Rebecca Stella släpper hudvårdsprodukter

Medan Kenzas släpp med The Every föregicks av en hel del inlägg och ledtrådar, så har faktumet att Rebecca Stella stod i begrepp att lansera hudvårdsprodukter, helt gått mig förbi.
Riktigt illa för att vara en bloggbevakare, om du frågar mig. 😉

Rebecca Stella Beauty släpper en body lotion, en body cream och en body scrub, och alla produkter ska ha samma doft som produkterna för ansiktet har.
Tyvärr har jag inte sniffat på några sådana produkter, så jag kan varken säga bu eller bä där.
Om någon av er sniffat på dem så får ni gärna lämna en kommentar om själva doften.

Än så länge så innehar Ida Warg Beauty mina favoriter, både vad gäller body cash och body lotion.
Deras duschmousse och body butter är magiska, men är givetvis öppen för att ändra om där uppe på tronen, så givetvis kommer jag beställa hem och prova.
Jag peeler på tok för sällan för att ens kunna ha en favorit. 😉


Viktigt meddelande från Bloggbevakning:
1. Jag har släpat runt på en stor påse med inslagna julkalenderluckor, men glömmer hela tiden bort att posta dem.
Jag skrev att jag skulle posta paketen varje vecka, men det har jag kapitalt misslyckats med.
Jag kommer istället göra så att jag postar ALLA 24 luckorna efter julafton och så får ni en trevlig liten överraskning då istället.
Svinsopigt, jag vet. 🙁

2. Jag kommer gå ner på 4 inlägg/dag inför jul, vilket betyder att det är morgonens första inlägg som kommer försvinna, men jag ska göra mitt bästa för att se till så det blir under en så kort tid som möjligt.

49 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Sorry för OT

    Så sent igår beställde Booken gran från Smålandsgran som kommer redan nu på morgonen.
    Om allt ståhej om detta där Pernilla Wahlgren var inblandad inte hade hänt i år så Booken inte hade kunnat ta ställning, hade hon kört på plastgran detta året också tror ni? ?

      Och tror vi hon betalat för granen? Knappast….

      Förresten, om ni blivit blockade av Book kan ni se henne instastories här: https://insta-stories.online/annatoledanobook

        Genuint tips från hjärtat = gratis är gott!

        haha tack 😀 Jo jag blev blockad bara genom att titta på hennes stories utan att kommentera.

          Samma för mig ”mm”. Jag har kikat på hennes instastories i några år utan att följa henne men häromdagen blev jag blockad. Jag tror hon försöker hindra folk från FB och Bloggbevakning att kolla vad hon har för sig. Men det finns ju massa sidor som gör att man kommer runt det. Hon vill liksom vara offentlig men bara för de som bara skickar massa styrkekramar och frågar om recept.

            Jag är inte blockad på hennes Insta men kan inte se vare sig stories eller live… varför är det så tro?

              Man kan blocka icke-följare från att se stories och lives precis på samma sätt som man kan blocka icke-följare från att kommentera eller tagga en själv. Då kan man se deras vanliga inlägg men inte stories och lives.
              Jag har själv ställt in att bara folk jag följer kan kommentera på min öppna instagram efter att massa botar kom in och lämnade spam.

                Kan man blocka enskilda personer från att se stories men ändå att man kan se inläggen?

                Jag följer ej Booken men jag ser hennes stories och live. Eller tror jag ser live, vet inte om de var längesen hon körde eller jag bara ej lyckas titta in exakt då.

                  Ja jag tror det är då det funkar. Man kan begränsa en persons tillgång utan att blocka dem helt.

                    Märker att det finns mycket inställningar jag har noll koll på?

                      Hennes IG är ju verifierad och har en blå plupp och jag tror de kontona har ännu mer inställningar för att bättre kunna kontrollera kommentarer, följare etc.

        Kan inte låta bli att fnittra lite över hur förbannad Booken måste vara när hon inser att alla som hon blockerar enkelt kan se allt hon gör i alla fall haha!

      De har väl drygt ettusenmiljarder granar i lager som snart får gå till närmaste förbränningsugn, så all gratisreklam behövs. (Men jag tror att det är kört.)

      Men klassiskt att Booken tar varje tillfälle att ta ut sin ilska på någon annan istället för att ta tag i sitt eget liv.

      Apropå Smålandsgran så säljer dom sina granar i min kvarter och jag kan inte låta bli att undra om det är så smart taktik att ha taggen #bluffgran (/whatever det nu än var men iaf nåt åt det hållet) på sina banderoller. Måste kolla vad det stod mer, om de fortfarande tjatar om sina ”ekologiska” granar.

      Vimmelmamman en pytteliten som såg sådär ut.

    Vaaaarföööör släpper alla influencers antingen hud-och hårvårdsprodukter, smink, kläder och skor? Varför aldrig nåt vettigt som saknas på marknaden?

      Kanske p g a intresse för sådana saker?

      Hudvård/kroppsvård är nog rätt enkelt – Det är förbrukningsvaror. Får du bara in folk och ser till att de gillar produkterna kommer de köpa hela serier som ”hör ihop” och dom tar ju slut, så dom kommer köpa om och om och om igen! Jämför med kläder, då kanske kunden köper 2 plagg. Med Beauty kan du få kunden att köpa 10produkter och sen fylla på, alltså återkommande kunder under hela året.

      Låt oss tänka att en produkt kostar 150kr i genomsnitt. Genomsnittslönen köper 5st vilket blir 750kr Produkterna tar slut, låt oss räkna att kunden fyller på 5ggr/år 750×5=3750kr på EN kund!

      Är du stor influencer får du utan att blinka 1000 sånna kunder =3 750 000kr
      Jobbar man lite så är 10.000 återkommande kunder inte heller svårt = 37,5 miljoner! Plus alla som köper några produkter här å där, får i present osv

      Skönhet är ett lätt sätt att omsätta mkt pengar. Det är ”trendigt” att lägga pengar på och ha mkt av= lätt att övertyga kunder för vi är nyfikna och intresserade av att testa nytt
      Mkt placebo så inte så svårsålt utan en fin förpackning och god doft räcker långt. Gör man det rätt kan man tjäna STORA PENGAR

    Hahaha vid det här laget börjar man tro att alla lanseringar är ett skämt. Liksom, inte kan väl alla influencers släppa hudvård. Men jo, tydligen! Och alltså inte ett skämt.

    Att Bella lyckades få till en sponsorresa från TUi till Thailand till slut

      Tror inte hon kommer åka. Det är bara ett sätt att provocera, vilket hon verkar tycka är jätteroligt fortfarande av någon anledning. Och alla i hennes kommentarsfält går i fällan om och om igen… Suck.

        Och här inne också tydligen.

    Finns så sjukt bra hudvård på marknaden!! Varför skulle man köpa av en människa som gjort om allt i sitt nyllet och mer därtill? Skrattretande.

      Undrar genuint också varför man väljer en influencers märke framför ett välkänt och beprövat märke. Tänker folk ”ah hon är snygg, då köper jag den” eller hur går tankarna?

        Typ….

      Du ska nog se att kommentarsfältet fylls av folk som vill ha dessa produkter när de lottas ut i framtiden. Då är de helt plötsligt inte usla.

      Håller med.. Jag hade litat mer på en produkt som tagits fram av kemister, läkare/dermatologer.

    Klart du ska ha lite ”semester”, njut!

    Apropå förra inlägget och nu detta. Ja, kanon att man vågar satsa som kvinna (och man). MEN. Nu är vi åter igen där. Ytterligare en produkt ut på marknaden. Det störiga är inte produkterna i sig utan att man pumpar ut produkter utan vare sig adekvat utbildning, research m.m. En början i rätt ände hade varit att faktiskt göra marknadsundersökningar och ta reda på efterfrågan för den tänkta produkten eller andra, för att låta behovet styra. Det skulle med största sannolikhet leda till färre floppar och mer hållbara företag. Win win. Jag kan tyvärr inte låta bli att klassa denna typ av produkt i samma kategori som 90-talets Dateparfymer med Robyn i fronten.

    Är det inte kläder, så är det hudvård eller smycken. På vilket sätt är detta nyskapande eller innovativt?

    Ot
    Såg på Facebook att det är något lurt med Instagram-tävlingar. Tydligen skickar inte vissa influensers och deras samarbetspartners ut sina vinster till vinnarna när de vunnit tävlingar. I det här fallet gäller det F*lici* A*ekle* och företaget W*ether*alk. Kanske något att gräva i…

      Wea*theta*k ska det vara.

      Har tänkt på en grej gällande vissa företagstävlingar. Oftast har de som vinner öppna kontot o många följare, så får företagen ut någonting av det också..

    Hoppas att du kan slappna av och ha lite julledigt också, Cam!

      Vart försvann öppet spår? ? jag vill verkligen skriva en lång kommentar och bara få ur mig min kassa situation som jag och min sambo är i nu. Jag vill verkligen inte prata med närstående, har redan gjort och det blir bara dramatiskt och jobbigt tycker jag. Så tänkte att random internet-människor som inte känner mig kanske vill komma med något råd, eller kanske inte, jag vet inte ens. Vill nog bara skriva ner det och få ur det. Haha. Snart är det jul och jag känner för att gräva ner mig i en grop och komma tillbaka i typ februari. Det känns rimligt. Men det är mitt andra barns första jul så man får bita ihop i julfirandet där samtliga medverkande är lyckliga par 🙂 Ni vet när hjärtat slår hårt (inte hjärtklappning, inte snabbt, bara hårt) och känns som det ska hoppa ur bröstkorgen? Snälla säg att jag inte är ensam om det. Något säger mig att det är kopplat till oro eftersom det blir så så fort han är hemma. Får svårt att andas. Inte så extremt som panikångest riktigt, men någon annan variant. Nä jag är seriöst krossad.

        Det är klockan åtta.

    Hahahahahahahahaha neeeeeeej. Fast nu känns det lite mer som en parodi av flunsers hittepå projekt ?

    My har varit i farten igen och skrivit egna frågor på storyn. Det syns ju på 10 mil att det är hennes sätt att uttrycka sig.

    Inser hon inte hur pinsamt uppenbart det är?

      Kanske för att hon inte har så många riktiga följare..?
      50k+ följare och 100-200 likes per bild… Det är en sällsynt dålig engagement-ratio. Och ett tydligt tecken på köpta följare.

      Hon skriver att hon tar mellan 1795 kr och 1995 kr för sin online coachning i månaden. Själv betalar jag 1600 kr i månaden för min PT och då ingår 8 pass i deras egna gym varje månad. Jag kan visserligen inte välja tid själv men har olika tider att välja på. 2000 i månaden för bara online coachning känns väldigt dyrt. För 2000 kr hade jag en egen PT på plats en gång i veckan utöver coachning, kostplan, träningsprogram för hemmagym etc.

      Den bilden My postar med före och efter på en okänd tjej, någon som sett den tidigare? Hon skriver art hon gått ner 21 kg på 16 veckor vilket låter osannolikt, särskilt som tjejen inte var superöverviktig innan, gick från 87 till 66 kg. Kan inte låta bli att tro att My överdriver grovt….

        Inte särskilt sunt och hållbart att gå ner så mycket så snabbt heller, 1 kg i veckan ska man gå ner inte mer för då är det lätt att man går upp igen. My har dålig koll. Litar inte ett ord på vad som kommer från My.

          Nä jag tänkte samma. 0.5-1kg i veckan är ju vad som rekommenderas.

    Caia fälls återigen för sexistisk reklam. Fjärde gången nu.

    Nej tack.

    Omg det räcker!
    Förresten så verkar The Every totalfloppa..

      Hur vet du det?

    Helt rätt att sänka kraven tycker jag! Posta det du orkar, när du orkar. Och ha en fin jul ?☺️

    Vill ge lite kudos till Hanna och Lojsan som faktiskt gjorde något lite annorlunda med sina ”kortspel”. Inte världsunikt men trots allt inte hud- eller hårvård ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.