Niklas Strömstedts ilska mot Stoppa Pressarna

I somras stormade det en del runt Daniel Nyhlén och hans sida ”Stoppa pressarna” efter att det publicerats en artikel om Patrik Ekwall där han påstods dejta Julia Franzén, kort efter att hans fru förlorat kampen mot cancern.
Ekwall valde då att polisanmäla sidan och dess ansvarige utgivare, men vad som skett med den här anmälan vet jag tyvärr inte.

Nu går istället Niklas Strömstedt ut och kritiserar sidan efter att det publicerats en artikel om honom, där ord och uttryck används för att insinuera att han skulle gå till prostituerade, när det i själva verket handlade om ett besök på en restaurant där han beställde och åt fisk.

I inlägget här ovan, som publicerades för några dagar sedan, så ställde Strömstedt frågan till några av Stoppa Pressarnas annonsörer, om huruvida de vill förknippas med den här typen av ”journalistik”.
Det ville de inte, och i det här uppföljande inlägget så delar Niklas Strömstedt med sig av svaren från några av annonsörerna.

Uppdatering kl. 12.21.
Det här verkar vara Stoppa Pressarnas hämnd för att Niklas kontaktade deras annonsörer:
https://stoppapressarna.se/svenskt/efter-torsk-kopet-razzia-pa-niklas-stromstedts-gym

En sammanfattning:

Stoppa Pressarna använde ord som även används när man pratar om prostitution, så som ”torsk”,”njutning” mm för att få det att framstå som att Niklas köper sex. Det som skett var att Niklas varit på en restaurang som har ett kvinnligt namn i sin namn, där han ätit en fiskrätt.
I den andra artikeln så skriver de om ett gym som påhälsning av polisen, men de skriver Niklas namn flera gånger för att få det att framstå som att han hade någonting med saken att göra, när han på sin höjd tränat där och överhuvudtaget inte var där vid razzian.

38 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Shit vad smart han är som påkallar annonsörerna istället för att ge sig på utgivaren (som uppenbarligen inte bryr sig). Hoppas de går omkull nu.

      Briljant gjort!

    Det är helt sjukt att sån där ”journalistik” ens existerar i Sverige

      Artiklarna om exempelvis Neurath är sinnessjuka. Så här kan det låta:

      Det var maken Niclas Engsäll som fattade misstankar mot sin vackra hustru – hennes mystiska smygande med telefonen och hennes flitiga messande fick varumärkesexperten att ana oråd. Han ställde (bokstavligen) Carolina Neurath mot väggen och pressade henne.

      Den framgångsrika journalisten och författaren kunde till slut inte stå emot – hon föll till föga och erkände sin kättjefyllda och intensivt erotiska relation med ”Hipster-Emil”.

      Hon hade hoppat över skaklarna vid åtminstone två tillfällen och låtit den småländske journalisten förföra henne. Stackars Niclas Engsäll blev alldeles förtvivlad, han fann ingen annan utväg än att skilja sig.

      Vis av egna otrohetserfarenheter – han hoppade i säng med Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 30, då han var gift med Andrea Brodin, 44, – visste Niclas Engsäll att han aldrig mer skulle kunna lita på sin blonda hustru bördig från Huddinge. Sveket skar in i honom som en kniv.

        Låter som något man kan läsa i en kioskroman.

          Så sjukt. Daniel Nylen luktar illa.

        Det var inte Blondinbella han hoppade i säng med…

          Sjukt att de hittar på så eller skriver sånt, och att de höll på och kallade en känd man för sugardaddy. Inte undra på att förhållanden tar slut. De verkar ju vilja försöka förstöra Isabellas förhållande så som de håller på och skriver. Inte klokt.

            Det är väl ingen som gör slut på sitt förhållande för att denne idiot skriver fantasi?

          XX – om det inte var Bella… vem var det då han var otrogen med mot Andrea?? Jag har för mig att det är sant. Att det var så.

      Ja, och att folk uppenbart läser och tror på det som skrivs. Sanningshalten på sidan är ju likvärdig med en skönlitterär bok, vad är då poängen ens med att läsa skräpet?

    Hur kan det ens få vara lagligt att sprida sån här dynga ?

      Det är inte klokt.

    Och här är stoppa pressarnas hämnd för att Niklas försvarade sig med att höra av sig till annonsörerna. ?

    https://stoppapressarna.se/svenskt/efter-torsk-kopet-razzia-pa-niklas-stromstedts-gym

      Verkligen ”turbulent tillvaro” för Niklas! Först åt han fisk på restaurang och en annan dag var polisen på ett ställe där han inte befann sig. Hur ska han orka?!

      Skitartikel

        Förstå vad mycket man själv ska ha varit sammankopplad med utifrån Stoppa pressarnas logik?
        Typ personen vid bordet bredvid under lunchen kanske har rånat någon/är en torsk, då har jag ätit lunch med den personen?
        Det finns ”jag mötte Lassie ”-historier och det finns Stoppa pressarnas nivå ?‍♀️

      Tack!
      Jag la till den i inlägget.

      Så barnsligt!!

      Nu när jag kollar verkar det ju vara snarare 20 artiklar om Niklas. Jävlar vad stoppa pressarna ligger i!

    Men det är inte journalistik, Någon, med flera, t.ex. Niklas Strömstedt åt till torsk till lunch. Jag själv åt torsk i lördags. Stoppa pressarna.

    Virrigt!

    Gervide,
    Kan du skriva en kort sammanfattning av hämndinlägget, så att man slipper klicka sig in på sidan och på så vis ge Stoppa Pressarna klick? ❤

      De använde ord som även används när man pratar om prostitution, så som ”torsk”, ”njutning” mm för att få det att framstå som att Niklas köper sex.
      I den andra artikeln så skriver de om ett gym som påhälsning av polisen, men de skriver Niklas namn flera gånger för att få det att framstå som att han hade någonting med saken att göra, när han på sin höjd tränat där och inte var där vid tillslaget.

        Tack Camilla, både för sammanfattningen här och i inlägget ??

    Intelligent gjort av Niklas. Kort och konscist bakgrundsfakta och en actionlista till annonsörerna att agera efter. Bra gjort av Niklas!

    Han måste vara så störd han som driver stoppa pressarna!?

      Eller driven av reklamintäkter från alla klick.

      Eller kanske ett ärketroll.

    Neej, länka inte dyngan. Då får det ju bara mer klick! Skriv en sammanfattning istället isf.

      Yes! Jag har lagt till en kort sammanfattning i slutet av inägget.

    Vilka idiotier är det ens som väljer att jobba på stoppa pressarna?!

      Folk utan integritet.

        Integritet?

    Följde slaviskt den bloggsidan som fanns (finns?) där så blev en Guilty pleasure för den var så dåligt skriven…

    Orden ”bryter upp” måste väl vara de mest använda på den sidan, exakt alla bryter visst upp om man ska tro Nyhlén och co. Att bryta upp kan innebära att de väljer att lämna allt från restaurangen till lägenheten är en annan sak. Känns som brittiska tabloider har en del gemensamt med Stoppa pressarna…

    Kan vi inte bara bestämma att vi aldrig går in där, så har vi gjort något i alla fall?

    Asså jätte synd om han som blivit drabbad/uthängd som om han skulle göra något olagligt när han bara åt mat.
    Men jag kan inte låta bli att tycka att rubriken låter svin kul. För det är ju sant, det är ju bara att folk ltolkar det som något annat (vilket de medvetet förstod när de skrev ihop rubriken)

    Stoppa Pressarna var väl först med avslöja Federley??? Innan ”mainstream media” tog upp det också. Har i alla fall för mig det. Det ska han ha cred för ändå det lilla krypet, Nyhlén. Har för mig att han var först med att skriva om någon annan nyhet också som senare blev stor även i andra mer ”riktiga” tidningar. Det med Neurath och Emil stämmer det? Det är inte omöjligt ändå. Vem var det Engsäll vänstrade med om inte Bella? I förra äktenskapet. I övrigt nästan bara skit ja.

    Tycker det var grymt bra gjort av Niklas. Jag är marknadsansvarig på ett av de bolag han taggade. Tack vare att han gick direkt till oss som annonsör har vi kunnat vidta snabba åtgärder, då vi absolut inte vill förknippas med SP och absolut inte står bakom innehållet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.