Kim och Khloes klänning-debacel på Met-galan

Hur nöjd tror ni Kim Kardashian var över syrran Khloes debut på Met-galan?
Kim hade nämligen fått den stora äran att låna och bära en av Marilyn Monroes mest ikoniska blåsor – den kristallprydda ”Happy Birthday, Mr. President-klänningen” hon bar 1962 när hon sjöng för president John F. Kennedy, och som faktiskt verkar höra hemma på ett museum till vardags, närmare bestämt på Ripley’s Believe It or Not! i Orlando, Florida.
Kim hade veckorna innan Met avstått både socker och kolhydrater för att komma in i blåsan och hon tror att hon tappade en sisådär tre, fyra kilo för att kunna bära den.
Hon gör DET, för DEN klänningen, och så kommer syrran i en näst intill IDENTISK klänning.
”Thunder being stolen!”

Did someone not get the memo?
Tror ni Khloe gjorde det med flit eller hade hon bara fått upp ögonen för den här klänningen från Moschino och gav blanka fan i att den skulle ta ljus ifrån Marilyn-klänningen, som väl ändå måste räknas som originalet i sammanhanget?

Tror ni detta är anledningen till att Kim inte ställde upp på det traditionsenliga familjefotot?
Här lyser hon nämligen i sin frånvaro.

Visst känns det avslappnat?

140 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kände knappt igen Kendall utan ögonbryn

      Förstår nu vad Bianca menar med ”Effortless amount of hours”. Deras ’Chunky ring’ är en kopia av Ellinor Löfgrens Honey Comb ring för Safira och ’Baguette ring’ är en kopia av Josefine Hj’s systers märke NUIT et LINETTE och designen på en av hennes ringar. Klart det är effortless amount of hours om man bara tagit andras designs rakt av och säljer under sitt eget varumärke.

        Zzzzz…

    Spelar väl ingen roll om några har lika/liknande kläder. Jag har aldrig fattat problemet med det.

      Dessutom har hon ju Marilyns klänning, Khloe är inte ens i samma tävling.

        Kanske inte tävlingen om klänningen i sig men Khloes sitter fan så mycket bättre än Marilyns på Kim. Bilderna på Kims Insta är uppenbarligen retuscherade för den sitter som en disktrasa live.

          Såg du det live?

        Inte ens i samma sport!

      När jag tog studenten och var på bal hade jag och en tjej , som gick ett helt annat program än jag, nästan samma färg på våra balklänningar och ganska liknande håruppsättningar. Hon började gråta för att hon hade typ samma outfit som jag som var en tönt och gick ett töntigt program. :p

        Hahaha är det sant!
        Varför bryr man sig?

        En tönt med bra smak då 🙂
        Hoppas tjejen mognat lite sedan dess. Trist att gråta på sin studentbal.

        Du kan åtminstone trösta dig med att du verkar vara en rimligare människa än henne.

        Skulle gärna vilja veta vad hon gör idag ?

          Varför vill du veta vad hon gör idag? Blir det inte lite tillbaka då? Sluta jämför utbildningar och arbeten med varandra

        Töntigt program? Natur? Är väl bästa programmet? ?

          Jag gick handelsprogrammet. På den tiden och på min skola var det rätt låg status på det. Hon gick omvårdnadsprogrammet. Där gick alla snygga och smala och populära tjejer. Jag var lite alternativ och en ”pluggis” och en sådan ville man ju inte förväxlas med!!

            Lustigt, på min gymnasietid hade det varit helt tvärtom om man skulle jämföra vilket program man var töntig om man gick det.

              På min skola berodde det mest på vilka du frågade. Ett program såg vissa andra som töntar. De i sin tur tyckte ett tredje program var töntar. Osv.

            Nyfiken på hur du fick nys om hennes tankegångar? Berättade hon för dig hur jobbigt det var att förknippas med en tönt? Eller för sina kompisar och du överhörde?

              Hon sa det rakt ut, till sina klasskamrater. En av mina klasskamrater hörde och berättade för mig. Jag såg bara att hon grät.

                Haha. Vilken sjuk överreaktion att gråta. Tänk att man inte skäms nog för att dra en nödlögn om varför man gråter utan faktiskt snörvlar fram att en töntig tjej hade en likande klänning.

        HAHAH men en sån pinsam människa! 🙂

        Heja dig!!! ?

      Haha du ska bara veta. När jag gick i skolan kunde en tjej åka hem och byta kläder om hon hade samma kläder som mig. Helt galet.

        Väcker minnen hos mig om ”regeln” på högstadiet att man inte fick ha samma klädesplagg 2 dagar i rad. Jeansen skulle roteras minsann. Som att någon skulle komma ihåg ens svarta jeans från just igår och bara ”påkommen!!!”

      Tror det är en big deal, framförallt för Kim. Hon har iaf gjort en hel del dramatiska utspel tidigare när någon av syrrorna exempelvis ”snott” hennes stylist, haft liknande kläder, eller klätt sig dåligt (i hennes ögon). Höll på att skratta ihjäl mig när Kim i ett avsnitt av Keeping up var helt förstörd över hur framförallt Kourtney klädde sig när syrrorna var i Japan för att fota nån kampanj för Yeezy.

        Du kanske måste sätta dig ner för att höra detta men… keeping up är scriptat som det mesta inom ”reality tv”. ?

          Nähä? Är det sant?

          Det brukar inte vara scriptat men produktionen kan lägga sig i och provocera fram saker. Tex skulle de kunna hetsa i stil med ”men gud det var verkligen inte okej att hon använde samma stylist som du. Du borde säga något! JAG hade definitivt sagt något om det var jag som var i den här situationen. Du blir ju helt överkörd av henne!”
          Typ så.

      Jag tycker det roligaste var att hon har samma pose på galanfotot som hon hade på familjefotot. Haha snacka om att ha övat in sig innan ?

      Kan ju varit så att Khloe valde klänning först. Fast sen tror jag att de snackar ihop sig ordentligt så tror inte att Kim brydde sig

    Blir väl så när man har mer pengar än personlighet ?‍♀️

    Hon fotades väl med klänningen på bakom kulisserna och hade sedan på en replika av klänningen?

      Enligt uppgift fotades hon i den även på trapporna. Den ska inte ha gått att stänga, därav pälsen placering. Sedan bytte hon om till replikan.

        Hennes stora opererade arsle gick väl inte i Marilyns klänning, som är sydd för en naturlig kvinnlig kropp.

          ”Naturlig”

    Ingen av de förutom typ Kim lever ju upp till temat Gilded Glamor?

    Varför blev hon erbjuden att bära klänningen, någon som vet?

      Inte Kim heller egentligen. Gilded glamour avser ju en period i slutet på 1800talet. Monroes klänning är ju från 60talet.

        Tror inte temat syftade till att man skulle klä sig exakt som på 1860-talet, utan att man skulle klä sig flådigt och ”rikt”.

          Ja, jo. Temat är väl iofs alltid öppet för tolkning. Alla på galan är väl flådiga och rika. Ingen lär ju ha billg H&M-stass på sig.

            Det var nån som hade på sig faktiskt en h&m klänning. Ganska cool faktiskt.

            Fast temat syftar till att KLÄDSELN ska se flådig ut. Alltså att de inte ska klä sig i typ en simpel svart klänning (oavsett märke och pris) utan verkligen fläska på.

      Met-galan är faktiskt en gala dit folk köper biljetter. I samband med detta så får de även en designer tilldelad. De som är allra störst (typ Kim) får säga till om vad hon vill ha på sig och inte men de flesta får snällt ta det de erbjuds av designhuset.
      Så den designer/hus som Kim blivit tilldelad (eller valt, hon är ju Kim) hade just den klänningen i åtanke och Kim tackade ja.

        Men är DEN klänningen verkligen någon som lånas ut och erbjuds hur som helst? Den är ju historisk liksom.

          Kim är inte vem som helst. Oavsett vad man tycker om henne.

            Nej? Du får läsa kommentaren jag svarade på igen.

            Vad är hon då. Vad har hon gjort för att göra värlen bättre.Opererat sig.

              Är det kravet för att inte vara vem som helst?

          Uppenbarligen så lånas den ut. Antagligen inte ”hur som helst” dock. Tror inte att jag kan låna den för en aw direkt.

            Haha jäklar vad ens kollegor hade kommit ihåg en om man kom trippande i Monroe’s klänning 😉

            Nej du måste ju bli erbjuden först!

              Ja? Dvs inte ”hur som helst”. Sen verkar hon inte ha använt den på själva galan heller utan bara för fotografering. Så nej, den lånas nog inte ut hur som helst.

          Reklam. Vissa kändisar får klä sig i kungliga diadem/juveler. Håller plaggets värde högt genom att påminna massan om att det finns och är ”viktigt”.

      [Borttagen kommentar]

        Vad är din poäng?

      Temat var väl ”an anthology of fashion”? Eller vad är det jag inte fattar?

    Tycker Khloe är bra mycket finare i sin klänning.
    Varför avstå från något för att syrran ska en snarlik klänning.

      Jag tycker precis tvärtom! De där upptryckta brösten ser bara märkliga ut på Khloe.

      I övrigt håller jag med dig 🙂 !

    Eftersom de är systrar så antar jag att de har diskuterat detta innan och varit överens? ?Eller är det bara jag som tänker så haha

    Alltså Kylies outfit? ??
    Tycker för övrigt att det var få på röda mattan som levde upp till årets tema

      Tycker ändå Kim är en av de få som levde upp till temat.

        Nej. Kolla vad modeexperter anser. Finns mängder med kloka analyser från sådana på YT. Billie Eilish är en av få som följde temat korrekt.

      hahha jag vet??? Tom värre än Daniel Paris

      BLAKE LIVLEY VANN MED HÄSTLÄNGDER!

    Tycker att det allra tråkigaste är att bara en liten handfull klädde sig mer noggrant efter temat.

    Varför är det viktigt vilka kläder de har på sig?

      Galan är tänkt som en Fund raiser där artister och konstnärer bidrar med medel för att att bekosta ”costume”-avdelningen på museet. Så det är väl inte helt irrelevant vad folk har på sig. Men så klart om budskapet är att alla ska få ha vad dem tycker är fint så kan jag väl hålla med. Men ibland kan man undra om de bara inte skiter i att hedra tillfället, typ som Kourtney och hennes trasor, och hon sa till och med i en intervju att hon inte hade klätt sig enligt temat. Är det för att man är för viktig eller nonchalant eller varför tackar man då ens ja till att närvara?

      För att det finns ett tema att följa?

    Kourtneys klädsel?? Kan någon förklara?

      Oförklarligt.

    Har väldigt svårt för kendal jenner.
    Hon känns inte alls som en ödmjuk person.

    Kim har fått kritik för hur hon har uttryckt sig om att ha gått ner i vikt för att passa i klänningen.

    Såg dokumentären på Netflix om Monroe igår och blev väldigt ställd över en viss detalj… Hon hade alltså ihop det med två av Kennedy-brorsorna?! Bara jag som tycker det är riktigt märkligt? Tyckte inte brorsorna det var konstigt att dela kvinna på det viset? Och vad fick hon ut av det? Eller de var kanske båda bra i sängen… 😛 Jag blev bara väldigt förvånad för tänker de flesta inte hade varit ok med ett sådant arrangemang men jag kanske är pryd.

      Ja och därav diskuteras det även att Marilyn Monroe blev mördad av Secret Service som ville röja henne ur vägen från John F Kennedy. Har varit på tapeten i decennier.

        Ja, den teorin är väl välkänd. 🙂 Men jag menade på ett rent personligt eller känslomässigt plan här, att de involverade var ok med att männen var brorsor och hade ihop det med samma kvinna? Är det inte en issue för kändisar eller… 😮

          Nu vet jag inte vart jag läst detta så jag kan ha hittat på det själv, men var det inte så förr i världen att om en man dog tex så kunde kvinnan gifta om sig med mannens bror. Och tvärtom. För att man skulle ta hand om familjen liksom. Nu är det ju inte samma sak men jag tänker att huruvida det skulle vara äckligt eller inte att vara bukis med sitt syskon är kanske lite kulturellt. Eller beroende av den tid man lever i. Eller så skiter vissa i det bara.

            Ja de kanske tänker att så länge det inte är ens egen brorsa så är det fine…

      Att ”dela kvinna” låter verkligen som att dela en sak, en pryl eller objekt. Den retoriken känns extremt förlegad.

      Vad hon fick ut av det? Jag vet inte, närhet? Sex? Sådant som kvinnor – och män för den delen – i alla tider vill få ut av sina relationer, tillfälliga så som permanenta. Dvs en av de absolut mest grundläggande psykologiska behoven vi människor har. Att de är bröder har väl mindre betydelse när det handlar om två av USA:s då absolut mäktigaste män.

        Alltså jag skiter i vilket, jag tycker inte heller en kvinna är ett objekt på det viset, men tänker mer utifrån deras egen syn. Män, och särskilt för 50 år sedan, var väl rätt ivriga att sIamp-skamma kvinnor och tycka de var äckliga om de legat med fler än en man? Därav att jag reagerar på att de var okej med det. Men visst, hon ansågs vara den sexigaste kvinnan på jordklotet så då kanske det var lättare att ha överseende med hennes andra partners. Jag har alltid trott hon bara hade ihop det med John, blev förvånad det var både han och en brorsa.

        Uppfattat det bara ett uttryck för att två heterosexuella män ligger med samma person, byt ut ”dela kvinna” mot att ”dela man”, lika ”inkorrekt” och lika objektifierande, och uttrycket hade antagligen använts även om det var två kvinnor och en man det handlade om. ☺️

      Båda var män med makt och de tog vad de ville ha. Kanske kände hon sig smickrad över att få deras uppmärksamhet. Marilyn var ju en ganska ledsen och trasig människa. Hon missbrukade både sex och droger.

        Exakt. Plus att hon hade mer av en relation med Bobby.

      JFK hade problem med ryggen. La sig bara platt på sängen och låg stilla. Inte direkt bra i sängen.

    Känner inte igen kloe längre. Shit vad hon har förändrats.

    De är en parodi på sig själva, hela den familjen och generellt alla överflödigt rika.

      Ja alltså, vet väldigt lite om den här familjen och bryr mig inte nämnvärt. Men den sista bilden fick mig att häpna. Vad hände där liksom?

    Haha! Undra om Kim blev galen. Hon brukar ju ofta ha massa åsikter om hur de andra syrrorna klär sig.

    Hon gick ner sju kilo på tre veckor och hade på sig en ”sauna suit” två gånger om dagen.

    Här kan ni läsa mer:

    https://www.etonline.com/kim-kardashian-says-she-lost-16-lbs-in-3-weeks-to-fit-in-marilyn-monroes-dress-for-met-gala-183408?amp=

      Oj, tack! Varför skrev Camilla 3, 4 kg? ?

        Jag läste den siffran igår när jag skrev inlägget. Sju kilo är betydligt mer.

      Då kan kanske den löjliga myten om att Monroe var ”plus size” utrotas i alla fall…

        Ja verkligen! Alltså när man kollar hennes midjemått så blir man helt chockad, 91,5 över byst, 61 centimeter mätte hon i midjan 86 över höfterna 1945. Jag minns att artikeln i original nämnde Kims mått också men jag ser inte dem längre. Snabb googling ger följande för Kim: 96.5-67-104 cm.

        Egentligen är ju båda minimala om midjan!

        Hälsningar Anonym som länkade artikeln 09:52

          Ja och jag tror det är därför vissa får för sig att hon var ”större”, då en smal midja ger illusionen av stor rumpa och stora bröst. Monroe var dessutom inte så lång (knappt 165 cm tror jag?) och det ger också en annan look på foton och i film. Sedan kan man tänka på att på 50-talet retuscherade man inte foton hejvilt som idag. Idag ska alla se ut som plastiga barbie-dockor på foto, men på den tiden kunde en liten valk eller en antydan till celluliter framgå på foton och det tror jag också gör att folk idag får för sig att Marilyn måste ha varit lite ”mullig” eftersom låren inte är totalt utslätade.

          Förstår ärligt inte hur Kim kom i klänningen trots viktnedgång. En plastrumpa blir ju inte mindre för att man bantar. Hon skulle dock också, om måtten stämmer här, ha behövt få bort närmre 20 cm över rumpan och det är inte möjligt på så kort tid. Den ser ju inte speciellt stretchig ut heller.

            En teori som cirkulerar är att hon inte knäppte igen klänningen på röda mattan, eftersom hon hade pälsen i ett fast grepp som dolde ryggen. Hon tog tydligen bara några steg i den på trappan (bytte om precis innan i ett bås uppställt för henne) och sen hade hon på sig replikas. Om man ser på bilder på båda bakifrån så ser man ju att det är stört omöjligt, hon hade behövt lyfta ut implantaten:

            https://www.instagram.com/p/CdE9RW9uTj2/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

              Haha alltså… den där blöjgumpen hon aktivt opererat fram. Ser fan galet ut ?

              Och håller med er andra angående Marilyn, hon var verkligen inte någon mullig kvinna ser man ju. Rätt petite men hade kurvor.

        Marylin Monroe var aldrig plus size. Hon hade dock kurvor. jag såg en film med henne där man såg att hon hade lite hull trots smal. Hon hade mage och inte så slimmade armar osv. Några år innan hon dog tror jag hon blev storlek 38-40 Men det där är verkligen inte plus size iallafall. Men idag så har vi så snäv syn på hur kroppar ska se ut. Allt ska vara såå perfekt. Är ju väl det som var lite skillnaden. Vi får inte ha Love handles. Rumpa och lår ska vara perfekt byggda med muskler och inga celluliter. Armar ska vara tighta osv. Såna ideal hade man inte på 50-60-tal.

          Ja jag skrev precis det i en kommentar som fastnade i modd… Att man på 50-talet inte förväntade sig att ens filmstjärnor hade noll ceIIuIiter eller absolut inga valkar även när man böjde sig framåt. Det retuscherades inte alls såsom vi gör idag, där alla ser ut som släta barbie-dockor som knappt har porer i huden liksom…

            Bra poäng! Idag kan man fuska bort allt som kameran plockar upp men då skulle man vara pickuper perfekt.

            I tillägg så läste jag en analys där man konstaterade att klänningen hade samma färg som Marilyns hudton och därför så gav den wow-effekten av en massa stenar direkt på hennes hud, det här försvann ju helt på Kim.

        Vi ser ju Monroe som smal idag. På sin tid sågs hon som väldigt kurvig.

    Har en av systrarna brudklänning och keps?

      Kan inte säga vem som var sämst klädd av systrarna utöver Kim och Khloe vars klänningar ju, om än lika, faktiskt var väldigt fina.

      Ja och en annan av dom har en halv skjorta och en kjol på väg av. Stylish.

      Ja. Tydligen en av de sista kreationerna av Virgil Abloh för Off White. Även om kepan och floret var skitfula så är det ändå en fin hyllning tycker jag!

      Kylie hade ju missförstått ”the Met” med att det handlade om football/baseball och det var därför hon hade keps. Kim hade lurat hemme. Hilarious i såna fall!

        Kylie har varit flera gånger förut på The Met så tror inte alls på det. Väldigt välkänd gala förutom det, eller hur att hon inte har full koll. Dessutom är det designers och stylister som tar fram hela stilen, knappast att även de skulle lurat henne.

      when you have a wedding at 4 but baseball at 3

    Kloe ser väldigt mager ut, tycker jag. Alla kroppar är fina, givetvis, hoppas hon mår bra!

      Hon verkar ha ätstörningar, så hon mår nog inte på topp. Såg en intervju med henne där hon pratade om att hon ibland kunde unna sig en bit pizza (men självklart inte en HEL pizza). Hela intervjun kändes bara osund men hon pratade som om hon hade ett sunt förhållningssätt till mat.

        I USA köper man dock inte en pizza per person på samma sätt som vi gör i Sverige. Där köper man ofta flera och delar på…. eller bara en slice.

          Eh nej?

    Jag tycker det är fint att ett historiskt plagg också kan användas på det här sättet, och inte bara hänga på museet.
    Det är ändå en engångsföreteelse, inte som att den används hela tiden på vart och vartannat kalas.

      Hon använde en replika. Det togs bara några foton med originalet på.

    Ingen av Kardashians impade – men Blake Lively vann hela galan ? sååå snygg !

      Det här numret fick inte lika mycket uppmärksamhet men wow säger jag bara! Vintage LaCroix och samlaren skriver en hel del om processen att klä kändisar på Methalan när man är inom vintage och inte ett stort modehus.

      Dessutom bärs klänningen bak-och-fram.

      https://www.instagram.com/p/CdGHU81uvow/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

        Så otroligt vacker

      Jessica Chastain var helt magisk! Precis som båda hennes klänningar på Oscarsgalan.

    Det är så intressant hur folk gormar om hur fel det är att Kim bar klänningen bla pga att Kim är fejk och Marilyn är en natural beauty när hon hade bröstimplantat och gjort andra ingrepp?
    Varför är en kvinnas skönhetsingrepp okej men inte en annans? Så konstigt resonemang som bör uppmärksammas mer.

      Ja, inte mycket med Marilyn som var naturligt.

      Tror inte folk känner till att Marilyn opererat näsan och sprutat in silikon i brösten (om jag förstått rätt så fanns inte implantat på den tiden utan man sprutade in silikonet fritt, vilket var mycket farligare).
      Men tror heller inte ingreppen är ett problem utan allt de står för. Marilyn anses ofta vara otroligt talangfull och intelligent. Bra skådespelerska, bra sångerska, bra dansare, och intresserade sig för litteratur och även filmskapande förutom att själv vara framför kameran. Medan Kim är känd enbart för sitt utseende. Så jag tror många tycker Kim inte är ”värdig” att ha på sig Marilyns kläder.

        Läste en artikel där man jämförde moderna kändisar med foton på folks mor och farföräldrar från tuo början av seklet och talade om naturlig skönhet. Men man retuscherade ju foton genom att måla / fylla i dem redan då. Vilket man också bör kunna räkna ut genom att titta på dem och konstatera att alla är helt släta osv.

        Tror folk är benägna att bara glatt anta att allt var naturligt ”förr i tiden”.

          Exakt. Det redigerades fritt förut också men med andra metoder.

          Självklart har man piffat till bilder i alla tider, men de senaste 20 åren så är det EXTREMT. Titta på den översta bilden här: https://luxurylaunches.com/celebrities/recognize-this-beauty-marilyn-monroes-first-modeling-photograph-auctioned.php Idag hade man direkt ”fixat till” armen, låret och magen. Jämför med valfri framsida av FHM där kändisarna nästan ser ut som vax-statyer för att det är så överdriver redigerat. Minsta lilla veck är inte önskvärt idag, tyvärr. Det var lite mer tillåtande innan man på 5 sekunder kunde göra om vem som helst till en fotomodell via retuscheringsprogram på datorn.

            Absolut att det är stor skillnad. Men gamla foton är inte naturliga. Och äldre tekniker för att förändra sitt utseende är ju inte heller naturliga, egentligen. Tycker inte korsett är särskilt mycket mer naturligt än botox.

            Även när man ska försöka få något att se naturligt vackert ut är det ju genom massa knep, bara att idealet är ett annat.

        Är inte den synen på Marilyn den vi har idag? Och absolut inte den synen folk hade på henne när hon var i livet? För enligt min förståelse var synen på Marilyn då ganska lik synen vi har på Kim idag

      Aldrig hört talas om att Marilyn var opererad. Tycker dock att hennes naturliga höfter är finare än Kims.

        Bröst, haka, näsa var opererat.

    Hon tappade 7 kg. Jag tycker inte den klänningen skulle få lånas ut. Men Jag tycker inte alls om dom här systrarna. Finns det mer ytliga omgjorda penninghungriga människor. Inte vad Jag vet.

    Tycker annars att det ser ut som att det va med flit. Kendall och Kylie har klätt sig i liknande klädsel men den ena i vitt och den andra i svart. Ser man på Kim och Khloe är det en vit päls på Kim medan Khloe har en svart kappa av något slag. Kourtney har sedan alla tre färger; vitt, svart och beige.

    Tycker inte det finns något intressant eller speciellt med klänningar.

      Ok Karen.

    Älskar Kardashians. Så mycket av allt. Galenskap och glamour i en salig blandning. Däremot så tycker jag att Marilyns klänning borde lämnas ifred. Det kommer alltid bara finnas en Marilyn Monroe. Lämna det där. Ändra inte på historien.

    Trodde nån svartklädd figur stod bakom Khloe o kladdade med händerna haha

    Hade satt 1000 spänn på att reaktionerna och gapandet om ”den klänningen borde inte få lånas ut!” etc. inte hade existerat om det var t.ex. Blake Lively som hade fått låna den 🙂

      Och jag tror att alla hade klagat precis lika mycket eftersom det handlar om ett ömtåligt klädesplagg.

    Ni vet väl att Marilyn Monroe var plastikopererad? Att hon egentligen hette Norma Jean och var brunett? Kolla hennes näsa innan hon plastikopererade sig till ”Marilyn Monroe”. Blir lite trött på att folk kallar henne ”naturlig” etc. samtidigt som dom klagar på Kardashians.

    Det värsta är väl hennes pleasers som hon har till denna ikoniska klänning herregud Kim!

    Kardashians börjar bli parodier på sig själva. Fan va se ser ut, speciellt Kim i sin konstiga hårfärg.
    De saknar ngt som Marilyn hade och ngt de aldrig kommer få själva, charm och utstrålning.

    Varför hänger min pojkvän Pete Davidson med Kim? Fattar inte..

    Det är väl inte en traditions-enlig bild? Första gången alla systrarna går på galan ju!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.