Bloggbevakning modespanar

”Jeanschapsshorts” i denim? 
Any takers?

Kom ihåg att smörja in er med solskyddsfaktor i gliporna! ☀️☀️☀️

65 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    1 april kom tidigt i år, för inte kan det vara på allvar?

    Nedtaget 7 min efter publicering här? Fattar inte.

      Jag ser fortfarande bilden hos henne.

        Jag ser bara ”visa inlägget på instagram” och insta säger ”Den här sidan är tyvärr inte tillgänglig.”

          Har hon blockat dig?

            Ser inget i 15:00 inlägget heller. Juste, fick nått mail för ett tag sedan om att instagram trodde jag var en bot. Så är väl blockad av instagram nu ?

    Blir outfiten till kvällens dejt, perfekt!

      Ni kan ha ”kul” utan att du ens behöver klä av dig!

        Ja exakt, tänkte ha klänning först men det här går minst lika bra!

    Fan så fult.

      Inte var det snyggt…. Men jag har sett mycket av flunsors kläder som är 100 gånger fulare.

    Hihi.

    Uppenbart (no kidding..) typiskt ett sånt där plagg, enbart för att väcka uppmärksamhet. Aldrig gillat sånt själv, även om jag som liten gillade att ”klä ut” mig, ha ha. Personligen avskyr jag när plagg har utstuderade och sökta detaljer som inte fyller funktion. (i detta fall dock inbyggd aitrcondition kanske:) Låter ”skogsmulle”, men är i själva verket hyfsat stil intresserad. Cutouts ser i min bok alltid tacky ut.

    Nej tack till shorts/jeansen!

    Jäddrars så FULT

    Jag tänker mig att byxbenen liksom flaxar eller gungar lite obekvämt när man går.

    OT
    Är fan lite i chock efter gabjossposs frågestund på youtube, är det verkligen vanligt att 25-30åringar talar om sitt sexliv på det viset?? Det låter som att de tror att de är det enda vuxna paret som har sex?

      Berätta!?
      Jag kommer inte hinna se tills imorgon men vill veta! Är så fascinerad av Gabposs. Tycker om henne och stör mig samtidigt.

        Var tvungen att kolla. Och ja, de känns ju som att de är 16 år gamla. Och så tråkig och stel Q&A (man hade ju annars kunnat tro att sexsnacket skulle göra det spännande, men nej).

      Skämskudde deluxe på den videon.

      Nej, det är inte vanligt att mäniskot över 18 år talar öppet om sitt sexliv. Möjligtvis om man är mellan 15-17 år, eftersom man då inte förstår bättre. För det är nämligen meningen att man ska hålla sexlivet privat. Vilket, tyvärr, många inte förstår, och speciellt inte influensers. Precis, folk pratar om sitt sexliv som om dom tror att dom är dom enda som har sex. Folk tror att dom är speciella och häftiga om dom har ett sexliv. Att ha ett sexliv är lika vanligt som att äta och skita, men precis som man håller skitandet privat så är det meningen att man även ska hålla sexlivet privat. Men det värsta som finns är ju när folk som är 45+ pratar öppet om sitt ”nya spännande sexliv” där dom har blivit pånyttfödda och blivit alltifrån swingers till duracellkaniner i sängen med sin nya sexaptit. Jag ryser av alltsammans bara.

        Ja men verkligen! Jag är inte pryd på nåt sätt, men när tanterna på jobbet börjar prata sexliv vill jag bara sjunka igenom planeten och upphöra att existera.

        Vem har sagt att det är meningen att hålla sexliv (och annat) privat? ?

        Är absolut för att man inte sprider på sociala medier, men pratar ni inte med vänner? Har även kollegor där vi snubblat in på det på rasten. Vi pratar även skitandet, tack o lov. Vet ni hur många som har problem med både sexliv och annat? Man behöver prata av sig, OM man vill och den andra vill höra ofc. Men hör hade ni ju också ett val att titta, pch det gjorde ni.

          Så klart pratar jag inte om mitt sexliv med mina vänner. Det anser jag är privat mellan mig och min partner. Har inget behov av att mina vänner ska veta vad jag gör i sängen. Och jag vill verkligen inte veta vad dom gör. Snälla, lite integritet.

            Alltså om mina vänner inte vill veta så pratar vi inte. Men många vill, så vi pratar. Men personen skrev ”det är meningen att”.

          Skitandet är också viktigt att prata om ja! Många som har funderingar och kanske problem med det, jätteviktigt att det funkar ju! Bättre att prata än att gå och undra och kanske lida i sin ensamhet, eller hur? ?

            EXAKT! Och för vissa är det ju samma med sex, samliv, arbetssituationer – whatever. Vägrar tystnadskultur, men självklart pratar man inte med nån som inte vill höra. Tack o lov är mina vänner väldigt öppna ?

          Man kan ha lite respekt för sin partners integritet. Har en kompis vars partner jag vet alldeles för mycket om – mot min vilja. Förstår inte varför man måste berätta allt.

            Det är precis samma här, bara att min kompis är singel så hon berättar om alla hon legat med. ”Hans kuk var liten och kändes knappt”, ”hans kuk pekade alldeles för mycket åt vänster”, ”alltså den var så böjd att det inte var skönt”.

            Men säger du inte till att du inte vill höra? Annars får du ju skylla dig själv faktiskt

              Förstår inte varför man vill berätta? Är det för att folk ska veta att dom har sex öht? Jag tycker det är oerhört barnsligt och taskigt faktiskt, mot sin partner.

        Meningen och meningen. Det är väl mer att man växer upp och

        1. slutar tycka att sex är det mest spännande som finns
        2. inser att de flesta har det och det gör en med andra ord inte ett dugg edgy eller speciell att man knullar
        3. de flesta är inte särskilt intersserade av andras sexliv
        4. man får djupare relationer och vill skydda partners rätt till integritet

        fine att prata med vänner men jag skulle ändå aldrig gå in på detaljer.

      hahah frågan var hur många gånger de haft sex på en dag som mest och dom börjar svara ”4h på nyårsafton, 1,5h första gången vi låg” och sen blir helt tysta och ser helt stolta ut som att ingen i världen har någonsin gjort det förut ??

        Hur fan kan man ha sex i 4 timmar? Jag skulle bli uttråkad ?

          Skavsår med.. och fnasiga läppar?

          frågan är vad de menar? 4 h non stop ut in med kuken låter sjukt tråkigt, oinspirerande och hej friktionsskador. 4 h av förspel ligg orgasm och så kör vi igen? Vem har inte gjort det?

            alltså jag förstår verkligen inte varför de berättar det. 2 vuxna människor ?

            Jag har då aldrig haft förspel och sex i fyra timmar.

        Förstår inte hur sånt här är intressant för NÅGON? (Alltså inte du Johanna, menar den som ställde frågan), hur kan det vara nödvändig information att veta hur LÄNGE någon har haft sex under dygnets 24h? Och att GabZeb inte heller förstår att det är ett pervo som har ställt frågan, utan glatt svarar och ser stolta ut? ?

          nej men det var det som var hela min poäng – ingen ställde frågan. frågan var hur många GÅNGER per dygn de haft sex som mest, och dom börjar skryta om 4 timmar hit och dit ?

            Nej du skämtar, var det ingen som frågade ens?! ? Orkar inteee ?

          Och det att hennes kille inte får kolla på porr BARA på deras egna porrvideos dom gör tillsammans..

          Alltså kul för barnen att veta sånt.

        vem håller ens tiden!?

        jag vet att jag inte borde vara överraskad med tanke på vem det gäller, men det här är bland det dummaste jag hört.

      Reagerade också på att GabbPoss sa att barnen inte hade några problem alls med att acceptera Z. Men skrev hon inte i något blogginlägg om att just sonen hade blivit (underförstått) påverkad?

        Jo. hon skriver om historien men det är itne första gången när det kommer till det här förhållandet.

      Så tråkig video. Filtret dom lagt på såg bara konstigt ut och varför sitter dom flera meter ifrån kameran så man knappt ser dom?

        för att hon skäms över sitt utseende och gillar inte att va med i närbild ? det är så obvious, varenda samarbete sitter hon på andra sidan jordklotet ?

      Varför luktade han på hennes kläder ink underkläder….? ingen av mina tidigare partner har någonsin luktat på mina kläder.

        Hur kan du vara så säker på det?

      Ville ju veta vad anledningen var till att som gifte sig så snabbt, men jag orkade aldrig kolla mer än några sekunder av videon. Svarade dom på den frågan?

      ”Hur snabbt hade ni sex efter ni träffades” HAHA ja den frågan har ju någon garanterat ställt…??

    Tror det är såna som kan vara snygga på bild, men inte irl. Tycker ändå de är coola, lite udda. Men tror inte de är lika coola i verkligheten som på bild ?

    Det är ju alltid viktigt att visa hud….. Jag får ändå ge en poäng till att hon inte har stringtrosa istället för shorts.

      Ändå inte mycket hud

    Hon bär upp dom det skulle inte jag ?

    Velar mellan kul eller ful.

    Lite coolt… men vet inte när det skulle passa att ha

    Tror ni att hon la i nya implantat när hon tog ut de som var giftiga? Syns ju knappt skillnad på storleken före/efter operationen..!

      Ja, alltså det känns verkligen så. Hon sa i en YouTube-video innan hon tog ut dem att: ”åh vad konstigt det blir utan, jag har ju inte så stora innan så vi får se hur det ser ut efter” eller liknande. Men på bilder efteråt känns det inte som att det varit så litet nu efter.
      Hamnar väl i helvetet nu när man diskuterat en annan kvinnas boobs… Men kändes som att i hennes reflektioner på YouTube när hon varit öppen med att implantaten skulle ut sa att hon borde tänkt till mer vid implantat och att man ska va försiktig blabla.

        Ja hon har lagt i nya. Därför hon säger i ett par yt-videos att hon inte får lyfta tungt eller träna. Och hon har en op-bh på sig.

          Men man behöver ha sån op-bh på sig även om man ”bara” tar ut implantaten, och det är ändå en operation som kräver vila efter så därför har hon inte fått träna. Det måste alltså inte vara anledningar till att hon kört i nya.

      Bilden med det vita linnet så ser man ju att de inte är äkta. Antingen är bilden gammal eller så la hon in ny implantat.

    Om de vore vattentäta behöver man ju inte gå till stranden för att bada.

    ??? Det måste vara ett skämt!

    Fulaste jag sett. Men med tanke på hennes svar på Insta så verkar hon gilla dem själv. Inte förvånad för Maggan har ju alltid haft lite knasig stil. Verkar också vara dåligt mellan henne och Jacob igen. Tråkigt. Konstigt nog blev hon mer intressant när det är bra mellan dem. Arnold är inte lika kul längre när han äldre. Obs! Ingen kritik för det är inte hans jobb att underhålla hennes följare. Eller det bör inte vara det i alla fall. Men bara ett krasst konstaterande att han var roligare och charmigare när han var yngre. Vilket är väntat så klart. Om det är bråkigt mellan henne och J igen tror jag att hin kommer tappa följare- igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.