Mexico madness

Hur orkar man hålla på och tjafsa med folk när man är på solsemester i Tulum? 
Det kan man väl lägga tid och energi på när man är här hemma i snögloppet istället?

Slöseri på solsken och D-vitamin om du frågar mig. Räcker det inte med alla arga följare (och så jag då) som beklagar sig över att folk reser i covid-tider OCH gör enorma koldioxidfotspår på vår värld.

☀️?✈️??

Tillägg:
Tydligen ska alla tre checka in på samma hotell idag. Livat värre!

80 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Oj vad oväntat att Paow bråkar med folk på story!

    Sa ingen någonsin.

      Var ju inte ens hon som drog igång det dock

        Måste faktiskt hålla med om detta, trots att det generellt brukar vara Paulina.

        Btw brukar ej kommentera folks kläder (gotta be a first time ?), men såg precis Gabriella la upp en bild på IG om att ’folk frågat mycket om hennes klänning’. Är det där en klänning eller en tröja? Kan hon gå ett enda steg, sitta, röra sig etc. i den utan att allting undertill syns? Går folk runt så i -15 grader på ett barnkalas? ?

          Fast jo det var väl ändå Paulina?

          Hon kommenterade massa nedlåtande saker om Klara på nessas story. Som Nessa sen postade vidare.

          Gabriella verkar missa det där med att visa hänsyn till andra barn. Inte hade jag viljat se rätt upp i muffen på min kompis mamma. Barnen är ju korta samt sitter på golvet.

            Haha ont i magen skratt

            Snälla barn som bryr sig inte om nakenhet om dom inte har lärt sig av vuxna att det är fel

              Jo, det gör de visst. Vart har du fått det ifrån?
              Barnkan tycka dte är väldigt obehagligt att se snippan på en vuxen, som inte är deras mamma.

              Hålla där inte alla barn! Vet inte hur du växte upp men nog hade jag som barn fått trauma värre än när grisbilen kom precis när vi klappade alla söta kultingar hos kompisen om kompisens morsa stekt köttbullar i så kort kjol att könet kikade fram när hon böjde sig för att plocka fram mer smör ur kylen.

          Sedan har Tove en likadan klänning och ingen bh ?

            Ot På tal om Gabbjoss hon skrev ”kör en sant/falskt om vårt förhållande! Så kom med påståenden??”
            Vaarför vill hon hela tiden att folk ska fråga saker om deras förhållande!?? Jag tycker romantiken dör lite om hela Sverige skulle veta exakt allting om mitt kärleksliv, det ska ju liksom vara bland det privataste som man bara delar mellan varandra… men jag kanske är knäpp??

              Tycker det verkar som ett otroligt obehagligt förhållande 🙁 Tycker genuint det är synd om Gabriella som verkar bli totaltblåst. Hon är i en manisk period och jag tror tyvärr kraschen kommer att bli värre än vad vi kan förutspå.

              Förlovad, gift (utan något äktenskapsförord), barn, samäga hennes hus och företag med en kille hon knappt känt i 6 månader. Så tragiskt. När passionen och nyförälskelsesfasen försvinner tror jag det blir otroligt svårt att upprätthålla fasaden.

              Ert förspel är att läsa saker om er själva på nätet sant eller falskt

            Men för fan man får vara klädd hur man vill hemma hos sig. Vilken larvig kritik. Elakt!!

              Ja absolut, men tycker du inte själv att det är otroligt olämpligt att ha på sig en minimal festklänning på sin dotters fyraårskalas med massor andra yngre barn? Dessutom utom varken trosor eller BH. Allt för att behaga nya mannen, antar jag..

              Jag hade då inte uppskattat detta, och personligen hade jag tagit på mig något bekvämt där jag kan röra mig fritt utan att varken barn eller föräldrar (som hämtar och lämnar) hade känt sig obekväma.

                Hur vet du att hon inte har trosor?

          Men käre värld, gick och tittade och det var den kortaste klänning jag sett. Ju äldre jag blir desto mer klär jag på mig. Och anledningen till det är för att jag tycker det är så smaklöst och vulgärt att springa runt halvnaken. Jag fattar inte hur man kan tycka det är fint eller ens sexigt. Dessutom känns det sorgligt att kvinnor har på sig så totalt opraktiska kläder i det enda syftet att se knullbar ut (nej, man har det inte ”fÖr sIN eGEn SKull”).

        Det var paow som drog igång det, hela grejen började med att hon skulle ifrågasätta Hanna och vem hon var och varför hon är känd osv.

    Vad handlar detta bråk om? Fattar ingenting men det verkar ju spännande

      Eller hur! Vad tjafsar de om?

      De försöker nog skaffa extra följare alla tre eller fyra. Främst Nessa som ska ”föra tjejernas talan” gentemot varandra. Hennes tidigare konto ligger väl fortfarande nere och hon behöver nog hitta ett sätt att värva nya till sitt nya mobbare-konto? ?

      Eller hur! Ge oss en sammanfattning. Sånt jag kommer hit för.

    Man skäms oavsett vem som sagt vad. Är de verkligen över 15 år??

      Verkligen! Men samtidigt vill en ju veta skvaaaller eftersom ens egna liv är så väldigt tråkigt för tillfället 🙂

        Det håller jag inte med om och då har jag ändå ett rätt så tråkigt och odramatiskt liv själv.

      Lite pinsamt när man tänker att de är runt 30 allihopa.

    Varför känns det här som taget ur Mean girls?

    Sen när är klara vän med Hanna? Hänger kanske inte med ?

      Klara är vän med alla ? men de var på Ibiza tillsammans förra året så det är väl inte helt nyligen de börjat hänga

      Snälla säg någon klara INTE är bästis med. Hon varierar beroende på Vem Som är hetast för stunden och gärna singel, sen när personen blir upptagen byter hon. Förutom med kenza då henne släpper hon inte såklart 🙂

      Iofs är Hanna likadan. Utan inbördes ordning har hennes superbästaste bästisar senaste åren varit: Ellinor löfgren, dani, dasha, lojsan etc

      Hon blir väl vän med vem som helst så länge de är influencers?

        Precis! Hade aldrig vågat vara vän med en person som desperat klänger sig till alla dessa influencers och ska vara ”bästis” med varenda en. Kul att berätta något för någon som man vet är så nära vänner med 10 andra inom samma bransch. Det var ju även så Kenzas första graviditet ryktades ha läckt (och därav att Kenza tog avstånd).

          Fattar inte att Kenza tog tillbaka henne. Men det kanske är svårt att vara ovän med någon som är vän med alla andra man känner.

          Klara är rolig och verkar härlig men jag klarar inte av personer som klänger efter innefolk på det sättet som hon gör.. får kli.

        Klara är bästis med alla stora influencers och/eller de som har väldigt mycket pengar och gärna hus i solen, tex Janni. Klara gillar att åka på semester utan att betala en krona för kost och logi. Hon verkar sjukt jobbig och gapig, förstår inte hur Jon och Janni orkar ha Klara där i flera veckor.

          Dock har ju hon och Janni varit vänner i många många år? Blir ju lätt att man lär känna folk genom folk. Hon verkar helt enkelt ha lätt att skaffa vänner och enkel att vara vän med, det är ju svårt att undvika influenserklicken när man är bra vän med någon i den.

          Tycker det känns som att Daniel Paris alltid vart den som jagat influencer för att bli mer känd, ”bästis” med alla.
          Var la så han blev känd från början.

      Hon är vän med alla influencers. Tröttare människa finns faktiskt inte ? Även om jag inte gillar Paow, så håller jag med om allt angående Klara. Begriper inte alls varför någon ens vill följa hennes kanaler.

      Hon var väl med dem på Ibiza i somras?

      Varför stör sig så många på att just Klara umgås med andra influencers? Tycker alla dom umgås med varandra så vad är skillnaden? ?

        För att klara var en total nobody som började smöra för alla för hon gjorde spraytan hemma hos alla influensor

    Hur orkar man hålla på såhär, njut av semester!

    Ibland undrar jag om allt är ett spel för att tjäna pengar, att personerna egentligen är smarta som tusan men drar in kosing på en fasad. Sen inser jag att det inte är så och blir lite beklämd över vilken räckvidd avsaknaden av intelligens har nu med internet och alla sociala medier. (ja, jag är uppvuxen under eran när man sökte info på bibblan till inlämningar i gymnasiet)

    Nu är det hörsägen och Google som är accepterad faktagranskning – forskning, studier och andra experter avfärdas med diverse konspirationsteorier. Det offentliga rummet fylls till bredden med de som skriker högst och dessvärre är det inte de som har fakta som tyngd bakom rösten som hörs mest…..

    Och vad gör jag för att försöka påverka eller förändra denna utveckling utöver att gnälla här på ett forum?
    Ingenting faktiskt, för jag vet inte vad man skall göra 🙁

      Jag tror tyvärr inte så är fallet. Jag tycker själv det känns som att Klara och Hanna är de ”elaka” i den här soppan. Paow har alltid varit rättfram och ärlig med alla sina åsikter och operationer osv, medan de andra tjejerna gör EXAKT samma saker men de spelar fina.

        Hanna kan åtminstone verka sansad. Eventuellt påverkat av sitt umgänge.

        Klara däremot ska vara riktigt elak och falsk.

          Berätta mer! Mitt intryck är också att hon är sneaky men kan typ inte sätta fingret på det. Undrar därmed om magkänslan är korrekt eller om den bara baseras på mina pmedvetna fördomar haha

        Snälla, kan inte någon göra en recap. Jag har missat allt. Gick in på deras insta och allt, men nada. Finns inget kvar.

      De har säkert knäckt koden att drama, pinsamheter och generell brist på integritet lockar följare och därmed pengar (vet inte om man behöver vara smart som tusan för att göra det dock) – Men är det verkligen ens där skon klämmer, om de gör det medvetet eller inte? De kanske skrattar hela vägen till banken och tänker att de har lyckats lura alla med sin ”fasad”, men det ändrar ju inte på det faktum att de är beredda att sälja sin person och integritet i och med rollen de i så fall spelar. Inga pengar i världen hade varit värt det.

      Det finns många smarta människor som tror att de hackat livet genom skattefusk, bedrägerier eller exploatering av andra. Grejen är ju att gemene man inte låter bli att göra sånt därför att vi är för dumma för att fatta att det går, utan för att man är en rimlig människa med någon form av moralisk kompass och, som sagt, integritet…

        (Och på grund av en hälsosam dos av respekt (rädsla?) för auktoritet och regler kanske, om man ska vara ärlig…)

    Att dom orkar bråka på semestern är la för större delen av deras liv är semester? Eller iallafall resor som content..

    Hade önskat att du la in mer fakta bakom bråket. Ett tips är att följa Exonphbarb kontot. Även om det förekommer en hel del skvaller där så är ju kommentarerna oftast äkta då hon ofta delar svaren från deras riktiga ig

    Jaha, ett gäng korkade och fula wt-brudar som bråkar om ingenting. Nästa!

      Att du tycker att de är fula känns ju rätt så irrelevant ändå eller? Hade bråket varit viktigare om de var snygga?

        Deras beteende och låga iq gör dem fula, framför allt. Det roligaste är att Paow på fullaste allvar tror att hon är smartare än andra. Dunning-Kruger-effekten helt klart

    Jag kanske är måndagströg, men jag fattar inte vad konflikten grundar sig i.
    Låter väl som en rolig grej att de kör en mukbang om de nu är på samma ställe?
    Är det en taskig sak att fråga?
    Jag lärde mig ju först för några månader sen att tacoemojin betydde något annat än just tacos. Är medveten om att jag missar signaler ?

    Jag fattar inte vad det handlar om? Är klaras ljudmeddelande driv?

    asså det här med koldioxidspår….planen flyger tomma för att inte bli av med sina p-platser på flygplatserna…..money makes the world go round….

    Trodde aldrig detta skulle yttras av mig…. men team Paow.

      Samma! Paow känns ändå mera genuin – i både gott och ont.

      Men vad grundar sig konflikten i?
      Fattar inte utifrån det som beskrivits i inlägget.

    Allt detta resande.. Jag har inte flugit på 15 år, lever sjukt miljösnällt, shoppar väldigt sällan och oftast second hand, ändå lever jag tydligen som om vi hade 2,5 jordklot! Hur lever inte våra influences då? Herregud. Är det så viktigt att se världen?

      Du får väl prova resa så har du ngt att jämföra med.

      Jag reser inte heller mycket alls men det är klart det är viktigt att se världen. Kan ju dock känna att det kan göras med viss…sans.

        Viktigt att se världen. Men flunsorna ser ju bara stränder och hotellkedjor som ser likadana ut var du än befinner dig. I Tulum finns som exempel ett fantastiskt fint välbevarat ruinområde, ett samhälle byggt och bebott av Mayaindianer. Jag har aldrig sett att någon flunsa masat sig dit.

          Gud, exakt sånt där jag saknar med att resa! Få uppleva och se nya saker, lära sig, förundras.

      Jo innan corona reste jag ibland. Det bästa jag gjort!!

    Finns det någon som kan berätta vad det handlar om för den oinsatte?

    Försök på konstruktiv feedback: det skulle gå mer i linje (enligt mig!) med konceptet ”bloggbevakning” och ”granskande journalistik” att ägna det här inlägget om att kort re-capa vad de bråkar om och kanske någon rolig highlight som någon av dem kläckt ur sig i bråket, snarare att ge din personliga åsikt om ATT de bråkar och sedan inget mer.

    Följer man inte dessa har man ju ingen aning om vad bråket handlar om. Jag visste inte ens att någon av dem var i Mexico.

      (Herregud ber om ursäkt för både grammatik och stavning. Skriver från mobilen och promenerar i storm…)

        Multitasking! ??

      Plus en! För den oinsatte är det här bara märkligt

    Drygast av alla är fröken ”jag har bott i LA” ??‍♀️

    Ot
    Fick ett erbjudande om ett seminarium nu med F. Reinfeldt, K. Kaspersen och självaste Isabella Löwengrip som ska tala om ”Från motgång till framgång”! ? Måste ju vara ett skämt! Och nej jag ska inte gå, dessutom kan ovanstående 3 vara de kända personer jag gillar minst.

      Hur man får en onödig sponsresa att handla om hållbarhet. Krävs ändå en livlig fantasi för det.

    OT (förlåt om detta stör någon, jag vet inte vilka dagar ot brukar vara på och jag har inte tålamod till att hålla mig haha)

    Har någon sett Johanna Möller serien som nyss släppts på Viaplay? Här kör de nämligen ett annat spår där de försöker bevisa att hon inte hade något med mordet att göra, vad tror ni??

      Hon sitter där hon ska!

        Exakt. Jag begriper inte ens varför de ville börja spekulera i ett solklart fall. Jag lyssnade på poddserien där snubbarna intervjuade Möller, och man kunde höra hur hon lyckades linda dom runt sitt lillfinger, fnittrandes och skojandes när hon fick lite uppmärksamhet.

          Håller med, pallade inte ens lyssna klart för det kändes som att hon verkligen hade fått dom dit hon ville.
          Hon är extremt manipulerande.

      100% skyldig

      Se upp med denna dam!
      Hon är 100% fullblodspsykopat och därmed MYCKET manipulativ. Livsfarlig minst sagt.
      Så inte förvånande att hon lyckas manipulera dessa män och få en granskning av henne till en fördel.

        Tycker det är så konstigt bara att dessa åklagare och advokater tycker det är SÅ MYCKET i fallet som inte stämmer? Och lyckas hitta massa andra bevis och utreder hur det kan va omöjligt för henne att befinna sig på plats, kört bilen osv? Håller med om att hon är psykopat och att hon 100% är skyldig, men så konstigt bara med allt de får fram och att de ifrågasätter hela utredningen..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.