Vanessa Ammar bara fortsätter…

Vanessa Ammar blev av med sin sjuksköterskelegitimation då den var baserad på ett förfalskat examensbevis, men sökte redan i januari efter ny personal.
I annonsen hävdade hon fortsatt att hon hade en giltig legitimation.
Nu visar det sig att få motgångar kan stoppa denna kvinna, för hon verkar fortfarande vara i full gång med att injicera och mejsla om människors ansikten till oigenkännlighet.

Artikeln kommer från Sydsvenskan men är bakom betalvägg.
I den framgår dock att Ammars advokat Johan Pieplow hävdar att det inte är hans klient som utför injektionerna, trots att hon tekniskt sett skulle kunna göra det.
Eftersom hon överklagat Socialstyrelsens beslut om att dra in hennes legitimation så gäller hennes gamla fortfarande.
Nu är det upp till Förvaltningsrätten i Stockholm att döma i frågan och därför har beslutet ännu inte trätt i laga kraft.

Så är du sugen på att låta den här kvinnan gå loss på ditt ansikte så är tiden för det NU! 
Skynda, skynda…

Tack för tips!

48 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Nä finner fan inga ord. Vidrigt bara.

      Är dock inte speciellt förvånad, denna individen verkar ju fullständigt sakna gränser.

    Har så mycket frågetecken kring detta.

    Dock vill jag bara säga att 1; Det är inte säkert att hon själv kommer utföra injektionerna
    2; Dock känns hon väldigt oberäknelig och manipulativ, kan mycket möjligt vara hon. Att verksamheten bytt namn 100ggr gör inte trovärdigheten högre direkt.

    Nja. Jag skulle inte gå dit. Oavsett vem som utför behandlingen

    För mig som är legitimerad ssk blir jag ta mig fan galen att hon ljuger om sin legitimation och stolt sprutar botox trots att
    Hon saknar kunskap. Vilket jävla rötägg

      Hon har köpt ett falskt examensbevis. Hon är inte sjuksköterska och är en totalt galen narcissist.

    Jag är sugen på en haka spetsig som Argentinas södra spets så jag ska nog boka en tid.

      Bara man går in på hennes Instagram och ser resultatet på hennes kunder blir man ju avskräckt. Jag säger inte nej till botox eller fillers men ska man göra det så ska man väl ändå gå till någon som är bra och resultaten här är minst sagt inte jättebra…

        Hon retuscherar ju även bilderna på sina kunder så det ser ännu värre ut. Av nån jäkla anledning.

    Fy fan! Vidrigt. Hon borde låsas in!

    Det mest skrämmande tycker inte jag är hon, utan att det går att få en sjuksköterskelegitimation baserat på ett förfalskat examensbevis. Och det här är inte enda gången, har varit flera såna här fall, både sjuksköterska och läkare. Det om något är skrämmande. Hur många läkare, kirurger, sjukaköterskor, vandrar det runt tro med falsk legitimation. Förmodligen flera.

      This ?

      Det är nog vanligt förekommande tyvärr. Min man är läkare från Egypten och krävs flera dokument från Egypten för honom. Men en specialist får mycket enklare leg här. För några månader sen träffade jag en distriktsläkare från chile som hade noll kompetens! Min man som arbetat som allmänläkare hade mer kunskap..

        Stämmer inte. Oavsett hur mycket erfarenhet en läkare från ett land utanför EU har behöver man gå igenom exakt samma process för att få svensk legitimation. Dvs språkprov som bevisar C1 nivå, ett tufft kunskapsprov som innefattar två delar: en teoretisk del och en praktisk samt praktiskt tjänstgöring i 6 månader med handledning. Besitter man inte tillräcklig kunskap kommer man inte bli legitimerad. Din man kanske kom till Sverige innan detta system infördes dock. Problemet idag är läkare som kommer från annat EU-land som därmed duckar denna process.

          Vilket skämt. Jag har träffat s.k läkare som inte är äldre än 25 år och redan specialist och kan inte ett enda ord svenska. Lögn från början till slut. Jag var tvungen att gå därifrån när han sa på knackig engelska att jag brutit knäskålen när jag sökte för hosta.

        Vanligt? Tror jag nog inte. Klart det händer, men antagligen ganska ovanligt.

      Nu är ju iof kirurger läkare?

      Jo. Träffade en specialist för min lindriga rosacea/akne och fick kommentarern: ”VA E DEN PROBLEM? Den ENTE EKSEM, DEN HÄR EKSEM!!” *pekade på en bild på ett köttsår i en bok*. Fick ingen hjälp, blev bara hånad.

        Jäklar vad arg jag skulle bli. Ring till verksamheten och säg att dom ska kontakta dig för info, om dom säger nej så info dem att du kontaktar lokala tidningen. Steg två IVO.

    Är nyfiken på om det bara krävs ett examensbevis? Ingenting om vilka kurser som genomförts eller vilken termin? Även om det är inom EU.

      Ett examensbevis ska ju räcka inom EU och det är ju inte det som är problemet heller. Dock borde de ju kolla upp med universiteten, SÅ många personer kan det ändå inte handla om och inte speciellt svårt idag att skriva ut ett snyggt bevis på fint papper liksom. Löjligt om det är det som räcker.

        Nej det räcker inte med ett examensbevis. Man behöver examensbevis, validerad kurslista i detalj, olika dokument från motsvarighet till socialstyrelsen i det land man pluggat. Med apostillestämpel osv. Allt på originalspråk + översatt av auktoriserade översättare. Har gått igenom processen själv. Det är inte enkelt att fejka. Tror verkligen inte detta är vanligt förekommande.

    Stämmer det att hennes syster är m o n a P? Har läst det någon gång härinne..

      Hennes syster är polis, Mona Persson Ammar. Det stämmer, helt enkelt!

      Jag tror det. Skulle vara spännande att höra hur polis-systern ser på allt..

        Nu har ju dock inte hon något med sin syster atg göra kanske? Jag har fem syskon och vissa har jag svårt att förstå mig på och en tom ogillar jag.

    Hennes gamla gäller? Har hon haft en över huvud taget?

      Ja jag vet att hon inte haft ett från början men därav min fundering om det inte behövs något mer detaljerat utan bara examensbevis. Inget mer ingående.

        Jag menar legitimation. Det står i inlägget att hennes gamla gäller, hur kan den göra det om den aldrig varit giltig.

          Hon hade (har?) ju giltig legitimation, problemet var ju att hon hade lämnat in ett förfalskat examensbevis. När det uppdagades att hon inte var utbildad drogs legitimationen tillbaka.

            Hur kan den vara giltig om examensbeviset är förfalskat och hon saknar utbildning?

              För att Sveriges system är kasst & de kollade inte upp att examensbeviset var äkta. Allt de hade behövt göra var att ringa skolan.

                Men en legitimationen är ju inte giltig om man fått den på falska grunder.

                  Allting måste ju fastställas rent juridiskt. Antar att det ska upp till förvaltningsrätten nu och tills dess gäller legitimationen

                De ringde ju skolan och svaret blev att hon aldrig hade varit elev där.

    Någon som är mer kunnig än mig. När räknas något som förtal?

      5 kap. 1 § brottsbalken kan du läsa mer. Men jag gissar att redaktionen har övervägt och tänker att folk måste veta att galningen ljuger.

      ”Var han skyldig att uttala sig eller var det eljest med hänsyn till omständigheterna försvarligt att lämna uppgift i saken, och visar han att uppgiften var sann eller att han hade skälig grund för den, skall ej dömas till ansvar.”

    Har någon här träffat Vanessa i verkligheten? Jag är så nyfiken på om hon verkligen ser ut sådär, med världens minsta näsa, eller om det mest är filter…

      Jag har träffat henne, och hon använder filter för att ändra sitt utseende på bilder. Hennes näsa är större, hakan mindre spetsig, läpparna är smalare (särskilt underläppen) och hennes ögon är inte så stora. Hon är faktiskt mycket snyggare irl, fattar inte varför hon redigerar sig fulare ?

        Misstänkte det! Finns någon lite äldre video hon är taggad i på insta där hon ser mer ”normal” ut, alltså mycket finare… Men tänker hon försöker göra reklam för helt overkliga resultat med bara fillers och därför tar i med filter så hon spricker.

      Har också träffat henne, gjorde tyvärr ett misstag och fyllde mina läppar där en gång när jag var yngre. Har aldrig någonsin blivit bemött så oprofessionellt i hela mitt liv. Hon och hennes assistent var så oseriösa, otrevliga och försökte även sälja på mig en massa andra behandlingar, såsom kindben, käkben osv. Läpparna blev klumpiga och ojämna, materialet hon använde försvann snabbt och kvar fanns bara klumpar. Fick gå och göra om dom hos någon annan ett tag efter. Gör aldrig om någonting sånt igen! Har lärt mig en läxa.

      Hon ser ut precis som på bilderna. Vet inte om hon är legitimerad eller inte men kan säga att hon har otroligt många kunder och flesta är återkommande kunder. Jag träffade henne väldigt ofta på en ställe vart hon brukar ha sina event och hon är väldigt trevlig och gullig. Hon använder inga filter hon ser ut som en!

    Det beror på om det finns ett allmänintresse vilket det gör här då ngn utan legitimation utför behandlingar. Sen kan ett företag aldrig förtalas.

    Vidrigt att hon kan fortsätta, och att folk går dit.

    Jag har gjorde mina läppar hos henne tidigare. Både jag och mina kompisar var alla nöjda, jag själv har slutat med fillers men några av mina vänner har fortsatt hos henne..

    Hur länge har hennes insta varit inaktiv? Någon som vet m?

      Såg den för några dagar sen. Hon byter namn på den rätt ofta men nu hittar jag den inte

      Snatchbyva

      Hennes andra konto heter itsaboutvanessa_
      Verkar dock som att hon raderat många inlägg. Eller så har hon ännu fler konton?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.