Hur likt är för likt?

Inför Melodifestivalen 2021 så bar Charlotte Perrelli en jumpsuit från företaget ”& other stories”. 
En av mina följare tyckte den var ganska så lik den jumpsuit som Pernilla Wahlgren släpper för Gekås i Ullared.
Håller ni med?

Hur likt är FÖR likt?

64 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det där är för likt!

      HAHA…skulle Pernillas målgrupp dvs kvinnor 60-plus köpa en sån jumpsuit???
      Tillåt mig skratta.

        Nu var det väl inte riktigt det min kommentar (eller Camillas fråga) handlade om?

        Coming soon to a tant near you.

        Gud så ful alltså, hade inte JLo någon sådant för 20 år sedan?

      Med tanke på att den högra säljs på Ullared, så är den troligen gjord i nåt lågprismaterial typ polyester, akryl o dyl. Medan Perellis är gjord av mycket bättre och behagligare material t ex bomull.
      Där är skillnaden. Men modellen är samma.

        Ja och på Perelli var den riktigt snygg tycker jag men på de andra inte särskilt snygg men nästintill identisk ju. Undrar varför inte Perelli och Pernilla umgås längre, de är uppenbart ovänner typ.

      Fast att billighetsaffärer kopierar dyrare märken är ju inget nytt…

    De är ju exakt likadana.

      (Och väldigt fula för övrigt).

        Speciellt ful på en tant som vill se ut och vara (”jag får ligga” i typ varannan mening..) som en tonåring. Nonclassy. Sen gör hon ju ALLT för att sälja, blir illamående av all skit och kan inte för mitt liv förstå damerna som åker dit & köper, står där på kö för autograf som om PW vore nån form av rockstar, ha,ha obegripligt.

          Andas

          Va?

          Ja hon är pinsam på samma sätt som ålderism och kvinnohat är.

            Och där kom ”kvinnohat kortet”.Nu råkar jag ju själv vara kvinna, som ger uttryck för min totala oförståelse inför det faktum att dessa kvinnor åker till Ullared för att köpa PW kläder och få autograf..undrar seriöst hur de fungerar, är själv i samma ålder som en del av dessa kvinnor, så förklara gärna vari ”kvinnohatet” ligger, el du kanske menar att bara för att man inte tycker ngt är snyggt el passar på viss generation, så är det ”kvinnohat”?…

              Då är du väl i så fall bara tråkig och trångsynt om du tycker att vissa saker bara kan bäras av personer i en viss åldersgrupp.

                Du verkar ha svårt att läsa sakers mening. Var exakt skriver jag ”vissa saker bara kan bäras av personer i viss åldersgrupp”? Jag tycker detta är fult pga taskig passform för tantkropp, (PW är tant och ingen tonåring) material, design osv. Men du läser genast in att jag har ”ageism & kvinnohat”…säger mer om dig eg. Läs på, vad tex. kvinnohat betyder innan du lablar folk med en massa ord. Mvh trångsynt, kvinnohatare med ageism-allt enligt dig (btw, hade du bra kvinnosyn själv sa du?…)

                  Måste man klä sig som en kärring bara för att man passerat 50? Intressant! Känner ingen i Pernillas ålder som klär sig tantigt. Kanske på vischan?

                    Jag är långt upp i andra halvan av livet och bor på vischan och INGEN här ser ut som några tanter men om vi sätter på oss PW’s ”design” då ser vi ut som förvuxna barn i tantkläder

              Även om du är kvinna, har du onekligen taskig kvinnosyn och en släng av ageism (en av diskrimineringsgrunderna). Du behöver inte förstå de som köper PWs kläder, men du behöver inte heller vara nedlåtande bara för att du själv inte skulle kunna tänka dig att bära dem. Själv tänker jag att man kan klä sig hur man vill, såvida man inte skadar någon (typ genom att bära rassesymboler eller annat direkt olämpligt). Det skulle vara tråkigt om alla skulle klä sig likadant baserat enbart på ålder eller andra faktorer.

                Jag håller med dig i det sista. Däremot har du fel i att jag har ”taskig kvinnosyn”, du blandar ihop saker & ting. Man är tillåten att ha sin egen smak & tycke vet du, och jag tycker detta är fult, inte pga ålder dock (bär själv jumpsuit ibland och är i övre medelåldern) utan pga taskig passform i förhållande till tantkropp, material, design osv, tycker du det är nedlåtande att ha den åsikten, så fine with me, man tycker om olika, däremot skulle jag ha aldrig labla ngn med ”taskig kvinnosyn” pga det, då har man liksom missat själva essensen i det uttryckets mening och det riskerar att (tyvärr) urholkas.

                  Jo du har en taskigt kvinnosyn och verkligen taskigt och nedvärderande sätt att uttrycka dina åsikter som ingen bett om. Sluta engagera dig i vad ändra har på sig och vad andra tycker är intressant och kul (åka till Ullared, få autografer). Vad har du med det och göra.
                  Man får ha sin åsikt men lär dig uttrycka den bättre och vänd blad. Du skrev att du är jämgammal med dessa damer men du uttrycker din åsikt som om du var 5 år. Väx upp och låt folk vara.

                    Ha,ha,ha, trampade jag på öm tå? Du kanske var i Ullared & köpte PW kläder (och fick autograf..) i helgen. Om vi nu skall diskutera hur man uttrycker sig, och om omoget osv, så borde du lära dig att inte kasta sten i glashus först isf.

          Ändå fånigt av dig att försöka håna dom som gillar Pernilla. Vet du, hon har skrivit autografer sen hon var under 10 år.
          Varför skulle hon inte göra allt för att sälja? Det är ju hennes inkomst, hennes lön. Jag tror du behöver annat att fokusera på, inte nyttigt att bli illamående av en människa man inte känner.

            Och du behöver annat att fokusera på än att sitta och klaga på andras åsikter, inte nyttigt att vara så fixerad vid en känd person heller. Sen vore jag tacksam om du inte la ord i min mun, skrev jag blev ”illamående av all skit”(som säljs) Läs ordentligt åtminstone, om du nu skall klaga på andras åsikter som går isär med dina.

              Ingen bryr sig om din negativa åsikt. Du ska inte bry dig vad andra har på sig eller vad andra tycker är intressant. Din åsikt är inte relevant överhuvudtaget.

                Inte din heller, åk du till Ullared & köp dina PW kläder och få din autograf om du tycker det är ”intressant”?! Couldn’t care less, men jag tycker fortf de är fula.

                  Men suck… tydligen bryr du dig då du skrev din åsikt som är helt orelevant.
                  Kul att du tror så mycket om mitt inlägg. Måste kännas skönt för dig att tro dig veta saker om mig och tro så mycket om dig själv samt ha överlägsen attityd. Men du har säkert fina egenskaper oxå.

                    Du verkar mest konstig imo, ”tydligen bryr du dig då du skrev din åsikt som är helt orelevant.”? Jag svarade på, i mitt tycke, din nedlåtande kommentar ang min åsikt som jag gav uttryck för.

    Definitivt FÖR likt men tror inte att Pernilla bryr sig på väg till banken…

    Undra när jag kommer se äldre ut än de som är 50+… /31

    Jättelika! Men jag har en nästan likadan från NA-KD. Tror inte Pernilla/företaget har inspirerats av Charlotte Perrelli direkt.

    Fula båda två. Ser ut som urtvättade hemmafixarkläder som folk har när de målar om huset.

    Att tro att något av dessa företag faktiskt har designat detta är bara naivt. Det är plockat från en katalog och det enda som skiljer är vad det står på nacklappen. Pernilla är ju inte en designer, det hon gör är att sätta ihop plagg hon gillar.

    Jag tycker om plagget. ?

    Det är ju exakt samma? Ser ingen skillnad förutom i kvaliteten i tyget.

    Jag ÄLKSAR jumpsuits. Bästa plagget.

      Kul att gå på toa i.

        Får se till att h sån där skitlucka ?

        Inte krångligare än bycor med bälte

          Och bortsett från att man är i princip naken på överkroppen? ??‍♀️

            Vad skulle det spela för roll?

            Jag har i och för sig oftast underlinne under alla mina kläder, så också jumpsuit. Så mer naken än med byxa och linne är jag inte när jag pissar.

            Och om du har klänning är du naken på nederkroppen när du går på toa ?

        Kul vet jag inte. Tycker nog inte att det är kul att gå på toa öht. Snarare nödvändigt. Och det är inga problem för mig att gå på toa i jumpsuit.

    Det kan vara de fulaste kläderna jag någonsin sett, som någon skrev ovanför ” lika fula båda två”

    Satt och kollade på ett avsnitt av Wahlgrens värld. Hennes nya kille… Kanske att han inte är van vid kameror men han känns lite.. too much? De hade en roadtrip till Gbg och han verkade konstant prata om sig själv ? Hoppas det är kärlek men vet inte, gick konstiga vibbar..

      Så uppfattade absolut inte jag honom. Kändes som en vanlig snubbe som försökte vara artig och trevlig i en mycket konstig situation.

        Uppfattar honom som trevlig men en klassisk frånskild medelåldersman som jobbar som säljare och på helgerna säljer in sig själv till brudar på Riche i skilsmässobaren ? inget fel på de och många gillar honom nog och tycker att han verkar va en reko man.

        Hur ofta brukar ”vanliga snubbar” fråga om du sett deras CV?

      Stackars kvinna som har en så ofantlig otur med karlar. Efter Emilio och polismannen, så har hon nu lyckats springa in i denna karl, det är en helt harmlös karl, en trevlig karl, men hans största dröm är ju att bli känd och berömd.

        Harmlös? Är det därför han inte betalar underhåll för sitt barn?

        Förvånad över hur mycket plats han får i den nya säsongen. De hade varit tillsammans i 3-4 månader när de började spela in, och helt plötsligt beter han sig som att han aldrig gjort annat. Trodde han skulle hålla sig lite diskret i bakgrunden. Lite skumt är det.

      Tror inte han har problem med kameror då han även är fotomodell.

        För Dressman?

      Tycker nästan han är lite cringe så mycket som han liksom anstränger sig, lite överdrivet liksom – han köpte julklappar till alla hennes barn och till hennes föräldrar, och det han sa i en podd ”hennes barn är glada för att hon har träffat någon som verkligen bryr sig om henne och hennes barn” – lät så smörigt och utstuderat på något sätt men visst han är säkert trevlig och bra. En sak till jag tänkte på, Pernilla har ojat över var hon ska bo innan hon kan flytta in i nya huset, där jag antar även han ska bo och jag tror det blir bröllop i sommar, varför inte bo hemma hos honom då tills huset står klart?

    Passar dom som åker till ullared

      Vilka är det som åker till Ullared? Uppenbarligen du eftersom du har koll på deras utbud.

        Touchy

    Ser ut som en lite kvinnligare arbetsoverall.

    För likt. Alla detaljer är lika, men ändå ser &os version snyggare ut. Snyggare tyg kanske?

    Jag undrar mest varför Charlotte och Pernilla inte umgås längre? De har inte setts ihop eller gillat varandras inlägg på nästan två år. ?

      Ungefär ETT år är det väl, de verkar inte ha setts eller gillat varandras inlägg sedan Pernilla träffat Bauer och inte sedan Mello förra året då Perelli var med och Pernilla aldrig sa att hennes låt var bra eller så. Så sedan dess, exakt vad anledningen är vet jag ej men antagligen att Pernilla sagt något nedlåtande så som hon brukar, hon har ju blivit lite mer märkvärdig sedan hon träffat pojkvän och blivit stenrik.

    Likadna.

    Det där är för likt!

    Jag tycker Perellis har finare snitt. Jag klarar inte puffiga axlar som på Pernillas.
    Hade gärna haft en om jag hade känt mig bekväm men det gör jag inte nu ( inte pga vikt ha vad du vill oavsett omfång, jag är ”skadad” och kan inte röra mig som jag vill) jag får väl va en tant, inte classy osv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.