Emil Assergårds kärlekslåt – ”Linda-Marie”

När Linda-Marie Nilsson fyllde 30 år överraskades hon av sin sambo, som inte bara friade till henne, utan han hade även skrivit en låt till henne.
Så här beskriver hon själv den på Instagram:

På min födelsedag friade Emil till mig med en låt som var så vacker att mitt hjärta skrek rakt ut. Den heter ”Linda-Marie” och är den finaste kärleksförklaring jag någonsin har fått. Och egentligen var den ju aldrig tänkt att släppas, men ni var så många som blev berörda av den och så gärna ville höra hela.

Låten heter ”Linda-Marie” och släpptes här i dagarna på Emil Assergårds Spotifysida, där den i skrivande stund spelats 22 861 gånger.
Om någon är intresserad av lite Spotifystatistik så har Emils mest populära låt ”All in” spelats över 38 000 000 ggr sedan släppet 2019.
Det är mer än exempelvis ”Shuffla” med Samir & Viktor som spelats 33 000 000 ggr, men färre än Darins ”Ta mig tillbaka” som snart spelats 45 000 000 ggr.

Klart slut tut.

50 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ofta att de låtarna lyssnats på så många gånger. Spelats med hjälp av scripts, absolut. Samma med alla de där ”jättekända” gangbanger rapparna som ingen utanför orten hört talas om, ändå har deras skitmusik spelats mest av alla i hela världen.

   har du aldrig vart på fest eller, klart man har lyssnat på ikväll kör vi all in. Ska nog lyssna en trudelutt fredagen till ära

   Du överskattar svenskens musiksmak…:/

   Vad lyssnar du själv på? Thore Skogman och Surströmmingspolkan?

    Varför skulle man lyssna på Thore Skogman bara för att man inte lyssnar på Samir och Viktor? ?

    Däremot var ju Thore musikalisk på riktigt, vilket inte går att säga om Samir och Viktor.

   Dagens argbigga! ? Rapmusik är populärare än svensk musik. Finns säkert de som lyssnar på svensk gangsterrap men inte behärskar språket. Antalet visningar på youtube talar sitt tydliga språk.

    Det finns mycket bra rap. Yasin, Einar och den där tönten i rånarluva hör inte till den kategorin.

    Ja typ Ed Sheeran som älskar 1.cuz till exempel!

   Jag har nog hört all in och jag råkade sälja min bästa vän typ tusen gånger genom åren.

    Hehe jag vet inte ens vilken låt ni pratar om men jag gillar titeln

     ”Jag råkade sälja min bästa vän” är kanske inte bra, men go.

   Ja ja, bara för att du inte lyssnar på det så betyder det ju inte att ungdomarna streamar sån musik ? bara att slå på P3 så tycker jag den sortens musik går non stop.

    Betyder det ju inte att ungdomarna inte streamar sån musik***** menar jag

   Sabaton > allt

   Fast lite rätt ändå! Våra förskolebarn brukar ÄLSKA mello så ibland blir det mellodisco när alla låtar är släppta ? De älskar det! Så gissar att många spelningar står vi för ? Fast 38milj ggr är ju gaaaalet ?

   Jag håller med dig anonym. De där rapparna ingen av oss hört talats om ens en gång.

  Svag har spelats över 166 000 000 ggr, sjukt för o va en låt på svenska.

   och ett par miljoner gånger till ska det bli, satan vad jag gillar den låten!

    Tröttnade andra gången jag hörde den ?

    Älskade den! Sen sa mitt ex att det va hans favvolåt. Så nu hatar jag att jag älskar den ?

   Finns det någon mer låt som heter så eller är det den där med Viktor Leksell? Är så glad att jag glömt hur Viktor Leksells låt går. Gillade vissa låtar med honom förut men fixar inte honom längre.?‍♀️

  Typiskt killar att fria på födelsedag/julafton/nyår för att slippa hålla koll på ytterligare ett datum ?

   Gnällröv

   Hade jag friat så hade jag nog friat på jul, för jag tycker det är en härlig högtid och romantiskt. Eller på påsk i ett litet påskägg.
   Men nu är jag redan friad till så jag är befriad från det..höhöhö

   Kan ju hända att män också tänker så. 😉

    Humorbefriad? ?

   hade exakt samma tanke

  Vad fint, det var ju en härlig kärleksförklaring!

  Blev också kär i Emil nu. ?

  Så fint och romantiskt ?

  De snackade antagligen innan. Hade ju blivit superstelt annars. ?

   Tror inte han hade lagt upp videon bara om hon hade sagt nej. Den där gråten kändes inte fejkad.

   Däremot kan jag personligen tycka det är privat och hade inte velat visa alla det fina ögonblicket.

    Har man inte ganska bra koll på om man tror att det blir ett ja eller nej?

  Så fin låt. Så gulligt ❤️❤️

  OT I know, men alltså snälla CamCam gör ett inlägg kring Elsa Billgren å hennes galna inredningskonsumtion! Nu har hon återigen köpt ett nytt svindyrt skåp och gjort sig av med det gamla som citat ”skulle få följa med henne hela livet”. https://elsa.elle.se/mosebacke/tva-dagar-innan-jul-ett-allmogeskap-och-nya-citronkakan/
  Hela livet var tydligen samma som två år, längre än så stod hon inte ut. Även det nyinköpte ”vinbordet” åkte ner i källaren nu för det passade inte i färgen med det nya skåpet. I Maj skrev hon att vardagsrummet var färdigt men sedan dess har hon köpt hur mycket nytt som helst, och målat om (nån som ser skillnad?). Om jag ser henne uttala sig fler gånger om hur man ”inreder hållbart” och ”med liten budget” blir jag fan galen! Finns ingen som konsumerar så mycket dyra prylar, både gammalt och nytt, som Elsa! Det blir hyckleri när hon snackar hållbarhet och till och med föreläser om det då hela hennes karriär och livsstil går ut på att ändra och göra nytt hemma, att aldrig nöja sig. Hon påverkar sina följare att ständigt konsumera och jaga det perfekta hemmet och det bidrar INTE till hållbarhet!

   Haha ändå skönt att det jäkla vinbordet försvann!! Vad fan var det?! Hon har blivit en parodi på sig själv.

   Fast hon kastar väl inte möblerna? Och de sjunker ju inte direkt i värde om man tar hand om grejerna

    Nä hon säljer dem, och säkert med vinst. Men det är inte poängen. Poängen är att hon om och om igen utmålar sig som nån slags hållbarhets-influencer när hon i skända verket är det som mest står för överkonsumtion och ständigt köper nytt och gör om. Aldrig nöjd med det hon har, allt ska bytas ut konstant.

   Verkligen! Så snackar hon om att skåpet ska vara ett som hennes barnbarn förnknippar med henne’ ”farmor Elsas skåp”. Hon är så verklighetsfrånvänd vilket gör det så provocerande, stå för det istället för att låssas vid varje nytt köp som att ”detta ska följa mig genom livet”.

   Ett ännu större scoop är väl alla saker hon köper som hon påstår att hon köpt på auktion fast de är nyproducerade. Som de senaste örhängena för 50 000 kr t e x som är misstänkt lika Sophie Billie Brahes örhängen Bellis Deux.

  Kärlek är ingen rättighet! Alla får inte kärlek tyvärr. Såg ut som Linda Marie innan och blev hånad av männen tyvärr

   Vad trevliga män du verkar träffat då

    Män är inte trevliga ❤️ Majoriteten tyckte att jag var ful och då är man inte påsättningsbar tyvärr

     Tyvärr finns det många otrevliga och elaka typer. Det kan jag inte förneka. Och om majoriteten av de du träffat haft sådana åsikter och beteende så kan jag inte annat än att beklaga att du haft oturen att hamna i just deras umgänge. Det är ju åtminstone en minoritet av män du träffat, och jag vill gärna tro att för varje as så finns det ett gäng bra 🙂

   Linda-Marie är jättesöt så du träffade helt klart män med dålig smak.

   Jag förstår dig men skulle inte dra alla över en kam. Ser också ut ”som Linda Marie” och var väldigt rädd för att gå ut på Tinder. Har såklart inte alltid haft positiva upplevelser i livet. Men träffade faktiskt väldigt trevliga män och haft väldigt roligt på dejter och ett kort förhållande tills jag träffade min sambo som är fantastisk. Visst, inte alla vill ha större kvinnor men utbudet av smarta, kärleksfulla, roliga, bra män är ändå större än jag trodde. Jag tror dock att det är viktigt att stå upp för sig själv när man dejtar och verkligen tänka på vad man själv vill ha istället för att hoppas på första bästa. Man har ett värde även som tjock.

  Vad roligt för henne, han verkar vara en jätte bra pojkvän. Men jag kan väl inte vara den enda som tycker att han sjunger jätte dåligt? Vet att han var med i mello för något år sen (eller var det förra året?) o han sjöng jätte dåligt. Även om man tycker att texten i sig är fin så har jag så svårt för hans sångröst ?.

   Jag håller med ?

   Jag håller med. Både han och Linda-Marie verkar superhärliga, men jag vet vad jag tycker om hans sångröst så jag väljer att inte lyssna på den här låten.

   Nej jag håller med. Fruktansvärd sångröst.

  Mer kärlek till folket. Det behövs helt klart. Nu är inte det min musikstil riktigt men jag hoppas att han fortsätter vara populär. Tycker de är så fina ihop. Vi i Västernorrland (där han kommer ifrån) är jordnära människor så han är säkert lika bra som han verkar 😉

  Ja detta visar ju bara att vem som helst kan släppa musik. Men ändå fin kärleksförklaring. Musiken föll dock absolut inte mig i smaken. Men så är jag en rocker också ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.