Triss i Instagram

Hade det stått ett zero bakom så hade jag kunnat flytta in i morgon.

Bröderna Schulman – en på tok för avancerad typ av humor för mig.
Jag fattar fasen aldrig riktigt om de skämtar, men jag ska börja utgå från det. 🙂

Jag har läst den, men om det finns någonting jag ser desto mer fram emot så är det att Amilia Stapelfeldt ska släppa sin video om Isabella.
*poppar popcorn*

79 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Schulmans humor är smaklös. Tramsigt att Amilia ska trasha Isabella och vill smutskasta henne, det är bara så lågt och tröttsamt.

   Håller med, bara tröttsamt och lågt. Tröttsamt med all shaming och hur folk förvränger och sprider lögner. Amilia vet väl inte så mycket om Isabellas liv, hur kan hon veta. Nej. Hon bevisade ju sist hon försökte smutskasta Isabella att hon inte var ärlig och framförallt inte hade koll på saker utan rena gissningar, hittepå och blivit påverkad av vad hon läst här. Inte trovärdigt bara lågt.

    Lågt och tröttsamt, tröttsamt och lågt tycker jag

    Jobbade inte Amilia ganska nära Isabella för ett par år sedan? 🤔 Tänkte att hon kanske har lite insyn ändå.

    Nyfiken fråga har du jobbat åt Isabella?

   Pengar är svaret

   Vem är Amilia?

   Humor är inte för alla och när man inte fattar betyder inte det att den är smaklös. Felet kan ligga hos dig. Bara för att du inte gillar vad Amilia har att säga betyder inte det att hon smutskastar. Den enda här som är tramsig är du och du verkar dessutom lite begränsad och inskränkt.

    Lite löjligt att påstå att alla som inte tycker att det är hysteriskt roligt bara inte har fattat.

    Kan det vara så att en del visst fattar, men bara inte tycker att det är roligt?

     Svårt med läsförståelsen? Du är i gott sällskap. Du förstår allt är inte svart eller vitt det finns nyanser. Man kan förstå skämtet och ändå inte tycka att skämtet är roligt. Men att sen dra det till att det är smaklöst då blir det personligt, man gillar inte den som skämtade.

      Du måste skilja på att tycka att någons humor är smaklös och att tycka att personen är det. Läsförståelsen du vet. Kanske krävs lite intelligens för att förstå det, kanske inte är för alla osv. 😜

      Oj, prova att framföra samma sak utan hela lilla-gumman-attityden kanske. Och nej, det blir inte personligt av att säga att man tycker att någons humor är smaklös. Det kan man tycka utan att ha något emot personen som skämtar. Allt är, som du själv säger, inte svart eller vitt.

       Läsförståelse verkar vara svårt idag. Nej lilla gumman plus en massa annat läser du in då duktigt helt på egen hand.

   Vem är Amalia?

    Hon var med i Big brother 2020.

   Hahaha fast alltså fotot och texten ovan var ju sjukt kul 🤣 & på nåt sätt också väldigt rörande i sin illustration över mänsklighetens petitesser & avundsjukor & problem. 10 till Calle för denna.

  Varför ser du fram emot Amilias video? (Har ärligt ingen aning, vill ju också poppa pop corn oavsett dag 😂).

  Är hon tidigare anställd? Var dom vänner? Är hon släkt med H?

   Hon har jobbat för Isabella tidigare och Amilia är ofta väldigt bra på att uttrycka sig i videos och att granska saker. Hon är politiskt insatt också

    Haha bra på att uttrycka sig? Njae… pratar vi om samma Amalia? 😅

     Hon heter Amilia 🙂

  Coolt colarum och cool bild på Isabella, snyggt. Calles skämt enbart osmakligt.

   HUR är det osmakligt? Jag fattar verkligen inte? Jag ser ett harmlöst skämt som involverar en bortgången far riktat mot en högst levande bror som med all rimlig sannolikhet själv uppskattar, eller åtminstone inte har något emot, skämtet.

    Det kräver en viss typ av intelligensnivå för att förstå lite mörkare humor (sen behöver man inte alltid tycka att det är kul för det).

   Calles skämt är ju så nollnivå av osmakligt det går att bli! Det var ju både kul & vackert! Trist för dig om du inte fattar!

  Skriv ett inlägg om att Caias vd avslöjade Biancas lögn om kalendern när hon gjorde sitt förvarstal och då bara var en privatperson och ”lilla jag”. Enligt Bianca så hade jukalendern blivit GALET dyr om de lagt i fullsizeprodukter medan vd:n senare sa i intervju att de själva hade kommit billigare undan om de istället lagt i fullsizeprodukter i kalendern. Så vem ljög Bianca eller vd:n? Och de vaknar varje dag och vill göra alla nöjda. Men eller hur. Alltså suck.

   Tänker att de bör ha mer krav på vad hon ska uttala sig om och inte? Är ändå ett varumärke som skadas för hennes uttalanden på Instagram. Jag hade definitivt inte låtit min personal bemöta kunder hur som helst. Kanske de inte vågar säga till henne då hon är ansiktet utåt?

    På mitt jobb har vi en presschef som säkerställer att våra talespersoner (vd, experter, ansikten utåt) håller sig till enhetliga budskap. Vi behöver vara sakliga för att inte tappa trovärdighet gentemot våra kunder. Inte killgissa eller agera på personliga känslor. Caia kanske borde anställa en sådan person med tanke på hur mycket Bianca går ut med megafonen på egen hand. 🙂

   ”Komma billigare undan” tolkar jag som att Caia i efterhand insett att det hade blivit billigare för företaget att lägga i fullsize-produkter istället det de la i. Nu har inte jag läst artikeln, men av din kommentar låter det inte som någon har ljugit.

   Snarare att vd:n i efterhand insett att företaget begick ett misstag som kostat mer än om de lagt i fullsize-produkter. Det är ju ingen lögn i sådana fall? Julkalendern kanske hade blivit galet dyr med fullsize-produkter, men mindre dyr än fiaskot som blivit (kalendrar som returnerats, dålig PR, kalendrar som inte sålts med mera).

    Pepsi max alla dagar i veckan, cola smaker ju inget knappt!

    Undrar mest vad det är för ett företag som inte har koll på kostnaden att producera kalendern.

    Det blir ju dyrt att göra nya saker i nya stl. Det fattar ju alla. Men det blir också väldigt dyrt att lägga i fullsize i allt. Inte hållbart ekonomiskt. Tror kärnan i allt är att det var mycket utfyllnadsgrejer i kalendern som inte gjorde att den kändes prisvärd, helt enkel. Sen att den hypats i Biancas kanaler så man trodde att det skulle vara ngt extraordinärt i den..
    Det var saker i den jag hade uppskattat men inte i den prisklassen som kalendern höll. Istället för en rabattkupong så hade de kunnat lägga i en kupong eller kuponger för att kunna hämta ut ett rouge eller foundation i den ton som passar en, kostnadsfritt, eftersom det var anledningen till att de inte la i dessa produkter.

     Eller så köper man produkter man vill ha om man nu vill ha precis vissa saker. Tänk vad ni kan få mycket smink för 1800, och bara smink ni själva vill ha också.

     Dessa kalendrar visar bara hur sjukt vi konsumerar. Och ingen som köper kalendrar för flera tusen ska någonsin klaga på andras konsumtion.

   Tolkar inte det som om att varken Bianca ellrr vdn ljuger. I efterhand har de väl insett att det inte skulle bli så galet dyrt att lägga i fullsize.. Detta blev en mer kostsam läxa än de räknat med.

   Då vet de inför nästa år ♥️

    MEN HUR KAN DE HA MISSAT DET?!?
    Är ju helt obegripligt! Räcker att kolla EN video av t ex Margareta Grääs så vet du hur en bra kalender ska vara. Vilka amatörer!

     Men lugn nu. Andas❤️

      Andas själv.

       Men gud. Andas lite nu.

        Gud kan du lämna utanför dina andningsproblem, tack! 🙏🏽

    Man missar inte sånt. Punkt.

   Var det inte Bianca som sa att det blev dyrare med limited edition resestorlekar, dvs att det skulle blivit billigare med vanliga fullsize? Och sen sa vd:n att det hade blivit för dyrt med fullsize?

    Nej tvärtom, Bianca sa att det hade blivit gaaalet dyrt och en stund senare säger vdn i intervju att de hade kommit billigare undan om de lagt i fullsizeprodukter. Allt finns att se. Fast kanske sa Bianca först det ena och sedan det andra, hon sa iaf att det hade blivit galet dyrt om de lagt i fulsize, och sen sa vdn tvärtom. Ser att somliga försöker förklara bort det här också haha men asså.

     Googla ”skalfördelar.” Ibland är nivån härinne lite för låg för att det ska gå att diskutera. Caias VD har alltså rätt även om du inte kan förstå det.

   Kan man få ihop 24 inlägg om denna kalender och göra en kalender av kalenderinläggen?

   Kanske dags att gå vidare i livet…

   Det räcker nu om den där jäkla kalendern !!

    Men det handlar ju inte om kalendern. Det handlar om att Caia behöver se över sin strategi när det gäller marknadsföring och pressrelationer.

     O vad fan rör det dig? Som om du bryr dig?! Skriv dina förslag på Caias ig lr maila. Här är det då ingen som läser!

      Lugn nu!! ☺️

    Det handlar inte om kalendern utan om Biancas återkommande lögner, eller var det dåligt minne, och att företaget Caia känns oseriöst och som en scam typ.

  Jag är så fascinerad av människor som samlar. Att man gillar något så mycket att man känner viljan/suget/intresset av att ha flera, eller olika grejer med logga på. Jag gillar ingenting så mycket.
  Coolt med människor som hittat sin grej och vågar gå all in.

   Det är väl snarare sjukligt. Känner en person som snöat in på en färg. Alla kläder har den och om hon akulle stöta på en ljusstake, penna, filt eller vadsomhelst i den färgen så måste hon köpa den, för det är ju hennes färg!
   Sen är det inte jättesnyggt att blanda 10 nyanser av samma färg i sin outfit, men att ha dålig smak är ju inget man kan klandra någon för.
   Så nej, när samlare ser ”sin pryl” och måste köpa så är det nog mer ett tvångsbeteende än ett medvetet val.

    Det är inte alltid sjukligt att samla. Vi behöver sluta hävda att folk har diagnoser hela tiden. Tycker folk slänger sig med begrepp de inte förstår alltför lättvindigt.

     Eller hur, vissa kanske bara samlar för kul. Följer många loppiskonton där vissa samlar på blåmönstrat porslin eller snäckfat och inte fasiken har dom en diagnos för det. Det är väl mest en kul grej och knappast några hoarders

  En jubelidiot släpper en elak film om en annan idiot och Camilla poppar popcorn 🍿 🤦‍♀️

   Ja? popcorn går alltid hem.

    Får jätteont i magen av popcorn. Jag håller mig till ostbågar 🤌

     Det funkar också.

      Fast det låter inte lika effektfullt. *öppnar en påse ostbågar*

       *ostkrokar

    Jag har snart lyssnat klart på boken. Vet inte. Vissa avsnitt är nytt, men tycker man hört det mesta om man följt henne. Vissa delar grep mig och hon dyker djupare i händelser, absolut. Men lite känner jag, sluta spela hela dig på din eländiga barndom. Men jag vet inte. Inget wow. Men ändå bra.

  Vad för film???

   Film, fast det står video skriver Camilla längst ner i detta inlägg.

   Jag vill också veta! Varför har hon gjort en film (vem är hon?!)? Och varför är den intressant?

  Gillar Alex humor men Calle missar ju typ alltid målet. Det blir inte roligt, det saknar liksom alltid nåt när han ska skämta och så ser man att han verkligen försökt vilket gör det ännu värre.

   Håller med! Jag gillar verkligen Alex och han både intelligent och rolig.

    Alex är den mest otrevliga och elaka människa jag vet. Väldigt osäker och ganska korkad är han också.

   Haha ja, detta var så övertydligt så det mest var snark. Men fnissar fortfarande när jag tänker på bilden Alex lade upp på notre dame som brann och skrev typ ”Äntligen.”

   Gillar inte Alex egentligen men han kan vara riktigt rolig 😂

    Jag tycker att Alex humor helt saknar finess. Han försöker och vill så gärna ha intelligent och vass humor men det faller bara platt oftast.

   Calle saknar värme, därför blir hans ”skämt” mer obehagliga än roliga!

  Amilia vem? Spatävlan? Ja, jag vet att Google finns 😜reagerade mest på det uppenbart påhittade efternamnet. Kanske bilda klubb med Löwengrip då? ”Vi som vill verka fiiiiinare än Andersson”.

  Inte för att jag vet vem denna Amilia är men jag kommer definitivt inte glo på någon video som någon gör om ILs bok. Snacka om att profitera på andra. Zzzzzzz

  Amilia har tidigare berättat om hur det var att vara anställd hos Isabella Löwengrip. Ca 53 minuter i podden.
  https://poddtoppen.se/podcast/1529867337/tva-meter-dumheter/47-amilia-stapelfeldt-avslojar-for-mycket-jan-emanuel-slideade-in-i-mina

  Jag har några funderingar.

  Vad har ”poppar popcorn” med någonting att göra? Eller ostbågar, som någon föreslog.

  När blev ”extremt” en synonym till ”mycket”? ”Extremt” betyder närmast ”onormalt mycket” och bör användas i den betydelsen.

  När blev allt som är otrevligt ”vidrigt”? Det senare betyder att det som åsyftas är rent fruktansvärt motbjudande.

  När blev det vanligt att ”skratta orimligt mycket” åt någonting? Det innebär att man är sanslöst road – inte bara road.

  Och vem är Mollgan som dyker upp då och då?

   Haha din kommentar är extremt roande. Ser framför mig hur du kokar av ilska över detta.

    Vet du vad funderingar betyder? Tro du har anledning att vara besviken.

     Haha jo men det var snarare sättet du skrev din kommentar på som fick mig att se hur dina proppar flög en efter en😆

  En sak till. Varför skriver folk att de hostar i kommentarerna? (*host*)

  Hahaha Calle 😅😅😅❤️❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *