Linda-Marie Nilsson för Ellos

För tre dagar sedan släppte Ellos en kollektion som företaget tagit fram tillsammans med Linda-Marie Nilsson.

Det verkar ha varit succé, då vissa av kläderna sålde slut på mindre än en halvtimme, och precis som med många andra influencer-kollektioner så är även den här i ”limited edition”, vilket betyder att när den är slut så är den slut.

Av kommentarerna att döma så är det många som önskar att Ellos skulle erbjuda en mer permanent kollektion av Linda-Maries plagg, då den nuvarande marknaden har en del att önska vad gäller snygga kollektioner i större storlekar.
Den här går från 38/40 till 54/56.
I en kommentar skriver Linda-Marie att det är Ellos som avgör allt sådant, så vill man se mer av den här, eller liknande kollektioner, är det alltså Ellos man ska tagga eller skicka dms till. 😊

Mina favoriter är den gröna och svarta klänningen ”Ellinor” som sålde slut i ett nafs.
Så himla fina! 😍

65 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Blir alltid så nyfiken på hur mycket av varje plagg det rör sig om typ. Någon som vet?

  Alltså samma när Bianca gjorde något liknande och det sålde slut jättesnabbt och antagligen massa andra personer som gjort kollektioner med Nelly eller något också.

  Rör det sig om 50st per plagg eller 1000st liksom?🙂

   Tror att det bör vara närmre 500-1000 MINST då det annars kan bli för dyrt att tillverka. Många fabriker har min. order 500 plagg/ design (och storlek, i vissa fall).

    Tack för svar!
    Man lär sig något nytt varje dag😄

    Är kollektioner alltid begränsat antal, av vilken anledning isf?
    Hade dom inte tjänat mer pengar på att göra betydligt fler plagg som går att köpa i några veckor eller blir trycket så högt just för att folk vet att det inte finns hur mycket som helst och kanske inte skulle bli slutsålt annars?

    Jag har mycket koll på hur sånt här funkar, det märks va? 🙃😅

     Man vill ju skapa en hype och att kläderna SKA ta slut. De vill inte ha kvar dem i rea-ställen efter ett halvår.

   Det brukar krävas minst 1000 i varje storlek för att det ska gå runt.

    200-300 räcker.

     Det beror på vart klänningarna tillverkas i så fall och vilken lön arbetarna har

      Ja

     Företaget jag är involverad i säger 1000 – för tshirts! Och då är det 1000 per storlek – inte sammanlagt….. Under tusen så går de back om inte alla säljs. Stort företag, ska tilläggas.

  Fina klänningar och roligt för L-M att de sålt så bra. Blir ju allltid ett extra stort tryck när upplagan är begränsad dock. Hur som, det blir säkert en fortsättning.

  Lm verkar vara så oskön som person men kul att det finns mer inkluderande storlekar.

   Varför verkar hon oskön?
   Läst flera kommentarer där folk säger hon är falsk, otrevlig, spelar snäll osv men aldrig läst någon anledning vad jag kan komma på.
   Sen kan man såklart få en känsla av vissa personer utan att kunna sätta fingret på varför.

   Följer inte henne så har ingen uppfattning om henne själv.

    Tror många ändrade uppfattning i och med Kissie/Alexandra tiden…

     Vet bara att dom gjorde en bok (eller är jag helt ute och cyklar?) tillsammans, antar att Alexandra tiden har mer bakom sig än just det?

      Deras podd ihop!

   Jag har både träffat och skrivit med Linda-Marie och mitt intryck av henne är att hon är en genuint trevlig person.
   Absolut att man kan fejka sådant, men det brukar för eller senare skina igenom, och det har jag än så länge inte sett någonting av.

  Är allt alltså slutsålt?
  Det står att inga produkter kunde hittas.

   Ja, allt är helt slutsålt.

  Fattar inte varför allt måste bli så tantigt direkt när kläderna ska finnas i stora storlekar. Jag är inte jättesugen på att klä mig som en 50+.

   Jag är 34 och tycker kläderna är jättefina för någon i min ålder eller yngre också. 🙂 Vad tycker du är tantigt? Jag är glad att se något annat än det där 90-talsmodet som varit poppis på sistone med neonfärger…

    Alla klänningarna är 100% något min mamma hade gillat, haha. Långa, raka modeller som går upp högt i halsen. Band precis under bysten istället för i midjan, det där blommiga mönstret är som taget ur en katalog för äldre kvinnor haha. Ganska osmickrande på en större kropp, blir lite ”gömma undan” istället vilket jag starkt ogillar. Vill inte gömma mig bara för att jag är plus size. Kan inte förklara bättre än så. Men tyckte L-Ms mamma passade jättefint i klänningarna som hon visade på sin instagram! Var bara en ”tantig vibe” helt ärligt.

   Håller med, väldigt tantigt och tråkigt.

   Den gröna ser ut som 100 % svettig polyester

  Mroliverhunt gick ut och festade igår och ligger bakis idag hellre än att fira sin dotters 3 års dag, så fruktansvärt tragiskt. Även om jag egentligen inte har någon känslomässig kontakt med min far så är jag ändå tacksam att han har aldrig missat min födelsedag

   Och samtidigt i Antonijas och Olivers kommentarer läser man ofta att deras fans vill att dom ska skaffa barn ihop för han är sååå fin med Antonijas guddotter 🙃 han kommer bli en så bra pappa!(Antar att många av deras fans som är barn inte vet om att han redan är pappa och en värdelös sådan) 🤢

    Haha, på den senaste bilden han lade upp har någon kommenterat ”Har du barn?”… Oh my…

    Att han nu postar bilder på hans dotter med grattis och massa ❤️ Fy f*n vad tragiskt. Att han inte kunde vara närvarande på hennes födelsedag den dagen som faktiskt räknas som mest att vara där. Men det är inte bara han utan väldigt många frånvarande pappor gör sånt

  Inte min smak på kläder, känns som att det blir tantigt så fort någon släpper med bubbleroom (läs Alexandra nilsson) och någon (i detta fallet LM) med ellos

  Har man en “större” storlek när man har 38/40? 🤨 är inte 38 typ medium? Det kan väl ändå inte räknas som en ”större” storlek?

   ”Vanliga” storlekar brukar få mellan 34-42. Brukar inte direkt vara någon klädesbrist för oss 38or 😊

    Nä jag menar det. Allt finns ju i 36-38, så konstigt att en kollektion som riktar sig till större storlekar inkluderar en så pass vanlig storlek som 38.

     Det är väl för att de med stora storlekar inte ska känna att de får en ”egen” ”tjockiskollektion”. Att de kan ha samma kläder som normalviktiga.

      Fast några av oss med 38/40 är lite kurviga och uppskattar kläder som är gjorda med den kroppstypen i åtanke snarare än som vanligt mode med storlek 34 som grund.

   Och varför inte släppa 34/36 😅 Tänker att det ena inte måste utesluta det andra.. Och nä, 38/40 är verkligen inte ”större” 😳😬

    Hon svarade ju på det i ett inlägg eller på story att ellos har två avdelningar en för mindre storlekar och en för plus. Men LM ville inkludera flera (att fler skulle kunna köpa) så ellos gick med på att ha kläderna från 38.

   EU storlekar
   36/38 = S
   40/42 = M
   44/46 = L
   48/50 = XL

  Vem är hon?

  Tycker det självklart ska finnas mer plagg att köpa. Kul för henne men synd om dom som ville beställa.

  Jag är en tant så det är väl därför jag inte förstår varför ni tycker att klänningarna ser tantiga ut. Kan någon vänlig förklara för mig?

  Hon passade iallafall väldigt bra i kläderna tycker jag.

   Enl. min åsikt:
   Rigningarna på klänningarna känns mer åt det tantiga hållet (raka, inte höga och inte låga lite konstigt mellanting),
   att allt alltid ska vara omlott och eller en markerad midja för att sedan inte ha någon form öht i övrigt (det känns fö. som en ”modell” som knippas till större kroppsformer just för att det ”drar in midjan” vilket jag finner lite omodernt att inte vara mer kreativ än så, förstår dock att folk gillar markerade midjor, det gör jag också i vissa fall),
   blommiga mönstret, känner inte att det behöver kommenteras,
   dom tighta blommiga klänningarna finner jag snäppet bättre men fortfarande meh

   (för att förtydliga, detta är mina åsikter, smaken är som baken)

    Jag håller med. Enligt mig är det något med längden också. Mitt på smalbenet är en svår längd tycker jag. Det behövs en väldigt speciell klänning för att det ska se snyggt och elegant ut, tycker jag.
    Också svårburet, om man inte är typ 180 lång.

    Haha visste inte att blommigt är tantigt 😂 jag har haft blommönster på kläder sen jag var 20, och jag har inte fyllt 30 än.

     Jag syftade mer specifikt på just den gröna klänningen och det blommönstret.

    Ah, ni tänker osmickrande = tantigt?

    Är ju inte midjan utan under bysten.

     Tänkte också det.

  Jag vet inte.. Tycker inte hennes kollektion var speciellt WoW, mest tantigt och osmickrande, typisk plussize fällan när kläder ska vara sååå passande och inkluderande för ALLA men blir mest tältvarning i osköna material som gör få glada men men.. Bara min smak och åsikt så var snäll med mig 😀

   Plussize kläderna ser ju ofta ut som tält tyvärr. Lite tråkigt att de inte kan utforma dem bättre. De får börja anstränga sig tycker jag. Säger ju sig självt att en kort plussize och en lång plussize omöjligt kan ha samma kläder, om de skulle sluta tro att one size fits all, så skulle kanske kläderna sitta lite bättre.

    Exakt! Lika lite som alla smala passar i samma kläder/stil är det förstås detsamma för oss med mer volanger.

   Håller med om att klänningarna inte var så fina eller smikrande. Kommer se konstigt ut på en med samma storlek men med tex mindre byst då den svarta och gröna klänningen sitter löst på henne. Sen tycker jag att v ringat (så där lagom) är snyggare om man har lite större byst. Eller mer åt båtringat hållet. Så att man ser lite mer form på kroppen.

   Men det borde ju vara ganska svårt att ta fram mer ”figursydda” kläder till rejält överviktiga. Alla har väl inte fettet på samma ställe.

  Nej, nej, nej…….dessa Ellos plagg är hemska……….

  LindaMarie som jag tycker har så fin smak på Insta ser faktiskt utklädd och överdrivet tantig ut i dessa trasor.

  Tänker på mamman i Gilbert Garpe när jag ser den där blommiga klänningen.

   Nä men vafan

  Den här typen av plagg är anledningen till varför jag gick ner 30kg i gymnasiet. Kunde typ bara klä mig såhär annars. Eller i stretchiga träningsplagg. (Obs då fanns inte sociala medier så min inspiration kom ju främst från typ postorder 😂)

  Men kul även de kan hitta kläder i sin storlek?

  ”Ellos har en tendes att bara för att det är plus size så är färgerna tråkiga och inget åtsittande”
  Oavsett storlek är väl Ellos mest neutrala färger? och dessa kläder var ju inte direkt åtsittande? Förstår inte den kommentaren. Och alla plus size kanske inte vill bära klänning? varför inte i alla fall 1-2 par byxor?

  När jag var överviktig såg jag ut som Svampbob Fyrkant i de kläder som då gjordes för överviktiga. Jag med min stora mage, men ganska smala ben och armar såg höggravid ut i kläder som var tänkta att få plats med den stora magen (empireskurna klänningar och blusar).

  Förstår inte alls problemet med att designa kläder för tjocka utan att det ska vara modell tält. Det gör ju dessutom bara att man ser ännu större ut.

  Nä inte min stil, känns lite omodernt. Tror att mycket beror på urringning på vissa av klänningarna, har sett liknande på många pluz size-plagg. Allergisk mot den där halvdjupa v-ringningen som är blahablaha. Gillar inte heller när det blir för mycket ”tält”. Gillar mer figurnära. Nu är jag inte lika stor som L-M men jag är lite rund och ganska muskulös och föredrar att framhäva kroppens form. I en sån där klänning skulle jag se gigantisk ut. Och jaja det är inget fel att se stor ut, men jag vill gärna inte se STÖRRE ut än vad jag är. Tycker att L-Ms mamma var jättefin i den blommiga klänningen.

  Jag försöker hitta kavajer, blusar och jeans som inte är så tantiga men det är helt omöjligt. Nån fin kavaj med lite detaljer på hade varit kul, och blusar som INTE är sju meter långa i stretch och bomull som blir urtvättat. Fasen jag vill klä mig som mina kollegor men det är så svårt! Och blommig klänning Nej tack!

  Gina har fått in flera av sina jeans i strl 50. Har inte själv den storleken, men tycker att det är ett bra tecken ändå att det inte behövs en specialkollektion bara för att man inte har strl M.

   50 är vol inte jeansstorleken? Om det är jeansstorlek måste det ju vara enormt…

    Ja det är faktiskt storlek 50. En av mina bekanta har 52.

    https://www.ginatricot.com/se/klader/jeans/highwaist/high-waist-jeans-876499179

    Det är förmodligen en vanlig storlek och inte tumstorlek som en del jeans har.

  Jättekul för L-M att det gått bra med kollektionen. Dock tycker jag själv som plus size inte att klänningarna är speciellt smickrande för figuren, utan tvärtom gör att man ser större ut. Jag hade trott på en helt annan look då hon brukar gilla åtsittande, kort och urringat, men jag antar att det här gick hem hos folk ändå 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *