Dubbel trubbel Instagram

Anitha Clemence spelar sig själv i den nya komedin ”Likea”.
Kan vi hoppas på att det här bättre än hennes förra projekt ”Insta sitcom” som gick i graven innan det ens tagit fart?
Jag hade glömt bort att Johanna Nordström också var med i det projektet, och blev påmind om det nu.
Undrar om hon hade medverkat idag, nu när hon blivit rikskändis menar jag?
Vad tror ni?

Jag tyckte förresten att det kändes fullt rimligt att Anitha skulle släppa vin. Det vore kanske något för framtiden?
Knalla in på systemet och köpa en ”Clemence” i stället för en Crémant?

Nu är Yoga Girl en äkta svensk flunsa.
Går till kändis-frisör och allt.
Snart blir det PWs runt Djurgården med Hanna Friberg och gänget.
Check på den!

57 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    hej hoppas du ser detta camilla
    sett i ös att det är MÅNGA som verkar må dåligt , kan du inte ha en ös nu där vi alla bara kan skriva posetiva och fina saker åt varandra, tror det behövs spec med tanke på hur många som verkar vara väldigt rädda nu pga av kriget med. tror många skulle behöva lite pushade ord o extra kärlek.

    Svårt att uttala sig om Israel/Palestina då det är så komplext, men anledningen till att Ukraina får mycket uppmärksamhet är att vi är på gränsen till ett tredje världskrig, de andra konflikterna hon nämner har väl främst varit lokala? Sedan att Ukraina dessutom ligger väldigt nära Sverige (närhetsprincipen) spelar väl också in? Klarar för övrigt inte av vuxna människor som skriver saker som ”spydde i min mun” haha, känns så himla dokusåpa/Paradise Hotel

      Hoppsan min kommentar var ett svar på en kommentar som nu är borta. Det var inget :)))

        Varför tog du bort min kommentar Camilla? Jag skrev bara att kika på en insta-story där influencern delar propaganda angående Zelensky … väldigt konstig att ta bort min kommentar för det? Mobbing och andra påhopp låter du stå kvar …

          Men man ska väl inte sprida sånt överhuvdtaget, även om du själv inte håller med om det

            Jo men denna kvinnan har mestadels barn som följer henne och jag tycker att det är problematisk att hon sprider desinformation om Ukrainas president, att han skulle vara någon sorts ond person. Är inte denna bloggen till för granskning av influencers?

              Men tydligen var det ingenting för denna bloggen, annars hade kommentaren inte tagits bort.

          Om du måste fråga, så förstår du inte svaret.

      ”På gränsen till ett tredje världskrig”. Vi har redan ett tredje världskrig i världen, och har haft i hur många år som helst. Det har varit krig och konflikter i hur många länder som helst i världen, sen t ex 20 år tillbaka. I Asien, Afrika osv. Men tydligen så räknas det enbart som världskrig om Europa är med.

      Att man bryr sig så otroligt mycket om det här kriget, men inte om alla andra krig i världen, det har ingenting att göra med ”närhetsprincipen”, det är bara någonting som folk använder sig av för att ingen vill säga den egentliga orsaken. Det beror inte på ”närhetsprincipen”, utan det beror på ”vithetsprincipen”. Det beror på att människorna i Ryssland och Ukraina är vita. Och därför så bryr sig hela världen så mycket. Om människorna i Ukraina och Ryssland istället hade varit svarta då hade ingen brytt sig. Så det har ingenting med närhet att göra. Om barnen i krigen långt bort i Afrika t ex hade varit vita då hade hela världen stannat upp, tiden hade stannat, och hela världen, hur långt bort det än hade varit, om det så hade varit på andra sidan jordklotet, så hade de gjort allt i sin makt för dom vita barnen. Men eftersom barnen är svarta där så är det istället ingen som bryr sig. Så det har absolut ingenting med närhet att göra, utan det har att göra med vithet.

        Nej, vi har inget världskrig. Vi har krig i världen men inget världskrig. Ett världskrig är så omfattande att större delen av världen är inblandad.

        Du har fel i att det skulle handla om någon form av ”vithetsprincip”. I så fall hade vi som kollektiv brytt oss under de senaste åtta åren när Ryssland bombat och skjutit i östra Ukraina (Krim). Det var liksom ingen fridfull annektering som slutade i fred och blommor på borden. Det har varit krig där sedan 2014.

        Att vi bryr oss nu är för att även vi är hotade, vi står på randen till ett världskrig. Vi står också helt ensamma om Ryssland väljer att ”annektera” Gotland för att få ett bra läge mot övriga baltländer. Till följd av det är också mediabevakningen enorm och vi blir matade med bilder på sönderskjutna skolor och sjukhus varje minut.

          Varför är Gotland ett sånt militärstrategiskt problem men inte Öland?

            Eller Åland.

              Eller Äland.

          Jag håller med dig till viss del men man kan inte ignorera hur olika flyktingar bemöts beroende vilket land dom kommer ifrån. Helt plötsligt vill många sdare i flera kommuner ta emot ukrainska flyktingar… jag trodde att det va ”fullt i Sverige” enligt SD. Det är uppenbart sorry.

            Precis, när tom SD är villiga att ta emot flyktingar…Trodde inte ens det var möjligt

            Det är stor skillnad på migranter som söker uppehållstillstånd i Sverige och de människor som de facto flyr från ett pågående och brutalt krig! Där har du förklaringen.

              Snacka skit, kriget i Syrien, Afghanistan? Och alla andra länder det är krig idag? Nu har jag inte ens nämnt migranter utan det var DU.. jag pratar om flyktingar och man såg väldigt tydligt vad världen tyckte om flyktingar (ja riktiga flyktingar?) Ungern tex stängde sina gränser och andra länder tog emot ytterst få eller knappt några flyktingar. Inte lönt att ljuga och försöka ge förklaringar.

            Alltså i Sverige finns det ju hur många flyktingar som helst med rötter i Mellanöstern och Afrika. Det finns ju hela stadsdelar och kommuner där dessa människor födda utanför Europa är i majoritet. Och det ä i dessa kommuner som det säljs droger, skjuts ihjäl ungdomar stup I kvarten, kvinnor och barn kastas ifrån balkonger, unga flickor könsstympas och lever i extremt hederskultur där de riskerar att mördas om de ”kränker” familjens heder osv. Jag och många svenskar med mig är helt förtvivlade över att vårt fina pch vackra land har förvandlats till land fullt med kriminalitet och utanförskap. Vi vill helt enkelt inte ha hit fler människor som hamnar i dessa områden och blir en del av detta utanförskap.
            Nu är det bättre att fokusera på att lösa problemet i förorterna istället för att släppa in ännu fler människor med annan kultur, religion och avsaknad av utbildning. Annars kommer pojkar ifrån Mellanöstern och Afrika att fortsätta skjutas ihjäl på våra gator och det vill väl ingen?

              ?

                +1?

            Tycker att alla som kan räddas ska räddas men funderar hur svenskarna kommer att reagera om det kommer hundratals tusen flyktingar till Sverige? Kommer viljan att finns kvar att ta hand om eller blir det problem? Svenskarna är ju duktiga på att utåt sett vilja hjälpa men när det kommer till konsekvenserna så klarar man inte av att leva med detta utan det blir en massa tjafs.

              Nej konsekvenserna av de senaste årens stora invandring är ju bland annat ökad kriminalitet, hederskultur, sjunkande skolresultat, arbetslöshet, utanförskapsområden, stenkastning mot ambulanser osv osv. Vem vill leva med detta?

        ”okej”

      Tredje Världskrig? Där tar du i.

    Yogagirls lugg blev sjukt snygg! Men hon borde gjort en ’Janni’ och låtit hennes man Dennis klippa istället, älskar Dennis han verkar så härlig och rolig ? nu fick hon säkert klippningen gratis men JÄDRAR vad Antionio har saftiga priser på sina klippningar/färgningar.

    Hela Anitas liv är ju en komedi, så varför inte fortsätta på det spåret.

    Wow vad fin Anita är! Det är något som glittrar över henne.

      Ganska säker på att hon badar i självgodhet varje dag, kan vara det som glittrar.

        Förlåt men det där var lite roligt… ?

    Ingen som reagerar på Sweet but psycho avsnitt ”Nu ska det snacks konspirationsteorier ”. J pappa är vaccinmoståndare och snackar skumma saker om deras teorier . Han har delat massa skumma saker på sin insta som familjen gillar. Riktig foliehatt

      Josephine är också anti vaxxer och har spridit många konstiga saker på sin Instagram

        Följer henne men har missat dessa anti-vax grejer, men har typ aldrig ljudet på på stories ? vad har hon skrivit/pratat?

        Men konspirationsavsnittet gillade jag massor, har också massa sådana tankar trots att jag har vaccinerat mig samt barnen!

          Farligt att uttrycka sig att myndigheter och forskare har fel. Man borde tänka en extra gång innan man öppnar löften. Dax att bojkotta J och E nu? Indirekt säger de att saker inte stämmer som staten säger och att Corona ej är så farligt. J pappas åsikter är helt sjuka

            Öppnar käften *

    Kan du inte skriva om UnderbaraClaras skeva bild av Sverige där hon promotar sitt byaliv där alla lajvar 1910-tal

      Du låter lite butthurt över att Underbara Clara trivs med sitt liv och sina grannar. Det är ingen skev bild av Sverige hon beskriver, precis som det inte är en skev bild av mig när jag skriver om hur det var att växa upp i norra Botkyrka.

      Det skulle ju också kunna vara så att det är du som har en skev bild… Välkommen ut på landet om du vill ta dig en titt.

      Skeva bild av Sverige? Hur menar du då?

      Du skulle prova på det själv. Att bo på landet ger så mycket mer i livet än att bara se betongklossar och sörpla espresso på ett kafé. Ja det låter dumt va men det är exakt så din kommentar låter i mina öron.

      Den unkna kommentaren säger mer om dig Stina än om någonting annat.

      Jag har inte läst det aktuella inlägget, men rent allmänt har jag svårt att förstå vurmandet för en svunnen tid ( detta gäller inte bara UC) som på många sätt var överjävlig att leva i. Man tänker inte på att barnen i Bullerbyn faktiskt är en fiktiv berättelse och inte ett socialrealistiskt reportage. Clara vurmar gärna för gamla bonader, virkade dukar och annat – och man kan välja att se det som fina saker, absolut. Eller så kan man se den studiebegåvade statartjejen som aldrig fick chansen till en utbildning och istället fick lägga sin tid på sömnad. Då känns sakerna inte enbart fina längre utan bara ledsamma.

        Jag tänker att det snarare handlar om att lyfta fram och bevara det som är fint och positivt från en annan tid, för sådant finns det ju mycket av. Det betyder inte att man anammar precis allt som har med den tiden att göra (för självklart finns det massor av dåliga saker också, det förnekar nog ingen, knappast Clara heller). Skulle man inte få tycka om att omge sig av gamla saker från förr för att det finns negativa aspekter med den tiden sakerna kommer ifrån? Snarare ser jag ett värde i att förena det positiva med gamla tider, med den nya tiden.

    Anitha hängde ut Bachelorette Julia i sin story igår? Missat det?

      Vad sa hon? ?

    Jag vet inte om det har spätts på av Corona, men jag är så trött på att samma 25 personer är med i ALLA program och att de typ ändrar personlighet så fort de kommer in i den världen. Följde Johanna när hon var ståuppare, hon verkade så vettig då! Men nu är det kändissmilande och en känsla av överlägsenhet bara. Kan såklart vara jag som bara är less men det hela känns så unket.

      Håller med. Gillade Johanna jättemycket när hon jobbade på Veckorevyn och gjorde sketcher med Torbjörn. Har tyvärr väldigt svårt för henne i podden med Edvin och tyckte hon var medioker i Mello

    Är det bara jag som tycker det är ganska osmakligt att Bingo lägger upp videos när de tar emot familjen från Ukraina de erbjuder boende åt? Filmer när familjen står utanför på gatan och man ser barnens ansikte. Såklart jättefint att de tar emot familjen men att filma dem när de precis anlänt och lägga ut på Instagram känns lite exploaterande

      Men va?! I helvete så fel det låter. Har inte sett själv då jag inte följer honom. Men nej, det där är fan inte rätt någonstans.

      Visste att familjen från Ukraina skulle bli content för dom, folk som filmar sina barn som inte vill vara med.

        Det är nog bara början på flunsornas arbete på att få visa upp sin gudomlighet i att visa upp sin godhet. Baktanken lyser igenom.

    Drick varje gång kenza tjatar om att hon sovit dåligt på sin instastory

      Man får berätta att man sover dåligt, även på sina sociala medier. Om du tycker att hon tjatar är det jättelätt att inte titta.

    Om hon är folkbokförd som svensk igen och skriven för skatt i Sverige, ska inte Yogagirl börja reklammärka all reklam hon gör för egen verksamhet och andras grejer?

    oj anitha börjar se ut som en tredje syster Hoss ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.