Sitter kompetensen i kilon?

My Martens är återigen på krigsstigen, och hänger ut en person som skrivit en kommentar om att det mer verkar vara My som är i behov av en PT, snarare än att vara en.
Kommentaren är lite småpuckad med tanke på att en människas kompetens inte sitter i utseendet, och förändras således inte heller bara för att kroppen gör det.

Jag skulle vara tveksam till att ha My Martens som PT, och det har ingenting att göra med hennes utseende.
Det är snarare det hon berättar om sitt psykiska mående som skulle få mig av avstå, då jag inte vill ha en PT som hela tiden skriver om hur dåligt hen mår och att hen knappt kan ta hand om sig själv.
Jag vill inte betala för en tränare som kanske inte är kapabelt till att ge sina klienter mer än minsta möjliga tid, energi och engagemang, och som när som helst kan må för dåligt för att ha några klienter.
Det är citat som dessa som gör att jag skulle se mig om efter en PT som inte skriver om sitt egna dåliga mående, dag in och dag ut, sida upp och sida ner.
Det är säkert så My mår och det är ingenting negativt med att vara öppen med sitt dåliga mående, men skriver man om det på det sätt som My gör, då får man kanske också tugga i sig att förtroendekapitalet för en som PT och coach, inte är superhögt.
Så resonerar i alla fall jag.

Jag är inte i en ”bra period” just nu. Jag gör det jag måste och inte mycket därtill.

Just nu är jag för trött. Jag jobbar, kör min PW, hemmaträning just nu. Några fysiska PT som snurrar. Privat Ludvig med allt vad det innebär❤️
Men jag själv privat är deprimerad, låg, trött … extremt trött ❤️‍? . Med samma gamla vanliga ångest jag brottas med.

Jag sköter alla mina måsten, även ond er kostar på. Men sen sover jag och mår därefter.
Alla mina rutiner har försvunnit tillfällig. Inte en enda morgon promenad. Inget gym. Knappt lagat mat, utan gjort snabblösningar och levt på knäckebröd ??‍♀️ Men ibland får det vara så.

Ännu en dag i nedstämdhet….. Men. Även en dag i nedstämdhet har sina ljusglimtar, glöm inte det ☺️

Idag är en riktig skitdag! Förlåt att jag utrycker mig så, men det är verkligen en riktig skitdag!
Det är grått och trist. Jag har sovit sviiiin dåligt inatt. Medicinerna ger mig massa biverkningar som jag ordagrant hatar! ? Jag är så trött så trött att jag inte vet vad…. Precis efter promenaden så var jag lite piggare. Drack lite kaffe, men inte ens den smakade särkilt gott, eller fick fart på mig.

248 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon är ingen PT. Hon har inga klienter.
    Finns ingen annan PT i hela världen som INTE visar sina kunder och resultat.
    Om hon bara slutade ljuga om allt så kanske man skulle kunna stötta henne. Var dig själv My!

      Fast hon är nog PT?
      Gått en sån betalutbildning som ett samarbete.

      Däremot kanske hon inte tar klienter. För som du säger, ingen PT skulle väl jobba i hemlighet. Det är väl möjligen om man jobbade i Hollywood då… Men då skulle man fortfarande visa upp de kunder som inte va så kända. Förstår inte vad hon skulle tjäna på att vara PT på ”låtsas”? Få fler samarbeten inom träning/hälsa???

        Genom att låtsas att hon redan har nöjda klienter så hoppas hon väl på att få klienter tänker jag.

      Nu fick Anna och My en anledning att snyfta och rasa vilket de älskar så de får uppmärksamhet och sympatier, de tar varje liten chans till det så skriv inget dumt till dem, ge dem inte det. Nu skrev han ju INTE att My är f e t utan det är det Anna och My som skriver. Nu fick My möjlighet att framhäva sig och raljera om hur mycket kunskaper hon har, är sjuk och under rehab. Under ”rehab” har hon påstått länge i flera år, det ska tydligen låta mer intressant och ge sympatier. Hon vill alltid ha anledningar till att hon går upp i vikt, vill kunna skylla det på något. My är inte att lita på. Hon har INTE och har inte haft många klienter vilket hon låtsas som och påstår. Bild hon använt som ska föreställa ”en klient” kan vara vem som helst, lätt att säga ett förnamn liksom, likaså att hon nu visat en bild där det står att någon gått ner 10 kg på 8 veckor och menar att det är en klient till henne som hon kallar Cissi, kan vara vem som hels kanske My själv, dessutom så har ju My sagt att hon inte haft klienter på ett tag för hon har varit upptagen med flytt – så det går inte ihop. Nu låtsas hon också att hon varit PT till en som var med i tv-programmet ”Du är vad du äter” men hon instruerade en på gymmet Sats bara där de filmade, hon typ hejade på och hämtade vatten… My vinklar och överdriver allt. Hon har gått en pt-utbildning (sponsrat) men hon klarade väl inte slutprovet och har inte visat upp någon licens eller certifikat.

        Vad är det för dödlig sjukdom hon har? Vad är det för medicin hon äter som gör att hon får så mycket biverkningar? Varför äter hon inte Levaxin om hennes sköldkörtel inte fungerar som den ska? Vad är det för rehab som hon måste ha?
        Några av mina frågor bara…

      Nu är jag sen me kommentar men är hon utbildad PT eller/ och kostrådgivare ????

        Läs på henne blogg där svarade hon nyligen på en fråga om det. Många o korta utbildningar.

      Exakt min tanke. Jag känner en drös som jobbar som PT. Ca 3ggr i veckan får man se deras klienters resultat då det både är marknadsföring för dem och en pepp för klienten. Dem jag känner blir även taggade på sociala medier av deras klienter då de får hyllningar hit och dit.
      Dem jobbar även inom kost, som PT kommer också kundskap om mat. Även jag har kundskap och kalorier. dem som har kundskapen vet också att vill man gå ner eller upp i vikt är mat A och O. Man måste ha rutin. Man måste äta sina mål om dagen (minst 4) skillnaden är underskott eller överskott av kalorier. Äter man som Myggan så kommer man inte gå ner i vikt. Man kan stanna i vikt av att äta skit eller ingenting. Man måste få igång sin dagliga förbränning och det får man av mat. Annars går kroppen in i försvarsmode.
      Så nej hon är nog varken PT eller kostrådgivare. och jag hade aldrig anlitat henne.

    Sorry men ja, hade aldrig anställt en PT som har lite hull överallt. Indikerar att personen inte vet vad som krävs för att hålla en hälsosam livsstil.

      Har du sett styrkelyftare? Några av de starkast jag männen och kvinnorna är inte pinnsmala. Man ser vältränad ut om man har låg andel fett. Det säger dock ingenting om hur stark man faktiskt är eller hur bra kunskap eller teknik man har om träning. Jag blir fett irriterad när alla tror man är svag för att man inte har en låg fettprocent. Många gånger lyfter jag tyngre än män och oftast blir de förbannade eftersom jag är fet och kvinna. Hatar förutfattade meningar baserat på utseende.

        Du har nämnt en enda gren inom sport där en låg fettprocent inte är av godo. De flesta tränar dock inte för att lyfta 200 kg, utan för att vara slanka, smidiga och uthålliga och ha ett välmående hjärta. Det går alltså inte ihop med det du skriver då det är helt skilda mål. Sen är tyngdlyftare några av de mesh ohälsosamma människorna som finns.

        Haha ja och de flesta människor tränar för att bli styrkelyftare ? vilket idiotiskt argument. Hur många tyngdlyftare dör inte i för tidig ålder? De är överrepresenterade bland förtida död. Herregud

          Fascinerande. Två kommentarer på rad som blandar styrkelyft och tyngdlyftning och inte ens vet att det är två helt olika saker. Ni vet förmodligen heller inte att det finns viktklasser ända från -47/-57 kg och att de som tävlar där är allt annat än feta. De är pyttesmå, men lyfter ändå 3-4ggr sin kroppsvikt. Det är inte alla som tävlar i tungvikt liksom. Kolla exempelvis på Alba Boström hur man kan se ut när man väger 63kg till 150 cm. Genuint råstark tjej med drömkropp enligt mig.

            Precis. Min kompis har vunnit SM i tyngdlyftning och hon är ett litet tajt muskelpaket. Skitsnygg och skitstark är hon och hon har absolut inget synligt fett.

        Men hon är väl inte PT inom styrkelyftning?

      Det finns hur mycket forskning som helst som visar att man inte behöver vara ohälsosam för att man är överviktig. Det säger ingenting om din fysiska eller psykiska hälsa.

        Finns väldigt mycket forskning som visar att övervikt påverkar din hälsa negativt i längden,oavsett orsak.

          Ja för vissa, ja kanske majoriteten. Men tror ni som argumenterar så här på riktigt att alla överviktiga inte redan vet allt detta? Det är faktiskt sant att man på riktigt inte kan avläsa någons hälsa genom att ta en titt på deras kropp. Och nu menar jag såklart inte att det är samma sak att väga 180 kg och 90 kg. Men dessa oombedda råd och uppmaningar som överviktiga får konstant är så jävla orimliga. ALLA VET!!! Folk vill bara leva sitt liv. Och vissa tjocka/mulliga/med mer hull är perfekt hälsosamma. Jag tror att ni som argumenterar såhär kanske inte förstår att ni säger såhär för att ni inte tycker att tjockhet är vackert eller önskvärt. För inte går ni väl tex fram till/kommenterar hos alla rödhåriga ni ser och upplyser de om att de löper större risk att bränna sig i solen? Jag tror att dessa människor kanske inte är så mån om andra människors hälsa trots allt, ni tycker bara inte om att se tjocka människor.

            Man är självklart inte perfekt hälsosam när man har övervikt. För mycket fett är inte bra för kroppen. Det har blivit som någon sorts känslogrej nuförtiden att man inte ska säga något negativt om övervikt, men vi är många med lite övervikt som inte fattar varför det är så farligt att prata öppet om att det inte är bra.
            Jag äter nyttig mat, absolut, MEN jag äter lite för mycket av den och därför har jag lite övervikt. Jag tänker inte låtsas att jag är lika hälsosam som min man som äter samma mat men äter lagom mängd och är smal. Varför ska detta vara så tabu?

              Vad för hälsoproblem har du?

                Josefin, övervikt leder inte på en vecka till hälsoproblem, men det man alltid ska ha i åtanke är hjärt-kärlsjukdomar och diabetes. Fett kring inre organ är skadligt på längre sikt, inte i samma stund man går upp i vikt. Eftersom övervikt är en livsstilsorsakad egenskap är det mycket vanligt att man har den i många år. Därför leder den till hälsoproblem.

                  Så bra skrivet.

            Är tacksam om ngn påminner mig att smörja in mig eller säger till om jag börjar bli röd. Har hänt att jag glömt allt fler många gånger och är det fläktande så känner jag inte att jag bränt mig förrän det är för sent. /rödhårig
            Nu är det ju inte så att jag påminner överviktiga om att inte äta ditt och datt till dem personligen. Att diskutera i stort samt faktiskt säga emot när fetma nu för tiden blir normaliserat som hälsosamt hull för att ingen vill avstå ngt i sin kost, det gör jag.

          Precis som undervikt gör. Lika stor risk.

          Ett jävla tyckande, den senaste forskningen visar att en AKTIV överviktig person kan vara mer hälsosam en en inaktiv smal person. Det här likhetstecknet mellan vikt och hälsa är väldigt märkligt. Vikten säger inget om din mentala hälsa, visar inte att du kanske har en grav ätstörning, röker som en borstbindare eller är en sprutnarkoman för all del. Så himla märkligt att alltid utgå från att överviktiga är mer ohälsosamma än random smal person.

            Övervikt leder i stor utsträckning till depression och även en belastning på dina leder. Sen beror det ju på hur mycket övervikt vi pratar. Svårt att vara aktiv och njuta av det med fetma.

              Den eventuella övervikt MM har belastar inga leder och om man blir deprimerad som överviktig beror det ofta på omgivningens attitydproblem.

                Nä, äter du mat med mycket socker så kan det påverka tarmfloran som i din tur påverkar det psykiska mående. Många mår faktiskt dåligt just pga dålig kost. Självklart finns det allvarliga diagnoser och jag säger inte att all psykisk ohälsa beror på dålig kost och för lite motion – absolut inte – men många skulle må bättre om de la om kosten.

                  Så när du blev emotsagd vad gäller vikt handlar det plötsligt om tarmflora?

                    Suck, dålig kost leder ofta till övervikt. Få överviktiga som inte äter mycket kolhydrater och socker.
                    Såklart även smala som äter skit och mår dåligt.
                    Vilka är hälsofördelarna med låt oss säga 20 kilos övervikt? Orkar du mer? Ökad smidighet? Så sjukt att övervikt ska normaliseras och lyftas fram som ngt positivt.

                  Du kan inte likställa dålig kost med övervikt. Du kan ha dålig kost och vara smal. Faktum är att allla jag känner som är smala äter mycket socker. De jag känner som är tjocka äter inget socker. De tjocka är mer hälsosamma iom att de ist äter bättre saker.

                    Kolhydrater blir socker i kroppen också. Självklart finns det smala som äter dåligt och mår dåligt. Köper inte att den ökande fetman i Sverige beror på ökad motion och bättre kost.

          Men oavsett hur kunnig, fet, överviktig, tjock osv man är så är det ju bra att träna.

          En del kanske blir nervösa av att träna tillsammans med värsta perfekta muskelpaketet. Få kan man väl träna med My.

          Träning och hälsa är för alla.

      Tycker My ser ut som att vara i en god och hälsosam form. Det är det gamla disneyidealet som är ohälsosamt.

      Tror dock inte på fenomenet PT, träna med kompisar istället om man har tråkigt.

        Fast nja, det är inte direkt en hälsosam form, oavsett vad man själv tycker.

          Jag undrar – hur kan ni veta att hon skulle ha en ohälsosam vikt eller övervikt? Jag tycker hon ser helt normal ut, ingen utbuktning med bukfett. Det är mycket mer imponerande med en tjej som kan meja ned någon med en hockeytackling än en jävla ängslig snövit.

          Jag hatar disney. My borde spelat snövit istället och mejat ned sina elaka systrar, och sedan även mejat ned alla gästerna på balen.

            Hon har opererat sig, bukplastik. Därför har hon platt mage trots att hon är knubbig.

              Brösten är också förstorade, syns lång väg o är helt ute idag, idealet är små bröst för att se yngre ut o inte som en gammal tant. Titta på alla US modeller, som plankor, ursnyggt

                Ja det håller jag med om. Stora bröst ser bara klumpigt ut. Liten byst är mycket mer classy. Det bästa med att gå ner i vikt är att bysten blir mindre och elegantare.

                  Bysten blir mindre och elegantare. Tillåt mig att storskratta. Det var det dummaste jag läst idag. Till och med dummare än Mys inlägg.

                    Vad är det för dumt med det? Många tycker att stora muskler är snyggt, andra tränar för att få stor rumpa, jag tycker att små bröst är snyggt. Förklara varför det är dumt?

                  Man märker verkligen att du försöker provocera här inne med dina äckliga åsikter. Du har kvinnohat, du har såna sjukliga åsikter om kvinnors kroppar. Var bara tyst.

                    Vad menar du? Vad är problemet med att tycka att små bröst är elegantare? Jag har gått ner ca 5 kg, och mycket av det som försvann satt på bysten. 5 kg är inte en stor viktnedgång men mina kläder sitter otroligt mycket snyggare nu, särskilt klänningar och skjortor. Just pga av att brösten blev mindre. Vad har det med kvinnohat att göra? Och så ditt avslut ”var tyst”, typisk hysterisk person som inte har några argument.

                      Men du kommenterar ofta här inne med såna åsikter där du vill få folk att må dåligt. Varför ens skriva att små bröst är elegantare och mer classy, så enligt dig så är stora bröst trash? Har du inget liv eller, du är ofta här inne och vill provocera. Så fort man går in här och läser olika inlägg, så ser man alltid just såna kommenterar som dina och alltid under ditt namn Anonym som trycker ner folk.

                      Jag kommenterar ofta med åsikter där jag vill få folk att må dåligt?

                      Vänligen förklara vad du menar. Mår man dåligt av att en random anonym person på nätet föredrar små bröst, då har man jäkligt stora issues som inte stannar vid brösten. Jag föredrar killar med mörkt hår också, menar du nu att jag skriver detta för att få alla blonda män att må dåligt?

                      Du verkar må dåligt i dig själv och det beklagar jag. Är det såhär jobbigt att läsa att personer har olika preferenser rekommenderar jag en paus från internet.

                  Mm för dom där det funkar. Mina meloner är kvar oavsett ?

                    Ja det är såklart olika. Har man mycket fett på boobsen går det lätt att minska ner dem genom viktnedgång men körtelvävnad sitter ju där den sitter så att säga.

                      I Mys fall är det inte ”fett” hon har opererat brösten lagt in för stora, o det kostar väl ganska mycket att operera ut dem. Se, både Maggan Graaf o hennes syrra opererade bort bröstinläggen, så fint det blev. Vem vill ha stora tantboobs idag som bara gör att man ser ännu tjockare ut när man nu talar om viktnedgång.

                  Nog blir den mindre alltid….har gått ner 15 kg på 3 månader och bysten har förvandlats till taxöron…Inte så snyggt..

                    Med bh och kläder på är det jättesnyggt oavsett hur formen är utan bh, tycker jag. Och hur många ser dig utan bh? Bara sådana som gillar hela dig oavsett, förhoppningsvis!

                      Varför ha bh om man har taxöron?

            Tror du syftar på Askungen, inte Snövit…

            Svårt att se på bilder nu om du tycker My är smal eller inte. Hon lägger ofta ut gamla bilder. Och hon har sagt förut att hon gått upp 30kg. Kan ju vara lögn det också.

          Vad skönt att jag inte längre bryr mig om någonting.

            Stackars dig, varför inte?

          Vart är hon inte hälsosam? Måste man vara trådsmal/mager för att vara hälsosam.
          Tycker inte att my ser annat än normalviktig ut.

        Den form hon opererat sig till, utan de operationerna hade hon haft allt fett kvar på mage och andra ställen som nu är borta. Det lurar folk att hon är platt, precis som Anna Book som gjort bukplastik så utseendet blir fel med fel proportioner.

        Du tror folk går till en PT för sällskapets skull?

          Sällskap och pepp Ja, såvida det inte handlar om sjukgymnastik.

            Mm nej

            Då gör min PT otroligt mycket onödigt jobb…

      Dömande kommentar as always.

      Fel. Hälsosam livsstil kan man ha trots BMI något över ”normalvikt”. Precis som man kan ha ätstörning trots att man har ”den perfekta idealkroppen”. Bara en fördom att alla med övervikt sitter och vräker i sig pommes, vin, pizza och donuts hela dagarna. Däremot kanske My inte vet hur/inte vill man svälter ner sig till en vikt ens kropp inte trivs av men det ser jag inte som något negativt.

        My skulle inte behöva svälta sig, det räcker med ett litet kaloriunderskott. Om hon åt riktig mat istället för att dricka en massa drycker som inte mättar så skulle hon redan där kapa en hel del kalorier utan ansträngning. Och vad menas med en vikt kroppen inte trivs av? En kropp är en kropp. Det är personen som äter mer eller mindre och trivs mer eller mindre med vikten.

          Kroppen mår inte bra av en för låg kroppsprocent, sen vilken procent det innebär är individuellt. Men det kan orsaka tex utebliven mens eller att snubbar ej får upp den tex. Då fett behövs för hormontillverkning osv. Så nej det är inte bara beroende på hur personen trivs med sin kropp.

            Jag menar självklart fettprocent ?

            Sant men att ha för låg eller för hög fettprocent så tex mensen uteblir är ju när det är extremt är något håll. Jag vet inte vilken fettprocent jag har men är smal (1.67, 50kilo och då har jag ändå en del muskler) och mina hormonella hälsa är perfekt.

            Ja men för att mensen ska utebli så ska man ner en bra bit under BMI 18 till exempel. Det handlar inte om något inom normalvariationen då. Vanligt smala kvinnor är ju de som är mest fertila.

          My får se ut hur fan hon vill. Massa elaka kommentarer om antingen för stor eller kommenterat bysten. Inte klokt!!

            Det är ju särskilt intressant med tanke på att ursprungsinlägget faktiskt handlar om hennes mående och inte hennes kropp. Jag tycker det säger en hel del om merparten av personerna som hänger härinne.

              Tror nog Camilla vet vilka kommentarer det kommer att generera.

            Det är My själv som skriver elakt och pekar ut en man med hans IG så sjukt beteende?! Hon har ju sagt själv att hon behöver en PT och det var allt han sa.. en annan man sa inget och fick skrivit massa fula ord, vad håller hon på med.. otäckt hoppas hon blir anmäld för förtal för hon ljuger om två män och hittar på.

              Det är väl för tusan han själv som ”hänger ” ut sig med sin idiotkommentar!

                ”hänger ut”

                Med vad?!

      Hull är inte = ohälsosamlivsstil

      Och jag är tvärtom! Vill inte ha en som är galet vältränad, och dessutom gör läppar och löshår som allt fler gör.

      Varför?

      För det gör mig omotiverad helt enkelt

      När ska folk fatta att ligga konstant på kaloriunderskott inte är lika med hälsosamt? Att träna på elitnivå är inte heller hälsosamt. Ett synligt sexpack på en kvinna är, för de flesta, inte alls hälsosamt. Vad ni anser vara snyggt behöver alltså inte vara det som är bäst för kroppen, psykiskt och mentalt.
      Det är hälsosamt att röra på sig och träna rimligt mycket. Det är också hälsosamt att få i sig tillräckligt med energi för att inte ligga på underskott.

      Jag hade hellre valt en med lite. Jag vill inte bli styrd aven atlet eller militär. Min förra pt (utseendemässigt) såg bara tunn ut. Dvs noll muskler och bara tunn. Hon hade dessutom sjukdom i bagaget, vilket gjorde att hon (jämfört med en annan) (ja, EN bara dock) hade en helt annan förståelse för mig och min kropp och min sjukdom som satte spärrar för mig. Hon va den bästa personen jag haft bredvid mig på gymmet. Peppade, hjälpte mig förstå osv. Hon kan fortfarande skriva och hjälpa mig med övningar trots att jag inte betalat. En så jävla bra människa och massa kunskap.

      Sen gjorde hon triathlon osv osv va iväg på sjuka utmaningar.

      Hade en annan PT som ser ut som en tvättbräda typ. Hon ville bara sälja in timmar, struntade i min sjukdom och körde på sitt. Samma med olika pt online.

      Man ska inte alltid döma utifrån det yttre! ? Jag bryr mig inte (ja jo finns väl gränser, extrem fetma tex) hur personen ser ut – det viktigaste är hur vi funkar ihop, hur hen lyssnar in mig och intebara kör säljteknik.

      Lite hull skadar inte tycker jag. Dock vill jag personligen ha en PT som liknar de mål jag själv strävar efter. Skulle aldrig anlita en överviktig (enligt mina mått mätt!) PT då jag anser att det sänder ut fel signaler. Skulle inte lita på att hen visste vad jag behöver för att uppnå mina mål. Hur personen väljer att se upp lägger jag mig inte i. Men i en bransch som denna så tycker jag man ska återspegla det man jobbar med. Kost, hälsa och sunda ideal. Med det sagt behöver man inte vara värsta body buildern eller vara smal som en sticka.

        Förstår hur du menar. Men jag har ett bra exempel på hur utsidan inte alltid speglar kompetensen.

        Jag va svarthårig (färgat, blond i mig själv). Bokade tid hos en frisör för att få bort det svarta och slutligen bli blond igen efter 4-5 år. Frisören jag bokade tid hos såg ut som… ja jag vet inte. Emo möter… emo? ? Trassligt, svart, ”ovårdat” hår. Hon såg verkligen inte frisörig ut. Dvs (i mångas värld) perfekt färgkombinationer, långt lockigt fixat hår osv. Hon såg ut som att hon varit på rejv i typ en vecka. Bakis och trött.

        Det va den mest kompetenta (både socialt och på sitt jobb) frisör jag någonsin haft. Så pass att när jag flyttade 2h bort från den staden så behöll jag henne. Hon var (är) fortfarande den duktigaste frisören jag haft. Hon lärde mig massor om färgläran inom hår, hårets uppbyggnad, teknik osv osv osv.

        Poängen? Man behöver inte se ut som man lär.

        Men jag förstår dig, jag tänkte ju likadant förr. Kunskapen är en sak, deras kropp en annan. Man vet ju inte varför personen ser ut som hen gör. Kan ju vara mediciner, ångest, stress, livet – allt.

      Har du sett han som tränar i biggest loser Sverige?!

      Du är ju dum på riktigt, ja, t.o.m. rent puckad! Hälsa sitter inte i antal kilo och tjejen har ju dessutom en sköldkörtelsjukdom som gör att man lägger på sig vikt.

        Nej, det är inte den sjukdomen hon har. Hon la upp bild på sina mediciner en gång och det är inte sköldkörtelmediciner.

          Hon äter en medicin som slår ut hennes sköldkörtel.

          Läs igen kanske? Hon skrev att hennes mediciner påverkar sköldkörteln. Inte att hon äter medicin för sköldkörteln.?‍♀️

            Och Levaxin kan ätas samtidigt med de mediciner hon själv lagt ut på bild. Det är väldigt många som har underproducerande sköldkörtel.

            My själv var missnöjd med sin vikt långt innan hon fick sin senaste diagnos.

            Så löjligt att skriva en hel roman för hon tolkade en kommentar fel. Sen så brukar My gapa om att inte lägga ord i hennes mun.

            Den här Anders har inte yttrat sig om hennes vikt.
            My däremot måste svara med BMI, sjukdomar och att hylla sin kompetens.

          Medicinen hon la upp kan påverka sköldkörteln speciellt i början. Medicinen kan orsaka viktuppgång och man rekommenderas att inte dricka kalorihaltiga drycker och att vara noga med vad man äter.

            Och varför kan hon inte äta sköldkörtelmedicin då?

              Undrar jag också. Hon kanske redan gör det, men vill låtsas som hon inte kan gå ner i vikt av andra orsaker. Får ju alltid utgå från att My ljuger eftersom hon drar rövarhistorier gång på gång.

              För mig hjälper inte levaxin. Så att tro att det är någon mirakelmedicin är ju att lura sig själv.

      Jag skulle inte välja en som opererat sig.

      Jag hade valt en som tränat sig till en bra livsstil och lever som den lär.

    Alla dessa korkade människor. Det är först i och med sociala medier som de kan sprida sin dynga till en större publik. Trist att de helt saknar självinsikt.

    Eller så kan det vara bra med en PT, som vet vad det innebär att må psykiskt dåligt ibland…

      Absolut, men jag vill kunna få feedback och push och inte ett svar att hon inte mår bra den dagen.

        Precis. Hur orkar hon sköta sitt jobb? Det verkar väl mest vara onlinekurser som hon sköter hemifrån. Tips på bra kost och recept vill jag inte heller få av nån som själv visar upp en väldigt ensidig kost (smoothies, mycket tillskott, enbart ris+kyckling i en matlåda osv.). Det är väl klart att hon kan veta mycket om kost ändå, men jag skulle hellre välja nån annan som pt och kostrådgivare. Hon verkar kämpa mycket med hälsan och vikten, så jag önskar självklart att privatpersonen My hittar sin balans.

          Vet du hur många som går till jobbet och gör det professionellt fast personen mår skit? ?

        Nu coachar jag inte folk men har varit instruktör inom olika områden och jag klarade av att skilja på mitt mående och pushande till andra. Likväl som jag klarar av att separera mitt mående mot det vanliga arbetet. Bara för att jag har en depression betyder inte det att jag sitter och grinar ögonen ur mig hela tiden och inte kan sköta mitt liv och åtaganden.

        Att sen My verkar må oooootroligt dåligt kanske man ska ta med en nypa salt.

        Skall en PT sköta det jobbet utanför utförda pt-timmar?!

      Absolut, men inte under tiden hen själv mår dåligt, utan när det blivit en erfarenhet att kunna använda sig av och för att kunna relatera till klienterna.

        Men hon har ju mått dåligt i 3 år nu!!!

        Men många köper ju pt-timme för att ha någon som tränar en i en timme kanske ger en lite råd då och sen kör man resten själv. Alla kräver ju inte någon som kan ställa upp när som man behöver ett råd.

        Sen är det ju segt om hon mår så dåligt att hon måste ställa in. Men känns ju som det låter som hon kör på jobbet och sen däckar.

        Då skulle ju ingen kunna jobba, typ. Jobbet kan tvärtom rädda en från väldigt mkt skit.

        Så alla som har psykisk ohälsa ska bli av med jobbet? Fräsch åsikt.

          Nej, verkligen inte.

    Så hon var tvungen att spamma på hans bilder med samma innehåll?
    Har aldrig sett en mindre proffsig PT än hon.
    Skulle heller aldrig anlita henne som PT.

      Aldrig sett en mindre proffsig företagare.

        Nej inte så proffsig i sitt företag och det genomsyrar det mesta.
        Funderar även på bristen på konsekvenstänk och planering där jobb o privatliv flyter ihop.

        My och Jonas bodde i hans lägenhet mellan flytt. Skulle ha varit smart att bo kvar där medans renovering av den nya lägenheten pågick.
        Tror My kom på mitt i flytt att det skulle bokas in elektriker och målare.
        Nu bor de mitt i röran och båda ska jobba hemifrån. Bättre för alla om Jonas vara i sin studio och My i sin eller på något fik och lät hantverkarna göra sitt jobb ifred.
        Jonas ville att de skulle avvakta ett tag med målning m.m.
        Kanske med tanke på sin sambos nuvarande mående. Men som My vill så blir det,
        då får hela familjen ta smällen.

    Personligen hur en PT ser ut själv i kroppen stör mig inte, men jag skulle aldrig anställa någon som kan så lite om mat och kallar sig kostrådgivare. My lägger hela tiden ut antigen att hon bara kör pulverdrycker,ägg och kyckling och ris, eller så äter hon onyttiga alternativ på restaurang ,buffé och fikar med godsaker som en tok. Hon kallar sig kostrådgivare men har jag nog aldrig sett någon äta så dåligt som hon.

      Jo absolut!!! Att man skulle bry sig om hur en PT själv ser ut i kroppen! Man vill ha en pt som själv tar hand om sin kropp o det ser man på dennes muskler. En proffsif pt kostar ca 2000 per gång!

      Är My trovärdig som PT med den kroppshyddan? En PT föregår med rätt exempel. Mår bra, utstrålar engagemang o klagar ALDRIG på ständigt dålig hälsa, sjukdomar, familjeproblem utbrändhet m.m hur fasen ska man kunna vara en äkta PT när man själv ser så kraftig ut, klagar på sjukdomar o hälsa m.m, skulle ngn ens betala för detta??

      Alla PT jag har haft har haft som intresse att själva se fit ut!

      Rullgardina. Håller med dig
      Ena stunden är det hälsosamt andra inte.
      Hon förespråkar att man ska ta in mindre kalorier än man förbrukar. Gjorde hon det och samtidigt åt mer varierad RIKTIGT god hemlagad mat så skulle hon gå ner i kombination med att hon rör sig.
      Jag själv har bantat kanske 30 år av mitt liv och hittade en metod där man äter i stort sett som vanligt 5 dagar i veckan och ”fastar” på 500 kcal två av veckans dagar.
      Försvinner ungefär ett halvt kilo i veckan och det är helt perfekt.
      Sen för att inte gå upp igen ska man tänka på att röra på sig och så kan man ta en ”fastedag” i veckan.
      Det funkar. Men att leva på mjölk som inte är mjölk, pulverkaffe, nötfärs och kyckling… Näe fy, jag skulle ledas till döds av en sån kost.
      Skulle aldrig anlita My som Pt just på grund av att hon själv inte verkar ha nån speciell kunskap om mat utan läser sig till det och tar Lifesum till hjälp
      Man behöver inte betala för att gå ner i vikt heller, ta in mindre kalorier än du förbrukar och ät så varierat som möjligt så funkar det bäst.
      Jag tycker Mys alla inlägg är så negativa nu att det finns inte en chans att anlita henne.

    My är sjuk. Och hon skyller sina extrakilon på sin sjukdom ( eller kanske behandlingen ) men faktum är att hon kämpade att gå ner i vikt innan hon startade sin medicinering.

    Undrar mest om hon söker färdiga recept från lifesum och gör matlistan till klienter ( om hon har några ) genom att kopiera. Skulle så gärna vilja ha svar på det, men det svarar självklart inte My på.
    Skulle också vilja veta om My ”bara” har digital kontakt med sina klienter, har för mig att gymmet i Vasastan skulle användas så ?!

    Men några svar på frågor får man inte.

      Och jag tänker att om hennes klienter är så nöjda och när My får så mycket kritik borde de nöjda klienterna kliva fram eller åtminstone kommentera på hennes Instagram

        Exakt. Men det finns inga.. fattar inte varför hon ljuger om ALLT

          Hon är MYtoman.

          Kan ju vara så att hunden som har eget konto kan svara annars…haha. Hon skrev ju nyss att hon hade fler konton på instagram(tror det var 6st)

            Hon är väldigt flitig att skriva till sig själv.

    Men om detta är hennes yrke kanske man kan överlåta det till dem som anlitat henne att bedöma hur hon sköter sitt jobb? Att man jag psykiska problem gör inte nödvändigtvis att man ger mindre tid och engagemang till sina kunder, känns lite farligt om människor med psykiska bekymmer på förhand ska antas göra ett sämste jobb oavsett bransch (finns såklart undantag), och sådana här inlägg gör det ju bara ännu svårare för personen i fråga att upprätthålla sin försörjning, vilket om det fallerar säkert har ännu sämre påverkan för måendet privat.

      Jo men ingen ”klient” kliver ju fram.. =
      Finns inga

        Det var ett underligt resonemang, tror inte det är så vanligt att vilja deklarera för allmänheten att man anlitat en PT och att därutöver ta sig an någon försvararroll för att försöka påvisa personens duglighet i typ ett offentligt kommentarsfält är det nog få som skulle vara pigga på?

        Men oavsett, om det inte finns några klienter, vad är i så fall problemet som gör det värt att skriva öppet om?

        Inlägg som dessa kommer inte direkt underlätta för henne att återuppta sin yrkesroll om hon nu för närvarande inte är aktiv/får bokningar.

          Varenda pt marknadsför sig så på Instagram, innan dess via bloggar. Läser du bara papperstidning?

            Läs min kommentar igen, du har missuppfattat något tror jag, då du svarar på något jag inte sagt emot? Skrev att klienterna nog inte i varje fall vill visa sig offentligt eller dras in i något. Var PTn marknadsför sig är irrelevant.

      Väldigt bra formulerat, Sonja Slutpoängen är klockren. Att tillåtas att inte må bra är väl en mänsklig rättighet. Vet inte så mycket om My, men tydligen döljer hon inte psykisk ohälsa iaf. Sen fettskammad och uppepå det ett inlägg här som pekar på och lyfter fram andra faktorer som i förlängningen minskar Mys eventuella försörjningsmöjligheter. Bussigt…

        Nej du skriver just att du inte vet så mycket om My så chilla lite

      My skriver själv att hon har bra ekonomi. Köpt lägenhet(våning) själv.
      Köper nya möbler, renoverar, funderar på byta kök, sanerar sina tänder.
      Så pengar verkar inte vara något problem.
      Men hon skriver inte längre att hon åker in till sin studie på förmiddagarna som hon gjorde tidigare för att ta emot fysiska klienter. Däremot har hon skrivit att hon inte tar emot några nya i år. Onlineklienter däremot önskar hon ständigt nya. Tror som de flesta att hon inte får in några större summor som PT eller kostrådgivare, även om hon vill upprätthålla den bilden. Lever som det verkar gott på blogg/ sammarbeten.

        Blir nog svårt för henne att tjäna pengar framöver. PT-grejset ligger på hobbynivå och inga träningskläder får hon visa längre. Inte ens Bobby vill anlita henne.

        Ryktet har nog hunnit i fatt henne och det kommer yngre förmågor som kanske också har mer integritet. Den där fotografen Jesper har hon ju inte arbetat med på evigheter. Bara gamla bilder.

    Hon har ju skrivit samma kommentar på minst 5 bilder på hans Instagram. Hon är ju fullkomligt galen

      Jag hade nog blivit rädd för henne, lider hon av förföljelsemani?

        Du använder ordet förföljelsemani felaktigt.

          Jag använder det nog felaktigt med. Kan det betyda att man tror sig vara förföljd?
          Stalker är väl rätt ord då.

          Eller!

          Synonymer till förföljelsemani

          sjuklig misstänksamhet, paranoia, noja, konspirationsteori, förföljelsesyndrom

    Gymmet/ studion i Vasastan kanske redan är såld. Hon frågade ju, för ett tag sen, om nån visste om någon lokal i Täby, som hon kunde ha som gym.

    Den kost hon dissar (lägre andel kolhydrater) är också den som många med sköldkörtelproblem förespråkar och rekommenderas. Hade inte ett proffsigt svar var ngt i stil med att hon också anlitar kollegor som PT för att få input alt bara ta bort kommentaren. Beteendet liknar en fjortis.

    Att ligga på gränsen till vad man klarar av som My skriver att hon gör är varken hälsosamt eller proffsigt. Sen att hon tränar/äter som en atlet ? Jag har svårt att tro att en atlet med den livsstilen som hon visar upp är särskilt framgångsrik. Jag försöker inte ens men äter bättre än vad hon gör.

      Haaaaahahah! Tränar som en atlet ? visst, det syns

        Athlet ☝. Det kanske är ngt annat…typ pizza, pasta, fika, mackor och mager köttfärs.

          Ni 2 ser jag oftast här inne hålla på med bodyshaming. Ni ska alltid kommentera elakt och håna folk som har övervikt. Så jävla fult. Skäms ni inte?

            När någon påstår att de har kunskap och nyckeln till hälsa och visar upp pizza, pasta, fika osv tycker jag det är motsägelsefullt.
            Sen har jag skrivit att det var fel att påstå att ngn har tio kilos undervikt som ser helt normalviktig ut.
            Annars hånar jag icke ngns vikt, har ett stort intresse för kost, hälsa och träning bara.

            Haha vem!? Hjärnan och någon anonym ???

            Jag håller med dig. Den där bilden på hjärnan måste indikera att personen som skriver saknar sin egen hjärna.
            De som håller på sådär mår sjukt dåligt inombords.

    Killen har ju aldrig sagt att hon ser fet ut. Bara att hon ser ut att behöver en PT. Det är My och Anna som säger att My är fet.

    Killen kan ju lika gärna mena att hon skulle behöva få mer muskler etc, eller allt annat som My hävdar att hon som PT kan bidra med (glad, tight fit osv).

    My är grönslös. Hoppas han anmäler hennes uthängning och hetsjakt o spammande av kommentarer på hans bilder till Instagram som stänger av henne. Samt till polisen för förtal.

      Men för att musklerna ska synas behöver ju fettprocenten minskas.

    Den som sa någonting om fet var Anna B, hon skrev en kommentar riktat till inlägget, ”hellre fet än….”

    Mannen ifråga anspelar säkerligen Mys vikt när han menar att hon behöver en PT, men fet skriver han inte!!

    Det gör Anna och My själva.

      Personligen tror jag Anna Book är rätt nöjd när My är överviktig för då finns ingen press på Anna… Hur ofta fikar inte de där två tillsammans på kakor, bullar etc?

    Hade det inte vara bättre men block bara?! Blir så oseriöst att ge igen och sjunka lika lågt.

    Brukar inte de flesta pt:n ange priserna på sina hemsidor både för träningshjälp på gymmet och onlinecoachning? Jag tycker det är lite konstigt att man alltid måste kontakta My först för att få reda på priset. Vill hon få reda på ens pengasituation eller ska man hjärntvättas på telefon så man inte törs tacka nej?

      Jag tror inte hon har klienter och därför tror att folk vill lura ur henne att hon ljuger, hon kunde coacha Anna och visa upp henne som ett bra exempel på kund?

      Alla seriösa företagsgym har synliga priser på vad PT timmar kostar per/st, har aldrig varit på ett seriöst gym som smusslar undan detta, isåfall OSERIÖS VARNING!

    ALDRIG ok att vikthåna eller utseendehåna någon. Däremot behöver nog My en coach för sitt mående istället för att leda andra att må bra då hon själv inte gör det. Det blir lite som uttrycket i en blind leder en blind och jag fortsätter att i fråga efter hennes CV och var hon fått sina utbildningar ifrån. Då menar jag inte enbart PT utbildningen från Sats utan kostlära utbildningen för den man får från Sats är inte fullständig för att kalla sig kostrådgivare och med kunskap om människors allergier och sjukdomar.

    Kommentaren var plump, och inte skriven med gott uppsåt. Men Mys motreaktion framstår som helt orealistisk…
    Hon ger intryck att vara väldigt obalanserad psykiskt nu, svarar ilsket och överreagerar på minsta fråga eller kommentar på sitt konto eller blogg… Hon ger nästan ett otäckt intryck. Som hon spammar personens konto med långa inlägg och utbroderingar om BMI…

    På både IG och bloggen har potentiella kunder frågat om hennes upplägg av PT coachning online samt hennes utbildningar och diplom. Svaren från My är låååånga, aggressiva och anklagande… Utifrån det skulle jag aldrig själv välja henne som PT. Hon måste väl förstå att det är normala funderingar när hon försöker sälja tjänster för 1500-2000 kr i månaden? Lite respekt för sina kunder måste även My ha…

    Intrycket är att My är obalanserad och på väg mot ”krasch”. Kanske borde hon – för sin egen skull – fundera på om ett break från sitt stora konto vore bra när hon är så i obalans? Hon verkar inte kunna sortera längre, utan går till attack för allt…

    Det hade verkligen lika gärna kunnat vara Booken som skrev alla dessa inlägg. Helvete vad de är identiska i sitt hysteriska/maniska/patetiska sätt att formulera sig på.

    Usch vilka kommentarer, My har fått en kronisk sjukdom där mediciner påverkar hennes vikt jag tycker hon kämpar på bra efter de förutsättningar hon har. Att vara utmattad är inte heller en dans på rosor det går upp o ner i måendet och med energin. Ja hennes mat är väldigt enkel och ensidig men det beror nog på att hon ska försöker hålla vikten något sånär därmed inte sagt att hennes klienter ska äta så.
    Se istället hur hon försöker och kämpar och sluta trycka ner folk!!

      Håller med.

      Håller med. Folk är vidriga.

      Skönt att det finns nån vettig här inne, blir mörkrädd av alla kommentarer
      .

        Ja exakt. Tycker denna bloggs miljö har blivit så illa senaste året. Folk är så elaka. Jag tror tyvärr att det är troll från flashback som har hittat hit. Skulle ej bli förvånad om det är incels för att det är mycket kvinnohat här inne som kommenteras.

          Ja skulle inte förvåna mig heller. För det mesta som skrivs om Anna och My kopieras rakt av hit.

          Ja jag läser där ibland. Men blir mest illa berörd av allt hat. Vidriga människor det finns!

      Vilken sjukdom är det?

        Det vill hon inte säga, men det är bra att kunna använda det för sympatier och som en anledning till övervikt bara det att hon har klagat på övervikt långt innan och gått upp och ner. Konstigt att hon orkar och hinner med klienter när hon emmellanåt skriver hur trött hon är och reser bort perioder för att hårdträna. Hon la upp något som skulle se ut som en ”klient” hade tränat i 8 veckor och tappat tio kilo MEN My har ju sagt att hon inte haft klienter pga att hon flyttat så tiden stämmer ju inte. Oops. Troligtvis hennes egen vikt, lätt att skriva ett namn liksom och låtsas ha klienter.

      Fast hon var överviktig innan hon fick denna ”kroniska sjukdom” så hennes övervikt beror nog inte på det men hon skyller på det.

        Du förstår väl att man inte får en sjukdom i samma veva som läkaren konstaterar den?

        Man har ofta gått runt väldigt länge med sjukdom innan det framkommer.

          Hennes sjukdom leder inte till övervikt, det är medicinen som kan göra att man går upp (hon har lagt upp bild på medicinen). Så själva sjukdomen påverkar inte vikten.

          Hur många gånger har hon under åren skrivit ”kroppen svarar inte”? ? Minst 100 gånger.

      Hon försöker hålla vikten genom att äta en massa bullar och pizza och sen spela att hon är
      Hälsosam OCH tjäna pengar på det? BYE! Hon vet inte vilket mindset som krävs för att hålla igång en hälsosam livsstil så hon ska verkligen inte predika för pengar i ämnet.

        Kan tandrötan spritt sig till hjärnan?

      Hon sitter ute o äter pasta mackor bullar o skräpmat, DÄR har du anledning till viktuppgång!

      Skulle ALDRIG anlita ngn som påstår sig vara PT med dålig psykisk hälsa, dålig fysisk hälsa m.m, en sund PT ser inte ut som My eller beter sig som henne!

    Kompetensen sitter ju inte i vikten. Dessutom är hon väl inte fet. Har haft instruktörer i hennes storlek som varit superkunniga o en jäkla fysik.

    Med den enorma konkurrens hon har bla. Med nätets alla PTS skulle jag välja någon annan före henne. En googling bort inser man att man har med en problem-människa att göra. Hon ställer till det för sig själv o folk i hennes närhet. Heeela tiden. Det är lögner, intriger och gud vet vad.

    För mig spelar sjukdom heller ingen roll. Fick jag önska mig en pt, skulle valet lätt hamna på Elin Kjos. Tycker hon är idealisk persolighetsmässigt. Hon känns otroligt kompetent, inlyssnande och framförallt trovärdig. Och jättegullig.

      Ingen utöver My och Anna B nämner fet och tjock.

      Man kan säga att det blivit en
      nästan-sanning och öppning för ett blogginlägg för My…

        Ja, där hängs han ju ut pappa. A.
        Där påstår hon att han kommenterat mer, men att det är borttaget. Har bara varit en kommentar länge från A. Har bevakat.
        Hon är fan inte riktigt klok. Intriger, lögner som vanligt.

          Exakt, har endast sett en styck kommentar från den här mannen.

          Sen börjar My härja bland sina kommentarer och ger sig på en annan person.

          Att bemöta, fine – men nu påstå saker som kan visa sig inte riktigt vara sant, det blir aldrig bra.

          Mycket känslor här…

            Ja, nu ljuger hon att han ska ha skrivit flera kommentarer. En tumme upp till lillen var det.
            Hon beter sig som en riktig stolle. Ganska skämmigt faktiskt.

              Tur att han inte svarar.

    Ibland tänker jag att det är väldigt mycket enklare att bara ta bort en sån kommentar. Ett litet svajp, istället för att jaga upp sig, förklara sig och skriva en novell i story. Eller?
    Fast det är klart. Det handlar ju om uppmärksamheten kanske?

      Klart det är enklare.

      Men ibland är livet inte enkelt och är livet redan komplicerat så kan en sån här sak trigga igång något vilket det verkar ha gjort.
      För både My och Anna… för Annas del var det som att vifta med ett köttben, inget konstigt där.

      My tenderar ibland bli fartblind.

    Varför blir hon upprörd?
    Hon skriver ju själv titt som tätt att hon använder PT & kostrådgivare.
    Varför haka upp sig på EN kommentar?
    Hon har väl tillräckligt med andra bekymmer

      Frågan är väl varför folk har ett behov av att vara elaka

        Men vem är elak egentligen?

    Förvånad att hon fortfarande bloggar hos Må Bra

    Är det verkligen att vikthåna att säga att personen behöver en egen PT?
    Onödig kommentar ja, men hån ?

    Det extremt överdrivna reaktionen känns igen från bästa vännen Anna Book.

      Skulle aldrig anlita henne som PT om jag så FICK betalt.

        Skulle aldrig anlita en PT. De kan inte göra jobbet åt mig.

          Jag får bara bra resultat när jag tränar med en PT. Jag pushar aldrig mig själv så hårt, men en bra PT känner till ens gräns. Synligt resultat redan efter ett par tre veckor med PT får jag. Sen gäller det att hålla i det själv. Hade det inte varit för kostnaden samt tiderna man måste passa hade jag tränat minst 1-2 gånger i veckan med PT året runt. En bra PT…

      Jag tolkar det som vikthån.

    Mina ögon brinner när jag läser Mys svar på kommentarer på Instagram. Hon verkar bli förbannad på allt och skriver helt obegripliga svar med 1000 emojis. Tycker inte att det är ett dugg professionellt. Raggar man kunder på sina sociala medier får man nog räkna med att folk frågar och då får man faktiskt försöka att svara utan att nedvärdera den som kommenterat oavsett om kommentaren i grunden är ställd på ett märkligt vis (obs inte just denna kommentar för den var elak men det finns mängder av andra).

    Det var så hoppfullt att läsa inledningen av inlägget eftersom jag trodde att Camilla för en gång skull skulle skriva något positivt eller k vart fall backa My i det här, men sen så kom så klart den orelaterade kritiken (förtroendekapitalet) som ett brev på posten. My råkar tyvärr befinna sig i samma fack som IL, dvs utsättas för konstant kritik av C med läsare. Spelar ingen roll om kritiken är saklig eller ej, det känns mer som att du, Camilla, söker bekräftelse för dina uppfattningar om dessa kvinnor och det avspeglas så sjukt tydligt i både inläggen och kommentarsfältet.

    Oavsett min personliga uppfattning (eller icke-uppfattning) om My så tycker jag Camillas kritik av My är helt orelaterad till vad surkuken till snubbe kommenterade eftersom han uppenbarligen anspelade på hennes vikt, att hävda annat vore att tolka det väldigt välvilligt till hans förmån.

      My har väl varit ute i kylan sen Maggan G sa upp vänskapen.

      Tycker att det är onödigt att gång efter gång hoppa på henne när det är så tydligt att hon kämpar. Vad vill ni, se henne gå under?

        Man undrar verkligen. Bara för att My på sociala medier beter sig på ett sätt som inte hör till normen, men ändå inom både lagens och moralens (förvisso subjektiva) ramar, så har allmänheten här på BB tydligen någon form skyldighet att påpeka det återupprepade gånger.

        Det är tydligt att Camilla betraktar henne som en person ute i kylan och då är det kört för henne.

          Ja, det är obehagligt nu. Dags att hitta ett annat offer, detta är nere för räkning så ni har fått som ni vill.

    Ingen nämnde ordet FET innan My och Anna gjorde det!!
    Jag gillar inte att hon drar in hans barn i sin påhoppande kommentar. Hon ska vara jävligt tacksam för att ingen diskuterar hennes eget föräldraskap.

      Så ofta hon skriver att barnen gör det vuxna gör. My behöver definitivt rannsaka sig själv. Att ha en mamma som konstant ljuger kommer att bli en usel förebild.

      Helt rätt! Ingen förutom hon själv nämner fet??? Snacka om att förtala

    Det känns fördomsfullt att anta att bara för att man öppen med sitt psykiska mående så kan man inte peppa andra och coacha. Jag blev väldigt besviken på det här inlägget för det började med att handla om en kommentar och sedan slutar det med tankar om att ”man inte skulle kunna tänka sig att anlita henne”. Sorry men det gör att det här inlägget hamnar på samma nivå som den olämpliga kommentaren till My. Och det här kommentarsfältet ska vi inte ens prata om.

      Det vet jag inget om, det jag reagerar på är att börja inlägget med att skriva om hennes reaktion mot en följare för att sedan i nästa mening kritisera hennes mående och att hon på grund av det inte skulle anlitas som coach. Det gör att inlägget hamnar på samma nivå som följaren som kritiserar My på IG. Inte särskilt fräscht enligt mig.

    Så många dömande människor i det här kommentarsfältet. Kvinnor är verkligen vidriga mot andra kvinnor. Vem tror ni bryr sig mest om en kvinna som inte har en platt mage? Eller celluliter? Jo andra kvinnor för inga normala män kommer se ner på kvinnor för att de har lite extra fett.

      Ändå skriver alla kvinnor ”typiskt män att vikthåna en kvinna”?

        Jag har alltid varit kritiskt inställd till min kropp på grund av hormonpreparat som har ändrat den och ätstörningar som jag har lidit av som gör att jag inte tränar för att hålla undan onda tankar. Inte en enda killkompis eller tidigare dejt har dömt den. Bara jag och andra kvinnor.

      Jag tror tyvärr att det faktiskt är män som skriver så vidriga kommenterar här inne. Mycket troll.

        Ja men troll finns överallt. Normala män och kvinnor trollar inte. Så är det bara.

        Jag höll inte med en person en gång och direkt fick jag svaret att jag säkert var en man. Vad är det med kvinnor som inte kan ta in att alla inte håller med en per automatik bara för att de också är kvinnor?
        Newsflash: jag har lite övervikt och män brukar vara jäkligt mycket mer toleranta mot lite hull och några extrakilon, det är andra kvinnor som brukar komma med pikar.

          Det har jag också fått kastat på mig här och Mansbebisars insta kastade ut mig med motiveringen att jag var en man när jag skrev att jag älskade kött och brukade grilla själv och inte överlåta det till någon man.

            Haha va???
            Jag blev hatad på här en gång när det var gnäll på lata män, och jag skrev att min man plockar undan efter mig eftersom jag är slarvig ibland och glömmer typ mjölken framme.
            Jag var respektlös och gud vet allt.

          Oj jag har verkligen upplevt motsatsen. Jag har haft många killkompisar genom åren som har varit vidriga mot tjejer med lite extra vikt. Men de säger det inte alltid direkt till en.

            Och tjejer säger såååå mycket mer bakom ryggen än to the face.

              Beror ju på vilka tjejer man umgås med. I mina kretsar snackar man inte skit bakom ryggen på varandra.

    https://www.instagram.com/p/CWB45x6Lkhj/?hl=sv

    Hon som vägrar att märka ut sin samarbete men tar emot dyra blusar och jackor.

    Hur bra tror ni My mår av att få dessa kommentarer? O gud nåde om hon skulle gå in här och läsa, herregud man hade ju gett upp för mindre. Ni som sitter och skriver härinne är så fruktansvärt elaka. Förstår ni ens att det är en människa ni spyr ut elakheter mot? Hur ska vi nånsin bli av med mobbing och trakasserier om inte ens vuxna klarar av att bete sig?

    Camilla, är du stolt över att driva denna sida? Förstår du inte hur många människor som kan gå under av detta? Jag hoppas innerligt att influencers inte är inne här och läser för det kan sluta i total katastrof.

      Håller med. Inte konstigt att folk får problem med ätstörningar.

      Jag har märkt att de flesta som skriver jätte hemska kommentarer här inne har namnet anonym fast med ett stort A. Det är säkert samma person som vill försöka framstå att det är flera pers här inne som skriver. Börjar bli nästan som mobbning när man läser folks åsikter. vidrigt!!

        Jag är en av dem med stort A men skriver Inga kommentarer som klankar ner på My eller andra kvinnor.

          Samma här. Tar My i försvar. Vidriga kommentarer här med syfte att såra. Förstår ni inte vad ni gör?

          Inte jag heller.

        Jag har också anonym med stort A, jag ser tvärtom inga anonym med litet a alls? Blir det inte stort A per default? Kan inte minnas att jag valde det själv.

        Alla som skriver anonymt får ”Anonym” med stort A

      Jag håller med! Så länge vuxna beter sig så kommer inte heller barn att sluta mobba. Barn gör bara som vuxna gör. Nej, ska vi få till en förändring för barn och unga så måste vi börja med de vuxna som är förebilder.

      Det är ju mycket möjligt att en del av kvinnorna som omskrivs här har någon typ av personlighetsstörning eller annan psykisk åkomma. Sådana får man inte var sjukskriven för och ofta går de inte att bota utan är bara något man måste leva med.

      Vad är det för typ av människor som ser någon i en sådan sits och känner sig manade att försöka göra deras liv ännu lite värre?

      Jag fattar inte vad som är elakt? Andra influencers får fan skit för ingenting. Det här är en kvinna som tar betalt för att säga åt folk hur de ska äta och träna men kan själv inte leva efter sina egna regler utan opererar sig till en platt mage för hon inte har pannben nog att följa sina egna råd? Det är precis som tjejer som säljer ”butt fitness programs” men har opererat röven

    Kan i sak tycka att det här inlägget är lika osmakligt som kommentaren My hade fått om sin vikt. En som klankar ner på vikten och en som klankar på mental ohälsa. Vill man vara sschysst och bidra till ett bättre klimat på sociala medier/internet så behöver man inte göra såna här inlägg. Vill någon träna med My så skadar det väl ingen annan?

    Helt seriöst… Skulle faktiskt hellre ha en PT som ser ut som My än de som är sjukt vältränade. Känns som de dömer (vilket de säkert inte gör utan det sitter i huvudet) men skulle fan nog varit mer bekväm med någon som My just för min egen skull.

      Samma här!

    Vilka arbeten tycker du passar dig för personer med psykisk ohälsa då?

    Eller ska man vara heltidssjukskriven om man mår dåligt?

    Tränar som en athlet. Alltså kom igen. ?‍♀️
    Alla kan bli PT idag. Bara att gå en utbildning och pröjsa den.

    Förstår inte riktigt vad du vill få ut av detta inlägg Cam? Känns bara så jäkla 90-tal att driva folk till att kommentera någons vikt. Du vet att det händer, det är ju inte första gången Mys vikt diskuteras i ditt kommentarsfält. Ofräscht att uppmana till det.

      Ingen har diskuterat hennes vikt på IG bara hon själv, hon ljuger och förtalar se själv? Sjukt

      Exakt.

        Denna exakta kommentar var menad till Paulina.

    Jag förstår inte ! My har 55K följare på ig men får på vissa inlägg 100 likes. Och knappt kommentarer ?!!
    Jag har 4670 följare och får liksom från 200- till 800 likes och mycket kommentarer!

    Ä det inte äkta följare eller vad är grejen ?!?

      Vad heter du på instagram? ☺

    Jag tycker hon är fin.

    My Martens är inte trovärdig PT. Hennes varumärke just dog!! My ska tagga ner och byta umgänge. Att umgås med Anna Byks opps menade Books familj är inte bra för hennes affärer. Hon reagerar och agerar precis som väninnan. Dålig publicitet för My Martens. Skulle aldrig anlita henne som PT!

    En riktig PT skulle aldrig bete sig som My, mannen som skrev sa bara att hon själv behöver en PT vilket hon själv redan skrivit att hon har. Vad gnäller hon då för?
    My vill bara ha sympatier men gör bort sig hela tiden, hon skulle nog må bättre av att inte lämna ut sig och sin sons liv. Vem vill anlita en offerkofta och martyr som bara skriver negativt på Instagram och bloggen?

      My gräver sin grop med större djup varje dag. Så mycket självförvållat som enligt henne beror på andra. Det brinner ordentligt i kablarna nu.

      Nu hänger hon ut mannens insta och hans barn på bloggen? Går in på mannens insta och skriver inlägg på senaste fem(5)!! Bilder.. Detta är så sjukt och trakasserier, hoppas han anmäler. Nån frågar på bloggen varför hon lägger ut hans barn mm hon svarar att hon har rätt att göra det, frågor på det, så bitchig

        Vilken jävla dubbelmoral! Alla andra gör fel, men My har nån form av dispens.

    Ni som näthatar My och är mammor här, hur går det för era barn? Studier visar att aggressiva mödrar ofta tyvärr får barn som hamnar i drogmissbruk och kriminalitet. Jag är inte föevånad.

      Vad innebär ”aggressiva mödrar”?

      Här inne läser jag skvaller, och att skvallra brukar, tro det eller ej, tyda på att man är social snarare än aggressiv.

      Näthatar? Vem näthatar My? Hon näthatar alla som inte håller med henne, och förföljer folk som en galning och som stalkar dom i evighet.

      Näthat är något helt annat!

      Ja vi vet ju hur det har gått för Anna Books två äldsta barn ? Anna Book måste vara hypet-aggressiv ?

    Tyvärr My men en inte så trevlig bild som diskuteras . Den utstrålar ingen glad, fräsch hälsosam pt med ett antal extrakilon (som absolut kan vara helt ok som pt). Jag är ledsen. Bilden skapar nog inget tryck på dina tjänster, titta noga själv…..

    Ditt sätt att svara på frågor och kommentarer är rent ut sagt undermåligt och icke trovärdigt någonstans. Dina svar ger mer frågor än svar. Dina felstavningar eller som du säger, autocorrect är VEDERVÄRDIGA. Du lämnar helt galna svarLäser du ens igenom texten innan du trycker iväg?

      Å hålla på och ljuga om energidrycken när ALLA vet att du älskar sockriga drycker. Kom igen . Du lurade tom på Anna en pastellig collagtröja (som hon numer använder bakåfram för å dölja loggan). Vem reser med en väska full med energidryck? På alla bilder du postar på utelunch/middag/samkväm syns nån lightdryck. Alla ser att du gillar å äta och dricka läsk. Kan du inte vara ärlig med det och inte skylla på den hemliga och dödliga sjukdomen? Och förresten. Ta på dig några andra sponstights. De där beige borde vara utslitna och så mkt långfilling.

    Hallå. Vissa verkar inte ha några knivar alls i lådan. Typ Anonym 20:32. Visa gärna på var du bygger din hypotes på.

      Mys bestick stals nog av flyttgubbarna.

    ”min vikt, styrka eller form har ingen påverkan på mitt jobb som PT” *fortsätter resten av inlägget att beskriva hur hon på olika sätt föröskt få ner sin vikt men inte lyckats, som att just specifikt vikten har ett egenvärde i sig att hållas nere*

    Nej, snubben skrev en dum kommentar, som absolut implicerar ett vikthån men My ljuger när hon skriver att han kallade henne fet och hennes reaktion är inte rimlig i förhållande till ”brottet”. Liksom varför är hon inne och kommenterar på hans två år gamla bilder (och varför har en helt nystartad användare med noll följare och som följer noll skrivit kommentarer på bilder ännu äldre än så?)? Känns som hon har för mycket tid om hon kan fokusera så mycket på random snubbes kommentar. Med det sagt känner jag inte någon sympati med killen heller, tror dock itne han bryr sig jättemycket om att hon ”rasar” i hans kommentarsfält haha

      Så om hon själv inte kan gå ner i vikt, hur ska hon ta betalt för att säga åt andra vad de ska göra för att INTE gå ner? Hoppas hon byter jobb.

        Hon brukar skriva att hon gör kostschema utifrån läkemedel och sjukdomar. Hon kommer att döda någon.

    Kan man vara professionell trots psykisk ohälsa? Jag arbetar som kurator. Jag har en examen i socialt arbete och flera års arbetslivserfarenhet under vilken jag fortbildat mig kontinuerligt. Jag lever också med psykisk ohälsa, den är kronisk precis som andra sjukdomar kan vara. Den psykiska ohälsan raderar inte min yrkeskunskap eller min arbetslivserfarenhet. Om något tror jag den adderar till att jag har en empatisk inställning till människorna jag möter i mitt arbete. Jag öser inte min psykiska ohälsa över mina patienter, precis som jag inte öser mina kärleksproblem, politiska åsikter, känslor eller livsstil på dem. Professionalitet handlar om andra saker än mina serotoninnivåer eller vad jag äter till lunch. En läkare blir inte en sämre läkare för att den har kroniska öroninflammationer, en lärare blir inte en sämre lärare för att den själv har dyslexi, en PT blir inte en sämre PT för att den inte orkar ”ta hand om sig på rätt sätt” alla dagar. Jag tänker att det är ett pussel som är ganska lätt att lägga egentligen.

    Var det verkligen nödvändigt att i förbifarten klämma in varför du inte vill ha henne som PT? Vad var motivet? Lite kritik bara för att?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.