CAIA Cosmetics vs Kylie Skin & Cosmetics

Oh no, the Original Gangster is in town!
I morgon är en stor dag.
Då är det nämligen dags för Kylie Jenners hudvård och sminkprodukter att göra entré på den svenska marknaden genom att börja säljas på Kicks.
Då äntligen kan man fysiskt ställa Kylies produkter, sida vid sida med Caia Cosmetics produkter för att se om de är så lika som det framstår på bild.

Kommer Caia överleva denna illrosa konkurrens från andra sidan Atlanten?
Är den svenska sminkmarknaden stor nog för dem båda?

Jag är galet nyfiken på Kylies läppolja, och har velat beställa den ett tag nu, men snart kan jag alltså knalla rakt in på Kicks i Gallerian för att klämma och känna på den innan köp. ??????

36 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Snälla sluta köpa skit du inte behöver

      Och du vet exakt vad andra behöver och inte? Stick och var bitter någon annanstans ?

        Det var riktat till CamCam och hennes 112674 läppoljor/läppglans hon skriver om.att hon har eller ska inhandla. Glömde bort att alla tar allt personligt här, ja alla utom Cam då. My bad.

          Och hur ska vi veta vem du menar Ayanapa?

      Men så skönt att var och en än fri att bestämma vad man själv behöver

      Men å du allsmäktige kommentator, berätta å det snaraste: vad behöver jag?

        ???
        Det undrar jag också!

          Visst hade det varit gött att ha någon som liksom hade järnkoll på vad man faktiskt behövde. Och inte behövde.
          Choklad har jag redan kolla på = behövs, men det finns ju så mycket annat här i livet…

      Men! När jag var ung (dvs första gången Kylie släppte sina lipkits) köade jag för att komma in till hemsidan och hann redan vid första släppet få hem en av varje lip kit. Måste faktiskt säga att det är SJUKT bra kvalité, färg och formel på Kylies kits (jag köper Posie och Candy K). Trodde jag inte för att vara någon influenser. ? Har provat över 30 olika läppennor, men hennes är uppriktigt de allra bästa jag någonsin har testat. Är glad att de kommer att säljas här och tror verkligen det är helt rätt strategi att köra selektiva distributionssystem i respektive länder.

    Kylie har nyligen släppt badkläder, när tror vi Bianca släpper en badkollektion? Innan jul? Till sommaren?

      Var inte så jag menade, utan att Bianca/Caia verkar ta en stor nypa inspiration från Kylie cosmetics/skin.. Kylie lanserar en grön läppenna i rosa förpackning nån månad senare släpper caia en grön läppenna i rosa förpackning ?

        Sen så tar ju Kylie sin inspo från något annat märke i sin tur

        Är det inte bianca som bara ”vi tänkte på det här långt innan man visste att kylie skulle släppa x”??

    Det lockar faktiskt mer med Kylies produkter.

      Ja, om jag måste välja. Men Kylies förpackningar ser ju riktigt billiga ut. Lite som leksaksförpackningar.

        Tror det är för att de ändrat strategin och vill köra all clean, vegan och hållbart material (både produkt och förpackning).

    Har Kylie en lika bra penna för ögonbryn som caias? Jag har köpt både Anastasia och något märke jag glömt nu men gillar Caias penna i kall brun nyans bäst.

      Gillar också deras brynpennor! Har inte testat jättemycket från Caia men av de grejer jag testat är det bara brynpennan som det blev ett omköp på.

    Vilken tråkig samling tuber och flaskor.

    Någon som kan tänkas veta vad färgen på det nedersta ”läppstiftet” på bild fyra heter?

      Svårt att säga men skulle gissa på att det är ”Kylie” med tanke på att tillhörande läppennan är lite mörkare än läppstiftet ? mvh självutnämnd Kylie Cosmetics expert

        Haha ? ?

    Har aldrig testat caia men är lite sugen på det här från Kylie.. ?

    Så glad över att Kylie cosmetics äntligen kommer till Sverige ? gjort flera beställningar online men är ju helt klart mer bekvämt att traska ner på stan och handla när någon av färgerna börjar ta slut

    Undra vad det är för revolutionerande i dessa flaskor jämfört med andra flaskor.

    Måste gå och kolla på det. Vet ingen som har hennes pridukter och unrar vad priserna ligger på?

      Beställer du direkt från Kylies hemsida kostar ett lip kit (läppstift+penna) ca 260 kr. Gissar att priserna kommer ligga runt på strax över 300 kr i Sverige om inte lite mer.

    Köpte ju hellre Kylies produkter än Biancas wanna be Kylie ??‍♀️

    Caia har slutat kopiera Kylie och kopierar nu istället svenska IDUN Minerals. Deras nya puderburk är en kopia på IDUNs klassiska foundation burk. IDUN har dock bytt ut den burken mot en mer miljövänlig version…

    Undra om det kommer påverka Bianca att få en så stor konkurrent. Eller tror ni hennes målgrupp är yngre tjejer som tittar på youtube och inte bryr sig lika mycket om Kylie? Blir intressant att se.

      Det är väl bra med konkurens iaf för oss konsumenter.

      Nej, tror faktiskt att de har samma målgrupp. Möjligtvis att Biancas är lite yngre, men tror att hennes målgrupp även kommer att köpa Kylie.

    Tycker ändå att Caia är mycket mer intressant än t ex X by Margaux eller Kolai.. Men av det jag köpt från Caia är det bara borstarna som jag ännu blivit supernöjd med.

    Hoppas Caia blir utkonkurrerade av Kylies. Ändå en kopia rakt av och har aldrig fattat hypen.

    Det kommer till finland också ifall nån undrade 😀 kicks i city center kommer att ha sminket och hudvårdsprodukterna och tripla + jumbo (tar bara huvudstadsregionen mer info på kicks finland instagram) kommer ha bara hudvård 🙂

    ÄNTLIGEN! Kylie ♥️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.