Anna Book klipper och klistrar lite…

Varför inte bara säga ”Här är en krönika vars innehåll jag kan skriva under på!” 
”Skriva under på” betyder inte ”kopiera och publicera som mina egna, insiktsfulla åsikter och reflektioner”, för det är vad som skett här.

Anna Book får en fråga om vilka åsikter hon har vad gäller gangsterrap, och svarar med att klippa och klistra väl valda delar ur Daniel Vencu Velasquez Castros debattartikel som publicerades i Aftonbladet den 9/2 2020, och presentera som sina egna ord och åsikter, helt utan källhänvisning.
Trodde hon på riktigt att ingen skulle komma på det här? ??‍♀️

Daniel Vencu Velasquez Castro är ordförande för Socialdemokraterna, Kista.

Tack för tips! 

173 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Pinsamt ?

   Har du läst hennes ”svar” då? ?

    Anna gör inte en pudel som många andra i hennes ställe skulle ha gjort. Nej hon går in i ”walking closet:en” och river fram offerallen. Tror hon fick fram såväl sockor som mössa till denna gång.

     Och jag är totalt förvirrad över hennes långa….ja….text. Kanske mest för att det är osammanhängande och saknar en röd tråd eller mål.

   Har hon gått kurs hos Pascalidou?

  Det var enkelt att se. Språket var inte Annas och hela texten andades annan skribent. Jag googlade direkt…

   Och inga ?????❤❤???

    Alexandra Nilssons gråtstory på Instagram är ju helt jävla befängd. Håll reda på dina grejer kärring och skäll inte på den stackars hunden!!! Hon står och gör sig rolig över andras beteende och så är hon 10000 gånger värre själv. Noll självdistans! Igen stackars hund

     Jag tyckte Alexandra hade bra insikt i sin reaktion och att det kopplades till hennes ångest om tänderna. Du kanske ska testa att vara lite mer sympatisk?

      Ja, hon skyllde/skällde ju inte ens på hunden… hon ville bara inte att hon skulle få fatt i bettskenan igen.

     Men hennes stories efter visar ju på självinsikt. Du kanske ska ta med hela historian och inte bara klippa ut valda delar, likt Anna Book, bara för att få gnälla.

     Hon skrattar åt sitt egna utbrott och säger själv att hon isner hur överdrivet det är och förklarar varför just tänderna och skenan påverkar henne så hårt. Och att hon redan går och pratar med någon.

     Sansa dig människa.

     Men självdistans var väl precis vad hon visade och uttryckte…? Uppenbart att hon var jätteledsen men samtidigt förstod att det var löjligt, skrattar åt sig själv och säger att det är en ”extremt orimlig reaktion”. Sen säger hon en del hårda ord om hunden men tror du hunden tar illa vid sig eller?

     Vad som är befängt är att kalla någon kärring. Väx upp.

     Ofint att kapa en tråd!

      Hen fick inte tillräckligt med likes på samma kommentar längre ner så hem körde en fuling. Riktig fuling med fula ord och ful kommentar.

     Sluta kapa min tråd!

     Verkar som att alla blir saliga på sin tro! ?‍♀️?‍♀️?‍♀️

     Mvh

     Anonym 09:34

  Hahahaha asså det är såååå sjukt! Och så fantastiskt – hon är den bästa underhållningen vi har? Skulle dö för en bloggbevakning som bara handlade om Booken, finns ju för tusan content för en hel livstid. Önskar hon kunde börja köra lite mer frekventa lives igen bara. Häromdagen när hon körde hade hon t ex ett filter först där hon såg opererad ut, på skämt, men sen lackade hon såklart en bit in i liven pga att hon själv tyckte att hon fick ”så JÄVLA dumma frågor” och då försvann filtret för att hon rörde sig för mkt i bild, var underbart att se. Mer Booken till folket!!!!

   Hennes tråd på fb är ju stor av en anledning ??

    Det är hennes enda scen numera ?? Vem av Sveriges ”kändisar” har en tråd på över 5000 inlägg och följs upp varje dag. Applauds ??

     Det är en underhållande tråd men vissa som skriver där är rätt patetiska, och några av dem är bara elaka. De hänger ut och hånar alla som syns på Annas Instagram, oavsett om det bara råkar vara en stackars granne eller gamla vänner till maken. Någon av döttrarnas pojkvän grävde de fram och skvallrade om också. Moderatorn på FB är ofta inne och rensar sådant som är irrelevant.
     Vad gäller Anna kan hon inte göra något rätt, allt i hennes utseende ska granskas och förnedras, minsta detalj i hennes liv, inredning, mat, kläder, barnen, allt ska rivas ner och skrivas elaka saker om. Det är en sak när Anna gör idiotiska saker som den här textstölden eller lögnen om den stulna mobiltelefonen eller alla femtioelva filter på hennes selfies. Men att skriva elaka saker om varje klädesplagg hon har på sig blir bara patetiskt och tydligt att vissa i tråden har ett ohälsosamt hatförhållande till Book.

      Förstår inte denna fascination för A.B

      Vad skiljer den tråden från hur det låter om tex Bella här inne?

       Här inne skulle ingen tillåtas skriva nedvärderande saker om Blondinbellas barn, pojkvän, ex man etc. Anna Books ena dotter kallas för öknamn på FB, jag ser inte att det skulle tillåtas här vare sig om henne eller exempelvis Blondinbellas pojkvän. När folk har gjort det har kommentarerna plockats bort.

        Då kan inte du ha läst mycket om Bella här inne.

        Annas dotter är som sin mor, då är det inte så konstigt att hon blir omskriven. Du verkar ha noll koll. Googla.

       Du kan inte läst på fb ser man. Det är rena påhopp och det mesta handlar om att folk är tjocka.
       Det är en väldigt omogen, patetisk och hatisk tråd. Jag slutade läsa där för jag mådde illa av allt som skrevs.

       Nu är jag blockad av Anna utan anledning så jag tänker inte ta henne i försvar. Men gå på folks utseende och vikt är så jävla lågt. Och gamarna hackar på henne vare sig hon gör si eller så.

        Ja, det går för långt ibland. Men Anna har själv fokuserat större delen av sin ”karriär” på sin vikt, viktminskning, sitt utseende, uppmärksamhetssökande, ljugande, att vara aggressiv och på att slå ner på andra. Hon har stulit och skickat hatbrev till andra. Det är inte bara andras fel att hon är sån.

        Anna ljuger ju konstant om sin fetma. Hon säger att hon äter som en liten sparvunge, att hon ibland inte ätit på flera dagar, vilket ifrågasattes av journalisten som intervjuade henne vid tillfället.
        Anna påstår vidare att hon ätit oftast bara en gång om dagen.
        Ja, hon har tom tagit före och efter bild på sin tallrik, för att visa ” hur litet” hon äter.
        Anna har påstått att hon inte gillar korvmojjemat och att hon ABSOLUT inte äter pizza.
        Sedan lägger hon upp pizzabild på pizza, får känslan att Anna äter pizza några gånger i veckan.
        Godis äter hon inte heller, men äldsta dottern blev fet pga tröstätning säger Anna i samma mening när hon tillfrågas..
        Så fult att dra in sin dotter i det.
        Anna äter enligt henne själv nyttigt keso, lax, rostade grönsaker, bulgur och kalkon.
        Trots hennes påstående är det pasta och kötthögar, bullar, kakor, mackor i massor som visas upp på bilder på hennes IG.
        Anna sitter ena sekunden och gråter ut om sin pcos, sedan gråter hon ut igen att det var vårdens fel att hon inte gick ner för de hade fått henne att tro att hon inte kunde gå ner, trots det gick hon ner efter diagnosen, men gick upp mer än det dubbla efter 2001.
        Anna jojobantar och vräker i sig.
        Så länge Anna fortsätter och ljuger inför sig själv och omgivningen, så blir det snack. Det känns ju oerhört fräckt att sitta och ena sekunden säga på TV4 att hon ljög inför alla om fetman, för att sedan stå på ruta ett igen och sitta och påstå att hon äter nyttigt, samtidigt som hennes IG svämmar över med bilder på ohälsosam kost och midjemåttet ökar, synbart för alla. Anna vill aldrig erkänna sina brister, då kör hon hellre med nödlögner, som är lättgenomskådliga. Klart folk ruttnar.
        Anna skulle ju mötas av mer respekt om hon slutade med att ställa upp på Malou gång på gång med olika versioner av hennes sanning.

      Mods tar i regel bara bort off-topic, oneliners, rena tramsinlägg mm. Tycker inte alls det raderas mycket längre.

       Senast i går plockade de bort kommentarer om någon av döttrarna pojkvän.

     Över 65000 inlägg ?

     Tråden om Anna på Flashback har inte över 5.000 inlägg utan över 5.000 sidor. Antalet inlägg är över 65.000.

    Vad heter gruppen/ tråden? Förlåt använder inte fb mycket men är kanske värt det om det finns trådar om bara anna ?

     Finns i underforumet ”Kändisskvaller”-heter helt enkelt Den stora skvallertråden om Anna Book.

     Det är alltså flashback och inte facebook

   BookBevakning

   Är väl bara att följa henne då. Men ok att sitta och snacka skit om någon på fb är inte ok

    Det är inte så enkelt att bara att följa Anna Book ?

   Först kom plagiat Pingis och så kom kopiera mera Anna.

   Förundrad över att folk ens skriver såna frågor till någon influencer, men allra helst A.B ? Influencers är liksom inga översmarta människor som har svar på livets alla frågor. Dessutom när de flesta saknar högre utbildning är grundskola eller gymnasiet.

    Samma med PT-Fia. Hon har visst nån frågelåda i sitt senaste poddavsnitt och svarar på frågor om relationer etc. Hon skriver fortfarande mycket om sin utbrändhet och ger råd om sånt, men har väl egentligen bara sina egna erfarenheter att luta sig mot. Det känns lite tunt.

    Det är nog Anna själv som skriver sina frågor till största delen..
    Möjligtvis ett och annat troll.

  Det heter inte för inte Google is your friend 🙂

  Anna härmar, imiterar och tar efter i allt. Även andras åsikter och ord.. Uppenbarligen. Piiiiiinsaaamt.
  Har alltid misstänkt att Annas frågestund på stories var fake..
  Har månne Anna och storjänta suttit och knåpat ihop diverse frågor och kommentarer till Anna helt själva tro ..??
  Inget är omöjligt i Annas universum.

   Samt påståendet om att hon fått sååååååå många kommentarer om hur vacker hon är så hon buntade ihop alla för att tacka i ett eget inlägg….

    Vem som helst annars skulle antingen blygsamt tveka över att lägga ut komplimangen och om det gjordes, absolut inte understryka att sååååå många har sagt samma sak. Men inte vår Anna, hon är 100% underhållning! ?

     Eller hur, det är ju en FRÅGESTUND? svara på frågor som kommer in istället för ”ville bara säga att du är såååå vacker” , ”ingen fråga men TACK för att jag får följa dig!” ?

      Blir tillslut så, för ställer man en relevant fråga så blir det block direkt.

   Du tror inte att det gäller många som har frågestund?!

    Alla? Nej.

    My gör det.
    Undrar om det är hon som kopierar Anna eller Anna som kopierar My, vad tror ni?

     Vet ej men både Anna och My är duktiga att slira på sanningen och leverera ogenomtänkta lögner. My verkar också ha förmågan att glömma detaljer i tidigare lögner vilket gör att hon ofta avslöjar sig själv vid senare tillfällen…

     Jag vill ha en podd med My och Anna, det skulle vara prima underhållning!

      Jo en podd med de två skulle säkert underhålla.
      Men Mys röst är så jobbig att lyssna på. Försökte lyssna en gång när My hade podd tillsammans med Åsa B ( detta var innan det skar sig mellan de två) fick ge upp efter ett avsnitt.

     Tycker Mys frågestunder om hennes onlinecoaching är underhållande. Allitid samma tre/ fyra frågor, kan jag laga samma mat till hela familjen, kan jag börja om en månad osv.

  ”Oförskämt att anta!”

  Bara det att hon låtsas att hon fått en fråga om vad hon tycker om gangsterrap är ju fantastiskt.

  Av allt som finns att fråga Anna Book…

   Exakt haha, vore roligt om hon faktiskt tog med nån gång och bemötte riktiga frågor ?

   Precis! Den fråga jag vill ställa kommer aldrig att publiceras:

   Du skrev ju i ett inlägg hur pandemin och dess restriktioner förstört ditt liv som artist, dvs det enda du verkligen vill göra och är utbildad till: ARTIST.
   Nu när restriktionerna släpptes, på vilka scener eller i vilka TV-program får vi nu se dig sjunga och dansa? Ny skiva? Podd med My? Cookalong? Något på gång?

    Och på tal om pandemin. Hon reste land och rike runt, träffade gamlingar, åkte till Spanien, hade bjudningar, stängde ner en frisering osv. Nu sitter hon hycklandes i lives och pratar om solidaritet, att hon har munskydd till och med i bilen, att alla måste göra sitt osv.

     Men hon hade väl munskydd i bilen för att det inte skulle imma igen på rutorna…..

    Hon fick ju frågan ”Var i livet är Anna om fem år?” Hon verkar ha noll karriärambitioner. ”Om man kunde svara på det. jag hoppas bara att jag är frisk, stark & fortsatt får vara älskad av dem som står mig närmast. Jag vill bara leva ett stillsamt & givande liv,”

     Anna pensionerade sig redan som 14 åring, först från skolan i förtid. Sedan från arbetslivet. Med förbehåll till vissa stjärninhopp. Är man stjärna så är man.

     Hon kanske gett upp? Hon var dock väldigt på om att det enda hon vill är att vara ARTIST i inlägget där hon taggade Regeringen, Lena Hallengren m fl precis innan många av restriktionerna för kulturen hävdes. Hon har ju också tagit bort texten ”Artist och TV-personlighet” (eller liknande) som hon tidigare hade i sin Instagram-profil.

     Men det var väl inget konstigt svar?? Snälla nån att vara frisk och må bra eftersträvar man ju.

   Anna vill vara viktig och en del i samhällsdebatten.. Med lånade ord..

  Om Anna inte blockade alla sina läsare skulle hon snabbt bli en av Sveriges största influensers, hon är väldigt rolig att se och läsa??

  Åh nej vad pinsamt ?

  ”Ingen fråga men du är så vacker/en inspiration/strålar/whatever”

   ALLTID. ???

   Den kommer alltid ja. Formulerad på exakt samma sätt…

  Det är så tydligt att hon skriver vissa komplimanger och frågor till sig själv. Precis som Bianca gjorde med sina hudvårdsfrågor som hon sen skämdes för mycket för och tog bort.

  Haha, hon är så speciell, den där Booken.

  Hon kommer förneka och påstå att hon har ”citerat” med flit. Precis som när hon VISSTE att hon såg reprisen på Sarah Sjöströms lopp ?

   Det är nog bara för att skapa en reflektion.

   Vi som vet, vi vet.

    Var väl my som skulle skapa reflektion? Anna är mer bam bam bam mother fuckers. Hon skiter i reflektion.

     Stämmer, det var My men tänkte att Anna kunde få stjäla det också.

   Och sen lär det ältas aggressivt minst lika länge som Felicias recept.

    Hahaha ?

  Och avsluta med ”kärlek och respekt”, när man själv inte ens respekterar andras verk.
  Hon som alltid gafflar om att det är ”stöld” när man lägger ut hennes lives på YT. Anna är en vidrigt självisk och genomfalsk människa. Usch.

  Är det bara jag som tycker att Anna könns mer obehaglig än komisk? Skrattet fastnar i halsen… Kan inte sätta fingret på varför men hon ger mig kalla kårar. Som att hon alltid har nära till ett utbrott och är alltid arg under den leende ytan.

   Exakt, på pricken!!!

   Tror inte hon har alla ? hemma!

    Tror du inte…….?

  [Borttagen kommentar]

  Jag förutspår tystnad från Anna Book i en dag eller två nu och sen ett svamlande långt inlägg om hat och elaka människor som försöker trycka ner henne men hon är stark och går sin egen väg. Följt av ett inlägg om hur fantastisk hennes man är och hur mycket de älskar varandra och hur hon är lycklig och har allt hon vill ha i livet. Typ.

   Spot on!

   Glöm inte en mening eller två om att hon inte förstår hur kvinnor kan trycka ner andra kvinnor hehe

   Och lite boast om hur mycket hon och hennes make ligger med varandra. Och att alla är avundsjuka på det

   Jag hade rätt men inlägget kom tidigare än jag förutspått. Inte ens en dag gick det.

  OT men Alexandra Nilssons gråt story?? Hur mår hon ? lägg inte skenan så hunden får tag i den?? Speciellt om det är andra gången tydligen. Badrumsskåpet? Herregud vilken reaktion från hennes sida, sånt agg mot sin hund, hon har aldrig gillat den, hon grät ju när hon fick den för hon inte ville ha den och de bara va jobbigt ?

   Ja jag fattar att man kan bli less och börja gråta om man har en dålig dag, när saker som man glömt framme blivit förstört pga barn/hund. MEN då får man bli arg eller ledsen på sig själv och inte visa sån uppenbar ilska mot en individ som inte förstått bättre.

    Precis, tycker hennes reaktion va så konstig, att man blir så arg på ett djur ?

     Så arg var hon väl inte på hunden?!

      Alla tolkar väl olika men jag personligen tyckte hon lät hård mot hunden när den försökte komma fram till henne.

   Ang Alexandra Nilsson fy fan säger bara !!! ?? Följer inte henne men va tvungen att kolla när någon skrev om hunden . Stackars hund ?. Det spelar ingen roll hur arg hon blev sen hade en ursäkt till sin ilska ! Det är inte fösta gången hon säger och skriver hemska saker om den hunden ? Tur att hon inte vill ha barn för tålamod saknar människan . Andreas köpte hunden utan att hon riktigt ville ha den . Tanken va väl om hennes andra hund dör snart vilket den har har varit nära enligt henne själv . Bättre att ge bort hunden till någon som verkligen vill ha den och kan ge den kärlek som den förtjänar ! Sen att sitta där och gråta så sminket rinner och lägga upp en video ? pinsamma människa ! Jag kommer anmäla henne

    Sluta slösa på resurser.

    Anmäla henne för vad?

    Jag tror inte hunden kollar på YT och blir ledsen, så du kan nog vara helt lugn..

  Helt jävla otroligt?

  För några dagar sedan, satt hon i bilen och väntade utanför karolinska, hon skulle hämta någon som inte nämnde vid namn.
  Hon använde något glitter/glow filter, och var så arg så arg.
  Ingen tvingar ju henne att sända live om hon är arg ( förmodligen kanske hon var orolig )

  Men jag undrar vad som hade hänt? Någon som vet?

   Haha eller när hon i en live nyligen berättade om något STORT som skulle hända henne, hon blev så rörd och började gråta. Men frågade någon vad det handlade om så ville hon inte prata om det.

    Men asså ??? hon är så rolig, helt otroligt

     Jag gick in för att jag vill följa henne men är tydligen blockad. Har aldrig ens följt henne utan kan ha varit inne och kollat hennes story Max vid två tillfällen. Sjuk människa!

   Hon skrev också något om att någon kört in i ett träd och att hon önskade att det var hon (plus foto på hennes tårfyllda öga) så kanske hennes något av barnen?

    Är det inte bättre att önska sig att ingen kör in i ett träd om man nu får önska sig… ?

    ?

   Cystor i ena bröstet sa hon

    Sitter hon i bilen och väntar för att hon har cystor i bröstet???

  Är det bara påståenden om rent olagliga saker som räknas som förtal?
  Någon kunnig?

   Förtal är att utmåla någon som klandervärd.

    Vad innebär det egentligen? När utmålar man någon som klandervärd?
    Är det när man antyder att någon har en brottslig familjemedlem, men inte när man i flera, flera år enbart skrivit negativa och förlöjligande inlägg om en viss person

     Om du menar att det skulle vara förtal att återge vad någon själv publicerar på sitt offentliga Instagramkonto, så är svaret: NEJ, det är inte förtal.
     Så nu kan du hälsa mamsen det.

     Haha ingen såg denna kommentaren komma som följdfråga ??

  Men HUR är det möjligt att Anna gång på gång trampar i klaveret?

  Jag förstår verkligen inte bristen på konsekvenstänk. De flesta av oss lär väl sig ändå av sina misstag, vid det här laget borde hon veta att hon ”granskas” med lupp. Det är verkligen tragiskt.

   Det drar hon bara upp när det är synd om henne. ”Andra kan göra fel men Anna Book måste göra precis allt rätt” säger hon med darrande röst i var och varannan live.

    Nej, alla kan ju såklart göra fel men det hon gör är ju såå beyond that. Om hon hade lite självinsikt och självdistans, en portion humor på det, samt inte ljög om saker hela tiden, så skulle ingen bry sig om eventuella misstag. Det är det hon inte inser.

   Jag är så nyfiken på hur detta har gått till.
   Hon har ju för det första mest troligt skrivit frågan till sig själv. Började hon leta efter ”sina åsikter” innan, kom över texten och kände att det där håller jag med om (kanske för sonen är lite… eh gangsta och lyssnar mkt på sån musik) och ville få det sagt på ett naturligt sätt? Klippte och klistrade hon först på papper och funderade på hur hon skulle få det att låta så bra som möjligt?

   Så dumt gjort – och då menar jag dumt som i att stjäla vissa delar ordagrant men också att hon på fullaste allvar måste vara så puckad som inte tror att det skulle komma fram? Liksom, starten på andra meningen i andra stycket – det är ju uppenbart för alla (förutom möjligtvis för henne själv) att det inte är hennes ord?

   Väntar spänt på uppföljningen, gissar på tandagnisslan och tårar.

    Det måste ju ha tagit ett tag för henne att knåpa ihop den texten. Hon verkar verkligen underskatta andras intelligens och överskatta sin egen.

    Samma med en story som den goda Amanda Lekland som förespråkat girl power, rent av plagiat från en annan artikel vilket uppmärksammades av många som blev blockerade. Särskilt pinsamt när hon påstod att hon lagt mycket tid på texten. Avgå.

    JUST NU:
    Anna krishanterar genom att plocka ner julen i Casa Blanca.

    Källa: Instagram

   Hon har ju lite svårt med det sociala samspelet och med att förändra sig.
   Är super rigid, bekväm och tvångsmässig.
   Konsekvenstänk och självinsikt är det dåligt med också.
   På det saknas eget driv och en oförmåga att vara självständig.
   Med en otrolig osäkerhet och orealistiska förväntningar.Mognaden ligger efter.
   Anna är nog född sådan och inte har det blivit bättre med hennes uppväxt, när hon dessutom misslyckades inför hela Svenska folket i princip omgående efter att hon blev känd.
   Hennes självbild hade blåst upp av hennes mamma och sedan blev det platt fall. Inga copingstrategier funkar. Tror att Anna har aldrig kommit över chocken och låtsas i sitt lilla Universum om att allt är ok.
   Anna förstår inte hur andra betraktar henne, hon förstår inte att folk kan se igenom henne, hon förstår inte vad det är som får folk att irriterade.Och förstår Anna inte vitsen med någonting, kommer hon naturligtvis alltid att göra bort sig. Om och om igen.

    Pinsamt värre när Anna i samma frågestund får frågan ” Tips för att hetta till (emoij blixt) sexlivet (emoij blixt)”
    Anna svarar:
    Hugo, jag fattar att det är en ”kul” fråga. Men du är sååå ung. Sex och kärlek blir och är bra när det är ÄKTA. Sen vad folk gör för att hetta till kärlekslivet är heeeelt och hållet upp till var och en. Jag är inte sexolog och passar mig för att ge råd till andra speciellt unga främlingar. Men jag vet att sexlivet är det inga problem med så länge man är kär och attraherad på riktigt av någon och med respekt, lyhördhet och kommunikation så är och blir allt så mycket bättre ju mer man lär känna varandra.

    Kvinnan är 52 år och ger floskor till påhittad frågeställare. En ung Hugo skriver väl inte till Anna?

     Hon har ju dessutom missuppfattat ”frågan”. Ingenstans skriver ”Hugo” att sexlivet är dåligt, bara att han vill hetta till det? Att sex blir bra när det är ÄKTA, sexlivet har inga problem så länge man är kär och attraherad och ju mer man lär känna varandra är inte ett bra svar. Men så är hon ju inte sexolog heller 😀

      Varför inte bara svara till Hugo, lite rollspel, sexiga underkläder, skippa sängen, testa köksbordet eller bara bestämma att man ”inte” får ha sex på en vecka för att på så sätt bygga upp en riktig lust och kåthet.
      Men vad vet jag, är ingen sexolog jag heller ?‍♂️

       Snarare att ta en tur förbi Ica maxi.

     De visdomsorden borde hon kanske ha delat med sig av till vissa närstående? ??

  Men Anna! ??‍♀️

  Ett svar à la Anna

  Ot.
  Krönika i Expressen idag om Bella och där även Camilla omskrivs.
  Ganska bra skriven och sammanfattad!

   Kul att Camilla får cred (om än för lite) denna gång!

    Absolut för lite…om det inte var för Camillas avslöjande skulle inte Expressen nappat.
    Expressen, som för övrigt strykt Isabella medhårs och inte tagit reda på fakta innan sesantionsnyheter publicerats.

     Oavsett vad det står så är det 100% mer än vad Frida Sundkvist någonsin skrivit. ?

      100% mer än 0 är tyvärr också 0

   Tycker inte jag!

    Att det är bra skrivet alltså. Herregud hon ljuger och manipulerar.

     Det är ju inte Bella som skrivit artikeln. ?

     Artikeln är bra skriven.

  Är det bara vid påståenden av rent olagliga saker det kan bli en fråga om förtal?
  Någon kunnig som vet?

   Nej, det kan även vara förtal att sprida (sanna eller osanna) uppgifter om att någon är otrogen eller är alkoholist till exempel.

    Vad kan jag göra åt en granne som snackar med andra grannar om att jag stulit smycken från honom, vilket givetvis inte är sant. – Kolla, där är hon, tjuven… Det är faktiskt lite obehagligt.

     Samla bevis och polisanmäl. Det är förtal.

   Gå in och läs om förtal på polisens hemsida om du är intresserad på riktigt. Det beskrivs tydligt och utförligt.

  Läste Annas svar och tyckte att det var rätt så rimligt och nyanserat, kändes genomtänkt. Med andra ord, inte vad man förväntar sig. Trist bara att det inte var Anna som skrivit.. och en aning pinsamt..

   Vi Bookomaner som känner vår Anna, såg direkt att det inte var hon som skrivit.
   Rättstavat och med stor bokstav, punkt och kommatecken på rätt ställen, samt användning av ”svåra” (för Anna) ord. Och dessutom avsaknad av emojis i de stulna styckena.

    ”Socioekonomisk” är ett ord jag gärna skulle se henne ge en definition på i en live ?

     Lycka till med den Anna! ???

  A B C…Anna kom inte längre utan stannade ”bokstavligen” där mentalt.
  Tycker synd om henne, verkar vilsen och desperat på att bli sedd.

  Jag skrev precis till Daniel på Instagram och frågade vad han tycker om att bli kopierad av Booken

   Ooo, akta dig! Du riskerar blockfingret!?

  Känns som när man skulle göra en skoluppgift och 90% var taget från Mimers Brunn men man ändrade lite ord och formuleringar

  Gabriella PåzzlerJåzz valde sin revisor som vinnare i hennes och JaneMarinas populära tävling med flera tusen deltagare….

   Allvarligt? Det är ju ett brott mot lotterilagen….

   Var ser du det?

   Ser bara att de har vägglöss tydligen där de bor på Gran Canaria eller var-det-nu-är

    Kanske är flatlöss? ?

  Nu har Daniel sett mitt tips om Bloggbevaknings inlägg om Annas klipp och klister och svarat i sin händelse https://instagram.com/stories/danielvencu/2746643418044333640?utm_medium=copy_link

   Han tog det på rätt sätt, som en kul grej men inget att fästa någon större vikt vid.

   Promotar du ditt egna konto? ? Blir lite Anna Book över att hänvisa till ett konto med 823 stycken följare…..

  Annas inlägg 5/1 på Instagram med 9 bilder på engelska citat som avslutades med en überdramatisk bild på en sviken Anna:

  Även här har hon ”lånat” texterna på ett rätt fult sätt. Bilderna kommer från kontot Shitology och hon har varit noga med att beskära dessa bilder så att taggen #shitology inte kommit med. Hon ger inte ens credd till upphovsmannen/kvinnan genom att tagga Shitology eller nämna ursprung. Hon försöker få det att se ut som att det är hennes egna ord. Ofint! ?

   Fast att lägga upp qoutes som man hittar och tycker är bra är det väldigt många som gör , utan att nämna upphovsmannen . Är väl inte ens säkert att det är utgivaren på det kontot som ligger bakom dem . Har läst ett par av dem för ett par år sedan .

    Fast då kan man väl åtminstone anstränga sig genom att skapa egna bilder där man gör copy & paste av texten? Shitology vill väl ändå nämnas som ursprung eftersom de har taggen #shitology under varje citat – vilket hon har beskurit bort, varför?

  Och nu är hon upprörd, hon kan verkligen inte reagerar på ett vettigt sätt eller ta till sig kritik.
  Att förstå att hon gjort fel? Nej, för det gör hon ju aldrig, det är bara alla andra som är på henne. Att handlingar ger konsekvenser och ju mer man gör sånt här desto mindre tålamod har folk och desto mer blir du granskad, det verkar hon inte förstå alls.

  Hon kan vara en av de mest osympatiska människorna med noll självinsikt som existerar

   Håller med så fort man ställer en fråga så är det block o ✋! Om man inte ger henne uppskattning ) synd , hon hade ju kunnat vara en liten influenser iaf ?

   Livet vore lättare för henne om hon kunde reagera annorlunda. Det är uppenbarligen inte hennes egna ord i den där första storyn. Kan hon inte pudla då? Istället för att hota med att inte orka leva?
   Om jag varit hennes agent/familj hade jag försökt se till att hon fick prata med en coach/terapeut för att få verktyg för att hantera såna här situationer. Det behöver inte bli lika allvarligt som hon gör det.
   Det går från 0 till 100.
   Jag skulle ställa det som krav för jag skulle inte orka se någon som jag bryr mig om må sådär uppenbart dåligt.

   Kunde hon inte skrivit något liknande ”Typiskt, här gick det visst lite snabbt. Blev inspirerad av en annan och tog visst hans citat rakt av utan att ge honom cred. Förlåt. Läs ”länk till debattartikeln”. Den är läsvärd.”
   Då hade allt ebbat ut eller hur?

   Obs. Jag vet att min svenska lämnar mycket att önska.

    Och nu skriver hon ett lika tungt inlägg på engelska?
    Vad händer??
    Jag har inte koll på FB. Är det endast den här händelsen som Camcam skriver om som triggat detta eller händer det något mer där?

   Förslag på en bättre damage control/pudel än att berätta att hon skulle tagit livet av sig om hon inte haft sin familj:

   ”Igår svarade jag på en fråga om vad jag tycker om gangsterrap. Som så många uppmärksammat är delar av mitt svar hämtade ut en text skriven av Daniel Vencu Velasquez Castro. Med facit i hand inser jag att det hade varit bättre om jag hänvisade till hans text i sin helhet, eller i alla fall nämnde honom i texten. Kärlek & respekt, Anna”

   (hon kunde exempelvis skrivit ”Jag tycker Daniel skriver så bra i texten han publicerade i Aftonbladet, och sedan skrivit dem) (ja, dem)

  Japp nu har helvetet brakat loss och Booken har blivit påkommen med händerna i syltburken.
  Vad gör man då bäst? Avbön? Nej man börjar med ett långt inlägg om att hon ALLTID är ett offer och skulle vara död om det inte vore för hennes familj. Va fan Anna kom igen NEJ det är inte mest synd om dig i hela världen. Bete dig som en vanlig människa och sluta ljug så kommer du märka att hela omvärlden inte är emot dig. Tvättäkta narcissist är hon

   Hon FATTAR inte tyvärr!! Hennes intelligens räcker inte till.
   Hon har kopierat en text – inget snack om saken (och troligtvis också fejkat frågan).
   Då stickar hon vidare på sin offerkofta och skriver en halv uppsats om hur jä-la synd det är om henne, hur dumma alla är och att hon skulle tagit livet av sig om inte familjen fanns.
   Jag som levt med en familjemedlem som viftade med självmordskortet så fort hen inte fick sin vilja igenom känner viss sympati med resten av Book/Toledanos. Kanske tur att husbonden inte är den skarpaste kniven i lådan.
   Kom igen Anna – du om någon borde väl inse betydelsen av ordspråket ”Som man bäddar får man ligga” eller, eftersom du föredrar visdomsord på engelska ?, ” You’ve made your bed, so now lay in it”.

    Jag har en vän som försökte ta sitt liv. Den misslyckades tack och lov ?? Men jag kan säga att det suicidförsöket inte föregicks av långa rants på instagram.

  Men gud haha. Fast Anna har ju faktiskt målat ut texten och det kan ju vara hennes egna åsikter ändå 😉 HUR upptäcktes detta, av vem? Inte dåligt.

  Varför hamnar alla min inlägg i mod?

  Poäng till personen som hittade att anna snott allt från en artikel xD

  Anna låter som min mamma som brukade säga till oss barn att hon skulle försvinna och aldrig komma tillbaka om vi inte storstädade med henne varje fredag, eller att hon skulle ta livet av sig om vi inte gjorde det hon ville. Det har gjort att jag har separationsångest och var alltid rädd när jag skulle åka hemifrån, det är verkligen inte snällt av Anna att lägga den bördan på sin familj och villkora varför hon lever.
  Hon behöver verkligen hjälp och det helst igår!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.