Happy double birthday!

Först fyller mamma år och kapar halva julaftonen varje år.
Sedan har lillasyster mage att födas på ens födelsedag så att man alltid, från och med nu, inte får mer än 50% firande på sin dag.
Hur bestämmer man vem som man går in och sjunger för först på morgonen?
Måste man sova i samma rum, natten före ens födelsedag så att ingen känner sig förfördelad, eller trumfar ålder ut det yngre syskonet? Lite som att ”jag var här först”?

Oliver, du har min djupaste sympati. ???

194 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Bianca är lika vacker nu som då men vad det gör mycket med bilder från olika år, vilken förändring hon genomgått.

      Lägg av med det där!

      Hon har väl gjort om hela sitt ansikte med olika ingrepp och insprutade saker?

        Ja precis, men det blev extra tydligt i ett bildspel såhär. (Följer varken Bianca eller Pernilla så ser vanligen inte mer än aktuella bilder på Bianca).

        Hon är väl vacker oavsett?

          Smaken är som baken, jag tycker hon ser för konstgjord och fixad ut. Men det blir konstigt att ”åh hur är hon så vacker”, när svaret är så enkelt. Pengar, plastik.

            Vem har frågat hur hon är så vacker? ?

              Ser det överallt. Tolkade din kommentar också lite så, ”vilken förändring!” Men kanske hade fel då, sorry.

                Du får lära dig att läsa innantill och sluta göra egna tolkningar av sådant som inte skrivs.

                  ”Du får lära dig…”
                  Skön härskarteknik bara för att personen tycker annorlunda än du!

            Verkligen så trött på att läsa vad KVINNOR tycker om andra kvinnors utseende. Hade hon inte varit ”fixad” hade såna som dig klagat på oj vilka mörka ringar! Oj vilken stor haka! Hon är medelmåttig, för smal, blablabla. När hon plötsligt fixar till sig lite är det heller inte bra för usch vad hon är fakeeee! Spyr på folk som dig. En kvinna får bara ha sitt utseende ifred om hon ser ut som doutzen kroes? Adriana Lima? Och hur ser du själv ut?

              Ja smaken är som baken, tittade mig i spegeln i morse. 60 + naturell blond.
              Jo jag tycker att jag är vacker och dessutom har jag turen att vara frisk och rörlig utan krämpor. Känner mig verkligen lycklig trots att jag bor i ett litet hus och har en liten garderob. Gammal bil och ingen sportstuga. Gott Nytt År alla snyggisar!

                Är du 60+ och sitter och kommenterar andra kvinnors utseende? Du må tycka du är fin på utsidan men det du visar av din insida imponerar hittills inte alls.

                  det är ju två olika anonyma? ?

                    Ja, jag som sa att hon ser konstgjord ut är inte 60-åringen. Kommenterar inte folks utseende i övrigt, tycker dock det är skillnad att säga att man ser för konstgjord/fixad ut när man gjort om sitt ansikte. Det är ju inte hennes naturliga utseende utan nåt hon gjort. Men andra tycker säkert det är fint med den looken, vara min personliga åsikt.

                  Herregud!
                  Detta gäller även dig: Du får lära dig att läsa innantill och sluta göra egna tolkningar av sådant som inte skrivs.

                    ”Du får lära dig” vem bad om dina instruktioner?

              Anonym 10:16, Bianca är en influencer som säljer skönhetsprodukter som marknadsförs med hennes ansikte och hennes kropp. Hon tjänar GROVA pengar på att unga tjejer hoppas och tror att de kan se ut som henne med hjälp av lite Caia produkter. Därför är det i allra högsta grad relevant att påpeka och diskutera de ingrepp hon gjort så att det lyfts att en kräm inte magiskt trollar bort mörka ringar eller gör brösten större. Som lite äldre kvinnor förstår vi att mer än krämer ligget bakom men hennes yngre följare gör inte alltid det.

                Exakt detta! Det är viktigt att synliggöra att hennes skönhet (om man tycker så) är uppnådd på detta sätt. Inget fel med det om det är vad man vill men det måste få påpekas.

              Jag ser bra ut och är nöjd med mig själv så jag behöver inte spruta in massa skit.

                Ok. Vill du ha en medalj eller? Frågan gäller inte ditt utseende så det är rätt irrelevant…

                  ”Vill du ha medalj eller?”
                  När man vill trycka ner någon och inte kommer på någon sofistikerad kommentar…

              Vill du läsa om vad män tycker eller vaddå? Nej, jag skulle verkligen inte anmärka på nåns ”skönhetsfel!” Men när man opererar och ändrar hela sitt utseende tycker jag inte det är fel eller konstigt att påpeka det uppenbara, att det syns. Sen tycker en del att en sån stil är snyggt, inget fel med det. Sorgligt dock att man känner att man behöver göra om sig så.

              Bara för att man är kvinna själv så betyder det inte att man måste hålla med om/gilla allt andra kvinnor gör?! Upplever dessutom att män mer än gärna kommenterar kvinnors kroppar mm.

              Jag spyr mer på dessa unga kvinnor som lägger ut tusentals bilder på sig själv och förväntar sig att ingen ska ha någon negativ åsikt.

          Hon var ju sötare som naturlig, innan alla operationer. Nu ser hon väldigt plastig ut. Vacker är något annat för mig, vacker är till exempel Ingrid Bergman som ung, eller hennes dotter Isabella Rossellini som ung. Harmoniska symmetriska ansikten är vackert.

    Så trist att ha samma födelsedag som sitt syskon.
    Tror Bianca dragit fördel av att vara yngre, tagit all uppmärksamhet.

      Jag delar födelsedag med mitt syskon och jag älskar det (jag är äldst), jag fick världens finaste födelsedagspresent som jag kunde köra omkring i min dockvagn när jag var liten. Fortfarande lika glad nu som vuxen. Det är liksom en speciell dag jag får dela med en av de närmaste jag har i mitt liv.

      What?? Hur kan det vara trist. Älskar att ha samma födelsedag som min tvilling

      Ja stackars alla tvillingar..?

        Haha ja vi vet inte annat. Har en tvilling och han tycker det är jätteskönt att vi alltid firar hos mig (i vuxen ålder). Jag gillar att baka så familjen firar alltid oss tillsammans hemma hos min familj.

      Det är ju skillnad att vara tvilling, då vet man inget annat.
      Men att få ett syskon 4-5 år efter sin egen födelsedag på samma dag.

        Ja, världens finaste!

      Fyller också år samma dag som min syster och det är toppen. Vi firar ofta tillsammans och det har liksom alltid varit en högtidsdag i familjen. Ingen av oss vet nåt annat heller (min syrra var bara två när jag föddes) så inte så att man går miste om nåt.

      Dessutom fyller mormor Christina år den 26.12.

    Mormor Schollin fyller år på annandag jul, dessutom. Fertilt tid för dessa haha.

    Hur som: Oliver har tydligen alltid tyckt om att dela födelsedag med Bianca ?

      Familjen stenbock.

        Money, money, money

    Ett mirakel! ?☺️??

      Hahaha ?

      Ja, maaaagiskt.

    När jag ser gamla bilder på Bianca så kan jag inte exakt veta vad hon gjort för att bli så satans snygg som hon är idag. Fillers för mörka ringar, läppar, botox och kanske fyllt ut hakan? Vad mer?

      Vet inte, men bara smink räcker inte iaf? följde nån sminkvideo hon gjorde men inte blev man ens hälften så snygg som hon?

      Viktnedgång, hårfärg och ändrat sminkrutin är ”hemligheten” bakom Biancas förändring. Vad gäller ögonen så slutade hon att använda mörka ögonskuggor som gör att en ser trött ut (tänk Britney) och så lite fillers på det.

        Hahaha, knappast endast det…

        Hår (förlängning, utfyllnad och färg varje månad), naglar, sola/spraytan, botox, fillers, hakoperation, bröstoperation (hos Victoria klinik), ansiktsbehandlingar varje månad, PRX, fryst bort fett. 🙂 There you go.

          Knappast bröstförstoring ? Hon är ju platt som en 14 åring

        Att folk tror detta är väl den stora anledningen att hennes sminkmärke säljer så bra…

        Haha, skämtar du??? Fillers i läppar, kinder och under ögonen. Botox i pannan, runt ögonen och munnen sk lip flip. Hon kan ju knappt prata ordentligt pga läpparna. Bröstförstoring. Försökt fixa den genetiskt låga pannan genom att raka och noppa bort håret för att höja hårfästet. Påstår att hon har jättetjockt hår men det är 90% löshår. Sen massa smink och filter på det. Inget på Bianca är naturligt, allt är fejk. Sorgligt att hon lurar sina unga fans att tro att hon ser ut så tack vare Caia och åldrande.

      Hon har filat ner hakan (vilket jag vet med 100% säkerhet) och det är väldigt tydligt när du jämför näst sista och sista bilden. Utöver det har hon fillers, fettsugit sig (fryst bort fettet), opererat brösten och ja… konstant fixat hår, solbränna osv.

        oj du har då full koll.

          Korrekt, Stockholms innerstad är liten och detta är inget Bianca döljer för folk. Det är så normaliserat att hålla på med ingrepp i dessa kretsar, så det är inget man höjer på ögonbrynen för (vilket i sig såklart är sjukt och bör problematiseras, men man kan säkert hävda att även Bianca är ett offer… men ja)

            Zzz Hahah du är säkert också chefsjurist på ett högt uppsatt bolag, bor i innerstan och reser två gånger per månad ? folk här alltså

              Absolut inte, jag har ett ganska vanligt jobb på ett stort svenskt fintech-bolag som du antagligen använder när du shoppar online. Det råkar falla sig så att även Biancas kompis jobbar här. Vill du ha mer info eller räcker det så?

        och botox!

        Jag litar inte på anonyma här inne även om de är ”100% säkra”. Jag tror att hennes fillers i läpparna och kinderna har balanserat ut proportionerna så att hakan inte blir lika framträdande.

          Nej hennes läppar är inte så stora att de balanserar ut så mkt. Hennes haka var väldigt framträdande tidigare, som hennes brors, nu är den en liten puttinuttig haka

        Tror hon har gjort Korean V shape-operation Observera, tror. Vet att det är poppis bland kändisar med bred haka.

          V line inkluderar mandibeln alltså käkbenet och hakan. Tror inte hon rört käken förutom med botox utan bara filat ner hakan.

        Fattar inte varför hon gjort allt detta. Hon har alltid varit snygg och hennes haka är(var?) ju skitsnygg, tydlig men inte överdrivet stor. Hur kan man vilja få bort det, undrar denna tjejen med typ obefintlig haka ?

        Filat ner hakan. *ryser* ?

          Åh hjälp jag håller med. Aj ?

          Tänk vad kvinnor utsätter sig för. För att se ut på ett visst sätt. Fy fasiken.

        Var det du som filade?

      Ja hon är jätte vacker men jag tycker ju hon var jätte fin innan också. Hon har opererat hakan, alltså filat ner den, det har gjort störst skillnad för hennes ansikte. Det är ett enkelt ingrepp och kirurgen går in genom munnen. Tar max en timme och lätt att säga att man bara dragit ut visdomständerna efteråt ?. Sen har hon fillers i läpparna, under ögonen, botox i käkmuskeln för att få smalare ansikte. Men Kylie jenner har gjort det dubbla plus hel käkoperation, röv, näsa, och allt annat och hon är ändå inte ”vacker” i rörlig bild. Biancas ansikte är bra gjort men tycker det är tråkigt att varje gång någon säger att hon är fin ska det skrikas att hon minsann är fake. Tråkigt

        Men alltså, filar man på riktigt ner sitt jävla skelett? AGH SÅ SJUKT!!! Vad faaaan sysslar vi med.

          Håller med. Och främst kvinnor. Opereras hit och dit. Vi borde hylla alla som kämpar för kvinnors rätt att duga utan operationer.
          Frågan är varför operationerna görs. Är det för att bli snyggare för ”alla”? Tjejer har opererat tuttarna i många år för att se ut som porrfilmstjejer, dvs för att få killar kåta. Men allt detta? Vad är syftet? Att småtjejer ska se upp till en? Eller är det ett självskadebeteende?

        Hon gjorde en rad operationer runt jul förra året.
        Bröstimplantat, fettsugning runt lår och rumpa och säkert något mer.
        Kolla tillbaka på vloggarna från förra julen då hon ”isolerar sig” för hon varit ”sjuk” och i en video råkar pernilla säga ”vad skönt att du har hämtat dig och är piggare idag”. Här ser man även stöd bh:n.
        Tycker dock hon är svin snygg och många av operationerna ser man ju bara för att hon varit en offentlig person och man kan jämföra med gamla bilder.
        Hade gjort samma om jag hade pengarna tbh

          Samma här. Bianca var snygg innan. Men jag hade också filat min haka om jag haft
          Råd ?

          Det var väl därför hon inte var på Lovisa worges födelsedagsfest också 🙂

          Men va? Tycker hon sett ut som hon gör iaf de senaste två åren? Var det när både hon och Philippe hade Corona?

        Jag har funderat på vad som är så annorlunda runt munnen, nedre delen av ansiktet och tänkt att fyllda läppar och botox vid käklinjen inte kan göra den skillnaden. Men nu ser till och med jag att hakan är mindre.

          Här är två bilder som verkligen visar skillnad på hennes utseende.

          Första bilden ser hon vanligt vacker ut, andra bilden ser hon sådär perfekt vacker ut som sen hennes följare försöker uppnå och avundas henne. Och man ser att det är ingrepp som skapat det hela, men det förstår ju inte hjärnan när man bara ser den perfekta bilden hela tiden.

          http://www.extraextra.se/bianca-ingrosso-visar-upp-nya-utseendet/

            Synd tycker jag! Hon såg söt och fräsch ut som yngre och ”orörd”. Det nya utseendet är säkert trendigt men inte min smak alls.

              Hon hade ju så fint hår och så fina färger. Nu har hon liksom tagit bort allt det som gav henne personlighet.

          Även läpparna som blivit så stora ger en extra illusion av att hakan blivit mindre.

        Hon ser ju bara äldre ut efter dessa fillers

        Sen om man dessutom är otrevlig och ”ickesmart” så spelar det ju ingen roll om man är snygg.

      Näsan men så snygg är hon inte!

      Fast är hon inte bara opererad till att se ut som dagens trend? Så himla snygg hade väl ingen tyckt att hon var förr? Och idealet förändras nog igen och då måste hon operera sig till det.

    Jag och mitt syskon är födda på samma dag men skilda år. Vi tog vartannat år – ett år fick hen gå in till mig, nästa år fick jag gå in till hen (med resterande familj). På så vis fick man turas om att få paket i sin säng på morgonen vilket hos oss var traditionen när vi bodde hemma. Gemensamma firande och ofta gemensamma kalas – än idag som vuxna.

    Härlig familj?? blev sugen på att kolla wahlgrens värld, inte sett det på flera år!

    Är väl samma som för tvillingar & trillingar. Är man lite uppmärksam på sina barn låter man dom fira på varsin dag om dom vill det. Barn behöver få ha eget kalas, bjuda egna vänner och inte tvångsmässigt behöva dela allt allt allt. Jag känner trillingar och dom firades ibland ihop och ibland inte. Dom ggr de ville ha egna kalas var deras mamma noga med att vi som gäster skulle komma på alla tre och va lika delaktiga. Funkade bra för det hände inte varenda år. Nu är dom stora och firar ihop med släkten men har egna fester för vänner(men alla tre går på varandras)

      Åh herre! Våra kids är född med en månads mellanrum men olika år såklart. Slår alltid ihop släktkalaset och firar mitt imellan. Där emot får de varsitt kompiskalas, och firar enskilt födelsedagar med närmsta släkten. Under corona har det jo dock inte blivit så mkt släktkalas och tyckt de varit så skönt och inte har barnen frågat efter de. Så för vems skull gör man de egentligen för? De har haft kompiskalas under pandemin och varit nöjda med de.

        Alltså? Jag tror att det är kompiskalas som åsyftas. Vilka kompisar man har/står närmast är ju det som kan skilja sig mellan tvillingar/helsyskon, släkten är ju gemensam.

    Delar också födelsedag med min syster utan att vara tvilling.

    Jag delar också födelsedag med min bror. För mig har det bara varit positivt.

    Ja verkligen superjobbigt för Oliver ?
    Jag tycker iallafall tvärtom ? så kul att dela dagen med sitt syskon eller tvilling!

    Vad är grejen med att reposta alla som har grattat en på instagram?

      Antonija Mandir la ju upp en 35min lång video där alla vänner och familj grattade + berättade nåt om henne. Det kändes så knäppt, jättefint, men knäppt. Det borde nog ha hållits för henne. Förstår inte vad andra får ut av det, tror mer det skapar ångest att ”ingen har gjort så för mig”.

      Det görs ju för att man vet att det kommer visas. Hade A inte haft x-antal följare så hade det aldrig gjorts en video på det viset haha ?

      Kanske låter bitter. Men tycker det är märklig grej att göra ?

        Det är otroligt märkligt. Lika märkligt som när partners skriver kärleksförklaringar på insta. Då handlar det ju inte om att man vill göra personen glad utan att man vill visa upp sin relation eller ”pinka revir” eller att man utstuderat gör det som en del av sitt content (och det tycker jag är mest osmakligt)

    Biancas besatthet av sig själv som liten är rätt weird alltså

      Varför då? Har du inte tänkt på att Emilio inte fanns där när hon var barn? Hon kanske tänker på det som kunde ha varit. Benjamin berättade att han lärde känna sin pappa när han var 13 år. Jag vet inte hur det var för Bianca men det är uppenbart att hennes barndom har präglat henne.

        Oj, en öm tå?

          Vadå öm tå? Skulle snarare säga att det är du som har det som reagerade så på en trevlig kommentar som la fram sin syn på saken ?

        Emilio är ju favoritföräldern som aldrig har gjort något fel.

          Trots att det var han som stack och aldrig fanns där.

      Alltså orka med såna dömande kommentarer. Herregud jag kan bara tänka på när jag var liten och hur jag alltid sprang till mamma när det var något, och fortfarande gör nu som 30 åring och typ börja gråta och jag tänker på det ofta. Död farsa. Också konstigt? Vem har inte något ”konstigt” för sig?

    Som tvilling, så firas alltid den som föddes först – först. Så brorsan sjungs för först, sen mig. Det känns mest riktigt ? Och kalas har vi alltid haft på samma dag, men eget barnkalas/fest på samma dag men olika tider typ. Man löser det!

    Vi fyller dessutom år 22 december, många som tyckt det är hemskt sorgligt ? Men vi har aldrig haft problem med det haha. Mamma och pappa har alltid ”förbjudit” julklappspapper och inget ”God jul” på födelsedagen. Så julen börjar den 23:e på riktigt ? Som små va det presenter och julklappar i flera veckor ? Älskade det!

      Ja alltså vet man inget annat så vet man ju inget annat heller? Födelsedag är födelsedag och jul är jul ändå (jag fyller år juldagen). Det enda jag kan känna med min ena dotter, född i januari, är att man ofta gör slut på alla bra presentidéer till jul ?

        Nä så är det ju! Och vi firades med 30 sekunders mellanrum, haha. Ibland öppnades våra dörrar samtidigt så sjöng de för oss båda fast brorsans namn först. Känns naturligt för han föddes först ?

        Äh de får man ju spara på ? jag tror andra tycker det är märkligare än en själv. Dock är jag avis på dom som fyller på sommaren, kunna ha fest ute, typ grilla och äta utomhus osv ? Så mysigt!

          Född i slutet på juni, absolut det är mysigt, men också svårt att få till något då folk firar midsommar/är iväg på semester osv osv osv.

      Mina syskonbarn fyller år ungefär en vecka före och en vecka efter jul. Brukar slå in allt i julpapper och sen delar jag upp paketen lite på känsla, vad som blir till födelsedag och vad som blir till jul. De är 2 och 3 år gamla. Jag får köpa terapitimmar i present när de blir äldre om julpappret har skapat trauma ?

      (Läs med glimten i ögat nu folk. Menar inte att dina föräldrar gör fel osv. Gott nytt år alla)

        Haha ja alla gör som dom vill ? Är ändå glad att vi sluppit julpapper, det gör mkt (tycker jag/vi). Vi har alltid haft det så, oavsett ålder ?

          Ja och grattis i efterskott ??

            Tack snälla ??

        Haha min mamma fyller år på julafton och alltså, om man kommer med julklappspapper på födelsedagspresenten… Då kablar vet man att man lever ?

        Julafton börjar klockan 15 i vår familj. Den som önskar god jul i samband med födelsedag får onda ögat.

          Oj moget…

            Hon är 10000000% seriös hela tiden.

            Ibland får man ta saker med nypa salt ?

            Det är ju ändå jäkligt nonchalant att inte orka använda födelsedagspapper till presenter till någon som fyller på Julafton. Riktigt dåligt.

          Haha så hade jag nog med sagt! Alla andra får ju en hel dag, men hon ska dela den med julafton ??

          Tycker det är en bra ”deal” ?

    har med lite häftigt här jag är född 14 dec min son är född 14 dec mim mans dotters dotter oxå 14 dec så man kan ju aldrig skylla på att man glömt bort varanbdra haha sen min dotter lyvkades ja nässtn pricka in på min stora syster surram 16jun dottern 19jun

      haha oj ber im ursäkt för min hemska stavning sitter på datan vilket jag inte är van vid ser jag haha

        Inte konstigt om du sitter på datan….

    Ugh Sandra Beijers blogg idag var minst sagt deprimerande. Jag, jag, jag. Björn och så bebisen sist lite halvhjärtat. Blev så ledsen av att se den fina bebisen le mot mamma på bilden och så skriver hon hur olycklig hon är att vara hans mamma. ? Nä, att lägga bebisen sist på årslistan känns fan vidrigt.

      Oj. Vi läste inte alls inlägget på samma sätt.

      Garanterat kommer hon fortsätta exponera honom ändå. Styla sin bebis och lägga upp med länkar fast vi alla vet nu att hon bara vill gå vidare från detta.

        Gå vidare från vad? Bebisen? Det blir lite svårt tror jag och säkert nog inte det hon vill.
        Eller menar du att inte skriva om den? Det är väl helt ok och faktiskt ganska skönt? Finns ju massa bloggar som fokuserar på sånt redan.

      Lägg ner, det enda som är tragiskt är din inställning

        Är emot att barn exponeras för pengar. Allrahelst när mamman dessutom är djupt olycklig att vara mor.

          Varför tittar du på bilderna då om du är emot det?

            Jag har reagerat på att hon visar barnet mycket men det blev extra starkt för mig när jag insåg att hon inte alls är glad men ändå tjänar pengar på situationen. Jag skulle själv skydda familjen under ett sådant trauma.

              Fast att vara influencer handlar ju om att dela med sig av sitt liv. Det är väl snarare såna som du som konsumerar hennes blogg som bidrar till det du är så emot. Som att vara emot alkohol och predika mot det i kyrkan men smygdricka till frukost

                Eller rättare sagt gå till systemet varje hävla dag

                Nja, man brukar faktiskt ge en blogg en chans även om man ser att det tar en vändning man ogillar. Successivt så känner man ju varthän det barkar å kan därmed avsluta.

      Det är ju en blogg om henne, hon vill att de i hennes närhet inte ska exponeras så mycket. Det har hon förklarat tidigare.

        Tillägg: Det är även därför hon skriver ”min pojkvän” och ”bebisen”. Det är medvetet.

      Men herregud. Skriver ingen influencer något negativt om att bli mamma är de sååå fejk och delar bara med sig av det bra och får folk att må dåligt. Är de istället öppna med att de faktiskt inte tagit mammarollen bra är de hemska. Att folk som dig orkar. Vet knappt vem tjejen är men läste inlägget nu och tycker bara det är modigt att hon vågar skriva så, för några år sedan hade det väl varit den värsta synd en kvinna kunnat utföra.

      Så skrev hon dock inte? Sluta hitta på

      På frågan vad som är hennes största framgång i år på ett personligt plan skriver hon ”Att jag blev mamma och att min pojkvän blev pappa och att vi nu är en familj. Så knäppt. Men fint.”

      Att bli gravid och få barn betyder inte heller att man går i ett lyckorus hela tiden och många drabbas av förlossningsdepressioner. Det betyder inte att man är en sämre mamma eller att man inte älskar sitt barn.

      Tycker det är uppfriskande att hon skriver så ärlig om föräldraskapet och hennes känslor samt tankar. Jag kände länge en skuld för att jag inte grät eller kände en omedelbar kärlek när mitt barn föddes. För alla jag hört berätta om sina förlossningar hade ju sagt att de kände en sån kärlek direkt och att de grät av lycka. Barnmorskan berättade sen på tal om detta, att de flesta kvinnor inte alls gråter. Så allas reaktioner till att bli mamma/förälder är normala.

        Som sagt, det är inte fenomenet jag rynkar på näsan åt. Det är att hon inte ens försöker skydda familjen från det. Precis som att en kille dumpat henne och nu ska det skrivas ut tydligt. Och att hon tjänar pengar på en liten ovetandes människa som hon är djupt olycklig tillsammans med.

          Men hon är inte djupt olycklig med sitt barn. Ge dig nu.

          Hon är inte djupt olycklig. Mycket har ju hänt och det är klart det är en stor omställning. Tycker det är super att hon är öppen med detta då det är betydligt vanligare än folk tror. Det är också vanligt att det lägger sig och att man till slut hittar rätt i sitt nya liv. Vissa personer kommer dock aldrig säga att småbarsåren var deras favorittid, helt enkelt för att det inte var det. Det betyder inte att man inte älskar sitt barn. Sandra och Björn kommer hitta ett familjeliv som passar dem, det är jag säker på ?

          Men lägg av, hon skriver inte att hon är djupt olycklig. Fan vad vidrig du är som hittar på något sådant för att starta ett drev!

      Har du problem med läsförståelsen? Hon skriver flera gånger om att det var fint att vara kär och gravid, att det var fint att se bebisens första leende m.m… Varför ska hon inte kunna skriva någon ärlig rad om att hon också känt sig ledsen? Att gå igenom en så stor förändring innebär för vissa ett sorts sorgearbete. Hon tappade delar av sin vardag och har berättat om att hon mår bra av sina dagliga rutiner, bara en sådan sak kan ställa till det. För oss som följt Sandra länge så vet vi också att hon ganska nyligen gick på antidepressiva. Med största sannolikhet trappade hon ut sin medicin under graviditeten och p.g.a. amning har hon troligtvis fortfarande uppehåll – det måste väl få påverka hennes mående och humör om något? Jag tycker många är alldeles för hårda mot Sandra.

        Tycker allt i ditt svar här gjorde det mer sorgligt. Kanske ni äldre läsare av henne är lite blinda för hennes mörker, eftersom ni är så vana vid det?

          Nä jag tycker det är så himla skönt att kvinnor faktiskt kan tala om det här öppet utan att såna dömande människor som dig ska hålla på komma med en massa pekpinnar. Är problemet att hon tagit mammarollen så negativt som är det som stör dig eller vad är det? Varför får inte kvinnor prata om sådant som annars anses vara tabu? Jag är gravid och har panik över att jag redan börjar förlora mig själv, min kropp som jag känner den förändras på alla sätt, mitt ansikte, jag börjar känna mig deppig inför att förlora hela min identitet, är det förbjudet att känna som om man råkar vara bloggare då eller?

            Nä det sa jag ju aldrig att det var ”förbjudet” att känna så. Du missar min poäng.

              Fast dina kommentarer tyder ju på att det inte alls är ok att känna som Sandra, för då drar du och andra det till det extrema att hon är djupt olyckligt med sitt barn. Jag är ingen äldre läsare av Sandra. Gick faktiskt in för första gången idag och läste hennes inlägg och ser bara att hon berättar uppriktigt om sina känslor kring föräldraskapet och samtidigt hur fint hon tycker det är att ha blivit mamma.

                Naturligtvis är det sorgligt med sådana situationer. Men jag är införstådd med att det sker. Ja, gillar man barn som exponeras av sina deprimerade mammor för pengar, så är ju Sandra Beijer nu intressant.

                  Ah, så hobbypsykologen har alltså stämplat henne som deprimerad nu?

                    Det är en bloggbevakningsblogg här. Alla har uppfattningar och gissningar, dagligen.

          ”Hennes mörker”… Alltså det är ju inte så att hon har skurit upp handlederna och får ECT på psyk regelbundet. Men allting är inte rosenskimrande i Sandras värld. Lite som livet är för de flesta?

            Hon brukar ju annars få kritik för att hon skriver allt så rosenskimrande och romantiskt ? (det gör hon inte med allt men hon har ju en viss stil). Så kul då att se nån nämna henne och mörker i samma mening ? Nu är hon tydligen på andra sidan av skalan.

              Haha jag tänkte också på det. Att hon ofta anklagas för att romantisera allt men nu är hin tydligen svårt deppig eller något… 😛 Jag tycker hon är balanserad. Följer man Sandra mer än enstaka inlägg ibland så vet man att hon skriver om högt och lågt, lycka och olycka, romanser och breakups, terapi och fester, antidepressiva och smink… Är inte livet lite mörkt och lite ljust för oss alla?

            Måste varje svar på ts vara en onyanserad ytterlighet?

        Denna människa har väl hela livet haft offerkoftan på sig ? Var det inte hon som skrev miljoner inlägg , böcker när killen hennes drog ! Hon är definitivt inte en person som ger positiva vibbar och för en som redan mår dåligt och tar på alla andras olycka så är knappast Sandra B den ultimata förebilden …

      Tror du behöver några terapitimmar för att reda ut dina egna problem som du tar ut på andra + gå om grundskolan för att lära dig läsa ordentligt

        Eller så behöver jag det inte. ?‍♀️

          Jo, garanterat! Om man sitter och ljuger som du gör så har man grava problem.

      Varför ljuger du? Det är ju inte det hon skriver.

      Det var ju inte det hon skrev?

      Första veckorna med bebis grät jag hela tiden. Allt gjorde ont, underlivet från förlossningen, ryggen pga överansträngning, brösten pga amning, huvudet pga hormoner. Mådde piss.

      Sedan var det många månader med ångest då hela ens tidigare identitet och ens parrelation gjordes om samtidigt som man hade konstant oro för att något skulle hända bebisen och sömnen var obefintlig.

      Trots detta är mitt barn enormt älskat från första stund och har alltid fått sina behov uppfyllda. Nu när barnet är 2 år så kommer jag inte ihåg hur dåligt jag mådde, men när jag läser gamla dagböcker så minns jag hur jag satt och grät flera gånger per dag. Att få barn är ingen lek och det Sandra beskriver tycker jag känns noll konstigt?

      Den som verkar mest olycklig här är du. Vill du prata om det?❤️

        Nej men vi går väl tillbaka till att spekulera kring Maggans föräldraskap samt djurhantering då. Sandra Beijer som uttryckligen skriver att hon är olycklig, är naturligtvis inte olycklig alls.

          Vad är det för fel på dig?

      Du läste då verkligen inlägget på ditt egna sätt ?

    Bianca och Oliver fyllde dock år igår, den 30 december inte idag..

    Jag födde inte mina barn på samma dag men båda föddes 03:59 med 5års mellanrum.

      Bra timing där?

        Haha verkligen.
        Ville verkligen föda på natten när det var mörkt så glad att det blev så, men sen så himla coolt att de båda kom samma klockslag.

          Jag tyckte det var nog häftigt att min storasysters fyra sista i personnumret blev mina fyra första sen.

          Mina barn är födda 21:48 samt 21:49.
          Olika datum och olika år men ändå intressant att de båda förlossningarna fortlöpte ungefär likadant. Hade varit intressant att gå igenom en tredje förlossning för att se om den stämmer överens med de två första eller om det bara var en ren tillfällighet. (Obs vill inte ha fler barn och skulle inte skaffa en till bara för att jämföra förlossningar men det hoppas jag ni förstå innan det börjas med påhopp)

          Varför just när det var mörkt? Intressant.

            Hade visualiserat hur jag ville att det skulle vara när jag födde och när jag skulle känna mig tryggast. På natten är det få människor ute och mycket lugnare. Är glad att jag fick ta värkarna i korridorerna på sjukhuset när det var helt folktomt och inte ljust på vardagen när det var massa människor. Älskar nätterna annars också, så det var något med det som kändes rätt. Natten och regnet älskar jag och det blev lyckligtvis bägge. Lagom tills de var ute kom solen upp, så det blev väldigt vackert!

              Aha ok. Men du fick va i korridoren, inte på ett rum?! Var det överbelagt ändå?

                Alltså värkarna kan ju pågå hur länge som helst, ibland i dagar. Och när man åker in till förlossningen är man ju redan igång med värkarbetet. Så man får ju ta flera av värkarna medans man tar sig upp till förlossningen.

                  Jaha ok, aldrig upplevt att man är uppe och går men alla är ju olika. Tur att det var av egen vilja och att du fick helt som du ville med natten och det ☺️

                    Pratar du om krystvärkarna nu kanske? ? Det är ju vanligt att värkarna (nu pratar jag inte krystarbetet) har kommit igång innan man åker till förlossningen.

                      Ja jag gjorde allt värkarbete hemma vid två av förlossningarna, hann in till sjukhuset lagom till själva kryssandet. Den första förlossningen var jag hemma och vankade runt i lägenheten tills värkarna blev för täta och det var dags att åka in.
                      De flesta gör det mesta värkarbetet innan de får ett rum på förlossningen.

                      Nä, hade såklart lite värkar hemma och sen på sjukhuset men pallade inte gå runt då, stannade på rummet.

    My tävlar ut sina tjänster för totalt 30.000.
    Produkter från ”Rosenseien” dessutom. Lycka till ni spån som tävlar ?

      Över 35 som vill tävla. Kan de inte läsa. Deras bekanta kommer att skratta ihjäl sig när de väntar förgäves. My försvinner antingen till Mike, Psyk eller Thailand.
      Personnummer kan hamna både här och där. Även inskickade bilder. Ni får kostschema från en människa som inte kan väga makaroner. Har hon förresten fått sparken från Lifesum?

      ”Vi avslutar åter på topp tillsammans med Rosenseien !”

      ”I samarbete med Rosenseien ?”

      ”I samarbete med vännerna på Rosenseien så avslutar vi året på topp!”

      ”Jag har använt Rosenseien i sedan år 2013 ☺️ Vilket säger en del ?”

      ”Passa på att fylla på med dina favoriter ? Eller om du aldrig testat precis produkterna innan, GÖR DET!”

        Ser proffsigt ut ?
        Åt mig duger biligare produckter ?
        från 2021.

          Det är f-n helt otroligt hur hon konsekvent lyckas stava fel på NAMNET?! Även i bilden hon gjort och lagt upp på Insta??

            Nu jävlar går allt som på räls ?

        My vill inte ha varken rättstavade eller grammatiskt korrekta meningar. Det skapar nämligen en reflektion!

    Samma födelsedag som Voldemort ?

      Nej!

      Han som icke får nämnas vid namn firar födelsedag 31/12.

      Influensen som erövrade tronen 30/12.

    Då skulle du se mitt fejs. Vi snackar typ vattenmelon ?

    Undrar om Tui är nöjda med Isabella Löwengrips första blogginlägg från Thailand. Show, don’t tell, brukar man ju säga.

    ”Äntligen är vi i Thailand! Det är ett samarbete med TUI och vi ska visa upp hotellet Escape Island Burasari och hur det är att resa med TUI.”

      Är väl bra att det är tydligt? Är väl det vi brukar efterfråga här inne?

        Men Isabella gör aldrig rätt enligt folk här även om hon gör rätt ?

        ja, tydlighet är bra. Men de som anlitar influerare kanske inte vill ha en plikskyldig skoluppsats. ”I dag har jag ett samarbete med Lyko och jag ska visa upp det här schampot och berätta om fördelarna med det.”

          Har tui bett henne att inte skriva ut det eller antar du det?

            Det här var min reflektion när jag läste hennes inlägg, som du kanske förstår.

              Ja, men vad tui tycker vet vi ju inte. Vi kan anta att de är missnöjda men vi kan också anta att de är nöjda.

              Här på bloggbevakning så får vi inte reflektera över bloggar tydligen. Då behöver vi terapi enligt somliga.

      Vem anlitar denna mytoman kvinna till samarbeten ? Den sista jag skulle lita på är väl Löwengrip som levt ett liv enbart i lögner . T.o.m. hennes diagnoser har ändrats i takt med vad hon ställt till med . De som anlitar henne nu måste vara desperat eller korkad ..
      vem läser ens hennes blogg som handlar om henne och transvestiten som är hennes kärlek … nu !

    Och?

    Min sambo och hans syster delar födelsedag. I år på den dagen kom vår dotter! Ändå rolig hur det kan bli ? Nu blir det mycket tårta!

    Delar inte Hannah och Magdalena Graafs barn födelsedagar med varandra, både som syskon och kusiner? Tycker det är lite coolt faktiskt

    Min morbror och hans två söner (med olika mammor) delar allihopa födelsedag, har alltid tyckt att det är lite märkligt.
    Samma sak med min farmor och ena kusin, de fyller år på julafton.

    Det kanske bara är jag men då får det vara så men jag äcklas av hyllningar som görs via sociala medier till folk som fyller år eller fars/mors dag eller mellan par som ska kärlekshylla på sin insta osv… Det känns så falskt och löjeväckande. Jag kan verkligen inte tycka det är gulligt utan bara avskyvärt . Och nej nej – jag är inte bitter! Jag har bara den åsikten ?☝️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.