Tidiga torsdagsfrågan


2016 stegade Johannes ”Leonidas” Ulmefor in i den första svenska säsongen av Ex on the beach och har sedan dess varit med ett flertal gånger med sina comebacks. 
Han väntar nu barn med en annan Ex on the beach-profil – Vanessa Sarossy, 22.

Tack för tips! 

36 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag undrar hur M Gr*af mår egentligen, ett inlägg nu på morgonen, som är borttaget, där hon uppenbart är full och hanterar katten lite väl slafsigt. Katten ser inte ut att ha det jättemysigt. Några storys i samma anda ligger kvar. Väldigt konstiga videoklipp!

      Verkligen, ser väldigt berusad ut och katten ser inte ut att trivas med att bli tvångspussad och fasthållen…

      Såg det inlägget, hon hade väl dygnat. Nykter kan hon omöjligt varit.

      Inläggen är kvar på hennes dag. Hon verkar full och kelsjuk. Katten ser minst sagt trängd ut. Haha…

      Drängfull!

      Kände precis samma sak när jag såg det på IG-flödet. Jag blev som många gånger tidigare lite……illa berörd. Jag hade sett Behandlingen på 5an igår kväll när hennes son berättade om sitt mående…tragiskt, bara tragiskt. Hon har såna problem med sitt uppförande generellt och har oftast väldigt dåligt omdöme, säger idiotiska saker och jag oroar mig för hur hennes barn mår och kommer må i framtiden. Och jag spyr över att en snart 50åring lägger ut bilder på kattens anus….varför då liksom…..äckligt tycker jag. Den bilder hade jag uppfattat helt annorlunda om nån annan lagt upp den…men jag tror inte andra hade gjort så att det varit en ”närbild” på kattens stjärt.

    Större tönt går inte att hitta. Hajen älskar brudar.

      Och hur tänker Vanessa som väljer att föröka sig med den här killen? Seriöst.

    Ojdå.

    Gode gud giv mig styrka, vilken jubelidiot ?

    Det värsta är väl att han inte ens vet att det är från Audemars Piguet? ? Står ju för fan AP på urtavlan…. ?

      Eller okej ”Finns för 2k Rolex för 1200-1500”, han menar väl då att AP på bild finns för 2 K och Rolex för 1200-1500. Han kanske ändå såg att det inte var Rolex mao. Jag får väl ge Johannes det. Men så mycket mer ger jag honom inte!

    Hoppas han åker dit för det här nu! Vilken idiot.

    Men seriöst hahahaha

    Han var inte det smartaste i skolan direkt, minns hur han och de andra i hans klass mobbade en kille grovt i skolan.
    Och att han sedan dess fortsatt med sina korkade beslut gör bara att jag inte blir förvånad.

    Han har mkt karma att ta sig igenom.

      Så elak människa? Rakt igenom vidrigt att förnedra (vet inte om det var misshandel även här?) en förälder på en lekplats framför sitt barn. Har mobbat och misshandlat folk genom hela sitt liv. Det roligaste är iallafall videon när han snor trädgårdstomtar!
      Hoppas verkligen att han kommer förändras nu när han ska bli förälder, men skönt att inte ha kvar honom i kommunen.

      Du menar att han förmodligen blir något otrevligt i nästa liv eller?

        Nej, gör gott och du får gott.
        Håll du på med skit och till slut kommer det i röven och biter dig.

    Usch.

    Var tvungen att googla denna stjärna, nåja, har helt missat honom. Och verkligen inte mycket jag missat. Han till och med ser ut att inte ha alla hästarna hemma.

      Hur ser du det att han inte har alla hästarna hemma?

        Herregud syns ju på långa vägar. Obehaglig

          Låter mer som att du behöver söka hjälp min vän

          Ja verkligen på låååångt håll

        Det är en gåva jag har. Skämt å sido. Ja det var taskigt att uttrycka mig på det sättet. Kroppsspråket och ansiktsuttryck avslöjar väldigt mycket om folks attityd och attityd talar om beteenden man kan förvänta sig av personen. Genom att titta på ett flertal bilder och skanna igenom vad som skrivs om honom får man en övergripande bild av personen.

    Vad ledsen man blir att denna tappade individ snart ska bli pappa när det finns så många omtänksamma, kompetenta, intelligenta, fina människor som inte ens lyckas få barn med hjälp av ivf…

      Förlåt? Vilken hemsk kommentar. Han kanske ska få en chans att vara pappa innan du gråter över hans faderskap.

      Samma här! Tänk vad många barn som skulle få en stabilare och bättre barndom om sånna här inte skaffade barn, eller åtminstone väntade tio år med att få barn så de hann mogna ordentligt. Varför skaffar folk barn som om det vore en ny bil. Det är hemskt. Hemskt. Man kan skrika hat hur mkt man vill, men fakta är att det i princip aldrig blir bra för barnen. Att han ska få en dotter, han som blev känd för att säga nått i stil med att en bra tjej väger 49kg. Har aggressionsproblrm, är smått kriminell.
      Blir så ledsen

        Men exakt… :-/ Snacka om att livet är orättvist.

        Ja och efter att ha känt varandra typ fem minuter. ? Hon var nyss singel och hade en podd. Nästa man hör är att hon väntar barn med denna snubben.

        Om du lägger bort dina känslor och vad du personligen känner kring honom.. Får man aldrig mogna? Han kanske har det? Jag vet inte, känner inte människan. Men undrar. Många hör verkar tro att man förblir den där vidriga personen man varit

          Eh han säljer just nu kopior av märkesklockor på nätet = begår brott så att ”spekulera” i att han kan ha mognat känns… Naivt.

          Jag känner inget personligt. Jag reagerar för jag ser, dagligen, hur barn far illa i familjer med olämpliga föräldrar/olämpliga relationer. Vill att alla ska mogna, göra bättre osv men inte ha barn som försökskaniner i sin process att bli bättre människor. Jag har inga sympatier för skruttiga förebilder och vuxna som helt utan att blinka skaffar barn. Hade själv skitföräldrar, känner många som också hade det och jobbar nu med att hjälpa barn med skitföräldrar.

    Usch.

    Oj, vilka stela människor (ägnade några minuter åt deras respektive Instagram). Ännu en i raden uppblåsbar docka-lookalike poserande med hjärndöd blick och halvöppen mun. Han såg inte nåt vidare sympatisk ut heller. Snark!

    Helt sjukt… Hans samarbeten och tävlingar luktar ju fejk långa vägar.
    Om man kollar på inlägget där tävlar ut två ringar till ett värde av 10.000 kr, så skriver han att vinnaren dras i hans story, ”samarbeten”.
    Där säger han bara namnet på vinnaren och att han ska skicka ringen idag.
    Det märkliga är att ingen ”Alexander Löv”, varken följer honom eller är med i tävlingen.
    Men han har hans adress? ?
    Celines smycken skulle också dra en vinnare men storyn tar slut precis när hon ska säga namnet på vinnare nr två…. Alltså ??

    Så jävla sorgligt! Jag tänkte att han iaf skulle försöka skärpa sig nu med unge på väg. Men icke!
    Hur fasen kan den mannen hitta en kvinna som vill comitta så till honom att de skaffar barn ihop.
    Hur kan någon se på honom som verkar ha kämpigt att nå gränsen för normal IQ, har aggressionsproblem, suttit inne nyss OCH fortsätter göra idiot-brott och känna: ”Jupp, thats my baby daddy!”
    Stackars unge! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.