Elena Belle bekräftar den nya kärleksrelationen

Fråga: Are you dating Gleb? Svar: I got a lot of questions about Gleb so I am just going to answer one of them. Yes, we are seeing each other. He is an amazing human, amazing dad. He has the biggest heart. That’s all I can say. ♥️
Bildkälla: Elena Belle Instastory

Elena Belle har haft en frågestund på Instagram, där det givetvis dök upp en fråga om relationen till Gleb Savchenko, som hon nyss varit på resande fot med och som du kan läsa mer om HÄR.

Återigen, det gör mig så glad att se glädjen och lyckan i hennes ögon igen.
Jag kan inte ens föreställa mig hur det är att leva vidare efter att plötsligt och från ingenstans förlora sin man och pappan till sitt barn.

Hon fick en fråga även om detta, och om att gå vidare.
Så här svarade hon på den:

Fråga: You have so much strenght. I am so sorry for your loss. How are you doing? Svar: Thank you, it’s been very hard times. But life has to move on. That’s what Michael would have wanted. Its important to show my daughter to be strong and happy.
Bildkälla: Elena Belle Instastory

47 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men hade Michael verkligen velat att hon gick vidare? Skrev hon inte i sin bok att han var jättesvartsjuk och kollade igenom hennes telefon, tog strypgrepp på henne pga detta osv? ?

      Oj! Måste läsa boken känner jag ? är den bra?

        Till M
        Boken är riktigt bra, sträck läste ut den på en em.

        Så glad för hennes skull att hon hittat kärleken. Jag tror hennes man velat att hon skulle fortsätta vara lycklig och gå vidare i livet även efter han.

          ”Riktigt bra” är väl att ta i. Ganska intressant men det alla undrar över var ju utelämnat.

            Det håller jag inte med om, jag fick svar på det jag undrar och fick veta en hel del annat jag inte ens visste att jag undrade.

      Vad det, det han utsatt henne för alltså..

      Sorgligt. Hoppas att hon finner äkta kärlek och glädje i sin nya relation. Hon förtjänar att behandlas bra ♥️

        Sorgligt också att man inte kan se vad som händer bakom stängda dörrar.. nu har jag inte läst boken men utåt sett kändes deras förhållande helt fantastiskt och hon hyllade han så ofta på Instagram.

      Exakt min tanke.
      Jag tänker att det kanske är lättare att resonera som Elena om man levt under psykisk och fysisk misshandel och helt ärligt, det är inget fel i det. Är glad för hennes skull.

    Heja Elena! Hoppas han är snäll mot dig, du förtjänar all kärlek och trygghet. ❤️

      Haha är exakt sådana här kommentarer som jag stör mig på på fb. Typ en artikel om prinsessan Madeleine och medelålderspersoner bara ”Hoppas du mår bättre snart Madeleine!”

        Varför stör du dig på andra människors omtanke?

          Empatilös kanske? ?‍♀️

        Jag älskar sånt

    OT, alltså denna Mona och hennes universum, vad hon motsäger sig själv ofta. Hon rapporterar ju varje vecka från soppköket med VDS och jag har sett att hon fått frågan många gånger om besökarna har samtyckt till att hon lägger ut bilder och många gånger sina egna små formuleringar om deras personligheter (exempelvis han hon kallar för ”surgubbe” men hon är ändå såååå glad i honom).

    Bara i hennes senaste inlägg på bloggen om VDS väcks en del frågetecken, Mona skriver i inlägget ” Ibland händer det att folk hör av sig till oss när de har sett någon de känner igen på mina bilder. Vi har ju ett stort Facebook-konto med 10.000-tals följare” en i kommentarsfältet skriver då ” Undrar också om ni frågar alla om det är Ok lägga ut bilder och att de då samtidigt får veta hur många ni nåt ut till?” Och Mona svarar ” Jag har järnkoll på de som inte vill synas så dessa undviker jag.”

    Samtidigt i inlägget under bilder på två olika kvinnor står följande ” Jag blir så ledsen när jag ser den här kvinnan. Vi har jätteproblem att kommunicera med henne men förstått så mycket att hon har fruktansvärt ont i sina fötter, eller om det är benen” samt under en annan bild ”Jag har försökt prata med den här trevliga kvinnan men hon kan jättedålig svenska, och då blir allt genast mycket svårare. Särskilt om de inte heller pratar engelska”

    Tycker detta rimmar dåligt med det andra. De kan inte kommunicera så att de vet om en person har ont i ben eller fötter, men det går bra att få hennes samtycke till att fotograferas och bilden publiceras på både en stor Facebooksida samt en stor blogg. Men det kanske bara är jag som inte begriper hur detta går ihop.

      Har aldrig varit inne på hennes blogg men gick in nu..
      Det var ju inte lite bilder på hemlösa ? med namn också.
      Trodde de la upp på sin Facebook sida, inte att hon la upp de även på sin blogg. Tycker inte det är ok men har hon frågat som hon säger så är det väl så..

        Fast det jag undrar är hur hon kan ha fått samtycke från dessa kvinnor där hon själv skriver att de inte kan kommunicera pga språkliga brister. De har över 128 000 följare på Facebook så det är en stor spridning. Och inne på sin blogg tar hon det steget längre och lägger gärna till lite beskrivningar och många gånger namn.

          Hon ställer kanske frågan ifall hon får använda bilderna i sociala medier men att personerna inte riktigt förstår vad det innebär, dvs i vilken omfattning osv.
          men att få den frågan varje vecka när man är som mest sårbar tycker jag inte är ok. Man behöver väl inte ta nya foton varje vecka?

      Jag har tänkt exakt samma sak! Plus personerna som hon säger skäms och inte vill att deras anhöriga ska veta (vilket jag förstår
      fullt ut), men vara med på bilder som når 10.000 är de ok med? Känns som att man kanske inte fullt ut förklarat hur många dessa bilder når…
      Har alltid tyckt om hennes blogg, tycker hon är rolig, men VDS-inläggen lämnar en dålig smak i munnen…

        Exakt. Och ibland blir hon lite väl gränslös i sina egna omdömen och slutsatser.

        Och de har 128 000 på Facebook så det når ut till enormt många.

        Hon är ju i maktposition gentemot de hemlösa också, väldigt oetiskt.
        Sen vet hon ju ingenting om deras psykiska hälsa, kognitiva och språkliga förståelse. Är de kapabla att samtycka, förstår de vad det innebär?

          Någonstans kanske man får dra en gräns också, man kan inte förutsätta att en person har en nedsatt kognitiv förmåga bara för att den är hemlös. Jag tror alla som står i den där kön är väldigt tacksamma över den mat, de kläder och den närhet de får och allt det får de enbart för att organisationen får pengar från frivilliga, just genom den uppmärksamhet de får tack vare bloggar och facebook. En text utan bild övertygar inte i närheten så mycket.

          Men visst, lägg ner Vid din sida och låt folket svälta och frysa ihjäl. Hellre det än att oetiskt visa upp bilder på verkligheten.

            Med del logiken kan man alltså också visa upp döende människor i cancer för att samla in pengar till forskning. Fast…det behövs ju inte… Just det!
            Människors integritet måste faktiskt respekteras och det Mona gör är helt förkastligt.

              På vilket sätt är din kommentar ens i närheten av samma sak?

              Du kanske själv ska följa med och kolla när Mona pratar med de hemlösa innan du använder alltför stora ord, för du vet ingenting.

    Jag har bara fått vibbarna att Elena bara var en trofé-fru åt han Michael..

    Saknar Classe Kinza Kenza och hans inlägg om Natacha ?

      Haha, detta fick mig att le stort! Åh, vad hände med honom? Saknar tom hur han brukade låsa sin blogg i frustration lite var och varannan dag!

      Älskade allt skvaller han bjöd på. 🙂
      Men hur var det, han sålde aldrig ut Dani K va? För man fick ju lite känslan av att hon hängde med samma typer som Natasha…

        Många spekulerade ju i att Dani var Classe Kinza Kenza själv ju.

    Jag kan hålla med. Såklart måste man få vara sjukskriven även som influencer. Men total tystnad i flera veckor förutom reklaminlägg gör nog att många tröttnar på henne. Hade nog varit bättre om hon var mer transparent och skrev klart och tydligt att ”jag mår så dåligt att jag inte kan jobba, kommer dock komma en del reklam som jag förberett och som var planerat sedan tidigare”.

      Men kan man inte lägga ihop a+B själv? Måste hon verkligen skriva det? Det går väl att räkna ut?

      vem?

    Att folk ifrågasätter hur hon kan träffa en ny, gå vidare osv. Vad fan ska hon göra? Sitta instängd och gråta resten av livet och förstöra dotterns liv? Självklart kommer hon alltid minnas sin dotters pappa och föra hans minne vidare, betyder inte att hon inte kan hitta kärleken igen för det.

      Hon förde ju hans minne vidare fint i sin bok nyss ?

        Skulle hon vara tyst om hur han vad, menar du?

          Hon kan ju prata med sina närmaste. Men finns ingen anledning att berätta för hela världen. Speciellt när han är död och inte kan försvara sig eller berätta sin sida av historien.

      Jag ifrågasätter kepsen. Kan aldrig tänka mig någon med keps.

        Pjuh! Vilken tur att den inte växt in i hans huvud och att han alltid kan välja att ta av sig den!

        Nu låter du som min inskränka kompis som bara måste tala om att hon inte skulle klara bo i lägenhet om hon ser ett inlägg om att någon människa hon inte ens känner flyttar från hus till lägenhet t.ex.
        Var kommer detta behov ifrån? Att du måste säga att du inte kan tänka dig någon med keps när du ser bilden.

    Varför har hon problem med att skriva it’s, hon skriver ALLTID is. Is very good, is hard, is only available in Sweden. Är det bara jag som påpekat detta? Blir tokig!!!!!!!!

      Gissningsvis är hon inte så språkligt begåvad.

        Hon har bott i USA i över 10 år så jag tror inte att det är möjligt att ha gjort den enkla missen så länge. Förmodligen lathet eller auto correct.

      Om hon är spansktalande i grunden är det inte så konstigt. De utlämnar ofta personligt pronomen eftersom böjningen av verbet visar vem som avses.

        It’s = it is.

          Hon skriver ju IS inte it’s, så mao. FEL.

      Tror hon tänker på svenska (ÄR) för många svenskar skippar ju nuförtiden ”DET” framför ÄR (jävligt irriterande).

    Så glad för hennes skull känns genuint och en sån kille som hon ska ha. Snygg var han med !

      Med vad då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.