Story, story, story

Paradise Hotel-paret Erica Lindberg och Patrik Ekblom letar båda efter varsitt nytt boende på Instagram men tänker iiiiiinte berätta om varför.
Okej, kan det vara så att ni inte vill bo ihop längre? Det är min spontana gissning. Kanske behöver Erica ett extra lager för alla sina Kina-diadem?

Vad är poängen med att inaktivera sitt Instagtamkonto stup i kvarten?


Jag kan omöjligt vara den enda som tänker ”Jeffrey Dahmer” av Alex Schulmans köttvideo?

Jag är redan klar med Pascal Engmans senaste bok ”Kokain”. Vilken stjärna han är! Hans böcker är SÅ bra!

41 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Lite märkligt att vilja ha en ”2:a minst” och ”minst 35 kvm”.
    En 2:a är nog alltid över 35 kvm – vanligen ca 50 kvm om det inte är ”en skokartong” förstås.
    Jag kan hjälpa till att fixa en 2:a på 45-50 kvm inom tull.
    Inte Östermalm eller Vasastan kanske men jag tror jag kan hitta något på Kungsholmen eller Södermalm.
    Skicka över fem millar till mig så lovar jag att ordna fram något på ett par dagar.

      Fem millar?
      Nöjer du dig inte med att bli omnämnd på insta 3ggr och 2ggr på youtube?
      Typ samma värde ?

      Finns ju mindre lägenheter som ändå är uppdelade i två rum. Skokartong blir det väl när allting är i samma. Oavsett storlek. Jag bor själv på 54kvm och det känns som en stooor skokartong, då det är en etta. Så hade mycket hellre bott mindre fast uppdelat i två rum.

        Håller med. Min etta var på 50kvm, jag byggde en sovalkov i rummet och fick ändå plats med komplett vardagsrum och ett matsalsbord.

        Köket var också komplett med matplats. Nu bor jag i en tvåa, så skönt med en tvåa.

      Hade väl varit konstigt om hon skrev en tvåa på Max 35kvm, nu skrev hon ju minst. Så hon påstod inte att tvåor brukar vara mindre än så ??‍♀️

      Mitt ex hade en tvåa på 31 kvm.

      Söker en tvåa innanför tullarna men fråga inget, spekulera inte nåt!!? Så ni som har en tvåa ledig fråga ingenting bara ge henne nycklar?? haha å det finns massor av lediga i Stockholm…

    Jag håller med om Pascals böcker. Jag plöjde igenom hela Vanessa Frank-serien på några dagar via ljudboksappen och extra hög hastighet. Jag blev glatt överraskad då jag tidigare inte alls känt till honom förrän sociala medier bombarderade mig med reklam om hans senaste bok. Jag föll för trycket och stillade min nyfikenhet och det är jag glad för.

      Tyvärr får man i ljudböckerna härda ut med Stefan Sauk och det är en prövning ?

    Folk som är i snabbt behov av en lägenhet, men ändå har höga krav ??

      En lägenhet helst över 35 kvm i Huddinge är inte direkt höga krav.

        Jo, om det samtidigt ska vara en ”2:a minst”.
        Tulipanaros.

          Helst, inget krav med andra ord. Så nej, fortfarande inte höga krav.

          Men Skogås, vilken metropol ändå. Höga krav verkligen.

      Bor i en studentstad och varje terminsstart är det samma visa – student som akut söker boende, men enbart i citykärnan och inte som Inneboende. Dessutom orimligt låg maxhyra utifrån preferenserna…??‍♀️

        ”Hej, jag börjar plugga i vår och söker boende! Helst en etta eller en mindre tvåa, minst 30kvm i närheten av skolan och/eller centrum. Första hand, ej andrahand eller inneboende, maxhyra 5500kr”.

          ”röker ej, har inga husdjur” brukar även det vara med

            Rökfri och djurfri? Taget direkt, vilket kap!
            Eller basic krav…

    Nu blev jag nyfiken på Pascal Engmans böcker. Brukar undvika deckare pga klarar inte av det torftiga språket och manusliknande dialogen. Är hans böcker litterärt bra eller bara spännande?

      Läste de två första sen började det blandas in islam och terror så läste bara typ ett kapitel i bok tre 🙂 föredrar handling som utspelar sig i Sverige och typiska ”deckarmord” inte terrorism. Men många älskar ju hans böcker. Skulle inte säga att jag tänkte något speciellt på språket och då läser jag mycket!

        De är ok men inte mer.

    Pls? Kmr? Barbzzziz???

      Vill hon förresten hyra eller köpa? Den som kan köpa brukar inte ha jättestora problem att hitta nåt. Hyra är en annan sak.

        Troligen inte köpa, då behöver man ju inte lägga ut sådär om tips.

      Hon är ju för guds skull en väldigt busy woman. Så finns inte tid att skriva så många bokstäver.

    Det är märkligt. Influenserna vräker ut hela sitt liv på sociala medier men så fort det blir lite knas i livet ska det inte frågas något.

      Håller med helt galet ?

        Verkligen inte alls galet. Vi skriver inte på något kontrakt om att vi måste berätta allt för er utan vi får välja vad vi vill berätta. Vi har inga obligationer att berätta något för er. Vi kan fläka ut ditten och dittan och ändå inte säga ett knyst om något annat. Det är liksom inte galet.

          Absolut att var och en delar med sig av sitt eget liv. Men gnäll inte över att bli ifrågasatt. Du kan inte kräva att dina läsare inte undrar över vad du delar med dig.

          ?

          Du emma ni vill bara ha russinen ur kakan erkänn det bara och äg det.

      Finns det någon som inte fattar att man ska separera när den ena parten söker en ny lägenhet?
      Det verkar vara en riktigt smart människa det där.

    DRAMA!! Sånt lockar alltid.

      Ingen verkar ha ställt en fråga denna gången (förutom om hur man får bort röda prickar efter rakning *adlink*) så vet inte hur effektivt det var. Nä hon får komma med att en influencer anmält henne eller nåt så hon var tvungen att inaktivera kontot.

      Jag avföljde. Kan tycka hon är rolig att följa när det är skvaller och hon uppdaterar hela tiden men nu när det inte har varit något på ett tag och sen börjar man köra this or that. Nej tack

        Men håller verkligen med! Så uppenbart att ngt har hänt, att hon typ är ”censurerad” på nåt sätt eller har blivit hotad eller whatever. Så JÄVLA tråkigt konto nu så hälften vore nog. Spill the god damn beans…

    https://www.instagram.com/p/CVFQmAeje2D/?hl=sv

    Sponsrad och omärkt reklam mem tja man måste ha minst 4 jackor i grön nyans för att inte tala om alla andra i svart. Hon som sade sig ska ha mindre onödigt köp som är sponsrad och struntar i att reklammärka. Har man ett hus i gnesta samt snart ett nybyggt i Nacka ja då gäller det att ta alla tillfällen i akt att ha smygreklam. ?

    Wear your greens ? En ny quiltad jacka har flyttat in i garderoben och den är i en härlig mörkgrön nyans. Insåg efter att jag köpt den att jag nu har inte mindre än fyra (!) jackor i olika nyanser av mörkt grön. Men vem räknar? ? Jag får nog säga att utöver brunt är grön min favorit bland höstens härliga palett ? (Min jacka kommer från @massimodutti och jag har storlek XS-S då den görs i dubbelstorlek). #dressedindutti #dagensoutfit

      https://www.instagram.com/p/CUAiJ6EM5y2/?hl=sv

      Smygreklam för ajlajksweden. Företag som endast vill ha smygreklam av diverse influencers.

    Hans böcker är ok, tyckte dock att det var för mkt ortenslang som man inte riktigt behöver mer av, sen blandas mer politik och skit in. Ett jävla högt tempo från första sidan sen hände saker hela tiden i en rasande hastighet – säkert plockat från den verklighet vi lever i här o nu men som vi dödliga inte känner till.
    Men vill man ha allt det där så är den 10 av 10!

    Kan bara få känslan att ju mer Erica skriver att folk inte får fråga, hon vill inte berätta, etc. så vill folk veta. Sen är hon ju väldigt aggressiv när hon skriver, ibland nedlåtande. Jag har följt henne sen senast hon var med i paradise och förvånas över hur arg hon är jämt. Känner typ att jag skulle vilja ge henne en kram och ba du är inte SKYLDIG någon något alls, fokusera på bra energier i ditt liv, sluta älta drama liksom. Får typ ont i magen av att följa henne för att hon känns som att hon b hovet förklara sig och försvara sig hela tiden (hemsk känsla) samtidigt som jag inte avföljer…

      *känns som att hon har behovet

    Jag gissar att Erica är arg för att Patrik slutat följa henne på insta ??

    Erica verkar labil och osäker. Alltid vredes utbrott på insta över det ena och det andra. Hoppas dom hittar lägenheter och kan gå vidare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.