Problematiskt som PT?

Är det ordet ”tight” som avses i My Martens inlägg eller har det autocorrectats?
Om det inte är det så utmålar ju det ”misstaget” My Martens som en extremt utseendefixerad tränare och coach, vilket kanske inte är toppen för själva varumärket om det inte stämmer.

Vidare så undrar jag lite över dessa bilder som både My Martens och Jelena Meacham postat på Instastory.
Jelena postade sitt inlägg i början av september, och My för några timmar sedan.

Är Jelenas bild originalet eller finns det någon typ av databas med royaltyfria bilder där dessa finns att tillgå? 

144 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Finns väl ganska få som går till PT som inte har en tightare (mer tonad) kropp som åtminstone ett av flera mål? Ser inte det konstiga i detta.

      Väldigt många som har andra mål skulle jag säga 🙂 folk har lärt sig mer om kroppen

      Jag går för att bli stark, hålla i längden och inte ha ont i kroppen ??‍♀️

      ALLA jag känner som använt sig av PT har gjort det för att förebygga / behandla problem som musarm, ryggont, snedbelastning etc. INTE för att bli ”tighta”.

        Tycker det är så märkligt med tanke på alla fördelar tärning medför med allt från psykisk hälsa till mindre ont och längre liv att det fortfarande är massa människor som inte kan föreställa sig något annat än att tärning handlar om utseende.

        Inget fel alls att vilja känna sig snygg, men det borde väl ändå vara självklart att glad och frisk kan vara tillräckligt incitament.

          Alea iacta est!

            Så säger vi i släkten varje gång vi inleder ett nytt parti Yatzy …

        Och jag känner INGEN som betalat dyra pengar för en pt för att förebygga musarm. Verkligen absolut ingen. Däremot känner jag några som gått till en fysioterapeut för att få hjälp med förebyggande övningar alternativt rehabträning för diverse krämpor.

          Men lägg ner din tönt. Jag går hos PT sen fyra år tillbaka. De har gubbar i 70-års åldern som kunder, tror du de går där för att bli ”snygga”? De flesta människor har andra prioriteringar efter 35….

          Samma anonym som ovan (16.27).

          Jag håller iofs inte med om att alla tränar med målet en snyggare kropp, men såklart är det så för många. Jag tränar på ett av Stockholms pt-tätaste gym och de flesta här verkar träna med ett specifikt mål, ofta olika varianter av att bli starkare (typ bättre på marklyft, och då måste man bli bättre på annat också för att orka utan att skada sig.)
          Tightare kropp får man oftast på köpet.

          Själv tränar jag för den övergripande hälsans skull men jag är också oerhört privilegierad som har råd att träna med pt varje vecka. Tidigare i livet har jag tränat med pt kortare perioder och då med ett specifikt syfte som att ”komma igång”, lyckas göra pull ups eller liknande.

          Jag tränar faktiskt med PT två gånger i veckan för att 1: förebygga skador och för tidigt åldrande 2: hålla den där jävla musarmen i styr (riktig kärringåkomma det där) och 3: bli fysiskt snyggare (tightare, smalare och mer tonad)

          Har gått hos PT för att lära mig tyngdlyftning och fixa tekniken på mina knäböj (långt innan jag gav mig in på tyngdlyftning heheh)
          Hade jag bara varit intresserad av träningsmängd / muskelbygge hade jag ju kunnat få det från andra övningar..

            Exakt, du betalar med andra ord inte för en pt för att fixa något en fysioterapeut gör i princip gratis.

          Jag håller HELT MED. Inte går man till PT för musarm lol. Grejjen är ju dock att även om nästan alla som går till PT gör det för att bli mer fit/tight/gå ner i vikt/bygga muskler så är det inte PK att skriva det. Man ska ju låtsas att man gör det för att bli stark mentalt, leva längre osv – även om vanlig jogging eller promenader kan hjälpa mot det. Man ska INTE skriva att man vill gå ner i vikt för den moderna människan ska inte bry sig om hur hon ser ut lol. Bara *insiiidan* .

          Till en PT kan man gå för att få hjälp med att bygga snygga muskler och/ eller för att få en starkare kropp som gör att man stoppar bättre i arbetslivet, gäller både vid statiskt jobb tex stillasittande vid en dator eller om man har tung fysiskt jobb. För att förebygga att man måste uppsöka en fysioterapeut.

        Oj! De måste ha onödigt mycket pengar att slösa bort då antar jag om de redan är nöjda med sina kroppar och lägger på att gå till en PT för sånt!

          Eller lägger man gärna pengar på sin kropp om man gillar den och vill den väl? 😉

    Är väl ingen som kan äga den bilden, ser ut som allt bara är ihopklippt med bilder från Google

      Fast även bilder du hittar via en sökning på Google ägs av någon.

    Förstår inte hur du fick ordet right till kåt? Jag tänker mer att hon vill att man ska vara mer muskulös. Det här känns väldigt omoget och du borde väl tänka själv på din image om du vill uppfattas som seriös eller ej

      Tänker direkt på att ordet ”tight” brukar användas i andra sammanhang än gymmet ja.. så avskyr när folk använder det för att säga typ ”deffad”… känns så tonåringar på Flashback

      ”Kåt, glad och tacksam” tror jag syftar till en replik av Peter Dalle i filmen ”Ogifta par”, inte att det skulle blivit autokorrigerat till tight

      Du missförstod. En klassisk Camilla-jämförelse, svävar iväg rätt ofta. ?

      Tina Tina Tina… Är hela ditt liv gravallvarligt? Om du inte tycker ett skämt är roligt så gå bara vidare.

    Man ser ju att My tagit skärmdump på Jelenas bild och sedan beskurit den i två delar så inte Jelenas namn som var i mitten på bilden kom med. Därav har hon lagt bilderna så som hon gjort på sin egen bild ?

    Höjden av oengagemang! Hon kunde ju i alla fall leta upp egna bilder på samma varor. Tänker att Jelena själv har tagit dessa bilder från google

    Kan man inte laga något mer aptitligt och hälsosamt av färsen än dom där torftiga matlådorna?

      Hon har ju berättat flera gånger att hon inte kan laga mat.

        Stackars Ludvig. Hon kunde väl gå en matlagningskurs, men det skulle vara för tråkigt. My kan inte göra tråkiga saker. Men hon verkar inte funka bra på de få livsmedel hon har på sin lista. Hon lär nog ta en månad i Spanien igen. För rutinerna skull.

          Eller kanske bara läsa rakt av i en kokbok.

      Trodde först det var ett skämt. Hon vill alltså locka folk till ha henne som coach för mat och träning och lägger upp den bilden som inspo?

        Ska det vara något gjort av henne själv blir det inte bättre än så där. Därför hon själ av andra som en korp. Ludvig får nån gurkskiva till snabbmakaronerna.

        Men sluta de in sonen i denna stora blogg!

          Dra in

    Det är inte första gången MYtomanen kopierar. Ett tag hade hon en hangup på Johanna Lind Bagge och kopierade Johannas instagraminlägg till sin egen blogg. ?‍♀️

      Säger en del att hon är ”nära” vän med en took.

    Jag kan hålla med, samtidigt som jag tycker att det är sjukt att man inte ”får” vilja träna för att bli fastare i kroppen utan att det ska bli ramaskri.

      Men vem hindrar dig? Hur många protesterar egentligen?

        Ingen hindrar mig och jag gör det. Alla kroppspositiva konton, exempelvis.

          Källa? Inlägg från kroppspositiva konton där de skapar ramaskri för att någon vill träna för att bli fastare i kroppen?

    Jelena lägger ju ofta upp såna bilder, vet att hon har skrivit att hon sätter ihop bilderna själv (dock bilder från Google då). Är väl inget nytt med dessa bilder men Jelena har skrivit flera gånger att folk tar i princip samma bild men antingen flyttar om livsmedlen eller kopierar rakt av.

    menar hon ”fit” kanske? som i ”bli fit”?

    Hon lever ju bevisligen inte som hon lär! ?

      Du vet väl att My har ett mycket sämre utgångsläge än andra? Enligt hennes egenkomponerade diagnos och med offerkoftan på.

        Och snart kommer ett snyftinlägg
        1 2 3 brukar vara så när hon får kritik eller blir ifrågasatt.

    Skulle aldrig ta emot kostråd av någon som gör exakt likadana matlådor för en hel vecka i taget. Hur hållbart är det? Proffsiga PTs som ex Olga Rönnberg lär ut en hållbar livsstil där du kan äta mer ”normalt” men lära dig att vara smart med ingredienser. Hon bjussar dessutom på massor av tränings- och mattips på sin instagram.

      Olga är ?????

      Vad är det för fel på att äta samma matlådor i rad? Sålänge som det är bra mat?

        Det är ju inte en varierad kost.

          Är ju inte som att man äter samma mat till frukost, lunch och middag. Du kan få till en varierad kost även om du äter samma typ av mat till lunch eller middag flera dagar i veckan.

        Förutom att jag skulle spy på ris och köttfärs redan dag 2… för min del kan jag inte tänka mig något tråkigare i matväg, samma varje dag??

          Men din pt kommer väl inte tvinga dig att göra det? Vad min pt äter privat är irrelevant så länge den kan anpassa ett kostschema till mig som passar mig.

            Tror du nån skulle må bra av Mys kostschema? Finns inte på kartan. Å andra sidan kanske verkligheten ser annorlunda ut.

              Men en pt ska väl skräddarsy kostschema för dig, inte kopiera sitt eget rakt av?

                Om hon hade rätt kunskap skulle hon inte äta så där. På tal om mat, My äter inte rött kött enligt egen utsaga. Till vad hör köttfärs? ?

          Hehe jag lever typ sådär.. avskyr att laga mat och hålla på
          Är man hungrig är den mesta mat god 😉

    Jag tror hon menar tight faktiskt. Och personligen ser jag inget fel med det, bortsett från det faktum isåfall att hon inte är så tight själv.

    Och jag menar det inte på något vis nedsättande med hennes kropp i sig, utan snarare det att om jag själv vill ha en tight kropp så inger det ju inte mycket förtroende om min PT själv inte lyckas skaffa det, trots att jag vet att denne har det som mål. Hur ska jag kunna lita på att min PT kan hjälpa mig med mitt mål när denne inte kan hjälpa sig själv?

    Så av den anledningen så hoppas jag att det är felskrivet, men jag tror inte det.

      Om du säger det till henne så ”skriker” hon att hon faktiskt är SJUK.

      Så en pt måste själv ha uppnått alla mål som dens kunder har?

        Ja, faktiskt

          Eller sina egna…. komma i balans och gå ner 20-30 kilo är väl Mys mål.

        Nej för mål är individuella. Men en PT och kostrådgivare behöver kunna applicera det h*n propagerar för på sig själv och visa insikt i hur h*n bäst når sina egna mål. Att visa upp på sociala medier hur långt ifrån man är att leva så som man lär gör knappast underverk för trovärdigheten och professionalismen.

        Det tycker jag väl iof inte att jag skrev. Jag skrev att om jag och min PT har samma mål och denne inte lyckas med det utan misslyckas gång på gång så har jag svårt att se att denne ska kunna få mig att nå målet. Det är ju inte samma sak som att en PT måste uppnå alla mål som dennes klienter har.

    På tal om träning nu för tiden. Är dagens sätt att träna på verkligen bra för våra kroppar? Jag menar, vi är väll egentligen bygda för att gå och springa långa sträckor? Inte att sätta våra kroppar i stressläge genom stentuffa intervallen och att lyfta vikter flera gånger i veckan? Självklart är träning hälsosamt och jag förespråkar absolut inte att man inte ska röra på sig. Men är det verkligen hälsosamt att springa det snabbaste man orkar flera gånger i veckan? Eller att enbart gymma för att få så stora muskler som möjligt? Är det inte bättre rent fysiskt för kroppen att gå snabba promenader och att jogga en längre runda utan att nå maxpuls? Hård träning försurar ju kroppen? Är det så hälsosamt?

    Jag gick in i väggen för några år sedan och innan dess sprang jag mycket ofta och pressade mig väldigt hårt. När jag gått in i väggen och försökte börja springa på samma sätt igen så gick det inte. Om jag pressade mig i träningen så blev jag sängliggandes dagarna efter pga att jag inte hade någon energi kvar. Jag slutade träna för att kunna leva så normalt som möjligt med den energi jag hade att fördela. Idag har jag börjat jogga för hälsans skull och pressar mig ingenting i träningen. Jag joggar sakta en runda varje morgon (ca 4 km) och jag tar aldrig tiden. Det är så skönt och jag känner att min kropp mår mycket bättre av det än när jag pressade mig. Utöver det yogar jag och jag känner mig starkare i kroppen nu än när jag sprang och gymmade.

    Är den stora träningspressen verkligen bra i längden? Är inte det viktiga att ha en bra kondition och att röra på sig? Jag undrar genuint och försöker inte kliva någon på tårna här.

      Det är väldigt vanligt att fysisk aktivitet blir svårt för någon som lider av hjärntrötthet/fatigue- personen blir trött fysiskt och mentalt.
      Oberoende av vad den beror av (utbränd, skalltrauma, inflammation, stroke etc)

      Däremot är det inte givet att det är omvänt, att den fysiska aktivitet orsakade din utbrändhet från första början.

      Vad bra att du hittat ett nytt sätt att uppskatta rörelse, viss motion/aktivitet kan göra att tröttheten blir mindre.

      Nej jag tror inte att det är hälsosamt att ’gå på gym’ som de flesta som anser att de tränar hälsosamt gör. Tror att våra kroppar mår bra av det som är naturligt för den. Dvs, promenader, kanske springa lite ibland varvat med att gå (tror inte det är naturligt för kroppen att trötta ut den via löpning utan pauser alltså.)

      Alla som har stora muskler (body-builders och proteinshake-drickande vardagsgymmare) ser så otroligt onaturliga ut, förstår inte hur det har blivit bilden av en hälsosam kropp i det senaste.
      Lagom är nog bäst tror jag.
      Cykla, jogga, gå promenader tror jag är bäst. Även gymnastikövningar kan ju vara bra, om de är varsamma. (inte gymnastik så som gymnaster tränar- de tränar ofta för hårt och får förslitningsskador i leder.)

        Tror jag med. Men det är förstås vad man är ute efter. Vill man ha magrutor så duger det inte med promenader och vanlig gymnastik.
        Jag behöver mina (raska) promenader för både min psykiska och fysiska hälsa. Skippar jag 2-3 dagar märks det i hela kroppen.

        Styrketräning är ett mycket bra sätt att hålla igång och motverka benskörhet till exempel.
        Endast promenader visade sig inte vara tillräckligt och det är inte alla som fixar att springa med artros och annat skit.

        Det är ett fåtal som tränar enkom för att bygga volym nowdays, på gym är det alla möjliga typer av människor ❤

        Kan lägga till också att träning ute i naturen gör gott för hjärnan också. Syret i en skog är tusen gånger hälsosammare än den instängda luften på ett gym.

        Att som du skriver röra sig naturligt bra. Men det är inte fel att gå på gym heller om man gillar det. Bli starkare är bra för alla. Att man få stora biffiga muskler är ett missförstånd. Det kräver många, många timmar och inget som en vanlig motionär som tränar för bra hälsa får.

        Styrketräning ger fantastiska fördelar. Både för äldre å yngre. Gärna tung styrketräning.

        Våra kroppar är gjorda för att ta i. Att gå promenader gav ingen föda förr i tiden

      Men kroppen är ju skapt för att jobba, inte enbart promenera och jogga lite. Innan alla maskiner och allt fanns så var det definitivt tunga lyft som gällde. Så jag tror definitivt inte att det är skadligt.

        Jag har nog ändå bilden av att vi lyfter saker mer nu än vad som är naturligt för oss. Vi lyfter saker hela dagarna, olika tunga saker, i olika positioner när vi jobbar, när vi handlar, när folk tar hand om sina barn. Urpsrungsmänniskan lyfte väl inte saker så mycket? Vi har rutiner som är ’måsten’ nu. Ursprungsmänniskan lyfte saker vid behov, inte efter rigida system.

        Vi gör så många saker nuförtiden som inte är naturligt för kroppen. Tror inte ett skit på att kroppen är skapt för att ’jobba’, iallafall inte på det sättet som vi jobbar nu.
        Ursprungsmänniskan byggde i den takt de orkade. (nu bygger människor på ackord för att vara värda sin lön.)
        Man sprang ibland ifrån faror eller jagade djur. Emellanåt tog man paus och återhämtade sig.
        Sättet man tränar på gym är konstruerat, inte det minsta naturligt sätt att lyfta saker. PUNKT SLUT.

          njäe jag tror det var ännu tuffar förr. Att man byggde för att ha skydd över natten oavsett väder och annat. För att få mat och fick gå lååångt för att komma till vatten och annat. Och man sprang från faror och jagade men fick ju också släpa på djur, mat och annat. Kanske ha med sig ett barn som också fick släpas runt på under jakt och väg till vatten.

          Hur länge levde man förr…? Klart det är bra med vardagsmotion men också otroligt bra med konditionsträning och styrketräning om du vill hålla i längden. Här menar jag inte kroppsbyggare aka anabola style utan regelrätt träning av dina muskler helt enkelt.

      Rent teoretiskt borde det mest hälsosamma vara en blandning för att göra kroppen så funktionell som möjligt i så många lägen som möjligt. Problemet med det är väl att det tar otroligt mycket tid att träna på det viset att jag tror många föredrar det bekväma i att gå till gymmet och få en snabb genomkörning. Inte minst för hjärnans välmående.

      Sen är kroppar lika olika vad gäller funktion som utseende så olika kroppar är bra på olika saker. Somliga har muskler mer lämpade för explosiva rörelser medan andra kan springa tio mil. Det finns såklart några unikum också, som Fredrik Ljungberg som jag vill minnas var känd för att han hade muskelfibrer som gjorde honom både explosiv och uthållig.

      Det är väldigt lite i livet som är optimalt för våra kroppar. Vi är ju sannerligen inte skapade för att sitta hukade framför en skärm i åtta timmar om dygnet, men likväl är det så samhället är utformat. I det samhället fyller gymmet en bekväm funktion i att man kan både lyfta tungt och göra pulshöjande saker på en och samma plats, varje dag, året om.

      Pluggar träning (på högskola) och det vi oftast landar i är att det mest hälsosamma är att ha variation i sin träning. Man behöver muskler, styrka OCH kondition OCH vardagsmotion.
      Tänk också på att använda kroppen i olika rörelsemönster, att bara springa och gå belastar ju ganska ensidigt.
      Långvarig typ marathon-träning ger mer stress-hormoner, vilket inte är så bra om man är känslig (och blockar också muskelbygge tillfälligt). Intervaller är ett smartare och super effektivt sätt att bygga kondition 🙂

      Nu minns jag inte fysiologi-kursen i detalj, men kroppen är superbra på att hantera den stress och de slaggprodukter som uppstår vid träning. Så länge man ökar mängd/belastning successivt samt återhämtar sig tillräckligt mellan passen är det bara att köra! 🙂

      Har märkt att gym/styrketräning har ett oförtjänt ytligt rykte. Det kanske inte är toppen att vara en bjässe på 150 kg muskler, men de allra flesta mår bättre av att bygga muskelmassa! Muskler och fett sitter inte passivt på kroppen, utan påverkar massa system. Muskler hjälper till att reglera blodsocker om jag inte minns fel, och är viktigt för någon slags backup-funktion för att kunna bygga upp sig efter olyckor.
      Sedan är inte alla som styrketränar ute efter att främst bygga, man kan träna fokuserat på idrottsprestation, styrka, eller rehab/prehab mm.

      Mycket bra skrivet av dig S. Tror du har helt rätt.

    Nu äntligen har jag gått live med min PT-online tjänst skrev My på sin blogg den 12 Januari 2020. Så den har inte funnits så många år, knappt 2 år.
    Hon verkar få kämpa nu, då hon har svårt att hålla sig till fakta. Att klippa o klistra och kopiera från andras inlägg/ bilder visar bara på dåligt omdömme. Har blivit påkommen tidigare men förnekar i sten.

      Har det suttit nån stackars hjälpreda och väntat på samtal ett år innan start. ?Säger My tre år så är det tre år. Glöm inte att hon har en öppen och ärlig blogg.

      Och nyss skrev hon att hon tagit alla samtal själv i tre år men det har bara funnits i knappt två år haha. Dessutom har hon tidigare sagt att det är assistent som tar första samtalet. Hon trasslar in sig i alla lögner. Ingen pt-licens eller kostrådgivacertifikat har hon visat upp att hon har heller. Och balansen hon så ofta talar om.. men hon är inte i balans själv, går upp o ner i vikt sedan många år (och nu skyller hon det på mediciner och innan skylldes det på annat) räknar kalorier, räkar steg, appar osv det kallar inte jag att vara i balans.

        Borde finnas nån som anlitat henne och trott hon är licensierad. Bedrägeri?

    Gud det där är den deppigaste matlådan jag någonsin sett. Visst att man ska äta hälsosamt, men vad i helvete? Något roligare kan man väl laga?

    Jag är rätt säker på att hon menar tight men vad har det med lycklig att göra?
    En bra PT ska fan inte uppmana att smal är = lycklig, en bra PT ska uppmana till en kropp som är hållbar för att leva det liv man vill. JUST pga sådana här saker som många känner obehag inför att anlita en PT.

      Tight behöver inte betyda smal utan mer fast och muskulös. Nu skulle jag inte köra på Mys koncept för att uppnå det.

    Men har du frågat? Annars kan du ju göra det innan du delar med dig av något du inte kollat upp.

      Då blir det ordbajs på 15 meningar, men inget tydligt svar.

      Taggarna ut på en gång. Alltid.

    Destruktivare problem-människa får man leta efter. En riktig lögnhals med minne som en guldfisk.
    Hon ska alltså lösa folks livsproblem, när det enda hon gör är att ställa till det för sig själv och därmed för alla andra som är i hennes närhet.

    Förstår inte varför ordvalet skulle vara så konstigt att det ”måste” vara autocorrect. Många som gymmar/anlitar en PT gör det väl delvis för att bli tightare. Absolut även för att må bättre, undvika skador och sjukdomar, sova bättre, bli piggare osv. Men att vilja vara tight känns inte som något anmärkningsvärt i vår utseendefixerade värld. Varför ens hymla om det?

    Hade inte köpt något av My Martens har noll förtroende för henne

      Läs gärna i förra inlägget om My där en person som anmält sitt intresse blev uppringd för en telekonsultation. Dock inte av My utan av Lennox.
      Var intressant läsning. I det upplägget band man upp sig för 6 månader och skulle först betala 500kr i en startavgift och sedan ca 1500 per månad. Gick ej att säga upp avtalet nte ens vid sjukdom.

    Hon tog ju en lång lista från Kurera om yogans fördelar. Efter Camillas inlägg blev det både raderingar och förklaringar. Flera år sen, men My ljög lika bra då som nu.

    Hon använder ofta ordet tight. Fast vore väl ett mycket bättre alternativ.
    Tight och lycklig, kämpa på du My om det är där du tror lyckan finns.

    Köp hem lite lax och gör en bra middag för en gångs skull. Bra för ditt växande barn också. Och lax är bra för hjärnan. För att härma dig ??? när du tror att människan måste äta kolhydrater.

      Jo det minns man ”hennes bästa tips” varför yoga är bra, kopierat i princip rakt av. Kanske hon får i sig lite D-vitamin ändå trost att hon inte äter fisk,
      då många kyglinguppfödare matar sina kycklingar med malen fisk. Skämt o sido att krydda o stoppa in lax i ugnen för att bjuda sina killar kunde hon kosta på sig någon gång. Inte svårare än att steka kykling…

        Jag tänker ofta på att kyckling på extrapris kan fås för 20kr/kg. Då blir foderkostnaden skrämmande låg . Men My har väl 15 burkar kosttillskott till sin hjälp.

        Lax och citronsås skulle sitta fint. ?

    Jag tycker att My verkar vara en korkad individ helt enkelt. Det är ofta hon stavar fel.

      Det du skriver är 2 olika saker. Hon kan vara korkad, men att hon stavar dåligt beror enligt henne själv…. på att hon har dyslexi. Och så kan det självklart vara.

        Det handlar inte om dyslexi, även det är säkert ett hittepå för att folk påpekade att hon stavar kasst MEN det är inte bara felstavningar utan helt fel ord ofta och riktigt knasiga stavningar och det beror ju på och endast på att hon slarvar och inte orkar kolla igenom vad hon skrivit. Hon KAN skriva relativt rätt och korrekt om hon anstränger sig, förutom att hon särskriver som så många obildade flunsor gör.

      Hon skyller på dyslexi, men mycket är slarv och okunskap. En nystartad SFI-klass ligger nog på samma nivå.

    Hon menar ”tight”. Hon har skrivit det flera ggr när hon försöker sälja in sig själv som PT och även i något annat sammanhang. Är inte någon autocorrect alls

    Tight is right. För vissa absolut. För andra-kanske inte det viktigaste.
    My själv utstrålar tyvärr inte hälsan själv utan mer ett ansikte för ”jag är identifierar mig med min (hemliga) sjukdom samt skyller min övervikt/stress/rosasea/finnar/dyslexi och gud vet vad, på den hemliga och dödliga sjukdomen”. Alla negativa frågor/inlägg eller mår dåligtförklaring- då drar Mysan sjukdomskortet.

    Tyvärr, Mysans online klienter/klinter (!) lyser med sin frånvaro, recensioner saknas, nytagna bilder på My i gympasalen i Vaaasastan lyser med sin frånvaro. Att gå i ribbade beige trikåer dag ut och dag in med smutsigt hår gör iaf inte mig sugen på att snacka tajta upplägg eller stekt kyckling i skysås med varken Ilona/Milla/Lennox eller Mollgan.

      Gillar din humor ❤ Glöm inte att My var utan nervsystem för några år sen ?

        Och att hon faktiskt har ett AB och därför inte behöver reklammarkera inlägg.

          GDPR hade hon väl också egna regler för.

      Kan inte annat än bli matt på hennes alla foton där hon sitter på huk och blir fotad med skrevande ben.
      Varför?

        Det är den nya poseringen för att undvika kameltå vid fotografering i långkalsingar. . Kallas ”Myspreading”.

          Och sen hänger juverna fram lite mer.

          Hahahahahaha, då förstår jag, Myspreading. 🙂
          Det ser sjukt märkligt ut i alla fall. Vem vill bli fotad rakt in mellan benen? Alltid liksom.

          Nu är jag så ovig så det skulle inte funka, men annars skulle värsta förstoppningskorven glida ut.

            Shit happens?⚡ ???

    My menade nog tight, annars är det ju väldigt vanligt att hon skriver fel hehe men hon är ju kroppsfixerad, kämpar med att gå ner i vikt och räknar steg och kalorier, det är kostscheman, appar och tjat om träning. Tror hon är för fixerad vid sin kropp så det blir en stress för henne, bättre hon släpper på det. Komiskt att hon lägger upp samma bilder på ”en klient” igen, den enda hon använt i ett års tid, har hon ingen nyare att visa. Har hon bara haft en klient, eller är det inte ens Mys klient på bilden kan ju faktiskt vara vem som helst och My kan ha skrivit omdömestext själv, låter och ser ut lite som det faktiskt.

    Snyggaste musklerna kommer från naturligt jobb. Snöskottning, vedklyvning, mocka, sadla hästar, bära tungt, manuellt skogsarbete…… Sen förstår jag att gym för många är det lättaste alternativet. Men är det viktigt att vara snygg, skotta åt granntanten, bär matkassar.

    För trettio år sen hade jag väldigt snygga armar. Bar kattsand, fodersäckar, balar med kutterspån halva dagarna. Och hjälpte äldre bära drickabackar.

      Det går ju jättebra att bära tunga grejer på gymmet också. De allra flesta gym har en bra yta för fria vikter, med massa roliga grejer att bära/kasta/putta/klättra/hoppa på. Gym är inte bara maskiner, som vissa verkar tro.

      Shit, måste skaffa katt, häst och flytta till en ort med mer snö…

      ELLER så kan jag gå på gym och träna, då kan nog min korsbandsskada, fotledsskada och axelskada osv ?få rätt belastning och träning

        …och glömde, resa bak i tiden för att kunna bära ”drickabackar”, de är väldigt sällsynta där jag bor

        Men du, jag pratar om snygga muskler som tydligen är viktigt för många. Du använder träning till annat. Om du inte såg en drickaback för 30 år sen måste du haft nån typ av skyddat boende. Du och jag pratar inte om samma sak.

          Du läser tokigt, jag skulle ju tillbaka i tiden för att få fatt i backarna. När jag var liten hade vi back för läsken men vad jag sett i min lokala affär så är det inte tillgängligt här nu mera.

          Nej, har aldrig bott på ett boende, är fullt fungerande, högutbildad med en inkomst som kan betecknas som höginkomst.

          Tränar styrketräning för att hålla kroppen stark och få behålla mina snygga muskler. Eftersom jag har skador kan jag inte sköta det genom att bära diverse otympliga tingest jag ramlar över som du tydligen kan.

          Lycka till med dina höbalar, grannar mer snöproblem och drickbackar.

            Men nånting fick dig att reagera så negativt och humorbefriat. Känner du dig inte snygg nog? Att jag hade snygga armar pga fysiskt (lågutbildat) arbete för 30 år sen stör dig tydligen.
            Varför bete sig som en kränkt Anna Book i lightversion?

            Al The real Al,
            vilken bitter betterwisser du är. Är det någon annans roll du tagit över?

    Tycker inte My känns sund . Skulle aldrig betala hennes som pt . Hon har inget jobb att gå till utom de hon sysslar med hemifrån . Känns så lat inte undra på att hon är mullig . Absolu inget fel på mulliga men ska man jobba som pt och ge folk kostråd borde man börja med sig själv . Vissa tror hon är i form pga att hon lägger upp gamla bilder . Inte ens då kändes hon sund . Hon borde lägga ner pt jobbet

    Igår var det måndag! My började då sitt nya sunda liv. Igen. Matlådor och pw med tillhörande bilder. I dag är det tisdag. Då blev det morgonfika ute (kalorier in och ut, enkelt med Lifesum ?) och några timmar senare en utelunch (fröken Tight is right unnade sig en cola zero till maten, vatten är inte hennes grej). Hon är inte sen på att visa sina utemåltider på Insta!
    I kväll blir det sannolikt soffmys med Netflix och några kokta ägg, mjölk med kaffe och dadelbollar (vill ni ha receptet?) och kanske lite egentid med ”Myspaketet”. Står väl uppdukat på muggen nu när L åkt till farsan.

      Du, jag sitter faktiskt och äter chips. Åt chips. Mys mys kan nog funka som bantningsmodell för mig.

      Alla dessa nystarter, så ofta det är nystarter som man ska följa.. så märkligt och det är ju verkligen inte att vara i balans. Hon är definitivt inte i balans utan verkar mest besatt och fixerad vid sin kropp o träning. Hålla på med appar för att veta vad man ska äta när hon själv utger sig för att vara expert med kunskaper och kan hjälpa alla andra. Bullshit, allt rimmar illa. Så fejk och pinsamt.

    Har det inte gått lite väl långt om det inte är ok att träna för att se bättre ut/få en tight kropp?
    Träning är ju bra!
    Att man blir snyggare i kropp av träning är väl inget att hymla om?
    Ser inget problematiskt i det.
    Att spruta in gift i kroppen är däremot problematiskt.

    Kände inte till mycket om denna My men fann mycket nöje i att läsa hur hon besvarar kommentarer på Insta. Mycket skrattgråtemojis och passivt aggressiva svar.

    Kul matlåda med köttfärs å ris bara rätt upp och ner, haha. Ett basilikablad kunde hon väl unna sig.
    Med en sån där plain mat får en inget hälsoglöd i fejset direkt..

      Det finns filter ?

        Och Rosenserien.

      Nu har hon plockat bort några frågor o sina egna svar. Kom väl till insikt att det inte såg så bra ut.

    Vad är det för fel på att vilja vara tight nu då? Det är ju en av bieffekterna med träning varesig man vill eller inte. Känns också konstigt att dubbelbestraffa kvinnor på detta sättet. Först säger samhället till en att man ska vara tight och sen när man vill bli det klagar folk. Kan inte alla bara sköta sin egen business?

    Så trött på kommentarer som Stina Wolters. Du kan absolut må bättre i kropp och själ om du blir tight på ett hälsosamt sätt dvs träna och äta bra. Äter du rätt och tränar frisätter du endorfiner och ev ångest minskar. Håller du på att svälta dig själv för att bli så smal så möjligt så mår fu nog inte så bra. Tröstäter du, överäter och är stillasittande leder det inte heller till lycka direkt. Det är tufft att vara människa men det är inte övervikt eller anorexia som är de två alternativen som finns…

      Det går ibland till lite överdrift när vissa saker tolkas av vissa…

      Nej, tight är inte synonymt med lycklig, men träning är ofta kopplat till välmående.

      (Och ja, ibland också till ohälsa, men det kan du i princip koppla ALLT till, bara du lägger manken till)

      Stina är över hela internet och ska bestämma vad folk får skriva och tycka.

    My skriver oerhört illa och tror inte ett dugg på att hon har dyslexi. Hon är bara slarvig och eller bryr sig inte. Tror hon sagt att hon har adhd också.
    Trött på människor som ljuger om att dom har diagnoser.
    Mvh trodde jag hade dyslexi i gymnasiet (men fick testa mig och jag var bara okoncentrerad) och sen som vuxen 30+ fick jag diagnos adhd

    Passus: Man kan också bli tight-tajt-fast i hullet-mindre pösig om man tex gör en bukplastik. Om det i Mys fall handlar om ett skönhetsingrepp eller en kass bukvägg efter förlossning låter jag vara osagt.

      Gjort två magoperationer. Den sista gjorde hon nog bara för utseendet. Samtidigt gjorde Book sina girlisar som även expanderat av viktökning.

    Tänk alla 100-tals sockerberoende klienter hon vänt genom åren ???

      De som följde hennes tips om pressad citron har nog ingen emalj kvar på tänderna. Myggan mäter inte antal matskedar. Det var antal citroner på morgonkvisten.

    Kallar My det för smarta val att äta torrt ris och torr köttfärs, det ser inte ut som någon kostexpert och PT rekommenderat det…snarare en person som varken kan laga mat eller kan näringslära.
    My vill så hårt men ju mer hon försöker desto tydligare syns det att hon inte har kompetensen att jobba med det hon vill lura folk att hon är utbildad till.

    My är väl problematisk som coach överlag med tanke på alla hennes egna krascher, hon verkar ju inte direkt leva som hon lär

      Hon lever efter logiken att hon fått kunskap genom sina krasher. Så smart tror hon att hon är virrpannan.

    Bilderna ser ut att komma från Willys sidor.

    Gosh vad många har har stora problem med My, jaja omväxling av objekten förnöjer och Bianca får nu ngn dags nätvila här 😉

    Oj vad kommentarer det var. Orkade inte kolla alla så detta kanske redan har delats.
    Hittade denna bild på facebook från 2019 så den kan ju ha varit till inspiration?
    https://www.facebook.com/fysiokost/photos/olika-varianter-av-k%C3%B6ttf%C3%A4rs-eller-vegetarisk-f%C3%A4rs-utg%C3%B6r-en-stapelvara-i-m%C3%A5ngas-k/435659486993490/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.