Diana Babans kärlekshyllning till Ben Mitkus

Innan Ben publicerade sin video om varför han gjorde slut med Diana, så klippte hon ihop den här filmen, som hon sedan valde att inte publicera eftersom hon först ville bemöta de påståenden som Ben gjorde om henne i sitt klipp.
Nu har hon publicerat den och det är inte utan att det känns i hjärtat att titta på den, trots att mitt hjärta inte har någonting med den här relationen att göra.

Diana tar verkligen ”the high road” ut ur det här förhållandet. Hon lämnar det med värdighet, trots att det absolut inte var så här hon ville att det skulle sluta.
Som jag skrev om hennes ”förklaringsvideo” så sa hon ingenting negativt om Ben och deras förhållande alls, samtidigt som han å sin sida slängde ganska många förolämpningar och påhopp åt hennes håll.

Jag tycker att den här videon vart väldigt fin och beskriver vårat förhållande bra och jag kommer inte komma ihåg oss som nånting fult hur fult det än sluta. Tack för allt, lycka till med allt, du förtjänar allt och jag förlåter allt. // Diana Baban

❤️

88 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Fint, hoppas han skäms iaf en smula!

   Alltså det går knappt att kritisera människor i affekt för de gör alltid så knäppa grejer- alla (nästan!) människor blir dumma i huvudet när de är känslomässigt berörda. Men inte är det väl särskilt ”fint” lägga upp sånt här på sociala medier efter man gått ut och berättat man blivit dumpad? Jag fattar att Diana är ledsen men hon kommer ångra sig som fan hon inte var lite mer återhållsam med info när hon kommit över sin break up.

    Fast det är ju ben som gått ut med all info. Han gjorde en 40 min lång video om Diana och deras förhållande

     Jag säger inte att han var mindre pinsam eller egoistisk där och antar att man liksom med Diana får vara lite hygglig med honom för att han agerar som ett pucko för att han är känslomässigt berörd. Men det är ju sjukt pinsamt agerat från båda.

      Jag säger inget om att det men du sa att Diana kommer skämmas för att hon inte varit mer återhållsam med info om deras förhållande men det är Ben som gått ut med all info (och mer än så)

       Camilla jag råkade klicka i att jag vill ha mail varje gång jag får svar, kan du ta bort det? Gervide

        Vidarebefordra mailet till kontakt@bloggbevakning.se så fixar jag det. 😊

       Nä, det var väl trots allt hon som gick ut med sin snyfthistorier först? Jag har alltså inget emot vare sig ben eller Diana, ville mest understryka att det här är A & O i hur man inte sköter ett break up om man vill må bra. Sen tycker jag man får ursäkta dem lite med att de uppenbarligen inte mår bra. Men pinsamt är det och visst tror jag de kommer ångra sig om några månader.

        Men glöm inte…
        Hon skrev att hon blivit dumpad mitt i deras semester. Å sen en hel del snyftiga inlägg (vilket jag förstår)
        Det framställer ju honom som ett svin Delux!! Vem gör så mitt i en semester liksom. Vilket ashole osv..
        Varpå han förklarar varför det blev så och att det är en lång resa fram till det beslutet och när något känns så fel så kan man inte trycka undan det längre.
        Jag förstår honom helt. Jag hade reagerat likadant.
        Sen tycker jag det blir lite klassiskt som Diana kör nu. Snyggt avslut. Bara hyllning och att hon nu nu lärt sig så mycket om sig själv. Vad har det gått? 1 vecka?
        Hennes hopp nu, är ju att hans ska se och läsa allt OCH ångra sig. Komma krypande tillbaka.
        Hela den här frågestunden där hon skriver att män är som galna efter att dejta henne nu och hon försåååår inte, det skulle hon aaaaldrig göra osv.
        Jag tycker inte man tar sånt här på sociala medier över huvud taget. Men gjort är gjort och jag anser att Diana kastade första bollen.
        Den här följetongen är inte slut än. Om en längre tid kommer det komma filmer från henne att hon hemligt dejtar ngn osv..
        Det är bättre att hon läker utan att rapa ut det här och det är bättre att hon inser att hon inte var lycklig ihop med honom uppenbarligen. Just nu är hon bortvald och sårad och den känslan är hemsk. Å helt plötsligt sätter man den personen man var ihop med på en pedistal. Helt normal reaktion. Jag har vart där själv.
        Sen ska vi inte glömma, hur fin den här videon än är så är det som de själva sagt, mycket spel för gallerierna i sociala medier.

        Hoppas hon kan komma över det här så småningom å sen träffa ngn som gör henne genuint lycklig.

         Detta!☝️
         👏👏👏

  Jag vet att man kan scrollande förbi men herregud vilket tjat om dessa två 😂🙈 är någon ens intresserad? Är jag bara världens yngsta boomer som tycker de är otroligt ointressanta?

   Jag bryr mig 🙋🏻‍♀️

   Jag är nog den äldsta då. Har ingen aning om vilka dessa är (förutom att jag är en av dom som sett namnet och antagit att det skämtsamt stått babian 😅).
   Tycker mest det känns otroligt patetiskt att lämna ut förhållande till allmän beskådan. Sånt sköter man väl privat. Inte via instagram.
   Det känns som fjortisar som håller på (har ingen aning om deras åldrar men beteendet hör hemma där).

    Ja vilka förvuxna fjortisar det här verkar vara.

    Är det helt omöjligt för dom att posta ett inlägg ”hej, vi har gjort slut så att ni vet” och sen ta resten med sina kompisar?

   Haha verkligen! De verkar tro att deras uppbrott är centrum i allas liv.

  Jättefin film – är dock mest förundrad över hur man hinner ta så många puss-bilder på typ 2år??😂

   Tänk vad man hinner när man skiter i sina barn!

    Vem av dom har barn som dom helt lyckats lämna utanför sociala medier?

    Tror du tänker på Oliver och vad hon nu heter… 🙂

   Tänkte jag också på! Var gift i 18 år men har inte ens hälften av alla deras pussbilder. 😊

    Om man gillar att ta pussbilder kan det väl inte vara svårt att hinna med att ta en om dagen….

     Haha, sant! Hade annat att göra än att dokumentera pussbilder dock. 😄

  Näe va fint.
  Stort av henne. Känner henne inte. Följer henne inte men tycker ändå att hon verkar vara en stark tjej.
  Hoppas att det går bra för henne vilket jag är helt övertygad om att det kommer att göra.
  En dag kommer hon att skratta åt det här.

   Tycker inte det var fint alls utan possessivt och konstigt 🤣

  Neeeej varför gör hon så?
  Han bryr sig inte och hon framstår bara som klängig och att hon hoppas han ska ändra sig och komma tillbaka.
  När han inte gör det kommer hon bli arg och ångra att hon publicerade.

  Beat them with kindness.

   Kill them with kindness*

    Jag vet. Skrev Beat av en anledning.

   ”I’ll always remember us this way …”

  Jag tycker mest det är jättekonstigt att lägga upp filmen. Dom är inte tillsammans längre. Han har varit tydlig med att han tycker att hon är en onajs person. Märkligt att då lägga upp en kletig pussfilm med sentimental musik.

   Jag vill hålla med.. Med tanke på hur han verkar betett sig så r det ju ingen hon vill ha tillbaka? (Sen vet jag, SKITSVÅRT om han ändrar sig..) Men om jag hade dumpat min kille så hade jag inte velat att han fortsätter älta ”oss” 🙁

   Men tycker synd om henne, även om jag inte följt nån av dom.

   Hon vill ju bara övertyga alla om att hon är ”den större personen”. Vilket hon hade varit om hon hade varit tyst om allt och tagit det privat. Det här är nog inte det sista vi ser från den här exrelationen. Vem får sista ordet av dom tror ni?

  Om Bens tröttnat på oförståelse och/ eller okunskap om ett neuropsykiatriskt funktionshinder så är jag Team Ben all the way.

  Npf är ett funktionssätt (som de flesta kämpar i det tysta för att anpassa) – det är inte ett ”dåligt beteende”! En partner kan vara supergullig på många sätt, men om respekten för npf saknas så är det Så. Jävla. Illa.

  Jämför med om nån varit oförstående och nedlåtande inför något annat som är neuronalt annorlunda: en cp-skada, förlamning..?

  Mvh leg psykolog

   Konstigt kommentar, han kan väl bara göra slut isf inte vara elak? Ingen har ifrågasatt hans rätt att dumpa.

   Personligen ifrågasätter jag inte varför Ben gjorde slut, oavsett anledning så har alla rätt att lämna en relation som man inte mår bra i.
   Det jag vänder mig emot är Bens 40 minuter långa video där han snackar ner, förnedrar och fullkomligt tillintetgör Diana. Det var så respektlöst och ovärdigt.

   Lyssnar man från hennes sida så kunde/ville han inte förklara/informera henne så mycket kring hur hans ADHD visade sig och påverkade honom eller informera om diagnosen i övrigt. Så svårt att veta om det är bristande ”respekt för NPF” som du beskriver eller dålig kommunikation i grunden.

   Om Ben nu haft svårt att utrycka vad han känner så får han ju ta hjälp för det. Man blir ju inte avskriven allt ansvar som vuxen bara för att man har adhd

   Om jag kommer ihåg korrekt gjorde han även väl likadant mot Nicci, så vet inte om det är han som är otur eller om det bara helt enkelt det är han det är fel på.

   Fast Ben kan väl inte gömma sig bakom sin diagnos varje gång han gör något fel? Även personer med diagnoser har ett ansvar. De som har en nära relation med någon som har någon typ av NPF-diagnos ska absolut ha förståelse för att vissa saker händer pga diagnosen men personen med diagnosen har ett ansvar att försöka lära sig handskas med situationer som kan upplevas som svårhanterliga.

    Och om partnern inte vill visa den förståelsen för ens diagnos och vad den var för påverkan? Går kompromisser bara åt ett håll?

    Mannen ska alltid jobba stenhårt på förhållandet och kvinnan ska dumpa så fort han andas lite för högt.

     Hahah ja gud alla dessa stackars män som jobbar så hårt för sina förhållanden medan kvinnor inte tar något ansvar utan bara dumpar utan anledning. Så ligger det ju absolut till 🙃

      Så det du menar är att en kvinna behöver inte visa förståelse för mannens diagnos eftersom hon gör annat i relationen?

      Skulle du vilja leva med någon som visar noll intresse av att förstå dig?

       Nope det menar jag inte – jag svarade på ”mannen ska alltid jobba stenhårt på förhållandet och kvinna ska dumpa så fort han andas lite högt”

      Nej självklart inte. Upplever inte heller att det var det jag skrev? 🤔 Kompromisser går åt båda hållen. Men man kan inte gång på gång använda sin diagnos som en ursäkt utan är väl betydligt bättre att lära sig handskas med det som är svårt. Ta hjälp och få verktyg. Det är ju genomgående för Ben att han gömmer sig bakom sin diagnos varje gång något uppstår. Ben skulle förmodligen må betydligt bättre och kunna ha längre relationer med både vänner och partners om han själv lärde sig hantera sin diagnos. Svårt att kräva att någon annan ska hantera den om han uppenbarligen inte ens klarar det själv.

       Jag tycker inte att man bara kan be den andra hantera sin diagnos och därmed slippa försöka förstå vad diagnosen innebär. Vill man leva med någon så vill man väl förstå den? Sen kan man inte skylla allt på en diagnos heller.

      Nej men hur låter det när en kvinnas diagnos inte tas på allvar av mannen?

     Haha skojar du? Det är ju rent faktamässigt precis tvärt om. Kvinnor lämnar inte ens män som misshandlar dem psykiskt och fysiskt. Hur många män känner du som ”jobbar stenhårt” på förhållandet egentligen? För jag känner nog ingen!

     För att inte tala om hur vanligt det är att män lämnar sina cancersjuka fruar medan kvinnor nästan alltid stannar och tar hand om mannen om han blir sjuk. Källa: https://www.sciencedaily.com/releases/2009/11/091110105401.htm

      Men snälla någon. Jag raljerade om hur det låter här inne.

      På öppet spår tex så är svaret alltid att mannen måste försöka mer eller att kvinnan bör dumpa honom. Även om problemet är att han inte tog ut soporna när han gick till jobbet. Dumpa!!!

      Svar hamnade i modd men jo jag vet exakt hur det ser ut. Var mer en kommentar om hur det låter när det är killen vs tjejen som upplever problem i relationen.

      Tror du läste lite för snabbt.

      ”Ska lämna” står det. Inte ”lämnar faktiskt”

      Sen tolkar i alla fall jag kommentaren som ganska ironisk eller vad man säger. Att det bemöts så olika beroende på om det är kvinnan som upplever att hon inte blir hörd/sedd eller om det är mannen som gör det.

      En kvinna som inte blir sedd får rådet att lämna. En man som inte blir sedd jobbar bara inte nog hårt på relationen och skyller ifrån sig. Typ så.

     Fanns Ben söker inte förståelse, han är inte själv villig att jobba på de problem diagnosen orsakar honom, han använder sin diagnos som en ursäkt för att bete sig illa. Har man en diagnos har man ett ansvar att jobba på sina problem för att hitta strategier så vardagen fungerar så bra som möjligt, han kan inte förvänta sig att världen ska anpassa sig efter honom, vilket han gör.

    ”Min pojkvän visar inget intresse av att förstå min diagnos och hur den påverkar mig i vardagen. Det är viktigt för mig att han förstår varför jag är som jag är men han vägrar att ens försöka. Säger att jag bara använder diagnosen som en ursäkt för att bete mig illa och att jag inte tar ansvar. Jag tror att han skulle förstå mer om han bara läste lite om diagnosen”

    ”DUMPA HONOM!!!”

  Oj, värdighet och the high road är nog inte begrepp som jag skulle förknippa med Dianas sätt att hantera det här uppbrottet. Tsunamin av instastories, videos och gud vet allt med utfläkande av privata detaljer är ju bara oerhört pinsam. Värdigt hade varit att kanske säga något kort i stil med ”vi är tyvärr inte tillsammans längre men jag önskar Ben all lycka i livet” och sedan vara tyst.

  Märklig film, man kan tro att hon har gjort en film om någon som är död. Hon verkar vara den som vill pussas hela tiden, han ser ut som han inte alltid vill pussas utan känner sig tvungen.
  Jag hade inte blivit glad om mitt ex hade lagt ut en sådan film på oss.

   Känns som han inte har något att säga till om det då han satt 45 och pratade illa hon henne!!

   Ja, så udda film att lägga ut. Skulle verkligen bli obekväm om ett ex la ut en sån film på oss.

    Hahaha fyfan ja. Något mindre illa berörd om vi fortfarande var ett par men hade ändå inte gillat det. Men om jag just gjort slut med någon och fått detta levererat via internet, hjälp!

  Någon som blir sugen på att vara tillsammans med en influencer?

   Nej!

   😂😂😂

  Men snälla. Ha lite värdighet kvar och sluta bomba internet med förhållandet som ingen annan bryr sig om (förutom 2 st, så som det ska vara om inga barn finns i bilden).

  😴😴

   Jaaaaa!! Kan de inte älta med sina kompisar i stället??

  Fin film, men allt jag ser är content-skapande 🤷🏼‍♀️

  Förväntas man välja sida när de här två främlingarna gjort slut?

  Team ben hit och team Diana dit.

  Själv är jag team väx upp.

   Jag ansluter mig till team: Väx upp

   Fast är inte att acceptera att alla gör olika val en del av att ”växa upp”?
   Att respektera att dessa 2 vill ta sitt bråk och privatliv offentligt, även om man själv aldrig skulle göra det, är väl endel i att växa upp och mogna 😉

  Sa hon inte själv att deras relation hade funkat bättre om de inte var influencers och att så mycket av deras relation handlat om att skapa content? Jag antar att det här är ett montage av allt content de skapat ihop och nu är den anställningsformen avslutad, lite som ett avslutat jobb och här är dokumentärfilmen om deras resa ihop?
  Hoppas hon inser att hon kanske bör skilja på arbete och privatliv i framtiden..
  Skulle bli helt slut i huvudet om min partner skulle ta perfekta bilder alla tider på dygnet för att tjäna pengar på att fläka ut allt vi gör tillsammans istället för att vara delaktig i verkliga nuet.

  Men asså gjorde dom inget annat än pussades i 2 år…då kan man fan förstå att det blev för mkt😵‍💫🫀

  Diana och Ben om ni av någon outgrundlig anledning läser härinne: för er egen skull sluta. Ni kommer bara skämmas ihjäl sen.

  Kan någon påminna mig om hur många minuter hans video var?

   😂

  Hon försöker verkligen mjölka ut varenda droppe ur detta uppbrott.

  Jag tänker att det kan vara att hon laddat upp videon för att visa att det fanns romantik och goda stunder i relationen, vilket Ben fick det vinklat att det inte fanns i sin video. Så egentligen för att vända allas antaganden att hela relationen var falsk och utan kärlek.

   Iofs sa hon att hon gjorde videon innan bens video kom upp 🤔 Aja..

   Men måste man övertyga varenda en om det då? Kan det inte räcka med att man själv är trygg med vad som fanns och inte fanns i relationen?

    Kan tänka mig att man känner ett behov av att övertyga folk om det när så många personer konstant skickar sina åsikter och är så involverade (både stöttande men även hemska åsikter). Så tror det överlag kan vara svårt som influenser att känna sig trygg i enbart den egna vetskapen om sanningen. Men vad vet jag, jag är ingen influenser 🤷‍♀️

     Tja.
     Skriva ett inlägg typ att man har gjort slut, att man önskar att följare respekterar att man behöver en stund för att återhämta sig och att man behöver Stänga av kommentarsfälten en stund, inte läsa alla dms, jag vet inte.

     Kanske vänta lite med att posta filmer och inlägg om det tills det har lagt sig lite.

      Absolut! Det är väl det optimala, det säger jag inget om.

   Jag tänker att hon laddat upp videon för att få sympati, följare, likes osv. Känns som hon gör det av helt egoistiska skäl. Hon kunde sagt det där till Ben istället för att fortsätta ta allt offentligt. Så jäkla pinsamt från början.

    ”Känns som att personen jag kände har dött” och sen denna film? Haha sorry men så pinsamt.

  Följer ingen av dem och vet därmed inte mer än vad som har skrivits här. Tittade på videon men inte till slutet – orkade inte, det är bara en så jävla konstig sak att göra. Visst, kanske kan det vara en del av processen, att sitta och knåpa ihop något sådant – men lämna det utanför sociala medier. Absolut ingen som helst självrespekt eller integritet här. Överhuvudtaget.

   Exakt så Linda.

  Kaka söker maka.

  Jag tänker mest på att dom verkar vart ute och rest heeeela tiden.

   De har ingen klimatångest iallafall!

  Jag skulle förstå varför man gör en film som denna om ens partner avlidit.

  Att göra detta när man gjort slut är extremt patetiskt (om man inte är 14år).

  Känslosam musik, pussande, kramande och mys.
  Enda känslan jag fick var extremt obehag.

  LOOOOL gömmer mig i skämskudden

  Scrollar vidare…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *