Dianas video om Bens video

Under gårdagen så publicerade Diana Baban några inlägg på Instastory, där hon reagerar på den video som Ben lagt upp, där han berättar om deras förhållande och anledningarna till att han avslutade det.
Ena stunden så skriver Diana att hon inte kommer bemöta Bens påståenden, för att i nästa meddela att hon minsann visst kommer göra en video, och ger följarna chansen att ställa frågor till henne.

Vad som är sant eller inte i dessa klipp vet bara Ben och Diana och det är inte riktigt vår sak att ha en åsikt om.
För på samma sätt som det finns två sidor på varje mynt så har vi här två människor som ser olika på det som hänt dem och deras förhållande.
Det som däremot slår mig när jag tittar på Dianas video är sättet hon pratar om Ben.
Diana är så så ledsen och kommer knappt ihåg att andas mellan varven där hon läser från de anteckningar hon gjort på sin telefon, men trots det, att Diana gråtande vill ge sin syn på det som Ben tog upp i sin video, så säger hon inte ett ont ord om Ben.
Hon pratar om sin sorg, och sin syn på allt som hänt, men utan att varken skuldbelägga, klandra eller hänga ut Ben.

Jag hoppas verkligen att det här är de sista filmerna från Ben och Diana, vad gäller deras förhållande och allt som hänt mellan dem.
Snälla, prata med varandra istället för till varandra, med en omväg via Youtube för det här blir inte bra för någon, förutom för en och annan popcornförsäljare möjligtvis.

61 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Gud så pinsam hela den här följetången kring deras uppbrott har varit. Vem fan bryr sig? Hur kan de tro att deras förhållande är så här viktigt?

   Haha, fattar frågan ? Jag följde henne innan detta, så bryr mig lite (pinsamt…. Jag vet). Har alltid tyckt de har haft lite off vibe men ändå kompletterat varandra rätt bra.

   Jag tyckte det var pinsamt att ben la ut en video men jag förstår faktiskt Diana att hon vill bemöta kritiken när han pratade så illa om henne.

   Tror knappast videon är för vårt intresse utan för att hon ska få upprättelse.

    Precis! Jag förstår att Diana bara vill få hennes perspektiv sagt efter att Ben öppnade upp deras förhållande till allmän beskådan och framställt henne som en väldigt osympatisk människa. Unga följare tar ju gärna allt som sägs som sanning och tänker inte på att Ben kanske framställer Diana som ännu sämre och utelämnar sina egna brister.

    Hoppas att Ben är vuxen nog att lämna det här och inte dra allt vidare. En konflikt ligger alltid någonstans mellan de olika versionerna, precis som Diana faktiskt säger.

    Mmmhm, håller med! Hon säger även flertalet gångar att det inte var tanken att detta skulle postas offentligt, att det känns oerhört pinsamt, att hon önskar det kunde tas privat, att hon lägger ner det nu och inte önskar att kommentera detta mer, osv. All credd till henne som ens har klarat två år med honom.

   Men så är många influencer. Dom tycker dom är skitviktiga och bättre änn andra. Sorgligt. ?

   Sjukt meningslöst hela grejen. Vem tror de att de är? Sandra Beijer och Magnus?! (Hade poppat en enorm skål popcorn om de två ville berätta vad som hände dem emellan, aaah!!)

    Det hade varit exakt lika meningslöst. Alla bör hålla sånt för sig själva ?

    Haha

   Så mycket drama tycker jag ändå inte det varit. De säger ju båda att de inte vill den andra något ont och det verkar vara lite olika hur man ser på olika situationer, vilket är naturligt när det gäller två personer.

   Tycker det är synd att Diana kände att Ben bara sa att allt var skit i relationen och att de aldrig varit lyckligt. Det var inte alls det han sade och det är så sorgligt att se att hon verkligen tog det så.
   Det var fel av honom att göra videon om hon verkligen bett honom att inte göra det utan att de isf skulle göra en tillsammans.

  Jag fasthåller fortsatt att Ben är omogen och barnslig. Detta mönstret går igen och igen för honom, att hänga ut sina ex. Trots att Diana möter hans pajkastning, så har jag mer förståelse för henne. Alla såg ju hur det gick med hans ex. Dessutom verkade majoriteten av sakerna han sa, mer sägas för att göda hans ego.

  Ps. Om du mot förmodan skulle läsa detta, så hoppas jag att du inte beskyller dig själv, Diana. 🙂 Du talar så gott om Ben, men jag tror tyvärr det beror på att du fortfarande är mitt i förälskelsen och med ett brustet hjärta. Du kommer att hitta en mycket finare man! Jag har följt dina videos ett tag och du verkar jordnära, empatisk och klok. Kör hårt och låt inte en omogen pojke förstöra dig.

   Nu när man fått höra hur det gått till med hans mamma och syster dessutom så tycker jag det förklarar en hel del. Vilka småaktiga och ego människor det är i familjen mitkus alltså och att de frågade Ben om lov till Dianas saker EFTER att hon bett dom vänta innan de plockade på sig saker så hon kunde vara med då hon hade andra planer än att bara skänka till goodwill, respektlöst verkligen.
   Och så kände väl Ben sig liten pga att folk tyckte han var orättvis som dumpade henne från en dag till en annan utomlands så han var tvungen att få upprättwlse för sitt hotade ego, och varför inte då göra det genom att kasta Diana under bussen.
   Och dom där handrörelserna han höll på med, som att han berättade en story om sin crazy ex girlfriend för sina machopolare i orten.
   Nä usch. Bara cancel på den barnrumpan.

   Diana, han har visat vilken liten och oempatisk råtta han är. Gråt inte mer över honom!

    Men om han nu är en ”liten oempatisk råtta” så säger det väl en hel del om tjejen som varit tillsammans med honom i 2 år?

     Som vadå menar du? Exakt vad antyder du?

     Undrar om du säger samma till mannen som misshandlar sin flickvän (OBS! Viktigt! häntyder INTE att Ben någonsin gjort detta), men det är så fel att ta ut mannens omogenhet på kvinnan. Kärlek gör en blind. Punkt.

  Herregud.

  Att han outar privata saker som skett i deras förhållande och svartmålar henne för hela svenska folket är riktigt sjukt. Utan hennes medgivande dessutom.

   Ja det galet och jag fattar inte folk som ifrågasätter att hon vill få förklara/bemöta det. De hade vi nog alla velat om någon pratade så illa om oss inför så många människor.

   ”för hela svenska folket” hahahahaha

    Haha undra hur många som ens är medveten om att dessa två har gjort slut (eller ens varit ihop) om man frågar ett genomsnitt av svenska folket.

    En klar majoritet skulle svara ”vilka då sa du?”

     Jag har på riktigt ingen aning.

    Med det menas väl snarare att det är öppet för alla som vill, förstår svenska och inte bor i Kina att ta del av.

  Så ska hon sitta och snyfta och plocka sympatipoäng.
  Tragiskt från båda håll.

   Håller faktiskt inte med alls. Har du följt henne innan eller är detta första videon du ser med henne?

   Hon är inte ”den” som är den, dvs. som hade suttit och snyftat för att vi ska stryka henne medhårs. Min genuina uppfattning (efter att ha följt henne tidigare) är att hon inte vill uppleva samma hatstorm som Bens ex har fått uppleva, och att hon försöker få någon upprättelse efter hur han har svartmålat henne totalt. Han borde lägga ner sina sociala kanaler och hitta sig själv, för han är helt lost.

   Ben är den som är tragisk.

  Rent patetiskt från båda att dra detta offentligt.

  Men som influenser är all content bra content.

   Enda som är patetisk är Ben. Han tog detta ett steg för långt, hon måste få kunna bemöta det han sagt om henne.

    Och han ville bemöta hennes inlägg från början.

     Eh? ? Är detta Ben? Hon skrev att de hade gjort slut och det beror på att han tappat känslor (troligtvis denna hinten så att hon ej skulle beskyllas för otrohet som hans ex gjorde). Vad exakt fanns att bemöta i en 40 min lång video?

      Eh? ? är detta Diana?

      Osv i all evighet.

      Blää så löjligt att någon alltid måste hävda att man är personen för att man inte håller med. Hur gamla är ni?

      Exakt, hon har inte nämnt något elakt om honom alls bara att de gjort slut, sen gör han en video där han bara sitter och trycker ner henne och målar upp henne som en dålig människa. Hon har inte sagt något om honom på det sättet. Han gör detta i alla sina förhållanden.

     Exakt. Alla trodde ju att han bara dumpat henne rakt av på en härlig semester. Han förklarade hur han känt under en lång tid och varför det blev som det blev. Ja, självklart bemöter hon det. Men hade ingen av dem sagt ngt hade de kunnat hålla det här privat. Men de vet inte hur det fungerar. En sitter bara och stakar sig och vet inte vad han vill ha sagt. Den andra sitter och läser innantill i en mobiltelefon?
     J ö s s e s.. säger jag igen. De kommer må bäst på var sitt håll. Kanske dra lärdom av att de ska leva livet också och inte bara sitta med mobilerna som ngt pumpande livsorgan. piiiuhh.

    +1

   Diana är inte patetisk. Ben svartmålade henne totalt och höjde sig själv till skyarna i en fyrtio (!) minuters lång video, sedan godkänner han alla elaka kommentarer om sitt sårade och chockade ex. Efter att ha lämnat henne pga EN (!) natts fundering.

   Jag tycker inte det var mer än rätt att sätta hans struntprat på plats och försvara sig själv.

  Tycker generellt att saker som detta bör tas privat, pinsamt att lägga ut videos etc och prata om det.

  Dock förstå jag henne och att hon väljer att göra det för att få någon form av upprättelse och bemöta hans personliga påhopp. Tror vem som helst hade känt ett behov av det, speciellt när han väljer att göra det inför tusentals genom hans YT.

   Exakt. Det är helt naturligt och inte fel att man vill bemöta rena anklagelser om en själ på en offentlig plattform.

   Det som gör att Diana är den större människan här är att hon inte eskalerar konflikten genom att ”hämnas” tillbaka.

   Tycker inte man ska kräva av människor att de inte ska försvara sig. Varför hon istället skulle prata med Ben förstår jag inte? Hon vill ju försvara sig från själva uthägningen, då hjälper det väl knappast att prata med honom, särskilt om det här är något han gör systematiskt.

   hoppas du träffar en mognare kille i framtiden, Diana!

  Jag ska göra en video som sammanfattar deras videoinspelningar.

  Sen kan de göra var sin video om min sammanfattande inspelning och sen kan någon annan sammanfatta ALLT som sammanfattats och sen kan vi göra en dokusåpa som kan heta ”mina x och deras videoinspelningar ”

  Sen kan jag gå i pension med gott samvete.

   Jag ska göra en video där jag reagerar på dessa videos.

    Du kan få vara med i dokusåpan såklart. Som en joker, en joker behövs i alla sånna har jag förstått.

     Åh, jag kommer att göra succé!

      Såklart du kommer att göra, vad kan gå fel liksom.

   Sen läggs allt upp på Bloggbevakning för diskussion.
   Och lite extra skvaller på Flashback förstås.

  Och här sitter jag och skiter i vem som har rätt och vem som har fel i deras uppbrott.

  Skål på er vänner.

   Ah, lite måndagsalkoholism! Du får ta en sup för mig med, jag ska göra rent kattlådorna och sen dra till jobbet, hade tenta i morse och den gick fan bra! Så olika liv vi har! Och så möts vi här på b-bevakning. Älskart.

    Åh! Bra jobbat med tentan! Njut av den känslan.

    Nej då, jag sitter på kontoret i tråkigt zoom-möte, men drömmer mig bort till en god martini. Man måste få drömma också.

  Klarade av att se ca en minut av videon sen blev det för pinsamt så fick stänga av. Har de inte vänner att älta sånt här med?

   (Och jag säger älta utan att mena illa, älta behöver man få göra ibland)

  Varför blir det alltid en massa drama när denna Ben gör slut med en tjej?

   Vad för tjejer dras han till tror du? Lugna stabila eller drama queens? Lägg till att han själv hör till samma sort så har du svaret.

    Fast nja. Är ju typ han som skapar allt drev och drama varje gång genom att ta allt över gränsen och verkligen hänga ut tjejerna och berätta allt fel dom gjort och höja sig själv till skyarna. Förstår att man vill försvara sig för att slippa utstå det hatet Nicci fick ta emot

     Igen, vad för typ av tjejer dras till honom? Är tex du intresserad av honom?

     Såg du Diana i ex on the beach? Den tjejen har aggressionsproblem och kan gå från 0 till 100. Hon är labil och drama. Klart samtliga av dessa s.k ”influencers” försöker visa sin bästa sida på youtube och sociala medier men är ofta rätt annorlunda off cam.

    MEN DET ÄR JU HAN SOM ÄR EN DRAMAQUEEN!!

     Kaka söker maka.

      Vilket äckligt resonemang. Säger du så om misshandlande män också, att kvinnorna söker sig till dem/stannar kvar för att de gillar att bli slagna?

  Jag förstår helt varför Diana valde att göra videon efter hur han svartmålade henne. Speciellt med tanke på hur mycket skit hans ex My och Nicci fick ta till följd av hans klumpiga beteende efter att relationerna hade avslutats.

  Förstår inte heller varför Ben blev så irriterad över att Diana skrev ut på Instagram att relationen hade tagit slut. Det var ju inte så att hon skrev något illa om honom. Han hade bara kunnat förklara att det låg mer bakom uppbrottet, utan att hänga ut henne. När Nicci gjorde slut med honom valde han ju att skriva ut på instastory att han hade blivit dumpad, vilket skapade en enorm hatstorm mot henne.

  Följde dessutom han och Nicci ganska mycket under deras tid ihop. Så som han nu beskriver Diana, typ att hon gnällde på allt han gjorde osv, är så jag uppfattade honom mot Nicci. Allt från att hon inte kunde redigera bra, att hon inte kunde något om kost/hälsa osv, minns att han gärna körde över henne. I samma veva minns jag att hans ex My fick massa skit och han bemötte inte det alls, utan snarare eldade på det vid flera tillfällen.

  Nä, mitt förtroende för Ben ligger på 0% när man sett hur han behandlat sina ex så fort relationerna tagit slut.

   Minns också allt med My och Nicci, för har följt han lite sen Bortskämda snorungar tv-programmet… och så mycket skit som My och Nicci fick när det var Ben som var problemet, blev väldigt mycket popcorn under den tiden. Tyckte dock väldigt synd om tjejerna när det är han som problemet. Jag hoppas innerligt att han tar sig en tankeställare innan han hoppar in i ett nytt förhållande och förstör en tjejs liv till.

  Kan inte vuxna människor lära sig att bråka snyggt? T.ex att varje gång man är oense eller bråkar så hotar man inte med att göra slut. Det är otroligt omoget. Man pratar och man försöker förstå varann och därifrån kommer fram till en lösning. Man tar helt enkelt inte permanenta beslut på temporära känslor.

  Diana känd från ex on the beach har ett offentlig breakup där båda fläker ut sig värre än världens vigaste man..
  Jag kan inte ta hennes video seriös alls. Kan inte sluta se hur lite ansiktet rör sig när hon gråter och hur hård överläppen ser ut.

  Hoppas Ben svarar på det här och sen svarar Diana på det och så fortsätter vi ända in till nästa omgång ex on the beach där även Nicci och vad han nu heter som hon nyss gjorde slut med oxå är med..

   Vad har överläppens hårdhet med något att göra?

  Kollade Bens video, vilken sopa! Han tycker alltså att hans mamma och syster har rätt att roffa åt sig av Dianas kläder, fan vilket luffigt beteende.
  Ring ring:
  ”Ja det är Ben”
  Hej Ben, det är mamma”, ”får vi roffa åt oss kläder”
  ”Ja fan, det är bara att roffa, det är goodwill”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.