Det där med namn…

Jag blir bara mer och mer förvirrad av My Martens alla inlägg på sociala medier, vad gäller namnet på hennes nya företag/PT-studio.
Den här textsnutten kommer från Instagraminlägget här ovan, där hon proklamerar att hennes nya varumärkes namn (särskrivet) är:
Strong Mamas.

Så här lät det igår.

My skriver i sitt inlägg att alla de olika namnen varit en smula förvirrande, både för kunderna men även för henne själv.
Det är anledningen till att hon nu slopar alla andra namn och enbart kommer köra på ”Strong Mamas”. (med eller utan ’ verkar ske rent slumpmässigt.)
Så…ett litet tips i all sin enkelhet, till alla som försöker göra en ”re-branding” av ett redan existerande koncept och/eller företag:
Var konsekvent, särskilt i början.

Vad gör My?
Förutom att inte vara konsekvent i hur hon stavar företagets namn, så länkar hon fortfarande till det gamla namnet ”Fit by My Martens”, trots att det på Instagram går att gå in och ändra länktexten, så att det ser enhetligt ut, även om landningssidan fortfarande bär företagets gamla namn.

Strong Mamas? Strong Mama’s? S’trong M’amas?
Jag undrar om My ens själv vet det, eller skjuter hon bara från höften, för att få ut så många inlägg som möjligt?

Det är bättre att inte publicera några inlägg alls, än att publicera felaktiga och förvirrande inlägg som på intet vis stärker hennes varumärke och/eller ger det trovärdighet. 

Så tycker i alla fall jag.
Vad tänker ni om alltsammans?

 

144 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  ”Brinner för att hjälpa kvinnor” , alltså lol bara där är ju trovärdigheten noll.
  Hon brinner för en sak först och främst; pengar.

   Snarare uppmärksamhet. Hon tjänar väl knappt några pengar

    Jodå hon tjänar ganska mycket pengar på blogg och reklamsamarbeten, sen så är träningsresor och eventuella onlineklienter en bra bonus. Räcker att hon har en enda onlinekund så tjänar hon en rejäl bonus. Går ingen nöd på My tvärtom. Men ja hon gillar att få uppmärksamhet, hon ljuger, vinklar och överdriver för uppmärksamhet, för likes och för att tjäna mer pengar.

     Hej My!

      Är det fortfarande roligt med alla ”hej xx” så fort någon inte rakt igenom är negativ?

       Nej, det har aldrig varit roligt 😴

      Helt klart inte My som skrivit det där

       Nej, det här är skrivet av en person som både kan stava och kommatera.

       Det är Stollis. Lika mycket som hon försvarar Bb kastar hon skit på Mm. Exakt samma ordval och meningsuppbyggnad i alla hennes inlägg. Är ni nya här inne? 😏

      Hej My? Och hur fick du det till att vara My? Hur tänkte du nu? Läste du ens hela kommentaren eller tror du My skulle skriva om sig själv att hon ljuger och överdriver för upp märksamhet och för att tjäna pengar? Inte en chans att hon skulle erkänna det haha.

       Och nej jag är inte My trots att jag råkade särskriva haha uppmärksamhet ska det självklart vara. Går inte att lita på något My säger eller skriver.

    Enligt alla bolag drog hennes bolag in strax under en miljon 2020. Inga galna summor men trodde det skulle va betydligt mindre för hon verkar ju rätt oseriös.

    Läser man bland kommentarerna är hela poängen med att vara influenser att få uppmärksamhet, och att vara entreprenör inom skönhet, fast fashion eller hälsa för att tjäna pengar. Ifrågasätter någon detta blir det en skitstorm i kommentarsfältet. Men det verkar ändå vara skillnad på folk och folk eftersom när My vill bli rik och få uppmärksamhet då är det fel. Finns det en gilla och hata lista?

     Svaret är väldigt enkelt. Beror ju väldigt mycket på sättet de gör det på. Ärligt och genuint eller oärligt och slarvigt.

     Det kanske går att tjäna pengar utan att ljuga?

      Men att ljuga gör väl alla influensers?

   Hon tycker säkert att det är toppen att få uppmärksamhet här…🙈

  Och ytterligare inlägg om My och hennes stavning tycker du tillför vad?

  Det är väl bra att hon försöker jobba och tjäna pengar, tror knappast det är stora pengar. Är det bättre att leva på försäkringskassa/soc?

   Fast hon lurar ju av folk pengar och det är ju ganska så stora pengar det handlar om. My tjänar tillräckligt på samarbeten och blogg för övrigt så hon behöver inte leva på soc haha. Ibland skryter hon ju om hur rik hon är och ibland snyftar hon om att hon är fattig beroende på hur det ska gynna hennes syften för stunden och hur det passar i sammanhanget. Hon är så fejk och manipulativ.

    Ibland säger ni att hon lurar av folk stora pengar och ibland att hon aldrig har haft några kunder. Hur ska ni ha det? Det kan inte vara båda.

     Men det vi veeet är att hon ljuger både fram- och baklänges.

   Aj, det gjorde ont att läsa 😒 / sjukskriven som tyvärr måste leva på fk

    Fast det är väl fortfarande bättre att jobba om man kan, vilket var ämnet.

     Jo men det lät inte jättetrevligt. Låter som man gett upp eller ngt.

      Jag rehabiliteras från cancer och ser det som ett jobb att vara sjukskriven. Man går ju knappast runt och glassar. Varje dag får man kämpa för att bli stark fysiskt och mentalt. Man behöver bygga upp sig själv igen. Jag gillar mitt jobb, men det jag gör hjälper mig att kunna jobba i framtiden. Det jag gör nu är minst lika viktigt som mitt vanliga jobb.

       Hoppas du mår bra/bättre idag och att du blev av med skiten föralltid!! Lycka till med rehabiliteringen ❤️

    Hade inte du också hellre jobbat om du kunde? /en annan sjukskriven

    Men tycker du inte att det är bättre att my försöker jobba än att inte göra det? Hon har ju tydligen valet, hennes situation är inte din.

  Hon är så pinsam och okunnig då det kommer till hälsa och kost att det är är svårt att hålla sig för skratt! 😄

  Känner ingenting för hennes företag och namn på detta.

  Jag tror inte My kan något tekniskt, hon bara kör på i snabbare takt. Hur kan man jaga kunder när man inte ens har börjat inreda där dom ska träna? Jobbar hon heltid igen eller får hon göra så mycket på halvtid?

   Hon vet ju inget om träning och kost heller så det passar väl bra..

  Tror snarare att ni kan släppa detta å fortsätta leva vidare med era liv. Vill folk köpa hennes tjänster – låt dem göra det.

  Sluta å hålla på så här. Petande, iakttagandet, hånandet skapar ett så äckligt samhälle. Kan inte hon bara få ha sin grej UTAN att ni ska bete er som dagisbarn?

  Och nej, jag är inte intresserad av hennes tjänster men jag är intresserad att få bort sånna här dialoger

   Hon lurar ju folk på pengar. Då får hon stå ut med att folk ifrågasätter henne.

    Apropå det. Är det verkligen någon som köper Maggans piller? Hon gör ideligen reklam för dem och jag blir enbart störd av det. Undrar på riktigt om någon köper.

   Fast nää, ska vi låta alla som luras och ljuger för att tjäna pengar få hålla på? Varför finns svarta listan annars?
   Du gör ingen en tjänst om du bara stoppar huvudet i sanden.

   Håller med! Jag älskar också favoritargumentet ”hon lurar folk på pengar!!”, som om alla här inne vore filantropiska svenska hjältar som gör samhället en tjänst genom att i den här bloggens kommentarsfält förarga sig över apostrofen i företagets logga.

   Det här kommentarsfältet, och Camillas vinkling på inläggen om IL, My Martens, Anna Book m fl, är alltså inget annat än en onlineversion av valfri högstadieskolgård.

    Verkligen. Finns ju mer konstruktiva sätt att agera om man nu verkligen anser att någon bedrar folk.

    Men du är här och gladeligen läser. Och försöker få det till att det som skrivs är helt uppåt väggarna.

   Jag skrev en kommentar på hennes sista inlägg, där hon promotar gymmet. Frågade vilken PT-utbildning hon har gått samt hur länge hon varit licensierad tränade. Kommentaren är inte godkänd och därmed heller inget svar.
   Dock har hon lagt upp ett nytt inlägg så hon har uppenbarligen stämt av bloggen.

  Enligt hennes webbplats (https://fitbymymartens.com/om-mig/) har hon fortfarande kvar ”My Wellness Studio Stockholm”. Det blir till att pendla mellan Gamla stan och var det nu är hon har sin nya studio denna vecka.

   Ja hemsidan borde uppdateras så den är aktuell nu när eventuella potentiella kunder går in, känns som en hygienfaktor. Väl investerade pengar skulle det också vara att hyra in en språkkonsult eller liknande i ett par timmar….

    Hon har nu som först lagt in på hemsidan att hon är utbildad på Safe education, jag undrar bara varför hon inte lagt in det på sidan tidigare, varför inte från början och varför inte visat upp licens när folk ifrågasatt? Jag ifrågasätter också om det certifikatet är äkta, dessutom så visar inte det att hon är kostrådgivare eller så heller för den delen.

     Går väl att kontakta utbildaren och fråga om licensen om man vill?

    Haha ditt nick!

  Jag hoppas ingen går på Mys manipulativa dravel och INTE ger sina pengar till My, det är ju hutlöst mycket pengar liksom och inget någon behöver. Det där med 1000 kr i startavgift är det något hon lagt till för att det ska låta billigare nu tro, och en månad extra på köpet haha jag menar det är ju bara att fortsätta träna en månad till på egen hand och äta enligt det schema man tidigare fått. Nej alltså. Att My tar tvåtusen kr i månaden och 499 kr för en timmes träning är rent av löjligt MEN det är bara om du bokar minst 20 timmar annars kostar det 895 kr per timme. Helt galet! My har varken licenser eller särskilt mycket erfarenhet. Själv har hon inte lyckats hitta en hållbar balans utan går upp o ner i vikt, har bakslag, kört quickfix och gör ständigt nystarter och kickstarter osv

   Glöm inte rehab blandat med boot camp…

  Jag är inte så förvånad över att My verkar förvirrande över företagsnamnet, hela hon är förvirrande och vet nog inte ens riktigt själv vad hon jobbar med och för. Finns det någon som kontrollerar PT’s och hur de arbetar så att hon ens är GODKÄND och att hennes lokaler kommer vara godkända? Känns lite som att åka frittfall på tvådagars marknadstivoli att träna hos henne.

   Pt:s på svenska.

    PT:s på svenska.

  Det är inkonsekvent, det är rörigt, kommunikationen är katastrof och det finns inte en enda text som är korrekt skriven någonstans. Otroligt B alltihop. Som grädde på moset känns inte My som en person man har som förstahandsval för träning, ”må bra-pepp” och långsiktiga mål direkt…
  Sorry men det här kan omöjligt resultera i succé.

  Nyfiken bara om det är för att det är jul och nyår som inläggen kommer lite oregelbundet? Men öppet spår imorgon är kl 20 iallafall? 😊

   Tror du svarade på din egen fråga.

  Inte så lite rörigt det här. Dessutom använder redan en av Sveriges största gymkedjor Strong Mama som namn på ett cross-fit pass för nyblivna mammor.

   Ja och hon kopierar rätt mycket rakt av Olga Rönnbergs Mamma fitness. Har sett att hon följer henne och mycket hur My skriver är direkt hur Olga formulerar sig.

    Hon har ju dissat Olgas metoder etc

  Kan man inte kräva att hon visar upp sina licenser, får man lura folk med att man är utbildad om man inte är det? Du får ju inte jobba som vad som helst utan bevis.

   Man kan väl be om att få se licenser innan man anlitar någon. Vill den inte visa så skulle inte jag anlita i alla fall.

    Jag förstår inte varför hon är så anti att visa upp licenserna om de nu finns? Hon menar att hon inte behöver bevisa nått men hallå? Jag behövde visa upp mitt examensbevis när jag fick mitt jobb, inte så jag svarade att ”nä ni får tro mig när jag säger att jag gått den utbildningen!” Jag blev också ombedd att visa upp mitt examensbevis + portfolio för när jag skulle göra ett AD-jobb och på samma sätt skulle jag efterfråga referenser och intyg om jag tog in – eller anlitade – någon för någonting.

     Hade du visat dem om någon random person på nätet (eller på stan?) beordrade dig att visa dem för skojs skull?

   Man får nog starta business som coach eller PT om man vill även som outbildad MEN att skriva att man är licensierad när man inte är det är väl typ bedrägeri. My har gått en kort sponsrad pt-utbildning för några år sedan, när hon påstod sig vara utmattad, men hon blev väl inte godkänd och har således ingen licens. Gissar att hon ville kursa sin blombutik för att ist bo i sthlm och bli PT när hon erbjöds en pt-utbildning i spons. Finns flera influencers som sponsrats med den bl a Annica Englund som visade upp sin licens efter att ha blivit godkänd efter genomgången utbildning något som My aldrig gjort.

   Det borde väl kunna gå att ta reda på om hon har godkänd licens.
   Vart har hon utbildningen från?

   Här är en länk till hennes diplom på hemsidan…. Ser seriöst ut 🙃🤣 http://media.fitbymymartens.com/2021/12/pt-my-martens.jpg

    Betyder inte det säkerhetsutbildning?

     Jag tror det är namnet på ett seriöst företag o dom verkar ha en del pt-kurser https://safe-education.se/utbildningar-lista/
     Med det sagt så skulle jag ändå inte anställa henne då hon inte har levt 1% som en PT sen hon väl gjorde kursen 2017….

      Hon gick pt-utbildningen 2015 eller 2016. Betvivlar att certifikatet är äkta men det kanske alla får som genomgått utbildning godkänd eller ej. Men varför har hon lagt in det först nu, när folk på senare tid skrivit här att hon aldrig visat upp licenser? Märkligt. Det borde hon i så fall haft med på hemsidan tidigare, ända från början.

    Nja ifrågasätter starkt att det är äkta för det har hon lagt in på sidan först nu. Varför har hon inte tidigare lagt in det i så fall, varför inte ha med det från början? Det bevisar dock inte att hon är kostrådgivare heller. Utbildningen gick hon dessutom under hösten 2015 el 2016. Mycket märkligt. My är så manipulativ och jag betvivlar certifikatet men hon gick en kort pt-utbildning iaf.

     Och under dessa år höll hon ju på att dö en gång i veckan och ligga månader som ett kolli. När skulle hon haft tid och ork till utbildning? Hennes lögner har blivit som ett varumärke.

  😴😴😴😴😴😴😴

  ”Det skapar en reflektion”….. vad menar hon? En spegelbild? Hur kan så många vara så fruktansvärt dåliga på svenska?

   Hon kanske menar diskussion? Inte lätt……🙄

   Är nog du som får kolla upp synonymer på ”reflektion”.

    Jag fattar ju vad det är hon försöker säga, men det passar ändå inte.

     Varför inte?

  ..skulle väl inte nämna särskrivningar osv? 😏

   Nä, varandras ja.

    Ditt nick 🤣

  Ingen som bor nära och har vägarna förbi?

  My Martens borde lämpligen kalla studion för
  Strong ”Mama’s”
  Det passar som handen i handsken.

  Min kommentar ang B togs bort – BRA och tack!

  Meningen var inte alls att göra någon upprörd, men ber verkligen om ursäkt. Lärt mig att man inte ska prata om allt.

  Så återigen, tack och förlåt! ❤️

  Svar till Simone…
  Fint att du känner omtanke men….
  Som frisk anorektiker (fick det när jag var 17 o är idag 45) o som mycket sällan tänker på att jag ens varit sjuk förutom när sådant här tas upp så har jag ett par synpunkter.
  Att få vård vid ätstörningar är självfallet livsviktigt. Vilken vård som faktiskt kan hjälpa är mycket individuell. Det brukar sällan gå att dölja för vänner o anhöriga någon längre tid o jag är övertygad om att det diskuteras hos familjen om så nu är fallet.
  Det enda positiva med att jag fick min sjukdom för länge sedan (förutom att jag då såklart är helt frisk idag) är att jag fick den i en tid utan internet o sociala forum. Jag höll nästan på att dö av skam när mina vänner tog upp med mig att de misstänkte att jag var sjuk och jag kan inte ens föreställa mig den totala förnedringen om det dessutom hade spekulerats på nätet av okända människor om mina sk symptom. Med andra ord allt det du radade upp i din kommentar. Ska min hälsa diskuteras helt öppet av människor som inte ens står mig nära. Jag hade dött av skam. Mer skam är inget man behöver om så är fallet för det stjälper mer än hjälper.
  Hoppas nu detta avslutar spekulationer här inne för all framtid. Tack!

   Såg nu vad du skrivit Simone o det hedrar dig att du ber om ursäkt. Det var moget o stort av dig 💖
   Kram!

    ❤️❤️
    Tar även till mig det du skrivit ovan. Så jävla dumt det kan bli när man babblar med något man endast studerar utifrån ett medicinskt perspektiv, men you live and you learn!

    Tack för en bra och saklig respons!

   Spekulationer? Men personen i fråga är ju öppen om sina problem? Jag som inte ens följer personen känner till problematiken.

  Undrar om även det listade ”KOSTRÄDGIVNING” på flyern också är felstavat med flit för att skapa en reflektion… 🤔

   Även PERSONLING TRÄNING får mig att reflektera

   Min kos träd behöver ingen givning. Hon gillar sin korkek ändå.

  Misstänkt lik Lohilos logga

  Både och är väl korrekt beroende på vad man vill att namnet skulle betyda? Skulle själv föredra ”strong mamas”, för att liksom visa vad som är mitt mål. Inte branda mig själv som en strong mama som ska hjälpa andra? 😂

  Kan någon rekommendera en bra PT i Göteborg?

   Träningsvärket i högsbo, ägaren där är duktig och sund !

  Nytt inlägg av My på bloggen och jag fattar ingenting.

  Hon börjar med att skriva något om ”efter alla dessa veckor i karantän” och sedan att J varit feberfri i drygt en vecka. Skrollar man ner i bloggen så mår han inte bra alls 23/12 och ligger nerbäddad. Fem dagar sedan alltså.

  Sedan blir det ännu konstigare när hon har en bild från julafton 24/12 från nya studion med Dr Alban, J och sonen. Hon skriver ”Jonas var symptomfri men vi höll ändå avstånd och tog en varm choklad utomhus” medan Alban dricker nåt varmt inomhus tillsammans med de andra som ju är i karantän. 😳

   Snurrigare än Snurre Sprätt.
   Inte så konstigt att hennes trovärdighet inte är den bästa.

    Det är så det blir när man inte håller sig till sanningen. Man glömmer vad man sagt och det blir bara rörigt.

   Ja alltså som hon vrider och vänder på allt så det passar henne.

   Hon skrev också nått om att de är överdrivet försiktiga och stannar hemma länge
   Jonas låg ju nerbäddad och var dålig för bara 5 dagar sen..

   Att åka till Åre klarar de säkert om några dagar, för då är det kanske en månad sen Jonas var sjuk enl hur My räknar.. haha

   Och… är hon i karantän? eller jobbar deltid? eller far runt och letar efter en ny gymlokal?
   Ibland verkar hon inte göra nånting men samtidigt så otroligt stressad så hon måste ha hjälp med precis allt! Städning, handling, matlådor, sätta upp gardiner och tavlor, och alltid så otroligt stolt över sig själv och det hon gör.

   Han hann bli frisk från coronan innan han ens hann bli sjuk i den🤣

  OT. Verkar som att Kammi är singel igen. Hennes kille har inte synts till på hennes kanaler på länge. Dessutom är han inte längre skriven på hennes adress.. kanske gick lite väl fort fram där. dessutom hade väl inte han direkt en ren påse mjöl heller..

   Hoppas det för hennes skull! Med tanke på killens bakgrund är han inget att ha

    Vad är det för bakgrund han har? Har inte riktigt hängt med där.

  Strong mam’ass vore väl annars ett bra namn !

  Ot.

  ”Du tycker ju mycket om att läsa. Har du inte funderat på att skaffa en gedigen utbildning? Det är den bästa investeringen jag gjort.
  28 dec, 20:17

  isabellalowengrip
  Varför det? ☺️
  28 dec, 20:32”

  Bella slutar aldrig att förvåna. Yeees! 🤦🏼‍♀️

   Fast jag förstår svaret där. Ofint att slänga med utbildningar mot någon så där och uppenbarligen så klarar Bella sig ju bra.

    Hon klarar sig i sitt jobb som influencer utan utbildning ja. Det är inget för alla men det är synd att hon inte verkar värdera det alls. Hon hade säkert kunnat lära sig mycket inom ex ledarskap som hon skulle ha nytta av, istället för att lita på att hon lär sig allt genom att starta företag. Men, det skulle ju betyda att hon måste anpassa sig efter någon annans bestämmelser vilket hon inte kan.

    Ja det var ju en uppenbar kränklimang det där. Jag hade inte heller svarat på det.

   Hon kan ju alltid börja med att gå klart gymnasiet.

    Och ta matte som huvudämne.

   Säger inte att min tolkning är rätt men jag uppfattade svaret som att hon undrar varför det var den bästa investeringen för personen i fråga, att hon blev nyfiken dvs.

  Hon skriver 28/12att jonas varit feberfri i 1vecka nu, men den 23/12 skrev hon att han fått corona och är jätte sjuk är ju inte ens 1 vecka sen, han blev tydligen frisk från coronan innan han blev sjuk i den? Och på julaftonen fick han och Dr.Alban första gången se hennes studio

  Väntar spänt på bootcamp hos Mamma My.
  Bootcut eller bootcunt, ja det kan säkert bli lite vadsomhelst!
  Nu ser vi fram mot mys på Buustamon med nya skidbrallorna.

   😂😂😂

   😂😂😂 Mys i Bustamon med alla Latté Ski Mama’s ❄❄❄

   Butkutt

  Har jag missförstått någonting eller tror c att ”strong mamas” inte ska vara särskrivet?

   Svaret är ja.

   Hon kommenterade nog sin egna särskrivning för att visa att den var medveten?

  Mycket bra skriven recension av Löwengrips bok i tidningen Arbetet. Värd att uppmärksamma.

  Min ENDA reflektion (utöver att min spegelbild reflekteras) är att My är i ett SKOV

  Det känns lite sorgligt att i bakhuvudet ha med sig att My troligtvis gör/agerar just nu på ett vis som kommer innebära mycket att städa upp (ffa ekonomiskt) när hon ”landat”.

   Hon ljuger ju även när hon inte är i ett skov. Men visst är det tufft när det vänder. My, sök hjälp.

    En diagnos är såklart inte hela människan.

    Men, mycket lögner som kommer i efterhand kan mycket väl vara ett försök att rädda upp det som skett under ett maniskt skov.

    Men som sagt idiot och lögnare kan man vara oavsett om du är kärnfrisk eller sjuk

  Kollade My’s instagram och där står det: Mamma/gravid träning.
  Är My gravid? Eller är det också en särskrivning som ska locka kunder?

   Det där är bara en reflektion.

    Det stavas väl reflekt ion?

  Är det bara jag som inte får ihop Mys dagar i bloggen? När hade Jonas corona? Sönd 19/12är de på julmarknad så då lär han ju varit frisk. 22/12 skriver my om hur mycket hon ser framemot att fira jul med Jonas familj, så då borde ju allt sett ljust ut. 23/12 har Jonas plötsligt corona o de måste sitta i karantän över jul. Men senare lägger hon ut bild o text som talar om att Jonas är symtomfri på julafton och är i nya studion med Alban mm. Sen skriver hon den 28/12 att Jonas varit feberfri och symtomfri över en vecka så nu är allt över.
  När har han hunnit vara sjuk och i karantän i 7 dagar?
  Har My 3 veckor i våra vanliga människors en vecka eller?

   Ja, jag har noterat samma sak, hennes ”sanning” och nuvarande tideräkning går inte ihop alls.

   22/12 – Alla friska och ser fram emot julfirande hos J:s föräldrar
   23/12 – J har Corona, ligger nerbäddad och mår inte bra alls
   24/12 – Alban, J och sonen besöker Mys studio
   28/12 – Efter veckor av karantän (!?) längtar My efter vardagen. J mår bra och har inte haft feber på en dryg vecka (!?)

    Säger det också. Som jag skrev igår, har de ens haft Corona? Eller är det nåt nytt hon hittat på av nån konstig anledning?

    Hon ljuger värre än en häst travar.

  Enl, bloggen erbjuder hon Kosträdgivning. Om hon har svårt med stavning (inget att skämmas över) så varför i fridens namn ber hon inte ngn korrläsa? Hela hennes varumärke påverkas ju av dessa stavfel etc som dessutom gör bloggen rörig & svår att läsa.

   Jag tror inte, med betoning på tror, att My har problem med stavning.
   Det är nog, med betoning på nog, så att allt går VÄLDIGT fort precis just nu.

   Allt skall hända nu, allt är så superhärligt och hon är oövervinnerlig. Det finns inga bekymmer eller reflektioner kring sådana petitesser som stavning och vad det påverkar hennes varumärke.
   Dagarna går ihop, rörs ihop, vilket är lätt när allt går i 200km i timmen i en enda riktning – framåt framåt.

  Och mitt i denna röra ska ett barn växa upp. Hon skrev förut att han har svårt att skriva och måste träna extra. Så himla bra att morsan är ett geni i svenska. Han får väl inte ens i sig ordentlig mat, fast morsan är proffs på kost. Hoppas hon låter bli att köra bil i sitt fladdriga tillstånd.

  På bloggen verkar kommentarerna vara borttagna.
  Jag reagerar mest på att nån frågat om inte SATS har ett koncept som heter Strong Mama och att personen ifråga tycktes det lät väl likt.
  Hann läsa det men nu verkar inget finnas kvar av det på bloggen.
  My skriver allt för mycket om samma saker för övrigt så man orkar inte läsa hälften ens.
  Och om nu Jonas låg i Corona under jul då ska hela familjen vara i karantän i minst sju dagar.
  Men de ska till hans föräldrar och till Åre.
  Förresten undrar man om hon / de låter sjukvården testa dem efter alla dessa positiva hemtester?

   Det finns en sån kommentar på Insta där My skrivit ett svar som är cirka 45 cm högt. Tror inte att så många längre vågar reflektera och ställa frågor på bloggen med risk för att behöva rotera på kaktu’s.

    😂 kaktu’sar ska man vara jäkligt försiktiga med

  Men HERREGUD My Martens!!! Lägg ner jag ber dig! En vädjan till lättlurade människor: Anlita inte denna person för ert bästa. My är inte trovärdig utan endast gillar era pengar som trillar in på hennes konto varje månad!

  Det finns inte NÅGON av er här i kommentarsfältet som är mer värd eller är bättre än någon annan människa. Som ger er ”rätten” att dissa andra människor som ni gör. Det är inte ett dugg konstigt att det finns mobbing bland barn, när ”vuxna” (kvinnor antar jag) beter sig som ni gör. Så jävla vidrigt.
  Men det verkar vara hela grejen med den här bloggen. / Jenny

  Skulle aldrig i livet ens fundera på att anlita My. För det första är hon ju konstant alltid sjuk? Inget fel i att vara tjock, men om jag vill försöka gå ner i vikt så är ju inte My den man skulle vända sig till. Hon äter fel, fikar ofta på stan. Nej, jag skulle gå till ett gym och en PT som lever som hen lär. Man är inte trovärdig som PT om man är så kraftig som My, o alla hennes ständiga sjukdomar o mediciner. Nej, det kostar för mycket pengar med PT, så då får det vara ngn som är trovärdig o verkligen ser vältränad ut. Dessutom lägger My ut bilder på sin blogg o insta som är gamla o när hon var yngre o betydligt smalare, i verkligheten nu, ser hon inte alls ut så utan har lagt på sig väldigt många fler kilo, ser inte trovärdig ut som PT.

   Men My är ju knappast tjock. Inte kraftig heller.
   Dina åsikter borde du dra nåt gammalt över 🤢

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *