Antonija Mandir goes Isabella Löwengrip

Vem är som @Alexandraolssonmua? Jag frågade om jag fick flyga hit henne så hon kunde sminka mig och mamma till bröllopet, och här står hon! Vilken stjärna!
Bildkälla: Antonija Mandir Instastory

Antonija Mandir befinner sig just nu på sydligare breddgrader för att gå på bröllop tillsammans med bland annat sin pojkvän Oliver Hunt och sin mamma. 

Nu har hon postat på Instastory att hon flugit ner en make up-artist för att sminka henne och hennes mamma, villet föranledde en följare att skicka mig ett dm med texten ”Vad miljö- och coronavänligt”.
Håller ni med eller är ”en gång, ingen gång”?

Kanske har hon inspirerats av Isabella Löwengrip som brukade ta med sig en mua på alla resor och som även sminkade henne hemma, på en daglig basis? Som lät flyga en person till London för att köpa en klänning åt henne eftersom hon inte visste vad hon skulle ha på sig på Balmains modevisning i Paris? Inte heller helt grönt tänkt alla gånger?

🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
Vad tycker ni?

75 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det går inte att sminka bort ett dåligt omdöme.

  Varför följer folk sånna här människor? Varför vill man bidra till fortsatt ”kändisskap” och pengar till dessa osköna personer? Kommer aldrig att förstå.

   Hon tillhör verkligen en av de mest osköna flunsorna. Klarar inte av henne.

   Kan svara för mig jag personligen följer inte sånna personer sk influencers de lever ett låtsas liv de vet om det själva men så länge de tjänar pengar lär de forsätta med galenskaperna. De tror att de är äkta affärsmän entreprenörer när se i själva verket är vandrande reklampelare. De måste nog skämmas ibland de med själva. Bryr mig inte om deras Chanel väskor gucci solbrillor osv de är så himla fake hela bunten.

  Tycker att polisandet från folk gått för långt. Så länge man sköter sig själv är det bra, mer kan man inte göra.

   Vad gör du här? Görs ingen bevakning ( polisande) finns det inte mycket att skriva om eller läsa.

    Det är inte bevakning att klaga på folk.

     Klaga på folk? Snarare bevaka osunt beteende och hur man tar hand om jordens resurser.

      Och du tror på allvar att folk som kommenterar influencers beteenden når fram? Uppenbarligen gör de ju inte det.

       Om fler och fler reagerar och slutar följa dessa damer, så tjänar de mindre och har inte samma möjlighet till konsumtion.

        Att sluta följa har med största sannolikhet en större effekt än att skriva till dem hur dåliga de är som inte tänker på pandemi/miljö/annat.

         Opinionsbildning funkar inte på det sättet.

         Vill få till en förändring måste problemet lyftas fram i ljuset och diskuteras. Inte sopas under mattan.

          Kunde inte bry mig mindre om vad de gör.

           Uppenbarligen eftersom du hänger här 🙂

         Ja, sluta följa och sluta gå in på deras instagramkonton; klickar man på ffa deras stories märks det i statistiken även om man inte är en följare.

   Gått för långt? När andra varianter av smittan sprids pga att människor flyger kors och tvärs över världen, då är det ta mig fan helt ok att ”polisa” och ifrågasätta andras kassa omdömen…

    Tycker jag inte, de kommer ändå inte lyssna. Influencers är inte en majoritet av befolkningen så det är inte de som är de värsta spridarna.

     Fast de påverkar andra särskilt unga som står för största spridningen mycket 🤷🏻‍♀️

    Jag håller med.Skrev en liknande fråga på Kenzas instagram och fick bannor över det. Hon har minsann rätt att flyga flera ggr var hon vill nu i sommar. Tror inte hon tänker hålla sig hemma sen när hon kommer hem heller för ”karantän”. Gjorde ju inte Katrine och Bingo heller så.. Tror inte folk, dvs influensers, bryr sig längre. Även fast detta pågår.

   Alltså grejen är att flygande står för cirka 2,5 procent av växthuseffekten.

   https://ourworldindata.org/co2-emissions-from-aviation

   Jag förstår att allt räknas, men det jag kan känna när folk blir galna på flygande är att det finns viss avundsjuka med i bilden.

   När det kommer till plastpåsar så är det också märkligt. Klart det är dåligt med plast. Men det är också ett enkelt sätt att göra något som syns eller vinna politiska poäng. Plast är ett jätteproblem i länder där sophanteringen är dålig. Vilket den inte är i Sverige.

   Bästa vi kan göra är att sluta shoppa och att äta kött.

   Äter själv kött, men tänker att de människor som skriker högt så fort ngn flyger borde skrika lika högt så fort någon äter kött eller animaliska produkter.

   Varför är just flyg så provocerande för er som tycker att det är provocerande? När det är långt ifrån det största problemet. Är genuint nyfiken så ni får gärna svara.

    Är väl inte de det handlar om nu? Utan smittspridningen när man nu flyger? Som man inte tror att man är med och sprider själv då…

  Inte ens intressant att läsa om. 😴

  Helt rätt att ifrågasätta. Hårt. Vi har bara en jord. Reduce, re-use, recycle. I den ordningen. Det tänket tillåter varken influgna sminktjejer, nya klänningar till varje event eller sönderrenoverade influencerlägenheter. Det är så man kräks.

   Tyvärr så länge detta så kallade yrke finns och någon köper deras slit och släng tänk varor som de visar upp så är jag rädd att det kommer fortsätta att förstöra jordens resurser. Sen är vi i Sverige ett droppe i havet, tänk på Indiem, Kina mfl som fortsätter göra det som gagnar de eldar kol som aldrig förr, rustar upp kärnvapen mm.

   Fanns det verkligen inte en enda makeup artist där hon är som kunde hjälpa henne?

    Ja men eller hur? 😄

   Ja du den enskilda kan inte göra ett skit när varken usa eller kina bryr sig. Så trött på folk som ska kasta dynga på enskilda hela jävla tiden. Varför engagerar ni er inte politiskt istället så får vi se hur mycket era stackars åsikter som ni bara kan sprida på bloggbevakning uppskattas.

    Två fel gör inte ett rätt. Och vad vet du om var mina åsikter sprids i övrigt? ”Den som tiger synes samtycka” har jag lärt mig sedan barnsben. Att sitta här och ignorera något så urbota dumt som att flyga en makeupartist till ett bröllop går helt emot allt vett och sans, och det blir inte mer rätt för att USA och Kina inte ”bryr sig”.

     Ja vilken jävla tjänst du gör för mänskligheten 😂😂 sitter på en skvallerblogg och står upp för planeten 👏🏻👏🏻👏🏻

      Som sagt, du har ingen aning om vad jag gör i övrigt. Men tack för applåderna.

  Töntigt!

  Antonija kanske är inspirerad av RStella som väl flög över en makeupartist för sitt bröllop over there. Tror även Läckerg haft mua med sig på jobbresor och det var ju på jobbresor Isabella hade det kan tilläggas och inför jobb på hemmaplan och inför fest inte på ledig vardag. Det där med klänning från London var ju flera år sedan och innan miljötänket blivit lika stort och omtalat som nu.

   Så klart!
   Vad bra att vi har dig här inne som facit på allt Isabella Löwengrip gjort och inte gjort, tänkt och inte tänkt och räknat eller inte räknat. 😂

    Oskönt svar….

     Till ILs största försvarare? Skulle inte tro det.

    @gervide
    Du tar dig tid att svara på det här men inte på kritiken om din trista kommentar om Nellies naglar? Jag fattar inte. För mig är det så konstigt att du å ena sidan kritiserar influencers för att de framställer allt som så perfekt hela tiden (och ”hyllar” vissa när de visar ”verkligheten”) men sen är så snabb att hacka på nåt så himla odramatiskt som att någon inte har perfekta naglar. Jag fattar helt enkelt inte ditt resonemang. Och jag tycker att det är synd att du duckar sån kritik, bara för att bemöta nån som förvarar IL.

     Ha! Så fastnar jag i modd på en gång när jag framför kritik? 👏🏻

      Du skriver @gervide och blir sen förvånad över att din kommentar fastnar?
      😂
      Jag har skrivit om det många gånger, att jag aldrig skulle kunna ha lösnaglar just av anledningen att jag skulle få panik av att ha så mkt utväxt. Jag hade slitit av dem och helt förstört mina egna naglar och kan för mitt liv inte förstå hur någon kan låta naglarna se ut så. Jag skriver ofta om olik naglar och nageltrender och den här typen av utväxt har generellt diskuterats här inne.
      Med facit i hand så borde jag uttryckt mig på ett annat sätt.

       Varför ska jag veta att jag fastnar i modd om jag skriver ditt namn? Och vad är det som är så roligt?

       Alltså din attityd, det är verkligen så himla mean girl i skolan. Med ett platt sparka-in-öppen-dörr ”feministiskt” inlägg mellan varven.

        Daniela, jag tycker att din attityd är skit.
        Du undrar varför du hamnade i modd och Cam förklarade.
        Och dom naglarna var ju något av det värsta, så inte konstigt att hon tog upp dom.

    Tyckte inte det var värsta grejen att Löwengrip flög över någon för att shoppa åt henne, det är inte så det hände varje vecka, men att flyga runt människor under corona på det sättet ens vid ett enda tillfälle tycker jag är förkastligt då det är en direkt risk för människoliv. Så otrolig egoistiskt när man är så väl medveten om de konsekvenser det kan ha. För en fin sminkning. Att man reser utomlands över huvud taget just nu är för mig obegripligt. Jag har träffat mina föräldrar första gången på 1,5 år denna sommar, då vi alla är vaccinerade nu. Men vi håller oss fortfarande borta från människor. Jag är student men hyrde bil och bilade hit, kostade 3000 spänn istället för 300 som en tågbiljett hade gått på. För att inte riskera att jag blir bärare av viruset och för smittan vidare. Har inte träffat en enda vän under tiden för corona heller, inte besökt frissan eller annat ickenödvändigt (dock gjort läkarbesök), och studierna går på distans nu vilket såklart underlättar att isolera sig, och har sambo så är inte 100% ensam. Men ja, min poäng är inte att skylta med hur duktig jag är utan att visa på att vill man så går det att dra sitt strå till stacken så gott som omständigheterna tillåter. Även som fullt frisk, icke riskgruppstillhörande 31åring.

     Vad duktigt.

     Bella borde ha åkt till London själv, för den klänning som kom var alldeles för liten. Det såg inte bra ut.

   Nej, det var verkligen inte innan miljötänket blivit stort.
   Håll Sverige rent startades 1983 och sen har miljötänket bara ökat.
   Men du menar att Isabella hämtade klänningen någon gång på 80-90-talet?

    Det var innan Greta och innan den s.k. flygskammen börjat så innan miljötänket var lika i ropet som nu.

     Nej det var det inte. Det låter på dig som om det var 30 år sen. Jag vet att 2020 och 2021 känns som en halv evighet, men samhället diskuterade mycket kring onödiga flygningar även då. Det fanns även en teori om att IL gjorde det där för att provocera just för att miljömedvetenheten var så ”i ropet ”

      Alltså nejet gäller att miljötänket inte skulle ha varit lika i ropet då.

      Nej det diskuterades inte särskilt mycket då och det var INTE 2020 utan 2018 eller 2017 alltså innan Greta och innan den så kallade flygskammen, men självklart har det funnits miljötänk tidigare i viss mån men inte varit lika mycket på tapeten som nu.

      Fast det var långt innan 2020, var flera år innan dess kanske 2017 och då hade det inte börjat med flygskam på samma sätt som blev några år senare och inte om greta, så rätt av 12.52
      Tror inte I försökte provocera kring miljön men ville kanske enligt vissa visa att hon kunde köpa klänning i London, men hon ville nog bara ha en Balmainklänning på sig på Balmainvisningen helt enkelt. Men jag försvarar inget.

       Fast nu skrev jag inte att det var 2020? Menade att ens tidsuppfattning blivit skev. 2017 var diskussionen kring onödiga flygresor stort.
       Jag är i den åldern som inte anser att 2017 var så fasligt länge sen. Antar att om man är i tidiga 20-årsåldern känns det annorlunda. Utan att förminska någons upplevelse, utan mer för att förklara var jag kommer från.

    Det funkade att tänka på miljön även på den tiden…

   Det känns ändå mer ”rimligt” att flyga in en make up artist för sitt EGET bröllop.

   Mer rimligt betyder alltså inte att jag tycker att det är rimligt, bara liiiite mindre galenskap.

  Det finns ingen influencer som är så nyrik i sitt beteende som Antonija. Allt ska vräkas ut vad det kostar. Allt från vad hennes carpe diem säng kostar till hennes marmorbord som hon förstörde med en gång. Det blev också så tydligt att hennes resa för husköp i Marbella var fake när hennes manager och hennes inredare syntes i bild under videon där dom kollar på hus. Aldrig sett så uttråkade människor. Hade den varit äkta kan man ju tänka att i alla fall inredaren skulle vara peppad. Väldigt peppad.

  Men hon underhåller ju hela Sverige. Det gör hon. Bara inte hennes anställda. Klart att allt är fake med henne. Det är också varför hon är mitt guilty pleasure

   Men asså, tjänar flunsor SÅ mycket pengar verkligen? De riktigt stora/etablerade kan jag förstå, typ Bianca/Therese.

    A tjänar nog mycket pengar numera och hon ska ju dessutom bli realitystar och tv-kanalen eller produktionsbolaget betalar nog ganska bra.

  Skogsbränder, vattenbrist, extremhetta men vissa lever som att morgondagen inte fanns. Ingen kan göra allt men alla kan göra något.

   Kommer njuta av livet även om planeten går under

    Lycka till! Fast då är du död.

  Hur jäddra dåligt som helst
  I vissa läger finns ingen pandemi tydligen och inget miljötänk.
  Sminka dig själv människa

   Eller hur! Vem tror denna kvinna att hon är egentligen? När folk, enligt henne, bryr sig om hennes sminkning? Snacka om att hon behöver landa på jorden.
   Och hennes omoderna filler-kindben 😴 zzz

  Hur kan denna kvinna vara av intresse? Totalt ointressant på alla plan.
  Sen är jag lite trött på att läsa om Isabella löwengrip i varenda inlägg.

  Bella = Föregångaren för mycket idiotiskt.

  Bara så fånigt och inget att se upp till.

  Antonia känns som en teaterapa. Hon använder Oliver som rekvisita. Syns tydligt att hon går in i en roll. Men det lockar folk så därför fortsätter hon väl.

   Orkar egentligen inte bry mig, men en gång är väl ingen gång. Kan ändå förstå att har man möjlighet och kontakter, så varför inte? Är det någon gång man vill känna sig extra fin så är det väl på bröllop.

   Förstår dock inte hypen kring henne som person, men det är väl en helt annan femma.

  Bortkopplad från verkligheten

  Fast är det inte det här många av flunsorna strävar efter – att visa upp en livsstil som är få förunnad? Det är väl det som ger följare? Sen om det är ”på riktigt” eller inte är en annan sak. Det viktiga är att det ser ut att vara lyc och flärd mest hela tiden.

  Men asså 😂😂😂

  Känns lite som om de flesta stora influencers har fått sitt jobb om bakfoten. Som i detta fall: 1. Resa åt höger och vänster. 2. Ha en mua. 3. Flyga ner henne.
  Influencer – dvs att influera – påverka. De lever på ett sätt som knappt en tiondel av deras följare aldrig kommer ha chansen till att leva. De marknadsför mot en målgrupp som förmodligen inte ens har råd eller möjlighet helt enkelt. Ändamålet med jobbet faller platt och de går från syftet (levande reklampelare) till någon som inte riktigt kan sitt jobb och svävar i det blå. Med det sagt så kanske de bör komma ner på jorden och påverka människor på ett sätt som faktiskt är realistiskt och nåbart för gemene man. Det är inte förrän då man kan kalla ”influencer” för ett ”vanligt” jobb som man tar på allvar.

  Det spelar ingen roll längre, den globala uppvärmningen har passerat den punkt då det gick att rädda planeten. De klimatkatastrofer vi ser den här sommaren är ett tecken på det och det lär bara bli värre. Jag har en god vän som är just klimatforskare och trots att de har varnat och varnat och varnat i decennier har det ju inte fungerat, eftersom politiker världen över som bekant inte är de skartaste knivarna i lådan (om de vore det skulle de har hittat en viktigare karriär). Eftersom det gått så mycket snabbare än till och med forskarna själva trott (även om de haft sådana värstascenarier i sina beräkningar också) tror de nu att det handlar om bara decennier innan stora delar av mänskligheten kommer att dö – i översvämningar, torka, tromber och minst på grund av att det inte går att andas hur varm luft som helst.

  Vi har själva funderat på att köpa in oss i en förening som erbjuder särskilda boenden när det inte längre går att vistas på jordens yta och det börjar bli dags att agera på det. Jag antar att det är så det kommer att sluta – de som har råd, som vi, kommer att överleva i bergrum långt under jord och föra människans art vidare, resten kommer att dö. Det hela är mycket tragiskt, eftersom det hade varit så lätt att göra något åt det om man bara agerat i tid.

   Det låter ju dock dumt att föra arten vidare om det blir så 😄

    Varför skriver du ”OM det blir så”? Vi är ju redan där, det handlar om mest om några decennier. Och apropå att föra arten vidare? Det är så vi är biologiskt programmerade, så länge människan finns kommer det att födas barn. Däremot ångrar jag djup att jag och min man skaffade våra barn, de lär knappast få bli så mycket mer än 40 år gamla. Det gör mig mycket ledsen.

   Varför föra arten vidare? Helt onödigt

   Tror nog du skulle bli ihjälslagen rätt snart därnere i berggrunden, om inte av någon annan rik narcissist så kanske av dina egna barn som blivit helt koko av att aldrig få se dagsljus. Sen tror jag även att det där med att ”föra arten vidare” lär regleras rätt hårt om det är begränsat utrymme att vistas på och förhoppningsvis blir du steriliserad vid incheckning

  Äh det är ingen fara. Planeten är dödsdömd ändå. Njut av livet istället hörni!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *