Tovas ilska över reaktionerna om sexkalendern och det lilla barnet

Vad är värre än att använda ett litet barn i en reklam för sexleksaker?
Att försvara att man hade med ett litet barn i en reklam för sexleksaker och raljant vidhålla att man fortfarande tycker att det är en strålande idé.
Läs HÄR om du missat vad det här handlar om.

Att socialen inte går vidare med en orosanmälan betyder inte att det man anmäldes för nog var en ganska så bra idé ändå.
I vissa av USAs stater får man exempelvis lämna små barn i bilen utan uppsikt, men det betyder ju inte att det är en bra idé alla gånger.
Man får även samla upp och äta döda djur som man hittat vid sidan av vägen, i flera amerikanska stater, men är det en toppenidé?
Oklart.
Kanske kan vi få Tova att dra ihop en grillfest i nya huset där hon tar reda på det, en gång för alla?

85 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hur kan folk följa henne? JAG FATTAR INTE!

      Speciellt när hon skriver så dåligt.

        Ja, förstår inte att det är många som skriver så illa. Denna veckan tex får jag ”panik” av att läsa?

        Snälla – den HÄR veckan eller DENNA vecka. Hur svårt kan det vara? ?

          Eller våran bebis. Nej – det heter VÅR bebis! ? Vuxna människor som inte kan skriva korrekt

            Jag tycker det är accepterat ändå att skriva saker som ”denna” och ”våran” , jag tycker talspråk kan användas i lättare texter som dessa ? Personligen stör jag mig mer på folk som skrivet de och dem fel, hereegud skriv ”dom” bara! Och det värsta var en bloggare som var föör korrekt i språket och skrev ”skall” istället för ”ska” hela tiden, usch så fult enligt mig.

              Talspråk? Så du menar att du säger denna veckan? Våran? Skall är kul att använda ibland?

                Kan det ha med dialekter att göra? Bor i Göteborg och här säger man denna veckan och våran. Kanske annorlunda i Stockholm? Har aldrig tänkt att det är något konstigt.

                  Jag bor i Göteborg och alla jag känner säger vår. Så tror bara det är folk som inte kan snacka ordentligt som säger våran…

              Vanligaste kräkframkallande felskrivningen i alla sociala medier enligt mig är tveklöst ”för ens” i stället för ”förrän”. Dårar. ?

                Eller ”förens”. Får panik.

            Vad har du emot kommatecken?

          Du vet väl att hon har hoppat av skolan när hon gick i 7/8an? Inte konstigt att man skriver konstigt då? Lägg av med nedvärderande översittarkommentarer, bara för du hade tur att kunna gå i skolan…

          Hela småland säger domma för dom. Börja ordautista där ist!
          Tova är från skåne vi skriver som vi vill, thats it mannen!

        Genuin fråga: vad menar hon med ’när bloggen tog upp det i kontext’?

        Jag förstår inte.

          Tror hon menar att BB tog upp VAD som var problematiskt med samarbetet

          Tror hon ville säga att det togs ur sin kontext, för att det är en fras som ofta används för att värja sig från kritik. Dock utan att själv förstå vad frasen innebär

          Gissar att hon menar ”UR kontext”

      OT men Therese Lindgrens senaste instagrambild, ser inte hon helt opererad och full med filler ut? Kände knappt igen henne. Blev helt chockad.
      Hon ser helt annorlunda ut om man jämför med bara ett år år sen. Någon annan som också reagerade?

        Följer henne på youtube och tycker inte hon ser konstig ut i ansiktet

          Men oavsett. Kan vi inte bara sluta kommentera andras utseenden på detta sättet

        Håller med.
        Men hon är också väldigt lik blondinbella, har jag alltid tyckt

        Tycker hon ser ut som vanligt..

      Nej,nej hon har inte förstått någonting! Men förhoppningsvis så kommer hon tänka till innan hon gör en reklam igen med barn i.?

    Hon kan ju inte ens få ihop en enda korrekt mening, så det känns inte så märkligt att hon heller inget förstår.

      Faktiskt inte märkligt alls. Det som däremot är märkligt är att hennes följare verkar förstå henne och det riktigt märkliga här är ju att om de är lika språkligt obegåvade som Tova är det ett under att någon förstår nånting. ?

      Nej men man hatar ju när folk tar upp saker i kontext ?

    Älskar hur hon blir offret i det hela. Inte barnet som växer upp med att bli uthängd med ”mammas hippa kompis” som ”bara ska göra samarbete” och tjäna pengar som barnet aldrig kommer få se.

    ”folk börja snea”

    Har inte hört detta uttryck sedan mellanstadiet 🙂

      Hon är väl ett klockrent exempel på ”stay in schoool kids”..

      ”jag bajsar snett på henne” sa de i min högstadieklass. Sen började jag gymnasiet och folk sa ”mammatöjare” när de blev sura. Härliga tider!

        Mammatöjare, betyder det att man var ett ovanligt stort spädbarn?

    Usch jag fick verkligen ont i magen av att se det inlägget och vissa tycker bara på axlarna ?

      Som jag förstår det verkar ju iaf inte modern till barnet ryckt på axlarna utan tagit kritiken på allvar och insett det olämpliga i sitt beteende.

      Ja fy ?

    Helt inkompetent, följde henne för några år sen innan hon blev ”för mycket”. Hon hade bara kunnat be om ursäkt och tackat för alla som faktiskt bryr sig & har kurage när det finns misstanke om att ett barn far illa. Istället för att se det som ett utbildningstillfälle så vänder hon det på alla andra, att det faktiskt är vi som reagerades fel?

    Edit: varför försvinner alla mina kommentarer?

      Misstänker att dina inlägg hamnar i mod på grund av fler filtrerade ord efter att en viss person spenderat en ansenlig tid med att försvara IL igår och typ attackera Sofia så fort hon skrev något… Det var rätt galet när man läste ikapp kommentarsfältet imorse.

      Är det bara jag som vill bli förvarnad innan IL-recensionen kommer så jag hinner köpa popcorn?

        Ja fy, stakars mig? Gör dig redo, jag tror den kommer snart?

    Suck.

    Om man tycker att det här inte är någon big deal så kanske man inte är mogen det ansvaret som det faktiskt innebär att ha barn. Det handlar nämligen inte om hur de agerade i den här situationen, utan hur de kan tänkas agera i liknande situationer i framtiden.

      Som tur är så är ju inte hon mamman till barnet.

        Så hon lånade in nån annans unge för att vara med och göra reklam för sexkalendern? Jesusfknchrist.

          Bente är mamman till pojken, och Tova som nu gjorde det här samarbetet med vuxenleksakerna hade pojken med i klippen. Så länge de båda varit på Youtube så hade varit bästa vänner, så detta är inte något ovanligt. De skapade ofta draman förr. Men sedan Bente blev mamma, så trodde jag att hon skulle växa upp och bli mogen. Men det är inte moget att låta en annan person ha med barn i samarbeten med vuxenleksaker. Bente har dock gått ut med att hon lämnar sociala medier på obestämd tid och inte kommer tillåta sonen vara med i andras videos mer. Men det återstår att se, eftersom hon sak det förr men aldrig fullföljt det.

    Dum, dummare, dummast…

    Har så svårt för Tovas gapiga beteende, känns som hon har fastnat i att vara 15år och tror att hon är odödlig.
    förstår inte hur vuxna människor kan följa henne ??‍♀️

      Har du någon som helst koll på vad hon har varit med om? Hennes pappa tog livet av sig, hennes äldsta bror och morfar gick bort med kort intervall, kontrollerande pojkvänner m.m och sen diagnoser på det. Tycker att hon är otroligt stark, vet inte själv om jag hade klarat av hennes liv. Du kanske ska käka en ödmjukhetspaj till efterrätt idag?

        Jaha? Hon har varit med om hemskheter, uppenbarligen har det inte gjort henne till en klokare eller trevligare människa. Den enda som behöver äta lite himble pie är Tova själv, och lära sig att det inte är friskt att använda ett barn som rekvisita i ett reklamsammarbete för dildos. Med lite tur kanske det kan bli nästa års kalendersammarbete för henne, lucköppning med 24 sorters humble pie.

      Odödlig? Hon har gjort flera självmordsförsök så odödlig passar inte riktigt in.

        Hon lever ju så.

    Jag förstår inte hur hon inte kan se det olämpliga i att barnet var med i en reklam för sexleksaker.

      Det gör hon ju… hon tycker väl bara att det fick för stora proportioner..

    Lite otippad vinkling att börja prata om ”vissa amerikanska delstater” för att kunna komma med exempel på saker som är en dålig idé utan att vara förbjudet.

      Usa bor gratis i många svenskars huvuden.

    Nu, alla de som hävdar att livet börjar när man får barn och att alla som inte har barn inte kan förstå och aldrig får uppleva denna glädje och skall således hålla tyst….

    Må vara så, men för många BARN är livet inte en konstant eufori eller räkmacka, barn kan inte välja sina föräldrar och ja, jag anser att det finns många föräldrar som gör ett så skitdåligt jobb att det varit bättre om de inte skaffat barn, de skulle slagit dövörat till den där ”nu börjar livet” och pysslat med något annat.

    Som att sälja sexleksaker exempelvis

    Ja se där, där fick jag ut lite uppdämd frustration jag samlat genom alla år jag bevittnat barn i total misär men där föräldrarnas rätt är starkare än barnets rätt till ett drägligt liv.

    Klart slut.

      Nu tror jag knappast att de föräldrar som känner att livet börjar med barn är de som representerar den sämre delen av föräldrar. Det finns de föräldrar inte ens gör en minsta förändring i livet när de får barn och fortsätter som om ingenting har hänt. Lämnar barn för väder och vind och struntar fullständigt i att försöka ge dom en fin och minnesvärd barndom. Om du är så frustrerad över barn som lever i misär borde du verkligen heja på de föräldrar som känner att livet börjar med barn, där har du ändå engagemang.

        Menar du vind för våg?

          Tack, svenska är inte mitt modersmål så jag blandar ihop uttryck ibland. Jag hoppas att du förstod ändå.

        Om du läste vad jag skrev så ifrågasatte jag inte att somligas liv började med att de fick barn.

          Fast du skrev ”nu alla de som hävdar att livet börjar med barn (…) ska således hålla tyst”. Vad är det du i så fall ifrågasätter? Bara för att vissa säger så betyder det inte att man tror att alla barn har det bra.

            Läs hela den meningen igen.

            Den åsyftar inte att alla med barn skulle vara tysta om det var vad du tolkade det som.

            Kanske dålig meningsbyggnad av mig, men andemeningen var att- nej, alla blir inte bra föräldrar, hur gärna vissa frälsta och övertygade trots allt vill tro det.

            Orkar inte förklara mer, min kommentar var rörig från början och det underlättar inte

              De ”frälsta” är inte övertygade om att alla blir bra föräldrar utan att alla barn är underbara och fantastiska. Sen att alla inte delar den uppfattningen är en annan sak. Men jag ser inget fel i att försöka övertyga andra föräldrar, som inte är så frälsta i sina barn, att barn är underbara.

                Nej det instämmer jag i.
                Alla barn!

                Det finns dock många som anser att allt är meningslöst utan barn, även för de som inte har barn, och jag tror att många dras med i hetsen att ”du ska skaffa barn”.

                  Det håller jag med om, man ska inte skaffa barn för att man ”ska” eller för att andra tjatar. Ett liv är ett liv med eller utan barn.

        Exakt, tänkte skriva ungefär det du skrev. Tror knappast heller att föräldrar som tycker livet börjar med barn, är de som behandlar sina barn sämst..!
        Barn som far illa rör väl största delen de som aldrig velat ha barn men skaffar ändå, de som har ett uselt utgångsläge av olika slag, som har olika diagnoser (narcissism kanske mm), missbruk eller saknar vanliga skyddsinstinkterna (omtanken) när det gäller ens barn…

          Å nej, barn som far illa kan mycket väl varit väldigt efterlängtade och önskade..

    Fantastiskt att allt alltid är någon annans fel och att man inte bara kan inse/erkänna att man har gjort fel. Och barnets mamma som tyckte det var värre att folk ”läste in äckliga saker” till bilden än det faktum att hon lät barnet suga på en sexleksak.

      Helt sjukt. Kan fortfarande inte helt ta in detta.

      Va?! 100% på darknet nu.

    Jag har en genuin fråga till er som läser denna blogg samt följer bloggare/influencers i sociala medier. När jag nu gått igenom kommentarerna till inlägg som rör ca 10 influencers på denna blogg så är det i 90% av fallen klag på bloggaren/influencern i fråga, personen i fråga är “Tråkig, passé, irrelevant, köpt, oorginell etc etc”. 1. Varför följer ni då dessa bloggare/influencers om de är så tråkiga och passé samt vad är det för bloggare/influencers ni tycker är roliga att följa? Jag fattar verkligen inte denna otroliga negativitet kring i princip varenda influencer det skrivs om i denna blogg. Please, do enlighten me!

      Jag följer inga influencers för vill inte generera intäkter till detta ”yrke”. Tycker däremot att det är lite intressant att få se hur de gör bort sig för att sedan gråta ut och skylla ifrån sig, så därför läser jag här.

    Vet att mamman pratade om att hon mådde skit och pratade om självmord, så det är väl inte så konstigt att få en socanmälan då. Snarare väldigt vettigt att folk reagerar. Hellre en gång för mycket än en gång för lite.

    Hela grejen behövde inte bli så stor. Är helt på Tovas sida i det här. Förstår inte alls kopplingen till barnporr det är precis som Tova säger bara patetiskt. Det är iallafall vad jag känner och tycker.

      Känns som att Tova missar poängen. Tror inte att många tycker att de har producerat barnporr utan mer att pedofiler skulle använda materialet i det syftet. För en pedofil är ju bilder på ett barn som suger på en sexleksak en sexuell situation, även om de som spelade in reklam inte avsåg det att vara så.

        Det känns otroligt långsökt och absurt. Varför dra in pedofiler? Nej jag håller helt med Tova. Inte alls smaklöst och opassande. Det ska vara avslappnande och kul med sexleksaker och om ett barn råkar vara med som är också 1 till 2 år som egentligen inte förstår nått så ser inget fel med det

          Trolla inte snälla

          Kanske det Sara. Vi väljer alla vad vi tycker är lämpligt som föräldrar och ansvarstagare (så länge saker är lagligt osv). Men att lägga upp på internet är ingen skyldighet man som förälder har. Att låta en offentlig person med hundratusentals följare lägga upp detta ökar ju chansen att materielet hamnar i otäcka händer något markant.

          Skiter man fullständigt i vem som har bilder på sitt barn. Och särskilt sånna bilder vissa blir kåta av – lägg för all del ut. Men, ditt barn kanske inte vill det.

          Och jag tror inte heller att du vill det heller Sara. Tänk om någon i din närhet har pedofilidrag. Tänk om denna person sparar bilder på ditt barn. Tänk om personer sparar bilder på ditt barn med en dildo i munnen. Tänk om personen använder bilden för att tillfredsställa sig själv, för att sälja vidare bilden osv?

          Tänk om denna person ser ditt barn när du är ute och går med den. Tänk om personen bjuds in till ditt hem för att ni är bekanta, grannar eller släkt. Tänk om du låter personen vakta ditt barn. Och tänk på vad som kan hända ditt barn då.

          Dessa personer är ofta smarta, och kan nästla sig in var som helst. Bjud inte på saker gratis. Bjud inte på olämpliga bilder. Kan bara gissa hur många skärmdumpar som togs på Tovas story. Med barnet och dildon i munnen. Bilder som alltid kommer finnas.

          Ge inte pedofilerna något gratis. Thats it.

          Ok ”Sara”..

          Pedo detected.

    Uppfattar det inte som att hon tycker det är en strålande idé att ha mer barn i reklam för sexleksaker, utan endast att hon inte tycker det var en så big deal att det blev så och att reaktionerna är överdrivna.

    Skulle inte mamman sluta med sociala medier? Tog ju inte lång tid innan hon var igång igen

      Vem är mamman? Har så dålig koll känner jag

        B*nte schr*mm

          Ahh! Tack! Visste inte att hon fortfarande var ”hip and happening” ?

    Jag är fullt medveten om det. Ytterligare en anledning att inte ha med barnet i videon från första början.

    Varför ingen annan tog upp det innan det stod här? Förmodlingen för att hennes följare har samma mentala status som hon. Tror hon på fullaste allvar att Expressen skulle hitta hennes instastory och skriva om det? HAHAHA

    Vilket bemötande. Att bli anmäld av socialen kan till exempel leda till att föräldern för stöd i sitt föräldraskap och på så sätt få hjälp med vad som är lämpligt beteende och inte. Det innebär inte alltid att vederbörande blir av med barnet. Och i detta fall tror jag att det hade varit bra med stöd om konsekvenser av beteenden, även om det inte är olagligt. Det är till exempel (så vitt jag vet) inte olagligt att skuldbelägga sina barn för ena egna misstag eller invalidera deras känsloliv, men man kommer att skada barnets tillit till sin förälder och tilltro till sig själv och en sån förälder bör också få stöd och hjälp att ändra sitt beteende. Förstår inte folk som går i försvar på det viset istället för att inse att de behövde bli upplysta om något. Var bättre istället för att projicera skulden på de som uppmärksammade beteendet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.