DET ÄR EN FUCKING JULKALENDER!!!!!

Kan vi sluta mordhota människor pga en jävla julkalender?
Jag fattar att man blir upprörd, kanske känner sig lite besviken över att en adventskalender kanske inte riktigt levde upp till förväntningarna.
Jag fattar det, och det är helt okej att känna så.

Vad som däremot INTE är okej är att först börja mordhota Margareta Grääs som öppnade kalendern och på ett väldigt professionellt sätt uttryckte att hon inte riktigt tyckte att kalendern höll måttet i förhållande till priset. 
Man får tycka det, det är tillåtet.
Vad som HELLER INTE är okej är att lägga hela skulden för kalender-missnöjet på Bianca Ingrosso.
Bianca må vara ansiktet utåt för företaget, och den med störst plattform att bemöta kritiken på, men kritiken är inte bara Biancas.
Det finns en hel organisation med ansvariga människor som haft minst lika stor del i att ta fram den här julkalendern som Bianca haft.
Varför krävs inte företagets VD Mikael Snabb på en pudlande kommentar? Eller Vanessa Lindblad och Jesper Matsch, som båda var med och grundade Caia?
Varför inte Verdane, som köpt upp en stor del av Caia från grundarna?
Det är företaget Caia som står bakom den här kalendern, inte Bianca Ingrosso.
Det är en jäkla skillnad.

Finns det inga nyanser kvar att använda för att uttrycka missnöje?
Är det antingen handhjärtan, styrkekramar och älskliga kommentarer eller regelrätta mordhot?
Är det alternativen vi har kvar?
Och om det är så, att alla andra alternativ slopats till förmån för hat, hot och ännu mer hat – rikta det i så fall mot företaget som du är missnöjd med, istället för att lägga en verbal spya på en ensam av företagets alla ansvariga.
Och alla ni som utgör den här hat och hotsvansen mot Margareta Grääs, pga att hon inte hyllade kalendern från Caia till skyarna….
Tror ni att Bianca skulle ställa sig bakom det ni håller på med?
Tror ni att hon uppskattar det här? Blir glad av att ni skickar mordhot i hennes namn?
Hon skäms förmodligen över vetskapen att vissa av hennes fans håller på så här, det hade jag gjort.

Det är en julkalender!
Vi har det på tok för bra, om vi har den här mängden tid, kraft och energi att lägga på en julkalender.
PÅ EN JULKALENDER?
Gudars skymning…??‍♀️

294 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Nu vänder vi blad och går vidare med våra liv.

      Haha ja. Det är en fucking julkalender. Dags att gå vidare liksom

        Nja lätt och bra att säga ”det är en fucking julkalender liksom, gå vidare” när man vill slippa högljudd kritik. Men det handlar ju liksom inte bara om en julkalender utan det handlar ju om att Biancas följare känner sig lurade av henne, att Caia satt för högt pris och att de blåser sina kunder. Men det är lätt att säga att det är bara en julkalender, att det är bara missförstånd och att vi skulle aldrig luras… lätt att säga och självklart säger de så. Bianca kommer undan med det mesta. Många är naiva.

          Och då returnerar man väl och köper en annan kalender nästa gång? Vad mer vill ni? Offentlig skampåle på torget?

            Att Caia såklart ska be om ursäkt mer seriöst såklart. Samt sluta jiddra med dem som vill returnera skiten.

              Vad ska dom be om ursäkt för tycker du? Att du inte fick det rouget du ville ha?

              För att de hade missbedömt vad vissa förväntade sig? Du inte det första för det är fucking orimligt, men det andra. Det har de redan bett om ursäkt för.

              Väx upp nu och sluta och böla. ?

                Bianca är stormrik till följd av att hon kränger högmarginalprodukter, t. ex. sitt egna sminkmärke. Hon ska absolut inte utstå mordhot eller hat för det, men kritik tycker jag definitivt att hon ska kunna ta emot. Självklart skulle hon inte göra detta om det inte innabar att hon tjänade miljauuner på det!

                Att de sålde en produkt med ett angett värde som inte stämde.
                Det är inte att missbedöma vad folk vill ha, det är borderline bedrägeri.
                Unga tjejer som sparar sina pengar för att köpa kalendern.
                Men det är helt ok att luras. Det är bara slut böla.
                Vi kan väl börja låta alla företag komma undan med sånt här istället och inte ställa några krav som konsumenter.

                Känns snarare som det är du som bör växa upp.

                  Men hur stämde inte värdet tycker du? Vad skulle pincetten, borsten mm kostat?

                  1800kr/24 luckor = 75 kr per lucka. Tror du att det var så lite värde eller tror du att 3550kr/24 luckor= 148kr per lucka är mer rimligt när tex en borste kostar retail över 200kr. Och vad kostar en fix-spray tror du?

                  Du är bara putt över att jag i ett ÖS påpekat att du inte bett dig så bra mot vissa i kommentarsfältet.

                  Bye ?

                    En borste tillverkad i Kina kostar retail över 200 kr? Jooorå!

                      De kostar ju runt 200 om man köper borstarna som ordinarie produkt hos caia. Sen om man tycker att det är för dyrt, ja då köper man hos någon annan.

                      20:51
                      Ah, jag missförstod nonos kommentar för jag trodde att hen menade att Caia köper in sina borstar för över 200kr. My bad!

                      Och där har ni problemet.

                      Ni tror att Bianca har uppgett värdet på kalendern i deras inköpspris när vad hon gjort är följt praxis angett värdet i retail vilket också är helt korrekt av henne och så man ska göra.

                      Samma som Coop gör. Dom prismärker sina produkter, makaroner, ost och annat i retail, inte vad som är deras inköpspris. Tycker ni att Coop också blåst er?

                      Jag har inte sett en enda som skrivit att Caia ska ange inköpspris som värdet på produkten? Är det du eller jag som läser kommentarerna som fan läser bibeln?

                      Jag är alltså samma anonym som läste snabbt och trodde att du menade att Caia köper in sina penslar från Kina för 200 och jag tror definitivt inte att värdet på en vara = inköpspriset, även om du hänvisar till ”ni”.

                      Jag gjorde ett logiskt antagande efter att jag läst vad flera sagt nu i flera dagar och under flera inlägg, och hur dom resonerar.

                      Om jag har fel i mitt antagande så är det ännu värre än jag trodde. Detta var faktiskt ett sätt att hitta en ursäkt åt dom. Även om dom ändå tänkte korkat.

                      Sen säger jag bs till att du läste för snabbt. Du fattar bara inte.

                      Ledsen att vi kom på dig där. Hur dåligt insatt du är i retail och vad ni tror är som anges för värde när man säljer in en produkt till konsumenter. Retail. Inte inköpspris och att det inte är att luras.

                      Jag gillar verkligen att svara på dina kommentarer Nono, för du ger skenet av att du tar kalendergrejen så himla personligt och på största möjliga allvar. Jag antar att entusiasmen är ömsesidig och att du gillar att svara oförstående på våra kommentarer också, i hopp om att någon går igång på att du dumförklarar alla. Jag fortsätter gärna elda upp stämningen tillsammans med dig imorgon under nästa inlägg om kalendrarna, men nu måste jag sova.

                      Jag skiter i kalendern. Jag reagerar på hur korkade folk är. ?‍??

                      Natti natt! ?

                      PS har tyvärr inte tid imorgon. 😉

                    Men Caia har ju satt höga priser, för höga priser just för att tjäna mycket pengar på det. Vad de själva, och Nono, säger vad det är värt och vad det faktiska värdet är är inte samma sak.

                Så du tycker det är helt ok om du köper en bil för hundratusen men upptäcker att det är massa fel på bilen som gör att du inte fick det du betalade för? Företaget har medvetet försökt lura ofta många unga tjejer som sommarjobbat för att kunna köpa kalendern tjejer dom ser upp till Bianca. Att företagsledningen gömmer sig bakom henne säger väl allt

                Ja precis!
                Du köpte kalendern, är du inte nöjd kan du returnera den. Men Caia kan väl inte ändra på kalendern för att några inte uppskattade den ???
                Det är deras kalender, de får lägga vilken skit som helst i, du får skylla dig själv om du hade för höga förväntningar.
                Många här babblar om att Bianca är stormrik och inte har några problem alls.
                Hon är en människa precis som vi, att hon är rik ändrar inte på det. Jag tror faktiskt att hon har mycket mer problem än de flesta här, hon är en 26 årig kvinna, inget monster! Stoppa hatet!

                  Är det verkligen många som tror att hon inte har några problem?
                  Det har hon säkert, det har de flesta av oss, men grejen är den att det här inte handlar om privatpersonen Bianca Ingrosso utan om varumärket Bianca Ingrosso som även står bakom och frontar företaget Caia Cosmetics som drar in hur mycket pengar som helst på sina produkter.
                  Jag förstår att det kan vara svårt att skilja på dessa två, då varumärket i mångt och mycket bygger på Biancas person, men det funkar inte riktigt att tjäna pengar som ett varumärke, men ta kritik som en privatperson.
                  Jag tyckte även att det var fel när Bianca på egen hand tog till Instagram för att bemöta den kritik som kalendern fick.
                  Hon borde verkligen inte bemött kritiken på egen hand, då hon är bara en del i maskineriet som är Caia Cosmetics och inte den som på egen hand tagit fram och sålt kalendern.
                  Det finns flera delägare (företaget har hela 78 st anställda enligt Linkedin) som borde ha stått vid hennes sida när kritiken bemöttes.
                  Jag skrev om det här: https://nyheter24.se/bloggbevakning/2021/10/30/det-svanger-fram-och-tillbaka-for-caias-julkalender/

                  Hade de resterande 3tre grundarna bemött kritiken tillsammans med Bianca, eller på egen hand utan henne så hade det varit enklare att separera företaget från personen Bianca. Nu blev det istället så att hon fick bära hundhuvudet helt på egen hand, vilket jag tycker är under all kritik.

              Får ni inte returnera kan ni vända er till en konsumentvägledare (finns i alla kommuner) som kan hjälpa er eller medla om det behövs. Eller ta hjälp av ARN. Skicka taskiga meddelanden till Bianca känns rätt så onödigt när det finns mer konstruktiva sätt.

                Enligt en annan blogg har rätt många ärenden redan inkommit hos konsumentombudsmannen…

                  Ja och det är väl bra om man känner sig lurad som kund. Att skicka hat, inte lika bra.

                Finns tyvärr i långt från alla kommuner numera. Men för er som har en så kör!

                  Då kan ni använda er av hallåkonsument som är konsumentvägledning online.

                  Konsumentombudsmannen är en nationell ombudsman, spelar ingen roll i vilken kommun du bor,

            Man fick ju inte tbx depositons avgiften på 200 el om det var 300? Plus att returfraken tillkommer väl, så väldigt onödiga pengar.
            Varför ens ha en depositionsavgift, känns som man kanske anade att vissa skulle bli missnöjda.

          Nä inte alla Biancas följare känner sig lurade. Har två som är super nöjda men är besvikna o ledsna över att innehållet blivit avslöjat i förväg. Dom ville ju öppna en lucka varje dag, som man gör med en julkalender. Sen tror jag att det är personer som inte ens köpt nån kalender som gapar högst och värst bara för att trycka till Bianca.

            Men ledsna och besviken? På en vanlig kalender syns ju redan allt. Och om de två var så förväntansfulla hade de väl inte behövt läsa om innehållet då?

            Hur gamla är de du pratar om? 10-13år?

              Lite svårt att undvika när det står om det överallt. Vadå syns redan allt? Vad menar du?

                Alla andra märken skriver ut innehållet på kalendern.

                Ytterligare en grej Caia missat.

          CAIA har satt ett för högt pris. Även om Bianca är ansiktet utåt för Caia så ÄR hon inte Caia. Caia består av bra mycket mer folk än bara Bianca. All kritik borde därför vara i CAIAS kanaler och inte i Biancas.

      Det är ju diskussionen *kring julkalendern* som är varje lucka i den 😀 Den är ett självrefererande och samhällsdebattiskt konstverk.

      Det är bara knappt två månader kvar till julafton så håll ut.

      Ja så kan Bianca fortsätta tjäna stora pengar på sina unga fäns och Caia kan fortsätta sätta överpriser på sina produkter och fortsätta sälja och tjäna stora pengar. Klart de inte ska behöva få kritik och inte bli granskade. Alla borde hylla Bianca och bara skriva vilken fantastisk tjej hon är, hur grym hon är och gooaaalz… osv osv osv. Förlåt men jag tycker det är så sjukt löjligt hur många överhyllar henne heela tiden. Självklart är det fel med hot och hat men jag tror inte hon fått ta emot hat eller hot direkt för kalendern utan bara missnöje och arga kunder och det kallar Bianca för hat.

        Du måste tänka på att hon ska ha råd med sina 300 kvm på Östermalm + influenzer renoveringen

        Hennas pappa verkar ha fått det här om bakfoten. Han skriver att ett helt land hatar Bianca.
        Hmmm…. Över hälften av Sveriges befolkning har nog inte en aning om vad Caia är och majoriteten kunde nog inte bry sig mindre om en överprissatt jukalender.
        Lugna ner dig Emilio och uttala dig om nåt du förstår dig på, det här blir bara pinsamt.

          Ett helt sagoland menar han.

          Både lejonet Aslan, Magica de hex och spöket Laban.

          What can men do against such reckless hate?! So much julkalender.

          Att Emilio Ingrosso av alla människor har mage att beskylla andra för så kallat hat och hot är iofs stor humor i sig!

            Exakt vad jag tänkte. Undrar hur Pernilla mår när hon läser hans inlägg. Han markerar mot att folk mordhotar hans dotter, men hade inga problem med att mordhota hennes mamma (och bli dömd för det)

          Ja, lite överdrivet . Tror inte Sveriges pensionärer på ålderdomshemmen sitter och hatar på Bianca och julkalendern…

            Nej inte dagisbarn heller och inga normala människor, men de vill ju att folk ska vara lättlurade, shoppa loss, inte ifrågasätta utan hylla och smöra. Bianca och Pernilla däremot får tydligen klaga och hoppa på andra då är det inget fel.

        Hade VD Mikael Snabb eller Vanessa Lindblad och Jesper Matsch eller Verdane fått hyllningar och massor av beröm om kalendern varit en succé? Nej. Det kan ju tyckas lite orättvis då de uppenbarligen är en stor del av framgången och ska ha lika mycket ansvar enligt Camilla.

        Det är Bianca som hade blivit hyllad och älskad av alla som köpt. Så varför i hela fridens namn är det konstigt att hon får bära hundhuvudet när kritiken kommer? Det är inte logiskt någonstans att ingen annan ska bli inblandad när saker går bra men om de går dåligt då ska Mikael, Vanessa och Jesper blandas in och be om ursäkt och Bianca skyddas.

      Ja, jag är över detta. Fast kalendern påminner om Estee Lauder-prylarna man får vid sidan av det huvudsakliga köpet. Undrar dessutom varför inte VDn själv uttalar sig istället för Bianca. Emilio kanske borde kritisera företaget istället, för att de låter hans lilla flicka ta det värsta.

      Nu kapar jag tråden här
      Vi har det på tok för bra om vi har råd att köpa en kalender för över 1700!
      Men sen ska INGEN behöva stå ut med HOT för det. Vare sig den som säljer eller som köper.
      Men… till vissa vill jag säga..
      Skaffa er ett jobb i verkliga livet så kanske ni inser hur mycket det betyder för vissa att kunna köpa vissas kalendrar för den summan.
      I min värld i verkliga livet finns knappt utrymme att ens köpa chokladkalendrar till barnbarnen.

        ❤️

      NEJ det gör vi inte!
      Maggan är i särklass den bästa recensenten vi har idag.
      Ingen är som henne!
      Rak, tydlig, ärlig, rolig och otroligt kunnig.

        Ja hon är jäkligt bra. En nyupptäckt begåvning för mig, tack vare kalender-gate.

    Mordhot?
    Skriver folk verkligen att de ska döda henne pga detta..?

      Låter konstigt, har lite svårt att tro det. Men det är väl M Gräs som gått ut med att hon fått hot, och det kanske hon har fått, och sedan går pappa Emilio ut och påstår att Bianca fått det men tror det är en taktik för att flytta fokus från kritiken och få Bianca att liksom stiga i grader igen, det ska tyckas synd om och de vill inte ha kritik då det kan påverka deras försälning negativt. Det där att snyfta och dra hat-kortet vid kritik är så återkommande liksom, uppenbart en strategi, som oftast funkar. Nu lyckas Bianca och Caia liksom komma unden med detta också. Dock är det så klart aldrig okej med hat och hot men såg inga hot el personliga påhopp på Bianca utan endast missnöje om kalendern och att hon lurats, det anser inte jag är hat men det anser somliga förstås.

        Vad har du för problem med Bianca? Undrar genuint.

          Jag gissar bara men Bianca är inte bara snygg, rik och ung. Hon verkar dessutom rätt vanlig och charmig och enkel att gilla (eller åtminstone inte ogilla) för de flesta. Det räcker och blir över som anledning att tycka illa om henne för många.

            Äsch finns massa snygga unga eller äldre människor. Dom blir ju inte hatade. Hon skulle kompensera köparen på ett bra sätt.

            Sant ??

        Äh täcker väl med att läsa det helt öppna kommentarsfältet är för att landa i att det är orimligt hatisk stämning kring en produkt som bara är att returnera om man nu är besviken. Eller inte köpa deras kalender nästa år.

        Det är inget han behöver hitta på, folk reagerar överdrivet.

        Jag läste ett dödshot som Bianca la upp på sin instastory för några dagar sedan

          Nej det var inget d-dshot och det gällde nog inte kalenderna, för antar att du menar att någon man skrivit att han önskade att B och hennes familj skulle sluta finnas i media överallt hela tiden typ. Det var inte snällt och trevligt men det var inget hot.

            Ja visst så om det inte är angående kalendern är det ok med mordhot. Ni är fan sjuka i huvudet här inne, försöker förklara och rättfärdiga rent hat. Som att du ens sett hennes dm. Önskar dig på riktigt detsamma som hon får ta del av, du hade inte pallat en halv dag.

        Kommit undan?! Det har ju skrivits om detta överallt….

      Tror knappast att det ligger ngn oro i dessa ”mordhot” utan en ilska som är oproportionerligt till vad som hänt.
      Bianca, som jag skrev i tidigare kommentar som togs bort och inte var annat än ett moget resonemang? är ansiktet utåt och den som syns mest runt Caia. Dessutom den som drog en lång story på insta om det hela.
      Hade du Cam Cam inte skrivit om det hade jag missat det helt antar jag. Caia borde betala tillbaka halva priset på den. Det har dom råd med, då det är marginaler på allt man skapar och gå ut och be om ursäkt och säga att returer är helt ok. De har inget val anser jag. Återställer de inte det här så tror jag företagets rykte blir skadat. Sen ta in ett proffs som kan marknadsföring och som man kan hänvisa till om ngt liknande händer igen.

        Du TROR inte på det för att du inte vill tro på det. Men TRO är all du gör. Vet gör du inte.

        Jag tror på Bianca. Och jag tror att du är en av dom som skulle kunna skriva något hemskt och sen när någon kollar på vad du sa så säger du att: ”Asch det var bara på skoj. Jag vill inte att du ska ta livet av dig. Skoja ju ba. Va känslig du är. Stäng ner internett om du inte tål lite skoj.”

        Typ så hade du sagt. Visst?

          Absolut inte. Varför tror du det? Du känner inte mig och jag verkligen inte dig. Men nej, dessa mordhot går verkligen inte att ta på allvar. I den kriminella världen ja. Men över en julkalender i sminkvärlden? ? nej. Jag hoppas polisen slipper ta emot anmälningar pga det.

        Ja, alternativt kuponger på foundations, rouge och ögonskugga. Borde varit med i urspeungskalendern! Alltså inte bara 20% utan att det ingick att man fick välja sin nyans. Hade passat som lucka 24. Då hade det kanske varit lite utav wow-känslan reklamen förmedlade.
        Är det verkligen så stor skillnad på smink nu för tiden? Är det verkligen värt att köpa dyra grejer?
        Nyss beställt 10 produkter för 200:- från make up mekka. Dyraste jag köpt innan är make up store, räcker hur länge som helst.

          Den kvalitén MM har är inte ens värd 20 kronor. Då kan jag lätt lova dig att t.o.m. HM har bättre kvalitet. Det är skillnad på olika sminkmärken men för det behöver man inte ruinera sig men att handla smink från MM gör man bara om man ska spöka ut sig. Inte dyrt men dom om några lurar sina kunder, sminket fäster inte eller rinner av.

            Sussie, jag håller inte med dig, jag köper ofantliga mängder smink och även saker från Makeup Mekka, deras eyeliner t.ex. är den bästa jag provat, slår alla dyra märken med hästlängder. De har flera produkter som är otroligt bra.

            Har bara provat ögonbrynspennorna än så länge, var ju asbra! Får se när det andra kommer. Har svårt att se att ögonbrynsgele och läppglans inte skulle funka. Är det skit är jag bara 200:- fattigare iaf.

        Dessa som håller på att mordhota är nog folk som ”driver runt” och trollar på nätet och hoppar in där det just nu är som hetast.
        Sen är det väl andra som redan irriterat sig på Bianca och triggas när hon syns mer.
        Det måste gå att hitta dessa människor och sätta stopp för detta idioti

    And here we go again.

    Kommer det vara någon ny kommentar under det här inlägget som inte redan är sagt om detta? Jag gissar på nej. Vill någon sätta emot?

      Men om du inte vill läsa mer om detta, vad gör du här inne?

      Tjaaaa vi skulle ju kunna diskutera Emilios motiv. Klart han försvarar Caia, Biancas framgång är ju hans levebröd!!! Det är bekvämt för honom att måla upp sig själv som en stolt och stöttande familjefar nu när Benjamin och Bianca är framgångsrika och ger honom räkmacka. Men när dom var små, och behövde honom som mest. Då var han puts veck. Flydde landet med skulder hos kronofogden (som jag fortf tror han inte betalat trots att han nu kan) Trots allt han gjort, höjs han till skyarna av dina barn(inte deras fel men…) vilket signalerar att det går bra att va en usel man och en usel far. Blir galen på att usla män får utrymme överallt. Empati och styrkekramar. (Läs Paolo, gangsterrappare, typ alla killar i PH/Ex on The Beach, Marcello, Örjan osv osv) killar som beter sig illa på olika sätt vet att de kommer undan med det!

        Alltså seriöst?!?
        Ska vi sitta och diskutera Emilio Ingrossos leverbröd och hans relation till barnen?
        Det jag vet är att i hans konflikt med Pernilla har de flesta bara fått höra Pernillas version, säger INTE att Emilio är oskyldig, ABSOLUT inte. Men har själv italiensk pappa som haft konflikter med min svenska mamma, vi har ett rasistiskt, och sexistiskt system, så lite inte på vad alla skvaller tidningar säger, och skriv INTE om saker ni inte vet ett skit om, ursäkta språket.
        Han är en pappa, har inte dödat någon, leave him alone!

    Håller helt med. Obegripligt. Dock så passar ju mobbare gärna på när det finns en ”ursäkt” för att mobba. Verkar Caias julkalender vara lite trist och för högt prissatt? Ja. Är det en anledning att gå till personligt angrepp mot Bianca? Nej.

    Kanske för att Bianca är ansiktet utåt och den som mer eller mindre använder känslomässig utpressning mot sina väldigt unga följare? Och sen tror jag inte hon dör för sina följare/kunder utan hon skrattar nog hela vägen till banken.

      Hon är inte heller ”en vanlig tjej”…
      Hon är en rik miljonärsdotter.

        På vilket sätt är rika tjejer inte vanliga tjejer? Dessutom var hennes föräldrar knappast miljonärer när hon växte upp, idag går det ju jättebra för Pernilla men hon har nog haft sina hundår hon med. Ensamstående mamma dessutom. Men det är ju inget som passar in på dina fördomar om Bianca så jag fattar om du vägrar nyansera.

          Oj var ska man ens börja. Till exempel har barnen inte behövt kämpa med skolan och strävat efter bra betyg och bra utbildning för att kunna få jobb och klara försörjningen. Det är en väldigt basal stor skillnad mellan rika och vanliga.
          De har inte behövt stå på Donken eller Pressbyrån från 07 på helgerna för att ha råd med en ny mobil eller en semester med kompisarna.
          De har inte behövt kämpa med CSN.
          Behöver jag fortsätta?

            Nej gör inte det. Jag orkar inte debattera mer med vare sig småsinta eller inskränkta/fantasilösa människor ikväll.

            Det är väl inte Biancas fel? ?

            Och då är hot och hat rättfärdigat för att man inte gillade en produkt hon tog fram?

              Ja GUD ja. Hon behövde minsann inte ta CSN lån (hon läste inte heller nål utbildning men det spelar tydligen ingen roll). Vilken HÄXA. Tur att anonym däruppe blev både smart och god av sin jättejobbiga uppväxt där hon BÅDE var tvungen att ta CSN lån och jobba på PRESSBYRÅN. Att hon överlevde det underprivilegierade livet liksom, en riktig hjälte…

            Driver du? Så du menar att barn till framgångsrika föräldrar inte behöver anstränga sig i skolan?

            Jag har bott ett år hos en väldigt rik familj och skolan var otroligt viktig! Likaså att ha ambitioner. Och deras barn var absolut inte bortskämda utan de fick jobba ihop sina egna pengar om de vill köpa något dyrt eller ”onödigt”. Bara för att föräldrar är riks blir inte barnen per automatik rika!

            Hur är det möjligt utmåla sig själv som kämpande martyr när skattepengar finansierat ens utbildning, man kan ta marknadens mest fördelaktiga lån och dessutom har möjlighet jobba extra. Skäms du inte ens?

            Det har inte jag heller behövt och kommer från en familj med arbetare… som lärde sig att hantera pengar!

          Hundår i lyxlägenhet o lyxbarre, hua.

        Haha Bianca är verkligen ingen ” miljonärsdotter” ??

      Nej men precis, ”Bianca dör för sina kunder” alltså snälla så överdrivet. Nej hon dör inte för sina kunder men hon älskar att tjäna mycket pengar på sina följare och kunder, och ja hon skrattar hela vägen till banken men så fort hon får kritik så mår hon sååå dåligt och är bara en vanlig tjej på 26 år och är en privatperson. Alltså snälla, så manipulativt. Ibland heter det att hon är superentreprenör, äger 200 miljoner och Caia är hennes företag – och vid kritik så är hon bara en vanlig tjej och privatperson och ska ej stå till svars. Caia sätter överpriser och blåser sina kunder, så är det och det är inget hat eller personligt påhopp på Bianca. Lite komiskt att Emilio säger att ”vi som känner Bianca vet att hon aldrig skulle luras” men hennes mamma har sagt att Bianca oftast ljuger och överdriver.

      Ja, och kanske för att hon svarade på kritik mot ett företag på sin privata kanal. Kanske dags att hålla isär yrkes- och privatlivet?

        Hennes kanal är väl på intet sätt privat dock? Biancas Instagram och Youtube är garanterat företagets mest gynnsamma reklamforum. Caia är helt och hållet byggt på den följarskara och det förtroende Bianca har, hon är på många sätt företaget utåt.

      Bara att sluta handla då, så det inte sticker i ögonen att hon tjänar mkt pengar…
      Upp till var och en att inte bidra…

    Visar väl på att intelligensnivån på Biancan följare inte är så hög.

      *Biancas

    Förstår inte varför du försvarar Bianca och nedvärderar hennes inblandning i företaget och gällande kalendern – hon säger ju själv att det är hon som tagit fram kalendern, att de fått möjlighet att ta fram sin drömkalender. Men när de får kritik så är det inte Biancas ansvar och man ska istället vända sig till de andra ägarna, märkligt, då det är främst på Bianca instagram den hypats och därför är det ganska naturligt att hennes följare/kunderna skriver sitt missnöje där. Sedan pappa Emilios manipulativa och överdriva försvarstal ”ett helt land mobbar Bianca och hon begravs i hat och hot” alltså snälla, nej det är inte hat eller mobbing att skriva att kalendern suger och var en besvikelse och att man känner sig lurad. Caia och Bianca ville tjäna mycket stålar helt enkel.

      En stilla undran- du känner inte att du är överdrivet känslomässigt investerad i en produkt du köpte som du inte blev nöjd med? Shit happens liksom, kan du inte bara tänka ”jag köper inga julkalendrar efter detta- man vet ju inte vad man får.”

        Man får fan inse att om man köper en kalender med hemligt innehåll så kan det bli toppen eller botten!

          Exakt!

        Tror de flesta mer tänker, i alla fall BORDE tänka att de INTE kommer köpa något från CAIA mer och INTE kommer lita på vad Bianca säger efter detta. För övrigt så meddelar många andra företag vad det är i kalendern men det gjorde inte Caia mer än att det skulle vara en magisk kalender med Biancas drömprodukter, nyheter med mera. Överdrivet pris var det också.

      De har nog insett att de gjort fel med kalendern, sin första. Den är dyr och borde vara genomtänkt… men tror de helt enkelt fastnade i för höga utgifter för den. Som hon säger så körde de på limiter edition på grejerna istället för storlek. Vilket ju uppenbarligen inte var det kunder ville ha.
      Förhoppningsvis gör de ett bättre jobb nästa år, om de nu vågar släppa en kalender då.
      Detta har iaf fått alldeles för stora proportioner!!

        Eller så körde de med mycket billig utfyllnad och många prover som Bianca lite finare kallar travelsize. De såg sin chans att tjäna mycket pengar tror jag. Allt de säljer är det överpriser på, de sätter höga priser på allt och spelar på att man tillhör deras familj och får deras själ om man handlar produkter från dem, de säger dessutom att de håller bra priser men allt kostar skjortan och med tanke på att de endast säljer online så borde produkterna vara billigare, men de säljer det dyrt och det är därför de blir så rika.

          Jo, men de säljer ju alltid dyrt… inte just till kalendern.
          Jag handlar inte där och skulle aldrig lägga så mycket pengar på en kalender, oavsett vart den kommer ifrån. Om jag inte fått någon blänkare om vad den innehåller och är värd.

      Snälla, du höll på i förra inlägget och börjar nu igen. Camilla skriver ju till och med ”Bianca är en person, INTE FÖRETAGET”. Hur gammal är du? Jag avskyr verkligen kommentarer som går på den andra. Men börjar seriöst undra vad det är som gör att du inte förstår skillnaden?

        Konstigt att hon inte är företaget när vissa andra har påståtts av densamma vara en produkt och företag och aldrig är en privatperson ens när det var privat. Det görs skillnad på folk här och kappan vänds efter vinden. Inget negativt får skrivas om Bianca men om andra får vilka elakheter som helst stå kvar, märkligt. Vill poängtera att jag självlart tycker och vet att Bianca är en privatperson som alla andra MEN i detta fall är hon ju företaget och en produkt eftersom hon ju tjänar pengar på sin instagram och att skriva en kommentarer där måste väl vara okej, men inte att kontakta henne privat förstås men det tror jag ingen gjort heller.

      Men bara för att du sett KRITISKA kommentarer så betyder ju inte det att hon inte fått hot och hat med!

      Det är en kalender man inte vet innehållet i, man måste nog inse att man kan bli besviken.

        Varför ska man behöva bli besviken när den är så dyr. ??

          Behöva? Men är ni seriösa? Varför tog du inte dina 1760 spänn och köpte produkter du ville ha i stället? Tror du på riktigt 24 hemliga paket kommer vara exakt 24 du vill ha? Är inte det jättekorkat tänkt?

            This! ?

            Och så tror dom
            att en pincett kostar 50 öre. Buhu jag blev blåst på mina pengar. Människor är fan dumma.

              Hur kan det bero på att folk är ”dumma” om ALLA som har erfarenheter av julkalendrar drar samma slutsats? Margareta har liksom öppnat flera hundra innan hon konstaterar att just Caias var en besvikelse.

              Så det handlar uppenbarligen inte om att folk är korkade eller dylikt. Caias kalender var inte bra helt enkelt. Punkt.

                Det är väl just att människor är ”dumma” som Bianca/Caia/Nono spelat på och hoppats på när de lanserade kalendern men så dumma och lättlurade var inte alla. Många VET liksom att en pincett inte kostar många kr att framställa och inte de andra produkterna heller. Det ska tjänas pengar helt enkelt.

                  Ja, vilken kalender säljs utan syfte att tjäna pengar? Andra ges bort i välgörande syfte eller vad?

                    Men 36 miljoner…på en kalender…som dessutom var skit?

                Alla!?

                Källa på det tack?

                Och drev brukar funka så att dom som normalt hade varit nöjda inte är det längre för drevet har berättat för dom att deras pryl är bajs.

                #IQ ?

                  Det är du som har IQ tupp som tror att det handlar om att folk skulle tro att en pincett kostar 50 öre.

                  Varför inte bara acceptera att kalendern var dålig? Alla gör misstag.

                    Men vet du. Jag tycker också kalender innehöll för många grejer som inte jag hade velat ha. Och jag tycker också att dom har missbedömt sitt kundunderlag.

                    Och ja, jag raljerade om 50 öre. Men inte mycket. För flera vill få det till att allt var billigt kina-skit och inte sanningen att den kostar retail i Sverige mellan 40-200kr.

                    Men du kan inte ha missat att dom flesta påstår att hon ljugit om värdet på kalendern. Det har hon inte. Och det blir inte mer sant för att Pella och Eva hade hoppats få ett rouge istället för en pincett.

                    Nu orkar jag inte vara övertydlig längre. Vill ni känna att hon blåst er så får ni väl göra det. Bara att hon har inte gjort det.

                      Har Caia äntligen börjat uppge var de tillverkar sina olika produkter?

                      Tidigare var det hemligt och då är det väl rimligt att anta att både pincetten, setting sprayen, borsten och läppennan är tillverkade i Kina eller i något annat billigt land i Asien. Vissa av produkterna har de säkert bara valt ut i en katalog och satt sin logga på, medan de antagligen varit mer involverade i sminkprodukterna än att bara peka på vilken färg de vill ha på flaskan när de fått hem varuprover från fabriken i Kina.

                      Slå upp ordet retail.

                      Inte tillverkningskostnaden eller inköpspris. Återkom sen om du har några fler frågor. Kanske orkar jag förklara.

                      Ett annat tips är att läsa vad jag skriver längre upp.

                      ”För flera vill få det till att allt var billigt kina-skit”.

                      Var är varorna tillverkade om det inte är billigt kina-skit, dyrt kina-skit eller exklusiva varor made in PRC?

                      Marknaden är uppenbart beredd att betala hutlösa summor för kina-skit och det är inget som är unikt för Caia. Du verkar ha hakat upp dig på att ingen förstår vad produktionskostnad, inköpspris och värde är, jag tror att de flesta som har gått ut högstadiet tycker att begreppen är ganska logiska, eftersom begreppen används i vanligt språkbruk och inte direkt är några facktermer på latin.

                      Äh, det är inget JAG som hängt upp mig på något.

                      Och, så varför tjatar kreti och pleti då om att kalendern inte är värd det som Bianca utlovat?

                      För dom pratar inte om det emotionella värdet utan dom pratar om det monetära.

                      Är det för att dom inte har gått ut högstadiet? Ja men då har jag ju rätt. ??‍♀️

                    Jag skrev ett långt svar till dig som sitter i modd. Det dyker väl upp någon gång hoppas jag.

      Det står om bolagsvinsten på Instagram för fem dagar sedan! Så det är fakta att det gått väldigt bra
      BIanca är en framåt och driven och duktig person det står även att hon har fått ta del i vinsten och der innebär ett visst ansvar även om hon inte skall bära detta själv! Jag tror ochså att det till viss del faktiskt är en klimatfråga! Det blir så fruktansvärt ytligt och påminner om sminkmärket
      AVON som fanns när jag var ung! Försäljarna var tvungen att köpa necessären med prylarna för att kunna demonstrera till och åt sina kunder! Men vi får hoppas att Bianca återhämtar sig snabbt och att kunderna kan få någonting annat i stället!

    Allt känns väldigt oprofessionellt. Varför inte låta någon annan styra hennes sociala medier så att hon får lite distans? Eller stäng av kommentarsfältet?

      Caia är fullständigt övervärderat utan Bianca. Hennes målgrupp är varje kortsiktig investerares våta dröm. Homogen, lättduperad och köpstark så länge de bor hemma. Det finns en anledning att investmentbolaget krävde att grundarna var kvar och då främst Bianca.
      Tyvärr är Bianca förloraren här eftersom resten av företaget slänger henne framför bussen. Hon är ett lätt offer, hon är för okunnig för att klara av entreprenörskapet. Helt ärligt är det synd om Bianca som blir utnyttjad av övriga ägare. Frågan är hur länge hon orkar.

        Hur menar du? Hon tjänar uppenbarligen huuuur mycket pengar som helst. Hon skulle kunna säga upp sig från Caia, stänga ner sin Instagram och leva livets glada dagar på det hon tjänat hittills. På vilket sätt är hon utnyttjad?

          Fundera på varför det är Bianca som står i skottgluggen varje gång kunder känner sig lurade? Det är inte första gången heller men denna gång är det en skitstorm utan like. Var är resten av ägarna? Var är företagets vd? Ok hon fick 73 mille före skatt på sin andel av Caia men är det värt att bli mordhotad, jagad få höra att man lurar sina följare? Dessutom lever hon ett liv som kräver att plånboken fylls på ordentligt varje år. Bianca verkar vara en snäll och omtänksam person. Hon saknar affärsmannaskap och den tjocka hud som krävs för att äga situationen. Hon bränner ljuset i bägge ändorna och verkar vara väldigt ensam i detta. Hon drar hela lasset avseende kalendern. Igen var finns resten av ledningen och vad gör de?

            Det har jag nu funderat på. Det jag kom fram till var att det beror på att Bianca är en kändis och de övriga inte är det. Jag vet knappt vad VDn heter. Vad snubbarna som investerat heter har jag ingen aning om. Än mindre ifall de har instagram. Tror knappst Biancas målgrupp tillika köparna av kalendern vet det heller. Bianca får alltså ”stå i skottgluggen” för att det är hon som är känd och har kända plattformar att kontakta via. På samma sätt som hon står ”i skottgluggen” för sånt som händer i Wahlgrens värld istället för tex producenten eller kameramannen… det handlar ju inte om att övriga på Caia lurat henne att ta all skit. Hon var ju redan känd innan.

            Jag menar nu inte att hon förtjänar mordhot eller att det är lätt för henne att personligen ta all denna kritik. Men jag köper inte att hon skulle vara utnyttjad och, som du uttrycker det, ”förlora” på detta. Snarare tvärt om. Skulle säga att exempelvis VDn är utbytbar i Caia medan Bianca knappast är det.

              Jag säger inte emot dig. Jag ifrågasätter varför Bianca får ta hela smällen när det kommer till fiaskot med julkalendern. Bianca, hur gärna hennes beundrare eller skeptiker än tror, är ingen företagsledare. Ingen influenser är det. Företaget Caia ligger bakom en dålig produkt. Det är företagets ansvar att hantera detta, inte bianca ensam.
              Men problemet är att hela företaget är oseriöst. Alla i ledningen håller käften och ingen i företaget går ut och riktar bort uppmärksamheten från bianca. Det förvånar mig inte men det är inte ok.
              Ja Bianca är Caia vilket är exakt det som ger bolaget dess värde. Och just därför borde företagsledningen visa en större vilja att skydda Bianca för utan Bianca är Caia ett i mängden av överprisade budgetmärken. Bianca är Caias mest värdefulla tillgång och det är därför konstigt att de inte har vettet att skydda henne utan glatt låter henne ta smällen. Det är inte bara fegt det är även korkat.

            200 mille fick hon.

    Helt osannolikt debacle om ingenting. Låt bli att köpa julkalendrar ni som inte klarar av konceptet. Lite ot men slog mig just hur lika syskonen ingrosso är både Pernilla och emilio. Vilket borde betyda att föräldrarna är rätt lika varann 🙂

      Fast de har ju helt olika ansiktsform? När Emilio var ung och smal hade han väldigt långsmalt ansikte och lång haka, precis som barnen. Pernilla har brett ansikte.

        Jo absolut. Men om man kollar på bilden ovan ser ju emilio ut som en äldre Benjamin. Som ändå är sinnessjukt lik sin mamma 🙂

          De är lika sin föräldrar? Som de flesta barn dvs…

    haha så larvigt!! ska kris jenner också gråta ut på instagram varje gång kylie får kritik för kylie cosmetics? its her baaaaaby

      Du hade inte försvarat ditt barn om det fått mordhot? ??‍♀️

      Nej, eller kanske faktiskt.
      Om hon har själ då, om Kylie skulle fått mordhot och aggressiv kritik för en kalender så.
      Om du inte hade gjort det för ditt barn så har du förlorat modersinstinkterna.

    Men herregud.

    Bianca är en affärskvinna- inget barn.

    Hon har genomgående haft en tydlig strategi som lyckats.

    Hon är ”du” med sina gummor så kallat.
    Och allt är fun and play- tills det inte är det längre…

    DÅ är B bara en liten vanlig tös, som bara vill att alla skall vara glada och kan inte alls förstå varför någon tar sig frihet att bemöta henne på detta fruktansvärda vis.

    Nej, ingen skall utsätta någon för brott, men var går gränsen till en enskilds persons skyldighet att använda NÅGON form av handling och konsekvens analys?

    Hur många gånger till skall B utsätta sig för vad som sker nu innan hon väljer att byta strategi?

    Det måste vara otroligt tärande, miljoner eller ej.

      För sin pappa är man nog alltid dennes lille tös

      Ska man få hota nån bara för hen är affärskvinna? Tror inte nån vill byta med henne just nu. Jag hade aldrig pallat med, räcker ju att se kommentarerna härinne

        Jag hade lätt pallat med kommentarerna här inne iallafall? Det är ju kritik mot Caia och kalendern, det måste man väl kunna ta om man är affärskvinna? Ser inga personliga påhopp men jag kanske har missat.

          Du har inte levt en DAG om du tänker så, men eftersom du är anonym är du nog EXTRA känslig för kritik??‍♀️

        Skulle inte velat byta ngn dag i veckan, oavsett kalenderkaos el inte, fy fan för att vara ”kändis”, offentlig, granskad 24/7. Men man har ju faktiskt en valmöjlighet, även om man är barn till en ”kändis”. Att välja influencer som yrke är liksom inte nr 1 på listan om man inte vill synas el bli bedömd..

        Ser du några hotfulla kommentarer eller personliga påhopp på Bianca här? Nej just det, sluta dalta med Bianca och inse fakta. Sluta var så naiva, ni vet dessutom inte om hon verkligen har fått ta emot hot, ni kan knappast ha missat att Bianca allt som oftast ljuger och överdriver det har vi sett ofta och det vet många av oss. Även hennes pappa har ju vissa intentioner….

          Personliga påhopp? Jajamänsan! Massor.

          Du behöver nog lära dig skilja på ”kritiken” av personen Bianca, som att nu tycker hon är för känslig, matstöld, bortskämd, inte särskilt snygg, sönder opererad, okunnig och klen, med att ni inte gillar en pincett och några borstar.

          Sluta se vad du vill se i kommentaren och läs vad för verkligen står istället.

          Tack för mig!

            Var har någon skrivit att Bianca är ful, sönderopererad och okunnig? Jag ser bara saklig kritik i det här kommentarsfältet, inget hat eller hot.

              ????

      Hon har självskadebeteende som utsätter sig för ”hat och hot” gång efter gång, varför stänger hon inte ner sina sociala medier?

        För att det är hennes jobb?

          Hon är ekonomiskt oberoende.

    Jag undrar om det finns någon video eller information om vad Bianca faktiskt sagt om kalendern? Tycker att alla skriver olika saker om det. Självklart kommer hon hylla den och påstå att den är värd mer än den kanske är, inget konstigt med det, standard vid kalendrar. Det jag är ute efter är om hon uttryckligen sagt vilka typer av produkter som ska vara i den.

      ”on this launch filled with products we love & adore and new must haves.”

        Tycker Misslisibell uttryckte sig bra i sin recension när hon öppnade kalendern. Som trogen Caia kund hade hon fått uppfattningen om att den skulle innehålla någon nyhet eller någon limited edition produkt som inte säljs någon annanstans. Förstår att det är en svår balans mellan nya kunder som vill ha smakprov på sortimentet och flitiga användare som vill ha nya produkter som de inte redan har.

      Detta är vad Bianca själv sagt om kalendern

      ”limited, exclusive & luxurious Christmas Calender”
      ”24 amazing surprises, a magical mix of brand new products and some of our absolute fave ones”
      ”With 24 magical surprises your xmas is gonna be something extra”
      ”CAIA Christmas Calender is packed with 24 surprises that fits all ? Both new limited & exclusive products and old fave ones in new designs ”
      ”you don’t want to miss out on this launch filled with products we love & adore and new must haves”

      Så förstår att folk blev besvikna när den var sämre än majoriteten av alla andra kalendrar.

    ?

    TACK!!! Bästa jag läst idag.

    Visst det är bara en julkalender men det förtar inte att det är bluff och båg, de tjänar multum på massa skit.

    En massa enkelt och vanligt smink och plastiga necessärer, ser så billigt ut allting och de tjänar stora stålar på mestadels unga människor, som ser upp till Bianca och caia.

    Det ska vara riktigt bra saker i sådant fall, inget annat är acceptabelt.

    Att caia är hennes bebis – beror ju säkerligen endast på alla stålar det genererar och nog inte så mycket själva produkterna och dess framställning

      Att det var enkelt, vanligt, ser billigt och plastigt ut… det var det väl innan kalendern också? Varför lägger man då 2000 spänn på en kalender från ett märke med den typen av smink? Trodde man att produkterna magiskt skulle ha blivit av högre kvalitet än det de sålde månaden innan?

        Ja såg att det jag skrev kunde missförstås. Jag menar att ALLT, ALLTID, ser ut och ÄR billigt tjafs. Inte bara i kalendern. Jag anser att Caia är bluff och båg rakt igenom – julkalender eller ej

          Ja och då är det inte bluff och båg eftersom det är samma krafs som såldes även innan kalendern. Vilket kunderna rimligtvis också antog när de köpte kalendern. Man köper väl inte en caiakalender och förväntar sig smink i klass med Elisabeth Arden.

            Men hallå, hur är det med läsförståelsen?

              Haha jag vet inte längre ? har jag missuppfattat helt så ber jag om ursäkt. Min poäng är bara att många här tycker att sminket är billigt, dålig kvalitet, osv. Men kunderna av kalendern har väl vetat vad det är för kvalitet på caias smink. Tycker man att det är låg kvalitet så köper man väl inte 24 produkter då?

              Var är själva bluffen? Haha jag kanske är trög.

                Bluffen är att man uppger ett värde som inte tycks stämma. Men vad vet jag, de kanske har sytt alla necessärer för hand och handplockat håren till sminkborstarna från speciella djur på Savannen..

                  Ja men återigen. De som köpte kalendern vet väl att det är massproducerat krafs. Det är det caia är. Då förväntar man sig knappast handknutna penslar helt plötsligt bara för att det är en kalender. Eller köper man en kalender från ett märke man aldrig hört talas om någonsin förut?

                  Jag tror att vi är överens om att produkterna är skit, jag håller bara inte med om att det är en bluff.

                  Tillverkat i Kina.

                    Nej!

      Jag tror du kanske borde googla på vad bluff och båg betyder? Har kunderna inte fått sina julkalendrar? Innehöll de inte caiaprylar? Är kvaliteten annorlunda mot deras vanliga sortiment? Nej jag tror inte det nej.

        Bluff och båg i detta avseende enligt mig är – att de säljer skit och tjänar multum på att just sälja skit!

        Det är helt klart något som kan benämnas som bluff och båg

          Då köper man väl inte en kalender från ett märke om man tycker att deras produkter är skit?

            Men hallå, de som köper det tyvärr såklart inte som jag.

            Men det är skit som säljs för bra mycket mer än vad skiten är värd

              Men du Sofia! Om man tycker att det är skit och alldeles för dyrt så ger man väl sjutton i att köpa skiten! Folk e fan inte kloka alltså!

                Ja självfallet. Jag skrev lite fel ovan – menar att såklart inser inte alla att det är skit och därav köper de skiten

                  Så är det väl med allt o inte bara nåt från Caia. Köper jag en mascara från lancome och inte tycker den är bra, då köper jag inte den igen. Enkelt!

            Bianca får ju unga tjejer att TRO att allt är sååå bra och det bääästa som finns på marknaden och att det är något som de bara MÅSTE HA. Bianca älskar alla produkter säger hon och så fort något nytt släpps så är det det bäääästa någonsin och hennes aaabsoluuta favoritprodukter asså ni förstååår inte OMG!!! Typ så går det till.

              Ja vad ska hon säga? Att det är skit?

              Haha ja vad ska hon säga då? ”Ja detta är väl ok men det finns bättre kalendrar att köpa”?

          Men va fan är problemet?
          Är du inte nöjd så kan du returnera kalendern och få pengarna tillbaka.

          Det är INTE definition av bluff och båg.

            Det hade dock inte gått om man hade gjort enligt Biancas vädjan – att vänta med att öppna tills 1a december. Tur att Margareta grääs gjorde videon!

              Men jösses, har man inte koll på basic returrätt, ångerrätt osv så kanske man inte ska handla för flera tusen kronor, speciellt inte hemliga produkter. Jag lovar dig att det framgick när man köpte kalendern, hur man returnerar, hur länge man har på sig osv. Annars kan man fråga en konsumentvägledare eller hallåkonsument.se. Lite jäkla ansvar själv också tack.

                Det var Camilla som skrev att man inte kunde returnera efter 1 december.

              Att hon ber en vänta med att returnera tills man har öppnat kalendern betyder INTE att du inte har rätt att returnera innan dess.

                Hon vädjade ju om att inte öppna förrän december för att folk då inte skulle kunna returnera, då hade det varit för sent och de hade gått miste om en massa pengar. Men självklart säger h n att det absolut inte var hennes tanke, de hade absolut inga baktankar. Tyvärr finns det många naiva som köper allt Bianca säger haha.

                  My god!

                  Du tror på riktigt att hon bad folk vänta för att de skulle bli blåsta istället för att hon ville göra det till en grej att alla kollade in hennes youtube och så öppnade ni ihop? Att inte var ute efter få lite connection med sina följare?

                  Nä nä, säkert mer rimligt att hon ville stoppa dig från att returerna. ?

                  Vilken IQ är snittet på läsarna här? ?

                    Tror tyvärr inte att du drar upp snittet baserat på dina kommentarer, men skenet kan såklart bedra.

                      Aldrig påstått att jag är supersmart till skillnad från vissa här.

                      Men folks slutledningsförmåga på den här bloggen är fan bedrövlig. Ett par kurser i logiskt tänkande och rimliga antaganden borde pronto påtvingas alla innan dom får kommentera.

                      Man behöver inte vara smart för att uttala sig. Men man borde fasiken kunna förvänta sig att vad som sägs är rimligt i alla fall.

                      Nä, jag vet redan. Det är för mycket att förvänta sig. Men jag kan väl få frusta ut min frustration och drömma lite i alla fall? ?

                      ??+1 på den!

                      Edit +1 på Anonyms kommentar alltså!

    Jag förstår inte riktigt var inte Margareta som fick hoten?

    Och varför är hennes så kallade manager så tyst..?

    Det är ju verkligen den lätta utvägen när man har fuckat upp att ”sätta ner foten för allt hat”. Bianca är duktig på mycket, men jag kan inte riktigt se henne som en seriös affärskvinna. Där tycker jag Blondinbella är ett föredöme.

      Du skojar hoppas jag

        IL hade i alla fall bara ett spår: framåt, oavsett vad som hände. Stackars lilla Bianca snurrar runt som en näve konfetti en blåsig höstdag, allt beroende på om det går bra eller om det inte går bra.

          Nädu. Nu är du ute och cyklar, fullkomligt

      ?

      ???

    Jag tror mer på att hon inte visste vad den innehöll, minns när hon gjorde reklam för ett iPad fodral för sedan , hon sa hela tiden grön fast den var blå…Fastän hon höll i den liksom… Sen kom hon ut med video där hon rättade sig själv, så jag tror faktiskt lite samma här att hon inte visste riktigt innehållet….

      Då ljuger hon ju, hon har ju sagt att hon fått ta fram sin drömkalender, att hon älskar den och hon älskar travelsize osv. Inte bättre att hon bevisar att hon är lögnare och då har lurat sina kunder på det sättet och stått och ljugit oss rakt upp i ansiktet. Lika illa det.

        Ja alltså, kanske ot, men angående ljug, trovärdighet osv..https://youtu.be/M-CGlqu5bbc

    1. Låt det vara bara? Som sagt, det är en fucking julkalender.

    2. Men om vi nu inte ska låta det vara: Det som skaver lite är att det känns som att Bianca trodde att hon liksom skulle ”komma undan” med en kalender med rätt undermåligt innehåll sett till prisbilden. Varken hon eller företaget kan på riktigt mena att innehållet är värt den summan, och inte heller att det är det bästa de kunde komponera en julkalender av.
    När så inte skedde – dvs att komma undan med undermåligt innehåll – blir Bianca jättechockad och har ingen aning om hur det ska hanteras (så inte heller företaget) eftersom det var så total oväntat att all a som vanligtvis ”dör för” Caia plötsligt är kritiska. Men det är mina fem cent.

    Ha en fin kväll alla!

    Känner en djup lycka över att helt ha eliminerat prylar från mitt liv. Då slipper man bli upprörd över såna här småsaker. Värderar min frihet högre än allt annat i livet.

      Haha samma här. Sluta köp krafs så slipper ni bli besvikna över att ni får krafs.

      Vad menar du med prylar? mobil? dator? handväska? smink?
      Jag lovar att om jag kom hem till dig skulle jag säkert hitta massor med ”prylar” som i min värld är helt onödiga. Allt beror på vad man själv anser nödvändigt.

    När det går bra = ”Shit vilken driven, duktig och framgångsrik influenser jag är.” När det inte går bra = ”Men jag är ju bara en stackars liten, försvarslös privatperson.”

    Influencer”yrket” i ett nötskal. Jävla hycklare.

      Det jag inte fattar är, varför väljer man ett yrke som influencer om man tycker det är jobbigt att bli bedömd (för det kan man ge sig på att man kommer bli, i med OCH motvind)

        Bedömd är INTE detsamma som hat och hot!

          Nej, och var exakt ser du att jag har skrivit något annat?

      Att hon är ” bara en stackars liten, försvarslös privatperson.” Är väl inget hon sagt eller? Något du hittade på nu?

    https://www.youtube.com/watch?v=M-CGlqu5bbc

    rolig bevakning och bemötande av Bianca, och hennes politiska samarbete höhö

      Hö,hö,eller hur!? Nu har hon liksom lyckats med bedriften att förtala sig själv..

    Läste texten han skrev på sin stories, är helt säker att han skrev exakt samma i sitt flöde, men nu står inte allt med.
    ”Men att mordhota, vilja döda, våldta och slita min dotter stycken är fan inte rimligt”, kom han på att han kastar sten i glashus eller minns jag verkligen så fel?

    Eller sånt han gjort förr är kanske glömt och förbi.
    Jag har svårt att se förbi sånt, så tyckte det var lite att kasta sten i glashus. Men B hyllar ju honom ofta så han är kanske världen bästa pappa och gjort så mycket bra så det väger upp vad han gjort innan.
    Jag ska såklart inte dömma, vet ju bara det man läst i tidningar, flashback och sådär.

    Ska du Camcam sälja sponsrade inlägg inför Black Friday och julhandeln och vill få upp antalet kommentarer med att skriva inlägg efter inlägg om samma sak som genererar massor av kommentarer?

    De som försvarar innehållet och/eller priset på kalendern/Caia/Bianca blir nästan rabiata och de som tycker att kalendern var dålig verkar känna att de blivit lurade av en nära vän. Det är oerhört underhållande att läsa kommentarerna!

      Nej, det har jag inga som helst planer på.

      Det är väl få som försvarar priset på kalendern? Däremot många som tycker att priset verkar orimligt högt men att Bianca får orimligt mycket skit för det.

        Igår var det några stycken stycken som dumförklarade alla som inte förstod att kalendern verkligen var värd 3500 sek. Men du har rätt i din observation.

          Det var nog B själv eller någon på Caia som skrev det. Den ÄR INTE värd så mycket som 3.500:- det är bluff.

    Ööh. Plötsligt väldigt tacksam över mitt kontorsjobb… Orka vara huvudperson i detta drama.?

    Ärendenummer Registreringsdatum Ärendemening Motpart
    ANM 2021/25292 2021-11-01 Vilseledande marknadsföring Caia Cosmetics
    ANM 2021/25289 2021-11-01 Vilseledande marknadsföring Caia Cosmetics
    ANM 2021/25286 2021-11-01 Vilseledande marknadsföring Caia Cosmetics
    ANM 2021/25237 2021-10-31 Vilseledande marknadsföring Caia cosmetics
    ANM 2021/25221 2021-10-31 Vilseledande marknadsföring Caia Cosmetics
    ANM 2021/25196 2021-10-31 Vilseledande marknadsföring Caia cosmetics
    ANM 2021/25191 2021-10-31 Vilseledande marknadsföring Caia Cosmetics
    ANM 2021/25174 2021-10-31 Vilseledande marknadsföring Caia Cosmetics
    ANM 2021/25125 2021-10-31 Vilseledande marknadsföring Caia Cosmetics
    ANM 2021/25123 2021-10-31 Vilseledande marknadsföring CAIA cosmetics
    ANM 2021/25122 2021-10-31 Vilseledande marknadsföring Caia cosmetics
    ANM 2021/25119 2021-10-31 Vilseledande marknadsföring Caia cosmetics
    ANM 2021/25118 2021-10-31 Vilseledande marknadsföring Caia cosmetics
    ANM 2021/25117 2021-10-31 Vilseledande marknadsföring Caia Cosmetics
    ANM 2021/25116 2021-10-31 Vilseledande marknadsföring Caia cosmetics
    ANM 2021/25113 2021-10-31 Vilseledande marknadsföring Caia Cosmetics
    ANM 2021/25112 2021-10-31 Vilseledande marknadsföring Caia Cosmetics
    ANM 2021/25111 2021-10-31 Vilseledande marknadsföring Caia cosmetics
    ANM 2021/25109 2021-10-31 Vilseledande marknadsföring CAIA COSMETICS
    ANM 2021/25093 2021-10-29 Vilseledande marknadsföring Caia Cosmetics
    ANM 2021/25088 2021-10-29 Vilseledande marknadsföring CAIA cosmetics
    ANM 2021/25085 2021-10-29 Vilseledande marknadsföring Caia Cosmetics
    ANM 2021/25083 2021-10-29 Vilseledande marknadsföring Caia Cosmetics

      Var har du gjort dessa anmälningar?

        Det är anmälningar till Konsumentverket.
        Jag har själv inte gjort någon anmälan.

      Kul att nån haft en konstruktiv och produktiv vecka…vi hoppas alla du mår bättre nu och passar på att tacka dig för ditt fantastiska bidrag till mänskligheten…

        Jag tog ut en lista över anmälningar som inkommit enl Konsumentverkets diarium.
        Ganska obetydligt bidrag till mänskligheten tycker jag nog ?

      Ot men hur känner man igen en rättshaverist? Nån som vet eller är en och kan berätta?

        Men varför tror alla att det är EN person som anmält? 20 000 handlade. Är väl mycket rimligare att ett gäng personer anmälde?

    Det galnaste är väl ändå att vuxna människor köper en JULKALENDER. ?

      Touché!

      Äh, många gillar sådant. Inget att ge skit för. 🙂

      De kanske köper till sina barn.

      Jag köper alltid en chokladkalender (är vuxen). Blir aldrig besviken på innehållet! ?

      Det är ju jättemysigt ju, om man har pengar över 🙂

    Hur fan kan man förvänta sig stora fullsize prylar som givetvis ska passa en själv. Alla 24 prylar. Så jävla sjukt. ?

    Köper man en julkalender som man inte har nån aning om vad som ska gömma sig bakom de 24 luckorna så får man förvänta sig att alla saker inte passar en själv.

    News flash-Företag ska dessutom tjäna pengar på sina produkter.

      Ett tips är att kolla in andra kalendrar i samma prisklass. Det är betydligt fler fullstorlekar och inte massa utfyllnad som caias kalender

        Precis eller bara kolla vad Margareta Grääs som ändå har erfarenhet av typ 800 julkalendrar tyckte haha

          Haha, hon var rätt neutral om caia. ?

          Men Bodyshop fick tydligen en rejäl känga. ? 😉

            Mer sval än neutral, anser jag. Caias kalender gjorde henne sval.

    Är förvånad över hur oproffsigt CAIA hanterat calendar-gate. En sak är att de är så världsfrånvända att de inte inser att kalendern inte riktigt lever upp till förväntningarna, men när det blir uppenbart borde de anlitat en kommunikationsexpert. Inte låta Bianca fronta genom att göra stories där hon hänvisar till ”tycke och smak”. Gropen hon står i blir bara djupare…Försök vända denna situation till er fördel genom att lyssna på den feedback ni fått. Var lite ödmjuka istället för att dumförklara alla som köpt kalendern och insistera på att det är ett bra pris, bra produkter bla bla bla. Det hjälper inte – era kunder har redan bestämt sig och de håller inte med! Respektera dem, det är trots allt de som betalar era löner och flashiga kontor…

      Exakt!

      Jag är förvånad över att de tunga proffsinvesterarna låter det här ske. De vill ha en så stor avkastning på investerat kapital de bara kan få, men verkar ändå inte vara tillräckligt slipade eller insatta i vad som händer för att förstå när de ska gå in och uppmana Bianca och gänget att dra i handbromsen för att inte förvärra situationen. Några tiotusen investerade i en kommunikationsexpert kommer betala tillbaka sig direkt.

      Med det sagt kommer det här blåsa över innan året är slut och Caia kommer fortsätta sin framgångssaga, affärsidén verkar vara otroligt bra.

        Tanken var väl att Verdaine skulle bidra med kompetens och få Caia att växa. Idén hittills gäller väl fler länder större sortiment? Så kom Corona ivägen för Asien men fortfarande med som en plan. De har ju med en ledamot iaf som tidigare jobbat på Uber & BCG.

        Kan inte förstå varför de inte svarar offentligt gällande returer. Bara för att bordlägga diskussionen. Sedan är det väl ganska tydligt att ingen kompensation kommer utgå utan lagt kort ligger. Så i deras värld måste denna diskussion vara avslutad. De utgår väl från att stormen snart drar förbi. Kanske har de rätt för nu verkar de flesta vara rätt trötta på hela grejen. Brukar man inte prata om 3 dagars regeln. 3 dagar orkar man sedan in med något nytt? Så kanske är avvakta en bra strategi?

      Vart har dom dumförklarat folk? Källa?

    När det går bra är Bianca=caia, när det går dåligt är Bianca=en enkel liten flicka som vill alla väl. Ingen ska hotas eller förlöjligas, se skillnad på sak/händelse och person.

      En enkel liten flicka på snart 30 med en pappsi på snart 60 som skäller ut hela sverige.

    Att dra ”mordhota” kortet i det här fallet. Alla vet att det är flickor mellan 12-25 år som köpt skiten… är ett urkasst försök att komma bort från att dom blåste tjejer på 36 miljoner.

    Emilio är väl inte rätt person att stå upp för kvinnor med tanke på hans historik… han är väl själv dömd för olaga hot mot Pernilla?

      Vill du utveckla logiken? Om man är dömd för olaga hot mot en kvinna kan man aldrig därefter stå upp för en kvinna? Varför då?

        Han är väl inte den mest pålitliga och hederliga om man säger så. Han har självklart ett intresse i att dottern tjänar stora pengar, att hon har ett gott rykte tjänar liksom han på också.

        Det känns som lite dubbelmoral. Han försöker läxa upp folk att inte hota, om dessa mordhot nu ens finns eller om det bara är kritik men är själv dömd. Kasta inte Sten i glashus liksom

      Blev han inte också dömd för misshandel av exet Elena Baquera?

    Han kan ge henne en julkalender med matkuponger istället.

    ”Ett helt land mobbar en 26 årig tjej”

    Den där familjen hade nog tjänat på att sluta överdriva om allt och alla haha

    Kan inte alla bara sluta följa Bianca överallt och sluta ge henne uppmärksamhet så slipper vi sånt här

      Jag har blockerat flera influensers som jag inte är intresserad av och inte vill stödja, på så sätt kommer de inte upp i mitt flöde!

    Om du vill göra fler inlägg på samma tema kanske du kan jämföra en 5-6 kalendrar i samma prisklass och vilket innehåll man får ? Verkar ju onekligen poppis att diskutera adventskalendrar här ?

      Eller hänvisa till grääs som redan gör det bra.

    Vet du, jag tror att de på fullaste allvar tror att hela Sverige följer dem.?

    Det är tråkigt för Bianca att det var många som var missnöjda och som är uttrycker sin ilska mot henne och caia en massa.. Förstår om hon mår dåligt av det. En sak är att man blir missnöjd för något man betalat 1795 kr för. En annan sak är att få sådan massiv kritik som Bianca fått ta emot, kan bara ana hur det skulle kännas. Biancas pappa har rätt, det räcker nu. Tycker att någon annan från Caia ska uttala sig, avlasta Bianca.

      Men Caia har väl aldrig haft någon annan frontperson än Bianca? Det blir svårt med trovärdigheten då om helt plötsligt en helt okänd person ska träda fram och förklara.

      Det mesta bottnar i att det är Bianca som på sina sociala medier marknadsfört kalendern med att hon lovar att alla kommer älska den. Caia har inte talat direkt till sina följare/kunder.

    Såklart att det är tråkigt att misslyckas, inget snack om det. Det känns dock väldigt fragilt och märkligt att ett företag inte klarar av kritik? Att företaget liksom gråter ut och säger att det räcker nu? Bianca är alldeles för känslomässigt engagerad.

    Man kan ju tycka att de skulle kostat på sig någon PR-person som kan hantera kriser.

    Deras Q4 budget höjdes säkert

      jag ser aldrig lovisa göra reklam för caia, nu slängde hon upp 6 reklaminlägg om kalendern.

    Jag misstänker att många kunder känner att produkterna ÖVERLAG är överprisade och att detta liksom blev droppen. Bianca vill såklart göra så bra business som möjligt så länge hon är känd och vill väl testa hur högt pris hon dom kan ta för en kalender för vuxna 🙂 MEN däremot får jag obehagskänslor varje gång jag ser hennes pappa efter att man hört vad han gjorde mot och hotade Pernilla W med under alla åren (och som han väl även dömdes för) och i synnerhet när jag ser hans nuvarande fru och man hoppas hon inte går igenom samma sak just nu. Hans ord är helt utan värde och så tror jag många känner. Sen är det väl som med alla influenders att man får dom följare man förtjänar…

      Ja precis. Hade kalendern kostat 599 kr så hade ju inte så många känt sig lurade och besvikna. Men för 1800 kr hade det ju varit mer tillfredställande att få en mercichoklad i varje lucka.

    Känns oseriöst av dig Camilla att du skriver det är bara en julkalender! Bianca har självklart ett ansvar, det här är ett bedrägeri och det borde någon kund polisanmäla. Istället för att gnälla på nätet menar jag.

    Det är verkligen tråkigt att fokuset här blir hat, för det är en så intressant och viktig fråga. Hur influencers manipulerar sina följares känslor för att kränga produkter.

      Exakt men det är väl som vanligt? Vid kritik så gråter man ut över allt ”hat” och därmed är saken slutdiskuterad.

        Frågan är hur verkligt hotet är. Hon har ju tagit bort alla negativa kommentarer, även de med konstruktiv kritik från sitt kommentarsfält.

    Möjligtvis i Sverige? T.ex. familjen Kardashian gråter väl inte ut på sociala medier varje gång en familjemedlem får kritik.

      Ja, i Sverige. Kardashian är lite proffsigare där.

    Jag har så svårt att ta Emilios text på allvar. Mycket för att han själv är dömd för bland annat mordhot på Biancas mamma. Ingen självreflektion över det alla i hans text. Ja, han har väl suttit av sitt straff osv men när man skriver en sån text och inte ens berör ämnet att han är dömd för olaga hot, känns tafatt och oäkta. Det är en julkalender! Ja, och vad var din ursäkt då när du mordhotade Biancas mamma?

    Måste bara säga att biancas hardcore fans är jätte speciella , kriteserade caia att under förra årets black friday genom att dom en månad innan rean ha lägre priser och sedan höja precis innan rean så att dom kan sänka till ’lägre pris’ igern som många företag gör. Blev då påhopoad av army bibbs som menade på att jag mobbade henne . Off topic kanske men vad gör hon med dessa människor , mutar hon dom till att attakera varända kritiker även om man bara kritiserar caia.

      Sorry för lite stavfel :s

    https://www.tradera.com/item/340738/506876282/ny-caia-cosmetics-julkalender-adventskalender- Senaste budet gjort idag så det finns uppenbart de som uppskattar och vill ha kalendern. 😉

      Finns även fler annonser på betydligt högre summor… 😀

      Skulle inte förvåna mig, om de själva från Caia budar inne på tradera!

        Ja med tanke på vad dessa budare tidigare har köpt på tradera så verkar ditt antagande fullt logiskt…*not* ..haha. Virkade dukar, porslin osv.

        Den tanken slog mig och, typ damagecontrol, så att det skall se ut som om folk fortfarande vill ha den. Fickpengar för dem att buda på några kalendrar och på så vis ”skyla över” missnöjet lite. Sen ser man ju iofs att många bud är lagda innan missnöjesbomben slog till.

      Än är inte den siste idioten född…

    Ni som följer grääs, har hon någon favoritkalender i år av alla hon öppnat? Jag har nyss hittat hennes kanal så inte sett allt.

      Hon brukar väl ha en sammanfattning senare där hon berättar om sina favoriter.

        Aha okej. Får kolla efter det då?

      Tror hon svarade på det i sina instastories, det borde finnas i highlights om julkalendrar.

        Ok tack. Bara kollat på youtube nu idag men ska kolla hennes insta.

    Jag råkade själv ut för att en företagare använde den här sortens härskartekniker och gaslighting mot mig. Det var många kunder som undrade över ett evenemang som hon inte gav klara besked kring. När jag (väldigt vänligt) sa att senast ett visst datum måste jag ha svar på om det blir av så att jag kan planera semesterdagar, boende och annat så kom det där med ”åh vad ledsen jag blir” och hur lite förståelse hon får för att hon sliter så hårt FÖR OSS. ( oss = betalande kunder).
    Jag tackade omgående nej till det eventuella evenemanget och kommer aldrig någonsin göra affärer med henne igen. Att blanda ihop personligt med affärer är det mest oproffsiga man kan göra och en garanti för att många, men tyvärr inte alla, kommer att dra öronen åt sig.

    Har inte styvmamma ”hela balunsen” skrivit något om denna situation? Var det hennes förslag att Bianca dör för sina kunder. Vilket jävla ordval i sammanhanget. Oavsett vad man tycker om Bianca, smink och spackel så tror jag inte Emilios inblandande är till nån nytta.

      Haha älskar din kommentar. När man ser på det såhär utifrån med balunser och pappa Emilio mm så är det som en jävla Days Of Our Lives-serie. Så stört att folk ändå ser upp till dessa människor.

    Nu känner jag inte till den här specifika situationen, kritiken eller innehållet i denna julkalender. Jag har heller aldrig köpt något från CAIA (mycket möjligt att det är bra produkter generellt) men jag skulle aldrig lita på ett sminkföretag som är startat av, och drivs av huvudsakligen, influensers. Det handlar om att sälja så högt för så lite utgifter som möjligt, och lurar du dina kunder spelar det inte så stor roll, för andra kommer ändå fortsätta köpa för att ”idolen” säljer prylarna. Jag tänker att Kylie Jenner swinsuit grej har ju varit i blåsvädret rejält utifrån hur kass kvalitén är. Men hon och hennes företag behöver ju inte ”göra om och göra rätt” för att de säljer ändå.

    Sen inte okej att vara taskiga mot specifika personer som är det huvudsakliga ansiktet utåt. Men kritik mot företaget, absolut. Jag hoppas att de konsumenter som tycker att innehållet är värdelöst ska få sina pengar åter.

    Kollade likes på Maggans senaste insta inlägg ) kolla mormallas 101 likes ( köpta följare ) bara utländska som lajkat

    Bloggbevakning vad i min komentar var inte ok

    Men tråk-gubbe. Det är en ”fucking julkalender” din dotter och hennes sminkmärke gjort för att lura pengar av folk. Bara erkänn det istället. Några plastiga skitsaker för nästan 2000kr. Målgruppen är yngre och det är inte ok.

    Kan någon förklara för mig varför man ska köpa en julkalender när man är vuxen? För över 1000kr dessutom. Och jag förstår ännu mindre barn och ungdomar som kräver julkalendrar utöver choklad kalender.

    Mina barn fick varsin kalender av sina farföräldrar förra året och det enda de ville göra var att öppna alla luckor direkt. Bra att kunna träna på att vänta men varför just en kalender för 100-500kr till en unge?
    Får se om de får någon av svärföräldrarna i år eller så får man väl hastigt åka och köpa en för att undvika atombombskrig.

    De flesta av Er är verkligen på riktigt obehagliga. Ta ansvar för det ni shoppar o deala med er själva om produkten inte var till belåtenhet, lägg inte det på varumärkets grundare. Antar att ni åxå skulle mordhota o kontakta den som grundade Volvo om ni är missnöjda med er Volvo!
    Sjuka är ni!

      Bra sammanfattat, tack för en klok kommentar 🙂

      Vem har mordhotat? Vem har hotat överhuvudtaget?

        Tänk efter lite

    Vuxna människor som överkonsumerar och dessutom köper en julkalender.
    Nej men snälla!

    Gör en snällkalender istället. 24 dagar och en snäll gärning om dagen 🙂

    Nu släpper vi detta tycker jag!
    Sluta överkonsumera pga black friday och jul.

    Det är att ta ansvar.

    Läser på Caias IG att många är upprörda över att de inte svarar kunderna, (antar här det gäller via andra kanaler då oxå, som tel, mail mm) som undrar över returer och ev kostnad. Så otroligt amatörmässigt om det stämmer.

      Verkligen svårt att förstå deras strategi på denna punkten. De måste ju tänkt till vid detta laget. De måste ju fattat ett genomtänkt beslut även om jag måste säga att jag fattar 0. Vem vågar handla där med så otydlig kommunikation? Är det något man missar här?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.