Vanessa Ammar söker ny personal och fortsätter hävda att hon har en giltig sjuksköterskelegitimation

I oktober 2021 skrev jag om Jannike ”Bisse” Nordström och hur hon hävdade att ”den enda som får röra Bisses läppar var Vanessa World” (Vanessa Ammar) som drev skönhetssalonger där hon bland annat mejslar ner människor käkben till oigenkännlighet.
I december 2021 så avslöjade HD och Sydsvenskan att Vanessas sjuksköterskelegitimation bygger på ett förfalskat examensbevis.
Har det stoppat henne från att fortsätta bedriva sin verksamhet?
Nix, nej, nope.

Vi söker nu dig som är hudterapeut och som brinner för skönhet. Du behöver inte vara CIDESCO-certifierad hudterapeut dock är det mediterande tidigare arbetslivserfarenhet och din inställning är det vi värderar högst. Du behöver drivas att ge kunden resultat, att ha kul på jobbet och av att arbetapå en händelserik arbetsplats. Du behöver också värdera utveckling högt och gärna vara up to date med nya behandlingar i branschen. Vi ser också att du är serviceminded och duktig på att ge ett professionellt intryck – du brinner för att överträffa kundens förväntan. Din främsta arbetsuppgift kommer vara att ta hand om kunder i laser och andra avancerade behandlingar samt att sälja behandlingar och produkter. Arbetstiden är förlagd både till främst helger. Beroende på person kan tjänsten komma att bli en deltidsanställning eller en heltidsanställning. Rekrytering sker löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Läs mer om oss på www.snatchbyva.se eller @snatchbyva Vi ser fram emot din ansökan!

Hon söker istället ny personal till en av sina salonger, genom en annons på sidan www.ledigajobb.se.
Bokningarna sker genom www.bokadirekt.se där hon fortsätter hävda att hon innehar en sjuksköterskelegitimation, trots att motsatsen bevisades för mindre än en månad sedan.

Om företaget Vi erbjuder injektionsbehandlingar via event i hela Sverige. Vanessa (Legitimerad Sjuksköterska) Har en lång erfarenhet av fillers och B-tox och är hyllad i hela landet för sina fantastiska resultat och makovers. Vi kommer kontakta dig 48h innan behandlingen utförs och gå igenom processen. (om du inte är kund senaste 6mån).

Hur är det möjligt att det här kan fortgå?

Jag har kontaktat företaget Snatchbyva.se/Vanessaworld för en kommentar men de har inte återkommit.

Tack för tips!

235 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Alltså detta är ju sjukt. Hur får hon fortsätta? Hur kan hon ha rätt att fortfarande ha en salong?

   Exakt! Är det inte straffbart att förfalska såna typer av legitimationer?

    Oj. Skulle givetvis skriva detta också till min kommentar nedan:

    Jo, det är det! Socialstyrelsen ska polisanmäla henne.

     Ja, om nu Socialstyrelsen är medvetna om henne och vad som försegår? Det borde de väl iofs vara efter artikeln i dec 2021 tycker man?
     Jag har inte tillgång till den låsta artikeln som länkas i inlägget så jag vet inte om journalisten kontaktade socialstyrelsen i samband med att artikeln skrevs?
     Socialstyrelsen bör få in, inte bara en, utan flera anmälningar/förfrågningar ang Vanessas sjuksköterskelegitimation och verksamhet: https://www.socialstyrelsen.se/om-socialstyrelsen/kontakta-oss/kontakt-legitimationer-och-behorighet/
     Likaså IVO bör få in en anmälan: https://www.ivo.se/yrkesverksamma/anmala-och-rapportera-som-yrkesverksam/estetiska-behandlingar/#qa.

     Det är dessutom förbjudet att göra reklam för receptbelagda läkemedel såsom Botox (ofta kallad B-tox av mindre seriösa utövare och källarkliniker innan den nya lagen trädde i kraft 1 Juli 2021).
     Så Vanessa’s ”Kendall Profile Makeover” är allt annat än laglig; https://www.instagram.com/p/CXLvpTXIytN/

    Sjuksköterska är en skyddad titel och ska anmälas till socialstyrelsen och IVO.

   Bra inlägg Cam!!!! Vi har saknat dessa. ❤️

   Anmäl idioten till Ivo. Är just pga av sådana sim henne som gör att branschen måste regleras. Fullt av klåpare och annat löst folk.

    Inget med Ivo att göra. Det är socialstyrelsen som utfärdar bevis. Ett enkel mail till dem löser problemet.

     Faktiskt så anmäler man till IVO. Sen finns det inga enkla mejl som löser saken, det är lite mer komplext än så.

    Camilla du kan lägga till lite mer bakgrund i inlägget (tips). För att sammanfatta kan jag skriva följande:

    – Baserat på hundratals anmälningar (till kommun, ARN, IVO etc.) inleder journalister hos dagstidningarna HD och Sydsvenskan en granskning av Vanessa Ammar och hennes många anmälda verksamheter som konstant byter namn. Värt att nämnas är att hon vid detta läget även har bojkottats från att bedriva verksamhet i Göteborg stad på grund av för mycket klagomål från kunder.

    – Journalisterna får tag på hennes utlä dska ssk-diplom som hon både fått erkänt i Danmark och Sverige (inom Unionen måste man erkänna dessa diplom). Diplomet härstammar från en påstått 3-årig utbildning som ska ha ägt rum i Litauen, under år där hon varit ytterst verksam med sina verksamheter i Sverige. Det hänger alltså tidsmässigt inte ens ihop.

    – Man kontaktar fakulteten i Litauen som säger att de aldrig haft en student vid det namnet och att personen som skulle ha signerat det falska diplomet slutade redan år 2008 och därför omöjligt kan ha signerat ett diplom så många år senare.

    – Hd och Sydsvenskan anmäler Vanessa till Socialstyrelsen och påpekar att diplomet är falskt.

    – Socialstyrelsen inleder en utredning och slutar upp med att själva fråga skolan om diplomet. De får bekräftat att hennes utländska diplom är falskt och meddelat att de kommer att dra in hennes legitimation. De meddelar även att de kommer att polisanmäla henne för bland annat urkundsförfalskning.

     ????

    Hon är redan anmäld till socialstyrelsen och polisanmäld. Finns flera reportage.i Sydsvenskan om detta. Hon är en hänsynslös narcissist.

     Ja hon har en social störing som är utan desd like…nästan farshknerande att de uppleva..psykooati har hon helt klart utvecklat .

      Första gången jag inte kunde förstå en kommentar

   Kanske påföljden är får låg. En del lär sig bara om det kostar mer än det smakar.

    Nej, faktiskt inte så låg påföljd.

    ”Straffskalan för urkundsförfalskning av normalgraden är fängelse i mellan fjorton dagar och två år (se 14 kap. 1 § brottsbalken).”

    Hennes urkundsförfalskning är i min åsikt av den grövre typen, då det rör sig om människans hälsa och att det är helt principiellt att man har den utbildningen man utger sig för att ha när det är ett lagkrav, så bör kunna röra sig om fängelsestraff om de väcker åtal och tillsätter en riktigt duktig åklagare till fallet.

     Tillägg/

     ”Straffet för urkundsförfalskning är fängelse i högst 2 år. Om brottet anses som grovt kan det ge fängelse upp till 6 år. Vid ringa brott döms till förvanskning av urkund till böter eller fängelse i högst 6 månader.”

   För att ”arbetstiden är förlagd både till främst helger” 😀

  Och nu söker de en hudterapeut som inte behöver vara hudterapeut utan det är viktigare att de är duktiga på att ge ett professionellt intryck?? Wtf

   ”det är mediterande”… :’)

    Tänkte det också, bara en sådan enkel sak som annonsen säger en hel del om företaget.

  Gick in på hennes insta. Det skrämmer mig vad hon gör med sina kunders ansikten.

   Ja, fullkomligt groteskt hur hon förstör deras ansikten. Usch!
   Hor kan hon andas själv genom sin opererade minimala lilla näsa?

    *hur ?

    Vad gör hon med deras käklinjer?

     Ja, vad består proceduren av rent konkret?

      Fylla upp, forma om.

     och VARFÖR vill någon se ut som en seriefigur??

   Håller med sen har hon stängt av kommentarerna ?‍♀️

   Det är också ”mediterande” att vara utbildad 😉 hahha, herregud, stoppa människan…

   I lulz at henne och förlåt, men hela grejen. Att tjejer (främst) håller på såhär. Fyfan vad pinsamt. Liksom helt vanliga och snygga tjejer som tycker de ska ha ett onaturligt käkben från ingenstans. Det är inte snyggt, det är ingenting. Jo, pinsamt.
   Sen ska givetvis Vanessa bli anmäld, gärna satt i fängelse och få betala dryga böter.

   Är det inne med den typen av käkben?!?! ?

    Tydligen. Jag sekundärskäms med dessa lättpåverkade tjejer/denna epok som går på sånt skit och går runt som några skräckens mangafigurer.

     Du borde primärskämmas över att du hellre ägnar dig åt att nedvärdera en grupp individer som av olika anledningar känner ett behov av att förändra sitt utseende istället för att problematisera en person som utnyttjar detta behov. Ganska primär-ocharmig inställning.

      Faktiskt inte alls. Jag tycker det är förskräckligt vad kvinnor låter sig luras till och de sjuka ideal de upprätthåller. Jag tycker det är sorgligt, jag tycker kvinnor fortsätter driva på denna (nu groteska) utseendehets. För det gör dem och det behöver vi ta ansvar för.

      Jag tycker det är på riktigt sorgligt att man inte reflekterar så pass mycket över det att man inte ser hur stört det är och istället jobbar på sig själv, sina relationer och att kanske lägga sina pengar på något som faktiskt generar något tillbaka.

      Nej men sluta nu.
      Den här gruppen med individer MÅSTE vakna upp innan de gör det i en låtsasvärld där de har ett utseende som de kommer dömas för resten av sina liv och inte kan ändra på. Stackars jävla människor! Vi måste få ett stopp på idiotin! Så länge det finns de som VILL GÖRA de här operationer så kommer det finnas personer som Vanessa. Så Äpplet, rikta skammen dit den ska!

      Du kan inte lura någon om den människan inte vill bli lurad. Stackars unga människor som bara vill bli omtyckt och tror att detta är vägen att gå, att ändra utseende?

    Vad ÄR det med dessa käkar, jag mår typ illa när jag ser dem? ? varför är de så spetsiga

     Var inne och kollade nu, alltså det ser faktiskt inte klokt ut. Om jag sett någon som hade den typen av käke hade jag tänkt att personen kanske varit med om någon allvarlig olycka som sabbat deras käke totalt och att det kanske är deras nya rekonstruerade käke som består av massa titan och skruvar. Förhoppningsvis så lägger det sig efter ett tag så det inte ser så spetsigt och kantigt ut.

   Haha. Ja men jösses vilket långt huvud ?. I Asien förlänger de benen för att efterlikna de västerländska idealen. För att se längre ut. Att de inte tänkt på att förlänga huvudet 15 cm istället ?

    Hahahahahaa svinrolig kommentar!!!!!!

  Mediterande??

  Helt djävla otroligt. Hon fortsätter väl för att dra in så mkt stålar hon bara kan, så hon har när hon kommer ut igen, för har hon förfalskat något sånt här kommer hon åka in, frågan är bara när, såna här saker hamnar tyvärr långt ner på listan när det gäller olagligheter, trots allvaret och riskerna.

   Hon ska betala tillbaka till de hon skadat och betala skadestånd till dem.

  Även jag gick in på hennes insta. Jag fick ont i ögonen.
  Lite festligt att hon har ”nolltolerans” mot kränkande (läs: negativa) recensioner och förbehåller sig rätten att radera dem. Jag misstänker att hon fått en och annan sådan genom åren.

  Kriminellt! ?

   Va? Oj, otippat ?

   Period så klart…

   Där är svaret varför de får fortsätta…hur många sammar betae inte med krimknella i malmö av snuten??

   Sjukt ?

  Inte klokt ju. Och CAIAs bluff, bra att det kommer upp till ytan nu hur de lurar sina älskade följare och kunder och vilseleder, så fula metoder. Köp inte CAIA skin för produkterna har ingen verkan och motsvarar inte det höga priset, visst är det snygga flaskor men innehållet är inte värt mycket och kan snarare ha en negativ inverkan på huden, en bluff. Ett tips att skriva om. Ska bli spännande att se om någon tidning skriver om det. Caiateamet och Bianca lär ju bortförklara även det och B kommer väl snyfta om hat o hot.

   Har jag missat helt, var går det att läsa om?

    Går inte att läsa om tror jag inte, men det är en hudterapeut som pratat om det på youtube.

    Någon la en länk här om det igår.

  Svenska språket i annonsen?? Ger seriöst intryck ändå ?

  Alltså kan inte låta bli att tänka hur man skulle reagera att vakna upp bredvid någon av dessa make over ansikten. Jag hade garanterat skrikit till först som när man blir överraskat skrämd ?.
  Det är inte vackert.
  Och väldigt ovackert att ljuga om legitimation men det kommer hon snart åka dit för.

  Allt är bara äckligt. Att låtsas besitta medicinsk kunskap för att kunna tjäna pengar på yngre människor som vanställer sig själva för patriarkatets skull.

  Vill inte leva i 2022.

   Ur-bra skrivet, håller med till 100 %. Du uttrycker det så bra.

  Vad är poängen att ”förkorta” botox till B-tox? Du ersätter ett ”o” med ett bindestreck.

   Har för mig att man inte får göra reklam för botox eller fillersmärken och därför skriver man det så istället för att runda det hela. Men jag kan ha fel.

    sant. du får inte skriva ut Botox, ska helst skriva Nervgiftet botulinumtoxin.

     Få hade färre betalat för skiten. Listig bransch

  Skitkonstigt ?

  En platsannons med så dålig svenska lär inte få några seriösa sökande.

  För några år sedan orsakade hon andra och tredje gradens brännskador i ansiktet på en av sina klienter och försökte dölja det genom att dutta på foundation i det öppna såret och hävda att allt är normalt, vilket endast ledde till ett tillfälligt verksamhetsförbud. Helt sjukt att hon kan fortsätta såhär, bra att du tar upp henne Camilla!
  https://www.svt.se/nyheter/vetenskap/brannskadades-pa-skonhetssalongen

   Herregud. Just detta är ett tecken på orutinerad eller outbildad behandlare. Lasern har inte ställts in på rätt styrka anpassat till kundens hudtyp. Förutom brännskador så kan man även råka smälta bort fettceller och permanent föråldra någons ansikte, när styrkan är för stark som här. Röd flagga på detta.

  Kommentarer är permanent avstängda på hennes Instagram. Bara det borde vara en gigantisk varningssignal.

   Bara bilder på kunder, alla bilder hon lagt upp på sig själv går att kommentera, nu har jag bara tittat på 6-10 bilder dock för att se om det gick att kommentera på dom?

  Sådant här gör mig så in i helvetes förbannad! Hur kan någon sätta andra människors liv på spel genom att låstas ha en legitimerad yrkestitel? Brottsligt, så bara hoppas på fängelse.

  Hur anmäler man detta? Till polisen? Någon annan instans som ger mer än en virtuell smäll på fingrarna?

   Och just det, i en av artiklarna i Sydsvenskan så står det att en polisanmälan har gjorts!

   Ivo

  Oj men varför såna kantiga kindben? Eller är det bara när det är nygjort det ser så ut?

   Angelina Jolie-syndromet. Att AJ ser ut som en skalle draperad i tunt tyg stoppar dem inte.

     Det är väl dock mycket photoshop?

  Jag håller absolut med. Jag är mest intresserad av hur hon kan röra sig under kalaset? När jag har kalas med mitt barn så sitter jag på golvet, böjer mig fram, plockar upp barn, sträcker mig efter paket, upp, ner etc. Hur gör
  hon? Lutar hon sig det minsta framåt så åker ju hela klänningen upp. Räknas det ens som en klänning? Går ju knappt över rumpan.
  Så sorgligt att man inte ens på sin dotters kalas kan låta bli att se det som ett tillfälle att få lite sexiga bilder på sig själv. Tänk som barn att se dessa bilder när man blir äldre. Att fokus
  på bilden är inte henne via tårtan utan mammans rumpa.

  Fast bara för att hon posar på någon bild så betyder det ju inte att hon PRIORITERADE att se sexig ut före hennes dotters kalas? Dottern ser ju inte ”jätteledsen” ut.

  Söta barn, vackra tårtor och en porrig mamma. Vad ska bort?

   Barnen såklart!

    P0rr och tårta till alla!! ??

     Om jag får din tårtbit får du min portion av porr ?

  Borde väl gå att anmäla till Socialstyrelsen, om det är de som utfärdat legitimationen? Förstod det som att det var själva examensbeviset som var falskt, men att Socialstyrelsen inte uppfattat det utan utfärdat legitimationen, väl..?

   Det stämmer. Socialstyrelsen har enligt artiklarna utrett examensbeviset närmre och kontaktat universitet där beviset kommer från och därefter utrett om tillbakadragande av legitimationen. Artiklarna är låsta men jag har läst dem tidigare

   De är medvetna! De har utrett ärendet och skall dra tillbaka legitimationen samt polisanmäla Vanessa för urkundsförfalskning.

  Hade det inte känts så otroligt olagligt hade man ju velat skratta åt det. Annonsen i sig är så uselt skriven att man ju undrar om det är ett skämt?

  Det är ”mediterande tidigare arbetslivserfarenhet”.

  ”Arbetstiden är förlagd både till främst helger”

  Och sen att hon förkortar Botox till b-tox som är lika kort.

  Det här stället ger ett så oprofessionellt intryck att jag inte ens vill att någon därifrån petar mig i ansiktet.

   Aldrig förr har så många idioter kunnat tjäna stora summor på att vara ingenting.

   Skrämmande!
   Blir så ledsen å hennes tidigare kunders vägnar (läste recensioner på trustpilot…hjälp!). Hur kan man utge sig för att vara något man inte är (rättfärdiga det för sig själv då, men det är väl pengar som styr)?

   Mediterande tog nog priset ?

  Hennes näsa? Förlåt mig men kan hon ens andas?

  Jag är sjukt nyfiken på hur hennes näsa ser ut utan filter ? https://www.instagram.com/p/CXB7QxDoKDV/?utm_medium=copy_link

   Jag vet tyvärr hur hon ser ut. Hon har haft salonger sedan åtminstone 2010 , då gjorde jag några (mer normala) behandlingar.
   Blev otroligt illa behandlad redan då och gick aldrig tillbaka. Att hon fortfarande 12 år senare lyckas lura människor är otroligt.
   Falsk oärlig och manipulativ var hon redan då.
   Men ja jag vet hur hon såg ut för 12 år sen och det var verkligen inte så här.

  ????

  Inte komma i närheten av mig heller.

   Jag skulle slåss för mitt liv och få åka polisbil. Kvar blir den kriminella.

  Hon ser ju ut som en utomjording? Som de ser ut på film åtminstone ?

   Eller rymt från kyrkogården. – Vem fan missade att spika kistlocket?

   Ja, herregud. Och hon är inte ensam. Har på ngt vis levt i nån villfarelse att det är få som gör sånt här och att de flesta fattar att de faktiskt inte ser sane ut. Men ngt har hänt, antingen är det jag som ser och lägger märke till mer, el så har detta helt enkelt blivit vardag, för var och handlade på stort välkänt ”Svensson” varuhus med bla kosmetika avd och fick hjälp av en iofs trevlig tjej, men hjälp, förlåt, men hon såg helt grotesk ut. Helt upppumpad och svullen (lindrigt uttryckt), i nedre delen av ansiktet och upptill helt utdragen, kantig och uppsvälld på ett jättekonstigt vis. Plus extremt (läs orange) brun och tretton lager smink och highlighter som glänste värre än smör i solsken. Jag tappade helt fokus (och lust att handla) helt djkla chockad faktiskt, att detta liksom finns på riktigt mitt ibland oss ute på stan. Gick vidare till en annan avdelning och där mötte jag en till…ngt mindre extremt, fast ändå väldigt onaturligt. Herregud vilken reality check.

  Käkbenen hon gjort på folk..? Det ser så hårt ut som att den kanten hade kunnat trycka hål på huden när som.
  Alla har såklart olika smak, men har så svårt att tänka mig att någon gått där ifrån och varit nöjd.

  Jag tyckte att iClinic va sjuk men det här är nog värre! Fråga: Borde det ens va tillåtet (alltså rent etiskt) att vanföreställningar människor såhär? Även om de själva vill?

   Jo. Det är ju etiskt tveksamt såklart. Men om du verkligen vill vore det etiskt minst lika tveksamt att hindra dig.

  Sjukt är bara förnamnet! Hon borde låsas in! ?

  Hon är kriminell om hon falskeligen utger sig för att vara leg sjuksköterska.

  Hahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahha åhnej att ~ ryggen ~ syns????:(((((( Skaffa ett liv tomte

   Kände samma ?Gick in ocv kollade – inget JAG skulle haft på mig. Men inget märkligt? Trodde det skulle vara nåt extremt efter alla hundra kommentarer om klänningen ? Fin ju?

  Förutom det faktum att hon saknar sskleg och att hennes resultat ser fruktansvärda ut – vem i hela friden vill gå och fixa sig hos en person som i princip uteslutande lägger upp tokredigerade selfies med tramsiga citat på engelska? En scroll i hennes flöde och jag hade inte ens tillåtit henne att klippa mina tånaglar.

  Nu kommer folk säkert inte hålla med mig; Men förstår att det måste kännas surt.
  Hade jag jobbat med fillers och haft det som yrke i x-antal år, samt vetat att jag varit tillräckligt duktig/meriterad till att få jobba med det.
  Så skulle jag bli väldigt stressad/desperat om det plötsligt kom en lag som sa att jag inte längre får, trots att jag hade meriter/tillräcklig erfarenhet.

  Säger inte att Vanessa har eller inte har tillräcklig erfarenhet/kraven att få genomföra behandlingar.
  Men förstår att det måste kännas tufft.

  Personligen skulle jag bli knäckt och inte veta vad jag skulle göra av livet typ?‍♀️

   Det är väl inte det frågan gäller. Utan att hon säger att hon har sjuksköterske legitimation. Vilket bevisligen hon inte har.

    Har inte sagt något om det. Försöker bara beskriva situationen objektiv och vad jag hade känt/tänkt om jag var i samma situation.
    För henne är en enkel lösning kanske att förfalska sjuksköterskelegitimationen, för att på sätt få fortsätta med sitt jobb. Säger inte att det är okej på något sätt, men jag hade också blivit knäckt om en sån lag uppstod om det varit mitt levebröd och företag?‍♀️

    … Sen att förfalska legitimation är långt ifrån okej ofc

     Ja, jag kan verkligen förstå att det kastar kull en. Det finns säkert jättemånga olegitimerade som sköter sitt jobb utmärkt, med hygien och liknande. Sen är det väl en säkerhetsaspekt, att kunna agera om något går fel, men så länge det finns kompetent på plats och rutiner så känns det faktiskt rätt onödigt att behöva genomgå som minst en 3-årig utbildning där man ska traggla igenom äldreomsorg och liknande, för att kunna ge injektioner.

     Nu är ju absolut inte lösningen att förfalska examensbevis och bara att hon gör det tyder ju på att hon inte fattar ansvaret för legitimerad sjukvårdspersonal. Hade jag varit hon hade jag anställt en legitimerad person son fått göra själva grovjobbet medan jag skött resten själv.

      Exakt, jag håller helt med dig.
      Nu är hennes rykte ganska förstört tho, så kommer nog vara svårt för henne att fortsätta företaget oavsett

     En viss skillnad mellan att vara knäckt och att vara kriminell.

      Har inte sagt något alls om hennes förfalskning dock?
      Ska jag säga mina åsikter gällande det också så tycker jag naturligtvis inte det är okej någonstans

     Tänker dock att om man är tillräckligt ”inne” på sin grej man faktiskt skulle kunna plugga till SSK? Tre år är såklart en investering men det är ju trots allt inte den absolut längsta utbildningen? Så kan man fortsätta med fillers efter examen istället?

      Vill du ha en person som henne med en legitimation i handen? Av det som framkommit här är hon olämplig att ens få gå SSK-utbildningen. Om hon redan begått ett brott för att ”få” riskera livet på sina patienter, vad mer kan hon hitta på?

      Exakt! Respekten för att utövaren kan sin anatomi är inte vad den borde vara hos kanske tex unga tjejer. Hon kan kanske sin grej att ommöblera & extremförändra face, men att veta var kärl och nerver går, verkar irrelevant för henne om hon praktiserar utan utbildning och nu då dessutom förfalskat ett examensbevis. Ett felstick och det kan få enorma livslånga konsekvenser och lidande för en person. Helt sanslöst att hon tillåts fortsätta.

       Fast det där kan inte SKK och inte ens en erfaren plastikkirurg vet exakt var just dina blodkärl och nerver går ändå. Det går inte att veta på förhand. Inte helt ovanligt att botox hamnar lite fel och påverkar oönskad muskulatur.

       Folk verkar ha en väldig övertro på SKK-utbildningen. Det är en utbildning i omvårdnad främst.

        Svar till B,
        Har du läst till sjuksköterska? Vi läser nog otroligt mycket mer farmakologi, patofysiologi än gemene man verkar tro. Och jo man lär sig mycket om vart vissa artärer, vener och nerver går. Sedan är vi främst ansvariga för patientens holistiska välmående (omvårdnad) absolut. Men det där var en förminskande kommentar kring ssks kunnande känner jag.

         Har flera vänner samt en familjemedlem som är syrror. Svårighetsnivån har de själva sagt är något under en teoretisk gymnasieutbildning (ej typ omvårdnad, barnskötare etc). Har även tittat på deras tentor etc och tycker det ser ut som ett skämt men har själv läst kurser inom naturvetenskap på doktorandnivå vilket kan ge ett skevt perspektiv. Själv går jag bara till erfarna plastikkirurger och det har faktiskt gått lite snett ändå, men inget allvarligt. Ser gärna att man har läkarkrav på det istället.

        Jättekonstigt inställning, för utbildning måste ju alltid vara bättre än att ”gå på känn” liksom…Ja, det är korrekt att vi alla ser olika ut och att man inte kan veta exakt var tex.nerver går, men dels finns det röntgen om det skulle behövas på seriösa ställen med utbildad personal, sen får de som går utbildning till tex ssk vara med på obduktioner odyl och verkligen se hur vi ser ut inuti, känns något säkrare än en som prövar sig fram typ.. Personligen tycker jag dock enbart läkarutbildade skulle kunna ge skönhetsinjektioner. Skulle du förresten låta en icke utbildad borra i dina tänder oxå?

         Jag håller med till 100, läkare kan i alla fall något. Det är de enda jag går till. Skulle aldrig falla mig in att gå till någon outbildad, varken för tänder eller kropp. Vet inte varifrån du fick det.

      Min kommentar verkar inte ha kommit fram. I vilket fall undrar jag om man alls vill se henne med en SSK-legitimation efter vad som framkommit här. Hade ni velat gå hos henne? Inte jag. Hon har fuskat sig till ett leg och utför ingrepp som kan vara livsfarliga om man inte har den kompetens som krävs.
      Har man fuskat för att få ”bli” sjuksköterska och utöva yrket har man också fuskat för att ”få” riskera livet på sina patienter. Med ett sådant omdöme och brist på respekt för människan borde man inte ens få påbörja SSK-utbildningen.

     Problemet är ju att utan något sådant krav blir det väldigt svårt att få någon slags minimal acceptabel standard gällande kunskap. Även om det finns de som säkerligen har mycket god kunskap och utför det korrekt och mycket väl, så kommer det ju också finnas de som inte gör det. Att införa krav på ssk legitimation säkerställer såklart inte till 100% att personen som utför sådana injektioner kommer vara duktig och hantera det korrekt, men det minskar risken trots allt. T.ex. problem med fillers som injiceras felaktigt och orsakar svåra skador, risken att någon med ssk examen gör det är ju mindre i och med att de iallfall har en basal kunskap i sådant.

      Ja, det säkerställer ju iallafall att det är en person som klarar av att ta till sig information. Att råka injicera fel kan väl hända vem som helst, den som tränat mest lär ju vara duktigast, självs tekniken att injicera är ju inte direkt svår i sig och ansiktets anatomi är ju något alla behöver lära sig på fillerutbildning, leg eller ej

   Men jobba vidare med det där får väl hon göra om hon vill! Men inte fasen ska hon låtsas vara en leg. sjuksköterska!

    Nej det får hon inte. Lagen förbjudet ej legitimerad personal att utföra injektioner.

    Precis det hon inte får. Nu måste man vara legitimerad sjuksköterska för att utföra behandlingar

   Är det så viktigt för henne så är det ju bara att utbilda sig och få en riktig legitimation och fortsätta laglig väg?

    Har man uppvisat en så bristande respekt för lag och ordning i relation till vårdyrket och dess skyddade titlar ska man inte arbeta med vård.

   Hon ljuger om att hon har sjuksköterskelegitimation. Patientsäkerhet väger tyngre än Vanessas yrkesmål.

   Fast nej, du säger emot dig själv nu. Att sakna utbildning för så pass riskabla ingrepp som injektioner innebär är i sig brist på merit och kan aldrig kompenseras genom ”erfarenhet”. Det finns liksom ingen genväg: antingen är du utbildad och har därmed tillräckliga meriter, eller så har du det inte.

    Utbildad kan hon definitivt vara. Antagligen är hon det.
    Jag funderade själv på att gå fillersutbildning för ett par så sedan (för en kostnad på ca 30 000) pga att möjligtvis jobba med det senare.
    Den nya lagen gör dock att hon inte får jobba med det, trots att hon (antagligen) är utbildad

     Hhahha har du ens läst?? Det är just utbildad hon inte är ? ?‍♀️

      Är hon inte det så är det så. Jag har absolut ingen aning om vad hon är utbildad i och inte.

      Jag förklarar bara att man kan vara utbildad, men ändå bli av med sin licens pga denna lag??‍♀️
      Sen vad Vanessa har för utbildningar vet jag inte, så insatt är jag inte i hennes privatliv

       Hon är inte utbildad ssk.

     Jag var nog otydlig nu, jag menae givetvis utbildning i form av minst en kandidat från sskprogrammet eller liknande villet ger rätt till leg. Utbildningen garanterar att man har koll på anatomi, injektioner, risker etc etc. Menade alltså inte injektionsutbildning.

      Jaa okej, ja men så är det ju. Obviously. Hon förfalskar ju.
      Men det var det min synpunkt var från första början; Hon kan absolut vara utbildad och då tillräckligt meriterande för att göra fillers; Men att det sedan kom en lag som även sa att hon måste vara sjuksköterska ovanpå det.
      Det måste vara knäckande.

      (Med det sagt så vet jag inte om hon är tidigare utbildad eller inte, och säger inte att den lagen är rätt eller fel. Men säger bara att från hennes perspektiv måste det vara väldigt surt).

       Jo jag kan också förstå hennes – och många andras – desperation i det läget. Det sorgliga i hela sammanhanget är att det finns injektionsutbildare som förr inte krävde sskleg eller liknande, utan man fick gå fillersutb utan (eller med utländsk ej verifierad examen).

        Jo men exakt, precis det jag menar.
        Så är som sagt väldigt trist för henne, och jag förstår hennes desperation
        Hade det varit jag så hade jag blivit helt förstörd/deprimerad typ

         Men hade du inte sökt till ssk då tror du? Det finns ju väldigt många ssk platser så omöjligt att komma in ska det väl inte vara för de allra flesta.

          För Vanessa (eller andra i liknande sits) är det väl det bästa att göra.
          Sen kanske inte betygen, tid eller pengar räcker till det dock (man förlorar ju stor del av sin inkomst på att plugga).
          Men finns inte så mycket annat för henne (och personer i likande sits) att göra, om de vill fortsätta med fillers

           Jag förstår dock fortfarande inte helt varför du har så negativ bild av det. Jag tänker mer om man hade varit seriöst duktig på fillers och känt nån sorts yrkesstolthet man tyckt det hade varit bra med ssk utbildning? Och satsat järnet och varit stolt över sin examen. Och tyckt det varit bra att branschen saneras, injektionspersonalen får ju också mkt högre status än vad som tidigare varit fallet dör många bara setts som bondfångare (även de som säkert varit duktiga).

           Svar till personen under (23:03).
           Är inte emot denna lag.

           Jag säger bara att för de som jobbar med fillers seriöst (om vi nu bortser från Vanessa) och är duktiga på det, sen plötligt inte får göra det längre.
           Och istället behöva plugga 3 år för att fortsätta, är nog sjukt jobbigt. Är inte bara Vanessa som är i den sitsen.

           Sen som du säger, förutom att det är säkrare med ssk utbildning, så ger det även högre status och är svårare att hamna hos oseriösa personer.
           Dock förstår jag också att det är väldigt tungt för dem som haft det yrket i flera år, skapat sig ett namn/kundkrets, är seriösa i sin verksamhet, och sen inte får fortsätta plötsligt.
           Mer det jag menar med allt

         Tråkigt att du inte skulle bli deprimerad av att det blev lagändringar i din bransch. I nya branscher kan det vara så att man efter tid ser hur man kan lagstifta för att oseriösa ej ska kunna vara verksamma. Det är nästan oundvikligt. J

     En fillersutbildning för 30 000 kr ger dig absolut inte adekvat utbildning i anatomi, hur man gör om något går fel, kontraindikationer etc. Där får du ju veta rent estetiska saker och en kort sekvens om säkerhet. En ssk-utbildning är minst 3 år gammal, en fillerkurs gör en absolut inte meriterad för att injicera nervgift i folks ansikten. Det är hudterapeutklåparna som orsakat att så många har permanenta defekter från dåligt utförda injektioner.

     Tack och lov för nya lagen som reglerar branschen. Helt SJUKT att en typ frisör har kunnat INJICERA folk i ansiktet tidigare?

    Fast att man pluggat i tre år gör en inte bättre på att ge injektioner. Sjuksköterskeutbildningen innehåller ju enormt mycket mer än att ge injektioner. Man behöver naturligtvis kunna kontrollera preparatet man ger, kunna räkna, sköta allt kring hygien och ha kunskap om anatomi, ha koll på vilka åtgärder som krävs om något går fel. Behöver man läsa en 3-årig utbildning, som inkluderar allt från urinkatetrar till njurens funktion för det? Naturligtvis inte. Men vid en medicinsk behandling så måste någon ha det formella ansvaret. Dock är man ju absolut inte bättre eller säkrare vid själva injiceringen för att man har en legitimation.

     Förstår vad du vill säga men håller inte helt med. Förutsatt att en injektion alltid var enkel och utan komplikationer hade du ju kunnat ha rätt. Eller helt fristående från den övriga kroppen. Men nu är det ju faktiskt inte så.

     Alltså självklart ska man som utbildad ssk gå utbildningar i estetiska injektioner, som leds av personal som har både medicinsk och estetisk utbildning, och inte gå direkt från någon tjänst som ssk inom hemtjänsten till att injicera hej vilt.
     Självklart ska man som professionell utövare även vara ansluten till estetiska injektionsrådet.

   Men lagen har ju tagits fram av er orsak. Och effekterna av alla oseriösa aktörer är det samhället som får svälja.

    Så är det. Säger inte emot det.
    Men från hennes perspektiv är det nog väldigt trist.
    Nu i efterhand är jag också väldigt glad att jag inte gjorde den utbildningen, då hade jag varit i exakt samma situation (minus sjuksköterske-förfalskningen då heh)

   Lagförslaget kom på tal FEM år innan lagen trädde i kraft, du hade alltså som verksam haft gott om tid på dig att anpassa dig. Exempelvis genom att ta en ssk-utbildning (dessa finns på distans), inte bara för din egen skull men även för kundernas säkerhetsskull.

   Hur får man meriter och erfarenhet? Det bör vara någon ordning i branchen. Tråkigt att du skulle vara så uppgiven inför att lagen skulle ändras, du måste bara häng amed och inte ge upp, varre saker kan ske i livet.

   Surt om gör ett bra jobb ja. Men i det här fallet så är det snarare så att hon inte borde få ha gjort det från början. Det finns fortfarande massa behandlingar som de gör som inte kräver ssk-leg som hon kan göra, men helt ärligt; hon borde inte ens få göra dem.

   Jag har varit kund hos henne och gjorde micro needling. Efter hon var klart erbjöd hon mig smink över för att täcka rodnaden. Frågade om det var en bra idé för det såg inte sterilt ut, då skrattade hon och sa; ”hålen är jättesmå!”. Som om bakterier inte skulle kunna ta sig in i dem då..? Hon är en katastrof.

    Fel: det var på hennes salong. Minns ej säkert vem det var, fanns flera där! Men det kändes oseriöst.

  Ser hellre ut som ett träsktroll i ansikten än att hon skulle få mejsla sönder mig.

   ?? Älskar kommentarerna här ikväll ??

   Jag håller med, jag är hellre mitt vanliga säkert fula jag än besöker en sån där.

  MEDITERANDE? ??? Inte meriterande då? Även annonsen är olagligt dålig.

  Hon har nolltolerans mot kränkande recensioner. Hon har, enligt egen utsago, ett team som uteslutande ägnar sig åt att kontrollera innehållet i recensioner och radera det som de inte gillar. He he he …

  Otroligt läskigt att hon gör fillers i näsan också, med tanke på hur riskfyllt det är just där. Finns otroligt mycket blodkärl och nerver och har man otur kan man drabbas av nekros eller till och med bli blind om fillers råkar hamna fel.

   Precis! Något av det första man lär ut till ssk på (seriösa) fillersutbildningar är de allvarliga risker som fillers i näsan kan medföra.

   // bästa vän med en ssk som tagit fillersutbildning.

    Bra att ni informera om de allvarliga riskerna med fillers i näsan. Visste inte ens att det gjordes fillers i/på näsan. Varför görs det ens?

     För att jämna ut! Om näsan är lite bullig på ovansidan, så fyller man på ovan- och nedanför den bullen och ger då en jämn näsrygg. Man kan också subtilt ändra formen lite. Har en vän som anser hon har ”en grisnäsa” som ibland gör filler för att ge den en spetsigare look så hon har förklarat dessa saker för mig. Inte min grej men to each their own…

  Att hon väljer ha dålig svenska känns exakt som de sk Nigeriabreven är uppbyggda

  Du sållar bort de som är rent för smarta och håvar in de lättlurade tidigt i processen.

  Sen är det bara att tuta och köra

   Absolut, du har helt rätt!!

   Det var lite otydligt och rätt dömande av mig. Nigeriabreven är avsiktligen skrivna på RIKTIGT dålig engelska med massa olika språk och faktamässiga fel där avsändare utger sig för att vara en seriös advokatfirma (till exempel). Personer som vet vilken nomenklatur en advokatfirma använder sig av går inte på dessa breven.

   Många ovan reagerade på att det var så påtagligt dåligt formulerade annonser och dömde direkt ut hennes företag som oseriöst. Kanske är vi mer dömande än vad vi vill erkänna när det kommer till hur personer formulerar sig i text?

   Jag personligen vet att jag INTE ser en affärsverksamhet med dålig svenska på skylten utanför som en sämre affär om jag VET att ägaren ifråga inte har svenska som modersmål. DÄREMOT blir jag dömande om det är så att personen har svenska som modersmål och skriver lika dålig svenska.

   Så ja, jag är nog rätt dömande trots allt… tack för input!!

  Påminner mig om den latinska flunsan från USA som poserade sexigt framför sin fars öppna kista.

  Men snälla snälla säg att människan inte ser ut så på riktigt? Bilderna måste vara redigerade för du kan inte se ut så! Ser hon inte själv hur j.kla skev hon ser ut? VAD HÄNDER MED MÄNNISKOR ?
  Hoppas det kommer kurser i skolan framöver om hur människor redigerar sig och att det inte speglar verkligheten. Jag mår illa över hur sjukt mycket filter och falskhet som pågår på nätet. Förbereder mig redan hur jag ska lära mina barn detta och de är bara 6 och 2 ?

  Alltså tack!!!
  Skaver så jäkla mycket, snälla ha normala kläder på din dotters kalas åtminstone. 🙁

   Vad lever ni i? Sopsäckar? Snackas så jävla mkt om mom-shaming, tror fan mammorna är värst ?

    Det är alltså alternativen? Hennes klänning eller en sopsäck? Fan, jag måste vara unik för jag har lyckats hitta ett mellanting.

  Kollade deras omdömen på Trustpilot och de positiva omdömen som finns är 100% fejk.
  Det finns 4st som ger 5+ och alla ramlade in den 3 Oktober 2018.
  Både före och efter det datumet är det bara negativa omdömen.
  Ett riktigt pissföretag som både lurar folk på pengar och utför katastrofala behandlingar.

   Hon byter namn väldigt ofta så att folk inte ska hitta de dåliga omdömen. Tragiskt är bara förnamnet.

   Japp, de är fejk. Han som heter Mark t ex är hennes släkting tror jag och sitter typ i styrelsen eller något

  Ha ha ”SNATCH injecting art”?? Låter smärtsamt… 😉

  Total olämplig klädsel. Ställer mig ytterst oförstående till hennes val av kläder och jag blir på riktigt glad över att fler påpekar detta, jag är absolut inte känslig när det kommer till klädsel (blotta vad du vill liksom), men på ett BARNKALAS? Där tycker jag gränsen går. Du kan behaga din obehagliga man när alla gäster gått, inte behöver du gå utan string och BH i världens kortaste klänning och puta för moder och fosterland på ditt barns KALAS. Hade känt mig väldigt obekväm om jag skulle hämta/lämna och mötts av detta. Därtill att hennes ”bästis” också gick runt med exakt samma klädsel.

   Instämmer 100 procent. Personer som alltid suktar efter bekräftelse bryr sig ändå inte om att vara en god vän. Så ingen förlust.

   Känns som att hon fastnat i fjortisåldern rent ”stilmässigt”.

   ”Call me old fashioned men jag bjuder inte in frestelsen till mitt eget hem. Det är ju uppenbart att människan söker bekräftelse från andra, den ska hon inte få från min man och tonåring på mitt initiativ. På gatan har jag ingen kontroll men varför..bara varför.”

   Har ni som klagar på hennes klädsel enormt stora problem med er egen självkänsla…jag tycker din kommentar är lite sjuk, får känslan av att det inte är hennes klädsel som stör utan ni är bara typen av kvinnor som konkurrerar med andra kvinnor om uppmärksamhet? Är du på riktigt orolig din tonåring ska ge henne uppmärksamhet? Varför vill du kontrollera vad din tonåring tänker- det låter stört.

  För några år sedan orsakade hon andra och tredje gradens brännskador i ansiktet på en av sina klienter och försökte dölja det genom att dutta på foundation i det öppna såret och hävda att allt är normalt, vilket endast ledde till ett tillfälligt verksamhetsförbud. Helt sjukt att hon kan fortsätta såhär, bra att du tar upp henne Camilla!

  Detta ger vatten på min kvarn att influensers läs:bisse) gör vad som helst för pengar . Så som hon hållit denna Vanessa om ryggen och pratat och skrivit om henne på sina sociala medier borde skicka starka varningssignaler om hur oseriös hon är…

  Helt galet! Vanessa satte klorna i en av mina vänner som har gott och pengar men osäker på sitt utseende. Det blev kapitaliserat på! V är otroligt manipulativ och lyckades övertalade min vän till många ingrepp, inkl plastikops utomlands, där V fick kommission. Självklart är min vän en vuxen person som skal ta ansvar för sina val, men V erbjuder en toxic miljö för de osäkra.

  Min väns familj och vi vänner lyckades till slut prata vett med henne, så nu har de inte kontakt. Men oj oj, stor skada har skett både utombords och inuti.

   Fruktansvärt! Har själv dålig självkänsla och dåligt självförtroende och då är man ett byte för scharlataner, för människor som utger sig för att för kunna hjälpa till med någon slags behandling som utnyttjar att man inte är stark, vilket jag tyvärr erfarit och förlorat mycket pengar på och jag har inte haft gott om pengar. De här människorna nöjer sig inte med ett ”jag ska tänka på det” eller ett ”nej”. Det är något toxiskt över dem, de utnyttjar andra människor för att de ska få in pengar för ingenting och/eller värre är att de skador på människor. Det gäller att akta sig och hålla sig borta från dessa idioter/gränsfall till psykopater. Det är mycket bra att det uppdagas, de ska inte få fortsätta hålla på. Vad tänker denna Vanessa när hon går och lägger sig? ”Imorgon ska gå in och göra helt onödiga förändringar, skador på någons utseende och få betalt för det”.

  Hon är också sjukt otrevlig mot sina kunder och dryg. De enda hon är trevlig mot är de kunder som antingen har väldigt gott om pengar eller är kända på något sätt och kan ge henne ökad publicitet. Hon är en sorglig människor som enbart bryr sig om sitt utseende och är nog innerst inne oerhört osäker på sig själv och det är nog därför hon är så utseendefixerad. Verkar ha en inställning att hon är förmer än alla andra. Hon har en tydlig narcissistisk personlighet. Som sagt väldigt ytlig person som inte har så mycket mer än sitt utseende att komma med. Har heller ingen partner och inga barn vilket måste vara väldigt ensamt när man är i hennes ålder.

   Då har hon ju ingenting, eftersom det utseendet heller inte är något att att ha.

   Att hon inte har partner eller barn behöver inte på något sätt betyda att hon är ensam. Vissa har vänner eller familj på annat sätt.
   Osäker JAPP där tror jag du har rätt!

    Kan nog vara nåt för Göran Lambertz.

     Skulle bli ett snyggt par ? Fördel om han lär henne lite om juridik.

      Han har ju ändå rätt kantiga drag på näsa och käkbenet, borde tilltala henne.

  Finns även väldigt suspekta före- och efterbilder på företagets Insta, bilder på thailändskor med märkliga bakgrunder (som i uppenbart inte i Sverige och än mindre i deras salong) osv. Garanterat stulna.

  Seriös Q&A på hemsidan för övrigt:

  Funkar lasern på mörk hy?
  It all begins with an idea. Maybe you want to launch a business. Maybe you want to turn a hobby into something more. Or maybe you have a creative project to share with the world. Whatever it is, the way you tell your story online can make all the difference.

  Vilka produkter använder ni till kemisk peeling?
  Item description

  Kan jag göra behandlingar som gravid?
  It all begins with an idea. Maybe you want to launch a business. Maybe you want to turn a hobby into something more. Or maybe you have a creative project to share with the world. Whatever it is, the way you tell your story online can make all the difference.

  Plus några frågor som är helt tomma (:

  Är det bara jag som inte orkar med de här ”diskussionerna” om det olämpliga i sexiga kläder bland barn? Ni som skriver verkar helt väck tycker jag- det är ju garanterat inte ungarna som bryr sig utan bara ett gäng sura tanter? Själv går jag i fjällräven och har aldrig klätt mig sexigt…men orka seriöst bli upprörd om någon har kortkort och sen påstå småglin bryr sig…?

   Fast det är lite mer än ”kortkort” på ett kalas. Det är planerad content med sig själv i centrum där anspelningen är sexig. På ett barnkalas.

    Ja och? Det är ju inte barnen som bryr sig om vad nån vuxen tant har på sig. Förstår på riktigt inte vad ni får ut av ”diskussionen” om hennes sexiga klädsel på ett barnkalas. De enda som engagerar sig i den är ju ni- barnen bryr sig inte.

     Det verkar som att du om någon ^ är den som engagerat sig allra mest. Hela fyra kommentarer under denna på enstaka minutter, bravo ??? Fortsätt du med ditt liv, men skönt att fler kan påpeka hur olämplig klädseln är på ett freaking barnkalas.

     Hur vet du att barnen inte bryr sig? Har du frågat? Hur kan du annars anta ett barns perspektiv funderar jag.

     Jag är inte kinkig men kan hålla med om att det är något opassande klädval hon gör i en barnmiljö

  Hennes vän Tove hade en likadan klänning på sig på kalaset? Det hela blev ju komiskt.

  Mmh om du menar ”gjort näsan” så japp de använder sig av samma filter. Jag undrar ärligt varför dessa superfixade kvinnor som Bianca, Paow, Katrin Z osv. känner behov av att ovanpå fillers, botox, plastikkirurgi även lägga ett saftigt utslätande, avsmalnande och föryngrande filter? Någon?

  Hennes haka/käke ser också ut att komma därifrån.

  Var i h-e ifrån kommer denna sjuka trend ifrån, där man ska ha spetsig haka och supervassa kindben?
  Är det från MonsterHighdockorna?!? ?

  https://cdon.se/leksaker/monster-high-frights-camera-action-honey-swamp-p90573749

  Har lite abstinens efter morgoninläggen, när kommer de tillbaka?

   Saknar också morgoninläggen!

  Här har vi bedragerskan ju.
  Min sambo köpte ett presentkort i hennes lokal på Triangeln för tre år sedan.
  När jag fick dit tre månader senare var den igenbommad.
  När jag kontaktar henne och hon då flyttat över till Helsingborg (då de gått i konkurs i Malmö) svarar hon att vi kan lösa det om jag har vägarna förbi -direkt efter detta blockerar hon mig.

  Hade googlat snabbt kring henne så jag kände direkt att de inte skulle få röra mitt ansikte, men ville iallafall köpa produkter för presentkortet runt 1000:- kronor..
  Men hon var därefter okontaktbar från ingenstans.
  Undrar hur mycket pengar hon drivit in bara på oss som haft turen att inte bli vanställda och fått hälsan bekostad.

  Hon måste seriöst vara en iskall narcissistist som måste bli stoppad, sätt människan i fängelse och låt henne betala bra med skadestånd.
  Vidriga människa!

   Detta har jag hört många gångar. Dvs att hon blockar till höger och vänster. En kompis gjorde permanent tattoo i ansiktet där Vanessa hade applicerat det helt felaktigt och huden hade börjat åka av (!). När min kompis skrev till henne och undrade om hon kunde hjälpa henne med skadan, då blev hon blockat inom typ 5 min. ?

   Skönt att du inte hann få denna tragiska människan att röra ditt ansikte, men så tråkigt med de pengarna som gick till spillo! 🙁

    Man är tacksam att endast den pengen gick till spillo, tänker också på alla stackars drabbade, kan inte ens tänka mig deras frustration.. Stackare. ?

    Tack Camilla att du tagit upp detta, med förhoppning att inte fler människor ska behöva bli drabbade.

  Men hur gör hon de där spetsiga kindbenen?? Krävs de inte typ operation för de, eller vad? Blir chockad över bilderna! ?

  2017 så säger hon själv att hon inte är sjuksköterska, är det efter detta hon påsåtr hon gått utbildningen då?
  https://www.mitti.se/nyheter/botox-och-reality-mitt-i-morby-centrum/lmqiD!2195485/

  Det är skrämmande hur oreglerad denna bransch är, det måste bli en ändring på det! I stort sett vem som helst kan hålla på med ”skönhetsbehandlingar” som kan vanställa en för resten av livet!

  Snatchbyva.se/Vanessaworld är namnet på företaget. Vad betyder snatch? Googlade på vad ordet ”snatch betyder:
  ryck, grepp, hugg, stump, brottsycke, ta, rycka, gripa, gripa tag i, rycka till sig, stjäla till sig.
  Bara av blotta namnet på företaget förstår man att man ska hålla sig långt därifrån. Snatchbyva.se känns inte bra, något man inte skulle våga sig på.

   Snatch är även slang för fiffi…….?

   Hahaahahaha. Hur passande ? Vanessa Ammar you got smashed you little snatchi snatch.

   Vet inte om du är seriös i din undran eller ej, så ber om ursäkt i förväg om jag förklarar något du redan vet här men ”snatched” är slang för typ snyggt, något som ser bra ut. Om man har snatched brows så betyder det typ att ens bryn ser bra ut. Samma vibe som ”on fleek”

    Ella, är nog ganska seriös. Förstår inte vad du skulle be om ursäkt till mig. Tack för informationen.

    Ja inte för att jag vill gå in och peta i detaljer men företaget heter ju ”snatch by” – inte ””snatched by”…….. Lite samma vibe som om man skriver ”property off” istället för ”property of”……

  Tror minsann vi har hittat en kvinnlig motsvarighet till Trump. Då tänker jag total narcissist.

  Jag vet att man inte ska kommentera folks utseenden, men alltså….. Vad får folk att göra om sig så till den milda grad att de liknar vanskapta aliens?! Så sorgligt. Att sedan hon får kunder med tanke på hur hon själv ser ut, är egentligen ännu märkligare.

  Jösses var tvungen att gå in på hennes insta.
  Tack och lov verkar hon inte ha så många kunder i och med att hon lägger upp samma bilder om igen. Samma bilder i juni och november. För inte måste man göra om käken var femte månad?

  Och vad menar hon i annonsen med : Arbetstiden är förlagd både till främst helger. Både till? dag och kväll?
  Hoppas människan stoppas.
  Men även om hon blir dömd, hur ser man till att hon inte startar en ny verksamhet?

  Jag kommer verka korkad nu men jag måste få fråga. Gick in och såg bilderna på alla dessa käklinjer, kan hon göra sådant med enbart botox och fillers? Eller hur gör hon för att skapa så fruktansvärt vassa käkpartier?

   Helt ärligt tror jag hon fixat de flesta med photoshop. Allt för ett filtermänniska resultat=hennes ideal

  Finns även en fillersklinik i Stockholm som heter Shape by som är duktiga på att ”gömma undan” negativa recensioner. Vet flera stycken som har fått tömma innehållet från bla läppar och då gå till en annan klinik. Kollar man google så har de bra omdömen men sen om du går in på reco så ser du de negativa. På google måste du sortera dom med lägst omdömen att de kommer upp först. Självklart har de inte bokadirekt där man enkelt kan se omdömen och läsa. Detta är väl genomtänkt från deras sida

  Deras hudterapeuter är otroligt bra och kunniga men fillers skulle jag inte våga göra där

  Det här är ju helt sjukt! Stackars människor som går till henne och blir lurade. Fattar inte att hon inte åker dit.

  Gick in på hennes Ig-sida. Vem vill ens göra behandlingar där?! Hemska bilder och ett fruktansvärt resultat.

  Jannike (Biesse) borde ju försvara henne, eller? Hon har ju faktiskt gjort om hela Jannikes face. Det kan man se på Erik Ebbing Instagram. Finns bilder på Jannike där och hon har ett helt annat utseende idag. Hon ser mycket snyggare ut idag. ?

   Tycker Bisse var snyggare innan alla fillers…

  Är det Vanessas fel?
  Eller Socialstyrelsen?
  Det är alldeles för slappt i Sverige, vem som helst kan starta eget företag inom den branschen utan utbildning.

   Uppenbarligen hennes fel. Hon har köpt ett falsk examensbevis. Sen att svenska socialstyrelsen är allmänt naiv och kass är ju en annan sak. Inte första gången detta händer med utländska examensbevis i Sverige.

  Hon är registrerad som utvandrad. Vilket land bor hon i nu?

  Varför skriver hon B-tox i texten. Alltså byter ut ett o mot ett –
  Använder hon sig inte av kontrollerad kvalitetstestad äkta botox utan nåt annat skit som hon inte får kalla Botox i reklam till potentiella kunder?

   Det gör hon säkert skulle inte bli förvånad. Hon hade säkert sprutat in cement i folks ansikten bara för att tjäna pengar. Hon har inget samvete eller empati för andra människor. Och går över lik för att tjäna pengar.

  HELT FÖRJÄVLIGT! Att sånna människor får finnas och fortsätta förstöra liv!!! Och ännu mer förjävligt att det är så lätt att med falska leg få driva verksamhet i Sverige! Skäms svenska myndigheter som sitter där o tar skattepengar men inte gör sitt jobb! Hoppas nu att denna människa får utvisning ur landet på livstid!

  Undrar vem som vågar göra laser hos henne? Med tanke på vad som står under Frågor och Svar…
  https://www.snatchbyva.se/

  Nu förlorade hon legitimationen. Bra Socialstyrelsen och hoppas ni lärt er något!
  https://www.sydsvenskan.se/2022-02-01/skonhetsbehandlare-med-falskt-diplom-blir-av-med-sjukskoterskeleg

  Jag tror inte mina ögon!!!! Vanessa erbjuder injektioner IGEN!!!! Efter att ha förstört så många människors liv! Efter att ha förfalskat sjuksköterske legitimation ???? Hon behöver pengarna. Fillers o botox ger mycket pengar. Hon kan inte motstå pengarna hon vill leva i oförtjänt lyx och fortsätta vara kriminell. WOW är enda ordet jag kan komma på.. Större narcissist o psykopat får man leta efter . ?

  Min bön är att kvinnor och unga tjejer där ute undersöker, googlar och tänker sig noggrant för.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.