Denice Moberg och Linus Carlen styr kosan mot Ö-vik

Örnsköldsvik visar sig kanske inte från sin allra bästa och torraste sida när den här videon spelades in, men det verkar inte ha stoppat Denice från att ta riktiga glädjeskutt i vattenpölarna i stadens hamn.

Bildkälla: Era Mäklarbyrå

Efter att ha letat hus i Stockholm i flera år så föll valet slutligen på Örnsköldsvik. 
– Vi föll för framförallt för läget, sa Denice Moberg till Allehanda.se när köpet var klart.
Den 24:e maj får de nycklarna till det nya boendet, och som hyfsat nybliven husägare så minns jag fortfarande den där känslan så väl. ?
Den är härlig!

Stort grattis till huset! ?

41 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Oj vad dött det blivit

      Det publicerades ju 05.30? ? inlägget innan har 119 kommentarer

      Japp, och då kommer såklart ett inlägg om Bella inom kort. Enligt excelark ?

    Ja verkligen , bb har tappat läsarnas engagemang stadigt sedan en tid tillbaka .
    Men nu är det riktigt illa

    Men on topic, vem är ens Denise? Hon ser ut att vara 12.

      Det är nog att läsarna inte kikar in lika ofta när Camilla meddelat att hon är sjuk, eftersom man inte förväntar sig inlägg. Kanske hade det funkat bättre ifall man kunde lösa en vikarie när Camilla inte har tid eller ork att skriva inlägg, som på en vanligt jobb. Jag förstår att Camilla inte orkar lägga tid på inlägg hela hela tiden samtidigt som det känns som att hon tagit pauser lite oftare på sistone vilket såklart blir tråkigt för oss läsare (tex för mig som varit sjukskriven ett bra tag nu och bara växlar mellan olika appar på mobilen om dagarna ?)

        Jag tänker att det också beror delvis på att inlägget i sig inte engagerar så värst. Denice är inte ett välkänt namn för alla (jag har personligen aldrig hört talas om paret ifråga) och de har gjort en högst ordinär sak. Köpt hus.
        Det finns inget att diskutera, inget som provocerar och således ingen anledning att kommentera.

        Grattis till Denice.
        Krya på dig Cam.

          Jo det är klart. Jag vet faktiskt inte vem Denice är så jag hade inte kommenterat om inte den här diskussionen fanns i kommentarsfältet ? Och tråkigt för Maria, att allt läggs på hög. Sånt stressar ju en bara. Men i vanliga serviceyrken kanske jag ska säga måste man ju ta in en vikarie för att hålla allt i igång.

            Vi är ganska många som har yrken där man inte kan slänga in en vikarie så fort man är lite krasslig. Att driva en blogg är väl inte riktigt ett vanligt serviceyrke?

        Jag har ett ”vanligt” jobb men det kommer ingen vikarie när jag är sjuk. Arbetet läggs bara på hög.

          Så har väl de flesta som inte jobbar inom viss vård, skola eller typ butik?

        Läs en bok i stället.

      Denice har i alla fall en miljon följare på instagram! Av nån anledning. Klotrund stjärt kanske?!?

      Ja vad är denna kvinna känd för? Kikade in på insta och syns mest vältränad bakdel som spänns framför speglar och sedan lite selfies i allmänhet… Känd från TV? Radio? Vän till Bianca?

        Träningsinfluencer! Följer inte, men ser henne på gymmet ibland. Ser ut att träna seriöst och vara muskulös, inte bara på röven 😉
        Hennes kille/man är också rätt aktiv i tränings-influenser-reklam-någonting svängen.

          Ååh ja det är och förblir en okänd värld för denna latmask… 😉 Tack för infon!

    Håller bloggen på att läggas ner?
    Hoppas Camilla inte bara slutar hux flux utan att förvarna?

      Hon har ju meddelat att hon är sjuk!

        Det är inte bara de senaste dagarna, utan att det minskar med inlägg sedan tidigare. Camilla har mycket annat som hon väljer att göra före denna blogg.

          Ja man får väl hoppas att hon har ett liv som hon prioriterar utöver bloggen! Hon lägger ändå upp flera inlägg om dagen året runt.

          Ja det är lite samma sak som med alla våra youtubers. De är okända, vloggar 4-5 gånger i veckan under några år. Blir kända pg av stigande antal följare. Skaffar insta och börjar med reels, orkar inte blogga mer än en gång i vecka för att de blivit så kända och gör så mycket annat och samarbeten, böcker, tv mm.
          De som hjälpt fram genom att titta och följa dom på yt, sitter snopet kvar och får bli glada om personen visar sig 10-15 minuter någon gång var 14 dag med något intryckt samarbete och förklaringen att de har så mycket annat att göra att de inte längre hinner vlogga. Supertrist. Tänker på Ahlborg tex som vloggar kanske 2 gånger per månad och då bara för att fylla tiden med reklam för sitt klädmärke.

            Men det är väl en ganska normal utveckling, inom alla yrken?
            Förstår att man som följare kan tycka att det är tråkigt men låter ju lite missunnsamt också? ? Antar att allas ”mål” med youtube är att bli större så dom måste väl börja någonstans och sen förhoppningsvis klättra därifrån. När dom väl har blivit stora, ”kända” och har fler samarbeten, tv-projekt, skriva böcker och annat som du nämner så är det ju inte jätte konstigt att dom inte har tid att filma, klippa och ladda upp 4-5 vloggar i veckan längre?

            Kollar personligen aldrig på vloggar, finner det dödens tråkigt, men satan vad följare kräver av sina idols ?

    De ska ha kvar lägenheten i Stockholm.

    Men gud. C har varit sjuk i två dagar och folk blir jättedramatiska ?

      Ja, verkligen! Ett tips till er som gnäller: Ta en lång promenad i skogen, njut av våren trots allt mörkt som händer och försök leva i nuet.

      Personligen tycker jag att galningen i öst, det fruktansvärda kriget i Ukraina och pandemin som nu är på uppgång igen är betydligt mer oroande än hur ”formen” på bloggen är just nu. Alla kan vi väl ha svackor?

      Krya på dig Cam! ?

      Jag var faktiskt så sjuk att jag inte ens kunde ta en selfie på mig själv med droppställningen i toaspegeln. För en influänzer så är man snudd på död då.

        Men du kunde väl ha lagt ut några bilder där du sminkat dig gråvit i ansiktet för att få en massa medkännande kommentarer. Populärt hos en del influencers. 😀

          Behövdes inget smink för det. 🙂
          Här är jag nyss hemkommen från sjukhuset. 50 shades of Grey kan slänga sig i väggen.
          https://imgur.com/a/mFTOGV8

            Vad har hänt med dig?

      Men jesus. Nu är det ju inte två dagars sjukdom folk kommenterar, om du faktiskt läser kommentarerna.

    Värsta året i mitt liv var året jag bodde i Övik ? men fan vad vackert läge! ?

      Örnsköldsvik är en fantastisk stad. Oerhört vacker.

    Jag har följt Denice sen långt innan hon blev influencer, när hon hade ett vanligt jobb och precis börjat träna på gym. Hon verkar så genuint gullig och jordnära. Kan förstå att man får en annan bild av henne om man kollar hennes konton nu. Jag tycker mest det är häftigt att hon lyckats när man vet var hon började nånstans!

      Hur menar du?
      ” Jag tycker mest det är häftigt att hon lyckats när man vet var hon började nånstans!”

      ???

        Men gud? Tonen? ”⏰” Menar ju bara att det är häftigt när någon börjar från 0 (Alla har ju 0 följare från början, hon började träna och var inte muskulös för några år sedan) nu har hon lyckats långt inom träning- och fitness! Det är väl häftigt när folk med driv och motivation når långt i sin karriär, håller du inte med?

          Tonen? Jag frågade hur hon menade???
          Kanske hon visste nått jag inte visste. Jag vet ju inte var Denice kommer ifrån? Kanske en miserabel uppväxt eller nån motgång hon menade.
          Va bara nyfiken om det fanns en story jag missat

            Det är nog dina tredubbla utropstecken som signalerar en viss ton…

    Västra året i mitt liv var året i Övik! ? Men vilken utsikt! ?

      Men gud, vart bodde du någonstans i stan? Tycker Övik är bästa någonsin, fin natur och mysig stad med trevligt folk. Skulle aldrig vilja flytta härifrån. Finns bra värre städer, Stockholm och Härnösand för att nämna några. Dom flyttar man ju inte direkt frivilligt till. Inte ens om man blir tvingad.

        Om du blir tvingad är det väl inte frivilligt? 🙂
        Men skämt åsido, vad är det för fel på Härnösand? Det är en ärligt menad fråga, jag har inte gjort mer än korta besök i Härnösand och Ö-vik (säger man H-sand, förresten)?

          Härnösand är socialt väldigt utsatt. Mycket, mycket droger och kriminalitet. En vacker stad är det dock rent estetiskt.

            Vad synd. Låter som Norrtälje. Jättevackert/pittoreskt, på utsidan! Men hu för att bo där, eller ännu värre, uppfostra barn där ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.