Har Ben Mitkus bytt sida?


Ben Mitkus har klätt sig från topp till tå i Nocco-merch och följarna börjar genast diskutera vad det är som hänt här.
Ben har nämligen inte gillat Nocco så där överdrivet mycket genom åren.
Ben har varit ambassadör för Clean Drinks, praktiskt taget sedan starten, men publicerade en video för ungefär en och en halv vecka sedan där han sa hej då till Clean och tackar för samarbetet. (Videon hittar du lite längre ner i inlägget.)
Dock ser man att han har en blå burk i handen i den allra sista halvsekunden av videon, någonting som den här följaren kommenterade om på Youtube:

I Bens Noccoinlägg är det två tydliga läger.
De som är besvikna över att Ben bytt till Nocco, och de som inte köper det här för en sekund utan basunersr ut att det SÅ KLART är ett aprilskämt.

Ben postade den här bilden på Instastory där han skriver att han helt glömt bort att det blev på 1 april som han postade den här nyheten.

Om det är ett aprilskämt så måste jag säga att ansträngningen är imponerande. 
De krävs ju en hel del planering för att få ihop ett sådant här skämt, så det ska bli kul stt se om det är ett skämt eller om pengar får Ben att ”byta sida” från Clean Drinks till Nocco.

30 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vem?

      Hälsa Google från mig! ???

        Hörrudu. Om du ska gå på andra influensers om sättet de bemöter sina följare på så får du fan se till att hålla rent hus själv.
        Fattar du inte eller vad är problemet?

          Och din attityd var ju mogen.

          Det finns nåt som kallas för ett skämt. Googla det när du ändå håller på.

      Jag tror att hon menar Ben Mitkus, han som har 336 000 fler följare än du på Instagram.

        Förstår att du blir lite sekundärkränkt här, men jag har faktiskt ingen aning om vem personen är.

          Inte det minsta kränkt, jag visste inte heller vem han var utan googlade. Något jag gör med ungefär 30% av dem som skrivs om här.

            *De

            Sorryy ?

              *Sorry

              (och du har fel)

                Faktiskt en väldigt intressant språkfråga där båda alternativen är rätt, men ett av dem är mer rätt. Minns dock inte vilket men tror det är ”dem”. I huvudsatsen är det rätt att skriva ”dem” men i bisatsen ”de”, och de möts i mitten liksom.

    Kunde inte bry mig mindre

      Ändå valde du att kommentera här..

    Nu kände jag igen hur himla gammal jag måste vara.

    Det ligger alltså i människors intresse att veta att han bytt märke på sin dricka? Att det liksom engagerar? Plus att det fortfarande finns de som håller på med aprilskämt.

    Ha en bra dag, hälsningar Karen

      +1 ?????

    Åh herregud. Finns det alltså folk som på riktigt bryr sig och orkar engagera sig i detta? Jisses.

    Aprilskämt ska man väl också avslöja 1 april?? ? Man kan ju inte komma i juni och ba ”april april luring!!!”

      Exakt.

    Vid aprilskämt ska man ju erkänna att det är ett skämt om nån kommer på en, inte försvara och neka? Blir larvigt. Då har man ju int eltvists liksom.

      Inte lyckats ska det stå…

    Ska han bada i nocco också?

    Sjukaste är väl ändå att han samarbetat med dem i flera år och fortfarande inte säger rätt företagsnamn – de heter ju Clean drinK och inte Clean drinkS ?
    Om det nu inte är ett aprilskämt säger det väl verkligen något om influencers trovärdighet, han har snackat skit om nocco i flera år och nu helt plötsligt är det BOOM? Ok om han gått till celsius eller ngt annat brand men det här känns ju verkligen som att han skiter i helt i vad han sätter ”sitt namn” med. Så trött på influencers och deras ”genuina rekommendationer” ???

    Ny lägstanivå för ”ska bli kul att se”

    ”De som är besvikna över att Ben bytt till Nocco”

    Besvikna? På att han har *checks notes* bytt dricka..?

      Haha tänkte säga att världen har för lite problem idag men det stämmer ju inte. Måste ju mer vara så att människor överlag är helt pantade (pappa skämt om drickorna här, haha)

    Hur kan man vara besviken över att nån byter läskeblask? ? Flunsor med entourage bjuder verkligen på underhållning!

    Nocco är så otroligt inte-alls-gott, det smakar Red bull blandat med en äckligt söt, o-god, artificiell fruktsmak. Fullständigt odrickbart och både lukt och smak ger huvudvärk.

    Celsius är det absolut bästa alternativet av alla energidrycker jag testat! Faktiskt gott och inga värre bismaker! Var dock bättre innan de bytte recept senast. Och för att förekomma en storm av frågor så kan jag för er skull tillägga att jag helst dricker smaken Crispy pear. ?

    Har aldrig testat Clean drink, så ju som provat, hur smakar dem? Dvs, vad karakteriserar smaken utöver namnet på burken? (Förlåt men har lärt sig att man måste vara övertydlig här ibland för att undkomma tröttsamma smartass-kommentarer ?)

    Finns det andra fruktiga energidrycker som ni rekommenderar? ? Har testat Lohilo! Bättre än väntat men svinsött om jag minns rätt?

      Jag dricker inte energidryck, så jag har inget att jämföra med, men fick en gång en klunk Lohilo av en vän, för hon tyckte att den såg så märklig ut att alla skulle smaka, haha. Tror att smaken hette typ Unicorn eller liknande? Det var verkligen som att dricka extrasöt sirap med sockerströssel.

      Föredrar faktiskt clean framför andra märken då dom känns clean. Dvs inte överdriven sötsliskig smak som andra drycker kan ha. Väldigt fräscha i smaken ?

    Sluta drick sån skit… energidrycker är bajs på alla sätt och vis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.