Vad har Biancas sommarboenden kostat?

Tidigare i sommar så hyrde Bianca Ingrosso en villa på Värmdö i två veckor, dit hon bjöd in sina vänner för lite sommarhäng.
Detta Värmdöska paradis kostade henne i runda slängar 148 000 kr för två veckor.
Här skrev jag om det.

När dessa två veckor var till ända så styrde hon kosan mot Mallorca, och även där hade hon hyrt en villa till sig och sina vänner.
Villan hyrs ut via AirBnB och har till och med ett eget Instagramkonto för den nyfikna.
Om det var någon som satte kaffet i halsen av kostnaden för Värmdöhuset, så ska vederbörande kanske ställa ner kaffekoppen innan fortsatt läsning.
Det här huset på Mallorca kostar nämligen betydligt mer än så…

Kortaste period att hyra huset är 7 dagar och ju fler dagar man hyr, desto lägre blir dygnskostnaden, men eftersom huset verkar vara populärt så kan jag inte få fram info om vad huset kostar för mer än en vecka. 
Summan ska alltså ses som en höftning och inte som exakt fakta.

32 334 kr / natt - Ej återbetalningsbar · 239 654 kr totalt Återbetalningsbar · 266 281 kr totalt
Bildkälla: Airbnb hemsida

142 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Because she´s worth it. Heja Bianca YOLO.

      Hahaha. Varför är hon värd det?
      Utnyttjar småtjejer.

        Sluta vara så bitter?

        Jo.. Du ÄR bitter.

          Varför tycker alla här att ”bitter” är den värsta förolämpningen? Haha har aldrig fattat det. Ska man ta illa upp om man blir kallad bitter? Varför i så fall?

            Det var inte menat som den värsta förolämpningen. Det var menat precis vad jag skrev. Att du borde sluta vara så bitter. Vad ska jag säga annars?

            Kan värre förolämpningar om det skulle vara syftet.

            Fast du framstår ju som bitter. Då är det väl rimligt att använda just det ordet.

            Eller vad menar du att man ska säga i stället?

              Anonym 15.54
              Anonym 15.55
              Samma person gissar jag på haha

        Fattar inte hur hon utnyttjar småtjejer, vad är det hon gör för att utnyttja dom?

          Får dem att tro att hon älskar dem, och att de måste ha saker hon visar upp, men det hon älskar är ju att de köper det hon säljer och gör reklam för, hon älskar att de gör henne rik med andra ord.

          Sälja skit dyrt och låtsas att det är bästa eeeeever.

        Kunde inte bry mig mindre om vad hon betalar i hyra. Det är ju smart att hyra ett hus i stället för hotell om man är många. Det som stör mig är hennes helt sjuka hamstrande av mat! Hennes skafferi och kyl ser ut som en mindre mataffär, så otroligt mycket mat och 10 av varje sort. De är två personer och de äter nästan alla måltider ute. Själv äter hon knappt alls och större delen av all mat och dryck hamnar i soporna. Det är ÄCKLIGT att hamstra och slänga flera kilo mat i veckan, samtidigt som miljontals människor svälter. Behöver inte ens lämna Stockholm för att hitta massa barn som får lägga sig hungriga varje kväll pga att det inte finns pengar till mat. Hon bidrar även till enorma sopberg och miljöförstöring. Bianca borde skämmas!

    Inte säkert hon betalar fullt pris för något av husen även om hon så klart kan….

      Vet att hon betalar fullpris för det i Sthlm

        Ägaren till huset är Emilios kompis som hängde hos honom i Palma när Bianca tog över hans hus. Helt klart en byteshandel utan cash inblandat.

    Jag tycker hon gör helt rätt! Så härligt för henne ? kostnaden är inte så stor i förhållande till hennes förmögenhet.

    Blir sååå avis ?? Önskar att jag hade råd att ens ta in på ett hotell i Sverige för att komma iväg lite. Därför kan jag gilla att kolla på Biancas videor, för det är långt ifrån hur jag lever ?

    Jaha.

    Så en halv mille ungefär för två veckor. Bianca har ju pengar i överflöd så varför inte unna sig då, hade jag också gjort. En halv mille kan hon tjäna på några minuter liksom. Hon tjänar pengar på sina fänz som köper dyrt caiasmink och annat hon säger sig älska och som fänzen måååste ha. Ingen som tänkt på var det tillverkas förresten och om det framställs väldigt billigt och sen säljs dyrt?

      Tror det är väldigt många som tänkt på det med tanke på att det nämns varje gång hon kommer på tal

        Jaså gör det, att caiaprodukter tillverkas i Kina. Märkligt att folk köper det, förstår inte varför men folk litar väl tydligen på Bianca och Pernilla, de lyckas lura på, men lita inte på dem för de säger att vad som helst är bra om de får betalt.

          Folk köper saker från kina hela tiden, dom har många fabriker och är stora inom många olika industrier

          På WV är de ju på fabriken i Italien och har möten, men det kan ju ha ändrats?

            Kanske en strategi, för att folk ska tro att sminket tillverkas i italien.

              Nej det stämmer inte. Caias smink tillverkas inte i Kina. Har 2 caia produkter (bronzer och highlighter) och det står made in italy på båda.

                Men en del tillverkas i Kina, möjligt att några produkter tillverkats i Italien men produkter skeppas från Kina och iaf en del av sortimentet de säljer är tillverkat i Kina. Bianca säger själv i en video att det skeppas från Kina. Där tiilverkas det billigt, finns dessutom liknade smink billigt på andra sajter, på aliexpress, och det är troligtvis samma kvalitet och tillverkat på samma fabrik. Köp inte Caias dyra sminkborstar, finns likadana som är mycket billigare.

                  Du är helt besattttt av att caia tillverkas i kina. Berätta vilka produkter!!!

          Småtjejer avgudar henne, säkert dem hon tjänar mest pengar på.
          Sen tror dem såklart på Bianca när hon säger att hon älskar dem osv..
          Jag tycker hon är underhållande ibland när jag slår på kanal 5. Men är inget fan direkt..
          Skulle heller aldrig tro på att hon älskade mig om jag nu var ett fan. Bara småungarna som gör :/ lite mer vett i skallen på B vore bra och komma med nåt nytt som ger unga tjejer mer självsäkerhet……utan smink.

      Men dom fotar ju för caia på Mallis.

      Förmodligen lika billig framställning som alla andra produkter, inklusive dyra märkesprodukter, som tillverkas i Kina eller Indien etc och sen säljs vidare. Den där skivan verkar ha hakat upp sig på repeat…

        Ja i Kina tillverkas det billigt. Nej inte alla dyra märkesprodukter som tillverkas där nej och det finns märken som tillverkar i Sverige.

      Om man tänker på det är man ju bara bitter enligt vissa här i kommentarsfältet och enligt Bianca själv behöver man bara ligga och le lite mer…

    Allt ska ju ställas i proportion till vad hon tjänar. För en vanlig anställd är det enorma summor men för henne märks det nog inte ens i plånboken

    Hur kan detta vara av intresse?

    Men det är alltså för 10 pers och inte per person? För delar man är det ju inte så farligt.

      Priset är ungefär detsamma oavsett om man är 1 eller 10 gäster.

        Jo men skillnaden är väl att ett kompisgäng på 10 personer kan dela på kostnaden om nu inte en person bjuder. Då blir det inte lika dyrt per person. Antar att det var det anonym menade.

      Men du förstår väl att det bara är en enda person som betalar?

        Ja, om Bianca skulle lämna över en räkning till varje gäst när de checkar ut tror jag det skulle bli väldigt förvånade miner 🙂

          De kan ju förvisso delat upp det innan ?

          Men vad jag förstår så är dom ett ”fast” gäng där? Alltså inte bara hon och sen kommer folk och går som i huset i Sverige. Varför är de konstigt att tänka att alla har bidragit med en slant till detta boende i Spanien och inte bara hon? ?

        Jag menade väl inte i just det här specifika fallet. Mer att det inte behöver bli svindyrt om man är så många.

      Håller med. Drygt 3200 per skalle och natt känns ju inte så farligt, speciellt om man är mångmiljonär ?

        Det kostar ju finare hotell också.

        Klart det är dyrt men för en ”finare” semester är det ju inte helt orimligt.

    Om jag var rik så är det precis sånt här jag skulle unna mig. Inte dyra klockor, designväskor/-kläder, sportbil, osv utan resa runt till olika ställen och bo jävligt lyxigt under tiden. Gärna äta jävligt gott också.

    Även Vanessa har väl hyrt ett flådigt semesterhus neråt nånstans, hon hyr väl ofta semesterhus. Sluta köp deras kassa dyra Caia-produkter som skeppas från Kina! Det är ni som gör dem så snuskigt rika.

      Vad gör det dig att de hyr flådiga hus utomlands? Förstår inte varför människor är så otroligt missunnsamma. Det är väl knappast så att de tjänat sina pengar på bekostnad av dig?

        Nä kanske inte på bekostnad av kommentarsskrivaren men antagligen på bekostnad av hundratals andra människor som tjänar småpengar varje dag i andra delar av världen. Och på stor bekostnad av miljön. Ingen som är så rik kan vara det med ett gott samvete. Om man är riktigt välbärgad är man det på bekostnad av något annat. Fattar inte hur man kan tycka det är rätt eller coolt/något att hylla att någon blir snuskigt rik.

          Från vad för typ av enhet skriver du den här kommentaren?

            Du tycker jag ska leva som nån slags självförsörjande frifräsare naken i naturen totalt utanför samhället för jag är emot att folk kan bli miljardärer? 🙂 Det går inte riktigt att konsumera moraliskt i det samhället vi just nu lever i.

            (PS ditt ”mobiltelefoner är skapade av kapitalism hur kan du vara vänster om du har en iPhone”-tramsargument är välkänt och förlöjligas inom politiska communities online.)

              Skönt att du kan rättfärdiga ditt eget beteende med det i alla fall. Lätt att peka på andra innan man sopar rent framför egen dörr.

                Hur är det jämförbart att driva ett mångmiljonföretag som exploaterar arbetare i fattiga länder och gör stora avtryck på miljön med mig, en vanlig person som äger en mobiltelefon? Hahaha

                  Vad stödjer du när du köper en iPhone eller smink från caia? De blir ju stora och rika för att stora massan konsumerar deras produkter.

                  Jaha vilken idiot du är Josefin. tillgång – efterfrågan. Om folk känner att en produkt uppfyller ett syfte så kommer de köpa det. Då är det väl bara bra att det man vill ha går att köpa. Klart man kan vara rik med gott samvete. Eller kör du samma skitlogik på Ikea, Spotify, Apple osv? Fattar du inte själv att de är rika för att de tagit fram en produkt folk vill ha? Idiot.

                    P. N. E. W. I asume.

              Så vilka kläder köper du?
              Vad för smink?
              Vilken mat?
              Bil?
              Uppvärmning av hemmet?

              Är uppriktigt nyfiken på vilka märken man kan köpa utan att förstöra miljö och gynna de rika. Tar alltså gladeligen emot tips och är absolut inte ironisk.

                Just det. Framför allt bank, finns någon etisk sådan?

          Bra skrivet Josefin, på bekotnad av dem som de blåser på pengar och på bekostnad av miljön, alla skadliga utsläpp i Kina pga alla farbiker som producerar billigt som sen vissa företag säljer dyrt och blir stenrika på. Sluta köp det! Det börjar bli ett klassamhälle här nu med folk som blir stenrika på strunt och omoral.

            Men kan ni tipsa om företag som ni rekommenderar då?

      Jag har köpt smink av caia (är ingen fjortis. Är 33 år och följer ingen av wahlgrens på sociala medier. Är en ointressant familj).

      Unnar Bianca varenda sekund av lyx. Önskar att jag själv kunde dra in samma pengar som henne. Skulle leva i lyx då också.

      Missunnsamhet klär ingen.

      Och du stöttar ingen oetisk tillverkning? Allt som du har på dig och använder är från Sverige inom en radie på 5 kilometer?

        Bara teknikprylar är väldigt oetiska och omiljövänliga… mobiler, datorer, surfplattor som de flesta använder varje dag… oj oj. o.O

          Ja många fabriker ligger i kina, och sen barnarbetet i Kongo för att få materialen som används i tekniken. Men absolut att ett litet sminkmärke i Sverige skeppar lite produkter är det som får världen att gå under.

            Och allt avfall när vi vill byta telefon så fort en ny modell kommit ut.

            Det är missriktad kritik. Ja, det är en kvinna som är frontfigur för Caia. Därför får hon skit kastat efter sig, men inte Bill Gates och alla män som startat och driver ’oetiska’ företag.

        Är väl samma med alla sminkmärken

          Fast nej, alla andra sminkmärken sätter inte överpriser, alla säljer inte billigt framställda produkter till hutlöst höga priser så som caia gör, de manipulerar ju människor med snack om att de får deras själ och hjärta och får det att låta som att det är bra produkter och bra priser när det är precis tvärtom – dyrt.

            Kan du nämna ett märke tack

    Kul för Bianca! Verkar vara jättefina hus! Och mysigt att hon delar dem med familj och vänner – jäklar så kul de ska ha det! Klart kvinnan ska unna sig lyxig semester!

    Fint ställe. Säkert värt det om man har så mycket pengar och det gör väl knappt någon skillnad i hennes plånbok, det märker hon nog knappt av liksom. Men visst pengarna hade kunnat göra stor skillnad för andra om man säger så.

    Har man mycket pengar kan man chartra en yacht med besättning för en vecka.
    Brukar finnas plats för 12 gäster. Säkert populärt att bli bjuden.
    Priserna startar på ca en miljon euro för en vecka. Medelhavet på sommaren och Västindien på vintern.
    Därtill kommer mat, dryck, personlig service som tvätt och massage och inte minst dricks till besättningen som rör sig om många tusenlappar per besättningsmedlem och vecka.

    Känns lite som detta inlägg tänder bensin till människor i klubben för svenska avundsjukan. Vad är intresset? Det finns väldigt många offentliga och icke offentliga som betalar mer än så för sina semestrar.

      Zzzzzz på tjatet om ”den svenska avundsjukan”. Folk är lika avundsjuka i alla länder. Möjligtvis bättre på att dölja det.

        Vad är det spanska ordet för jantelag?

          Jantelagen är ett påhitt av en norsk/dansk författare, och ingen svensk kulturlag per se; men på engelska pratas det om ”Tall poppy syndrome” för samma innebörd.

            Jo. Jantelagen är typisk skandinavisk. Skandinaver och svenskar i synnerhet är kända för sin typiska avundsjuka. Speciellt i resten av Europa.

              Och spanjorer är kända för att vara oerhört lata. I synnerhet i Skandinavien.

                Ja men nu var det väl avundsjuka vi diskuterade?

                Eller vill du lista upp fördomar om alla länder? Kanske kan vi ta det på öppet spår på onsdag. Låter ganska kul faktiskt.

                  Alltså helt oironisk när jag säger det ?

        Nej, det är typiskt svenskt med avundsjuka. Inget “good for you” här inte!

    När hon är där får hon content och har gjort flera samarbeten därifrån så hon går nog inte ens minus.

      Exakt vad jag tänkte! Då borde väl boendet även vara avdragsgillt? (Om nån har koll får ni gärna svara)

      Svar till M/12:36
      Precis. Pernilla är ju dessutom där och hälsar på nu, samtidigt som en ny säsong för Wahlgrens Värld spelas in; där ju både välbetalda Mor & dotter, spelar huvudrollerna.

      Men Bianca borde verkligen hålla i slantarna och – först – se till att investera i en vacker skärgårdsdröm, samt uppgradera lägenheten till en större BR, med stor terrass & balkong. Det kommer kosta många miljoner, men är en sund & stabil investering för framtiden.

      Men samtidigt se till att försöka minska sina rörliga kostnader betr. alla sina 3 boenden. Det ska nämligen inte behöva kosta skjortan att driva eller underhålla någon av dem. Bygg smart. Om det skulle krisa sig i framtiden kan hon dessutom antingen hyra ut eller sälja någon av dem. Tryggt.

    Det är väl bara normalt att hon bor dyrt, hon har ju råd.
    Jag till exempel har råd med trevliga hotell och då bor jag på trevliga hotell på semestern, inte på lite enklare hotell.
    Det skulle väl vara jättekonstigt om en rik person som Bianca hyrde en liten lägenhet utan diskmaskin etc för att spara in på pengar på semestern:-D

    Håller med huvudparten av kommentarerna, hon har råd. Vad är problemet?

      Är det någon som säger att det är ett problem?

        Jag tycker inlägget i sig är av stilen ”Så mycket tjänar de rikaste i din kommun!” som kvällspressen brukar köra med när taxeringskalandern kommer ut. Upplagt för lite hederlig svensk missunsamhet.

    Det är väl superhärligt att hon hyr ett stort hus och bjuder in vänner och familj! De verkar ju vara ganska många där så om man tänker per person per natt är det ju inte dyrare än ett bra hotellrum där (även om vi inte vet om de betalar själv etc).

      Tror dock knappast någon av hennes s.k. ”vänner” betalar för sig – i synnerhet inte den där fjanten Lucas eller hennes f.d assistent Lovisa. Inte heller till och från pojkvännen Philippe,med släkt…

        ”Fjanten Lucas” är du homofob eller vad?

          Nog är han en liten omogen fjant alltid och verkar dessutom vara så avundsjuk på framgångsrika Bianca. Men hon verkar ju tyvärr gilla honom ändå, så…

          Från ca 6:21 – Lucas i ett nötskal
          https://www.youtube.com/watch?v=gX4gnP4EIQg

    Ni som kommenterar anser att hon är värd det och att ja hon har pengarna så varför inte? Men ingen verkar lägga en tanke åt att det är sjukt vilka pengar man lägger på hyra hus bara för att man kan. Spelar ingen roll OM man kan utan hur blind man blir när man har pengar. 260 tusen för att hyra ett hus är inte normalt…

      Jo, i min värld är det rätt så normalt. Men så betalar man ju för att ha tillgång till sådant man inte har i ett hus för 500kr/natten.

        Köper du även en glass för 20 tusen istället för 200 kronor bara för att du kan? Klart man köper det man vill, men menar att det folk betalar för vissa saker som man kan betala mindre för med samma standard är galet. Tappar uppfattningen om vad priset för tex varan egentligen kostar.

          Men ärligt. Om man är 10 stycken och betalar 230 000 för en vecka. Så är det 23 000 per person. Det är inte orimligt att betala för boende på en semestervecka tycker jag. Inte med tanke på husets standard.

          Sen värdesätter inte jag dyra kläder, tycker hms rea funkar utmärkt. Jag värdesätter heller inte dyr teknik utan köper mobiltelefon från tidigare säsonger. Alla prioriterar vi olika och något är värt det någon vill betala.

            Ni/du verkar inte förstå vad man menar. Har inte diskussioner med folk som inte sätter perspektiv på saker. Onödigt och tråkigt.

              Förklara vad jag inte förstod då. Tills dess utgår jag från att vi bara har olika åsikter. Du betalar säkerligen mer för något som jag inte tycker är värt det.

              Var väl just perspektiv som anonym gav här…

          Vilket hus med samma standard kan du hyra till en tiondel av priset?

          Om man tycker att dyrare glass är värt det så gör man nog det. Betyder ju inte att en som värdesätter bra boende också värdesätter godare glass.

      När jag var arton var allt utöver delat rum på hostel ovärt när jag reste. Idag har jag en bra lön och skulle aldrig bo med 18 främlingar på en bakgata.

      Dvs vad som är onödigt för dig behöver inte vara onödigt för en annan. Och artonåriga jag skulle tycka att jag slösade om jag såg hur jag reste idag.

      Jo hellre att lägga pengarna på en härlig upplevelse än att shoppa upp dem. Hade gjort precis samma sak om jag hade råd, hade unnat mig härliga upplevelser 🙂

      Hade jag kunnat hade jag inte brytt mig alls. Bara betalat och varit glad över min kommande resa.

    Fast vadå. Om man har 300 mille på banken VARFÖR ska man bo i ett sketet dubbelrum nånstans? Jag bor så lyxigt jag kan relaterat till vår budget, när jag var ung och fattig var det hostel och nu helst stora rum med havsutsikt. Såklart hon hyr ett sånt hus?

      Svar till Q

        Fast du skrev att det var sjukt att lägga 260 papp på ett boende. Vart går gränsen för vad som är rimligt enligt dig? För henne är det ju inte så mkt pengar. Varför är det då sjukt? Hon har ju råd? O klart folk med skitmkt pengar blir blinda? De kan ju göra vafan de vill och varför inte?

          Om jag utgår från hur du skriver i text är du max 20 år och inte sätter saker i perspektiv. Återkom när du har vidgat dina perspektiv.

            Varför inte svara på frågan.

            Haha! Kul ändå. Jag har ett vidgat perspektiv och är medveten om att 260k är mkt pengar. Men DU har fortf inte svarat på min fråga.

      Vart skrev jag att hon ska bo i ett sketet dubbelrum? Läs istället vad man skriver.

        Men har man råd så varför inte unna sig något riktigt lyxigt/härligt? det är ju en riktigt härlig upplevelse. När jag reser osv lägger jag också extra pengar på boende, tycker det gör såå mycket. Och det är värt det!

        ”Vart skrev jag…”
        ”Läs istället vad man…”

        Vadå ”man”? Står DU inte för DINA ord?

          Haha galen människa…

            Nej men du har uppenbarligen svårt att både svara och stå för det du säger, annars är inte ”man” rätt att säga i det sammanhanget.

              Ja fyfan. Svårt att stå för vad jag skriver anonym. Haha lägg ner. Orkade inte fortsätta diskussionen med lallare bara.

                Folk lallar inte för att de inte tycker samma som du.

    Helt galet mycket pengar! Bianca och jag är lika gamla och den summan är vad jag har på mitt sparkontot..Blir väldigt inspirerad till att jobba hårdare. Hoppas hon får en fin semester!

      Fast det är mycket mer än vad jag någonsin haft på sparkontot och jag är drygt 8 år äldre än dig. Heja dig, du är ju grym!

        Samma här, alrig hatf så mycket pengar på sparkontot. Då har du gott om pengar Linnea, härligt för dig.

    Man kan ingenting ta med sig i graven så låt pengarna rulla. Hon är ju stenrik.

    Jag är avis och står för det samtidigt som jag 100% tycker att det är helt rätt! Hade LÄTT gjort samma sak om jag kunde. Avis men absolut inte missunsam. Hoppas hon njuter ?

    Dom är ju ett stort gäng som bor där. Vet inte hur det funkar i hennes kompis-gäng. Men vanligaste måste ju vara att man delar på hyran. Huset på Värmdö eller vart det nu låg var det däremot hon som hyrde.

    Fina hus visst, men inte värt de pengarna. Hur kan det vara så sjukt dyrt? Vad är det som är så unikt och fantastiskt att man betalar det?
    Och ja, jag har ganska bra med pengar och unnar mig fina boenden på semestern. Men detta känns som slöseri.

      Är väl inte slöseri om man verkligen uppskattar huset/vill bo så. Och det där lär ju inte ens märkas i hennes budget. Så dom pengarna för nog varken till eller från för henne.

        Ändå sjukt och onödigt.

          Enligt dig ja. Jag tycker att en bil är dyrt och onödigt.

    Molly Rustas har hyrt en ”båt”, modell större yacht, där hon ska bo i hela sex veckor. Undrar hur mycket det kostar med besättning etc? Hon verkar ha bjudit in familjen så måste finnas minst fyra hytter plus besättningens boende. Gissar på att det toppar Biancas villa på Mallis 🙂

      Hennes kille är väl dock miljonär till skillnad mot biancas. Är nog han som hyrt.

        Hade det varit bättre om Philippe varit miljonär och betalat för allt?

    Ta istället upp att vår numera jordnära Isabella med sin livsnjutande kamrat Pålle checkat in på ett hotell som tar 20 000 kr/natten. Är en av anledningarna till att de byter hotell varje natt för att de får 1 natt till billigare pris? Var själv med om det när jag jobbade på en resetidning, då fick vi någon typ av medierabatt. ☺️

      Men snälla. Är alla verkligen så bittra och avundsjuka här inne?

      Ja, en del har råd med dyra boenden. Du får inte mer i kassan för att dyra hotell står tomma direkt.

      Prova vara lite mindre missunnsamma kanske!?

      Blir ditt liv bättre om Bella och Bianca bor för 1000 kr/natt?

        Menar snarare att om vi nu ska ta upp sånt här så är ju Bellas pris per natt och person lite högre än Biancas. Skrev det liksom med glimten i ögat. Ät en kaka ?

          Har ju varit ett inlägg om båten Bella hyrde och vad den kostade.

          Ta kakan själv. Jag bantar.

          Hur får du det till att 20000kr natten skulle vara dyrare än 32334kr/natten? ?

            Per natt per person står det ju, biancas hus rymmer väl 10? 🙂

      Har Isabella själv påstått att hon blivit jordnära och inte tycker att man ska spendera pengar och bara vara ute i naturen osv? Nej. Så förstår inte varför det ska klagas på detta ?

    E det bara jag somm känner att man sattsat på fwl saker i livet . Alltså skita i utbildning och sattsat på influenser och företagar livet :s

      Menade att man kanske skulle hoppat universitet och skapat företag eller blivit influencer xD de känns nu som man bara går runt med studieskulder

      Du är viktigare för samhället iallafall!

    Hade jag haft biancas ekonomi hade jag gjort samma. Bjudit vänner och familj på lyxiga upplevelser. Vad är vitsen med pengar om de bara ligger på hög? Nej jag skulle hellre dela upplevelserna med vänner.

    Så värd det! Heja Bianca! Tjänar man pengar så får man spendera pengar 🙂 Och sjukt bra smak har hon oxå!

    Hon hyr om ni inte visste det

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.