Intervjua inte Amelia snälla. Hon gör verkligen allt för att bli känd, det är så genomskinligt

  När började det egentligen att balla ur för IL?
  Hon var ju så ”framåt i tiden” när hon slutade provocera och nu är hon ett tomt skal och ingenting av sitt forna jag som folk uppskattade.
  Jag fattar inte hur det kan vara möjligt att en person kan vara så ”tom”.

  Jag kan bra tänka mig att Isabella inte varit bästa chefen till många, men det var fortfarande svårt att lyssna på den här podden. Det har hänt mig VÄLDIGT många gånger att chefen på det företag jag jobbade på, kom fram för att tala med personen bredvid mig. Eftersom det inte hade något med mig att göra, så diskuterade de såklart utan att involvera mig överhuvudtaget. Det är inget personligt, och om de redan gått förbi på morgonen och sagt hej/god morgon t.ex. så varför skulle de fortsätta att varje gång hälsa på alla som är runtom?

  Det här är bara min personliga åsikt och det kanske finns kulturella skillnader, men de som ja jobbar med är inte mina vänner. De är mina kollegor. Självklart kan man komma överens superbra men jag skulle aldrig förvänta mig att bli behandlad av alla på jobbed som jag skulle bli behandlad av en kompis. Ignorera mig om ni diskuterar något som inte rör mig, det finns inget krav av att bjuda mig på lunch etc. Det är roligt om man blir så pas nära med någon men sitt inte i en podd och gråt om dåliga arbetsförhållanden om det inte händer liksom? Som sagt, bara min personliga åsikt 🙂

   Exakt som du skriver- det är bara din personliga åsikt. Och så upplevde du dina chefer.

   Men systematiskt och subtil mobbning som utförs av en person i maktposition är väldigt svårt att ta på.
   Det blir lite som du skriver, folk reagerar med ”ja men man kan ju inte hälsa på alla jämt” och så rycker de på axlarna.
   Därför är det väldigt svårt att få gehör och lyfta fram detta beteendet hos en chef.

   Sen vet varken du eller jag om det IL gjorde var någon form av mobbning/utfrysning eller om det var en situation så som du beskrev den. Det är lite som du avslutar ditt inlägg med, ”personlig åsikt”. Upplevelsen ligger i mottagaren.

    Förstår vad du menar. Det kan självklart uppfattas olika av alla. Dock kan jag fortfarande tycka att bara för att man förväntar sig en sak av andra människor betyder inte det att man blir mobbad om man inte får det? Tänker t.ex. på alla gånger jag gått förbi folk på kontoret och inte sagt ett ända ord till dem för att vi inte jobbade i samma team/krets/avdelning t.ex. Om den personen efter 2 år kom och sa att den känner sig mobbad av mig, eftersom jag ”ignorerat” hen i så många år, är det då mitt fel? Är man skyldig som högst uppsatta chefen att känna alla anställa på personlig nivå eller är det kanske ”managern” eller ”team leadern”s jobb?
    Menar inget illa, är genuint intresserad hur andra ser på den här frågan!

     Det är ju lite svårt med socialakoder, uttalade och icke uttalade.

     Jag anser att ett konsekvent beteende är ok, men när det är inkonsekvent- en chef tydligt ignorerar vissa anställda och fokuserar på vissa- då är det dåligt ledarskap.

     Rätt märkligt att inte ens säga hej till de du gått förbi.

     Hela situationen handlar om att se personerna man har runt sig.

      Beror väl på hur stort stället är. Sitter man i ett kontorskomplex som slukar några tusen är det väl inga konstigheter?

       Satt Isabella i ett kontorskomplex som slukade några tusen? Nej.

  Okej känner att jag måste skriva en kommentar.

  Amilia har ALLTID sedan hon var liten varit den personen som mobbat, fryst ut, snackat skit om allt och alla och varit otroligt elak. Jag har gått i samma klass som henne från lågstadiet på st:pers skola (kastanjen) i Sigtuna och upp till högstadiet. Hon startade en blogg i tonåren som hette miilliisen eller något liknande och har alltid velat bli känd. Hon har medverkat ganska aktivt i MUF och redan där fick hon uppmärksamhet i media/tidningen då hon blivit bjuden på alkohol av politiker trots att hon var minderårig. Den här tjejen gör och har alltid gjort ALLT för att stå i rampljuset.
  Hon tackade gladeligen för alkoholen men sen när hon förstod att hon kunde få uppmärksamhet så gick hon till tidningen…

  Att hon sedan börjar jobba för Isabella och därefter medverkar i big brother är ingen slump. Inlägget hon skrev om Annie som var otroligt bra är tyvärr heller ingen slump. Endast för uppmärksamheten.

  Jag skulle ta det Amilia säger och gör med en nypa salt och ha i bakhuvudet att hon alltid har en baktanke med var hon säger och hur hon agerar.

   Förlåt men om vi hade gått i samma klass så hade du vetat att jag varken gick på Kastanjen eller på ens St Per-skolan?… Googlade du grundskolor i Sigtuna och chansade på att jag gick i den största skolan eller är det minnet det är fel på? 🙂

    Haha, BURN Johanna!

    Ok ”amilia”…

  Jag tror ingenting – varför skulle jag slösa tid på att göra det? En person säger en sak, vad motparten säger vet ju ingen ens. Och om motparten skulle uttala sig skulle jag inte ta det för någon sanning heller, jag skulle veta like lite om hon talade sanning eller ljög. Jag tror på sådant som kan bevisas – och det är en bra linje att hålla sig till.

  Finns väl ingen som trivdes på BBs företag? Vissa säger öppet hur det var, andra är väl bara tysta. Tror att Simon var nog den som trivdes bäst, men tror också att han höll ut bara för karriärens skull. Och han sade nog aldrig om något störde honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *