Det händer saker i Josephine Qvists liv

 
Bildkälla: Josephine Qvist Instastory

Josephine Qvist har avslöjat att hon kommer släppa en egen parfym vid namn ”VIQ”.
Jag gissar att bokstäverna kommer från hennes efternamn, men jag kan ha helt fel. 🙂
Hon har även åkt till Marbella och haft en minst sagt turbulent flygresa dit, men både bombhot och armbågskrigande.
Vem har egentligen rätt till armstöden på flyget?
Slutligen har hon meddelat sina följare att det är slut med pojkvännen Nick.
Ingenting ska ha hänt, de älskar fortfarande varandra men någonting har gjort att de inte längre är ett par.
Nick är amerikansk hockeyspelare som spelat i Örebro tidigare. Han spelar dock inte längre kvar, så kanske är det geografi och distansen som påverkat förhållandet negativt?
Josephine skriver att hon inte vill prata om det och vill heller inte få några frågor om det.
Om det ”bara” är distansen som orsakat uppbrottet så hoppas jag att de hittar ett sätt att ta sig själva och kärleken runt det. ❤️❤️

Det här är Josephines sista bild på dem båda från Instagram.

Som i alla inlägg så vill jag så klart att ni håller en god ton när ni kommenterar. 

 

56 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Känns som att det mest rättvisa är dela på armstöden.

      Är ju faktiskt en knepig fråga, liksom, varför ska den i mitten få två armstöd och de på sidorna bara ett? Eller, varför ska den i mitten få två halva armstöd och de på sidorna ett och ett halvt? Haha.

    …började scrolla och såg att alla inlägg handlade om den här Josephine Qvist och trodde att sidan blivit kapad ? innan jag fattade att jag råkat trycka på hennes tagg ?

    Varför gör man slut om ingenting har hänt och båda älskar varandra???

      Är väl inte alls konstigt. Man kanske älskar varandra som sin närmaste person, bästa vän. Men inget annat. Allt annat kan vara stendött och kännas kört.

      NÅGOT har väl hänt, men det är inte otrohet eller en specifik händelse som fått dem att göra slut tolkar jag hennes svar som.

        Eller så vill hon inte berätta för alla om det som har hänt. Kan ju vara så också

      Distansförhållande är ju inte helt enkelt.

      Kan ju vara något så enkelt som att man inte har samma förväntningar på relationen. En kanske vill ha barn men inte den andra, man har inte samma framtidsplaner osv.

      För att förutsättningarna just då inte får relationen att gå ihop. Ett jobberbjudande på annan plats dyker upp, olika viljor och mål i livet, värdegrunden stämmer inte överens så man känner att det inte går att bygga vidare på relationen. För att nämna några exempel.

      Jag och min livs kärlek fick inte ihop det hur vi än försökte. Vi älskade varandra men fick acceptera att vi behövde fatta ett beslut och gå isär. Nog det svåraste jag gjort och det gör fortfarande ont. Men det var rätt.

      man kan ju älska någon utan att vara kär i personen. jag gjorde slut med mitt ex för jag kände inte att vi hade en framtid tillsammans längre. inget hade hänt och jag älskade honom men vi var inte menade att vara tillsammans helt enkelt.

      För att man kanske inte fungerar ihop? Har olika mål? Vill bo på olika ställen? Prioriterar olika etc.
      Kan ju vara massa olika anledningar.

    Herregud, jag gick in på hennes stories där hon berättar hur mycket blod, svett och tårar hon har lagt på den häringa parfymen och så mycket som hon har krigat för att GE oss den….alltså är dessa flunsor knäppa i huvudet (världsfrånvända) på RIKTIGT???
    Vaddå kriiigat, vaddå blod, svett och tårar för vaddå??? En parfymjävel som det finns massor av för MIN skull….naaaahhh….

      Hmm, vem är denna människa?

        En väldigt divig influenser

    Hur orkar folk bli ihop och göra slut hela tiden. Jag har varit singel i 15 år och älskar det. Männen står på rad och vill ha mig men jag säger nej till alla. Våga vara singel!

      Hur lång är raden?

      För antingen så är man singel i femton år eller så blir man ihop och gör slut hela tiden. Det är de två alternativen man har.

      Haha, var finns alla dessa män?? Skicka några åt mitt håll tack!

      Männen står på rad? LMAO okej Egon

      Själv har jag varit i ett och samma förhållande i 15 år, och det utan att göra slut en enda gång. Vi älskar varandra och har roligt tillsammans varenda dag, även efter 15 år. Hade inte bytt bort det för allt i världen.

      Men vem ska bära matkassarna, plocka in disken i diskmaskinen och sponsra min shopping då?

    Är Linn Ahlborg singel? Vem gjorde slut med vem?

      Ja, det verkar som att Linn gjorde slut (eller exonph påstår det iaf)

      Hon är singel, verkar som att Linn gjorde slut då hon la upp en anteckning på sin Instastory som löd ”Jag lämnade fast jag ville vara kvar. För mig.”

    Ta bort den irriterande Moderatreklamen här!! ?

      Nej men ta bort den där jävla Belly-reklamen! Spelar ingen roll hur många gånger jag blockar den, den kommer tillbaka hela tiden!

      Jag vill ha reklam om litteratur i mitt ämne men de fattar aldrig det

    Jag tycker att den som sitter mot fönstret har minst rätt till armstöd, för att den kan luta sig mot fönster/vägg. Den som sitter i mitten har rätt till armstödet som vetter mot personen som sitter mot fönstret. Det andra armstödet får personen som sitter i mitten och personen som sitter vid gången dela rättvist på, antingen turas om eller dela. När man sitter vid gången kan man stundtals luta sig mot gången, men ofta är det inte så lätt eftersom personal, andra passagerare och vagnar rör sig där. (Det finns givetvis andra flygplanstyper än 3×3, men tror de är vanligast på flygningar inom Europa.)

      Väldigt bra svar!!

    Är inte alls förvånad att dom gjort slut. Så otrevlig som hon är.

      Det har nog inte att göra med det. Och inte heller så tror jag att kärlek varit del av ekvationen. Kalla mig cynisk men tror hon räknas till kategorin erövringar. En notering i den lilla svarta boken. Säger inte att det är ok. Säger bara att hon blivit lurad och är lite naiv.

    Kunde inte bry mig mindre om vems armstöd det är. Går utmärkt att sitta utan att ha armarna just där så be my guest om du sitter bredvid mig och vill ha dom.

    Lite löjligt dock att ”bråka” tyst med armknuffar.

    ”Idyllic”??? Vilket märkligt ordval. Det lät som allt annat än idylliskt – verkligt och med kämpaglöd och passion – men idylliskt…?

      hahaha, tänkte samma sak.. idylliskt betyder inte det hon tror det betyder.

    Om du hade kollat på hennes inststories så hade du fått reda på varför parfymen heter VIQ.

    ”Varför jag har valt att ”namea” mitt företag till VIQ det är för att jag heter Victoria i mellannamn.”

    Brukar sitta mot gången och tycker absolut den i mitten har rätt till armstödet. Att sitta i mitten är liksom illa nog ?? inget att luta sig mot, kan inte sträcka ut benen osv.

    Tidernas mest ocharmiga influenser

      +1000

    Skön första bild ihop. Rumpkläm

    Visste ni att Nick tidigare var ihop med Heather i Selling Sunset? Nåja, blev faktiskt lite ledsen av att läsa att de gjort slut, är inget fan av henne direkt men vet hur ont det gör när man måste göra slut med nån man älskar ? jag hoppas att de hittar en lösning och hittar tillbaka till varandra (om det är det de vill)

      vem, vad, va?

        Heather från Netflixs Selling sunset. Hon är nu gift med Tariq El Moussa

      Det visste jag inte, men hon liknar ju Josephine ?

    Han tröttnade kanske på att hon lägger 2 poddavsnitt i veckan på att prata om sina förra pojkvänner och inget om honom.

    Men distansen, snälla. Han spelade i Örebro fram till för några veckor sen. Klarar man inte den korta stunden i distans så är de helt klart inte rätt för varandra.

    Jag var på match i slutspelet helt nyligen och då var hon där med ”Ebert-jacka”.

      Jag tror poängen ligger i att hans avtal med Örebro är slut och han har inte fått ett nytt kontrakt i Sverige, så då bor han i USA och framtiden är oviss.

        Det verkar som att han ska spela hockey i Jönköping, så inte jättelångt.

        Vill man leva tillsammans hela livet så gör man ju inte slut för att det för tillfället är ovisst var han ska spela. Då står man väl ut med lite distans och en ev flytt. Det är ju inte hennes första hockeyspelare så hon borde ju köpa läget om hur det fungerar med kontrakt.

        Jag tror att han gjort slut men att det inte är så härligt att säga.

          Det tror jag också, hundra procent.

          Och som du säger! Hon om nån borde veta hurdan livsstil hockey killar har. Är inte direkt så att man vaknar upp en dag och blir förvånad att det ev kan bli ett distans förhållande!

    Men har de verkligen gjort slut ?
    Tror han bara ska resa i väg ett tag och det hon skrev i inlägget till sin parfym är om hennes ex?

      Hon har ju skrivit på sin story som finns i detta inlägget att ”jag och nick gjort slut”.

    Någon som vet mer om henne? Läste i ett inlägg att hon köper följare på insta?

      Ooh ja det gör hon. Och så har hon en podd som är rätt pinsam. Och är känd för att ha mkt attityd!

    Lyssnade på deras senaste podd i går och hon pratade på om sitt och Nicks fantastiska sexliv så antar att det gick fort. Nick erbjöds inte nytt kontrakt av Örebro och eftersom han var här på arbetsvisum fick han lämna landet snabbt. Det var liv runt Nick i höstas då han hade mycket längre semester mot de andra spelarna i laget MOT att han skötte träningen själv men han kom tillbaka för fet och i för dålig kondis för att orka spela ens träningsmatcher och då hade han högst lön av alla spelarna. Då blev jag lite sur för det är mitt lag och jag hörde i podden hur Jossan bara klagade över hur hemskt det hade varit i USA och att hon bara legat och bölat i Nicks lägenhet och mått dåligt och dessutom fått en dåligt gjord nagel på en salong så det var katastrofernas katastrof och dessutom fick hon vara ensam ibland för Nick skulle träna. Tänker att det nog påverkade Nick negativt så han var hemma med henne istället för att träna. Det är inte ok om du spelar i ”mitt” lag men går bra om du spelar för motståndarna. 😉
    P.S Pluggat med Jossan, då var hon kul och snäll men nu hälsar hon inte längre men brukar sitta på uteserveringar och beklaga sig över att alla stirrar på henne eftersom hon så känd. Men hon är liksom inte superstar i hela Örebro, de flesta har ingen aning om vem hon är.

      Vad är hon känd för? Har för mig att hon varit med i Ex on the beach men det har ju typ alla varit. Är hon rolig eller nåt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.