My Martens stavningskoontrollant

Uff, det går inget vidare för My Martens på Instagram just nu. 
Antingen lägger hon en massa tid på att gnabbas med folk i sitt kommentarsfält, eller så misslyckas hon med stavningen av det Instagramkonto som ska agera koordinator och korrekturläsare av hennes texter.
Och nej, det korrekt stavade namnet @strongmamas_koordinator är i skrivande stund fortfarande tillgängligt.

Borde jag skaffa mig en @bloggbevaknings_kordinattor?

155 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ?

      Ja man kan inte svara ngt annat. På riktigt. Ett eget konto?
      Ok jag har ett önskemål: gör inte ett nytt stycke för varenda ny jävla mening My!!! Och om texten i fråga var korrad så ger jag inte mycket för för den korren.

      Nu har någon kommenterat på Mys IG att det vore bra om ”kordinatorn” även korrläser hemsidan http://www.strongmamas.se eftersom det finns många språkliga fel/felstavningar även där. My svarar då att varken hon eller hennes koordinator ”sköter hemsidan”, att hon inte hittar några fel men har dyslexi och det hela slutar med att hon ber den som frågat att skicka henne en lista över felaktigheterna. ?

      Jag fattar ingenting. Hon stoltserar med en ”kordinator” som ska sköta de ”redaktionella texterna” men känner att varken hon som företagare eller koordinatorn behöver ta ansvar för företagets kommunikation gentemot yttervärlden? Hon har ju dessutom tidigare skrivit att hon haft ”tunga uppdrag” inom marknadsföring och kommunikation.

        Jaså nu ska hon ha hjälp gratis igen. Hemsidan grejade nån Elin med. Hon brukar kommentera på insta ibland. Jobbar på det My kallar huvudkontoret. Som man brukar säga, när en blind leder en blind.

          När följaren skickat in listan ska My tydligen ”förmedla felen till webb teamet”, antar att webbteamet sitter på huvudkontoret och att koordinatorn jobbar med redaktionella texter från något av hennes andra kontor – kanske rent av i samma byggnad som hennes bildteam, eventbokningsteam och läkarteam?

            Fint ska det låta. ”Normalt” folk får träffa en läkare i 10 minuter efter att ha väntat på en tid tre månader.

            Hoppas INGEN förmedlar någon lista. För i helvete! Be en avlönad språkkunnig människa gå in och läsa My!

    De skämtar med oss aprillo? Mellanslag innan utropstecken också…

      Såg det med, tycker lite synd om My, hon verkar ju försöka.. Men det blev dagens spontana frustskratt på jobbet

      Hade hon väntat två dagar……

        Haha!

      Haha dagens asgarv
      Mvh lättroad

    Även mellanslaget innan utropstecknet gör ont i ögonen…

    Pinsamt pinsamt. Känns onekligen som om någon i hennes närhet är kordinatorn.

      Hon själv?

        Ja det är hon själv, det är My själv som startat det kontot och gillar sina egna inlägg från alla sina 7 konton. Hon skriver kommentaren för att folk minsann ska tro att hon anställt en kordinator fast det är My själv som tydligen tänker anstränga sig mer när hon skriver eftersom många klagat på hennes slarviga texter. Alltså hon blir mer och mer pinsam, hon är desperat då skriver hon en massa hashtags också. Snart kommer nog en krasch igen eller bakslag som hon ofta säger, och en omstart i vanlig ordning.

          När man inte trodde hon kunde göra bort sig mer!?? Ytterligare ett konto hon skapat själv, hur många har hon 8-9 mer…

            Varför lägger hon ner så mycket tid på alla sina olika konton på Instagram. Om hon minskade ner på antalet så kanske innehållet blev bättre bearbetat och såg seriösare ut. Då blev det mera tid över för hennes kunder. Det är väl de hon ska få sin inkomst ifrån.
            Vad hände med hennes bootcamp?

          Det bästa är ju texten på ”kordinatorns” senaste post:
          ”Så OM du vill störta mig genom att lajka och kommentera så vore det sååå uppskattat ??”

          Måste ju vara ett skämt?

            Lyser Anna Book i den texten, samt ?

      Men alltså, varför behöver koordinatorn ens ha ett eget Instagramkonto? Kommer vi få se ett strongmamas_ekkonomen, strongmamas_lokalvårdarenn och strongmamas_fatografen också?

        Varför inte slå på stort med en fettograf.

        För att då fick My en följare till och då har hon ett konto till som hon kan gilla sina inlägg med och därmed får en extra like. Konstigt att kordinatorn inte har ett namn, varför hemlig, hennes namn kunde väl stå med på instakontot tycker man haha.

      har hon gått ut gymnasiet?

      Anna???

        Varken My eller Anna. En skulle sjunga den andra sälja blommor.

    Ja, du borde också skaffa en ”kordinattor”.

      Medvetet skrivet 🙂 Och det tror jag du också förstår.

        Och då kanske du förstår att jag hakade på den medvetna felstavningen? 🙂

    20 smileys i ett inlägg….bra jobbat!
    Aldrig för sent att ta igen missad skolgång.

    Det är My själv som är kordinatorn och det är My själv som startad det kontot, och troligtvis My själv som skrivit att hon älskar att redigera texter, hon skriver det för att folk ska tro att hon minsann har anställt en kordinator som nu korrekturläser MEN det är nog My själv som bestämt sig för att vara mer noggrann och korrekturläsa sina inlägg, kanske Jonas som läser igenom texterna men My KAN skriva och stava ganska okej när hon anstränger sig och dubbelkollar så det har mest handlat om slarv. Bara kolla hennes gilla under inlägget så ser ni att ”kordinatorn” har gillat samtidigt som Mys övriga 6 konton hon har samt att det är så My stavat kordinator tidigare också hehe

      Blev andfådd av den här kommentaren.

      ? ?-s ?-s ?

        Kasta glas i äldre egnahemsvillor på landet?

    Slå håll? Sällsam håller?

    Man vill ju fan gråta.

      Sällan, ska det nog stå.
      Så bra att någon korr läser, verkar gå galant! ? super bra, tom!

        På ett av sina konton skriver hon ”följ om ni vill störta mig” ?

    Det är väl Anna eller Felicia Book som korrekturläser. Huka er! Snart kommer det emojis ???????????

      Nej det tror jag inte. Det är My själv som startat det kontot och eftersom någon skrev här tidigare att det är hon själv så ville hon nog försöka dölja det liksom genom att skriva att hon nu har kordinator som korrläser, och skrev en kommentar till sig själv, igen.

    Kanske peta in en liten punkt här och där?

    Låta bli att strössla med emojis à la Anna Book?

    Inte fortsätta särskriva?

    Stava rätt? (Inte sällsam”, utan ”sällsynt” …)

    Suck.

      Sällan, ska det nog stå.
      Så bra att någon korr läser, verkar gå galant! ? super bra, tom!

        ”Korrläser” och ”superbra”.
        Sorry 🙂

          Men Anonym hakade ju bara på ämnet, hennes felskrivningar var förstås medvetna!

          Swosh

            Swoosh

    Vad menar hon med redaktionella texter? Det är fler stavfel än jag orkar räkna i texten som handlar om att fixa stavfel…?

      Hennes koordinator är lika bra på sitt uppdrag, som My är som PT.

      Jag tolkar det som att hennes till stor del kopierade texter om hälsa, kost och träning är de texter som hon kallar för ”redaktionella”. Dessa är språkligt mera korrekta tack vare att de i grunden är lånade från andra källor, och bara omredigerade. Men de texter som hon skriver helt på egen hand, från grunden, har ett sämre språk, och det är texter som skildrar hennes vardag och därför inte är så ”redaktionella”.

    Haha om hon lyckas som en professionell online PT all eloge till henne, känns som hon bara försöker för mycket, och det blir bara fel, men jag fattar inte hur hon försörjer sig?!

      Lånade pengar gissar jag på

      Vad hände med den där jättelyxiga bilen som hon hade köpt och skulle hämta upp för ganska länge sen? Den bilen som hon hånade med i sin blogg eller insta, att hon minsann hade råd att köpa?

        Hon hade inte råd.

    Hon har alltså ett eget IG konto, Strongmamas har ett konto, själva studion har ett konto, hennes hund har ett konto och hennes koordinator har ett konto? Jisses.
    För övrigt, har inte Sats ett koncept som redan heter Strong mamas? Eller är jag ute och snurrar?

      Hon har fler konton än så. Tror det finns en app som är gratis med gravidträning som heter strongmamas, kanske är My där och hämtar kunskap precis som med Lifesum.

    Fattar inte varför koordinatorn ska ha ett instagramkonto överhuvudtaget?

      My vill ha (behöver) så många konton som möjligt att gilla sina egna poster med och skriva kommentarer ifrån, så därför kom hon på kordinatorkontot också.

        Men alla ser igenom igenom hennes försök och undrar bara vad hon sysslar med.

          Men det är ju lite så hon jobbar. Hon bestämmer sig för att hennes följare är idioter och inte förstår när hon hittar på, ljuger, och överdriver.

      Men alltså.. koordinatorns Instagram är ju jättekonstig. ?

    Tycker nästan synd om henne. Just som hon kommit på en så strålande idé att ”anställa” en koordinator så kommer nån in och pajar. Aldrig får man vara glad ?

    Ett rejält gräv jag gör nu:
    När man kollar likesen på hennes senaste inlägg så kommer de här kontona nedifrån och upp: Mymartens, Strongmamas, Strongmamasptstudio, strongmamas_kordinator, fitbymymartens,strongmamasse. Himla slump att det här helt fristående koordinator-kontot råkar likea samtidigt som Mys alla andra konton gör det, nästan så man skulle kunna misstänka att det är samma person som rattar alla de här kontona…. (och jag vet inte, var det inte pinsamt 2008 att likea sina egna inlägg, blir det verkligen bättre att man likear sitt egna inlägg med sex egna konton?)

      Precis så, samma upptäckt har jag gjort. Glöm inte hundens konto också. Alla hennes konton gillar samtidigt ooops … men nu kommer hon sprida ut när hon gillar efter att hon läst här och blivit avslöjad.

      Likesen står väl inte i ordning dock? För mig blir det inte så iallfall.

        Jo det gör dom.

          Skumt, det gör de inte på mina egna inlägg..

        Haha, jag googlade faktiskt på det innan jag skrev kommentaren – men det verkar som det är ”till viss del” tidsbaserat (men sen är det saker som hur ditt egna konto relaterar till de konton som likeat och andra okända faktorer som kasta om ordningen) Det kändes dock som en alldeles för stor slump att sex av hennes konton – vilket är alla hennes konton som likeat posten – hamnar bredvid varandra, och inget konto jag följer har likeat hennes post så ja, jag tror min slutsats håller 🙂

          Fast om ordningen beror på hur väl kontona relaterar till ditt eget konto så förklarar ju det varför de alla hamnat brevid varandra.

            Nej, jag var kanske otydlig: hade jag likeat alla hennes konton, då hade de såklart hamnat bredvid varandra i flödet, men nu har jag liksom ingen relation till de (inte ens några följare som följer MM) så då hamnar de i den ”generella”likesamlingen, och den är tidsbaserat ”isch”.

      Brukar också vara fejkkonton hon skapat som har 0 följare.. Också återkommande.

    ???

    Oj oj nu skriver hon om någon som skriver handskrivna brev till alla möjliga omhenne. Tydligen har även denna person mailat bloggbevakning. Hur vet hon det?
    Och oj.. kommer det stå kvar eller raderas?
    Vad händer..?

      Läste den kommentaren. Hur orkar hon ens hålla på att försvara sig med en hel uppsats ??‍♀️

      Exakt! Hur kan hon veta det? Anklagar den tjejen för rätt mycket eller åtminstone insinuerar. Å nästan som ett indirekt hot mor tjejen som skrev att hon skulle tänka på hur hon svarade folk på insta. ”Vi har ju en del gemensamma vänner…” Typ, passa dig. Känns som elaka tjejen i högstadiet.

      Vilket konto skriver hon det ifrån? Vet hon inte hur dyra frimärkena blivit? Många vill nog inte slösa bort 13 spänn. ? Dikt och lögn som vanligt.

      Har väldigt svårt att tro att alla runt henne får handskrivna brev, varför skulle någon skriva brev till hennes mamma och svärmor liksom, visst det finns galningar men det är svårt att tro på My. Däremot så har kanske någon skrivit till Måbra och kanske någon amnält smygreklam, har för mig någon/några skrev här att de skulle kontakta Måbra och meddela hur otrevligt My skriver och svarar. Sedan att tjejen som var kostrådgivare och skrev en harmlös kommentar, hon blev blockad och My påstår att hon kontaktar henne massor och har skrivit ner My på olika forum men hur kan My veta det? Nä låter märkligt. Hon verkade inte vara något troll. My kryddar nog ganska rejält i det svaret.

      Till och med koordinator har fått handskrivna brev. Hur gick det till? Ej namngiven och nyss tillsatt, mysko. Låter som påhitt alltihop.

    Vilket pastaställe hejar ni mest på: Oliver Ingrossos kommande eller Phillipe Cohens?

      Oliver!

      Olivers!

      Olivers ?

      Ändå sjukt att båda ska öppna varsin och konkurrera mot varandra

        Stockholm är stort.

    Ha ha ha! Vilken kommentar från koordinatorn. ”Jag älskar att redigera dina texter. Dessutom blir du bättre och bättre på att hitta felstavningar innan du lämnar över till mig!” ?Skrattar så jag gråter ?Säga vad man vill om My men ingen kan anklaga henne för att inte vara underhållande. Tycker det låter som att det skulle kunna vara Anna Book som har skrivit koordinatorns kommentar, lite hennes stil.

      Nutidens Mogi

        Åh saknar beatricemakeupartist

    Verkligen jätteskoj att läsa ett Gossip Girl inlägg för en gång skull!

    Det känns lite taskigt med alla kommentarer om My. Hon kämpar uppenbarligen på utifrån sina förutsättningar och försöker bygga upp något från grunden, oavsett om det är som florist, bloggare eller gymcoach.

      Men det är fult att ljuga?

        Inte så fult som att skryta!

      Jag tycker också det är taskigt mot my eftersom hon är tungt medicinerad.

      Hon är ju inte vid sina sinnen. Det märks på hennes tempo och paniksatsande.

      Vad hände med att landa i sig själv först?

        Får man köra bil om man är tungt medicinerad? Någon som har koll? Låter farligt.

          Har hon ens någon bil?

            Hon har kvar den gula mercan. Används flitigt.

    Tips från coachen ?????
    God man eller förmyndare kan rädda dig från en ekonomisk och social katastrof ?

    Skrattar högt! ?

    Herregud vad är ni för människor som skrattar och hånar en människa som försöker och vill.
    Ni behöver inte gå på hennes gym eller gilla hennes affärsidé, men ni behöver banne mig inte håna och tråka precis ALLT hon gör.
    Vuxenmobbning är det vidrigaste som finns – för precis ALLA vuxna borde veta bättre.

      Har du hög moral bör du inte vara här.

        Så det är här bottenskrapet av bottenslemmet samlas menar du?
        Här får alla som blev utsatta av klassens coola gäng få leva ut sina drömmar om att själva vara sin egna version av Regina George?

          Det är väl lite skillnad på hög moral och bottenskrap.

          Vilken snedtändning!

          Är det bra eller dåligt att inte veta vem Regina George är?

            Vem är det? Har aldrig hört talas om.

              Hört talas om Google då?

                Vad heter hon i förnamn?

                  Jag vet inte. Kolla upp det på Bing vet ja ?

                    Bing Google måste ju vara en man ?

          ja. det här är en mobbningsblogg.

            OM det nu skulle vara på de viset, så stöttar du faktiskt ”bloggmobbningen” ekonomiskt genom att besöka denna sida (de tänkte du inte på va?).

            Så smyg ut nu och skäms lite över att du stöttar och bidrar till mobbing.

              Det. Det heter det. De är ett pronomen.

              Klart som fan att jag fattar att jag stöttar mobbning när jag är här, jag är inte dum i huvudet.

            Det skulle vara intressant att höra om psykologin bakom det. För blogginnehavaren gör det nog inte alls med flit. Det här är ju något som det utvecklas till. Eller?

        Sååå, alla som kommenterade om att det är omoraliskt att göra reklam för Saudi ska hålla till var någonstans??

      Är det du, Anna Book, som är koordinatorn?

        The Coordinator please. I have a pause for omelette att the momente.

    Är så trött på, ”jag gör detta för ER skull” skiten.

    Nej, du gör det för att tjäna pengar. Vilket såklart är okej, men kom inte och låtsas som att det är för dina följares skull liksom.

    Kul att kordinatorn i sitt inlägg 8 mars skriver:
    Så OM du vill störta mig genom att lajka…osv
    Antar att det ska stå stötta ??
    Skulle nog rekommendera att byta koordinator ?

    Alla ????☺️???☺️?? och speciellt ? gör att jag utgår från att personen är antingen oseriös eller 13år.

    Det framstår bara som flams och trams med alla emodjis när ett företag ska sälja in sig.

    Det enda som saknades var väl ett par ????? så hade inlägget varit komplett.

    Undra hur många konton hon har som hon använder för att skriva till sig själv med?

      ????? använder My när hon är riktigt ohyfsad. Rotera på en kaktus och kasta bajsmackor. Så det där med 13 år är Mys nivå.

        Bajsmacka, den var lite rolig faktiskt.
        Har inte hört de uttrycket sen högstadiet.

          My hade ett riktigt utbrott i slutet av förra året. Det var nog under sin Corona hon låg hemma och och fick feeling för fulpratet. Till och med Måbra fick reaktioner. Sen stod den nya bilen och väntade på att bli uthämtad. Även bilen var ett fantasifoster. Säkert feberns fel ?

            Blev det ingen dyyyyyr bil?

              Nej och chanserna minskar väl i takt med att hon gör bort sig. Hon borde sälja nuvarande bil och lära sig åka kommunalt innan det sker något allvarligt.

                Nej hon tycker inte om att
                åka kommunalt har hon ju skrivit .. passar inte henne allas

                  Alls*

    Nu är det VÄLDIGT stor risk för My att bli vår nya Bella, Booken, Molimenti driftkucku… kan inte ha medlidande för henne längre då hennes så kallade verksamhet så uppenbart bara är ett enda stort luftslott.

      Hon har varit det länge. Gropen började hon själv gräva 2013.

      Då är väl det bästa att bara ignorera och glömma bort henne?
      Att skriva om precis varenda liten grej hon gör där man tillåter folk gå bananas i kommentarsfältet gör ju bara luftslottet större och att det håller ännu längre.

        Men det smäller högre!

          Och då kommer det underhålla mer

    Förutom stavfelen i hens kommentar så är hennes konto rätt underhållande att läsa. Noterade följande mening på hennes senaste inlägg: ”Så OM du vill störta mig genom att lajka och kommentera så vore det sååå uppskattat”.

    ?

    Janni och Jon Olsson Delérs resa till Saudiarabien nu på Expressen:

    https://www.expressen.se/noje/foljarnas-kritik-mot-janni-och-jon-olsson-delers-resa-till-saudiarabien/

    Paow fick inte komma in på en bar i Danmark pga tatueringar.

      STOOOOPPPAAA PRESSARNA…..

      Jag har tatueringar och har aldrig blivit portad i på någon bar i Köpenhamn, så det var nog inte bara därför?

    Blev det nåt med träningsresan till Öland?

      Den brukar väl vara i maj. Om det nu blir några deltagare överhuvudtaget.

    Väldigt skevt att kommentera såhär hårt om en persons stavning. Här inne får man ju inte kommentera det eller syftningsfel utan att folk blir jättesura, det är väldigt dumt att kasta sten i glashus.

      Det är alla jävla lögner som lagt grunden till att hon är illa omtyckt. Om en vettig människa stavar dåligt väcks inga större reaktioner.

      Precis, vi ska inte kommentera VARANDRAS stavfel.
      Men har man en business och skriver typ bajskorv istället för brödbak så är det väl ändå en helt annan sak. Förstår inte varför hon inte tar in någon som hjälper henne med det hon inte är så bra på? Hon driver ett företag!

        Varför är det en helt annan sak? Var ligger skillnaden egentligen? Varför blir man så upprörd över hur en främmande person väljer att driva sitt företag? Varför bryr man sig om något sånt egentligen?

          För många och för dumma frågor, sorry.

            Snygg härskarteknik där!

              Tack 😀

      Nu handlar ju detta inlägg om koordinatorn som ska hjälpa My med stavningen, som stavar fel.

    Det bästa är ju texten på ”kordinatorns” senaste post:
    ”Så OM du vill störta mig genom att lajka och kommentera så vore det sååå uppskattat ??”

    Måste ju vara ett skämt?

      Eftersom det liknar fritt fall så har hon fått likes ?

    My i kommentar på sitt eget inlägg: ”…..Min mamma, min svärmor, mina vänner, Kordinator….”

    Inte alls misstänkt, nej nej 🙂

    Inlägget innehåller ju några fel så få hoppas att den som ska rätta henne inte rättat detta inlägg. Då betalar hon i onödan.

      Svårt att veta. Hennes privata inlägg skulle inte rättas så därför stor risk för stavfel enligt My. Men då hon blandar så friskt så måste det bli svårt för koordinatorn att kunna veta vad som är vad.

    Bäst är ändå att hon är Mamma/gravid tränare! Hej särskrivning ?? Eller är hon gravid nu?

      Hon har inte råd med nya operationer av bröst och mage så hon tar nog inga risker. Ääälskar sina former. Allt handlar om vikt och bantning numera. Och ur ett barns perspektiv är ju det bra.

    En koordinator koordinerar. En korrekturläsare korrekturläser. Rimligtvis?

      Hon kanske menade korrdinator och trodde att det är den som korrekturläser?

      My vill få två funktioner i ett. Verkar så när man läser vad hon skriver att hennes koordinator ska göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.