Det är hon väl verkligen värd!?
Alexandra Nilsson och hennes kompis Issa har bokat en resa till Marbella om två veckor och så här säger hon om den i sin senaste video på Youtube:

Ja, Alexandra behöver absolut få unna sig en utlandsresa.
Jag menar, det var ju minst två och en halv månad sedan som hon och sambon var på Maldiverna, så absolut… 😉
Jag unnade mig en extra stor påse Djungelvrål från Normal häromdagen.
Vad är ditt senaste ”unn”?

114 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag ska strax unna mig en ensamlunch. En omelett och 30 minuters tystnad.

   Har du svårt att gå ner  i   v  i  k  t?  
   R  e  d  u  c  t  i  l    till   S  a  l  u.       

   Svårt att  s  o  m  n  a?  E  f  f  e  k  t  i  v  a  S  ö  m  n tab.  I  m  o  v  a n  e,  S  t  i  l  n  o  c  t.     

   L  i  d  e  r   du av  å  n  g  e  s  t ?  Vi har de senaste  å  n  g  e  s  t   d  ä  m  p  a  n  d  e .   X  a  n  a x,  S  t  e  s  o  l  i  d.   
   För snabb  s  u  p  p  o  r  t. 
   Y  n  c  @  p  r  o  t  o  n  m  a  i  l  .  c  o  m 

    Bra, då är det bara att skicka en skärmdump till polisen sen. Idiotier.

   Jag unnade mig en nybakt baguette idag till middagen. Kände mig så less och trött och GRÅ så förtjänade verkligen det!!

  Jag var utomlands 2016 senast, en vandringsresa på ön Madeira i Portugal. Rekomend rekomend
  Men jag unnade mig en glass tidigare i veckan. Den var mumsig och jag var sååååå värd den!

   Jag var utomlands…2010 senast. Aldrig igen 😀

   Jag var senast utomlands 2004. Aldrig mer

    Varför?

     Eller hur? Låter så kul, som om alla ställen utanför Sverige är likadana, och hemska.. ?

   2013 ?

  OT. Har någon sett Lovisa Worge i biancas senaste vlogg? Herregud. Hennes stackars ansikte!! Hon var så jävla cool och unik i fejset innan och nu ser hon ut att ha åldrats till en 35-årig Barbiedocka. Riktigt sorgligt!

   Trevlig kommentar…

    Kan vi bara slippa folk som ska lägga värderingar vid andras kommentarer så som
    ” Vidrig kommentar” ”trevlig kommentar”. ” Nej, en sån äcklig kommentar”.
    Har du precis lärt dig ngt nytt undrar man.

     Nej, om folk nu får säga vad de vill om vem de vill så har jag rätt att säga vad jag vill om deras osmakliga kommentarer.

     Du reagerar på att någon tycker att kommentaren är olämplig, men du tycker det är helt ok att förolämpa någons utseende? ?

     Nä, precis som man inte kan slippa folk som ska lägga värderingar vid andras ansikten.

    Sanningen gör ont ibland!

    Jag tycker det är bra och vettigt att ifrågasätta vad folk gör för sjuka grejer med sina utseenden och hur mycket de förändras. Vill inte att mina döttrar ska växa upp och känna pressen att behöva spruta in saker i ansiktet och skära i sin kropp.

     Det är en sak att ifrågasätta, en annan att förolämpa en persons utseende.

     Men de ska behöva växa upp och känna pressen av att andra kommenterar och bedömer hur de ser ut?

   Väldigt stelt och blankt.

   Tycker hon har gått loss med fillers i läpparna, ser lite ojämnt ut. Har hört att det är lätt att bli storleksblind?
   Men sålänge hon är nöjd så!

   Men låt människan få se ut som hon vill. Hon kanske vill se ut som en 35-årig Barbie-docka, vilket hon inte alls gör för övrigt, men låt folk se ut som dom själva vill.

    Låt TS få skriva vad hon vill? SORRY men är man offentlig, säljer ”sig” och är en vandrande reklampelare för ett sminkföretag så tycker jag inte alls det är konstigit att folk diskuterar hur hon ändrat sitt ansikte.

    Det är en epedemi på fillers och botox användande…

   När jag träffade henne genom gemensamma vänner för några år sedan var hon fortfarande då den snyggaste människan jag någonsin sett på nära håll haha så vet inte exakt vad det är som ändrats nu.

    Hon har nyligen gjort en näsoperation, fillers i läppar och antagligen kinderna. Kanske något annat också, ingen aning. Men ja, för några år sen såg hon inte ut som hon gör idag.

   Tycker hon liknar Paow…. och både hon och Bianca måste väl ha fasader eller nåt på tänderna, så vitt och jämnt? Jaja, trist när alla strävar efter att se exakt likadant onaturliga ut, snart är vi exakta kopior av varandra där endast hårfärg, längd och ögonfärg skiljer folk åt. Bebisar kommer inte längre att lära sig hur olika känslor ser ut i ett ansikte eftersom det enda de ser är stela botoxade, fillersfyllda ansikten vart de än tittar. Tur att de får lära sig att uttrycka känslor i form av emojis när de blir äldre och kan hantera mobil och surfplatta.

    Men 95% av folk ser väl ut som de gör utan operationer ändå

  Unnade mig ett nytt kök! Levererades i morse ?

  Gillade videon, brukar inte kolla men hon passar verkligen framför kameran.

  Ligger inne på BB för förtidig vattenavgång, idag unnade jag mig att duscha och tvätta håret! Tihi

   Kämpa och håll ut! eller ja, beroende på hur långt gången du är såklart. Själv gick jag åtta veckor med sipprande vatten innan barnet kom i vecka 34.

  Jag ska unna mig donken till lunch! Och sluta tidigt.

  Lite kolhydrater

  (Går vanligtvis på ketokost)

  Absolut gmn, det är så länge sen du va på vacay.

  OT: MM:s koordinator verkar vara på riktigt?
  ”Aftonbladet har varit i kontakt med Mys koordinator som hälsar att My inte har energi till att svara på frågor just nu.”
  https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/Qy4n1x/my-martens-drabbad-av-misstankt-hjarnblodning

   För att den dmat med Aftonbladet? Tror inte det.

   Tyvärr tror jag inte My håller sig till sanningen den här gången heller. Hoppas bara hennes son har någon som kan stötta honom

    Men hur kan ni skriva så att någon ljuger när hon är dålig.Det är fan att gå över en gräns som inte är ok.

     För hon ropat varg för många gånger…?

     Ni som gapar om sånt här och upprörs över det? Varför? Varför är det något du blir så arg över? Vad är över gränsen? Varför är detta något att lägga energi på? ?

     Men snälla, du vet väl inte att hon är dålig och det är nog inte värre än vanligt. Om du följt My så vet du att hon kör med dramainlägg om sjukdomar på henne och sonen emellanåt med bilder på akutingång för det ökar då hennes statistik, detta kommer alltid när hon förlorat följare och behöver få upp sin statistik och antal likes, det kommer med jämna mellanrum och det funkar varje gång. Att hon använder ord som tumörer och hjärnblödning är en strategi för att få uppmärksamhet. Det är osmakligt hur hon kryddar och förvrider för att skapa oro, nyfikenhet och exponering dvs för att kunna tjäna mer pengar. Alltid snyft så fort hon gått upp i vikt också och när vänner vänt henne ryggen och det är väl det som gett henne huvudvärk. Karma tänker jag, karma kanske kommer ifatt henne förr eller senare…

   Nja det är nog Jonas eller My själv som svarat dem, de tror väl att det är en kordinator, de har väl skickat dm till kontot kordinatorn men det är My själv som är kordinatorn och som skapat det kontot. Kul att hon fick vara med i Aftonbladet också hehe och de kallar henne träningsprofil och lade in en snygg gammal bild på henne och rubriken ” My Martens opereras för hjärnblödning” Men NEJ det gör hon inte och har inte gjort, möjligtvis ska hon operera sköldkörteln och har knutor i den (som hon kallar tumörer för mer tyngd), ganska vanligt och ofarligt. Trist att opereras, fast kanske är det skönhetsop hon ska göra, men nu är My nöjd över all exponering, engagemanget och alla likes, och följarna hon tappat har hon fått tillbaka nu genom detta. Det är så hon brukar jobba när hon behöver uppmärksamhet och tappat följare – då är det sjukdrama med bild på akutintag och så vips ökar det igen.

    Ja, hon är helt otrolig. Stackars hennes anhöriga som får veta att hon är döende varannan vecka! Men de kanske lärt sig nu att hon ljuger och hittar på. Misstänkt hjärnblödning och stroke, vem skriver ens så? Man kan ju misstänka att man har precis vad som helst, det säger ju absolut ingenting och handlar enbart om att manipulera sin omgivning. Hon har en helt vanlig migrän och en knölig sköldkörtel, inte hjärnblödning, stroke och cancer i halsen. Så fult att ljuga om allvarlig sjukdom och utnyttja andras empati och vårdens ressurser bara för att få uppmärksamhet. Har en fd vän som fejkade att hon hade cancer för att få uppmärksamhet, sympati, pengar, resor, service… Det var ju illa att hon ljög för vänner och lurade pengar av folk, men hennes stackars barn trodde också att deras mamma var jättesjuk och skulle dö! Fattar inte hur någon kan utsätta sin familj för den smärtan, det är så skruvat och elakt. Vet inte om My också ljuger medvetet eller om hon verkligen tror att hon har alla möjliga sjukdomar, är hon mytoman eller hypokondriker?

     Ja hon är otroligt manipulativ, det ska snyftas och hon vill få folk att tro det värsta alltid som nu då hon kallar det tumör för att folk ska tänka cancer och ”misstänkt hjärnblödning” för att få uppmärksamhet. Det är så osmakligt hur hon håller på för att få uppmärksamhet och öka sin statistik för att kunna tjäna mer pengar. Hon kör ju med sådana återkommande inlägg så fort hon tappar följare och behöver fler likes och kommentarer, dessutom vill hon så gärna ha sympatier. Hon har ju fått det att låta flera gånger tidigare som att både hon och sonen varit döende och det är överdriv och det är Mys taktik, det är strategier, det är så hon hon håller sig kvar i rampljuset och får tillbaka läsare och följare. Hon är främst mytoman, kanske hypokondriker också men det är främst en medveten strategi hon använder sig av.

     Hon verkar ju förresten i behov av pengar nu då hon tydligen säljer väskor och grejer i en facebookgrupp just nu, så hon behöver pengar och då kommer alltid dramainlägg om sjukdomar som alltid är förvridna och kryddade för uppmärksamhet och sympatier. Hon behöver högre statistik för att få fler samarbeten och klienter, hon hade tappat flera hundra ig-följare och fick knappt kommentarer på sina poster men nu så nu har det ökat enormt igen, så det går iaf enligt hennes plan. Sen kanske det är så att hon ska göra en operation men det är så osmakligt hur hon vill få folk att tro det värsta för att hon behöver exponering.

  Klart hon ska unna sig! Hade jag kunnat hade jag gjort detsamma, men jag ska iväg i sommar så det går ingen nöd på mig.
  Mitt senaste unn blir ikväll då det blir mojitos med en vän jag inte sett på år och dag ❤️

  Unnade mig en ny muminmugg idag till samlingen ?

   Hur många såna muggar har du? 🙂

    40 st! ?

   En gammal eller den nyaste? ?

    En äldre! Första muggen med Mårran?

   Det ska jag göra snart.

    Helt rätt! Hur många har du? ?

  Men herregud. Vad spelar det för roll om hon var utomlands för 2-3 månader sedan? Är det något utgångsdatum på när man inte längre får unna sig om man inom en period redan ”unnat sig”? Varför detta missnöje för vad någon annan blir glad över? Så sjukt sorgligt.

   Ja eller hur! Skit i klimatet. Klart hon ska unna sig två års utsläpp varannan månad!

   Klart det finns utgångsdatum för att unna sig. Man kan unna sig ett glas rödvin en fredagkväll. Men om du unnar dig ett glas varje kväll? Eller tre? Unnar man sig då?

  Tycker hennes språk blivit så vulgärt. Svär hela tiden.

   Ok Karen!

    Ok Stacy

  Har fikat på kafe. Kaffe och mororskaka. Mums. ?

  En liter belgiska jordgubbar unnande jag mig idag. Eller köpte iaf. Har inte ätit upp alla än. Men dagen är lång ?

   ????

   Köpte årets första svenska för nån vecka sen ? så sinnessjukt gott ?

  Jag unnade mig en resa till Portugal nu i juni. Imorgon ska jag unna mig en konsert som är uppskjuten sedan pandemin. Sen nästa konsert blir av i juni. Sådant unnar jag mig.

   Härligt! Vad är det för konserter?

  Igår unnade jag mig tårta på jobbet och lite glass på kvällen.
  Idag unnade jag mig en ny skötväska, kostade 1000 kr på REA så den kändes om ett kap.

  Bokat en PRX-behandling nästa vecka. Svindyr så jag hoppas det är värt det ?

   Vad är en PRX-behandling?

   PRF är värt om du går 2-3 gånger ??

   PRX…

  Jag unnade mig en tupplur på min lunchrast. 🙂

  Jag unnade mig själv sovmorgon imorse och beställde några klänningar till sommaren nyss ?

  Unnade mig ytterligare en ögonskuggpalett.
  Använder väldigt sällan ögonskugga…
  Men efter en riktig skitvecka så behövde jag tröstas.

   Med något du sällan använder…?

  OT
  Jag följer Margareta grääs, tycker hennes konto på instagram är roligast att följa och intressant. Men hur kan hon shoppa massor med kläder, hudvård, smink och massa annat typ dagligen? hon shoppar inte 1-4 grejer utan massor med grejer. Och dessutom köpte bostad. Hur mycket tjänar hon. När jag shoppar kläder så brukar jag lägga max 5-6 plagg och det är typ varann månad eller 3e och känner att man har gjort av med massa pengar.

   Du får tänka på att hon dels köper produkter på företaget, dels får hon produkter i samarbeten och dels i pr-utskick.

   Kalmar är väl inte jättedyrt och hennes sambo borde tjäna rätt bra som kapten (om hon med kapten menar befälhavare och inte att han bara har utbildningen sjökapten). Dessutom kan hon sätta det mesta hon gör kontent av på företaget och då blir det ju märkbart billigare än för oss som får köpa grejerna för skattade pengar.

    Hahah, nej! I försvarsmakten tjänar du inte ”rätt bra” de har ganska dåliga löner, men har de mycket övningsdygn kan de få en helt okej lön 🙂

     Han jobbar på båt ?

   Du det förstår jag inte heller! Hon köper mer en vanlig dag än jag gör på ett år.

  Jag har unnat mig massa Ben & Jerrys senaste kvällarna efter riktigt slitiga dagar med barnen… Och ett par inlines även fast jag har köpstopp ?

  Just nu unnar jag mig en paus med en bira efter att ha slitit ute i trädgården halva dan.
  Men tidigare unnade jag mig att skicka efter jättefina, och i mina ögon jättedyra, pelargoner från UK, och dom kom igår.
  Japp! Tant har börjat samla pelargoner. Hahaha…

  Jag är så jäkla sugen på att boka några resor, men jag glömde bort att jag bytte efternamn för ett år sedan, så jag har inget giltigt pass! Så vi får se vad jag unnar mig härnäst i brist på resor.

   Ditt pass är giltigt även om du har fel efternamn i det, de söker alltid på personnumret. Så boka på du!

    VA?? Du skojar!?
    Pelargonerna kan dra åt hel-ete! Här ska bokas!! 🙂

     ???

    Kolla upp med flygbolaget innan!

    Nej det är jätteviktigt att ha samma namn i passet som på biljetten. Dom kan neka dig att gå ombord. Det står överallt hur viktigt det är.

  Det är ju fredag. Unnar mig en vanilj bulle och kaffe latte ?☕ dock ingen resa utomlands detta året heller ? livet på en pinne ? ? ?

  Mitt senaste ”unn” är att totalt skita i någon ”sommarform” och kränga choklad precis när jag vill.
  Typ jämt

   Samma här

   Mvh köpte 30 st Toms Skildpadder på Coop igår när de hade 3 för 10
   ÄLSKAR dem.

    De är ju så SATANS goda!!

     Mhmh, drog precis 3 på raken. GOTT!
     Har förövrigt sett att det nu också finns en grön groda med mörk choklad och mintfyllning. Den var också sjukt god.

      Har inte provat dom. Har sett att de bruna sköldpaddorna skulle finnas som chokladkaka men har aldrig sett eller provat.

   Kränga choklad? Det betyder ju att sälja choklad?

  Konstigt att man får ont i ryggen på 2 kilo silikon på bröstet.

   MED 2 kilo, inte på herregud.

   Haha det väger mina naturligt ??

  Unnade mig singoalla-kakor och en Nocco idag, det var gott må jag säga

  Jag ska unna mig att få gå på toa en snabbis själv idag. Kanske utan att barnen bankar på dörren ?

  Förstår faktiskt Alexandra, är 28 år o jag är helt slut. Men ingen weekend hade kunnat rädda mig. Hade behövt 2-3 veckor av att bara få ligga hemma o vila.
  Åkte i Stockholms trafiken idag, tack gud att jag flyttar därifrån om 1 månad.

  Har du svårt att gå ner i v i k t?
  R e d u c t i l till S a l u.

  Svårt att s o m n a? E f f e k t i v a S ö m n tab. I m o v a n e, S t i l n o c t.

  L i d e r du av å n g e s t ? Vi har de senaste å n g e s t d ä m p a n d e . X a n a x, S t e s o l i d.
  För snabb s u p p o r t.
  Y n c @ p r o t o n m a i l . c o m

  Två glassar efter jobbet idag. Kunde inte bestämma mig och jag var trött och irriterad så tyckte jag fick ge mig det.

  Unnade mig en ny häst. Och en delicatoboll. Känns som en hyfsad fredag ändå 😉

   Åhhh vad för häst?

   Haha gjorde jag också nyligen ? fast ingen delicatoboll, än!

    Jag också! Fast ingen häst.

  Jag unnade mig en tupplur efter jobbet, det var jag verkligen värd ?

  Jag unnade mig en resa till Island.
  Varför åker inga influensers till Island? Där kan vi snacka content!

  Jag unnade mig sushi och vin idag. Händer så sällan.

  Gud jag fattar inte hur folk orkar resa så mycket. Tycker det är skiiiitjobbigt. Blir trött bara jag tänker på det och skulle typ betala för att slippa. Visst det är nice med god mat, andra miljöer osv men att åka flera ggr om året? Vart får folk sin energi ifrån?

   Betala för att slippa? Tvingas du till många resor?

  Unnade mig en ny aktivitetsklocka igår då mitt aktivitetsarmband gick sönder innan jul. Har sedan legat sjuk i post covid i tre månader och mäta aktivitet har inte funnits på kartan. För att riktigt lyxa till det beställde jag en ny mobil, den jag har idag är fyra år gammal.

  Jag sitter och skiter ifred, det unnar jag mig. Men nu väntar disken från igår på mig, så det var väl spenderade 7 min återhämtning.

  Igår fm unnade jag mej en powernap på 30 min då min 2 månaders och 1,5 åring passande nog sov samtidigt för en gångs skull ? LYX på hög nivå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *