En Löwengripsk sanning med modifikation. Igen.

Bildkälla: Isabella Löwengrip Instastory

Isabella Löwengrip har en frågestund på Instagram, där hon meddelar att hon absolut fick frågan om hon ville vara med i programmet ”Svenska Powerkvinnor”, men att hon tackar nej till alla saker där hon själv inte får kontrollera och bestämma över klippning och slutresultat.
Det är ju inte så konstigt, så hade jag nog också resonerat om jag var Isabella Löwengrip, med en förkärlek för dynamiska sanningar som förändras utifrån behov för Isabellas olika narrativ.
För det gäller verkligen det mesta, för att inte säga allt som kommer från henne.
Att inte få kontrollera klippningen och således riskera att få alla sina lögner punkterade – jag kan inte ena tänka mig vad som skulle kunna vara värre för Isabella Löwengrip än det.
Ta bara den här frågestunden som hon hade på Instagram där hon även fick frågan om att bleka tänderna;

”Hur ofta bleker du tänderna? Dom är så himla fina. *hjärtemoji*

Det här var hennes svar:

Jag brukar bleka mina tänder ungefär var femte år.
Jag började när jag var 17 och sen har det liksom bara rullat på. Det finns massor av olika ställen, men gå till en riktig tandläkare, det är jätteviktigt. // Isabella Löwengrip

Jasså? Det säger du? 
Det är jätteviktigt att gå till en tandläkare för att bleka tänderna?
Så lät det minsann inte när Isabella försökte kränga på sina följare ett hemma-kit för tandblekning, från företaget från SmileBright, som visade sig innehålla 75 gånger (inte %) mer väteperoxid än vad som är tillåtet.
Detta kan orsaka brännskador på tänder och tandkött, särskilt om man utsätter tänder och tandkött för denna behandling så ofta som tillverkaren rekommenderar.
Läs mer om det HÄR!

Så här sa Isabella, vid två tillfällen under 2019, där hon marknadsförde SmileBright på sin blogg:

Jag får så mycket frågor om hur jag får så vita tänder. Tidigare under tonåren blekte jag mina tänder hos en tandläkare, men nu har det hänt så mycket inom tandblekning! Så bra att idag kan man göra det hemma på 10 min, det hinner alla.

Jag har använt SmileBright Teeth Whitening ett tag nu och är verkligen så nöjd! Produkten är superenkel att använda, man sätter munstycket på lampmaskinen och fyller med en gel innan man stoppar in i munnen. Sen sätter du på lampan och håller mot tänderna i 10 min. Skölj bara ur munnen och du är klar! Så bra att det bara innehåller naturliga ingredienser som är skonsamma mot munnen. // Isabella Löwengrip i juni 2019

Extra intressant eftersom företaget själva erkänt att den där lampan man ska sitta med i munnen, inte har någon effekt överhuvudtaget.
Läs mer om det HÄR!

I september samma år, skrev Isabella så här om SmileBrights tandblekning:

En sak jag är väldigt imponerad över gällande time management är tandblekning. Med SmileBright kan man på 10 minuter bleka sina tänder, samtidigt som man läser en bok eller ser på film. Hur smidigt? En tandblekning hemma spar otroligt mycket restid mellan hemmet och tandläkaren.

Smilebrights tandblekningskit innehåller: en liten lampmaskin, munstycke och gel (3st) – skonsam för tänderna med naturliga ingredienser. Dessa tre sätter jag ihop supersmidigt, in i munnen, vänta 10 minuter. Ett perfekt tillfälle för läsning i sängen – två flugor i en smäll! Efter 10 minuter sköljer jag ut gelen med vatten. Blivit som en liten ritual för mig, försöker göra det minst varannan dag. Härligt inför galorna som väntar! // Isabella Löwengrip i september 2019.

Här försöker hon alltså bleka sina tänder hemma, minst varannan dag, med SmileBrights tandblekning.

Så… vad tror vi?
Vi har två väldigt motsägelsefulla påståenden här.
Ljuger hon om att hon bleker tänderna var femte år hos en tandläkare eller ljög hon tidigare, då hon hyllade SmileBright till skyarna och försökte bleka sina tänder varannan dag?
Jag tror så här.
Hon tjänar ingenting på att ljuga om att hon bleker tänderna var femte år hos en tandläkare så det är säkert sant. Vad gäller motsatsen till det – Isabella med hemmakittet från SmileBright – tror jag är en lögn från början till slut. Påhittat för att försöka få så många av följarna som möjligt att köpa kittet, vilket nog går lättare om hon kan få dem att tro på att hon också använder det.
Vilket hon med största sannolikhet inte gör.

Inte ens när det kommer till någonting så simpelt som tandblekning klarar hon av hålla sig till sanningen, utan bjuder på två olikas versioner som mer eller mindre är varandras motsatser. 
Vad ljuger hon INTE om, om hon känner sig nödgad att ljuga om tandblekning?

113 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag är mer intresserad av om hon faktiskt fick frågan om att medverka i programmet.

      Ja, exakt. Det hade varit mer intressant om Camilla grävt lite i. Kan inte se hur det skulle gynna programmet att ha med henne efter allt som varit.

        Det är väl just allt som varit som hade dragit tittare till produktionen. Sen har hon väl lite äldre (?) målgrupp mot antonija som jag gissar ersatte henne. Tycker det är smart ha tackat nej dock, den exponeringen i det programmet hade inte varit bra för IL just nu & inte passat så bra ihop med hennes profil just nu.

      Det fick hon nog om hon säger det, synd hon inte ville vara med för det hade varit kul att se henne där och där riskerar hon nog inte att de vinklar negativt eller så annars låter det klokt att vilja godkänna klippning så man inte blir förnedrad osv varför skulle det ha med lögner att göra. Hon ljuger nog inte om allt som skribenten här hela tiden påstår, hur kan hon veta det liksom.

      Vad gäller tandblekning så kan hon ju ha använt hemmakit också mellan tandläkarbesöken, inget konstigt och det är fler som gjort reklam för hemmatandblekning som också regelbundet bleker tänderna på salong. Det gör hon ju bara var femte år säger hon ju.

        ????

        Du ger dig aldrig.. alltid samma naiva försvar.
        Jag tror också en anledning till att hon inte vill vara med är att hennes hy inte alls är så bra som hon vill ge sken av. Hon använder filter på exakt alla närbilder, även de där hon ska ”visa upp” sin hud så har hon filter. Svårt att kränga hudvård och kollagen som ska förbättra acneärr när de bevisligen inte gör någon nytta….

          Men ge dig du! Hon är ju ofta öppen med att hon har dålig hy, det skriver hon ofta om och man ser att hon oftast inte har filter eller retuscherar bilder faktiskt. Ibland är hennes ny bättre och finare och ibland är den sämre så som det är för många.

            Nej, hon VAR öppen med sin dåliga hy. Nu döljs varje skavank bakom smink och filter. Hon säljer ju Oslo Skinlab kollagen och hävdar att det ger henne såååååå fin hud. Och då måste ju bilden leva upp till det.

            Jag har sett henne i verkligheten utan smink. Hon har garanterat filter. Sånna acneärr är tyvärr inget man blir av med.
            Såklart inte ett tecken på dålig hudvård, men så tänker väl inte folk ?

        Hur kan du Sofie veta att hon inte ljuger?

          I sak, av det som inlägget baseras på, framgår det av texten att hon inte ljuger. Men man måste filtrera bort alla tillagda värderingar från bloggbevakning (”sanning med modifikation”, ”lögn”, ”ännu en lögn”, ”ljuger”, ”lögnare” osv) för att uppfatta det. Men om du gör det kan du alltså läsa ut det av själva inlägget.

        Laila Bagge ligger bakom programmet och i en intervju berättade hon om hur idén kom till. Hon jobbade hårt med att få med Camilla Läckberg som är en vän. Övriga deltagare berättade hon inte så mycket om men de känns handplockade.
        Jag tror aldrig att Isabella ens varit tilltänkt än mindre fått frågan.

      Ja nån måste väl kunna ta reda på om hon fick frågan

      Jag är mera intresserad av att hon inte fick vara med på ABBAS återförening. Som en Agneta look a like.

        Haha…

        Hon blev tillfrågad men valde att inte medverka.

      Bianca Ingrosso sa ju i en podd att hon inte fick förfrågan, så vore märkligt om Bella fick. Men å andra sidan blev Antonija (huh?!) tillfrågad, så vem vet. ?

        De kanske antag att Bianca hade fullt upp med resten av sina jobb, och hon har redan WV som serier

    Jag tror inte alls hon blev tillfrågad att vara med i dokumentären hon får frågan om.
    Det tro jag är en lögn.
    Tror många insett att hon är rätt knepig att jobba med… I relation till vad hon levererar.

    Jag tänker mer spontant att jag tror inte att någon influenser använder det de gör reklam för (såklart vissa kanske men ni fattar). Men kanske är jag som är naiv. Så i mitt huvud är nog sanningen att hon bara gått till tandläkaren.

      Det säger hon iof inte. Hon säger bara att hon blekt. Men att hon rekommenderar följaren gå till tandläkaren. Jag gissar Isabella själv gjort både och tidigare.

        Ja, fattar inte att det blir ett helt inlägg om något som alla redan vet. Kenza använder inte cetaphil, Isabella bleker tänderna hos tandläkaren och Zlatan dricker annat än vitamin well. Känns som att alla vet att det räcker att produkten/märket syns på kanalen och att det är så reklam fungerar.

          Nej det är en annan poäng. Jag gissar dock att de som bleker kontinuerligt någon gång gjort det hemma under femton år, det var ju poppis ett tag.

            Absolut, jag bleker själv hos tandläkaren men har gjort det hemma ibland också bara för att testa.

              Vad kostar det egentligen att bleka hos tandläkaren? På ett ungefär

                Jätteolika beroende på var du går. Mellan lets deal 600 spänn & 5000 typ. Bäst ta hygienist samtidigt.

                Jag valde att göra en blekskena och jag minns helt men den landade runt 4000kr sen så köper jag blekning för runt 800kr som räcker för två behandlingar (10×2). Jag bleker under natten i 10 dagar och det gör jag kanske var 3-4 år.

        Ja Isabella kan ju ha gjort både ock, man kan bleka hemma emellan tandläkarbesök men visst hon kanske bara sa det för reklamens skull då och det är hon isåfall inte heller ensam om. Hon ljuger ju inte mer än andra influencers, ta t ex Bianca hur ofta ger hon inte två eller fler olika versioner, skrevs om det igår bl a. Pernilla W och Johanna Toftby är två som gjort reklam för tandblekning t ex och som blekt tänderna på salong/hos tandläkare också.

          Ja ja ja, du har sagt det redan.

            Om man är ute efter sanning och inte efter att bekräfta sina egna åsikter så har man inga problem med andras syn på saker.

          ????

      Follow the money gäller när en influencer gör reklam. Ingen PCR-test vid hemkomst från sina resor för det får hon inte betalt för. Kom nu inte och säg att hon är fullvaccinerad för det är hon inte. Inte heller har hon haft Covid de senaste sex månaderna utan möjligen hösten 2020 när hon påstod att hon var utsatt för sådana hatkampanjer och var tyst i en vecka.

      Själv använder jag inte produkter som Isabella har samarbete med. Hello Fresh undrade varför jag avslutat och med min kommentar att Isabella står på min svarta lista. Begriper inte varför jag ska betala så mycket och hon ha ett samarbete/inkomst.

    Nej men sluta. Nu fulvinklar du 1000%. Hon är ju helt ärlig med sin blekning. Sen är det ju TOPPEN hon vis av informationen om blekmedlet hon själv gjort reklam för som få kom EFTER sin egen reklam ger rådet till sin följare att ”viktigt gå till tandläkaren & bleka.” Här kan du ju inte hitta fel?

    Alltså hur orkar du. Det låter klokt att vilja titta och godkänna klippning osv så man inte blir förlöjligad osv varför skulle det ha med lögner att göra, dessutom vet väl inte du om hon ljuger eller att hon ljuger om allt som du hela tiden påstår. Det värsta som kan hända för dig verkar vara att Isabella får framgång. Sedan vad gäller tandblekning så kan hon ju ha använt hemmakit också mellan varven, inget konstigt, och det är fler som gjort reklam för hemmatandblekning som även regelbunder bleker tänderna på salong.

      Om alla deltagare ska få göra det så går det inte att göra ett tv-program. Tv-produktion fungerar inte så

    Inte svårt att veta när hon ljuger. Då kommer det där underbettet som så tydligt syns på bilderna ovan fram. Det är hennes ”tell”.

      Exakt!! ?

      Tycker det är typiskt vissa Stockholmare att underbetta då och då, följt av en viss intonation av orden.

      Hennes underbett åker ju alltid fram?

      Ja, det har jag också märkt ? Hon är så dålig på sitt skådespeleri.

    Men hallå. Ni måste ju ändå tänka efter när ni läser skriven text. Definitionen på lögn är inte att bloggbevakning skriver att det är det. Läs inlägget igen, det är väl ganska uppenbart hon inte ljuger?

      Exakt, väldigt många ord som låter övertygande men jag hittar ingen riktig substans.

    Hon skjuter fram hakan när hon ljuger

      Kanske men vad exakt i det hon säger här är lögn…?

        Tvivlar på att hon fått frågan om att vara med i programmet t ex, förtroendet för henne är ju verkligen på botten. Uttrycket är så otroligt fånigt men en ”powerkvinna” behöver inte ljuga om att hon har 1 miljon följare i Umeå, eller att hon fått en hotlapp på sin bil, eller ändra sitt narrativ hela tiden.

          Okej men det är inte vad inlägget handlar om. Camilla radar upp olika texter med reklam osv Isabella gjort för tandblekning genom åren. Ett av medlen visade sig senare vara farligt. Isabella berättar att hon blekt tänderna sedan hon var 17 & rekommenderar läsaren att göra blekning hos tandläkaren. Kan ingen berätta för mig vad exakt lögnen består av?

            Ja Isabella pratar ju om ställen att gå till och bleka och att DÅ gå till en tandläkare, hon skriver ju inte om hemmablekning nu, och hon kan ha gjort hemmablekning också emellan och att just den hemmablekningen kunde vara skadlig gick de ju ut med senare, alltså efter att IL gjorde rekalm för den.

    Hon börjat mer och mer likna ”kattkvinnan” läskig hur alla dessa injektioner förfular folk och gör att dom ser äldre ut trots inga rynkor ? Själv är stolt över mina rynkor och kråksparkar det ger en karaktär! ?

      Hon har ett filter som gör ansiktet smalt på bilderna/stories. Hon är ganska rund i ansiktet utan filter.Syns bra på den senaste bilden på Pålles insta

        Jag tror snarare att det är selfiekameran. Alla jag känner, jag med, tycker att ens ansikte ser smalare ut när man tar fram kameran på framsidan 🙂

        Ja, shit, gick in och screenade och jämförde- vilket filter hon har, förstår inte varför, hon får ju en väldigt egendomlig hakform.

    Men neeeeej! Gör inte Isabella aktuell igen!

    Allvarligt, det är betald reklam! Reklam på samma sätt som reklam i tidningar, tv osv. Anklagar ni de som medverkar i den reklamen också för att ljuga?
    När skall ni börja förstå att betalda samarbeten är ren reklam och har ingenting med verkligheten att göra?

      Ja exakt, det är därför de reklammärks. Känns som för att vara en blogg där det skrivs mycket om reklammärkning så är det dålig koll på att reklam faktiskt bara är reklam och inte verkligheten.

      Man får fortfarande inte ljuga i reklam.

        Och exakt vad ljuger hon om menar du? I reklam får man inte ljuga om vilka ingredienser en vara har eller vissa egenskaper/effekter den har.
        Allt runtomkring som sägs eller skrivs är en del av reklamen och är iscensatt och fullt tillåtet. Det är alltså inte hennes personliga åsikter utan det hon får betalt för att skriva.

      Ja precis. Elsa och Sofia använder säkert inte det schampo de gjorde en kampanj för tidigare. Precis innan kampanjen visade ju Elsa att hon skulle använda Davines hårprodukter den sommaren.

      Men falsk marknadsföring är väl inte tillåtet? Menar du att man får skriva att man använder något varje dag även om detta inte är sanning?
      Hur tänker då personen att man ska förbli trovärdig i framtiden och hur tänker företaget som äger produkten om de som marknadsför deras grejer blir påkomna med att ljuga!?

      Personligen skulle jag ju inte köpa en produkt som enbart köpt sin MF! Den som gör reklam bör ju i alla fall ha testat produkten under en tid innan de säger att det är det bästa de provat!
      (Här vet vi alla att verkligheten svajar när det gäller att säga vad man helt ärligt gillar och använder och vad man INTE gillar eller använder…)

        Men det är köpt reklam. Hon spelar en roll som hon blivit betald för. På samma sätt som en skådespelare spelar en karaktär.
        Så nej, det är inte falsk marknadsföring.

          Influencer marketing är inte samma sak som en tv reklam med en betald skådis som berättar om hur nöjd hon är med produkten. Anledningen till att influencer marketing blivit så stort är att reklammakarna inser att om en verklig person säger att hen gillar en produkt och använder den blir det mer trovärdigt. Att företag använder Isabella är för att hon har många följare som litar på hennes omdöme. Så det blir ett problem för Isabella och för annonsören om det visar sig att Isabella skarvar med sanningen när det gäller de produkter hon får betalt att marknadsföra. Och det är en av orsakerna till att Isabellas stjärna störtdök i slutet av 2019. Hon blev helt enkelt påkommen med att skarva och tänja för mycket på sanningen och både följare och annonsörer tappade förtroendet för henne.

            Men fortfarande är det betald reklam, enda skillnaden är att den visas på sociala medier. Man är bra naiv om man tror på att det är influenserns personliga åsikt som framförs. Det har dessutom hänt att ett flertal stora influenser har glömt att ändra i texten de har fått från företaget innan de publicerar vilket Camilla tagit upp flera gånger.

    hon tackar nej till alla saker där hon själv inte får kontrollera och bestämma över klippning och slutresultat passar bra att säga när man tror att man fortfarande har makt. Hon var med hos Skavlan x 2 och hos Bergfelt. Dags att ställa frågan till SVT om IL får kontrollera och bestämma hur hon ter sig i deras program. TV4 morgonsoffa var hon väl också med i i år eller var det 2020?
    Dessutom vet vi hur hemskt det blir när hon får vara med att bestämma, Flipside glömmer väl ingen?

      Hos Bergfeldt? Det har jag missat. Fast i direktsändningar är det svårt att påverka och hon talar ju om serier och dokumentärer så lite skillnad. Flipside kanske hon inte fick påverka och se det färdiga resultatet, troligtvis inte, så därför vill hon väl få göra det nu.

        Inte för att jag är kändis men det är väl lite skillnad på exponering hos SVT och skavlan/bergfeldt och ”svenska powerkvinnor” på femman eller trean (eller nåt annat). Klart man ställer högre krav på ett deltagande hos den ena men kanske är smickrad vara med i det andra.

          Trean och femman har ju en helt annan publik!
          Lovar att min mamma på 70+ – som ändå hänger med en hel del – inte har en aning om vem UL är. Hon vet heller inte vem Bianca Ingrosso är, däremot känner hon till Pernilla och vet förmodligen att hon har ett TV-program. Men jag lovar inte att hon vet!
          Hon vet absolut inte vem Jocke och Jonna är men har full koll på kocken Tareq!

          Jag VET att hon har SVTPlay på sin TV. Detsamma med TV 4. Men hon vet knappast hur man startar någon av dessa appar så det hjälper ju inte att man kan se TV-programmen på Play. Hon kommer inte dit… Dör brister det i kunskapsnivån!

          Så några Powerkvinnor lär hon inte se!
          Hon kommer på ”Fråga doktorn”, ”Rapport” och därefter lojala nyheter.
          Är det sedan ”Allsång” sitter hon kvar!
          Möjligtvis byter hon till TV4 nästa morgon efter ”Nyhetsmorgon” och kollar in ännu ett reprisavsnitt av Malou.
          Men sedan räcker det!
          Jo, förresten … Mandelman, Karl Fredrik på Eklaholm och Ernst såklart – dessa har hon också koll på, hur nu detta går till?!
          Och ”Bonneröven” från Danmark på SVT vill hon helst inte heller missa…
          Och någon nytta ska hon ju ha av den där TV-tidningen hon köper varje vecka även om hon bara väljer att hoppa mellan tre olika kanaler!
          Viljan finns säkert – men kunskapen är det värre med.
          Därför kommer hon inte att följa ”Powerkvinnorna” precis som hon heller följer ”Idol” som ett lysande aktuellt…
          ???????

            Jag önskar att det fanns ett program som hette Lojala nyheter, låter toppen!

      Isabella var inte gäst hos Carina Bergfeldt den gångna säsongen.
      Du kanske tänker på att hon var gäst i Söndagsintervjun med Martin Wicklin?

    Några synpunkter och frågor: är det ens rimligt att tänka sig att IL ligger med skenor i sju nätter gånger två (över och underkäke) och inväntar vita tänder? Knappast, den där vitheten är helt klart gjord på laserklinik där det tar 1 timme. Re power kvinnor eller allehanda andra föfrågningar: finns knappast på kartan att hon är tillfrågad. Varför skulle hon vara det? Hon är tjej som kränger grej på instagram för att få ihop till brödfödan. Inte mycket powerpuffkvinna eller arbetsflit öht över det. Eftersom hon, enligt vad hon säger, bara ställer upp i sammanhang där hon kan kontrollera resultatet så var ju den katastrofala ”dokumentären” toppen, hörrni
    Nä, Camilla vet mer än vi, det kan ni vara säkra på.

      Men vad är Antonija Mandir då? De har ju ingen standard i det programmet ändå…

    Alltså hur får alla dom som taggat henne på strories att hennes bok är 1a på topplistan? Vilken topplista kollar dom då? Jag får inte ens upp hennes bok där alls? ?

      Ingen aning men förbeställningar troligtvis iom att den inte släppts än.

        Ja absolut. Den finns med i förboka kategorin. Men den finns inte med i någon topplista.

          Alltså (nu har jag inte kollat listan) men ”mest förbeställda bok” är en egen kategori.

            Nopp. Hur jag än söker får jag inte upp henne på någon topplista.

              Vilken är veckans mest förbeställda bok?

      Förbeställningar på Adlibris. Billig bok 199 kronor inklusive hennes kladdiga signatur. Dra också ifrån alla rabatter som finns , minst 10%. Adlibris ägs av Bonniers som äger Bazar. Internetbokhandlarna har mycket bra inköpspriser så där blir det inte mycket cash till henne. Troligen kör hon signaturstämpel. Hon påstår att det redan har förbeställts tusen exemplar och man utökar nu till 2000 signerade men det är ett litet antal i förhållande till hennes officiella räckvidd. Dessutom brukar influencers få förbinda sig att se till att ett antal tusen ex av deras bok säljs via deras egna kanaler.
      Plus att idag eller igår gick hennes följarantal på Insta ner igen.

        Hennes instaantal har gått stadigt ner i flera år. Hennes kändisskap dalar och det vet hon.

    OMG, ABBA är återförenade och ska släppa ett nytt album!

      Seriöst?!

        Seriöst!

        Ja

      Borde finnas bättre kanaler att förmedla just den nyheten på… Om det nu är så att man vill berätta detta för omvärlden, vill säga…

      Om världen inte redan hört innan man läser kommentarer om Löwengrip hos ”Bloggbevakning”…
      Men jag är kanske naiv.

    Okej hjälp en person som har haft en dålig dag. Lät detta inlägg lite väl aggressivt eller läser jag det aggressivt pga min dåliga dag. Det är liksom lite ”DU LJUUUUGER!!!! ?” över det hela. Men jag kan ha fel haha.

      Det är alltid aggressivt när det gäller IL här inne! Stackars tös

      Jag hänger med i hela din kommentar ända fram till att du kan ha fel och ”haha”…

      Det är förmodligen ”haha” jag inte riktigt fattar. Är det en skämtsam kommentar som jag helt enkelt inte fattar det roliga med eller är det ett nervöst skratt sådär på slutet?
      Berätta gärna hur du tänker! Jag behöver uppenbarligen lära mig mycket mer om hur folk kommenterar, tänker och framförallt uttrycker sig!

      Jag är helt lost med detta ”haha”! Vad betyder det???

    HÖJDE till skyarna eller hyllade. Finns inget som heter att hylla till skyarna.

      Berätta mer!
      Intressanta ordkombinationer!

    Hela den tanten är en enda stor lögn.
    Skulle aldrig ödsla pengar/tid på nåt som hon samarbetar med.

      Tanten?? det är väl ändå en sak hon inte är?

        Man kan vara och bete sig som en ”tant” även om man är 30.

    Bella… Gäsp!

    Trist. Platt. Dåligt mixat. Uselt mixat!
    Varför o varför skulle dom släppa ny musik om det inte är välgjort?

      Det är ju svinbra

    Kan tro att houseof philia tycker att hennes inlägg om tandblekning fick lite tråkig tajming ? men kanske inte samma läsare.

    100% mytoman, ljuger om allt oavsett vad det handlar om. Det kommer naturligt.

    Alltså, detta inlägg är verkligen att greppa efter halmstrån. Typ alla vet ju att de flesta influencers egentligen inte använder de flesta av de produkter de marknadsför utan gör det för pengarna. Isabella är inte annorlunda där. Dessutom, att Isabella ljuger är ju allmänt känt så det känns inte ens lönt att skriva om en sådan här sak som om om man jämför med alla hennes andra lögner är en liten petitess.

      Bella försöker få det att låta som att hon har lämnat sin fejka image och är ärlig idag. Bra att hon kritiseras när det visar sig att hon fortfarande kör samma upplägg som tidigare.

    De är svårt att se hur Bella ser ut nuförtiden, när hon använder dessa filter som gör om ansiktet radikalt + hennes enorma ögonfransar.
    Så även om hon nu ”slutat” ljuga när hon berättar så fortsätter hon att ljuga visuellt.

    ”en tandblekning hemma spar otroligt mycket restid mellan tandläkaren och hemmet!” Hahahaha! Back when BB var så OTROLIGT upptagen att varje minut räknades!

    Hon ser ut som en animerad datafigur från ett spel, tänk att vara så missnöjd med sitt utseende att man måste använda filter?

    Var inte länge den boken låg på Adlibris topplista som vår kära ljugbella så vackert skrev på Instagram…. jag hittar den åtminstone inte? ??‍♀️ Hittar någon annan den?

      Nopp! Hur jag än letade igår hittade jag verkligen inte den på någon topplista. ?‍♀️

      Ljug-Bella är i farten igen! ?

      Nej, finns inte på någon topplista. Finns bland böcker man kan förbeställa…Inte på någon topplista, inte ens där även andra böcker finns som ännu inte kommit ut.
      300 sidor bok för 199 kronor. Även som signerad.

    Det verkar fungera så att bok ligger högst upp så fort adlibris lägger ut den för förbeställning. Författaren gör sin reklam på socmedier, även för adlibris (lr vilken säljare det nu gäller) ioch sedan byts förstaplatsen mot nästa nya bok som rullar in. Finns alltså eg ingen förstaplats i verkligheten. Hur många som förbeställts har vi ingen aning om,? Kan vara tio eller inga alls.
    Måster svida för edgren aldén, hon brukade vara en bra journalist. ATt tvings in i denna sörja för pengar lr e påtryckningar lr va det kan vara. Obegripligt

    TYcker det här är ett bra exempel på hur Bloggbevakning skiljer sig från Tramsfrans. Det här inlägget är ju skrivet på ett otroligt oprofessionellt sätt, det upplevs som privata aggressioner mot IL och är dessutom anklagande utan att bevisa en tes för att berättiga det.

    Det handlar alltså om tandblekning. Lite finess i språk och antydan hade du kommit långt med. Och den här inläggen piskar som vanligt upp stämningen i kommentarerna till elakheter som borde raderas. Oavsett vem det handlar om.

    Fattar att det ligger något personligt bakom ditt agg mot IL – men vad är det egentligen som har hänt?

      Det kan också vara så att Cam har mer info om Bella hon har fått inte kan dela i nuläget än vad du gör. Det är dessutom väldigt många som känner och har känt Bella som inte gillar henne idag.

    1. Bellsan skulle aldrig tacka nej till ett tv program om powerkvinnor.
    2. Boken ligger inte ens i närheten av topplistan

      Trodde först det var hennes bok när jag bara läste titeln ”Mytomanen”. Men det var en annan….

        ?

    Hon skriver om hennes förre detta pojkvän ganska ofta låter som hon inte släppt honom. Vet hon att han har fått barn?

    Är man mytoman vet man inte om att man ljuger, man måste ha bra minne dessutom, så att man inte skriver olika versioner om samma ämne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.