Isabella Löwengrips kärleksavslöjande från Doha

Jag har rätt roliga minnen från Doha. Jag åkte dit på en dejt-helg för länge sedan (kommer inte ihåg vad jag skrev i bloggen då? Något måste jag ju hittat på för att inte erkänna anledningen. Vänta, här hittade jag blogginlägget). Jag var i alla fall iväg med en väldigt vacker man därborta som hade bjudit iväg mig efter några dejter. Vi pussades lite efter att vi hade kommit ut ur flygplatsen och rätt som det var så kom en man fram som jobbade där och bad min dejt följa med. Vi fick inte vara så närgångna .. Så dejten fick en rejäl tillsägelse. Lite läskigt. Men som tur var förstod dejten lite arabiska så han kunde krångla sig ur allt. Sedan tillbringade vi långhelgen på ett lyxigt hotell och hade väldigt roligt tillsammans. Var jag är befann mig i världen senare fick jag alltid en stor bukett med röda rosor skickade upp till min svit. Han var gullig han! // Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip och Paul mellanlandade i Doha och hon passar på att dela med sig av en småintim kärleksanekdot där ifrån.
Hon ska alltså ha åkt dit med en hemlig och vacker man som förstod arabiska och som efter resan överöste henne med buketter med röda rosor.
Hon länkar till inlägget hon publicerade på bloggen när det begav sig, och om hur hon skrev texten för att inte avslöja att hon var där med någon.
Eller det fattade så klart alla, men det var nog helt enligt plan och ingenting annat.
Kan hon fejka tre veckors blogginlägg för att ingen ska märka att hon är intagen på psyket, så skulle hon nog enkelt kunna ha dolt även den här resan till 100%. Om hon hade velat alltså, men det hade inte varit den Isabella vi känner, eller hur?

Jag minns mest att Malin Wollin skrev en riktigt ilsken krönika i Aftonbladet där hon uppmanade Isabella att ”sätta sig och sola utanför garaget, istället för att åka en helg till Doha!!!”
Det var efter den här kritiken som Isabella basunerade ut att hennes bolagsgrupp minsann skulle anställa en CSR-manager i ett försök till lite ”green washing”.
Det gick ju så där…
Det var Marisol Was som blev den lyckligt lottade, men som efter bara några veckor på jobbet förvandlades till ”kommunikationschef” och sedan vidare till Isabellas ”alltiallo”/BFF när luftslottet kom nedbrakandes med ljusets hastighet.

Herregud, vilket sidospår det blev här men jag försvann bort i länki-länki-länkade inlägg.
Det blir lätt så eftersom jag skrivit så många inlägg om Isabella, som då är enklast att länka till om jag tar upp någonting från dem.
Någon som vill gissa hur många inlägg jag skrivit om Isabella?
Hennes kategori är störst av alla personliga influencers.
Vem tror ni kommer på plats två?

99 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Och hur går det med stiftelsen?

      The foundation?

        Stiftelse?
        De var ett make-upunderlag som Löwengrip jobbade på.
        The Invisible Foundation.
        Blev aldrig lanserat eftersom Löwengrip såldes.

          ???

          Ja, hon är gränslös.

            Jag gillar henne. Men här satte du ett väldigt bra ord på henne som beskriver henne väldigt bra. Hon är faktiskt gränslös! I relationer, drömmar, affärer, visioner och uttalanden.

            En variant på Inventing Anna

          Haha nej Andy, det handlade inte om foundation som i smink utan en stiftelse, foundation som i stiftelse alltså.

            Men det är väl inte lika kul?

    Härliga minnen!

      Undrar lite grann vem mannen var? ? Var detta före eller efter IL började spendera pengar på stora VIP-event ute i Europa…

        Det fanns rykten på nätet om att hon träffade en äldre man som ägde flera hotell och att hon ville ha in sina produkter på dessa hotell. Det var inte BigValley utan ett namn som kan ha varit arabiskt eller persiskt. Han fanns i Stockholm, var gift och hade barn.

          Försökte in hon få ihop det med Peter Stordalen? Äldre och äger hotell iaf haha

        Åh! Kan vi inte gräva i det? Vem kan det ha varit? Flashback skulle lista ut det på en kvart 😀

          Var det inte hennes ”livvakt” som var med på den resan?

            Stoppa Pressarna påstod det så då stämmer det förmodligen inte.

        Det måste ha varit Erik S. som hon var ihop med en tid.

          Kan han arabiska? Skeptisk.

            Och är han ”väldigt vacker”.

      Ja, tänk vad hon hann med på åren mellan skilsmässan och ”sammanbrottet”. Det ena påhittet galnare än det andra. Hade det varit jag som offentligt hade kört det här hittepå-miljardärslivet med fake it til’ you make it, hade jag aldrig visat mitt ansikte i medier igen men skam verkar ju inte ingå i IL:s repertoar.

        Vad har hon att skämmas över menar du?

          För att hon konstant sätter andra människor i skiten.

            Hon har väl biopolär sjukdom?

              Jag har också bipolär sjukdom men har aldrig sätt någon annan i skiten för det!! Man ärvöl för h****te så mycket mer än sin diagnos??‍♀️

                Bra stavningsprogram… Sorry

                ”Manin kan göra att du tappar omdömet och följer impulser utan att tänka på konsekvenserna. Det kan leda till att du exempelvis spenderar för mycket pengar eller utsätter dig själv eller andra för farliga situationer.” Låter mycket som Isabella.

                Vad härligt att du aldrig hamnat i såna situationer. Men menar du att man väljer hur ens sjukdom påverkar en?

                  Håller med till viss del. Jag har också bipolär sjukdom men aldrig varit med om att ha maniska skov i ett eller flera år. Har också insett, vad gäller mig iaf, att efter ”glädje/lycko/skapar/grandiosa rusen” kommer alltid en väldigt djup depression. Vet att jag har en sjukdom men känner mer att jag faktiskt är frisk, förutom när jag får symptom. Är tacksam att mina ”friska perioder” numera dominerar. Med det menar jag att det inte alltid går att ursäkta och försvara ett beteende. Däremot förklara.

                  Men alltså man kan inte ha maniska skov i flera år och fortfarande fungera som människa. Bella hittar på igen.

                Vet inte varför men dina felstavningar fick mig att läsa det på värmländska à la Hanna Hellquist kan ha varit ordet helvete också, otroligt mysigt

            Satt andra i skiten? Hon har ju hjälpt många också. Miljardär har hon väl inte låtsats att hon var. Jag hade skämts om jag skrev nedlåtande inlägg om henne år efter år och gjorde allt för att försöka smutskasta henne med diverse hånfulla skriverier och länkar, och vara besatt av att sprida dynga om någon – Det är något att skämmas över.

              Vilka har hon hjälpt?

    På andra plats känns det som det är dött lopp mellan Bianca, Alexandra, Gabriella, Nellie och Annica.

      Jag gissar nog fasen på Cissi Wallin som tvåa ändå!

      My känns också i toppen!

      My skrivs det konstant om, vet knappt vem människan är så ointressant person.

    Anna Book?

      Gud, hur kunde jag glömma Anna Book?! Ändrar min gissning till Anna Book, Cissi Wallin trea.

    OT men skämskudden fram för GabJoss andra ”avsnitt” ??? Whats up med att filma maten i slowmotion?! Varför dessa låtval?! Varför ha med att man säger till Jason att han har en kondom på huvudet?! Så många frågor…

      Varför titta….?
      Kollar inte på sånt jag inte vill supporta. Räcker läsa här liksom

      Jag tittade och tyckte faktiskt att videon var gullig! Förutom kondom-kommentaren då. Men dom lagar mat ihop, åker skridskor, går på någon utställning, barnen får baka pizza. Mysigt och positivt överraskande.

        Kommentaren om kondomen var så omoget.. tycker han verkar otroligt omogen ?

      hon har förfan prislappen kvar i jackan.. 7:48. DET STÖR MIG

    Vilka samarbetspartners finns det egentligen kvar? Eller är allt som finns enstaka samarbeten som han vad han nu heter tigger till sig på uppdrag av IL?

      Tui ägs till största delen av en ryss även om bolaget är skrivet i Ryssland. Hon som brydde sig så mycket om krisen i Ukraina innan hon åkte. Hennes buisniss är mycket intressantare än dem hon eventuellt har dejtat. Det är ju privat sak.

        Jag skrev fel Bolaget är skrivet i Tyskland.

    Jag har för mig att det spekulerades att Isabella gjorde någon operation på den där resan, men det känns lite långsökt kanske.

    Egentligen dolde hon väl inget speciellt? Att hon var där med någon som tog bilderna på henne är ju uppenbart, sedan vem det var är väl ganska ointressant både nu och då?

      Tydligen intressant för IL själv eftersom hon skriver om det igen.

    Om du har tillgång till Twitter, kolla kontot @fixerride senare inlägg. Följer hen och Där skriver hen att ”Det är straffbart att begära kreditupplysning på privatperson om man inte har legitimt syfte. Dvs att ”snoka” på en person med sådan upplysning är brott.” (Finns skärmdump på stycket i lagen också)
    Fick mig att tänka på Bellsan. Hon tog ju UC på varenda kille hon dejtade.

      Men va? Ring polisen!
      Det är bisarrt hur alla anklagar Bella för att ljuga om ALLT men när det är något som kan användas emot henne då sväljer ni det och vill ha upprättelse/svar. Hon ljög säkert om detta också.

      Ha ha! Va?! Det är naturligtvis inte brottsligt att begäran kreditupplysning på privatperson. Hur många gånger har du hört talas om någon som har blivit dömd för det brottet? Precis. Noll gånger. Det är inte okej att göra det, men det är inget brottsligt, utan det är ju upp till kreditupplysningsföretagen som lämnar ut det. Man kan kolla upp via Kronofogden annars också, ekonomi är offentligt, både inkomst, skulder osv.

      Ironin att Hampus sen var en fakjad lyxlirare… ?

    I ”Tillsmamans med Strömstedt” berättar Bella och Ro-Paul hur svartsjuk Bella är. Paul får inte ens nämna något ex, men Bella får skriva såhär..?
    Vad har Paul nu gjort för att straffas i hennes blogg med en gammal kärleksanekdot?
    Skärpning Paul, annars blir det inga fler luftslottsbubbelresor med Bellabingbong.

      Och som alltid med Bella är min första tanke att det aldrig ens har funnits någon mystisk man som skickar rosor till henne när hon befinner sig på olika hotell runtom i världen…

      Sant. Otroligt skevt!

        Eller en önskedröm att få rosor till ”sviterna”?

      Fast han är ju inte svartsjuk så han bryr sig väl inte då. Dessvärre tror jag mest han är med henne för att få fria resor världen över, och han vill ha hus i Idre och lägenhet i Schweiz och Isabella bara säger ja, och är nog den som betalar mest, för att hon inte vill bli lämnad. Det är ganska tragiskt faktiskt. Hoppas dock jag har fel och att han är kär och vill henne väl. Tycker synd om IL som får en massa elakheter hela tiden, förstår inte varför. Löjligt skrivet av Wollin – hon åkte ju inte dit för att sola liksom.

        Wollin är en sopa rent ut sagt.

        Du tycker synd om henne för att hon får massa elakheter, och så sitter du och hittar på en tragisk historia om hennes liv och kärlek? Hur är du funtad?

    Intressant att hon fortfarande använder ett visst språk som signalerar hög levnadsstandard. Att alltid skicka upp blommor till en svit istället för till ett hotellrum är ungefär i stil med att säga våning om sin en och en halva på Östermalm på 55kvm istället för att säga lägenhet. Jag var i London förra helgen och bodde centralt i en skokartong för 5000 kr natten. En svit på Nobis kostar 25000/natt beroende på datum. Ska vi verkligen tro att hon alltid bokar det dyraste boendet?

    Ljug-Bella!

      Är du 7 år?

    Hon var där med Erik S (som var gift). Det var han som hade köpt den stora rosbuketten som hon fick när hon och Sheila kom till hotellet i Venedig. Det här var efter spekulationerna om att de hade setts tillsammans i NY.
    Tror att hon vill få det att se ut som att hon har varit med fler män än hon egentligen har varit.
    Kan bara säga efter att ha sett henne i Strömstedts att hon inte har slutat att ljuga.Känns som om hon ständigt uppfinner nya händelser och nya sidor hos sig själv.
    Obehagligt med hennes svartsjuka,hur hon vill styra Paul och alltid vara i hans sällskap. Hade det varit en man som suttit och berättat på samma sätt hur hade folk reagerat då

      Kan han arabiska?

        Who knows?
        Kanske skarvade hon lite där för att få det att låta mer spännande…..

          DET hade i så fall varit det absolut mest uppseendeväckande i hela den här historien. 😉

        Nej det va inte Erik. Han kan inga Arabiska och är inte heller så romantiskt. Känner han ?

          Jo det bör ha varit Erik och ja en man sände en bukett till Venedig när hon var där med Sheila, minns det. IL skriver väl inte att dejten kunde Arabiska utan att han förstod lite arabiska. Hon ljuger inte. Sjukt hur somliga ska leta fel och tro att allt är lögner.

            Lite skillnad på en bukett i Venedig och en stor bukett rosor till sviten var än hon befann sig i världen ? Så tänker jag i alla fall.

            Hon ljög.

      Är det bara jag som reagerade på att det var väldigt lätt för paul att liksom prata öppet om Isabellas brister, men inte en enda gång i programmet togs hans brister upp. Tycker om man ska prata om den andras brister, kanske vara ödmjuk inför att man själv inte är perfekt.

      Jag vet inte, tycker det var lite ensidigt. Hade kanske blivit lite orolig om någon kompis nya kille pratade sådär om henne ändå

        Håller med faktiskt. Kändes som om allt fokus låg på att Bella var så full av brister och nedbruten när han träffade henne, medan han var en mogen vuxen perfekt person som stöttade och ”fixade till” henne. Men jag funderar på hur han egentligen är som person? Är han så himla perfekt? Har han haft långa relationer förr och hur gick det med dem? Känns som om hans förflutna/bakgrund är väldigt hemlig.

          HAN känns ju mer som en seriefigur än henne. De bekräftar väl varandras ding ding världar o leker o stojar. De är båda harmlösa men roliga att läsa om.

        Inte så konstigt om man tänker efter. Det är hon som är ”den kända” av dem. Ganska naturligt att avsnittet då ska handla mest om hennes och hennes tårdrypande livsresa.

    Det här kanske var under perioden som hon bara dejtade utomlands eftersom hon är för känd i Sverige? 🙂

      ??

      Hon skriver att hon va på västkusten hos hennes miljardären pojkvännen och att det kom en drönare för att fota henne och de sprang inomhus. Det visade sig senare att drönaren fotade ett hus som va till salu i området, men det sista skrev hon aldrig utan att hon blev joggade av paparazzi hahah

    Vem var hon där med då? Jag minns inte…

      Mig.

      Jag gissar tindersvindlaren
      Därför är hon så fattig och måste bo i en vanlig villa nu 🙁

    Ett kan man tacka Bella för, hon bjuder på underhållning så fort hon hörs och syns. Det är nästan som att läsa om en seriefigur?

      Eller en dagbok från när man var i tonåren.

    Började nyligen läsa hennes blogg och jag tycker hon är intressant!

      Ta allt med en nypa salt bara ?

    Jag undrar hur mycket Löwengrips produkter säljs numera. Oftast ser man de på rea, i olika affärer och på apotek.
    Nu gjorde Isabel reklam för Löwengrips nya produkt, Micellar-vatten, produkt som har funnits i andra affärer hur länge som helst. Priset på Löwengrip är 165 kr för 200 ml och det känns hutlöst! Jag har använt samma produkt från Garnier, kostar 65 kr, 400 ml, på Normal, kanske lite mer på HM.

      Åh, jag älskar den från Garnier. Särskilt den med olja i. <3
      Handlar också på Normal.

        Ja! Den med olja i är ??????! ?

    Varför har Isabella konstant så mycket äldre män? Någon som vet? Daddy issues? Letar daddy? Vill bli dominerad? Omhändertagen? Försörjd? Få räkningarna betalda? För det är ju inte bara 1 äldre karl, utan det har ju varit en uppsjö av äldre karlar som hon har haft, minst 5 väldigt mycket äldre män som man ju vet säkert. Och sen så brukar det ju alltid finnas ett stort mörkertal också. Att man kan springa på någon enstaka äldre man att dejta är ju en sak, men när det är den ena äldre mannen efter det andra då är det ju att personen söker sig till just äldre. Och det skulle vara intressant att veta varför hon söker sig till så mycket äldre män alltid. Eller så är det kanske männen som söker sig till henne, till någon väldigt mycket yngre tjej, ja, förmodligen så är det så, ha ha. Så det är kanske inte hennes ”fel”.

      Äldre och välbärgade ?

      Vilka är de fem? Det vill säga ”uppsjön”?

        Undrar också! Jag känner bara till hennes nuvarande och Erik S? Vilka mer? ?

        Marcel, Hajen, Odd, Hampus var väl i närliggande ålder, vet en kille hon dejtat för längesen som också var i närliggande ålder, och så denna mystiska man med kunskap om arabiska, som väl ålder inte framgår på men som kanske var Erik eller kanske inte?

      Hon tog upp det själv i den här intervjun:
      https://ng.se/artiklar/isabella-lowengrip-jag-tror-inte-att-man-orkar-leva-annars

      ”.. mitt problem är att det mycket handlat om daddy issues, att jag sökt någon som ska ta hand om mig. Sen när jag känner att jag fått den tryggheten, då sticker jag därifrån. Det är jätteelakt att göra så. Men för min del har det funkat kortsiktigt, att man känner att man landar i en relation, så kan man gå vidare sen. På lång sikt så måste man ju hitta den där tryggheten själv, men det är jättesvårt. Jag har nog fortfarande inte gjort det riktigt, utan min trygghet är fortfarande väldigt styrd av att jag har Paul och barnen. Sedan har ju mina män varit ganska gamla. Och det har nog varit för att pappa inte funnits där riktigt. Jag har insett att det är så, men jag orkar inte ta tag i det. Det får liksom vara så, det finns andra problem att fokusera på här i livet.”

      Jag tänker att en man i hennes ålder kanske tycker det känns fjantigt med en flickvän som vill leva som en gammal tant i min ålder (60).
      Dom flesta i 25-30årsåldern vill väl göra roliga saker, inte sitta och sippa på ett surt vin med en köttbit/fiskbit som är mindre än en Babybel och som kostar mer än en normal krogkväll för två.
      Och ha en kvinna som försöker så mycket att det gör ont när hon vill vara kvinnlig istället framstår som en av killarna i After Dark, ja då måste man vända sig äldre män.

        Du låter lite bitter.

          Hur då menar du?

    Hon kanske söker en fadersfigur för både sig själv och sina barn? Och männen ser henne som något lammkött eller ett kuttersmycke. Win win men åh andra sidan är det i sig inget fel så länge båda är kära och lyckliga?

    Det enda jag tänker när jag ser Flip Side-avsnittet är; Inventing Anna.

    Kanske Anna Book

    Fattar absolut ingenting av detta inlägget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.