Triss i Instagram

Nu är det ÄNNU enklare att hjälpa barnfamiljer via Giving People. ?

Om man som Hanna Friberg, riskerar att stöta på en björn när man är ute och kissar på natten, så har man några olika alternativ att välja mellan.
1. Potta
2. Blöja
3. Att ha pyjamasfickorna fyllda med blåbär

Herregud, så läskigt! ???
Alice Stenlöf och hennes ex Jireell fastnade på bild i helgen. Är det en återförening vi ser här, eller gillar de bara Prada så mycket?
Det är de i så fall inte ensamma om, av diverse Instagraminlägg att döma:

 

41 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Märkesväskor är en sån töntig markör…

      Jag håller med. Och det är ingen avundsjuk kommentar. En väska liksom.

    Är Anna 25 år? 😮 Jag trodde hon var i Gynning-åldern. Hon är svinsnygg precis som Gynning men ser så mycket mognare ut än 25. På ett bra sätt!

      blev med helt chockad!! 96a?? trodde hon var kanske 90-91a åtminstone ?

      Gynning-åldern? Hon är väl över 40, Anna ser kanske mogen ut men ser ju absolut ut att vara över 40. Eller vad menade du? ?

        Då ser Gynning yngre ut än vad hon är tycker jag. 🙂 Jag menade att jag tycker de ser ut att kunna vara jämnåriga. Jag har sjukt svårt att se ålder överlag men Anna ser mogen ut på ett sätt som kvinnor gör när de har mycket erfarenheter av livet, svårt att förklara vad jag menar men hon är väldigt vacker i alla fall.

          Alltså Gynning fyller 44 nästa år. En ungdom. Två år yngre än mig ?

            Trodde hon var MAX 35 ?

    De är så fina ihop Alice & Jireell!❤️

      Håller med

      I smell trouble

      Run Jireell Run

    Jobbar Anna med något, eller är hon ”influenser”?

      Gammal PH deltagare

    Oliver Loftéen som bl.a. spelade Åke i Bertserien från 90-talet har dött. Så tråkigt!

      Var det självmord?

        förmodligen, hans syster hade skrivit ett brev där hon skrev om psykisk ohälsa och bad folk skänka till avicii eller kronprinsessans fonder ?

        Överdos enligt FB.

      Oj då, vad tråkigt! Hans liv verkar ju ha varit riktigt misär rätt länge. Så sorgligt!

    Vad skulle hända angående positiva inlägget igår? Eller har jag missat något? ?

      Precis vad jag tänkte fråga.
      Camilla!! Hur tyckte du alla skötte sig?

        Galet bra!
        Jag kommer sammanfatta det hela i ett inlägg, men jag är sååååå nöjd!

    Jag tror inte att hon hannafriberg vet vad ’manifestera’ betyder ?

      Tror att det inte är du som vet att manifestera kan ha flera innebörder. Tänk Law of attraction. Ser inget konstigt med den meningen.

        Nej det är hon som inte använder det rätt, på något sätt.

          Nope, det är du som inte känner till att ordet kan användas så.

            Nope

              Stjärnstopp!

    Gick förbi den Gucci butiken förra helgen. Verkligen asfula kläder och du blir garanterat utskrattad om du kommer upp i fjällen med dem. Inget annat kommet tydligare markera att du har noll koll än att ha Guccikläder och leker friluftsmänniska….

      men varför får folk inte ha på sig vad man vill och trivs i?

      Känns som du precis bekräftar mina fördommar om hur folk på småorter är. Kan ge fan på att de flesta av oss skiter fullständig i vad ”ni i fjällen” tycker om vad vi andra har på oss. Worst case blir väl folk kalla eller blöta men so be it.

        Haha, jo vi skiter nog i vad ni har på er men det är rätt opraktiskt att ha med handväskan i liften, på skotern eller på fjällvandringen och då spelar det ingen roll vilken av märkesväska man har?

    OT 1: Camilla du borde göra ett gräv om Mirro Salim och Sobusiness som anklagas för att vara ett scam-företag som flertalet influencers promotar (se ANJO och Ben Mitkus senaste videos på Youtube) ?

    OT 2: läste precis kommentarer från gårdagens ÖS och vill säga tack till alla människor som ”utbildat” mig om endometrios. Jag har lärt mig så mycket om det endast genom öppet spår. Hejar på er och beundrar verkligen er som kämpar med det, det verkar vara en så hemsk sjukdom ❤

      Ang nr 2 (tror jag skrev med dig igår) – och ja. Det är en hemsk, lömsk sjukdom som slår på skov när fan den vill ??

      Och jag tror fan ett av mina livsmål är att ”utbilda” (är förvisso lärare haha) fler i det. Önskar jag va influencer och kunde påverka på större plan. Tex Lisa Anckarman har endometrios, men pratar aldrig om det. Det är synd tycker jag ☹️

        (Jo, det va jag (14:45) som skrev igår och ”förklarade” att endometrios är kronisk smärta, återigen tacksam att du inte tog mig som dryg utan bara ville förklara ❤️)

          Vad fasiken, mitt svar hamnade som en egen kommentar ? Jaja, den finns under den här tråden ??

    Jag är jätteglad att du ville förklara, jag vill alltid lära mig mer! Det är så synd att det inte pratas om mer, även om det är bättre än vad det varit förut, enligt min egen erfarenhet iallafall. Stor kram till dig ❤

      Haha! Hittade svaret ? Ja, alltså jag själv har fått lära mig allt på egen hand av egna erfarenheter. Känner att det är sååå många som lider i onödan.

      Sen de som har diagnos, men lyssnar mer på läkare än sin kropp (I know, been there done that också). Tillslut efter många år och med min envishet så har jag ändå fått reeeelativt kontroll (även om kroppen fuckar ur ibland. Tex idag, noll aning om varför den ska göra ont nu, men det är det ”fina” med skiten – det finns sällan en säker orsak ?)

      Jag har funderat på om man kan kontakta tex skolsköterskor och få berätta om min resa. Sååå många som inte ens vågar prata mens ens med sina vänner/familj. Endometrios är så jäkla dolt med, så det tar ofta många år innan man får ordning på det.

      Det sorgliga är att jag hittade (skrev detta i ett ÖS för ett tag sen) en läkarbok från tidigt 1900-tal hos min mamma. Det står exakt samma sak om endometrios där som det går att läsa på 1177 idag. Hur sorgligt? Det har inte hänt mkt inom den världen tyvärr.

      Långt svar, sorry ?❤️ Kram!

    I reklamsamarbete med Gucci…

      menar Prada…har inte sovit inatt

    Hon blir dumpad av han nu är dom ihop igen?

      Tjejer är roliga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.