My Martens flyttar till Täby för sonens skull

sad young boy sitting on the floor with text stop bullying written with chalk on chalkboard. social problems of humanity

My Martens har varit väldigt öppen om hur sonen haft det i skolan, och i detalj skrivit på bloggen om vad han varit med om. 
För att sonen skulle kunna få börja i en ny skola så behövde familjen flytta, utan att ens få tillträde till det större radhus som My köpt och som de inte ens flyttat in i än.
Det är istället Täby och en lägenhet i två våningar som kommer bli familjens nya hem, men innan de kan flytta in där kommer de behöva bo på hotell i drygt en månad, så det verkar vara en enda röra vad gäller deras boendesituation just nu.

Jag har skrivit om det förut, att My är en förälder som verkar vara beredd att riva upp både himmel och jord för sin son, och samtidigt slå knut på sig själv.
Det är beundransvärt och någonting alla barn borde få ha.
Därför gör det mig en smula beklämd att My på intet vis, ens vill nudda vid att det kanske vore bättre och mer hjälpsamt för sonen, att hon slutade exponera honom på sättet hon gör på sina sociala medier.
Ja, han är hennes son och hon har alltid skrivit om honom och postat tusen bilder på honom, i alla möjliga – och ibland – utlämnande situationer, men för hans skull borde hon i alla fall överväga att inte fortsätta med det.
Ja, hon borde kunna, både skriva och posta bilder på honom, men nu ser verkligheten inte ut så tyvärr.

Om hon är beredd att göra ALLT det som hon skriver om i sitt inlägg – och det är inte lite ska ni veta – så fattar jag inte varför hon så envist vägrar att inte skriva och posta bilder på sonen.
Jag önskar att hon gav honom en riktigt chans och lämnade honom utanför sina sociala medier, i alla fall till en början.
My tycker kanske inte själv att hon exponerar honom på ett utelämnande sätt. Det kan jag förstå, hon har alltid skrivit om honom och är väl en smula blind för hur hennes inlägg och bilder kan användas emot sonen om någon vill vara elak mot honom.

Hon vill så väl, samtidigt som hon framstår som totalt aningslös vad gäller sin egna, eventuella roll i det som sker runt sonen.
Det handlar inte ens om att My ska göra någonting, utan om att hon inte ska göra någonting – i alla fall för ett tag.
Hon ska bara inte skapa och publicera content om eller med sonen för nu.

Det är inte hennes fel att sonen blev mobbad, absolut inte, men hon kanske skulle kunna underlätta för honom att komma in i klassen och träffa kompisar genom att lämna honom utanför sina sociala medier?

162 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon vill aldrig inse att det är hon som skapat alla problematiska situationer. Självklart hon som ska städa upp efter sig och i synnerhet när ett barn finns. Nästa år händer något nytt. Hon skulle inte få ha sånt stort inflytande i det som gäller sonen. Han behöver en stabil vuxen vid sin sida.

      Finns pappan till barnet alls med i bilden?

        Nu när loven är över blir det väl flyg till Öland varannan helg. Nog undrar man över hans värderingar också.

        Pappan bor alltså på Öland och dör finns även syskon.

          *där

          Ja, pappan finns på Öland med syskon till killen
          Men antagligen var det nåt strul med nåt där också ( soc var ju inblandad )
          Nu handlar väl inte det här inlägget så mycket om flyttandet egentligen utan att My exponerar sonen. Även om han ler på bilderna och verkar vara med på noterna så tror jag lite grann att allt hon skriver kan vara negativt för sonen. Föräldrar ( och kanske även barnen ) till klasskompisar läser bloggen och sen går snacket.
          My har aldrig gett pojken chans att göra ”barnsaker” när hon haft honom. Han har hela tiden fått hänga på henne och Jonas nu i det de gör och umgås med Mys bekanta.
          Barn behöver barn och han behöver knyta egna kontakter.
          Man kan inte tvinga nån att vara kompis med nån och nu kommer det gå flera veckor igen innan killen har ett fast hem att vara i. Men nu blir det väl trångt igen eftersom hon säljer av saker.
          Sen att hon beskriver hur det gick till när hon köpte nu gör mig nästan illamående. Dels körde hon över nån annan som lagt bud och skulle skriva kontrakt och dels visar det vilken rutten värld fastighetsmarknaden är.
          Men hursomhelst så skulle hon ge tusan i att i detalj berätta allt om sonen och hans svårigheter.
          Sen en sak till…vi vet ju inte hur han är i skolan heller, vi vet inte hur hans sociala kunskaper är.
          Jag skulle vilja veta varför han rycktes bort från sin tillvaro med sina syskon på Öland för att hamna hos en mor som i stort sett i vartannat inlägg beskriver allt som sker gällande honom.
          Sen en sak till som inte har med saken att göra men om jag vore killens mor skulle han få nåt annat att äta än stekt ägg till frukost. Även om han gillar det så är det inte så bra för magen.
          Men My, håll honom utanför dina skriverier. Få hjälp och stöd för honom om han behöver, men ta det vid sidan av bloggen.

            Stekt ägg verkar väl ändå vara det nyttigaste han får.
            Varför skulle det inte vara bra med stekt ägg?

            Hon hämtade väl färdiga matlådor när de bodde på Öland för hon inte kunde laga mat. Nu köper hon lådor till sig. Sonen?

              Får äta snabbmat ute eller det absolut enklaste hemma. Jonas kan nog få till mer ätbar mat än My.

    Inte bara My. De influencers som inte exponerar barnen är ju jättefå, och vi vet ingenting om hur influencerbarnen har det i skolan. Kanske inte ens föräldrarna alltid vet. Barn kan ofta tiga länge hemma om de blir utsatta i skolan, för att inte föräldrarna ska bli ledsna.

      Det här är 4:e skolan på fyra år. Och antalet flyttar minst 4-5.

        Absolut, nu syftade jag på den senare delen i texten om att inte exponera sonen i sociala medier.

        Precis. T.o.m. hennes gym har flyttat ?

    I synnerhet när man placerar barnet i en skola man inte tagit reda på något om.

      Det är inte ok att bli kallad svennefitta, horunge eller kelb vilken skola man än går på!!

    Hon kan ju flytta hem till Färjestaden istället. ?

      Finns det nån som gillar henne där?

      Ja om nu sonen går före allt så varför inte flytta till t ex Kalmar då eller iaf nära Öland så att sonen har nära till sin pappa och syskon, det vore väl det bästa. Detta har man tyvärr sett komma sedan sonen var liten pga mammas flängande och egosim, sonen har ju inte fått rota sig någonstans utan rycks upp från allt, brukar tyvärr bli sådana problem då. Mobbning är hemskt och det förtjänar ingen men kanske är det hennes son som tyvärr är bråkig, säger inte att det är så men så skulle det kunna vara.

        Oavsett så skulle en flytt i närheten av pappa vara till fördel. Risk finns att L tar över Mys beteende. Då blir det inte bra.

        För några år sen så hyrde hon väl en stuga på Öland, där dom bodde hennes veckor?

          Hade även en lägenhet på Öland före det. Hon gick ut med att hon skulle vara på Öland varannan vecka, vilket säkert gladde Ludvig. Ganska snart var My på Öland var fjärde vecka. Hon påstod att Ludvig så gärna vill vara med Jonas så den ena barnveckan blev bara en helg. Och vem tror ni pendlade? Ludvig.

          Sen fick hon sån ångest på Öland. Det blev dyrt med resor och dubbla boenden. Så det blev inget mer Öland. Sen bodde Ludvig heltid hos pappa innan skolsituationen blev knas. Flytt till mamma. Mera knas.

            Dyrt med resor och dubbla boende var ju bara något hon skyllde på så klart för hon bodde nog gratis eller iaf väldigt billigt i stugan och hos Jonas behövde hon nog inte betala för att bo i alla fall inte särskilt mycket. Ja eftersom att hon kan coacha online, träna, göra samarbeten och skriva blogg var som helst så borde hon väl flytta så att hon bor närmre sonens pappa för sonens skull men nejdå det går ju inte, alltid har hon någon bortförklaring som man ser igenom.

              Nu ska det tydligen bli hotellboende en längre tid innan hon kan flytta in i lägenheten, kan gissa att vi ska tycka väldigt synd om henne då.

              Många gånger skriver hon ”jag” är ens Jonas med på några beslut??

                Han får säkert betala mycket för de kvadratmeter han får hållas med.

                Han har stått skriven på sin gamla lägenhet sedan 2006. Så några större investeringar gör han inte i förhållandet.

              Ett tag skyllde hon på kontrakt. Med den där mäklarutbildningen som sket sig snabbt. Innan hon blev VD ?

              Jonas var beredd att flytta närmare pappan, men My ville inte.

          Det var inte många veckor hon bodde där. Stugan fick hon nog låna när den ändå stod tom mot att hon gjorde reklam för stället. Innan dess var det en lägenhet på Öland där de inte bodde många veckor heller, och vänner hjälpte till att flytta och inreda. Sonen var glad för att de skulle bo på Öland igen men det blev som sagt inte långvarigt, stackars pojk.

            Då köpte hon två ragdollkatter också. De såldes………

    Nu blir det en bit att åka för Anna Book när det är dags för ”spontanfika”. Kanske lika bäst när man helt saknar gränser.

      Hoppas verkligen inte att Anna Book kommer åka till My eller umgås med henne mer trots att My nu skickar hjärtan till henne. Håll dig borta från My och låt dig inte utnyttjas Anna! Du har andra vänner och högre värde Anna!

        Försvars inte Anna! Kom ihåg när hon duschade och bytte kläder på L och sedan fick han ”välja hand ” för att få en glass.

        10,5 år och allt filmades och Lades ut på stories

          Jag råkade se det och önskar att jag inte gjort det.

            Anna fick det att framstå som om j i te klarar av detta detta så det var tur att hon kom och hjälpte till

    Men onödigt lägga upp beskrivningar av sonens liv, räcker med att skriva att hon bör sluta exponera honom isf. Tänk om det gällde en själv som barn, att tusentals okända ska läsa om att man blivit mobbad.. =/

      Oroa dig inte. Berättat alla detaljer om sonens mobbing har My redan gjort på sin blogg.

        Hon har typ dukat upp en buffé för eventuella mobbare att ta för sig av.

          Du tror att barn på 9-10 år läser bloggar för att hitta mobb-material?

            Det räcker ju att kanske någon förälder läser hennes blogg, och så får barnet reda på det och blir nyfiken och vill läsa om honom, sen sprids det snabbt.

            Iallafall onödigt att lägga upp pinsamma bilder och massa text med detaljer om sjukdomar, mobbing mm
            NÅGON kommer ju läsa det om honom, varför vilja göra det?

            Om de inte gillar honom och får höra om tidigare mobbing så tror jag mycket väl det kan hända.

      Viktigast för My med många klick och sympatier. Hon är nog tacksam att hon får uppmärksamhet och fler klick, synd att ge henne detta tänker jag. Hon lägger gärna upp bilder på sonen för det ger mest likes och kommentarer vilket hon tjänar på.

    Håller tummarna att han får en bra nystart, kommer trivas och få kompisar. Att bo kvar i samma hus i många år och få en trygg plats skadar nog inte.

    Sen får man hoppas My aldrig låter Anna Book lägga upp honom på sin story (hoppas hon fick en rejäl utskällning också).
    Inte sett mycket av vad My lägger ut så kan inte säga mycket där, men det Anna la ut var hemskt tycker jag. Får honom att framstå som en 4åring.

    Självklart inte okej att mobba. Sånt där underlättar knappast när alla har intetnet i bakfickan nu för tiden så klasskompisar, förändrar och hela världen kan se.

    När Ludvig kommer till skolan vet klasskompisarna redan färgen på hans kalsonger.

      Bara för att du/ni läser det betyder det inte att alla i hela Sverige gör det. Vi är många som inte har en susning om vem hon är ?

        Har jag skrivit hela Sverige?

          Klasskompisarna läser här menar du? ?

            En del ungar kan säkert tycka att Myggan är lika rubbad som Jocke Lundell.

    Instämmer. En förälder kan göra allt för sitt barn utan att skriva om det i sociala medier. Det är synd om dessa exponerade barn och när ett barn har det jobbigt så borde i synnerhet en förälder göra allt för att skydda det. I detta skydd ingår framför allt att inte lämna ut sitt barns dåliga mående till allmän beskådan.

      Viktigare för My att få mycket klick, sympatier och kommentarer.

    My!
    Skydda din son, sluta helt skriva om honom i sociala medier, lägg inte upp bilder. Radera allt som finns nu. Så skyddar du din son bäst.
    Hoppas allt blir bra för honom i nya skolan ❤

    Jag tror faktiskt inte att det är för sonens skull hon nu flyttar men det låter ju bra. Sonen har aldrig kommit i första hand innan, tror det är hon själv som behövde el ville flytta, och så skyller hon på mobbning och då blir hon hyllad och kallas krigare och andra superlativ vilket hon gillar. Tror det blir likadant i denna skola. Mobbning ger uppmärksamhet också det vet hon. Hon är manipulativ och tänker hela tiden pengar, klick och strategi. Hon brukar dessutom flytta med jämna mellanrum. Tror att hon insåg att hon inte hade råd med huset och tror att hon ville till Täby för att försöka bli kompis med M Graaf igen nu när hon inte umgås med sin syrra längre så ser nog My sin chans, och My inte har Book kvar som vän, My behöver en kändisvän för sin karriär, flyttar ger mer klick också.

      Tyvärr är du nog skrämmande nära sanningen.

      Men seriöst? Det går faktiskt att vara vän med någon utan att man bor i samma kommun, så att My skulle gå igenom allt detta för att bli vän med MG är ju helt befängda spekulationer. Ta dem till Flashback istället där de hör hemma.

      Varför är det fnurra med bookis? Nån som vet det?

        Tror ingen sanning framkommit, men spekulationerna är många.

        Hoppas inte Book börjar umgås med My igen trots att My nu skickar hjärtan till henne. Låt dig inte utnyttjas Anna! Tror det blev fnurra för att My skrev ett inlägg och tackade personer som ställt upp för henne som hon var tacksam för men Book var inte med trots att hon hjälpt henne mest av alla vad det verkat som, hon har städat hos My, varit kattvakt osv så jag förstår Anna. Tycker My är osmaklig och pinsam, falsk och manipulaiv så man blir mörkrädd.

          Fast om det är anledningen så är det ju helt galet att ett inlägg kan krascha en vänskap? Vafan går de på högstadiet? HÖJ ER MÄNNISKOR.

          Ja mycket kan man tycka om Anna, men tror absolut hon har gett mest i deras vänskap. Har ett större hjärta och är inte lika rädd för extra besvär. My måste ha en personlig vinning innan hon lyfter arslet.

            Anna ”kväver” ju sina vänner. Jag tror inte att folk orkar med det.

              Anna får gärna komma hem till mig och ”kvävas” genom att inte bara komma själv rensa, städa, packa, lyfta, skura, hjälpa till i trädgården ta med fika och käk passa mina husdjur utan även ta med mer hjälp.. Kom bara Anna! När du vill!!

                Själv skulle jag ha ett tillägg – HÄR RÅDER KAMERAFÖRBUD

                  Då är frågan om hon gjort allt det där

                Du vet inte vad du säger just nu. Du är säkert lika galen som anna

              Tror inte Anna ”kvävt” My utan tror tvärtom att Anna till slut äntligen insett hur My är och tog avstånd, hoppas det håller i sig bara.

            De är tyvärr väldigt lika i sin gränslöshet!!!

        De är vänner igen och kommenterar på varandras insta!

          ???

          Nej tror inte de är det direkt men My tror nog det och hoppas på det eftersom att Anna skrev på Mys insta och hejade på Ludvig, och sen har My skickat hjärtan på Annas insta. Hoppas verkligen inte att Anna blir kompis med My igen. Anna har andra vänner. Man ska inte låta sig utnyttjas.

            Vilka vänner har Anna menar du?

      Inte lär väl Maggan vilja återuppta umgänget med My igen? Nu när hon är kär och glad igen.

        Hoppas verkligen inte det.

        Tror knappast My är intresserad av det

        Hon verkar ju vilja ha kontakt med Anna…så varför inte?

          Att Anna skickade hjärtan till Maggan var nog för att reta My. Fjortisar.

            Maggan har gillat många av Annas inlägg…samt att hennes nya skickade hjärta till Anna vid nåt tillfälle…

      Fast nu måste jag fundera, Sandra och övriga som skriver dylika kommentarer, har ni barn? Jag har inte full koll på alla svängar kring My, men vad får er att tro att det finns starkare motiv än att vilja ge sitt barn en trygg tillvaro? De flesta (åtminstone kvinnor) som har barn sätter inte karriären eller något annat framför barnet. Det tillåter ju inte ett normalt funtat hjärta. Så vad specifikt i Mys historik får er att tro att hon skulle ha andra motiv till flytt?

        Ett tips är att gå in på hennes blogg och läsa valfritt årtal från arkivet. Mönstret är detsamma år efter år. I Mys värld är ingen viktigare än just hon själv. Hon försöker lägga ut dimridåer, men ett tränat öga ser igenom dem.

          Eller här i BB:s arkiv under Mys namn.

          Ett tränat öga? Kanske dags att lägga ner granskningen av My? Hur många timmar har du lagt på henne om du utvecklat ett tränat öga för hur hon beter sig?

            Med ett tränat öga menar jag att jag har lätt att läsa av människor.

        My köpte ett nytt hus i samma område trots att, enligt vad hon själv skrivit, sonen varit mobbad i skolan sedan augusti förra året. Tidigare har hon fllyttat hit och dit ständigt men det har främst varit för sin egen skull för hon ville bo i Sthlm och göra karriär. Sonen har fått flygpendla och varit kvar sist på förskolan jämt så han grät. Möjligt att det varit mobbning och det är hemskt isf men jag tror My flyttar nu främst för sig egen skull, hon vill närmre stan och i Täby har hon väl sin tränare/coach som hon vill ha nära till osv. Man måste nog ha följt My en längre tid för att veta hur hon är, att hon är manipulativ, lögnaktig och att allt hon gör är främst för sin egen skull och för ekonomisk vinning som någon annan också skriver.

          Vart är det My bor nu? Flyttade inte hon till Sigtuna?

            Nu flyttar hon till Täby. Nästa år separerar hon och Jonas eftersom de bor för trångt igen. Eller så flyttar hunden först.

            Hon flyttade till Sigtuna för kanske fem sex år sedan och har gjort några fler flytter sen dess, och för ett år sedan ungefär så flyttade hon igen till Sigtuna eller Sigtuna Slottspark heter det väl, ett radhus där hon menade att de verkligen skulle slå sig till ro, och sen för några månader sedan så köpte hon ett större radhus några hundra meter bort som hon nu också sålt och ska ist flytta till lägenhet i Täby. Tror inte heller det beror på skolan. Ingen bostad blir långvarig, som så mycket annat i Mys värld inte blir.

              My bodde i Steninge slottspark som ligger i, eller lite utanför, Märsta

                Både My och Anna vill slippa läsa Märsta. Sigtuna kommun, Sigtuna kommun….

      Varför umgås inte systrarna Graaf? Eller fattade jag fel?

      Varför umgås inte systrarna Graf? ?

        Vem har sagt att dom inte umgås?

          T ex Hannah själv

            Jasså?

            Var säger hon det?

              Svar på en kommentar i ett blogginlägg…

      Köper My lgh själv ?

    Hon hade inte kollat upp skolan innan hon flyttade till Steninge. Pojken flyger till pappan varje helg istället för att vara med kompisar. Det är en självklarhet för alla föräldrar att välja boende efter förskola och skola om det finns möjlighet till det. Att uppmuntra barnet till att skapa sociala kontakter utanför skolan och inte vara medföljande till vuxnas sociala kontakter.

      Ja det är ju självklart inget fel i att leka med flickor. Dock är det hans mammas umgänge som styr. Tänk att ”bara” ha en egen kompis man själv har valt.

        Om man inte ska räkna in Antonio Book förstås.

          Vilken förebild?

            Eller hur? Kan allt som en normal förälder inte vill ha i närheten av sitt barn.

        Nej, har inga synpunkter på kön men det är ju inte hans kompisar. Och inte heller kompisar i närområdet.

      Jag hänger inte med i svängarna märker jag! Varför flyttade hon till Steninge? Pga Jonas?

        Hon hade efter flytt från Jonas i Täby mellanlandat i en lägenhet i Vasastan. Ludvig fick corona, My drog på sig läppglans och fotades bredvid Ludvig på ett sjukhusbesök. Stor rubrik i Aftonbladet.

        Stor dramatik. Trodde Ludvig skulle dö trots att han vårdades hemma. Efteråt ett maniskt tillstånd som slutade med radhus, hundvalp och ny bil. Jonas flyttade in senare. Nu behövdes ett större hus, som de i slutändan nog inte hade råd med. Nu bo på hotell, sen lägenhet i Täby.

          Ja herregud alltså. My gör stor dramatik av allt, lägger gärna upp sjukhusbilder och foton på sonen och allt överdrivs. Minns att hon höll på att skriva om sitt kommande bröllop när hon precis träffat Jonas, det tjatades om bröllopet som om det var bestämt tid o allt haha. Var väl förlovningsring i samarbete också om jag inte minns fel. Sen slut och ihop, för det ger ju uppmärksamhet och många kommentarer. Många gånger både hon och sonen varit nära döden – enligt My alltså. My är gränslös. Hotell lyckas hon väl få som samarbete, flytthjälp också. Blir trött bara man ser hennes namn.

            Om jag inte minns fel gick hon 7 kilometer på innergården vid ett tillfälle. Undrar hur många varv det blev ?

          Köper hon lägenheten med Jonas el själv? Skrev en kommentar o frågade på hennes blogg som inte publicerades !!

            Vet ej, men frågan verkar känslig.

        Nej Jonas hade lägenhet i Täby. Till Steninge Sigtuna flyttade hon väl för att hon ville det, fick väl för sig att köpa radhus och det just efter att hon snyftat om hur fattig hon var och förlorat pengar iom pandemin haha men hon verkade ha det gott ställt, hon tjänade nog mycket på det hon skrev om sonen och corona det gav många klick och cash. Hon ville väl kanske bo nära kompisar som Anna Book och andra också. Hade inget med Jonas att göra alltså, honom hade hon flyttat ifrån tidigare.

          Hon gnällde om att det var så fattigt att en handväska fick säljas för att ha råd med hundvalp.

    Nej, jag tror inte det är sonens skola som orsakar flytten.
    Jag tror hon är i ett maniskt skov nu, därav att allt ska gå så fort och ogenomtänkt. Jag tror att det framförallt är ekonomiska skäl till flytten. Radhuset blev nog för dyrt.
    Hon är manisk nu – tror inte det dröjer länge innan ”kroppen kraschar” igen… Har följt My i ett tag nu, och allt går i cirklar.

      Tror du har rätt. My river inte upp himmel o jord och ”slår inte knut på sig själv” för sonens skull utan för sin egen skull. Det är mönstret att ständigt flytta, och snyfta. Det är strategier. Allt My gör och skriver är med en baktanke, och för sin egen skull främst. Hon påstod ju att sonen utsatts för mobbning sedan augusti förra året men ändå köpte hon ett nytt hus i samma område långt senare så flytten handlar troligtvis om annat. Det har väl dessutom varit ”problem” i flera skolor nu. Ja My är desperat nu efter klienter och likes, det ser man direkt då hon hashtaggar i sina inlägg och skriver kommentarer till sig själv haha. Allt går i cirklar ja.

    Usch alltså, detta kommentarsfältet är hemskt att läsa ? Jag vet inte vem My är mer än att läsa här. Men alla verkar tro att de vet EXAKT ca allt om personen. Får ont i magen av tanken att människan My går in och läser allt här om vad andra människor skriver om henne. Även om hon fläker ut sig om allt så behöver ju inte random folk skriva hemska saker för det.

      Ja precis. Camcam drar dessutom ännu mer uppmärksamhet till sonen iom detta inlägg. Sagt det förr och säger det igen, denna blogg lever i symbios med problemet den påstår sig bekämpa.

      Jag håller med om att kommentarsfältet blivit förfärligt. Det har eskalerat och bara blivit värre. Många kommentarer är helt fruktansvärt elaka. Rena mobbingsfasoner.

      Det folk skriver här, är ju det My själv berättat i sin blogg.

        Men denna blogg skapar en större spridning och dessutom uppmuntras ett kommentarsfält här där sonen vidare exploateras. Man blir en del av problemet när det tas upp på detta sätt.

    Ingen ska behöva flytta för att ens barn blir mobbat. Detta måste skolan lösa ihop med berörda parter men tyvärr är det inte alltid helt enkelt. Det bästa hade varit att stänga av de elever som mobbar, om det inte hjälper och de har fått en skarp varning borde de tvångsförflyttas. Jag hade dock gjort precis som My och flyttat om mina barn hade blivit utsatt för grov mobbing och skolan/samhället inte tog sitt ansvar.
    Mobbing kan ge men för ett helt liv.

    Sedan undrar jag om det ska vara okej att diskutera enskilda barn och deras livssituation här? Särskilt i ett inlägg där mamman får kritik för att dela med sig för mycket av sitt barn på sociala medier och att detta kan vara en orsak till att barnet är utsatt för mobbing. Är det lämpligt?

    Värt att tänka på.

    Men det är ju de barn som mobbar som föräldrar bör flytta om de inte sköter sig.

      Men nu vet vi av erfarenhet att det inte fungerar så. Visst, det vore fint om de som mobbar vore de som blev påverkade. Dock fungerar det inte så i realiteten.

        Nej precis. Det var det jag menade.

    Håller helt med. Helt otroligt att en person inte fattar att exponering i ens mammas sociala medier leder till sociala problem för ett barn.

    Får rysningar av denna människa!! Stackars som, hur kan du gilla hennes bullshit! Vakna.

      *son

      Om inte föräldraskapet radikalt förändras så står grabben snart i kö hos BUP.

      Ja samma här hua. Tycker synd om sonen. Ja märkligt att hon inte sett igenom My utan tror att hon river upp himmel och jord och slår knut på sig för sonens skull – det är ju mest för sin egen skull. Inte svårt att se Mys strategier, manipulationer och mönstret. Allt går i cirklar och allt har My bortförklaringar på, men inte alla som går på det.

    Har inte sonens pappa något att säga till om vad gäller exponeringen av sonen? Sonen dras ju med ett smeknamn som säkerligen plockas upp av jämnåriga med mobbartendenser. My verkar gränslös i sitt sätt att vara.

      Tyvärr ingriper han inte. Så jag antar det är okej för honom konstigt nog. Smeknamnet kan hon hålla för sig själv.

      Sa inte My att det hade varit problem hos pappan också?

        Något hände i skolan även där.

    Förstår inte anledningen till att skriva detta inlägg eller alla spekulationer kring vad som händer i Mys och sonens liv. Ett helt kommentarsfält angående en 10-åring!

      Nej, det är ett kommentarsfält om My och sättet HON exponerar sitt barn på.

        Nja. Att sonen och hans liv kommer fortsatt kommenteras om här det vet väl alla med någon slags intelligens.

        Vad tror du själv att kommentarerna kommer att handla om? Redan fullt av kommentarer kring hur pojken mår och hans mobbning. Kul för honom.

      Ja helt sjukt.

    Sen ska My även påtala att hon offrat sitt perfekta radhus för Ludvigs skull. Ska han även bära den bördan? Min mamma har offrat mycket för min skull. ?

    Är det inte väldigt konstigt att hennes blogg ligger på MåBra.se???

    Den handlar väl om allt annat än att måbra?!

      Och hennes prat om balans, hela tiden. Och hälsa och hälsokost…..

        Hon ser sig som en hälsoprofil. Många av oss ser en pajas som tagit på sig en för stor kostym.

        Ja hennes tjat om balans, som hon själv aldrig lyckas hitta och hamna i. Skrattar varje gång hon nämner hur viktigt det är att ”vara i balans och att det inte finns förbud” – det skriver hon ofta nuförtiden som en strategi men det går ju sååå emot det hon själv utstrålar och visar. Hon är allt annat än i balans, hon är desperat, övertränar och går på kostschema. Det är allt eller inget. Hon trasslar mest in sig, försöker för mycket och det blir bara pinsamt när hon låtsas och fejkar … Suck alltså.

          Sen tror hon att bara vikten ligger runt 60 kg igen så har hon lyckats. När hon åter ökar i vikt så är det sköldkörtelns fel. Samt att ”kroppen svarar inte”. Har vi hört den förut?

            Och varje gång hon pratar om balans så är det i samband med att man beställer en Pizza eller en carbonara på något uteställe 🙂

      Hon vill ju så gärna vara en ”hälsoprofil” och träningsprofil, hon vill ha det som sin business. Hon har kallat sig hälsoprofil sedan hon började blogga typ och då var hon storrökare dessutom haha. Hon är så fejk och pinsam. Hennes tjat om balans, som hon själv aldrig lyckas hitta. Skrattar varje gång hon skriver om att vara i balans och att det inte finns förbud, det skriver hon ofta numera som en strategi men sååå motsägelsefullt haha. Hon är inte i balans tvärtom desperat, övertränar och går på kostschema. Det är allt eller inget och definitivt ingen balans.

        Det där med hållbarhet när hon själv gör nån omstart varje månad är inte logiskt.

          Nej verkligen inte.. hur kan hon tycka att hon är så duktig och kämpar så. Ingen balans för fem öre. Ät normal mat, träna normal mängd.
          Kan hon verkligen ha några klienter?

            Tror jag inte. Utan sina samarbeten skulle bostaden vara ett tält.

              Nej tror inte hon har några klienter. Desperationen lyser starkt nu. Hon är rolig med sitt ”nu har jag möjlighet att ta emot fem klienter”, länge hette det att hon kan ta emot tre, att hon har tre platser, sen blev det – hör o häpna – åtta platser lediga ujuj att hon hade så många platser hehe och nu senase fanns det fem såg jag hon skrev. Tror inte hon har en enda som hon coachar online, men hon får det att låta. För några dagar sedan så skrev hon ”imorgon ska jag visa bilder på nya lägenheten” – har fortfarande inte kommit några bilder men ett samarbetsinlägg/reklam kom efter det och det ville hon ha många klick på. Typiskt My, hon är slug och falsk.

                Desperation är verkligen rätt ord.

                Mysan har flera inplanerade ”träningsresor” då hon ska coacha.
                I slutet av augusti (Öland), slutet av september (Spanien).
                Känns ju inte helt genomförbart i denna röran. Men kanske en kaffedrinkar, dadelsnask, piller, tights 24/7 och ägg är lösningen?

            Det finns mängder av kändisar som erbjuder samma koncept.

            Via digitala datorprogram får man hjälp med korsning träning.

            Simon skiöld har det, likaså Mikaela Lauren samt de första gym.

            Har svårt att se att man väljer My som inte är en förebild med valans, kost och erfarenhet.

            Hon är mer desperat, quickfix, pulver, piller, äter inte grönsaker, lagar inte mat, glömsk, snurrig, slarvig, gränslös och har fixat både mage och bröst med operationer.

              ”Kost och”

      Fattar inte hur MåBra kan henne som bloggare på deras sida. My är ju allt annat än ’MåBra’

    Usch för denna My. Borde inte läsa hennes blogg men kan liksom inte låta bli.
    Hon ser sig själv som en krigare, en hjälte, en kämpe som ska hyllas och åter hyllas.

    Men hon är otroligt egoistisk, lägger ner flera veckor på sin träning och mående utomlands, hund och hem får nån annan fixa.

    Sen ska hon ”unna sig” flyttstäd, flytthjälp, matlådor i flera veckor. När gör hon någonsin nått sånt själv? Hon lagar ju nästan aldrig mat, och hon har fått otroligt mycket hjälp vid flytt, hur de nu orkar..
    Har man någonsin sett henne hjälpa nån annan?
    Tycker synd om hennes son, men hon bara gör allt värre för honom.

    Hon kunde väl varit hemma på sommaren och i lugn o ro försökt fixa saker.. nej då, en månad i Spanien för sig själv ( o bli hyllad för det) sen hem o stressa som en galning på ett par veckor.
    Hur länge kommer de orka bo i den lilla lägenheten på tredje våningen, antagligen inte så många månader… så krasch och flytt igen. Oj oj oj

      Och bli hyllad för sin viktnedgång genom att lägga ut bilder som var uppåt tre år gamla. Lika bra hon flyttar till Spanien och kör sina rutiner som tydligen aldrig funkar hemma. Hon kan gå där fram och tillbaka i vägdammet iklädd samma bikinibh dag ut och dag in.

      Ja det är otroligt vad My vill framhäva sig själv som att hon är en hjälte, kämpe, krigare och fantastisk. Så uppenbart så som hon skriver, det ska vara drama. Hon vill få hyllningar, hon vill att man ska tycka synd om henne och att hon kämpar och är fantastisk, det vill hon höra det gillar hon. Alltid varit så. Är säker på att hon skriver en del hyllningar till sig själv att hon är fantastisk och såå imponerande, inspirerande och kämpe. Grandios självbild och ego är My i ett nötskal. Aldrig sett att hon hjälpt någon men hon ska ha hjälp med allt. Synd om sonen och hur kändes det för pojkvännen Jonas att hon åker iväg halva sommaren. Alltså. Och hennes clickbait, så falsk. Vill inte heller ge henne några click. Hur vet du att lägenheten är liten på tredje våningen? Tyckte hon skrev egen ingång och etage. Hon utlovade ju bilder men kom reklaminlägg istället och inga bilder på lägenhet har synts till, det var strategi.

        Det verkar vara en etage-lägenhet på 82,5 kvadrat, inte så liten kanske, men tanken var väl att Jonas behövde mer plats..

        Man kan se lite bilder om man söker på Hägernäsvägen 16 c

          Snart kommer hon att flytta igen för att hon inte står ut med bullret från E18…

    Men va? Varför ska du och alla på denna bloggen tala om vad hon ska göra med sitt liv? Haha asså denna blogg är helt sjuk

    Första skolveckan över och My vill gärna berätta om sin duktighet. Hon har faktiskt skjutsat sitt barn flera mil om dagen. Vilken power! Och det kostar extra för hon har hyrbil. Hon kanske kan tigga ihop en slant av barnets far.

    Fy fan vad mycket som ska härleda till Ludvig framöver. Hotellkostnad, de nya möblerna, saknad efter trädgård och promenadvägar. Lämna grannar ?

    Ja om jag är hans blivande klasskamrat och har mobbing i mig har jag material för en vecka utan att ens ha träffat pojken… Tioåringar är läskunniga!

    Han…
    … ligger på ett bord bredvid sin mamma ”med glädje i ögonen”
    … har haft ångest hela sommaren men botat den med glass.
    …har spelat gagaboll med rektorn.
    … har på sin gamla skola känt sig otrygg, förnedrad, utanför, ledsen, sårad. Välkommen hit så gräver vi upp gamla sår och gör dig till ditt gamla jag!

    Barn kan vara SÅ elaka. Det bästa vore att han fick börja om, helt anonym.

    Ja, det finns många perspektiv och ingångar i denna familjecirkus.

    Oavsett alla åsikter hit och dit, gällande mamman, så tycker jag att det största bekymret är, att hon fortsätter att vara gränsöverskridande, när det gäller exponering av den unge sonen.

    Som så många skriver så finns det ett väldokumenterat underlag på bloggen, för en eller många ungar med mobbarmentalitet ”att sätta tänderna” .

    Om hon är läskunnig och har någon form av inre moralkompass, så borde hon sluta pronto. För inte kan det väl vara så att ”pengar in” har med sonen att göra.

    Men, allt verkar till att rinna av henne som ”vatten på en gås”.

    Vad kan man göra?

    Stackars pojke. Jag ligger i soffan och läser och tänker på rötter. Alla borde få ha rötter att återvända till, att flytta hela tiden är inte roligt.
    Rötter kan vara vart eller egentligen vad som helst men nånstans där man känner sig hemma och trygg. Jag är där just nu. I en soffa i stugan vår familj haft sedan farfar byggde den 1957.

    Hoppas på att pojken får landa någongång någonstans.

    Lägenheten ligger ju granne medJonas lägenhet, så han kanske säger upp hyresgästen, och har den som kontor.

    Jag tycker inte man ska basunera ut att de flyttar för sonens skull (även om det är så).
    För hur skulle det kännas för sonen om det inte funkar bra här heller? Vilka skuldkänslor han kan få, fastän det inte är hans ”fel”. Nej, de flyttar för att de vill bo i Täby nu, punkt.

    Varför blir sonen mobbad?
    Finns det ett mönster i hans beteende som drar till sig mobbare?
    Det är ingen ursäkt men en förklaring.
    Kan i så fall pojken få hjälp med att ändra sitt beteende. Verkligheten ändrar sig tyvärr inte så lätt för att han är annorlunda.
    Hur som helst bör My sluta använda pojken i din marknadsföring.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.