Jada Pinkett Smith första ord om örfilsdramat

Efter Will Smiths publika örfilande av Chris Rock så har det varit tyst från både Smiths fru, Jada Pinkett Smith, och från Chris Rock själv.
Rock har fortfarande inte tagit till sociala medier – eller något annat sätt heller för den delen – för att ta bladet från munnen, men Jada Pinkett Smith har nu postat ett kort inlägg på Instagram där hon skriver ”Det här är en tid för läkning och jag är redo”.
Hon har begränsat kommentarsfunktionen men de få kommentarer som publicerats är uteslutande positiva och stöttande.

Så här låter det hos Jada Pinkett Smith:

Trots Rocks tystnad så har hans senaste Instagraminlägg översvämmats av kärlek och komplimanger för den professionalism han uppvisade i den direktsända Oscarsgalan.
Det låter så här:

Jag antar att vi nu väntar på beslut från Akademin, hur de väljer att agera mot Will Smith.
Blir han eller blir han inte av med sitt pris?

118 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vill hemskt gärna veta vem tanbyklara dejtar, någon som har inside info? Nej har inget liv

      Will Smith. Han är ok med otrogna kvinnor så hon träffar någon vid sidan av också.

        Att ens partner är ok med att man träffar andra i sexuellt syfte är inte att vara otrogen. Finns dem männen och kvinnorna som går igång på det. Otrohet görs bakom ryggen utan samtycke till att det är ok och önskvärt att vara med andra. Lite skillnad.

          Dem männen….?

        Om man är ok med otrohet så är det väl per definition inte otrohet. Eller?

        Men att ha ett öppet förhållande/äktenskap är inte otrohet ?Det är jättevanligt att folk har öppna förhållanden och låter varandra ha andra partners, många skiljer nämligen på kärlek och sex. Det är också vanligt att folk bjuder in andra i sitt förhållande, swingers, trekant osv. Det är inget ovanligt och det är inte otrohet.

          Nej, det är inte jättevanligt.

            Hur vet du att det inte är vanligt?

            Jo det är jättevanligt. Folk pratar inte öppet om det bara.

              Men inte jättevanligt fast det förekommer.

          Så äckligt.

          Kan också vara en efterkonstruktion att säga att man har öppet äktenskap för att inte tappa ansiktet när det kommer fram och blir känt att frugan haft ihop det med en ung kille. Kan det kanske ha något med örfilen att göra, att han var rädd det skulle sägas något om det också kanske. Är sjukdomen också en efterkonstruktion som en bortförklaring till agerandet eller är det så att Jada P S gått ut med att ha den s k sjukdomen? Inget jag sett tidigare i alla fall.

          Kom att tänka på att Jocke L sa i en podd att han och Jonna hade öppet förhållande och att Jonna var okej med att han var med andra MEN Jonna sa själv att de absolut INTE har något öppet förhållande. Väldigt märkligt, Jocke alltså.

    Ja, ja, det räcker nu.

      Nej nej, här ska mjöööööölkas.
      Som med precis allt annat..

        Hade varit mer intressant om Anithas inlägg med hennes märkliga analyser togs upp, konstigt att det inte blivit ett inlägg om det här men det kanske kommer. Alltså vad är det hon skriver egentligen, hade trott att det hon skrev klassas som fördomsfullt och raasistiskt. Ja det var värst vad många som mjölkat denna händelse på sina instakonton. Anitha och Elaine självklart och Läckberg m.fl.

          Himla märkligt också att vissa svenska kändisar kallar Chris Rock för mobbare. Alltså va, för ett harmlöst skämt. Han skämtade om andra också och skämt om gästerna brukar liksom tillhöra den galan. Vad sa inte Amy Schumer liksom, om det var hon som sagt detta? Rock är komiker och gjorde sitt jobb. Komiker brukar skämta om olika kändisar. Se bara på svenska komiker, ståuppare, youtubers.. är dessa mobbare också? Nej för de är dessa kändisarnas vänner så de kallas nog inte mobbare. Alla har väl sett Mede på Guldbaggen, Zia på Mellon, David Hellenius i tv-program osv. Skrattretande och skrämmande hur korkat vissa skriver och tolkar saker.

    Tänk om Chris reflexmässigt slagit tillbaka ? Vilka och hur många skådespelare hade tagit sig upp på scenen?

    Att slå en programledare, eller någon annan för den delen, är ett väldigt starkt vägande skäl för att frånta WS hans Oscarstatyett. Det är såväl kriminellt som totalt olämpligt att bruka våld som inte sker i nödvärn.

      Men harvey weinstein får ha kvar sina vadå 28 statyetter

        Tycker man borde låta folk behålla priser de fått. Däremot borde väl handlingarna polisanmälas. Blir förstås lite svårt med smith om en käftsmäll (typ ringa misshandel?) inte faller under allmänt åtal, det gör det väl i Sverige?

          Ja det känns mer rimligt

        Harvey Weinsteins namn har aldrig funnits i ett kuvert.

          Spelar det nån roll? Han var producent för Shakespeare in love som vann för bästa film (där priset tilldelas producenterna). Är det bara skådespelarna som räknas?

          Woody Allen och Roman Polanski har inte behövt lämna tillbaka några priser heller.

            Dom begick inte sina brott där på Oscarsscenen, så inte ens närapå samma sak. ?

              Nä bara på efterfesterna och under produktionerna

      Jag tycker att det är ett bättre ”straff” att låta honom behålla statyetten. Då kommer den alltid att stå i hans hem och påminna honom om den här jobbiga kvällen. Att statyettgubben dessutom ser ut att sakna hår, gör det bara ännu värre.

    Nu går vi vidare. Wills karriär är över, ingen kommer vilja förknippas med honom efter det här och för Chris kommer det att bli tvärtom, hans karriär kommer att skjuta helt i höjden. Läste precis att den BILLIGASTE biljetten till hans nästa turné kostar just nu 7000 kr.. Han kommer att bli miljardär och hyllad som Gud efter detta. Will kommer inte ens att kunna få en roll i en såpopera. Så nu går vi vidare.

    Jag tror dessutom att mycket mer ligger bakom än vad man såg med blotta ögat. Han kan inte ha tappat det så enbart pga det. De har ju verkat i samma bransch i årtionden och träffat varandra många gånger tidigare. Vem vet vad Chris har sagt och gjort tidigare mot Will? Man vet ingenting om bakgrunden, det kan ligga mycket mer bakom än det man såg. Man ska inte döma så fort. Hur som helst, nu bör världen gå vidare. Det finns mycket värre saker.

      ”Nu går vi vidare” så kommer en hel analyserande paragraf till haha!

        Nu vänder vi blad.

        är väl helt korrekt, vi kan ju inte ha en aning och det poängterar TS med genom att säga en teori som hen har.

          Fattade inte vilken teorin var? Offret får skylla sig själv för inte hade han slagit till utan anledning?

      Om det är någon som inte går vidare så är det ju du ? din kommentar är ju längre än blogginlägget

      Tror som du Lisa, att Wills karriär avslutades med örfilen, och en Oscar. Sedan var det ju ett harmlöst skämt och inte förnedrande eller förminskande som vissa menar, och nej inte mobbning heller, han skämtade om flera och gjorde sitt jobb. Will trodde nog att det skulle komma mer eftersom att Chris sa ”that was a nice one” och fortsatte skratta därför blev nog Will rädd det skulle komma något mer grövre kränkande så han ville sätta stopp för det, för åt GI Jane-skämtet skrattade han ju och nej det var inte för att det var inövat skratt som någon av våra kändisar påstod haha. Att Chris eventuellt dragit ett skämt om Jada tidigare för typ fem år sedan skulle jag inte kalla mobbing, han är dessutom en komiker och de skämtar om folk, samma sak gör P Mede på Guldbagge-galan.

    Gud så töntigt med dessa amerikaner som jämt ska ”läka”. Lika löjligt som kvinnor som tycker att Will gjorde rätt när han ”försvarade sin kvinna”. Skadlig och kontrollerande maskulinitet är fan inte något bra.

      Instämmer helt sjukt tänk!!! ?

      Håller med! Blir så sjukt förvånad såna kommentarer kommer från kvinnor som stod bakom metoo? Hur ska vi ha det- toxisk maskulinitet är skitbra så länge en kvinna får avgöra vem som drabbas?

      Håller verkligen med Tant röd. Den enda som förminskade Jada var hennes egen make Will. Så pinsamt. Chris gjorde inget fel, ett harmlöst skämt men Will blev väl rädd sen att det skulle komma mer… troligtvis påverkad av något också. Sådana skämt är vanliga på den galan och man har sett och hört grova och elaka skämt och detta var varken elakt eller grovt och inte förminskande. Märkligt hur somliga tolkar saker…

      Kontrollerande maskulinitet? Utveckla gärna.

      Låt oss se det som det faktiskt var istället för att krångla till det med fina begrepp: Will blev arg över det kränkande skämtet.
      Arg —> örfil.

        Han ”försvarar sin (…) kvinnas (…) heder (…).”

          Är det alltid ”kontrollerande maskulinitet” när män försvarar kvinnor?

          Trodde vi ville att andra män skulle sätta ner foten vid sexistiska skämt?

            Beror ju på hur du sätter ned foten? Vid våldsanvändning för att din fru blir kränkt av någon skulle nog de flesta säga toxisk maskulinitet och hederskultur. Om du istället tar en saklig debatt om vad det nu må vara du tycker är fel med skämtet så är det såklart inte fråga om toxisk maskulinitet längre. Men går du och slår personen som kränkt din familjemedlem eller ”kvinna” så är det såklart det. (Jada håller ju inte på att bli överfallen och will agerar inte i självförsvar)

              Nej men snälla. Detta var varken toxisk maskulinitet eller hederskultur, det var en man som blev förbannad å sin frus vägnar.

              Förminska inte hederskultur tack.

            Det var inget sexistiskt skämt.

            Men snälla ? ett skämt blir inte automatiskt sexistiskt bara för att det handlar om en kvinna

      Vad fanns det att försvara dessutom? Skämtet att han ser fram emot att se Jada i GI Jane 2 kan snarare ses som en komplimang och hänvisar inte till någon eventuell sjukdom och inte till mindre feminitet som vissa vill få det till. Snälla nån alltså. Will var väl rädd att det skulle komma mer skämt om han och hans vänstrande fru så därför small det till.

        Komplimang? Nej men det tror du väl inte ens själv på ?

        Det är ett skämt kring hennes frisyr helt enkelt. Uppenbarligen känsligt för henne eftersom den är ofrivillig.

          Är frisyren verkligen ofrivillig då? Inte så säker på det. Skämtet var passande på henne pga hennes frisyr ja men jag anser inte att det var förminskande eller kränkande och jag tror helt ärligt inte att hon kände sig särskilt kränkt för det men Will blev tydligen kränkt när det fortsatte skrattas och var väl rädd för att det skulle komma mer… så han agerade knäppt.

            Frisyren är inte frivillig. Alopecia som hon har ( och även jag) är inget man väljer. Och det är lättast för psyket att hålla det rakat istället för att se de enorma mängder hår man tappar när man är i ett skov. Så visst, hon har valt att raka, så även jag. Men hade jag fått välja hade jag ju haft kvar mitt tjocka hår istället för flinta fläckar.

            Hon har alopecia, såg du klippen så såg du att hon blev ledsen.

          Det kan väl ses som en komplimang att man vill ses skådespela i en storfilm och att man typ blir jämförd med en supersnygg kvinna. På er som anser det var kränkande låter det mer som att ni tycker att det är något fel på hennes frisyr.

            Bara titta på Jadas reaktion så förstår du att hon ansåg det vara kränkande.

    Hade det varit en vit man som smällt till chris så hade det blivit ramaskri men bara för att Will är den mer omtyckta black man av de två så tar denzel, tiffany hadish etc hans parti..

      Det kan inte vara så att de tar hans parti pga av de är vänner??

        Och du tror att vänskap hade spelat någon roll om en vit man hade smällt till chris?

          Då tror jag att den vita mannens vänner hade tagit den vita mannens parti. Så ja, vänskap skulle spela roll även där.
          Frågan är ju om Denzel och de övriga hade varit vänner med den vita mannen. Eller om den vita mannen hade haft några svarta vänner överhuvudtaget..

      Eller så har det att göra med att det inte är första gången Chris Rock hånar Jada Pinkett Smith och att det är så jävla tröttsamt med skämt på bekostnad av svarta kvinnor.

        Fast v, han skämtar ju om alla oavsett hudfärg så löjligt att dra in det i detta!

        Just de ja, han drog ett annat skämt för sex år sen, klart han ska ha spö.

        Eller så bemöter man verbala påhopp (skämt) verbalt, istället för att reagera på en primitiv nivå och ta till våld.

        Tröttsamt att behöva förklara det för vuxna människor.

        Har svårt för referenserna till ”svart” (kvinna, man, fru) hela tiden. Är man mot misshandel är man förhoppningsvis emot misshandel av en svart (liksom en vit) man. Då borde det spela noll roll om förövaren också råkar vara svart och någon skämtat om hans (svarta eller vita) fru. Det blir liksom inte rätt bara för att man identifierar hudfärgerna.

        Men alltså är det bara jag som tycker att skämtet inte var grovt, hemskt eller kränkande alls? I mina ögon inget anmärkningsvärt skämt alls och Will Smith skrattade ju dessutom själv åt det. Och är det nu så att hon tog illa upp trots att det inte var ett grovt skämt så kan man ju som en civiliserad människa ta upp det med personen i efterhand och förklara att det är ett känsligt ämne och att man blev sårad.

          Vet att det kan vara svårt att sätta sig i andras känslor, men försök föreställa dig att det är din sjukdom som blir skämtad om så kanske du förstår varför många anser det kränkande.

            Det är okej känna sig kränkt pga ett skämt om GI Jane (även om många med eller utan sjukdom inte kommer att förstå dig men det är ju dina känslor och du har rätt till dem). Vad som aldrig kommer vara okej är att använda det faktum att man känner sig kränkt för att slå till någon eller att ens snubbe gör det.

              För många är ett kränkande skämt lika lite okej som en örfil.

                Kanske det men då finns det ju lagar att förhålla sig till.

                  Det låter som sjuka individer.

                Men sluta. Om ett skämt är kränkande är subjektivt, det är inte ett slag.

            Han skämtade inte om hennes sjukdom. Sa ingenting om den. Referensen till GI Jane handlade om att Smith, precis som den (skitsnygga) kvinnan i huvudrollen, inte har hår. Vad är kränkande med det? Det är ju ett faktum och inget hon försöker dölja och ingen har ju sagt något negativt? Okej om hon hade jämförts med en rollfigur som typ skallepär (i brist på bättre förslag), dvs typ en gubbe eller något annat, då hade jag kunnat hålla med om att det är kränkande (dock helt sinnessjukt beteende av Will oavsett)

            Det skämtades ju INTE om hennes sjukdom! ?

          Nej K du är inte ensam. Det var inget elakt eller anmärkningsvärt skämt, det var ganska klockrent i sammanhanget och helt harmlöst. Det var annat som plötsligt fick Will att se rött och bete sig märkligt, och den enda som förminskade Jada var Will.

          Tycker inte heller det var ett grovt skämt. Hade knappt reagerat om det inte var för örfilen. Snacka om att göra en höna av en fjäder.

            Precis. Hade Will och Jada bara låtit skämtet passera, så hade det drunknat i flödet av övriga skämt och andra inslag på galan, tio sekunder senare hade ingen ens kommit ihåg det. Men i stället såg de till att Jadas håravfall hamnade på all världens löpsedlar.

        På vilket sätt menar du att Chris hånade henne??? Alltså jag blir så trött… Han hade dragit ett skämt, ETT, om henne för många år sedan. Vissa komiker, poddare, skribenter hånar ständigt olika kändisar, återkommande. Hudfärgen har inget med saken att göra i detta fall snälla du. Suck.

        Betyder det att komiker bör låta bli att skämta om specifikt svarta kvinnor i fortsättningen? De får fortsätta skämta om alla andra som vanligt (som de alltid gjort), men aldrig om en svart kvinna, för då är det ”tröttsamt”?

        Skämtet chris drog om jada för flera år sedan är ju dock klockren. Hon hotar att bojkotta Oscars när hon aldrig kommer att få en egen inbjudan utan kommer att vara wills +1. Utan deras förhållande är hon väl en C-kändis som mest.

    Proffsig på scen? Ja jätteproffsigt att skämta på bekostnad av Jada.

    Smith har ju iaf ökat sitt följarantal på tiktok rätt rejält … Kanske var uppgjort i förväg, vem vet?

      Jag tror lite att det var fake. Oscargalans tittarnumber gick upp efter förra årets extrema dipp, chris har sålt slut sina biljetter(?). Det såg fake ut, meeeen kan inte komma på vad Will skulle vinna på det. ?

      Det är hans jobb att skämta om folk, herregud.

      Skämtet var lite onödigt. Men han skötte det som hände efteråt på ett väldigt professionellt sätt.

        Men will har ju skämtat om samma sjukdom tidigare men då var det en man det handlade om…

          Har Will Smith?! Ja så vad gnäller han om då. Klart det var annat som gjorde att han plötsligt fick spel, påverkad antagligen och rädd att det skulle sägas något mer som kunde vara kränkande för honom själv. Har verkligen gillat Will Smith innan men han sjönk som en sten…

          Man förstår ju dock att en sjukdom som tvingar en att raka av håret är mycket känsligare för kvinnor än för män.

          Mycket av kvinnligheten anses ju sitta i håret.

            Jada har väl alltid rockat kort hår? Och hon ser ju bra uti det. Hade hon velat hade hon ju kunnat ha en peruk eller en huvudbonad om hon nu tycker det är känsligt att visa ett bart huvud?

      Men snälla. Han skämtade om flera, det är så det brukar gå till och skämtet om Jada var varken elakt eller förminskande. Varför tolkar somliga det som att han förminskat henne och slagit ner på hennes utseende? Och inte skämtade han om någon sjukdom heller. Alltså vad är det med folk?! Ja Chris var proffsig som alltid och skämtet var harmlöst herregud. Skrev en lång kommentar som förklarar mer men som tyvärr fastandet i modd två gånger vilket är trist.

        Själva kärnan i skämtet är ju Jadas frisyr (orsakat av sjukdom), hur menar du att han INTE skämtar om hennes utseende och sjukdom?

        Eller har du hört ett helt annat skämt kanske?

          Kärnan i skämtet är att hon med sin rakade skalle kunde spela GI Jane som rakar sin skalle – hur är det förminskande mot henne eller betyder att han klankar ner på hennes utseende? Han kanske tycker hon ser cool ut och är snygg och kvinnlig i det. Jag trodde hon rakat huvudet för att det är coolt och för att liksom sticka ut. Hon har tex tidigare varit superblonderad.

            För att Chris känner dem och VET att hennes rakade huvud beror på sjukdomen. Det är väldigt känsligt för de flesta kvinnor att tvingas raka av sig håret (kvinnliga cancerpatienter får oftast peruk tex).

            Därav förstod han att ämnet var väldigt känsligt.

              Men Nej du vet inte om han kände till eventuell sjukdom eller att hon tvingats raka av sig håret. Det finns faktiskt kvinnor som frivilligt rakar av sig håret för att de tycker det är snyggt. Sluta få det att låta som att skallighet är något att skämas för. Han visste säkert att hon inte tappat hår pga cytostatika-behandling iaf. Om det är känsligt för henne att inte ha hår så hade hon väl troligtvis burit en peruk offentligt.

              Fast du vet ju inte om han kände till en eventuell sjukdom eller att hon t v i n g a t s raka av sig håret. Det finns faktiskt kvinnor som frivilligt rakar av sig håret för att de tycker det är snyggt. Sluta få det att låta som skallighet är något att skämmas för! Han visste troligtvis att hon inte tappat allt sitt hår pga cellbehandling iaf. Om det är väldigt känsligt för henne att inte ha hår så hade hon väl troligtvis haft en peeruk på sig.

              Fast nej du vet inte vad Chris vet eller förstod och du vet inte vad hon tvingats till eller om/att hon tvingats till det. Han visste troligtvis att hon inte tappat allt hår p g a cellgifter i a f. Är det väldigt känsligt för henne att inte ha hår på huvudet så hade hon nog haft peruk på sig, tror du inte. Det finns för övrigt kvinnor som rakar huvudet frivilligt för de tycker det är snyggt och tufft.

                För du vet hur hon känner och tänker om sin sjukdom och att hon inte har hår naturligt? Det låter på dig som att du är en vän till familjen, är du det?

            Fast NEJ du vet inte säkert om han kände till en eventuell sjukdom eller att hon tvingats raka av sig håret. Det finns faktiskt kvinnor som frivilligt rakar av sig håret för att de tycker det är tufft och snyggt. Sluta få det att låta som skallighet är något att skämmas för. Han visste säkert att hon inte tappat hår pga cancerbehandling iaf. Om det är känsligt för henne att inte ha hår så hade hon väl troligtvis burit en peruk, tror du inte. Detta är svar till 20:06 alltså

      Fatta om ricky gervais varit host och det var tillåtet för alla han skämtade om slå till honom…

    yada yada yada

      Jada Jada Jada?

        Yoda Yoda Yoda (baby såklart).

          Huga huga huga

            Well, well, well

    Men vad är det för ord som fastnar i modd? Försökte ju ändra vissa ord och namn. Hmm… Tråkigt men jaja.

    Proffsigt skött av Chris. Fattar inte varför så många svenskar försvarar Will och kallar Chris för m ob bare och menar att han kränkt Jadas utseende och frisyr och att han förminskade henne – Nej, den som förminskade henne var hennes egen man dvs Will Smith och han förnedrade sig själv samtidigt. Varför tolkar vissa det som att Chris skämtat om sjukdom och förminskat en kvinna? Han skämtade Inte om sjukdom och förminskade Inte Jada – han sa att han ser fram emot att se henne i en film vid namn G.I Jane 2, det betyder inte att han förminskar henne eller ogillar hennes frisyr. Han kanske trodde hon rakat av håret för att vara cool, det trodde jag att hon gjort. Har inte hört något innan om ev sjukdom tidigare, har däremot sett att hon tidigare var snaggad med vitblonderat hår. Jag trodde hon ville vara tuff och sticka ut. Är det så att hon har A lop ecia eller är det en efterkonstruktion för att liksom mildra Wills agerande? Varför sa Will inte det i så fall ist för att skrika svord omar? Sådana skämt som Chris gjorde är typiska för Oscarsgalan och han skämtade om andra också, gör det honom till m ob b are verkligen? Nej. Hans uppgift var att skämta och få folk att skratta. Menar somliga kändisar att t ex A don D är mobbare då också eller Mede? Will skrattade också åt det harmlösa skämtet MEN det som gjorde att han fick spel var säkert att Chris fortsatte skratta och sa ” that was a nice one” och då trodde nog Will att det skulle komma mer, något grövre skämt, som han ville stoppa så därför stegade han fram… – något om fruns o tro het typ – fast jag tror inte Chris tänkt säga mer om dem. Wills tal när han fick utmärkelsen var märkligt också, han upprepade sig, möjligtvis var han p åve rkad också. Konstigt med alla som är på Wills sida verkligen. Märkligast var ju Anithas teorier alltså vad är det hon säger egentligen – att s va rta m ä n slåss? Att Will ville visa att han var s va rt? Att skämtet bara var menat att få Will o Jada att skratta? Alltså, det hade nog inget med r a stillhörighet att göra och självklart var skämtet till för alla att förstå och skratta åt. Man behöver inte läsa in en massa och göra märkliga tolkningar. Blir helt matt när man ser hur knasigt folk skriver och tolkar in saker, nästan scary.

      Andas med lång kommentar …. du kanske ska skaffa en egen blogg?

      Hon har alopecia.

    Okej går inte att skriva långa inlägg tydligen, har försökt att ändra ord och göra mellanslag haha. Ville verkligen få säga ett och annat haha men ger upp nu.

      Hamnar också i modd JÄMT. Sjuuuukt störigt och någon förklaring får man heller aldrig.

        Vissa av mina kommentarer hamnar i modd medans nästa jag skriver går fram direkt, märkligt och tråkigt.

    Länken har fastnat i modd. Men det finns ett Youtube klipp där Will skämtar om Arsenio Halls bandmedlem som har denna sjukdom.

    Chris drog ett osmakligt skämt, Will reagerade och gav honom en örfil. Chris vill inte anmäla örfilen och då är det väl bra med det.

    Och att Will ska bli av med sitt pris för sin skådespelarinsats pga detta? Sluta tramsa. De vuxna männen har redan släppt det, dags att alla andra också går vidare nu.

      Vuxna män? Jag baxnar!

        Japp, man brukar räknas som vuxen när man är över 18 vilket dessa två herrar är.

        Aww.. Stackarn Zzz….

      Skämtet var ju inte ett dugg osmakligt.

    Bara släpp det. ”Nyheten” har hängt med överallt i flera dagar nu. Finns intressantare saker att läsa om.

    Det ska bli roligt att se hur de kommer att skämta om detta på nästa års gala. Manusförfattarna sitter redan och jobbar så tangenterna glöder…

    Onödig örfil

    Where is JA?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.