Paow gör återigen slut med Danmark – del 3

Bildkälla: Paow Instagram

Man skulle kunna kalla det för en tragedi i tre delar som varje gång slutar med att Paow är så grymt besviken på Danmark och svär på att åka därifrån och aldrig återvända. 
Vilket hon ock verkar göra varje gång.
Det påminner lite om ett dysfunktionellt och våldsamt förhållande jag var i för längesedan, och där jag gång på gång återvände till världens största loser som aldrig gjorde mig annat än illa.
Jag tänker att Paow borde göra slut med Danmark en gång för alla, och sedan bränna alla mentala broar som leder över Öresund, tillbaka till plågoanden.

Jag hittade en lista med 10 tecken på att man lever i en destruktiv relation.
En av punkterna var den här.
Jag skulle säga att den låter som att den skulle kunna appliceras på Paow och Danmark.

Hade Danmark en enda gång bjudit Paow på trevliga människor, minimalt med groggluder och noll kastade drinkar så är jag övertygad om att allt skulle vara förlåtet. 
Då skulle Danmark vara världens bästa land igen, och när man tänker efter så var det nog egentligen Paows fel att hon och Danmark bråkade. Om hon bara inte hade betett sig provocerande eller respektlöst så hade ju Danmark inte behövt bli så arg på henne.
Att Danmark har synpunkter på vad hon har på sig är ju bara av omsorg, ingenting annat. Inte kontroll eller så alls, utan är bara ett tecken på kärlek.
Alla tecken som tyder på en sund och bra relation alltså.
Paow får fan skärpa till sig alltså, hon borde vara tacksam att Danmark ens vill vara med henne, så problematisk som hon är.
Hade hon inte hålla på och trilskats så hade alltid varit bra mellan dem, det får hon ju fatta liksom.

Nä, Paow, det är nog fan dags att dumpa Danmark – en gång för alla!

69 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det finns en fin, återkommande scen i Lars von Triers fenomenala miniserie Riget, där Ernst Hugo Järegård står uppe på Rigshospitales tak och gormar: ”DANSKJÄVLAR!”
    Den scenen skulle Paow kunna träna på. Ger säkert viss lindring.

    Jag tycker hon är rätt underhållande ändå med sitt Danmarkshat. Även om jag själv inte håller med om allt.

      men visst blir det lite lyteskomik när en människa inte fattar att man målar SJÄLV upp bilden av en idiot när man gång på gång säger sig ska göra något – lovar, gormar och svär – och sen lovar man det igen. Och igen och igen. IQ fiskmås blir omdömet.

    Klart hon kommer behöva besöka Danmark igen om killen är därifrån. Men det var väl flytta dit hon inte skulle göra igen:

    Förövrigt finns det väl barer även o Sverige simhopp hade haft svårt att komma in på?!

      ??‍♀️??‍♂️

        Hihi

      Vet inte om just simhoppare verkligen besitter den status som krävs för att komma in på alla barer i Stockholm?

        Anna Lindberg har nog det. Sedan kan jag inga fler simhoppare, så du har nog rätt.

    Det låter lite som att det som Paow anser vara att klä sig bra inte nödvändigtvis stämmer överens med vad krogägarna på ett visst ställe anser vara bra. För några år sedan brukade hon gå ut i outfits som inte lämnade så mycket till fantasin och om hon fortfarande kör den stilen så får man väl acceptera att vissa ställen har en mer strikt dress code. Man får såklart klä sig precis hur man vill, men det är ingen rättighet att komma in överallt. Då kan man välja att klä sig enligt dress coden eller att gå till någon av alla ställen där man kan klä sig som man vill.

      Såg henne på stan i den där gröna sparkdräkten hon har ibland, och hatt.
      Förstår mig inte alls på hennes stil, ser väl ofarligt ut men extremt mysko

        Jaa hon är precis som Jockeboi av uppfattningen att ”bra” klädstil innebär att man köper allt från dyra märken men skiter totalt i hur det ser ut. Hon har typ alltid på sig mjukisdress, gigantiska boots och fiskarhatt men tror hon är snygg för att det står Prada på. Skrattretande! Man undrar om hon inte ser hur andra klär sig som kanske går på fina restauranger eller klubbar? Det tillhör ju normalt vett att kunna anpassa sina kläder NÅGORLUNDA till omgivningen…

      Fast nu för tiden har hon väl inte längre den där partystilen med muskort kjol m.m.? Jag föredrog faktiskt den framför den här mupparna-på-LSD-stilen hon har idag… Men det är ju en smaksak.
      För några veckor sedan var hon på Marie Antoinette i mjukisbyxor, stora sneakers och filthatt. Alltså kläder värdiga donken… De kanske visste att hennes fästman är rik för annars lär de väl ha klädkod, som många andra restauranger har.

        Vad gör hennes fästman? Är det han som fått hela ansiktet ommejslat av hennes turkiska plastkirurger?
        Det var alltså bara plånboken som var bra från början? För resten är ju ändrat 🙂

          Förresten. Fan vad förvånade de ska bli när de får barn!! ”Nä men en trubbig näsa? Vem kommer den från? Jaha, hade du en sån förut”? ”Hur kommer det sig att han inte ärvt några gropar i kinderna, vi som har så många? Jaha…. dina är opererade. Mina med…”
          Hahahahaha

            Ja det är ju bara att titta på ungarna till alla kändisar i USA, rätt många som ”fallit extremt långt från äppelträdet” om man säger så.

          Han är väl typ investerare? Uppvuxen i en av Danmarks rikaste familjer (Zobel), båda föräldrarna gått bort ganska nyligen så då bör rimligtvis Alexander och hans bror ha ärvt en rätt galen summa pengar (samt fastigheter och annat). Jag tror dock inte han opererat om hela fejset, verkar ha gjort tänderna och lyft ögonbrynen lite. Tänderna var verkligen trist, det var verkligen inget fel på hans leende innan fasaderna…

          Är dom förlovade? Kan inte fatta att jag missat det i så fall ?

            Trovärdiga uppgifter från dansk väninna som jobbar där Alexander har klubb: Paow är mer eller mindre hatad av de flesta, självförvållat, och Alexanders vänner och familj bara hoppas att han snart slutar tänka med pitten…

    Haha, hon utvandrade till Danmark och har mage att klaga på dem. Trodde aldrig jag skulle se dagen Paow förvandlas till invandraren hon öppet hatade.

    Haha hon verkar ju ha blivit ökänd där. ?

    Har inget emot Paow, men när hon skrev att hon klär sig bra..då satte jag juicen i vrångstrupen.
    Har hon gått och fått Lundellsjukan och tror att man får bra klädstil bara för att man köper märkeskläder?
    Hon klär sig extremt trashigt och det var nog snarare därför hon inte fick komma in. Prada eller inte, hon borde lägga pengar på en stylist.

    Det är inget som helst fel med Danmark, har bott där i långa perioder o jobbat där, aldrig blivit illa bemött, utan tvärtom. Paow borde fatta att man kommer inte in på fina klubbar när man ser ut som hon, dvs ett nerkladdande av tatueringar från topp till tå, vilket är helt ute i Danmark, kom ihåg att danskar är oerhört kända internationellt för sin kläddesign, möbeldesign m.m o så kommer Paow vandrande som ett ritplakat. Hon borde inse att tatueringar är helt ute, i synnerhet som hon ser ut, hon kommer aldrig få ett jobb i Danmark, hon kan aldrig bli en influencer i Danmark, för man ser ut som riktigt trashig med tatueringar upp till hela halsen, ser inte klokt ut, lär hon sig ingenting av livet??? Att man faktiskt får anpassasig. Tycker absolut inte hon passar ihop med Alexander, han borde skaffa sig en dansk tjej som inte ser ut som ett målarplank.

      Mycket stämmer av vad du säger men att tatueringar är helt ute är inte en av dem.

        Inte är det classy med så där mycket tatueringar inte.

        Håller med om allt som ”Danmark är bäst” skrev. Vill dock tillägga att det inte enbart är hennes tatueringar, utan även hennes generella look som ser väldigt ohygienisk ut med extremt stora läppar, slitet sönderblekt löshår, långa ovårdade lösnaglar, BBL och övriga operationer. Man kan inte förvänta sig att komma in på de finare ställen i Köpenhamn då.

      Words

      Håller med. Är också ursprungligen från Danmark, fött och uppväxt där. Hon har ett visst utseende som inte går hand i hand med vad man anser för att vara elegant eller classy i Danmark. Hon ser tyvärr ofta ut som en väldigt ohygienisk och trasig människa med sina extremt långa naglar (med utväxt), slitet sönderblekt långt (lös)hår, tatueringar från topp till tå, slitna långa lögonfransar, ett fullt opererat ansikte med för stora läppar etc. Det kanske är inne i Sverige, men ska man ingå i den danska eliten – som hennes pojkvän – och komma in på samma ställen, så blir det tyvärr väldigt svårt.

    Om man envisas att gå runt i myskläder, combat boots och en beppehatt som ser ut som ett styckat mjukisdjur, så får man nästan räkna med att inte komma in på barer med dresscode.

    Att det skulle bero på tatueringarna låter osannolikt med tanke på att danskarna är lika glada i tatueringar som svenskarna är.

      Hahah din kommentar i jämförelse med den ovan som säger att danskar anser att tatueringar är ute och så trashigt ?

    Min mamma är dansk och jag har på senare år bbott i Skåne. Med andra ord har jag varit en hel del i Danmark.

    Känner inte alls igen det Paow beskriver, danskarna är generellt mycket mer frisläppt, obrydda och ”kontinentala” än svenskar.

    Kan det ha att göra med att hennes kille är jätterik och hon verkar umgås med överklass-societeten? Där finns det ju helt andra ”regler”, men så är det ju oavsett land. Hon hade nog inte passat så bra in bland det brittiska hästpolofolket heller.

      Ja, så tror jag att det är. Att det var en exklusiv bar för högdjuren inom den danska överklassen och att såna ställen kan vara lite konservativa.

      Ja, jag tror detsamma. Jag har också varit i Danmark emellanåt och haft flera kollegor därifrån, aldrig stött på den ”PK-stämning” som Paow beskriver. Upplever danskarna som väldigt roliga, öppna, avslappnade. Men kan tänka mig att överklassen är en annan historia.

        Folk i hennes killes omgivning måste ju vara så otroligt konfunderade kring hans val av partner… Självklart är det insidan man blir kär i, men Paow är liksom den SISTA man kan placera i överklassen. Tatuerad upp till halsen, 4 näsoperationen, löshår till naveln och naglar i typ grönt glitter som är 10 cm långa. Är det att hon ser så trashig ut som han går igång på eller var är kopplingen?

          Jag har följt paow ca 10 år ! Vad gör hon reser festar ! Dokusåpa mm ! Aldrig jobbat så det är väl så att hon inte riktigt passar in Köpenhamns överklass ?‍♀️

          Hennes djupa intellekt.

      Paows saknar all sorts relevant bildning, kunskap och intressen för att platsa i sin pojkväns krets. Det är bara att bita i det sura äpplet och inse att det ligger mycket i uttrycket ”Lika barn leka bäst”. Paow dissar och sågar ju folk på löpande band själv så hon borde ju förstå att det är inte hon som sätter upp nya regler som anpassas efter hennes behov.

      Japp. Handlar enbart om att hon försöker bli en del av danska överklasseliten, som hennes pojkvän är en del av. Då får man räkna med strikta krav och att man inte kan se ut som någon ovårdat människa som festat tio dagar i rad.

      Känns som att även killen börjat tröttna på hennes gnäll dock, så frågan är hur länge de kommer att hålla ihop. Han inser väl att de kommer från två olika världar och hon inser förhoppningsvis att hon inte är någon utanför Stockholm.

    Janni nämnde inte ett ORD om kritiken i sin podd idag. Bara hur härligt det var med lite semester ????

    Var det bara jag som läste ”så grymt besviken på Danmark” med Foppa-röst? Uppskattar blinkningen om den var medveten. ?

    Danskarna har, till skillnad från Paow, klass och stil.
    Hon kommer aldrig bli accepterad av Alex familj, dom ser på henne som ett våp precis som familjen Philipsson ser på Carolina Gynning.
    Mer vulgära och tacky människor får man leta efter..

      Skrattade högt här. ?

      Du vet att Alex föräldrar är döda?

        Det betyder inte att han saknar familj.

        Familj är inte människor med blodsband alla gånger hellre.

      Som överklassen ser på prinsessan Sofia.

        Hon ser och är åtminstone välvårdat och hygienisk samt verkar väldigt jordnära.

    Kan hon inte tänka sig att det är hennes stil och attityd som gör att hon få kalla handen hos folk.

    Jag vet inte vad det är som händer med gamla Danmark. Nu har de fått för sig att folk varken ska dricka eller röka längre. Snart börjar de väl prata så att man fattar vad de säger också!
    Jag träffade en dansk i jobbet. Han har sommarställe i Sverige och tyckte att danskarna var trista, gnälliga, osociala och byråkratiska. Svenskarna däremot var öppna, trevliga och lätta att ha att göra med. Helt tvärtemot den gängse synen på oss två broder/systerfolk.

      Förlåt men om du byter ut Danmark och Sverige i den där meningen mot typ Syrien och Rumänien… Är det inte rätt allmänt känt att man INTE kan bunta ihop alla människor som råkar bo inom samma landsgräns? Det är vi så noga med när det kommer till vissa länder, men Sverige och Danmark får man tydligen kategorisera utav bara h vete. Förstår inte! Det finns väl både avslappnade danskar och svenskar såklart?! Vissa röker, vissa dricker, vissa svär och vissa är PK. Svårt att tro att detta har med LAND att göra…

        Samma med ”08:or” och amerikaner. Då går det minsann alldeles utmärkt att bunta ihop och tillskriva en hel befolkning en massa tråkiga egenskaper, men skam den som uttrycker sig på motsvarande sätt mot andra folkslag eller etniska samhällsgrupper.

        Nu har väl iofs Danmark ett lagförslag om att förbjuda rökning vilket kanske var det som syftades till.

      Det är klart sannolikheten ökar att man är mer öppen, trevlig och lätt att ha och göra med under semestertider. Medan det byråkratiska och osociala dominerar i det hektiska vardagslivet.

      Oavsett folkslag.

    Paow verkar tro att klä sig bra är att klä sig dyrt, det blir bara trasigt med så mycket märkesgrejer. Tycker det oftast blir pannkaka när hon klär sig.

    Danmark är säkert bara glada över att slippa en fjantig ”influenser” i deras land. Det är henne det är fel på, inte Danmark.

      Vilket absurt uttalande. Paow kanske inte passar in i beskrivningen av det klientel en viss bar vill förknippas med, eller i den danska normen kring vad som betraktas som ”classy” eller inte, men det gör inte henne ”fel”.

    Camilla! En allvarligt ställd fråga: I meningarna ”Paow får fan skärpa till sig” och ”det är nog fan dags att dumpa Danmark” – vad menar du att ordet ”fan” tillför?

      Jag raljerar och drar paralleller till dysfunktionella förhållanden.
      Ett litet rollspel om du så vill. 🙂

        Nu förstår jag ännu mindre. Vad har ordet ”fan” med dysfunktionella förhållanden att göra? Och hur tänker du att man som läsare skall uppfatta den poängen?

        Ditt svar kallar jag ”Goddag, yxskaft”.

          Det är så jargongen tenderar att låta i ett dysfunktionellt förhållande, så jag raljerar lite kring det.

          Vad är du för märklig människa egentligen.

    Haha behövde detta inlägg idag, sitter och fnissar för mig själv i en provhytt som jag gömt mig och mina gråtiga ögon i efter ett besök hos psykologen. ?

    Frågan är nu bara om hennes kille gick fram och slog till dörrvakten? Jamenar Paow blev ju uppenbart kränkt och killen borde försvara henne…

    ”Groggluder” – en pärla från förr. Vi måste alla bli bättre på invektiv.

    Det är så intressant att hon alltid förespråkar om hur man ska ta seden dit man kommer och har starka åsikter om hur invandrare ska bete sig. Men här är hon, i ett annat land och kan inte bete sig för fem öre (även om det må vara ett Skandinaviskt land så är det fortfarande annorlunda). Bara för att hon kan vara på ett visst sätt i Sverige så betyder det inte att alla ska ändra sig för hennes skull för att hon inte kan anpassa sig. Eller så handlar det bara om att hon vill stå i centrum 24/7 och ingen faktiskt bryr sig där och det stör henne eftersom det är allt hon lever för – uppmärksamhet.

      Vilken ambassadör för Sverige.

    Paow behöver ta en kurs i att uppföra sig vuxet, hennes ålder stannade nånstans mellan alla Paradise o Ex on the Beach-produktionerna. Tycker synd om Alexander hennes kille, hon lär inte vara omtyckt av många i hans krets. Vi som följt henne under många år vet att hon inte kan bete sig, att hon inte kan föra sig o hon är allt annat än ödmjuk. Nämen, ska man röra sig i de fina salongerna så kan man inte bete sig som hon gör, funkar inte heller att klä ut sig till hermelin när man bara är en sleten bonnkatt.

    Paow har bara inte fattar att Sverige inte vill ha henne heller! Hon tillhör inte intelligensreserven precis. Alltså passar hon utmärkt in i Danmark.

    Jag följer inte henne, men tycker det är så underhållande att hur hon upplever danskar och Danmark. Då mina danska skrattar åt hur ordentlig de uppfattar mig som svensk, något man också skämtar om mer öppet än i Sverige.
    Jag älskar att danskar är mer kontinentala och avslappnade, mindre PK och väldigt inte imponerade av influencer kulturen. Det är kanske det som är problemet – de är inte imponerade eller intresserade av det hon tar med till interaktion / konversationen och det är hon inte van vid från Sverige… Jag vet inte, men danskar är sköna – jag både bor och jobbar i DK, är gift med en dansk och har aldrig upplevt det hon redogör för.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.