TW Barn som far illa

Herregud, vilket fruktansvärt trauma som drabbat Helena Sörmander och hennes familj. 
Det är riktigt jobbigt att lyssna på, men ingenting som går att jämföra med att förlora ett barn på det här viset, och att veta att ens föräldrar är de som orsakat det hela.

Du hittar hela avsnittet HÄR på Framgångspodden, ett avsnitt som skiljer sig helt åt från hur de brukar låta.
♥️♥️♥️

Jag vill även passa på att beröma Alexander Pärleros för det fina och respektfulla sätt som han genomför den här intervjun på. 

205 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Du kan inte skriva vad som hände där i korthet? För de som inte vill/orkar lyssna.

      Hennes lilla dotter på 1 år och 7 månader dog när morföräldrarna passade barnet då mamman var på bb. Morföräldrarna hade satt in en värmefläkt i ett litet rum där barnet sov och barnet avled av värmeslag. Fruktansvärt, stackars alla inblandade, så sorgligt.

        Så hemskt. Tack för att du sammanfattade, skulle aldrig orka lyssna. Hur ser relationen ut med hennes föräldrar idag? Svarade hon på den frågan?

          De har ingen relation idag. Föräldrarna skyller ifrån sig.

            Vad kan man skylla på?

              Mormorn skyller på att mamman sagt att barnet nu sover mkt bättre på nätterna.
              Hade hon inte sagt det hade de gått in och tittat till henne.

              Helt vidrigt att lägga över skulden sådär!

                Men oj ? Vilken fruktansvärd historia på alla sätt!

          De hade även lagt henne ensam i en gäststuga, så fruktansvärt.

        och när hon kom in till sjukhuset, efter HLR samt en färdväg på ca 35 min så var hennes temp 42 grader så kan bara tänka mig vad den låg på när de slog larm från början

    Låter fruktansvärt, ska absolut lyssna på podden, men inte nu
    Om någon lyssnat eller vet, vad hände?

    De hade barnvakt till sina tjejer när Helena var in och födde sitt tredje barn. Mormor och morfar lämnade deras 1,5 åring ENSAM utan tillsyn en hel natt i en stuga på gården. Både värmeelement och värmefläkt på. Lilla Isolde dog av värmeslag.

      Känns inte något som man kan komma över…

      Herregud vad fruktansvärt!

      Tillsyn skedde flera gånger fast genom fönstret där allt såg ok ut…

        Ja fast är man normalt funtad i huvudet lämnar man inte en 1,5 åring ensam i en stuga utan ventilation med värmefläkt..

        Att kolla genom ett fönster är inte tillsyn.

      Gud vad konstigt. Var var det andra barnet? Hade de nån förklaring varför de inte sov i samma hus som barnen?

        Väldigt litet hus, ville inte att den äldre tjejen skulle råka väcka Isolde osv.

          Helt otroligt…

    Jag kommer inte att klara av att lyssna. Åh. Jag förstår inte hur man överlever en sådan sak. ?

      Inte jag heller. Vilken mardröm.

      Har inte ens lyssnat men fick tårar. Det spelar ingen roll hur eller när, ingen förälder förtjänar sorgen av att begrava sitt barn.

    Lyssnade igår, verkligen hemskt! Pärleros skötte sig väl helt ok men vid ett tillfälle säger han att Helenas historia får honom att känna tacksamhet (?!). Fattar inte vad han menar, för att hans barn lever? Kändes rätt opassande…

      Alexander Pärleros är verkligen inte rätt person för henne att berätta detta för! Någon mer korkad person är svår att hitta! Hoppas att han snart har ” gått igenom” de som kan tänka sig att ställa upp så att hans blogg dör ut.! All kärlek till Helene ?

        Ja alltså han är så dålig. Helt otroligt att han blivit stor? Ingen medkänsla, inga relevanta följdfrågor, inget passande att säga i stunden…

        Håller med! Blev förvånad när Camilla gav Alexander beröm. Tycker han var fruktansvärd så jag skämdes när jag lyssnade… Samt ställde om samma fråga hon svarat på.

          Och mot slutet drar han nån slags parallell till att förlåta någon han haft nån fjantig gruff med, till att förlora sitt barn på det här sättet… hur kommer han ens på tanken

            Alltså han är ju en katastrof i slutet. Vad vet han om att förlåta dem som vållade ens barns död? Är han helt väck?! Jag blev så provocerad…

            Förhoppningsvis kommer familjen få ett bra liv igen nån gång men just nu är de fortfarande i stor sorg och ska inte ens behövs tänka på förlåtelse. Speciellt efter det hon berättar om föräldrarnas beteende efteråt , pengarna som krävdes in osv. Ville bara ge den där Pärleros en stor smäll…

              Min rekommendation är att lyssna på podden ”Utan dig” som Helena var med i och berättade samma historia. Den podden drivs av två tjejer som också förlorat sina barn.

          Tror cam har semester och att det är någon annan som skriver i bloggen på senaste. Så sjukt dålig nivå på alla inlägg…

      Verkligen fruktansvärd historia och blev så hemskt berörd när jag läste om allt på hennes Instagram. Men Alexander Pärleros är verkligen ingen bra intervjuare och liksom väldigt platt – inte bara i den här intervjun utan även i de (väldigt få) andra intervjuerna jag lyssnat på. Tycker snarare han känns som motsatsen till inkännande?

        Och en sak till, förstår inte hur han kan lägga kommentarerna à la ”om några år när ni bearbetat kanske ni kan börja en kontakt igen… ni var alla chockade och i sort”. Nej, mormoderns beteende efteråt var inte ok någonstans och om Helena inte vill ha kontakt med föräldrarna och mår bäst så i sin sorg så är det vad som gäller. Känner igen så mkt i mormoderns beteende som stämmer in på min egen mamma (som jag antar är narcissist..) och tar liksom illa vid mig av Pärleros plumpa kommentarer kring det.

          Lägg ner kränktheten. Han sa ”kanske”. Naturligtvis är det upp till Helena, och hon har ju själv berättat att hon egentligen vill ha en form av relation till föräldrarna.

            Instämmer helt med ”S”!

          Sluta hobby diagnosera folk. Folk kan vara rövhattar utan att ha en diagnos. När folk gör som du och häver ut sig saker som att någons beteende påminner om någons som man antar är en narcissist så tar man udden av ordet. Så otroligt många här inne som slänger sig med diagnoser hit och dit (precis som många influenser). Jag förstår, din mamma kan ha varit fruktansvärd och gett dig ett helvete – det tar jag inte ifrån dig. Och den dagen du med säkerhet vet att din mamma var narcissist har du rätten att kalla henne det när du vill. Men för tillfället har det blivit någon popularitet att diagnosera taskiga föräldrar och skit ex hit och dit. Jag förstår varför: Ett beteende känns enklare att bearbeta om man tänker att det fanns en diagnos bakom det.
          Men allt man gör är att förstör ordet vilket leder till att de som faktiskt har diagnoser inte får det stöd och förståelse som de behöver – och det gäller alla diagnoser.

            Eftersom min mamma har noll insikt om sitt eget beteende kommer hon aldrig att få en sådan diagnos – därav ”antar”. Men det har hjälpt mig otroligt mycket i min egen bearbetning att på något sätt förstå hur hon agerat och vad jag kan/inte kan göra och gå vidare. Jag gav aldrig mormodern i fråga en hobbydiagnos.

              Du skrev att hon påminner om din mamma som du antar är narcissist, det är att antyda att två personer är narcissister trots att du inte vet – vilket är att hobby diagnoserna. Som jag skrev förstår jag om det har hjälpt dig, men såvida du inte vet så blanda inte in ordet narcissist. Använd dig istället av uttryck som ”min mammas beteende”. Alternativt, fortsätt uttrycka dig som du gör men förstå då att du förstör uttrycket.

                Narcissism och psykopati är inga diagnoser. Det är personlighetsstörningar. Stor skillnad.

                Efter att ha lyssnat på hela avsnittet så kan man ju bocka av många allmänna kriterier för narcissism på mormodern så att misstänka detta är ju inte direkt konstigt.

                  Personlighetsstörningar är diagnoser och kriterierna finns beskrivna i diagnosmanual (DSM tex.)

    Lyssnar vanligtvis aldrig på framgångspodden med anledning av Alexander och hans rent ut sagt dåliga sätt att intervjua sina gäster på. Denna intervju får bli ett undantag när jag orkar lyssna?

    Fast jag fattar inte, det var väl inte med flit?

      Det spelar ingen roll att det inte var med flit. Solskensdagar är man noga med att påpeka att djur och barn ABSOLUT inte ska lämnas kvar i bilen, risken är överhängande att individen avlider. Det är kriminellt!
      Hur korkad får man vara, här görs en rad kardinalfel. Morföräldrarna lämnar ett spädbarn ensam utan tillsyn i ett hus för sig, värmefläkt på fullt ös plus värmeelement på – hur världsfrånvänd får man vara.
      Det är horribelt, finns inget förlåtande i agerandet. Kriminellt!
      Jag har stark medkänsla med Helena, Erik och de två syskonen.

    Jag har lite svårt att förstå varför detta podd-avsnitt spelas in? Varför vill man lyssna på det här? Det finns ingen sån ”vill berätta så det inte händer ngn annan” utan här är det ju bara fruktansvärt vidrigt och hemskt. VARFÖR lyssnar man? Ni som gör får gärna svara!!

      Lyssnar du bara på ”vill berätta så att det inte händer någon annan-historier” eller?

      Varför skulle man inte ta del av andra människors historier/öden? Tror inte det är nyttigt om man skulle blunda för allting sådär bara för att det inte berör en själv/är något man har nytta av.

        Jag lyssnar och läser artiklar om både sorgliga/tragiska händelser samt roliga och bra saker.

        Klart man inte ska blunda för vad som händer i världen men det här är ju en så otroligt tragisk olycka, som är unik. Känns som folk lyssnar för att grotta ner sig i andras olycka. Det är liksom inte som när barn dödas i krig och man kan hjälpa att förändra, det här tycker jag bara är så fruktansvärt. Sorgligt, vidrigt och nästan lika osmakligt som när Englas begravning sändes live på SVT.

          Med det sagt så anklagar jag INTE mamman. Jag förstår att hon har behovet att prata om vad som hänt!! Ungefär som Janemarina. Dock väldigt speciellt att dela allt sånt här med hela världen.

            Klart man inte grottar ner sig för att man lyssnar när någon berättar något tragiskt. Och får man inte läsa om krig och svält om man inte skänker pengar? Förstår ärligt talat inte hur du tänker. Biografier om folk som haft det tufft och gått igenom fruktansvärda saker är inte heller okej eller?. Hon vill berätta vad hon varit med och vi lyssnar. Jag älskar att ta del av andra människor historier och det har ingenting att göra med att jag grottar ner mig. Jag tycker det som hänt är helt fruktansvärt och detta berörde mig verkligen ❤️ Enligt mig är det nyttigt att kunna bli berörd och känna med andra, även om man själv inte är inblandad. Sen skulle jag såklart inte börja fråga ut någon främmande människa som varit med om något tragiskt. Men vill någon berätta, då lyssnar jag gärna. Hon vill dela med sig av detta.

              Förstår du verkligen inte hur jag tänker? Alla diskussioner som förts här kring Janemarina och hur hon berättat om dotterns sjukdom? Folk som ääälskar att följa henne men följarantalet går ner när dottern blev frisk? Folk är ju inte kloka, därav min undran VARFÖR man lyssnar. Nu har jag fått förklaring på varför du lyssnar. Tack! Tror dock inte att det är representativt för alla lyssnare.

              Och jag undrar också varför man läser vidriga biografier med detaljerad info om alla hemskheter. Ungefär samma fenomen!

            Ja hon har ett behov, men tydligen ska hon inte få ha någon att dela det med? Det är hennes sätt att bearbeta det på. Men bäst vi alla blundar och inbillar oss att människor skiter regnbågar. Allt skit som vi dagligen ser och hör om, men hon ska inte få känna sig lyssnad på? Själv har jag då aldrig njutit av människors hemska öden. Då är man sjuk!

          Tror inte folk gör det pga den anledningen du skriver.

            Jo det tror jag. Samma som varför janemarinas följarantal steg när hennes dotter blev dålig.

              Låter ju sjukt obehagligt. Jag väljer att tro att majoriteten inte är så sjuka.

          Ok jag kan svara här. Jag lyssnade för att detta är en bekant till en släkting. Jag lyssnade för att jag tycker det är viktigt att död och saknad måste få en mer naturlig del av våra liv och inget vi vägrar ta på eller förhålla oss till. Jag lyssnade för att det får mina banala jobbproblem att framstå som en pissdroppe i Mississippi och det gör mig ödmjuk för livet. Istället för att hetsa upp mig över banala småsaker så ger jag mig själv en mental lavett och kramar om mina döttrar- för ingenting kan tas för givet. Allas liv kan rasa som ett korthus. Viktigt att ta vara på nuet och känna tacksamhet för imorgon kan situationen vara en helt annan.

          Jag tycker att det är oförsvarbart att lägga ett så litet barn i en stuga ensam ! ? ?

          Jag storgrät högt vid ett par tillfällen, kunde känna mammans smärta ! ??

          Hur kan man bara komma på tanken att ens lämna ett hjälplöst barn ensam !! ???

          I Mexico tog jag hand om övergivna hundar och de fick sova i samma rum som jag för jag tänkte att om de vaknade av någon mardröm som de gjorde ibland så kunde jag trösta dem !

          Varför lämna ett barn som inte kan försvara sig ensam ?? Varför lämnade de inte den äldre flickan som skulle vid något obehagligt som hon känt kunna gå upp och öppna dörren till stugan ??
          Eller ropa på morföräldrarna !!!!?

          Fattar inte hur vuxna människor bara kan komma på tanken att handla som gjorde!!

          Man har ju andras barn i samma rum och om inte det går så är barnet i ett angränsande rum med en babysitter !

          Alltså det här är så hemskt ? att jag inte hittar ord !!!

          De borde haft båda barnen i sina sängar för att barnen saknade så klart sina föräldrar!!

          Mormodern saknade sunt förnuft och även empati !

          All kärlek går nu från mig till hela familjen som förlorat sitt fina barn och en kär syster! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

        Jag tycker att det är oförsvarbart att lägga ett så litet barn i en stuga ensam ! ? ?

        Jag storgrät högt vid ett par tillfällen, kunde känna mammans smärta ! ??

        Hur kan man bara komma på tanken att ens lämna ett hjälplöst barn ensam !! ???

        I Mexico tog jag hand om övergivna hundar och de fick sova i samma rum som jag för jag tänkte att om de vaknade av någon mardröm som de gjorde ibland så kunde jag trösta dem !

        Varför lämna ett barn som inte kan försvara sig ensam ?? Varför lämnade de inte den äldre flickan som skulle vid något obehagligt som hon känt kunna gå upp och öppna dörren till stugan ??
        Eller ropa på morföräldrarna !!!!?

        Fattar inte hur vuxna människor bara kan komma på tanken att handla som gjorde!!

        Man har ju andras barn i samma rum och om inte det går så är barnet i ett angränsande rum med en babysitter !

        Alltså det här är så hemskt ? att jag inte hittar ord !!!

        De borde haft båda barnen i sina sängar för att barnen saknade så klart sina föräldrar!!

        Mormodern saknade sunt förnuft och även empati !

        All kärlek går nu från mig till hela familjen som förlorat sitt fina barn och en kär syster! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

      För att man vill veta vad som hände. För att veta om det går att ta sig vidare efter ett sådant trauma. För att känna medkänsla. I alla fall inte för att grotta i andras olycka

        Kan man int visa medkänsla ändå?

          Det går men blir svårt, för att visa medkänsla till någon eller en tragisk händelse så behöver man först lyssna/läsa om vad som hänt.

      För mig hjälpte det mig att lyssna på mina tankar/magkänsla om att mitt kommande barn inte ska få vara ensam hos sin mormor. Min mamma är inte narcissistisk eller försummar barn men motorik, minne, sömn och stresstålighet har påverkats rejält av tung användning av smärtstillande och psykisk ohälsa.

      Tidigare har jag känt mig så delad om mitt barn ska få vara ensam med min mamma för att det är allt hon vill, det är orättvist mot henne annars och det typ ses domen rättighet. Nu känner jag att magkänslan är rätt. Det värsta som kan hända kan faktiskt vara det VÄRSTA som kan hända.

        Bra! Danska inte skämmas för det, jag lät aldrig min mamma vara ensam med mina barn av ungefär samma orsaker och det har jag aldrig ångrat.

          Håller med, jättebra. Det finns ju inget som säger att din mammas och dina barns relation kommer ta skada av det, däremot skyddar du er alla från otrevliga eller rentav farliga situationer. Det finns så mycket man kan göra tillsammans, eller med dig som förälder i bakgrunden, där de kan få en fin relation men samtidigt vara säkra – från risk för skada eller det samvetet att ha orsakat en olycka. Klokt!

        Låter som att du tänker helt rätt! Från ca 5 månader till 2-2,5 år är det oerhört krävande att ta hand om ett barn och man måste klara ”sekund-passning”. Det kan gå oerhört fort – något stoppas i munnen, klättrar på bokhylla, stoppar fingrar i eluttag, springer rakt ut i trafiken.. Din mamma och barnet kan ändå få en jättefin kontakt även om du är med som en hjälpande hand.

      Det handlar väl kanske om hur Man går vidare i sorgen. Hur man kan använda sorgen till att göra bättre i världen.
      Även om den här händelsen är lite speciell och inte något som händer var dag så är sorgen kanske lika svår att bearbeta som exempel föräldern till ett barn som går bort i plötslig spädbarnsdöd. Hon kanske vill lyfta fokus till mer stöd åt föräldrar som förlorar ett barn oavsett hur det går till. Och då måste man oxå berätta bakgrunden till sin sorg för hur vet vi annars hur vi kan stötta?

      Förstår hur du menar. Läste av nyfikenhet. Fruktansvärt hemsk historia!

        Svarade Hh☝

    Men det var väl inte med meningen??

      Kopierar in det jag skrev igår: En ”olycka”? Efter att dom medvetet la en 1.5 åring ensam i en gässtuga i 12 timmar, aldrig kollade till värmeelementen som dödade henne och som efter dödsfallet skyllde det hela på mamman med ”om du inte hade sagt att hon sover så bra i egen säng hade detta aldrig hänt”. Situationen är helt jävla sjuk och jag tror att människor som har växt upp med ”goda” föräldrar aldrig kommer förstå konceptet med att vissa faktiskt är själviska, oansvariga och mer eller mindre onda.

        Jävlar, hade börjat lyssna men pausade så kände inte till omständigheterna. Det är ju helt sjukt, stackars barn

        Jag hade inte lyssnat klart. Föräldrarna är mördare, med flit eller inte. Vidrigt

    Att lämna ett barn i ett varmt rum i 12 timmar utan att ens bry sig om att ta upp bebisen, klappa den, se om blöjan behöver bytas, mata den etc…. fyfan vad sjukt.

      Visst är det märkligt att hon sov ensam men jag själv plockar inte heller upp en bebis för att klappa om den redan ligger och sover.

        Spädbarnet blev alltså placerad SJÄLV i en gäststuga för att morföräldrarna inte ville bli berövad på en god natts sömn. Lite skillnad.

          Kan vi hålla oss till faktan? Isolde var inget spädbarn. De la henne ensam för att hon sov hela nätter utan att vakna, så det handlade inte alls om att morföräldrarna ville sova ostört. Den äldre tjejen som vaknade under nätterna sov ju inne i huset med morföräldrarna.

            Precis. Sedan är det helt orimligt att inte åtminstone gå in och kolla temperaturen i ett rum man precis ställt en värmefläkt i. Jag kollar mina barn innan jag lägger mig även fast det är i samma rum, men det är ju jag.

            Ändå jättekonstigt att lägga
            ett litet barn själv i ett hus…

            Att ett barn sover hela nätter i sin egen säng gör ju inte det okej att lämna det i en helt egen stuga. Man kollar ju fortfarande till sitt barn då och då. Då hade de ju fått ha en extra säng i sitt egna hus där hon kunde sova. Detta är helt oförsvarbart.

              Ingen har sagt att det är ok. Däremot bör man kommentera respektfullt utan lögner och överdrifter vid en såhär känslig berättelse.

    Inte ok kommentar. Skärp dig.

    Fast vem är hon? Är hon känd?

      Vad spelar det för roll?

    Men vad är det för konstiga föräldrar hon har som tycker att det ens går att lämna ett så litet barn i ett annat hus än där man själv befinner sig, värmefläkt eller ej? Känns så extremt vårdslöst och obegåvat. Nej, det där var ingen olycka som man kan förlåta, det är ren och skär vårdslöshet och borde utdömas straff för.

      Mamman berättade i podden att hon haft en dålig relation med föräldrarna pga olika saker i uppväxten. De exempel hon gav på hur dom betedde sig efter dödsfallet tyder på att morföräldrarna har grov bristande empati, ego utöver det vanliga och förmodligen någon form av drag av narcissism eller liknande.

        Ej lyssnat men.. varför ha dom som barnvakt då om hon redan själv under uppväxt upplevde att de var ”dåliga” föräldrar?? Förstår att det säkert blev stressigt och så pga förlossning etc men ändå.. Varningstecken finns där av en anledning och kan sluta olyckligt om de inte tas på allvar.. Tragiskt fall hur som helst =/

          Dom hade ingen annan i den nya staden dom hade flyttat till. Och hon ville väl ge dom en chans i hopp om att det blivit bättre. Även efter dödsfallet ville hon att dom alla skulle försonas i familjeterapi. Klassiskt Stockholmssyndrom.

            Det har ju ingenting med Stockholmssyndrom att göra… det är ganska normalt att barn vill ha en relation med sina föräldrar även efter jobbiga saker hänt… Stockholmssyndrom är något helt annat.

            ”Stockholmssyndromet är ett psykologiskt tillstånd där kidnappningsoffer eller personer hållna fångar mot sin vilja utvecklar en relation till kidnapparen/kidnapparna och tar parti för förövaren mot polisen.”

              ”Stockholms syndrom utvecklas när människor placeras i en situation där de känner intens rädsla för fysisk skada och tror att all kontroll ligger i deras plågares händer. Det psykologiska svaret följer efter en tidsperiod och är en överlevnadsstrategi för offren. Det inkluderar sympati och stöd för deras gripares situation.”

              Jobbiga saker har hänt? Deras barn har för fan dött pga vårdslöst beteende? Ingen ’vanlig” person skulle försöka försonas med sitt barns förövare. Det ligger förmodligen manipulation/ psykologiska orsaker bakom

          Snälla skuldbelägg inte henne. Hon mår ju redan dåligt pga att hennes mamma skyller på henne. Hon kunde väl inte i sin vildaste fantasi ens tro att de skulle ”råka” ta död på dottern.

            Vad menar du med citationstecken kring råka? Det var självklart inte med flit. En olycka (som hade kunnat förhindrats).

              Men har du lyssnat på podden? Har du hört hur mamman har betett sig efteråt? jag vet inte vad som är värre, jo självklart att förlora sitt barn, men att ha en sådan mamma som betedde sig så mot dem efter isoldes död är ju bara helt ofattbart. Jag satt med munnen öppen och var tvungen att stänga av då jag inte klarade av att höra mer. Eller hur hon hade betett sig på familjeterapin. Och idioten pärleros monolog om förlåtelse ska jag inte ens prata om, är något av det mest bisarra jag hört. Till mamman – ingen av dessa förminskande reaktioner är ”normala”. Mormordern är direkt ansvarig för barnets död, och självklart ska hon inte behöva lyssna på skitsnack om förlåtelse osv

                Finns ingen anledning av dig att skriva ””råka”” för att indikera att det var med flit. Det var det INTE.

          De hade flyttat till en ny stad och kände inga andra i närheten. I podden sa hon att hon var väldigt osäker på om hon verkligen ville låta barnen övernatta där. Men i brist på andra alternativ blev det så.

          Hon berättade i podden att det gick väldigt snabbt från värkar till att bebisen föddes. Svärföräldrarna som de hade bättre relation med bodde längre bort än hennes föräldrar, och eftersom allt gick så snabbt förstod jag det som att de inte hade hunnit till svärföräldrarna och lämna storasyskonet.

            Då föder man välj själv istället för att lämna sina barn till någon man har dålig erfarenhet av.

              Men snälla

                Nej, faktiskt inte. Skulle aldrig lämna mina barn till någon jag upplevt som empatistörd, även om det var förlossning på gång, skulle mycket hellre föda ensam om jag inte hade någon vettig människa till hands. Speciellt inte om barnet var så pass litet att det inte kunde göra sig hörd själv. Vårt barn sov hos vänner när det var dags och vi hade såklart pratat igenom hur det skulle gå till, vart han skulle sova etc, känns väl rätt naturligt att man diskuterar innan när ett litet barn ska sova borta, eller? Menar inte att skuldbeläggs föräldrarna utan att det var en olyckshändelse, inte orsakat av illvilja.

                  Dessutom åkte mannen hem på kvällen och hade då kunnat hämta hem barnen.

                    Mormodern tog på eget bevåg med sig barnen hem till sig då hon inte kunde slå på tv:n. Således skulle barnen ha varit hemma i sitt eget hem om inte mormodern velat se på tv.

      Har de inte dömts för nåt? Helt sjukt.

        Det var en olycka, de ville inte döda barnet. Otroligt tragiskt, och de borde inte låtit henne sova där ensam men trots allt handlar det om en olycka,

          Man kan dömmas trots att det är en ”olycka”, tex vållande till annans död.

          En ”olycka” är att bilen får sladd eller att någon trillar olyckligt. Att lämna en ettåring ensam i ett hus med dålig ventilation och värmefläkt surrande i ett halvt dygn är fan i mig ingen olyckshändelse. Det borde gå under vållande till annans död.

          Saxat från Wikipedia:

          Vållande till annans död eller dödsvållande är ett brott som innebär att man av oaktsamhet varit orsak till en annan persons död.

      Håller med. Hur kan de dessutom tro att hon solklart skulle sova hela natten?? Hon var på ett nytt ställe, inte helt osannolikt att då vakna och vara ledsen och de hade då ingen chans att höra det?? Värmefläkten skulle kunna fatta eld, inget brandlarm fanns.. Så jäkla dumt! Dessutom berättar mamman att det var spya och blod i sängen, vilket de tydligen inte såg när de ”tittade till” genom fönstret ?

        Fy fan vilken människa.

        Exakt, även om barnet sover bra så var hon på ett nytt ställe. Då kollar man väl extra!! Helt ofattbart vad de gjort och deras agerande efteråt.

      Helt sanslöst. Jag hade inte känt mig bekväm att lämna min katt ensam i en liten stuga med värme och grejer igång 6 timmar ens. Det är ju totalt inhumant! Även om ungen sover heöa tiden i vanliga fall så är det helt oförsvarbart beteende. Vadsomhelst hade kunnat hända! Tänk om fläkten fattat eld eller om ungen mot förmodan vaknat och blivit helt hysterisk, bara det är ju ett otroligt trauma.
      Tycker inte hon ska ha kontakt med föräldrarna mer. Oförlåtligt. Ett liv har släckts!

    Dom brast i tillsynen absolut, finns inget som försvarar dem, men de hade väl högst förmodligen inte uppsåt. Det var inte meningen. Även om det ringer många varningsklockor såhär som utomstående (öppna dörren och titta till barnet ordentligt herregud) så har man uppenbarligen där och då inte tänkt att det behövdes och dessa människor mår säkert fruktansvärt idag.

      Fast helt fruktansvärt att de skyller ifrån sig och skyller på Helena för att hon sa att hennes dotter sover så bra i egen säng.

        Jovisst, de borde ju rimligtvis ta ansvar och jag tycker att de borde bli dömda för det, typ vållande till annans död? Men poängen är att de är säkert inte onda människor.

          Är de inte dömda?? Det borde de ju verkligen bli. Neglect (vet inte vad det heter på svenska, inte mitt förstaspråk sorry). Man får väl inte göra vad som helst mot barn även om det inte var med avsikt?

            Neglect = försummelse

              Ah tack!

            Dömda för vad? Det är inte olagligt att låta ett barn sova ensam. Olämpligt ja, men inte olagligt.

              Vållande till annans död? En förundersökning har garanterat inletts.

                Och lagts ner.

                  Sjukt…

                  Ja så är det kanske.

              Nej, men de hade ett garantansvar och kan således (beroende på omständigheterna och bevisning) ev göra sig skyldig till grovt vållande till annans död, genom oaktsamhet.

              Ja för att lämna ett litet barn ensamt i ett hus en hel natt med värmefläkt på? Alltså man måste kunna räkna ut vad som kan hända. Utsätter man andra för livsfara genom dumhet eller för att man inte bryr sig kan det vara ett brott ja.

              Om man stängde in en vuxen i ett litet rum med värmefläktar och element på, så skulle det räknas som mord.. Detta lilla barn hade inte en chans att komma undan, utan fick ligga och spy blod tills hon dog.

              Ingen normal person som har ansvaret för ett litet barn undviker att titta till barnet på 12 timmar + sätter på värmefläktar, element. De åt frukost med storasystern på morgonen utan en tanke på den lilla, som redan varit död sedan länge.
              Morföräldrarna borde naturligtvis åtalas. Herregud..

      Men vem lägger ett så litet barn att sova ensamt i ett hus?? Är ju jättekonstigt, nåt är fel med tänkandet hos dessa.

        De vållade helt klart det lilla barnets död. De borde stå till svars för detta.

      Fast uppsåt är knepigt. Det är många som går fria pga att det inte går att bevisa uppsåt. Hur skulle du bevisa att de gjort det med uppsåt? Ska man gå fri om man mördat någon utan uppsåt? Nej. De borde åtminstone dömas för vållande till annans död då det är exakt vad det var. Hade de haft barnet i sitt hus och haft uppsikt hade det aldrig hänt

    En till sak. Obviously hade morföräldrarna en värmefläkt hemma som de använde och då måste de ju veta att det kan bli jääääkligt varmt när man använder det?! Jag har sovit (som vuxen) hemma hos min farmor med värmefläkt några gånger pga att hennes hus tog lång tid att värma upp och hon ibland inte lyckades få igång elementen i sovrummet jag var i. Både hon (90+) och min pappa var såå noga med att jag då skulle ha öppen dörr, inte ha max värme, de var och kollade innan jag skulle sova att det inte var för varmt osv. Och då är jag vuxen och sov i samma hus. HUUUUR kan man inte gå in och kolla till en bebis som de dessutom av oklar anledning lägger i gästhuset??!

      Ja även om hon ”sover jättebra själv” så hade en normal människa inte låtit ett så litet barn sova själv i en gäststuga som uppenbarligen har problem med värme/kyla. :-/

        De verkar ju inte vara normala.. se vad nån skriver högre upp.

          En anonym och spekulativ kommentar bör inte tas som sanning.

            På samma sätt som att man bara kan ”spekulera” kring om till exempel seriemördare osv har bristande empati? Man behöver inte vara partikelfysiker för att kunna dra vissa slutsatser..

              Helt sjukt osmakligt av dig att dra denna parallell.

            Men det är väl klart som fan att de inte är normala. Förutom det med att lämna barnet ensamt i en stuga med värmefläkt på, men deras reaktion efteråt?! Där de kräver dem på pengar för en begravning av ett barns vars död de orsakat?! De kräver sin egen dotter på pengar när hon går igenom det värsta man kan pga deras försummelse?! Jag vart så ställd när jag lyssnade. Stackars stackars kvinna!!!

    Med all respekt för deras förlust:det är inte helt sunt att, som sorgearbete, sitta och prata i flera poddar (även i maj i annan podd, fem mån e dotterns död) och dessutom tigga pengar på sitt ig – för vad ? Hon säger i sin story att ”nu får vi råd med advokat” – varför? Varför ska inte Isolde glömmas eller hur många barn dör av mor/farföräldrar som är extremt klantiga? Det är en fasansfull olycka där alla parter mår lika jävligt. Föreställ er hur föräldrarna känner, de har dödat ett barnbarn, helt normalt att ”skylla ifrån sig” etc, en skuld att bära som är ofattbar för alla med den minsta empati. Jag tror faktiskt barnfamiljen här behöver mycket hjälp med samtalsterapi osv, det har inte ens gått ett år sedan barnet dog. Att gå ut i poddar och sociala medier är inte vettigt, de har redan fått idioter efter sig på ig.

      Håller med. Hade samma reaktion när Englas mamma gick ut i media och när begravningen livesändes. När jag varit i kris har jag velat skriva på instagram flera ggr (har ganska många följare) men alltid avstått och det är jag så tacksam för idag.

      Det är fan inte normalt att bete sig som
      Föräldrarna gör. Hur kan du tycka det är normalt att direkt orsaka någons död och sen låna ut pengar för att den vara död du orsakat ska begravas men du ska ha tillbaka pengarna inom två veckor!! Av din egen dotter?! Och sen att skylla på att det är dotterns fel, att skylla ifrån sig? Nej det är inte friskt. För det första är det inte friskt att lämna ett barn ensamt i en stuga på gården med värmefläkt på och inte kolla till ungen alls. Sen resten ska jag inte ens prata om.

      Osmakligt av dig

      De borde dömas för vållande till annans död. Hemskt även att de krävde tillbaka pengarna som de lånat ut för begravningen. Dessa morföräldrar verkar sakna empati helt och hållet.

    Har inga egna barn, men är säker på att skulle jag ansvara för någon annans så blev det till att sova med ett öga öppet. När jag ser efter andras husdjur får de alltid mer tillsyn än ägaren begär. Har jag ansvar för en försvarslös individ så slår hjärnan automatiskt igång på riskbedömning. Check, check, check….

      Vad duktig.

        Ja framför allt ansvarstagande och empatiskt!

      Jag är likadan. Mardrömmen vore att någons katt blev dödad eller försvann under min tillsyn….alltså det räcker med en katt!!

        Precis. Snart ska katten jag ser efter gå in. Får annars vara ute på nätterna, men inte inatt. Jag skippar hellre min sovmorgon för att minska skaderisken. Folk kör som dårar på nätterna.

          Är det rätt ställe att visa hur god man själv är? Inlägget handlar om Isolde.

            Tror knappast att det handar om det. Snarare att det får människor att reflektera.

            Men snälla. Folk berättar bara hur de själva tänker (på ett normalt sätt visar det sig). Tagga ner.

    Alltså förlåt men sättet hon pratar om det här på är bara så konstigt. Hon verkar ha fått samma empatistörning som sina föräldrar. Helt vanligt, bara ”hon är död”, ingen panik, ingen känsla, noll. Ähhh vet inte. Känns bara så konstigt.

      Har inte lyssnat, men läst på hennes Instagram från när dottern dog. Väldigt känslokallt rapporterat där och blandat med tips om småbarnslivet… så märkligt.

        Va, har vi läst samma? Hon skriver ju massvis om sin sorg, panikattacker mm.
        I början är det ju en chockfas, där hon samtidigt måste lägga fokus på äldre dotterns mående och nya bebisen (som dessutom hade kolik).

        Hur kan man rapportera känslokallt i text? På vilket sätt bör hon ha skrivit för att du skulle godkänna hennes sorgebearbetning? Är du någon gud eller?

        Så jävla ofräscht att fortsätta bidra till tabun som omringar döden och sorg. Att skamma hennes sätt att dela med sig av sin sort för att VISA för andra hur det faktiskt ser ut. Något som man aldrig annars ser. Dra något gammalt över er.

    Lyssnade på podden tidigare i morse och blev så upprörd av detta missöde.

    Att hon som dotter blivit så nonchalant bemött av sin egna mamma och typ hela hennes sida av släkten begriper jag inte.

    All kärlek till Helena och hennes sambo ❤️

    Jag tyckte inte alls att Pärleros gjorde en inkännande och bra intervju. Han lät helt stel och frågade samma saker som hon redan hade berättat! Det var som att han inte lyssnat alls! Och att han ”beklagar” det som hänt var väl i det plattaste laget!? Nej, det hade behövts någon som tex Tilde de Paula för att göra en inkännande intervju.

      Han är en idiot. När hon berättade om hur hennes mamma betett sig mot henne efteråt, att de skrikit på henne och skyllt på henne, krävt henne på pengar för ett barn DE mördat och han säger ”vad tråkigt” är bara helt galet. Han borde inte göra fler intervjuer med människor som gått igenom svåra situationer, han kan helt enkelt inte ta dem

    Pärleros är ju fruktansvärd..
    Händelsen är så tragisk, sitter precis och lyssnar. Finns ingen ursäkt för föräldrarnas beteende, varken under detta eller efteråt. Hennes mamma måste ju ha någon rejält fel på sig/total avsaknad av empati och skuld, en annan hade ju gråtit livet ut om man orsakat nåt liknande.

      Håller helt med. Pärleros verkar utgå från sitt eget liv när han hoppas på att de ska ha en relation i framtiden. Hans följdfrågor är hopplösa, hans kommentarer likaså. Historien är fruktansvärd, men den borde ha fått kommit ut hos någon som Tilde eller Jenny Strömstedt, någon med mer livserfarenhet och kanske också mer kunskap inom sorg.

      Har lyssnat en del på framgångspodden, när det är intressanta gäster. Det här var ingen höjdare intervjumässigt. Antingen var Pärleros trött, oengagerad eller bara väldigt tagen av situationen. Hjälpte inte heller att den var på distans..

    Känns lika oansvarigt att lämna sina barn till någon man inte har speciellt bra relation med bara för att man inte känner några andra i staden. Hon visste att hon var gravid och snart skulle föda! Man gör alltid ett val, och nu valde dom att lämna barnen till morföräldrarna som orsakar sitt barnbarn döden.
    Och andra sidan är det fruktansvärt att lägga ett barn utan större tillsyn i en egen stuga oavsett om barnet är 1 år eller 5 år. Så jag anser att dom är vållande till ett barns död! Käms på dom!

      Så föräldrarna skulle alltså förutse det?

        Menar bara det att, vet man om hur ens föräldrar är och om man inte har jättebra relation till dom på grund av det så lämnar man inte iväg sina barn dit, speciellt inte om det minsta barnet är inte ens är 1.5 år. Då löser man det på annat sätt!
        Ja, man kan iallfall förutse att något sådan inte händer genom att lämna barnen till någon som dom känner och är trygga med och som man själv är trygg med…

          Man ska väl rimligtvis kunna lämna barnen till vilken släkting som helst utan att behöva misstänka att dom ska dö. Sedan säger hon ju att barnen sovit där tidigare så relationen var uppenbarligen inte helt värdelös.

          tänker lite samma. Antingen så litar man på sin barnvakt eller så gör man inte det, och hittar då annat alternativ. Hade de inte diskuterat innan var dottern skulle sova? Jag hade absolut inte velat att ett så litet barn sov ensamt, även om det inte vore för varmt. Alltså, kommer man inte överens om innan hur upplägget ska vara? Speciellt on personerna som ska passa är lite tveksamma. Jag menar absolut inte att skulden är på föräldrarna, men inte heller på morföräldrarna, det var en olycka helt enkelt. Att morföräldrarna ”skyller ifrån sig” är ju lika illa som att föräldrarna skyller på morföräldrarna i min mening.

          Barnen skulle ju vara kvar i sitt eget hem, men mormorn tog på eget bevåg med sig barnen till sig

      Grattis, applåder och här får du medalj för att du är så duktig och poängterar något som Helena säkerligen skuldbelagt sig själv kring flera miljoner gånger om. Känner du att du uppnådde något fint och bra nu? Att verkar rub it in att en nybliven mamma orsakat sitt barns död? Skäms du inte?

    Är morföräldrarna dömda för detta?

      Nej

        Jag har lyssnat på avsnittet men hoppat i det, jag kan alltså ha missat något. Tar han upp frågan om polisanmälan och eventuellt åtal? Jag har nämligen väldigt svårt att tänka mig att det här INTE skulle vara vållande till annans död. Det spelar ingen roll om föräldrarna hävdar att de inte förstått att de orsakade en dödlig situation, det som bedöms i rätten är vad de borde ha förstått. Jag hörde på ett ställe att de talade om att polisen i alla fall undersökt saken och nu skriver någon om ”advokat”. Är det en pågående process?

          Polisen la ner det då de såg det som en ”olycka”

            Helt sjukt. En olycka är nåt som
            händer utanför ens kontroll…

          Har för mig hon sa att polisen avskrivit det som en olycka.

            Tack för ditt svar. Men det låter väldigt konstigt att det skulle ha avskrivits som en olycka och jag hoppas att de har överklagat det beslutet, det är ingen ”olycka” att låta en värmefläkt stå på i ett litet utrymme och sedan låta ett litet barn vara ensamt där i flera timmar. Om det är så det gått till, vi har ju inte sett polisutredningen.

            Jag tänker att det vore bra om någon riktigt stor tidning skrev om detta och ställde polisen till svars. Någon som vet om sådana kontakter tagits? Annars skulle jag kunna tänka mig att göra det själv. Pärleros in person? Camilla som driver Bloggbevakning?

        Får hon då gå ut och prata om detta eller blir det risk för förtal. Går man höra något från morföräldrarna eller går de på allt hon säger?!

          Men varför lyssnar du inte istället för att ställa massa frågor i en diskussion som förs av de som lyssnat på podden? Eller vad vill du? Att en timmes podd återberättas här för dig? Du kan väl skippa tyckandet och tänkandet till när du lyssnat istället

          Lyssna på podden! Morföräldrarna har gett henne sin förklaring och det finns bilder som polisen tagit med blod och spya i sängen bl a + obduktionsprotokoll

      Håller vi alltså på att diskutera ett pågående rättsfall där endast ena sida får göra sin röst hörd? Antingen får vi avvakta att diskutera saken eller så får båda sidor komma till tals. Om ingen heller blir dömd för något så får vi anta att det är att beteckna som en olycka. Kan kanske bli förtal av det här målet till slut.

        Det är avskrivet som olycka.

        Förtal? Hon berättar om sorgen efter sin dotters död.

    När mitt sovrum varit för kallt har jag ställt in bilens kupévärmare. Det tar inte lång stund att med stängd dörr värma upp ca 13 kvm rejält. 30-60 minuter. En gäststuga kan väl ha ungefär den storleken. 12 timmar, så vansinnigt!

    Har nu lyssnat på avsnittet och blev inte ens berörd trots att jag annars gråter för minsta lilla. Vet inte om det var för att jag visste att
    de/hon anklagar sina föräldrar men det berörde mig inte på t ex samma sätt som när Dani berättade om sonens död.

    Sen reagerade jag även på det hon sa om att det inte finns någon hjälp för föräldrar som sörjer. Jag vet inte riktigt vad hon menar och vad hon efterfrågade men jag tänker att döden är en naturlig del av livet och att begravningsbyråerna är ganska duktiga på att stötta.

    Någon annan som lyssnat? Vad tyckte ni?

      Jag instämmer med att döden är en naturlig del av livet. Dock inte vanligt förekommande att man mister sitt barn på det här sättet.

      Jag håller med Helena. Vården brister många gånger med efterarbetet. Som hon påtalade. En kurator hörde av sig men vill främst ha uppgifter till försäkringskassan.

      Min vän gick bort i cancer innan jul. Hennes fästman har fått samtalsstöd av en kurator under det senaste året. Så fort min vän gick bort så förlorade han också samtalsstödet med kurator. Om han ville ha fortsatt hjälp så var han tvungen att gå via hans vårdcentral. Precis vad man har lust /ork att göra när ens livspartner gått bort.

      Så enligt mig och min erfarenhet så behövs vården bli bättre samt hur ledningar inom företag bemöter sina medarbetare som bär på tung sorg. Vilket nu Helena och två andra tjejer vill förändra.

        Tack för din input! Jag visste inte att det fanns sådana brister i vården utan har hört tvärtom. Jag förlorade min mamma 1981 och då fanns det inget stöd att tala om men tycker att vården idag förstår hur tuff sorgen och livet efter kan vara. Hoppas att Helena kan bidra till en förändring.

        Det beror helt på var i vården. Jag jobbar på en palliativ vårdavdelning och där har vi mkt stöd och efterlevandestöd om anhöriga vill. Vår kurator följer upp också. Men som sagt vi är specialister på döden kan man väl säga…

        Sen tänker jag lite såhär, vad förväntar vi oss av vården egentligen? Eller av samhället? Det finns ju hjälp att få om man ber om den, men det är inte alltid samhället kan fånga upp de som behöver hjälpen

          Precis. Stödet finns, men tyvärr är det så att många gånger måste man själv plocka upp telefonluren. Och det är det inte alltid folk orkar – vilket är fullt förståeligt, missförstå mig inte! Men rent krasst så behöver den som vill ha stöd också be om det.

            Man kan räkna ut med lilltån att föräldrar som mister sitt barn på ett sånt här sätt behöver stöd. Det borde vården också kunna räkna ut!

              Det är mkt ”vården” ska räkna ut men hur tror du resurserna ser ut eg?

      För att vara lite petig, men det är inte begravningsbyråernas jobb att stötta de som sörjer. Deras jobb är att ordna med (i de flesta fall sälja) begravningar. Och det finns absolut stöd till föräldrar som sörjer, men eftersom man själv behöver säga att man behöver hjälp så uppfattas det tyvärr inte alltid så. Ofta tackar folk också nej i första skedet, men behöver hjälpen senare, och just då är det ingen som erbjuder den. Knepigt att få det där rätt, från alla håll.

      Det är inte begravningsbyråns jobb att stötta på det sättet.

    Föräldrarna borde väl vara polisanmälda, är de också dömda? Det här låter som vållande till annans död.

      Nej ingenting. ”olycka”. De borde få livstid bara för hur de betett sig mot sin egen dotter, förutom att de mördat sitt barnbarn såklart

    Det här är lätt den sjukaste podden jag lyssnat på på länge. Stackars kvinna. Först att något så hemskt händer sedan hennes mammas reaktion?! Alltså vad fan?! Att säga att det inte borde komma ut, att skylla på sin dotter? Att tycka dottern är helt dum i huvudet??!! Att låna dem pengar till begravningen och skriva att de ska betala tillbaka om två veckor?! I all den sorg när HON mördat barnet? Och sen pärleros reaktion??? Wtf? Ha en relation med dem? Försvara dem? Jag kan inte lyssna mer. Seriöst, jag var tvungen att stanna bilen på avlägsen plats när jag lyssnade på det här då jag blev så chockad.

    Nej det avskrevs som olyckshändelse

      Vad märkligt… De orsakade ju hennes död genom sin dumhet och försummelse! Det är inte en olycka.

    Hon har tydligen ingen kontakt med syskonen heller som slutit upp bakom föräldrarna. Ofattbart ju. Vilka märkliga släkter det finns..

    Håller helt med de kommentarer som (precis som jag) tycker att Pärleros inte är bra på intervjuer… Verkar sitta o lyssna med ett halvt öra och sen fråga om samma saker. Rekommenderar att istället lyssna på Helena när hon är med i podden ”Utan dig”, tusen gånger bättre, mer inkännande, respektfull intervju?

    Herregud. Stackars familj (menar Isoldes mamma, pappa & syskon)❤️

    Jag ska lyssna på den imorgon.
    Men jag tänker spontant att morföräldrarna måste ju må jätte dåligt över det som hänt, och precis som alla andra så hanterar vi trauman/panik situationer/stress, osv olika. Morföräldrarnas hantering av det som hände kan ju vara ett sätt för de att själva klara av situationen. Även om det är fel och inte shysst emot mamman enligt vad jag läst här, så ska man kanske inte döma morföräldrarna för hårt.

      Jo, det ska man. Det finns inga ursäkter till deras beteende, varken när det ledde till att flickan dog, eller efteråt!

        Fast när man är med om en traumatiskt händelse finns det ingen som har rätt att säga hur man SKA agera efteråt. Alla agerar olika.
        Ett exempel på sånt är ju våldtäkts offer som skrattar, går hem och duschar och sen lägger sig och sover, pga att de hanterade traumat på ett ”felaktigt” sätt enligt vissa människor så tror folk att personen ljuger.
        Vi måste börja inse att alla hanterar trauma olika.

    Har lyssnat nu! Så fruktansvärt. Jag har aldrig lyssnat på hans podd förut, men haft en uppfattning om att han inte är normalbegåvad efter att ha sett honom i något sammanhang. Så hemskt att en mamma i sorg fick vara med om hans frågor & dumma påståenden ?.

    Förstår inte heller hur Cam kan ge pärleros credd? Han är USEL på att intervjua. Noll fingertoppskänsla. Skämskudde typ varje avsnitt. Gillar podden ändå dock pga gästerna som intervjuas. Men pärleros kan definitivt steppa upp. Tycker inte alls han skötte denna intervju bra. Fruktansvärd händelse å han svarar typ ”ja verkligen tråkigt, beklagar, snart kan du bli sams med din mamma igen” … mkt märkligt. Jag hade tagit illa upp av den responsen om jag delade med mig av sånt trauma.

      Han frångick sina vanliga klyschor om morgonrutiner och annat, som är en av anledningarna till att jag inte lyssnar på hans podd längre, så för att vara honom tycker jag att det var bra. Det är nog heller inte lätt att intervjua en person om någonting så här hemskt, och hade förmodligen själv antingen börjat gråta eller inte vetat alls vad jag ska säga.
      Så med det i åtanke så skrev jag som jag skrev.

      Håller med Anna!

      Pärleros är verkligen inte rätt person att göra en så här viktig och skör intervju. Han är dålig i de vanliga avsnitten som jag har slutat lyssna på för länge sedan. Det här samtalet visar bara ännu mer på hur usel han är på att ta in andras känslor, hon sitter och gråter och berättar om det värsta som kan hända en förälder och han säger att han förstår. Han förstår ingenting eftersom han inte har förlorat ett barn och eftersom hans föräldrar inte har dödat ett av hans barn. Att säga att han gör det bra är det sjukaste jag har hört.

    Oavsett vad som hänt och inte hänt och vad som är sant och inte sant så är ni alla som sitter och skickar näthat och hoppar på människor som ni inte vet nånting om PATETISKA. Ni vet inte vad som stämmer och inte stämmer. Vem som gjort rätt eller fel.

    Men bara för att ni alla är kvinnor så ska ni automatiskt vara på Denise sida och ge så mycket hat som möjligt till Oliver. Ni är patetiska Karens ?

    INGEN förtjänar att få hat angående privata saker från utomstående som INTE HAR NÅGON INSIKT.

    Vad Oliver och Denise väljer att själva dela med sig är upp till dom. Men det betyder inte har ni vet om hela situationen.

    Det finns alltid två sidor på ett mynt.

    Ni alla här beter er värre än någon annan.
    Skaffa er ett liv. Trash är ni. 🙂

      Vem är Denise och Oliver?

    Hennes berättelse är så otroligt gripande, sorglig och hemsk. En hel familjetragedi som är så smärtsam att lyssna på. All styrka till henne och hennes barn och sambo ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.