Goals?

Att ha en garderob där man verkar ha fått knöla in mängder med Chanelväskor med våld är Dasha Girines ”goals”. 
Hur fan kan det vara en människas ”goals”.
Eller menar hon att det är ”goals” att ha så pass mycket pengar att det inte spelar någon roll om Chanelväskorna går sönder när man pressar in dem i garderoben med våld – för om det sker så kan man bara köpa nya?
Chiara Ferragni behandlar sina Chanelväskor med samma ömhet som jag ger mina papperspåsar från mataffären.

En konsumtionsorgie av sällan skådat slag. 
”Goalz” liksom.
”Goalz on fleeeeek”!

122 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Fick mest skämskudde över att hon ställer sig så att alla verkligen kan SE hur många Chanel väskor hon har. Absolut inte framför, ingen väska får missas i bild!!

      Bara sjukligt att ha så många exakt likadana svarta märkesväskor. Vad ska man med det till annat än att slösa sina pengar? ?

        Jag vill bara uppmärksamma er på att hon förmodligen är den första och största influencern. De flesta av hennes väskor har hon fått från secondhandbutiker som hon har gjort reklam för genom åren, vill jag minnas. Jag hade ändå haft viss vördnad för *viskar* Chanel men eftersom hon inte har betalat för dem verkar det inte svida särskilt mycket hur hon förvarar dem.

      Och vad lever hon av? Vet ngn? Hennes firma går ju med förlust…

        Vem? Ferragni? Knappast.

    När alla är fejk är det inget problem att hockeytackla in dem i garderoben.

      Ja, vore alla äkta så skulle de väl ha kostat ett par miljoner kronor, eller?
      Inget man visar upp i onödan för andra att vilja komma och ta.
      Man vet ju vad som höll på att hända Malin B som verkligen flashat dyrbarheter på sina sociala medier.

        Vad höll på att hända? Vem Malin B? Tänker på Nathalie Schuterman som visar upp sitt nyrika liv med resor osv. tack vare ny man som är miljardär. Hur vågar folk efter alla rån?

          Hon är gift med snubben som ligger bakom Max. Polisen grep en liga som höll på att ta sig in i deras lägenhet för att stjäla prylar när de var hemma.

            Men oj! Det förklarar varför hon inte postar på Instagram alls längre! Hon var verkligen intressant att följa och riktigt gullig faktiskt, jag saknar henne. Allt var köpt och inget var sponsrat på hennes konto.

            PS Chiara fick en massa väskor från secondhandbutiker, tror inte hon har mer en ett fåtal som hon har köpt direkt i butik. Förklarar kanske inte varför hon typ picklar dem men jaja….

            Det verkar som att kidnappning också var misstänkt från början… usch vad läskigt

            https://blog.zaramis.se/2022/03/21/headshotligan-skulle-rana-miljardar/

            Hembiträdet var ju en del av denna liga. Rättegången pågår.

            Nej, det är Up Close and Stylish. NS är tillsammans med grundaren av O’Learys

        Fast de är ju billigare i USA. Chanel är mer lättillgängligt där.

          Nej, nya är billigare i Europa.

      Jag är ganska säker på att de alla är äkta. Hon är ju Italiens största modebloggare, eller i alla fall bland de största, och har inkomster från en mängd olika verksamheter.

        Tror det också, hon är juh skit stor över hela världen av någon anledning. Hennes man är nog också ganska rik och känd om jag minns rätt

          Han är en känd italiensk rappare. Har dessutom suttit i juryn till italienska X Factor.

        Det roliga är väl att hon säljer/producerar väskor…inga Chanels direkt.

        Ja hon är en av världens största influencers och mångmiljonär. Alla ni som skriver att väskorna är fejk osv, ni skämmer bara ut er med er okunskap om vem ägaren är. Det finns inte en enda väska i hennes hylla som är fejk. Chanel skickar liksom väskor till influencers av hennes kaliber? ?

        Låt mig förtydliga att det alltså inte är Dasha på bilden. (Däär är ett mer befogat mysterium hur hon har fått pengar till sina Chanels)

      ”hockeytackla”??????

      Nej dom är garanterat inte fejk . Kolla närmare på vem hon är .

    Om de va äkta då hade man ju kunnat tipsa henne om att sälja 10 st och bygga en ordentlig hylla/garderob som skyddar dem mot både tjuvar och slitage…
    Lite som när jag bodde utomlands och tjejer gick runt med 150k-Hermes väskor men körde bilar för 50k…går inte ihop riktigt.

      Min bil kostade 15000 för 15 år sedan och min dyraste väska är värd runt 35000. Vi har alla olika intressen ?‍♀️

        Ja men nu är 15k och 150k inte samma sak.
        De går runt med väskor som kostat 100k mer än bilen. Din kostar bara en halv lön.
        De är garanterat fejk.

          En halv lön ? *gråter inombords*

            Haha, 30k är väl medel?

              Är 30 år, jobbar heltid, har 21000

                Och det är helt ok och hederlig, slår vad om att du jobbare något viktigt men att lönerna är piss och långt under det du förtjänar. Vid 30 tvivlar jag på att du jobbar på McDonald’s

                Skönt att höra att det finns lite normala människor här också.

        True! Kan spendera otroligt mycket på väskor och cyklar. Min cykel kostar mer än min bil. Man har olika prioriteter. Skulle däremot aldrig spendera den typen av pengar på en bil, men på en väska japp inga problem.

        En Hermes Birkin? 🙂

      Eller skänka dom till välgörenhet och ge pengarna till människor som är utan mat. Så länge människor är giriga kommer inte världen förändras.

        Så tröttsamt med missunsamhet. Du har väl ingen aning om vad hon ev skänker?

    Another apalling display of the nouveau riche.

    Folk svälter i världen just nu och det är hennes ”goals” usch hur är en funtade!

      Folk svälter i världen just nu och det är hennes ”goals” usch hur är en *del funtade! (rättelse)

      Då skänker du alla pengar du inte behöver till de som gör det antar jag.

    ”Some people are so poor…
    all they have is money”

    Bob Marley

    Vem. Fan. Bryr. Sig.

      Exakt! Vilken patetiskt människa. Väskorna är dessutom inte ens snygga. ?

    Så himla tröttsamt detta ständiga förfasande av vad andra människor gör med sina pengar. En del människor har mer pengar och köper grejer för dem. Lev med det.

      Så himla tröttsamt detta ständiga förfasande av vad andra människor tycker om olika saker.

        Njae den där comebacken låg ju inte helt rätt när den kommer från dig

        Men.. oj?

          Varför oj?
          Jag använde bara kommentatorn Apans logik tillbaka på hen? 🙂

            Jag glömde visst att det här var bloggen där man bara får kommentera om man håller med bloggens innehavare! My bad!

              Nej vi är flera som tycker din första kommentar var tröttsam. Man kan diskutera saker utan att ”förfasas” över dem? Scrolla vidare då om kapitalismen inte stör dig.

      Men det där handlar ju inte om att ”köpa grejer”? Det är absurt många väskor som hon absolut inte behöver? Och varför skulle vi inte bry oss? Konsumtionshets är viktigt att prata om med tanke på miljöpåverkan som den har. Dessutom…. utan ”oss”, folket på internet, vem vore hon då?

      Tsk, fattiga människor måste finna sig i att folk lägger sig i vad de köper för sina surt förvärvade pengar hela tiden. Rika kan nog tåla att folk förfasas över deras komsumtionshets och slöseri, de kan ju alltid gråta i sina stora högar med pengar.

    Oj, så många karlar som har fått öppna plånboken. Det ligger många miljoner i den hyllan. Tänk om man hade varit en skönhet ändå. Då hade man bara behövt vifta lite på rumpan/ögonfransarna och sen hade valfri karl öppnat plånboken och köpt en ny väska.

      Om du kollar upp vem hon är, så kommer du att upptäcka att hon inte har behövt någon karl som öppnat plånboken. Hon har råd att köpa sina egna väskor.
      Sedan att det är fullkomligt horribelt att lägga så mycket pengar på väskor, det är en annan sak.

        Haha men vilket absurt antagande år 2022 att en kvinna inte kan ha tjänat ihop till sina väskor själv utan att män måste antas ha köpt dem åt henne? ?

        Tilläggas kan ju att jag inte hade haft något emot om män slängde lyxväskor efter mig, så inget ont om det, bara en lite märklig sak att anta. ?

      Har aldrig, kommer aldrig vifta med ngra ögonfransar el rumpa för att uppnå saker och ting. Det man vill ha fixar man själv!

      Säger väl en del om människor som använder ”karlar” i stället för män. ?

      Så lätt är det tyvärr inte. Att sälja sin själ tar emot för de vettiga.

    Goals att använda en och samma väska tills den behöver lagas och sen fortsätta använda den. Vi behöver tänka om för klimatet

    Men har hon på riktigt så många Chanelväskor?! Värre än Pernilla W och Bianca. Behöver någon så många svarta som typ är likadana? Märkligt ju, bara märkligt. Halva kändissverige verkar vara i Spanien nu, ja OT jag vet men ändå, alla typ är på resa just nu. PW visar äntligen lite av sitt nya hus i Marbella och självklart fick hon möbler i spons av Sleepo, dom ska väl duga åt Bianca iaf.

      Stockholm har Påsklov nu, dom som har boende i tex Spanien åker nog dit då. Inte så konstigt.

    Som Klara (TanBy) som köpte två väskor på Bottega för 20.000kr/styck samt sandaler för 10.000kr i sin senaste vlogg. Alltså gick in o handlade som om det vore strumpor på H&M.

      Influencers verkar tjäna hur mycket pengar som helst numera, man märker att alla har blivit rika och tjänar mycket då alla unnar sig mer dyra väskor, nya bilar, utlandsboenden osv. Sjukt att de tjänar så mycket, fattar inte varför företag betalar dom så mycket pengar. Det har verkligen blivit ett klassamhälle typ, unga tjejer som blir stenrika pga många följare. Galet men kul för dom.

        Företagen betalar av samma anledning som de betalar tv-reklam och vepor på stan: Marknadsföringsplats. Ligger otroligt mycket pengar i det oavsett om man är influencer eller tv-bolag.

        Jag kan bara instämma. Sjukt är det, en som tar studielån, kanske läser juridik i massa år och sen tjänar mindre än ngn som gör reklam på IG..för att inte tala om alla sjuksköterskor el vårdyrken över lag, tjänar en bråkdel av en flunsa och arbetar med det viktigaste vi har.. Och jag fattar inte heller varför företag gör dessa samarbeten, i vissa fall blir det ju negativ respons och inte fn köper jag ett plagg el ngn pinal för att ett känt (ibland okänt) ansikte visar det på sin IG, tycker det är, av företagen, att intelligensbefria folk faktiskt.

          Bra poäng, hon läste också juridik och tog examen men hon är en av de första influenserna. Hon slog mynt av sin popularitet och började sälja massa merch till fansen och nu har den business vuxit oerhört mycket. Harvard gjorde något business case baserat på henne.

            Vem?

              Hon på bilden – influensern med alla väskor.

            Hon avslutade inte sina juridikstudier, har jag för mig.

            Vad innebär det att ”Harvard gjorde något business case baserat på henne.”? Var det på Harvard hon pluggade? Om inte, varför skulle dom bry sig om en influenser? Hon har ju ändå ”bara” 37k följare, finns ju många som har över miljonen följare lixom.

              Hon på bilden har 26,8 miljoner följare. Hon heter Chiara Ferragni.

    Får man prata om det som händer i Skäggetorp i Linköping eller måste man vänta till ÖS imorgon?

      Det är ju inte influence ot så imorgon då.

        Tack för svar. Dålig koll på reglerna här. ? Då avvaktar jag. ?

      Jag trodde att det var gängkriminella som var i farten igen men ack så fel jag hade. Det är en bunt högere*tremister a.k.a rädda vita män som har bränt bilar och attackerat polisen (inget nytt). Trist! Vem ska Fr*a Tider försöka hitta som syndabock nu då inget är någonsin den vita mannens fel.

        Nja.
        Det var en vit högerextremist som skulle hålla en demonstration, dom har dock ännu inte hållt sitt möte.
        Dom som överfallit polis, slagit sönder och bränt polisbilar är inte vita högerextremister.
        Extremister? Absolut. Men där tar liknelserna slut.

          Menar du verkligen EN vit högerextremist som skulle hålla en demonstration? I sådana fall: Nej, det var en offentlig högerextremist som var huvudtalare. Vår kyrka startade klockorna lagom till hans tal och de blev så polisanmälda för det.

          Demonstranterna var betydligt fler än en och demonstranterna är högerextrema. Vill bara förtydliga bakgrunden till vad som hänt här.

            ♡ kyrkan!

        Evilekorkadpåriktigt

        Det är en dansk extremist som har fått för sig att det är en bra idé att bränna koranen i Skäggetorp, vilket en massa bråkstakar såklart utnyttjar och passar på att slåss med polisen ??‍♀️

          Detta är inte menat som någon politisk poäng, avstår från sådana diskussioner.

          Vill bara belysa att det också går också att se det som att det är en dansk bråkstake som har fått för sig att det är en bra idé att bränna koranen i Skäggetorp är, vilket muslimska extremister protesterar mot? Vilket samtidigt utgör en protest mot rätten att bränna sin egen bok, som kommer till uttryck genom att skada andra och bränna polisbilar?

            Skrivet med avsikt att sätta ordvalen bråkstake och extremist i perspektiv.

    Visst är det väl en IKEA-hylla som väskorna ligger i. Ser ut som en Billy.

      Man vill ju inte fläska på ?

    Nog för att alla gör vad dom vill med sina pengar men vad fan är ”goalz” med hundra väskor som ser likadana ut så när som på färg och lite olika former??
    ”Goalz” borde fan vara att kunna köpa ett eget hem, en bil, springa en mil eller komma in på en tuff utbildning.
    Att samla på dammiga trötta väskor känns bara så fantasilöst, identitetslöst.
    Som att deras enda värde finns i antalet väskor, skor och kappor.

    Fattar inte.

    Hela lyxkänslan försvinner helt när jag ser så många dyra väskor tillsammans. Det ser mer ut som ett lager i nån liten lokal som säljer fejkväskor.

      Men JAAA! Exakt så.. du satte ord på min känsla! Chinatown-vibe.

      Bilden kan vara tagen i Chanels förråd av konfiskerade kopior ??

      ”- Someone stole my fake Fendi.
      – Are you sure?
      – I put the bad down beside me. When I got up, it was gone. Oh my God, that Bunny’s got my bag. Give me my bag!
      – Excuse me!
      – Are we having a problem here?
      – Yes. I’m sorry to tell you. This Bunny stole my bag.
      – It’s my bag.
      – She says it’s her bag.
      – Look on the inside. You’ll see a label that says ”Made in China” and there’s a bunch of condoms in there.”

    Bara pinsamt och tackey

    Skitfula väskor ?

    Man får givetvis köpa vad man vill för sina egna pengar, men jag kan inte låta bli att tycka att det är lite deppigt att kvinnor förväntas sukta efter att ha 50 tantiga väskor och en Walk-in-closet full med kläder. Att det är genom obegränsad konsumtion som vi ska drömma om och som vi ska använda för att förverkliga oss. Och då är hållbarhet inte ens en parameter, trots att alla egentligen vet att vi i västvärlden överlag shoppar alldeles för mycket redan som det är.

      ????

      Varför är det aldrig lika sorgligt när män köper hobbyprylar av rent intresse?

        Det har jag väl inte sagt? Jag tror inte på att förverkliga sig igenom konsumtion, oavsett om det gäller väskor, klockor eller bilar eller grillar. Men just detta inlägg handlade ju om väskor, plus att jag upplever att hela influenser-svängen är mycket mer riktad till kvinnor än män.

    Jag har inte ens så många skor, och då har jag ändå två fötter!

      Va bara två fötter jag har tre ?

        Snälla säg att den tredje foten alltid bär en foppatoffla?

    https://www.hbs.edu/faculty/Pages/item.aspx?num=54412
    Intresaant fakta om Coco Chanel hon var på sin tid när hon levde kär i en nazist och även apion åt dem. Undra hur många Chanel älskade wanabes känner till detta?

      Det är allmänt känt i Chanelälskande kretsar. Ingvar Kamprad har också skickat resurser till nazistorganisationer osv, men gemene man tycks inte bojkotta IKEA för det. Får väl motiveras med samma resonemang som P3 guld kör med, det är skillnad på person och verk. ?

      Ja, jag vet. Ett tag var det väldigt mycket Coco Chanel i fokus, hon är med i sådana där ”kvinnor kan”-böcker som man ska läsa som godnatt-sagor för barn, det finns tom pekböcker med Coco Chanel. Ingen av dem tycks nämna tiden hon tyckte det var chict med nazister.
      (Likaså är Margret Thatcher med i liknande böcker, en annan ond kärring som tydligen ska hyllas av barnen).

    AAAAH satt och väntade på ÖS, trodde Camilla glömt men så är det ju torsdag idag insåg jag precis ?

    Räck upp en hand om du trodde det var fredag och ÖS idag ?‍♀️

    Alltså, sunkigaste hyllan proppfull med Chanels..Undrar om hon är lycklig(are)av att äga alla dessa. Det är ngt äckligt över det hela.Kan helt ärligt säga att oavsett hur mkt stålar jag än haft hade jag aldrig köpt en bråkdel av detta, inte för att jag inte gillar väskor, för det gör jag, verkligen, men vill ha ngn/ngra jag älskar, se fram emot att köpa den jag suktar efter länge och sen är jag nöjd liksom. Tror fan det blir som att köpa dasspapper för dessa människor alltså.

    Åh! Chiara hade/har ju bloggen ”The Blonde Salad” som fangirlade Kenza! Minns så väl ett inlägg där The Blonde Salad sett Kenza på stan och stannat henne för en bild! Bara jag som minns detta?

    Älskar dessa underbara bloggminnen ❤️

      Hahahaha

    Hur kan man själv inte kräkas av ytligheten på flera plan av att lägga upp en sån bild.

    Men varför vill man ha ett skåp proppat med handväskor? Även om det är svindyra väskor? Vad är glädjen?

    Jag är nog för gammal för att förstå. Men hade jag haft pengar hade jag köpt en husbil och kuskat runt i Europa med den. Roligare än en skåp fullt med svindyra, menlösa handväskor…. Men det är ju jag det…

      Eller hur!? Sen tycker jag att ju äldre man blir, ju mindre vill man äga, det ger ngn slags form av frihetskänsla som är svår att slå. Själv hade jag satsat på ngn husbåt el liknande ist för husbil, men principen är ju den samma, ”free like the bird”, att bara kunna dra när man vill och inte ha en massa saker att ta hand om el bry sig över.

    Tänkte spontant att goalzen va att se så fräsch ut som hon på bilden, tänkte först inte på väskorna. Kanske för det såg så stökigt ut haha

    Haha tror ”goals” är lite smått skämtsamt och inte dödsseriöst som det verkar tas ovan

    Dasha känns väl rätt överlag ganska så världsfrånvänd? Men alla har vi olika goals. Jag undrar mest vad hon tjänar pengar på? Tänker att hon känns mest som att hon bara hänger på andra influensers utan nåt eget.

      Gör hon inte reklam? Det är väl generellt det som de tjänar pengar på.

    OT.
    Biancas Nelly fest tycker jag känns lite konstig. Känns som att hon har bjudit de flesta influencers men inga andra som är större. Är det bara jag som märker detta? Undrar tex varför var inte Linda-marie eller fellsis tex bjudna på det?

      För att i de blindas rike är den seende drottning? Hon vill bli dyrkad, och spela huvudroll, simpelt.

      Sorry men Linda-Marie och fellsis har inget där att göra

        Mobbare

      Kan ju också vara Nelly som har bjudit in och inte Bianca själv som valt gästerna?

    Ok?

    Jag var svårt sjuk i ätstörning när jag såg ut som henne. Så fruktansvärt vacker

    Oj, aldrig hört talas om henne? Ändå följer jag typ alla svenska YouTubes och influensers. Nån som vill förklara lite vem hon är? När hon blev känd? Vad är hon känd för? (Insta, Tiktok, vloggare) osv haha ?. Och varför får just hon spons av Chanel?

      hon är italiensk. Bloggen the blonde salad skrev hon, en av de första influencerna.

      Men hur svårt kan det vara att googla? Det finns massor om henne.

    Tantväsk-festival ???

    Men skämtåsido, känns respektlöst att knöla ihop så dyra väskor. Respektlöst mot märket o mot människor som inte ens har råd att leva. Nä hur verklighetsfrånvänd kan man bli?
    Jag har också fina väskor men tar hand om dom och är försiktig, de har ju ett värde. Det kan inte vara kul när man tappar den känslan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.